Massiivinen Häsan hyökkäys

Tarkkailijahml

Paikallinen totuuden torvi Häsa on aloittanut lopullisen hyökkäyksen Perussuomalaisten hävittämiseksi. Kaikki keinot on käytössä kok/dem hyvien veljien valta asemien säilyttämiseksi ja Ilkkalaan ja Lulun poistamiseksi politiikan näyttämöltä. Hyökkäystä johdetaan muualta mutta Häsa tulee tekemään likaisen työn.

Todellako tämä on paikallisen lehden tehtävä? Ottaa osaa politiikaan Perussuomalaista vastaan. Kok/dem saa näyttävästi tilaa ja mukana on jo tutkimuksia joissa on kaskummaa Persussuomalaisia haukkuvia laskuvirheitä. Likasta on peli ja mukaan on komennettu myös kaupunkiuutiset.

Eilen jonkun uuden toimittajan oli käsketty kehua Hämeenlinnaa. Ei ollut kirjottajalla huolta lasten lähettämisestä homekouluihin ja pulaa vanhusten vaipoista. Pääasia että on itselä mukavaa veronmaksajan rahoilla teatterissa HPK:n peleissä ja verkatehtaalla. Toimittaja ei varmaan käy töissä Toyotalla. Kirjoitus edusti ylimielistä elintasoa.

Lehti on valintansa tehnyt. Se on kurjistettua kaupunkilaista kansaa vastaan elintasossa elävien etujen turvaamiseksi. Tilaukset seis. Se tulee olemaan kansan vastaus.

53

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omistajana

      Äläs ny, Häsa maksaa hyvin osinkoja osakkeenomistajille.

    • hgp

      Kyl mulle hämäri tulee jatkossakin , sun ei oo pakko lukee .

      • TäältäLoppuu

        Suurimalle osalle tulee vanhasta muistista,osa lukee pelkät sarjakuvat.


    • Åaqrytgf

      Pravda kertoo puolueettoman totuuden.

    • Ppjj

      On havaittu.

    • lekkerinen

      Lehtiuudistus Hämeensanomissa mennyt upesati. Sisältö on monipuolista ja kaikki oleellinen tulee varmasti kaupunkilaisten tietoon. Tsemppiä jatkoon.

      • PUK-koodi

        Ihanan sarkastistista tshihihii!!


    • Homekoulun-uhri

      Avaaja osuu järkyttävän hyvin.

      • Gayejfff

        Äläs. Onhan alamaisten tärkeä tietää miten hyvin toimituksella menee.


    • Kari_Ilkkalan_Puolesta

      Hyökkäystä tehdään nyt jokaisella inkivisiittori-rintamalla ja erityisen verenhimoinen tuntuu tällä hetkellä olevan Kaupunkiuutisten päätoimittaja Kari Karppinen. Viime aikoina jokaikisessä keskiviikkona ja lauantaina ilmestyvässä Kaupunkiuutisten (roska)lehdessä on ollut jokin Kari Ilkkalaa ja muitakin persuja parjaava lehtijuttu. Ilkkala on julistettu syylliseksi Sambia-vuotokohuun, vaikka mitään laillista ja varmennettua näyttöä asiasta ei ole olemassa. Kirves siis heiluu ilman lainvoimaa, näin se on tapahtunut. Ilkkalaa kohtaan tehdään nyt juuri sitä, mitä Kiemunki kielsi tekemästä Hassiselle ennen oikeudenkäyntiä eli tuomitaan julkisuudessa ennen oikeuden tuomiota. Hassisen oikeudenkäynti saatiin kylläkin hoidettua pois päiväjärjestyksestä mitä ilmeisimmin hyvien veljien avustuksella kulisseissa.

      Huipputörkeys Kaupunkiuutisissa oli tämänpäiväinen juttu Markku Ritaluomasta, jossa annettiin kunnianpalautuspuheenvuoro SCC:n talousrikoksista kohta oikeuteen joutuvalle Markku Ritaluomalle. Ritaluoma väitti ettei mitään rikollista ole löytynyt SCC:n toiminnasta, mutta sen väitteen jokaikinen kadun tallaajakin tietää paskapuheeksi. Ritaluoma tulee takuulla saamaan rikossyytteen SCC:n pesän tyhjentämisestä, vaikka yhtiö oli jo valmiiksi korvia myöten veloissa.
      Herra päätoimittaja Karppinen tuntuu nykyisin pitävän Ritaluomaa varsin kyvykkäänä ja rehellisenä liikemiehenä, kun antaa hänelle noin mittavan mahdollisuuden maineensa puolustamiseen ja toisaalta Ilkkalan parjaamiseen.
      Ritaluoman idioottimainen ja elinkelvoton SCC-hankekyhäelmä oli rampa ankka jo syntyessään eikä se muuksi muutu, vaikka sen voissa paistaisi ja kaikesta Persuja syyttelisi. Hankeidean täydellisen järjettömyyden vuoksi Ritaluoma ei saanut rahoitusta edes kiven alta. Siitä järjettömyydestä on ihan turha persuja syytellä.

      Nyt päätoimittaja Karppinen on siis nostanut Ritaluoman takaisin kunniallisten suomalaisten liikemiesten joukkoon ja antaa Ritaluoman katkerille paskapuheille koko aukeaman verran palstatilaa. Antaisitko Karppinen rehelliselle Ritaluomalle kunnianpalautuksen lisäksi vielä Kuponkiuutisten ikioman ProHämeenlinna-mitalin!
      Olisihan se rehellinen Markku-veli tehnyt vielä tosi paljon hyvää meille Hämeenlinnalaisille, mutta pelkästään ne pahat persut menivät ja estivät kaiken, ottivat suorastaan juuri ojennetun ja kovin makean tikkarin kaupunginjohdon suusta.

      Kirjoitukset mediassa ovat olleet todella TÖRKEÄÄ HERJAAMISTA Kari Ilkkalaa kohtaan. Irvokkaat panettelut tuntuvat olevan katkeralle päätoimittaja Karppiselle todella lähellä sydäntä. Herra päätoimittajaa selvästikin harmittaa valtavasti se, että joutuu aivan lähiaikoina oikeuteen Iisakin kanssa yhdessä tekemästään Lulu Ranteen perheen herjausjutusta. Mukaan völjyyn lähtee myös Hämeen Kaiun pt Pekko Oksanen. Mukaan syytettyjen listalle olisi ihan hyvin voinut laittaa Iisakin herjajuttua somessa moneen kertaan peukuttaneen kaupungin hallituksen puheenjohtajan.
      Odottakaapas mitä sitten tapahtuu, jos Ilkkala tekee rikosilmoituksen herjaamisesta, kun Viiksi-Vallun ilmiannosta ei saadakaan näyttöä vuotokohuun? Taas joutuvat samat narrit oikeuden penkille vieri vieressä istumaan ja kysymyksessä onkin sillä kertaa jo jatkettu rikos, kun ei yhdellä kertaa mennyt oppi perille!

    • Ponkiuutinen

      Kari_Ilkkalan_Puolesta ei hoksannut että Ilkkala sai ihan samanlaisen puheenvuoronsa Karppisen roskalehdessä kuin huijariherrat Kiemunki ja Ritaluoma eikä silloin kukaan haukkunut Kupunkiuutisia roskalehdeksi. Ilkkala on tainnut saada positiivista julkisuutta Karppisen vetämissä lehdissä enemmän kuin kukaan muu tässä kaupungissa kun jaksaa kaivella menneitä vuosia eli jospa siellä päätoimittajankin silmät avautuivat jatkuvaa tappelua seuratessa.

      • twbnupw

        Toimitus se väittää tosissaan että Perussuomalaisia on kuultu asiallisten syiden merkeissä. Paksuu valehtelua. Pakko ja raha. Prle.


    • InhottavaDemokratia

      Jos satuit "poliittiselta" sokeudestasi huolimatta huomaamaan, Ritaluoman rääville jutulle oli annettu tilaa koko aukeama! Olet ilmiselvästi tottunut ja tyytyväinen siihen, että tämän kaupungin Prasvdassa ja nykyisin myös Kuponkiuutisissa saa julkaistua mielipidekirjoituksia ja etenkin sopivasti tehtyjä "haastatteluita" vain oikeiden puolueiden henkilöt. Silloin tällöin kaupunkiuutiset ovat antaneet mahdollisuuden myös persuille, siinä kaikki. Hämeenlinnassa on eletty yhden kok-sd totuuden politiikassa ja yhdessä myös kähmitty etuja omille etupiireille, joten persujen aiheuttama häiriö on veljistä ja siskoista todella inhottavan demokraattista, hyi hyi!!

      • liisaanderska

        Luluhan pakinoi säännöllisesti Kaupunkiuutisissa


    • Lasiväritys

      InhottavaDemokratia on sokee kun siellä ei ollut koko aukeemaa sillä mainoksia oli mukana ja Kari I:n juttu oli vielä isommalla tilalla kaks viikkoo sitten eli ota persu värilasit silmiltä!

      • PöhöporukkaJyllää

        No niin, se tuli todistetuksi. Olet täysin sokea Einari ja olet kaiken lisäksi aivan täydessä kok-sd uskossa oleva pöhlöpää. Jos olet seurannut vähänkään tarkemmin paikallista mediaa useamman vuoden ajan, on päivänselvää, että kok-sd johto on normaaliin tapaan paistattelemassa lehtien sivuilla keinotekoisesti positiivisten juttujen yhteydessä. Yhdessä retostelevat Pravdan sivuilla idioottihankkeita Käkösen kanssa, vaikka kaikki näkee projektien tuottavuuden ja järkevyyden menneen ihan reisille.
        Persut tuodaan lehtien sivuille lähes aina ainoastaan negatiivisessa valossa, koska positiivisesti heistä ei saa kirjoittaa.


    • VäkinäinenHyökkäys

      Minkä lehtiern? Kauponkiuutiset ja Iltalehti on tänään kirjoittanut Ilkkalasta. Yle lainailee. Alkuperäisessä ketjussa yritetään parjata HäSaa huonolla menestyksellä. "Lopullinen Hyökkäys" oli myönteinen kolumni Hämeenlinnasta. Nämä pas...apalstat pursuavat vain sitä itseään.

    • OpeHml

      Toimittajatyttösen kirjoitus kävisi peruskoululaisen tekemäksi ja kiva että hänellä on Hämeenlinnassa kivaa. Seuraavaksi kirjoitus kaupungin kouluoloista niin ei ole niin kivaa.

      • lisääverkaa

        kielletty aihe. meillä pitää ylistää tapahtumuuden puistoa.


    • Meinaan

      Sitä minä ihmettelin, että käsittääkseni tuolle Ritaluomalle ei meinattu saada haastetta millään toimitettua, mutta Kaupunkiuutiset löysi nopeasti haastateltavaksi.

    • rtyturieo

      Kiitos Tarkkailija.

    • 356734

      Hyökkäys on todella menossa ja näkyy se täälläkin. Olisiko täälläkin asialla eräs puolueettomana tunnettu paikallinen aviisi ?

    • ei.asiaa

      Ollaan huomattu sama puolueellisuus jo 8 vuotta sitten kun tultiin kaupunkiin, ei olla lehteä tilattu. Joskus tulee selattua kylässä ja todettua, että joku hullu tästäkin läpyskästä maksaa. Itselläni ei mitään kantaa kylän politiikkaan, mutta lehden taso kaikkiaan huono.

      • Uwsghfrgg

        En tilaa. Säästää n. 400e v.


    • Iisakinaisankannattaja

      No hätä.
      Liikemies Kari tuki autotaloa -mantraa hurmoksessa vuoden, pari jankannut totuudentorvi todistaa Ritaluoman syytökset ja korvausvaatimukset huu-haaksi. Karihan tuki, ei kaatanut hanketta.
      Siks's toiseks Ilkkalan vahva vastustus hankkeelle osuu ajalle, ennen hänen valtuutetun luottamustoimea.
      On siinä käräjillä pohtimista, mihin rajoittuu vastuu kansalainen Ilkkalalla.
      Kolmanneks' Ritaluoma uhoaa asian menevän käräjille ihan lähiaikoina. Ritaluoman "hoidetaan ihan lähiaikoina" -teesit tuntien, ei taida Ilkkalan puntti paljoa tutista.
      Häsan pulueellisuus on silmiinpistävän näkyvää.

    • Uskomatonta.tosiaan

      Häsa ja nyt myös Karppinen, ei niinkään Kaupunkiuutiset, ovat aika surullisia esimerkkejä täysin yksisilmäisestä lehdistöstä. Jokainen voi päättää, missä se silmä on.
      Karppista piti jossain vaiheessa ihan tolkun toimittajana, mutta jotain on miehelle tapahtunut, ei halua edes arvailla, mitä. Ehkä on määrätty valitsemaan puolensa ja otti sitten takapuolen..
      Hämmästyttävä, joskaan ei odottamaton, varsinkaan Häsan osalta, tämä hyökkäys on.
      Miten on mahdollista, että yhä tämä autotalonjohtaja saa palstatilaa?

      Vastaan itse, se ei olisikaan mahdollista muualla.

      • KovaLaki

        Tee mitä käsketään tai lähdet.


    • Lianderska

      ...jos joku juttu ei ole persujen mieleen, niin se on heidän mielestään heitä vastaan. Ei lehdistö niin toimi, kyllä Karppinen on antanut tasapuolisesti kaikille yhtäpaljon tilaa.
      Ei täällä muut murisekkaan kuin pikkupersut jotka ei ymmärrä mistään mitään.
      Lukekaa kirjallisuutta ja seuratkaa silmät avoinna elämää. Opiskelkaa !

    • mifgd

      Karppisen näytelmä on ennalta kirjoitettu. Hänen puheenvuoronsa saajien yhteinen teema on yhden ihmisen haukkuminen. Takana ei voi olla kuin oma käsittelemätön pahoinvointi. Karppinen tekee itsestään typeryksen kaupunkilaisten silmissä. Lukijat eivät ole tyhmiä.

    • dodiih_

      Eiköhän tuo Karppinen ole olosuhteiden uhri.
      Sen virttä veisaat, kenen leipää syöt.
      Olikos tässä historiana hänen terävä journalismi aikanaan viikkouutisissa, sitten Häsa osti sen, lopetti ja Karppisesta tuli veisaaja?

    • Monta-näyttöä

      Hyökkäys on todellisuutta. Jotain kertoo kun käsketään ylikehumaan uutisessa kaupunkia. Minä en usko sattumiin vaan törkeään ihan muuhun. PuolustustavaA selittelyä johdetaan mistä?

    • Silmätnäkevät

      Eikös tuossa edellä mainittu, että se oli Karppinen joka antoi palstatilaa persuinisijöille alun alkaen eikä kukaan mu ja nyt kun tulee kriittisempää juttua alkaa kaiken maailman psykojen sekoilu. Ilkkala itse sai valtavasti palstatilaa vain kasi viikkoa sitten eipä taida olla kukaan muut saanut vastaava moneen vuoteen.

    • LuluUlos

      Karppinen voisi antaa sille Lululle potkut. Ei kukaan jaksa enää lukea sen akan marinoita.

    • Ei-jatkoon

      HPK toimistolta johdetaan. Varma tieto hei. Ja kaupungin talolta käskytetään HäSaa, varma arvelu hei. Foliohattu päässä huutelen täältä kopperostani yksinäni näitä järjettömyyksiä hei. Jankkaan ritskusta. Ei ole häsassa siitä mitään mutta mitä siitä sitten, olis voinut olla. Tungen Jodi pillerit taskuun ja saunan täyteen sokeria. Jos vaikka maailma romahtaa ja marsilainen hyökkää.

      • SattumaaHehe

        Toimituksella on kova tarve seliin vitsien varjolla.


      • 247722

        Kukaan usko sattumiin. sattumaltakin täällä on äkkiä paljon lehtien suhteen puolusteltavia ja vähätteleviä kirjoituksia.


      • 534ghy0

        Kaikki ehdottomasti sattumaa.


      • YksPertsa

        Hamptonissa on vähä liikaa vaiettuja sattumuksia.


      • totta.niin

        Juuri tuolta Häsan artikkelit vaikuttaa. Hyvin tiivistetty :)


    • yleläinen

      Medioiden keskeinen kivijalka on luottamus. Sitä ei ole yhtään.

    • alamainen23

      Suomi24n kivijalka lienee uskottavuus.

      • onneksi.olkootte

        Nopeasti asianosainen vastasi. 2 min. Kilpailetta uskottavuuden suhteen suoli24n kanssa!


    • ffku

      Kaupunkin uutiset nosti näyttävästi esille Ritaluoman 10.2.16 nro 11 lehdessä.Etusivulla oli kuva ja huippu oli sivuilla 4-5 jossa juttu tästä surullisen kuuluisasta kaupungin päättäjiä höpläyttäny Ritaluoma.Miksi piti vielä kokosivun kokoinen kuva julkaista tästä lurjuksesta?Ärsyttää lehden toiminta!

    • Kaierppinen

      KU suhtautui kaupungin vouhotuksiin kauan kriittisesti ja kirjoitti asioista myös veronmaksajien kannalta, mutta sitten Karppisen selkä notkistettiin yhtäkkiä. Nyt KU on Häsalaisempi kuin Häsa itse. Ainassa on varmasti tehty päätös että Karppisen aviisi saa ottaa hallinnon pää-äänenkannattajan roolin, ettei tilaajia Häsassa enempää menetetä.

    • MV-uskottavampi

      Yleläinen siellä hihittää verorahoilla.

    • tosikko12

      Helkkarin hyvä teksti ketjun avaajalta.

    • maksaja

      Toivon, että HäSa olisi puoleeton lehti, ja lopettaisi olemasta paikallisen valta-akselin tiedottaja ja kyseisten poliitikkojen mainoslehti

      • Kiekuratuatanto

        Lopeta turhasta maksaminen.


    • Persausaukinen

      Yksikään kirjoittajista ei tunnu muistavan sitä että Karppinen kritisoi silloisen Viikkouutisten palstoilla ensimmäisenä toimittajana koko SCC-hankkeen maanrakoon ja yhdisti ensimmäisenä asiayhteydet HPK-H.Hietanen-M.Ritaluoma ja tämä oli aikaa ennen kuin yksikään persaus oli koko asiasta edes vihillä. Kannattaa muistaa siis historiaa ja katsoa mitä kukin toimittaja kirjoittaa eli Häsä on aina ollut puolesta mutta Karppinen on sentään ollut selvillä asiayhteyksistä eikä yksi juttu huijarista sitä asiaa muuta. Tai tietysti muuttaa näiden avopersauksien mielissä joilla ei ole ajatteluvälineitä vaan pelkkiä valitusvirsiä tuottavia täysin ilmeettömiä robotteja joko parralla tai ilman.

    • TotuusSattuu

      Persut on sellainen kansallinen häpeä, että ne pitääkin saada hiljennetyä. Tämän tietää jokainen koulutettu ja älykäs ihminen. Persut on elämässään epäonnistuneiden puolue ja keskittyy syyttelemään kaikkia muita, kun syy luuseriuteen löytyy sieltä omasta pelistä:)

      • Kouluttamaton

        Miksi koulutetut ja älykkäät ei-persut eivät sitten uskalla kritisoida kaupungin ei-älykkäitä "pöhinöitä?


      • DemaritHeikoilla

        On yleisesti tiedossa, että demarien lapset pärjäävät muita heikommin koulussa. Huonot geenit ja omilta surkimus vanhemmilta omaksutut huonot käyttäytymismallit takaavat demarilapsille keskimääräistä heikomman pärjäämisen opiskelussa sekä myöhemmässä elämässä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe