Narsistin hovi

pahintekijä

Typerysten joukko jota hoviksi kutsutaan. Ne vasta pahoja onkin. Uhriakin arvostaa enemmän kuin näitä vähä-älyisiä lakeijoja jotka on selkeästi heikolla ihmistuntemuksella varustettuja eikä näe mitään mitä narsisti tekee. Eikä välitä. Inhottava petollinen ja sekundaarisesti narsistinen ( koska on imarreltavissa ja aivopestävissä itsekin ) ihmisjoukko joka juoksee kertomaan uhrin asioita. Jopa minua narsistia joskus ihmetyttää tämä uhrin asioiden vuotaminen ja dokumentointi jopa ilman minun pyytämistäni. Ei voi kuin ihmetellä mikä teitä ihmiset vaivaa? Tuollaisille pitäisi saada ihan oma diagnoosi. Ilman näitä lakeijoja narsisti olisi ihan hampaaton. Jos ulkopuoliset oikeasti puuttuisi ja sanoisi, että tiedämme mitä teet ja ottaisi asioiden oikeasta laidasta selvää niin narsisti olisi ihan toimintakyvytön. Hovi ei kuitenkaan ota selvää, koska ovat haaskalla pyöriviä draaman metsästäjiä, viranomaiset ei ota selvää vaan lukee jo narsistin manipuloimia lausuntoja ja tilanteita. Annetaanko uhrin missään vaiheessa puolustaa itseään, kertoa mitä kulissien takana tapahtuu. Ei pääsääntöisesti anneta. Jos narsisti ei huuda päälle niin hovi huutaa. Uhria ei usko kukaan. Hoville tiedoksi, olette narsistin mielestä se pahin pohjasakka ja täysin korvattavissa ja niin arvottomia, että edes kelpaa uhriksi. Olette pelkkiä välineitä eikä minulla ainakaan ole mitään aitoja tunteita hoviani kohtaan. Kysynkin mitkä on motiivinne jotka kuulutte hoviin? Minä en tajua sitä hurmoshenkistä palvomista mitä välillä saan. Olette aikuisia ihmisiä. Miksi? Olen siis itsekin narsistin uhri, mutta myös tekijä. Ihan mielenkiinnosta olisi mukava tietää mitä hovin päässä liikkuu, miksi olette täysin kyvyttömiä itseanalyysiin ja omien vaikutteidenne arviointiin? Kuka tahansa saattaa hetkeksi seota narsistiin, mutta vuosiksi sitouduttu tekemään jonkun toisen elämää helvetiksi niin miksi? Usein tämä ihminen ei edes liity mitenkään elämäänne. Kyse on monesti puolitutusta. Selittäisikö joku?

76

3817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan-hekotuttaa

      Älähän nyt.. ainakin minulle on tullut se mielikuva, että hovinsa varassa se narsisti seisoo ja lepää. Hovilta voi "lainata" rahaa, autoa, seuraa, asuntoa, tukea tai mitä nyt sattuu tarvitsemaan. Heillä on kiva pelailla, mitä he itse eivät ymmärrä, ja vielä ihananpaa peilailla. Vastavuoroisesti narsistin tarvitsee vain vähän lipaista hovi-ihmisen herkkää kohtaa ja kaikki käy! Hyötyä huokealla siis.

      Vaikka olisin itse narsisti, ihmettelisin eniten, kuinka innokkaasti hoviväki uskoo johtajansa valheita. He vieläpä puolustavat näitä kökköpuheita laittaen oman maineensa ja uskottavuutensa peliin, siitäkin huolimatta, että tervejärkisinä heidän täytyy tietää ne valheiksi.

      • pahintekijä

        Sitähän minä juuri ihmettelen, että miksi? Luuleeko hovi että narsisti välittää oikeasti tai että narsisti arvostaa heitä? Koska minäkään en ole kiinnostunut muuta kuin pelaamisesta niin hovin ihailu on vain manipuloinnin väline. Minulle on täysin yhdentekevää olenko jonkun hovin jäsenen mielestä ihana, kaunis ja lumoava. Hän on käyttötarvike niin kuin muovilusikka ja niitähän on pakkauksessa paljon. Minulta joskus häviää ihmisiä varmaan juuri siitä syystä että katkaisee välit. Minulla menee pari kuukautta huomata että lenkistä puuttuu jotain mutta yleensä en pysty edes pinnistelemällä saamaan ihmisen nimeä muistiini. Niin merkityksettömiä ne on. Toisaaltaan täytyykö haaskalintuja muistaa. Ei mielestäni.


      • pahintekijä

        Mitä hovin tervejärkisyyteen tulee niin ne ei ole. Tervejärkistä ei manipuloi. Hovissa on usein piilonarsisteja, läheisriippuvaisia, päihdeongelmaisia jne. Diagnosoimattomia muka terveitä jotka narsisti kyllä havaitsee hetken haastattelun jälkeen heikoiksi.


    • Hoviii

      Kyllähän narsistin luulisi tietävän miten on hovinsa kasannut. Hovi on täynnä typeryksiä, se on totta. Jengi joka saa touhustaan ilmeisesti vain pahantekemisen tuoman nautinnon ja ehkä joskus kokevat suojelevansa narsistia. Erikoista että eivät kyseenalaista toimintaansa.

      • asdf9876

        Narsisti valitsee aina hoviinsa itseään tyhmempiä ihmisiä, joita on helppo manipuloida ja jotka eivät kykene ajattelemaan omilla aivoillaan. On niin mukavaa, kun on joku joka neuvoo, mitä pitää ajatella, esim. uhrista.


      • Anonyymi

        Tähän ei niinkään yhtyisi. Mies narsisti hovi on puoliso ja kaveri, molemmat tajuaa että mies on narsisti, ja höynäyttää takaisin. Narsisti ei enää ymmärrä missä mennään ja miksi.


    • nyt.on.parempi

      Hyvä avaus.

      Harvemmin vastailen narsismi-palstoille, mutta tässä jotain:
      - joskus tälläiset ( narsistit ja hovit ) voivat saada positiivisiakin asioita
      tapahtuneeksi, vaikka epäuskottavaltahan se kuulostaa, tiedän,
      ja osanottoni kaikille uhreille koska tämä on oikeasti vakava yhteiskunnallinen ongelma- henkisen väkivallan käyttö joka on hyvin tuomittavaa.

      Tässä kuitenkin yksi esimerkki perusten pitkälle aikavälille:
      1) Olen saanut paljon erilaista ja arvokasta työkokemusta vaihtaessani työpaikkaa kiusaajien takia.
      2) Olen saanut kokea exoottisiakin maita ja asumista ulkomailla, välillä kun on pitänyt päästä joksikin aikaa pois koko Suomi- systeemistä.
      3) Paikkakunnan vaihto yhdessä vaiheessa oli helppo ratkaisu, päästi irti lopullisesti tästä yhteiskunnan narsistisesta oravanpyörästä,
      ( loppuvaiheessa sain burn-outin kiusaajien takia kun oli samat vanhat kytkökset edellisiin virastoihin ja työtehtäviin. )
      Asuminen on nyt halvempaa- ei enää uutta lainaa

      ---Nykyään nautin elämästäni enemmän ja parisuhdekin on tullut toimivammaksi kun ei ole enää stressiä.
      ---Työttömänä on vapaa-aikaa kivasti, tulee hoidettua mm. kuntoa paremmin.
      ---Tunnen itseni vapaaksi kuin taivahan lintunen.
      ---Stressinsietokykyni on tullut erinomaiseksi, nykyään vain hieman hymyilyttää tämä kaikki kun tietää mistä on ollut kysymys.
      ---Lääkärissäkään en ole käynyt enää vuosiin, ennen sairastin poskiontelontulehduksia jatkuvasti.

      • 11111111111111111111111

        A.P.
        Suuri joukkohan näistä kuvailemistasi narsisteista ja hoveista vaikuttavat juuri tuolla työelämän puolella.


      • mitäänvääräenootehny

        Nimen omaan työelämässä ja kursseilla. Mahtoi eräs narsku ihmetellä kun huomasin ekana päivänä tyypin olemusken et mistä homma pissii.
        Oli meinaan tuttua mantraa ja kiukuttelua.


      • onko.eroavaisuuksia

        Mitä eroa on narsistilla ja psykopaatilla ?

        Valheiden paljastuminen tekee kipeää mutta helpottaa. Jopa psykopaatteja vuosikymmeniä tutkinut psykologi Robert Hare kertoo menneensä monesti lieron lankaan.
        Huijatuksi tuleminen ei ole noloa vaan arvokasta ja usein myös taloudellisesti kalliiksi tullutta elämänkokemusta.
        Simpauttaja on tullut tehneeksi siinä mielessä hyvän työn, että hän on tullut paljastaneeksi sinussa piilevän "turva-aukon", jonka kautta hyväksikäyttäjät pääsevät sisään.
        Lieron kohdannut ja opiksensa ottanut voi ajatella saaneensa eräänlaisen rokotuksen - ainakin yhtä lierosorttia kohtaan.

        http://fi.sott.net/article/155-Psykopaatit-Empatiakyvyttomat-saalistajat-ymparillamme


    • Beratsu

      Näillä palstoilla pyörii erään hc-narsistin hoviväkeä.Raportoivat heti Hänen Ylhäisyydelleen mikäli mitään häneen viittaavaa kirjoitetaan täällä.Siksi pitää olla varovainen ettei joudu oikeuteen.Poistattavat myös ketjuja mikäli tarpeen.Kaikki työskentelevät samassa työpaikassa,pää-asiassa naisia.

      • Anili1

        Olisitko kuitenkin vain vainoharhainen?


      • mikäonkylläoutoilmiö
        Anili1 kirjoitti:

        Olisitko kuitenkin vain vainoharhainen?

        Olisitko kuitenkin vain wannabe-narsisti?


    • anilia1

      Narsistin hoviin kuuluu yleensä suurimmalta osin lähesriippuvaiset ihmiset. He leikkivät narsistin kontrolloimista mielessä ja käyttävät omia manipulointikeinoja jotka monesti ovatkin narsistia miellyttäviä juttuja. Narsistina tunnistan nämä tosi nopeasti ja on hauskaa leikkiä. Saan mitä tarvitsen ja lähesriippuvaiseni kokee tyydytystä myös. Itse, sen verran asioita ymmärtäneenä, en tarvitse uhria, minulle riittää iso hoviini, jota pidän omalta osin tyytyväisenä antamalla sille mahdollisuuden miellyttää.

    • Juijkkk

      Jotkut haluavat vain kuulua johonkin. Olla jonkinlaisessa turvasatamassa. Myrskyn silmässä. Joillakin on halu esittää Jeesusta ja joillakin on halu seurata Jeesusta. Sitten kun ihminen on kyllin kypsä henkisesti, hän ei tarvitse ketään voimakastahtoista yllensä, eikä heikompitahtoista allensa.

    • 2352352352

      Hovi voi olla myös passiivinen. Eli se porukka joka kääntää katseet kun jotain kiusataan, koska pelkäävät olevansa itse seuraavana. Säälittäviä reppanoita.

      • pahintekijä

        Kyllä. Tämä on osa porukasta. Ne jotka katsoo vaikka vierestä toisen kitumista eikä tee mitään. Sinällään mielenkiintoista, että nämä ihmiset ei koskaan kysy itseltään mikä heitä vaivaa ja minkä verran he itse ovat mieleltään sairaita kuten nämä juoruajatkin. Pääosin nämä on aina naisia. Itse en ole kohdannut yhtään miestä aktiivisena hovin jäsenenä vaan ne on yleensä juoruajien puolisoita jotka heti ilmoittaa että eivät ota kantaa eikä puutu asiaan eikä kiinnosta. Tämä on mielestäni täysin reilu kuvio toisin kuin hiljainen hyväksyntä ja seuraaminen.


    • iitdgtjkjgfhjk

      Mielenkiintoinen aloituskirjoitus. Onko se oikeasti narsistin itsensä kirjoittama ? Kun kirjottaja kirjoittaa olevansa myös narsistin uhri. Mutta onko hän itse oikeasti aivan narsisti ?

      Olen kokenut että vanhempani minua kiusaa ja saa muut ihmiset alistamaan ja kiusaamaan minua ja minulle hän välillä ilmaisee halveksuntaa niitä toisia hänen mukaansa vähäisellä aivokapasiteetilla varustettuja kiusaajiani kohtaa joista ei jaksa edes kuulla mitään kun se kaikki on kuulema niin älytöntä, ettei hän sellaisesta jaksa edes kuulla mitään ja tokaisee jotain, että kun kuitenkin minulla sentään on älliä, niin miksi en käyttäisi sitä sen sijaan, että puhun sekuntiakaan sellaisten kanssa.

      Oikeastaan minulla on käsitys, että tietyllä tapaa hän arvostaa minua hoviaan enemmän, vaikka ei välitäkään minusta yhtään, eikä kiusaa hoviaan.

      • iugtddhkkhg

        Olen usein puhunut narsistille itselleen asiasta kuinka pahat eivät voisi mitään, jos eivät sitä hovia saisi.
        Ja kyllä minustakin se hovi on tavallaan julmempi, koska se on joukkokiusaamista.
        Esim. minun narsistini kuitenkin pohjimmiltaan on enemmän yksinäinen susi.
        Yksi yhden kanssa temppuilemassa on minusta vähän eri juttu kuin joukkokiusaaminen.
        Ja aloittajalla on mielestäni todella hyvä pointti.
        Minusta on varsin erikoista, että kirjava joukko erilaisia ihmisiä kiusaa jotakin heihin melko merkityksettömässä suhteessa olevaa puolituntematonta tai miltei kokonaan tuntematonta ihmistä. Jotenkin se on vielä epäloogisempaa kuin narsismi.

        En ole itse koskaan tehnyt sellaista, enkä osaa yhtään ymmärtää sellaista toimintaa.
        En ole ikinä ollut missään kiusaajajoukossa mukana.
        Jos minulla on jostakusta valittamista sanon suoraan ja yksinäni, en minkään joukon säestämänä.
        Monta yhtä vastaan on minusta ihan perinteisesti raukkamaista.

        Vai millainen on ihminen jonka päihittämiseen tarvitaan satapäin ihmisiä ?


      • pahintekijä

        Narsistihan loukkaantuu jos hovin laatua pilkkaa ja sen olen myös tehnyt. Olemme vertailleet hovejamme ja tietysti kumpikin löytää toisen hoveista heikkoja linkkejä ja miksi ei löytäisi koska koko hovi on laadultaan joukko heikkoja linkkejä. Itse olen laiska hovin ylläpitäjä, koska minä en ole kiinnostunut muusta kuin omasta mielipiteestäni. Narsistini taas ratsastaa heidän virheellisellä näkemyksellään hänestä. Ei auta ottaa melkein kädestä kiinni ja selittää, että sinun elämä on valheen päälle kasattu vale. Oikeasti meistä ei pidä kukaan vaan ainoastaan siitä hirveästä viihteestä jota me tarjotaan kun revitään tosiamme. Eräs ajatus mikä tuli mieleen on, että onko tässä samankaltaisesta ilmiöstä kyse kuin toisen maailmansodan aikaan Hitlerin toimet hyväksyttiin hurmoshenkisesti? Narsisti epäinhimillistää uhrinsa? Mikään määrä kärsimystä ei lopulta ole uhrille tarpeeksi, koska olen huomannut että joskus kun olen kostanut huonon kohteluni tai tämä "oma narsistini "on suorittanut jonkun toimeen niin hovi tulee kantamaan tietoja vielä kuukausia jälkikäteen vaikka vahvasti on ilmaissut että ko. henkilö ei kiinnosta enää millään tavalla, eli hovi vieläpä on niin sairas että yrittää elvyttää kiusaamiskuvion. Yleensä vielä useampi pyytökään ei tehoa tämän käytöksen lopettamiseen.


    • iugjhfgjkkhgyj

      Olen kokenut monta kertaa oudon ilmiön, että kun on oikein vääryyttä kärsinyt siitä on miltei vaarallista puhua oikein hyville ja auttamishaluisille ihmisille, koska heillä on harvinaisen suuri tarve pimittää totuus kokonaan.
      Parempi kertoa jollekin vähän hurjemman maailman nähneelle, joka vaan nauraa, että: "Vihdoin sinäkin edes vähän alat oppia mikä maailma on. Ihan oikein opetukseksi sinulle tuo kaikki !!!!!!!!!!!!! Ei tuo vielä mitään ole, olen nähnyt paaaaljon pahempaakin, enkä tuosta vaivaudu piittaamaan, joten en voi auttaa !!!!" ja kääntää selkänsä. (Tämä lainaus ei ollut suoraan kenenkään)
      Se satuttaa vähemmän, koska hän ei tee sitä raainta tekoa, että kyseenalaistaisi toisen ihmisen todellisuuden mikä on minusta oikeastaan kaikkein alistavin teko mitä voi toiselle ihmiselle tehdä ja sitä tekevät eniten ns. "auttajat". Auttajat yleensä aloittavat lauseella, että "mitä jos asia ei olekaan noin kuin sinä sen näet." Minä en kertakaikkiaan ikinä ole ymmärtänyt miksi sellaista täydellistä toisen ihmisen mitätöimistä ja kyseenalaistamista nimitetään "avuksi". Onko se sitä rehellisesti ottaen ? Olen saanut sellaista "apua" paljon, niin paljon, että tuskin varmaan ainakaan enempää sellaista samanlaista apua tarvitsen kun olen jo saanut oikein yltäkylläisesti, olisihan se jo kohtuutonta, että yksi ihminen saisi niin paljon toisten henkisiä voimavaroja itselleen.

      • pahintekijä

        En käsitä tuollaisia ihmisiä. Luultavasti itse jollain tapaa narsistisia. Käytän nyt taas oma narsisti sanaa, mutta kun se on helpoin. Hän on soluttanut itsensä aika moneen auttamisjärjestöön. Kehuu taitojaan keskustella ja kuinka tavoittaa aina ryhmän tarpeet ja on jotenkin älyllisesti muiden yläpuolella. Taas maahan palautuksen paikka että ei kun sinä olet narsisti. Kuuntelet kaikkia ja sen jälkeen sekunneissa kokoat ryhmää miellyttävän vastauksen joka epäsuorasti palvelee käyttötarkoituksiasi. Sinä et ole empaattinen kuten en ole minäkään vaan sosiaalisia koodeja lukeva kone. Luonnollisesti myös narsisti on aina kokeneempi ja ihmeellisempi. Tehnyt elämänsä aika hurjia asioita ja tavannut julkkiksia ja hänen kokemuksensa on aina jotain enemmän kuin toisen. Auta armias jos toinen ei vaikutu ja ihaile. Siinä menee narsistin hermot. Minä en suosittele nykyään avautumista kellekään muuta kuin laillistetulle terapeutille, koska nykyihmiset on susia. Ei ole yhteisöllisyyttä eikä auttamisen halua. Puoliso on ihan viimeinen ihminen jolle avata itseään. Kyseessä on kuitenkin ihminen joka suurimmalla todennäiköösyydellä jossain vaiheessa päätyy osastolle ex.


      • iitderhkjkhff

        Minä taas en mielelläni avaudu laillistetulle terapeutille, koska siinä asema on hankalin, jos hän ei olekaan luotettava. Avaudun mieluiten yksittäisille erikoisille ihmisille ja se toimii minulla parhaiten.


      • tälläkokemuksella

        En myöskään kannata psykologille, terapeutille tai muulle ammattiauttajalle menemistä. He eivät vaivaudu juurikaan kuuntelemaan, kun jo ryhtyvät paukuttamaan päin naamaa patenttivastauksiaan kuten, että 1. olet varmasti tulkinnut vääriin. 2. etköhän nyt kuvittele. 3. sinulla on varmasti käsittelemättömiä omia ongelmia 4. et varmaankaan osaa työtäsi/elämänhallintaa Rasi on hukassa. Nurinkurisuus tuskin johtuu asenteesta, vaan käytännön kokemuksen puuttumisesta. Heidän tietonsa narsismista ovat teoreettiset, joten varmasti asiakkaan kertomukset voivat kuulostaa keksityiltä. Ammattiauttajan kehottaakin uhria helposti hakemaan lääkäriltä lääkereseptin, että tämä "rauhoittuisi".


      • pahintekijä

        Minulla eri kokemus. Terapeutti sanoi, että tutulta kuulostaa ja näitä tapauksia on paljon ja lisäksi tietysti olen nauhoittanut ja kuvannut narsistia joten nauhoituksen iskeminen pöydälle kertoo enemmän kuin omat puheet. Olen myös tuntenut oman terapeuttini vuosia joten hänkään ei usko, että yhtäkkiä vain muutun ihmisenä sekavaksi vaan aina pitänyt ihan järki ihmisenä vaikka kovia olenkin kokenut.


      • iugfgjkhgff

        Minulla on paljon kaikenlaista mielenkiintoista elämässä jäänyt nauhoittamatta, mutta ei se niitä vähemmän todeksi tee, vaikka joku niin luulisikin.
        Kauheaa tämä elämä kun koko aika pitäisi todistella muille jotain. Olen kyllästynyt ylimääräiseen todisteluun ja siksi en mene niille auttajille, joille pitää todistella.
        Ei minullekaan kenenkään tarvitse mitään todistella kertoessaan omasta elämästään.
        Miksi ansaitsen semmoisen kohtelun, että pitää todistella omia elämänkokemuksia ?
        Ei ole ikinä tullut esiin kohta 50 vuoteen, että olisin jotain oleellista valehdellut, minusta se saisi riittää, että jotain voisi uskoakin mitä puhun.
        Olen puoli elämää kuluttanut semmoiseen todisteluun. Kaduttaa ajanhukka.


      • pahintekijä

        Minä nauhoitan koska oman narsistini oleellisin ase on väittää että olen harhoissa elävä hullu ja puheitani ei voi uskoa. Lisäksi hän on viranomaisille syöttänyt minusta valheita. Jotta totuus ei unohtuisi niin on nauhat muistuttamassa minuakin miten asiat on oikeasti.


      • iuygffghj

        Hyvähän se on siinä mielessä.
        Minun elämäni useita tosiasioita muut luulevatkin mielikuvitukseksi.
        Mutta oikeasti se heidän luulonsa on mielikuvitusta, jossa he ovat yrittäneet minuakin painostaa elämään.


    • vgdfrdrgv

      kyllä ne narsistin hovipellet on ihan omaa luokkaansa. Typeryksiä, jotka ei oikein ihan tajua mistä on kyse. Hyvää tarkoittavia hömelöitä yleensä, mutta pohjalta kuitenkin paljhastuu oma häijyys kai jossain vaiheessa. Ihme peliä pelaavat

      • tytär-

        Narsistin hoviväki on tavallaan täysin sokea, narsistin tempuille. Vaikka narsisti itse kertoo heille peitellysti kiusaamisestaan. He eivät kyseenalaista sitä mitenkään pahana. Vaan sitkeästi ne, narsistin kertomat valheet jäävät elämään, vaikka niillä ei olisi minkään laista totuuspohjaa.

        Jopa hoviväki itse ihmetellen kertoo uhrille joskus näitä epäkohtia ja kummallisia syytöksiä, jotka vaihtuvat eri tilanteiden mukaan, täysin päälailleen.
        Mutta siitä huolimatta osa hoviväestä edelleen sitkeästi toimii narsitin hullutuksien tukijoukkoina.

        Kysymyksessähän on jo miltei *sakinhivutus* syyttömälle uhrille. Ja tähän syyllistyy aikuiset ihmiset, joko ymmärtämättömyyttään, tai tyhmyyttään. Minä pidän sitä hyvin sairaana toimintana.

        Eivätkö he koskaan mene itseensä ja mieti sitä, että josko tämä toiminta kohdistuisi heihin itseensä, tai heidän omaan perheeseen. Miltä se heistä tuntuisi? Narsistihan ei itse kykene ymmärtämään tätä empatiakyvyn puuttumisen vuoksi. Mutta ei se muu porukka voi olla niin hullua, ettei ymmärtäisi, mitä tekevät?


      • pahintekijä

        Hyvä idea! Eipä ole tullut mieleen alkaa poimia narsistin hovin jäseniä. En kyllä viitsi kun on niin vastenmielisiä ihmisiä etten pysty olemaan missään tekemisissä, mutta hyväähän se tekisi varmaan niillekin maistaa realismia mitä on pelleillä vaarallisten ihmisten sätkynukkena.


      • onkovaieikö

        Kaikkein paras tilanne on kun hovinarrit eivät tajua, et heitin kuninkaansa onkin narsisiti. Saa muuten koomisia piirteitä aikaseks.


      • tyutituty
        onkovaieikö kirjoitti:

        Kaikkein paras tilanne on kun hovinarrit eivät tajua, et heitin kuninkaansa onkin narsisiti. Saa muuten koomisia piirteitä aikaseks.

        Tilanne muistuttaa paljolti sitä satua keisarin uudet vaatteet.


      • kjgfhklljhjkll

        Minustakin muistuttaa satua keisarin uudet vaatteet.
        Mutta minulla on eri käsitys narreista.
        Narrit ovat minusta myöskin eräänlaisia näkijöitä, jotka huumorin varjolla voivat paljastaa totuuksia, eivätkä siten minusta sovi välttämättä kuvaamaan niitä oikeasti hölmöimpiä.


      • kjhddgjjjjh

        Tai kun oikeastaan itse hieman samaistun narriin...minä sanon henkilöä ääneen psykopaatiksi, eivät muut voi, ainoastaan minä voin ilman, että siitä seuraa mitään sen kummempaa, koska olen niinkuin narri...


    • Sadasds

      Kyllä se hovi näkee mitä narsisti uhreilleen tekee. Mutta mitä siitä? Kunhan ne saa narsistilta mitä nyt saavat, ja se tuntuu hyvälle, niin väliäkö sillä vaikka narsisti jauhaisi uhrinsa lihamyllyssä? Hovi nimenomaan saa narsistilta aina jotain, narsisti voi tehdä työtä ilmaiseksi ja pyyteettömästi ja narsisti antaa pikku lahjoja, on huomaavainen, hymyilee hoviväelle aina, siis aina. Hoviväki tuntee vain sen, että onpa tässä ihana, huomaavainen ihminen heitä kohtaan ja samalla ummistaa silmänsä sille mitä narsisti uhreilleen tekee. Narsisti ostaa siis hoviväkensä ja maksaa siitä ettei kukaan hoviväkeläisistä puutu asioihin tai tee mitään kun hän kiusaa omia uhrejaan.

      Siksi narsisti luo itsestään sen hyvän ja loistavan persoonan kuvan aina ensimmäiseksi nähdessään uuden hoviväkeläisen. On tutkittu että ensimmäiset 5 minuuttia on tärkein kun tapaat uuden ihmisen, minkälaisen käsityksen siinä ajassa vieras saa sinusta, on todella kestävä jota on vaikeaa enää muuttaa. Siksi hoviväki vaikka näkisi narsistin olevan uhreilleen tosi paha ja ilkeä ei reagoi mitenkään koska se ensimmäinen hyvän illuusio ja vaikutelma ihmisestä on niin vahva, ettei hoviväki USKO että siinä, heidän silmiensä edessä tapahtuisi jotain extreme pahaa.

      • Sadasds

        Kokemuksena edellisessä oli oma äitini, joka tekee juuri tuota. Ihmiset ovat ihastuneita hänen erikoiseen hyvyyteensä ja hänen tutustumistapansa on juuri sellainen että hän on ylitsevuotavan ystävällinen. Tai sitten joissakin oudoissa tapauksissa hän sähisee kuin käärme uudelle ihmiselle. Tämä on todennäköisesti aina lapsen oma ystävä joka tukisi lasta. Sellainen on paha äitini mielestä, sehän voi vaikka manipuloida minua (siis sanoa totuuden äidistäni minulle) jolloin hänen pirunsormien ote voisi lipsahtaa ja hän menettäisi sielun, jota olisi ollut hyvä kärventää maanpäällisen helvetin tulessa.


      • pahintekijä

        Täysin noin kun olen seurannut sivusta. Tehdään ilmaisia juttuja ja ollaan kieli ruskeana ja hymyillään. Kun kaikki on aivopesty niin voi puolisollekin puhua vaikka kuinka törkeästi hovin ollessa paikalla ja kukaan ei puutu eikä ihmettele. Huumoriahan se vaan on kaikki puhe vaikka miten täynnä järjetöntä vihaa kun sen sanoo rauhallisesti hymyillen. Mikä mielenkiintoisinta niin vaikka ko ihminenkin on syyllistynyt väkivalta, huume, talousrikoksiin ja kaikki tietää mitä vahinkoa hän on tehnyt, niin uhreja myöten kaikki palvoo yhä, vaikka osalle on jäänyt lähes rääsyt päälle ja aiheutettu tuhoa koko elämässä. Uhrit on täysin valmiina suojelemaan tätä ihmistä ja mikä hulluinta minäkin olin pitkän aikaa samanlainen vaikka hän on tehnyt pysyvää vahinkoa elämääni ja uhkaillut sairailla tavoilla. Vaikka miten olen ollut tosiasiat aina esillä niin tuo ihminen on vastustamaton. Ikinä en sen pussiin tule kuitenkaan pelaamaan. En ole sen jälkeen kun tajusin pelin.


      • olen.vähän.lainannut

        Osui niin kohdalleen jotkut asiat, että melkein tuli mieleen,että minustakin tässä kirjoitetaan.


      • asdf9876

        Sanotaan, että narsisti tekee aina rikoksen. Olen huomannut, että narsisti syyttää syyttömiä rikoksista, jotka on itse tehnyt. Narsisti lahjoo, kiristää ja uhkailee hankkiakseen " todistajia" puolelleen, joko "todistamaan" itsensä tai jonkun hoviinsa kuuluvan syyttömyyttä ja "todistaakseen" jonkun syyttömän syylliseksi.
        Narsistin pyörityksessä uhrin elämä menee aivan sekaisin. Koskaan ei tiedä, mikä elämässä on totta ja mikä on vain narsistin luomaa harhaa.


      • gdgggr

        Tuttua kaavaa, porukka on näemmä alkanut narskuja tunnistamaan hienoa. Siihen ollaan pyrittykkin.


      • pahintekijä

        Eipä tästä tunnistamisesta ole juuri muuta hyötyä kuin narsisteille koska kyllä toinen toisen tuntee. Minä kohtasin narsistini sattumalta tässä yksi päivä ja hän tuli luokseni vaikka hänellä on dissausvaihe päällä ja kertoi kuulumisensa. Ei ollut narskuvalot päällä ja olin järkyttynyt miten mitätön ja valoton hän on ilman valoja. Siis vastenmielinen olemukseltaan ja säälittävä. Tuli suorastaan surullinen olo hänen vuokseen. En saanut omiakaan valojani päälle ja oltiin kuin kaksi kylmää kalaa. Ei voi ymmärtää miten tuo mitättömyys on joskus pitänyt otteessaan.


    • itse.TI

      Kiitos tästä ketjusta. Minulle oli paljon hyötyä.

    • NarsistiAnalyysi

      Narsistin hovi = ryhmä ihmisiä joita narsistit käyttävät hyväksi omiin tarkoituksiin.
      Olin tehnyt kaiuttimille puusta korotustasot. Narsisti katsoin ne ja sanoi -hyvä tietää että sä osaat tehdä tuommoiset. Mietin vaan, mitä tuo tarkoitti, että tekisin hänelle samanlaiset?

    • trexm

      Hoviin kuuluvat odottavat, että joku kertoo heille, mitä pitää tehdä, sanoa ja ajatella.

    • 611

      Narsistin peesaajaksi tiedettyyn henkilöön ei pidä missään tilanteessa luottaa, ei edes silloin, kun suhteet vaikuttavat muuttuneen.

      Vaikka narsistin kaveri kertoo oivaltaneensa totuuden ja tehneensä pesäeron nasseystäväänsä, ei tätä pidä uskoa. Kyse voi olla suunnitellusta tempusta tai hetkellisestä oikusta. Narsisti usein ohjeistaa kamunsa puhumaan siten, että uhrista saadaan pumpattua tietoa. Mikäli taas nasse on todella suututtanut alamaisensa, osaa hän myös kietoa tämän uudestaan lonkeroihinsa. Olen nähnyt narsistin harjoittavan molempia metodeja useaan kertaan. Asia vain on niin, että tietyntyyppisille ihmisille narsisti on jeesus, jonka helmaan he aina halajavat, vaikka ymmärtäisivät narsistin väliin jymäyttävän heitäkin.

      On parempi olla vaikka yksin, kuin alentua sanomaan narsistin nykyisille tai entisille ystäville muuta kuin hyvää päivää.

      • mitenkätämmönenkuvio

        Entäs sellainen, joka uhrina alistuu ilkeäksi kokemalleen henkilölle tietoisesti ?
        Minä en halua alistua, mutta toinen henkilö haluaa, vaikka tietää ilkeän henkilön ilkeäksi minulle ja itselleen. Toisaalta ilkeän henkilön mukaan alistuja saa aikaan hänelle kamalan olon, varsinkin jos ei 100% alistu. Ja itseni koen näiden molemien uhriksi. Ilkeä henkilö aiemmin seurasi minua kaikkialle, mutta on alkanut vältellä minua. Ilkeälle alistuja koko ajan esittää minulle vaatimuksia, että tämän porukan olisi oltava keskenään sovussa. Koen, että alistuja vaatii siten minunkin alistumista ilkeälle, koska alistujankin mukaan on lähdettävä siitä, että ilkeää ei voi muuttaa, joten pitää vain alistua, kun ei muuta voi. Täten koen, että ilkeydestä tässä yritetään tehdä määräävä tekijä, enkä siihen halua suostua, joten saan vain luuria korvaan.
        Ja minun pitäisi näiden luurin korvaan lyöjien kanssa olla tyytyväinen ja nätisti omalla paikallani.


      • patologia_on_se

        Tutustuin joskus ihmiseen, joka oli narsistin ystävä aina, kun ei ollut riidoissa tämän kanssa. Ollessaan hovi-ihmisen roolissa hän toi viestejä minua vainonneelta narsistilta. Luonnollisesti hän toimitti kaiken kuulemansa tiedon myös toiseen suuntaan. Hän jaksoi selittää, kuinka poikkeuksellisen huikea persoona narsisti oli ja että tämä ei voinut mitään sille, että halusi sotkea toisten elämää juonien ja valheiden avulla. Minunkin olisi kuulemma pitänyt ymmärtää narsistin upeus!

        Opin tuolloin ymmärtämään, että narsistit ovat henkisesti hyvin sairaita ja vaarallisia ihmisiä. Myös tuli käsitys, että hänen seuraajansa ovat hekin ongelmaisia omalla tavallaan. Heidän särönsä sointuvat täydellisesti narsistin rikkonaisuuteen ja yhdessä tuo porukka saa paljon iloa toisistaan. He uskovat olevansa jonkinlaista etuoikeutettua eliittiä omine sääntöineen ja käsityksineen. Todellisuus ei juurikaan rasita heitä. Sivullisille heidän ajatuskulkunsa eivät aukene.


    • SukuOnNIINIHANA

      "Asia vain on niin, että tietyntyyppisille ihmisille narsisti on jeesus, jonka helmaan he aina halajavat, vaikka ymmärtäisivät narsistin väliin jymäyttävän heitäkin."

      Hyvin sanottu. Näin se menee lähisuvussakin. Suuttuvat hänelle välillä ja haukkuvat selän takana, mutta sitten taas ei ole Mitään Ongelmaa.

      P.S. Se oikea Jeesus ei jymäytä ketään.

    • pammy

      Aloittaja puhuu täyttä asiaa! Sivusta seuranneena ihmettelen että nämä lakeijat ovat tosiaan heikkolahjaisia kaikinpuolin ja niin tyhmiä ettei edes tajua miten tyhmiltä näyttävätkään pomonsa edessä.Itse kartan lakeijoita eli hoviväkeä,he ovat vasikoita ja eivät edes saa itselleen mitään ,ei pomo arvosta heitäkään koska ovat typeriä.Kohde sensijaan on viisas jota pomo,narskukin sisimmäsään arvostaa koska kohde on kateuden kohde yleensä ja narsku aistii kohteensa järkevyyden oikeasti ja ei pidä sitä tyhmänä vaan uhkana omalle egolleen lähinnä ,kateus tekee vaan narskusta ilkeän ja kohde on vihattu sen takia.Tiedän naisten välisitä kohteena olemisesta ja miten onneton nasku on yksin ilman taustoja,turvana kännykkä korvilla,ei käveäe kohdetta vastaan ilman puhelinta jotta ei voi katsoa ,,,tai jos katsoo,tuijottaa haastavana,hullua ei saa katsoa takaisin.

    • kuunsillantyttö

      Narsisti lesbo kerää ympärilleen heikkotahtoisia ,epävarmoja naisia. Monet joutuvat myötäilemään esim. määräaikaiset työelämässä, eivät uskalla avata suutaan ,vaikka näkevät kuinka narsisti rakentaa hoviaan.

      • lumotunhovinlomittaja

        Minulla kuvio meni niin, että narsisti oli lumonnut työpaikalla niin naiset kuin miehetkin palvojikseen. Määräaikaisena jouduin nassen hampaisiin ja yritin puolustaa oikeuksiani työpaikkakiusatuille annetun ohjeistuksen mukaisesti. Nasse vakkarihoveineen käänsi asiat niin, että minä olinkin huumorintajuton sekä yhteistyökyvytön moukka. Toimintani ja olemassaoloni oli pahoittanut rouva narsistin mielen ja herättänyt ahdistusta koko työyhteisössä. En olisi koskaan uskonut, että niin Suuri Draama näyteltäisiin takiani vai pitäisikö sanoa sekopaatin tahdosta. Kukaan ei tietenkään puolustanut minua sanallakaan.


    • ttff

      Olen usein ajatellut, että kyllä hovi on paljon pahempi kuin itse narsisti onkaan. Toisaalta hoviin kuuluvatkin ovat usein narsisteja, elleivät jotkut peräti psykopaatteja. Näin on pakko olla. Niin outoa käytöstä ei muu selitä.
      Se on kuitenkin mielestäni varma asia, että narsisti on huippuälykäs, johtaja, leaderi, joka keksii ideat ja suunnitelmat, ja johtaa mustamaalausoperaatioita.
      Hovin jäsenet, vaikka olisivat psykopaattejakin, eivät koskaan yllä älyltään narsistin tasolle. Niin yksinkertaisia ja läpinäkyviä ovat olleet hovin jäsenten itsensä toteuttamat lavastussuunnitelmat ja -toteutukset.
      Niinkuin olen aina uskonut, narsisti teettää omat lavastuksensa ja muut pahuuden työnsä itseään tyhmemmällä hoviväellään. Jos joku jää kiinni, niin se on tyhmä hovilainen. Näyttää aina siltä, ettei narsistilla ole mitään tekemistä koko asian kanssa. Koska hoviin kuuluu suuri joukko sukulaisiani, on silloin tietenkin katkaistava välit suunnilleen koko sukuun, että pääsisi rauhaan. Ehkä joskus riittää, kun katkaisee välit vain hoviin. Ja muuttaa kauas..........
      Hoviin kuuluvalla narsistilla on ollut minun lisäkseni myös toinen sukulainen uhrinaan. Hän oli ensimmäinen uhri, ja koska puolustin häntä, sain narsistin kimppuuni. Narsistin vihan kohdetta pitää jokaisen vihata. Näinhän siinä tunnetusti käy. Kun puolustat uhria, joudut itse uhrin asemaan. Kunpa olisimme ajoissa tajunneet, että kysymyksessä on narsisti. Mutta en ollut koskaan edes kuullut silloin vuosikymmeniä sitten narsismista.

      • fghjkjhgfghjkl

        Niin no, onkos se sitten ihme, että ihmiset eivät yleensä narsistien uhreja puollusta.
        Siis sitten ainakaan, jos tajuavat.

        Kärsin mustamaalauksesta kovasti parikymmentä vuotta.
        Nyt sitä on tehty minua kohtaan jo niin paljon, että olen ajatellut alkaa pitää sitä kokemusrikkautena, jota minulla on todella paljon.
        Että jos mustamaalataan vielä lisää, niin minä saan sitten aina vain erikoisemman tositarinan kerrottavakseni,
        Ja jos vielä kovin moni vaivautuu mustamaalaamaan, alan pitää itseäni jotenkin spesiaalina, kun niin moni vaivautuu yhdestä ja samasta kehittelemään, niin täytyyhän siinä sitten jo olla jotain spesiaalia.


      • äölkjhgfghjkl

        ttff
        Tuli vielä mieleen uusi idea juuri nyt mitä en ole koskaan ennen kokeillut.
        Mitäpä jos tekisikin niin, että jatkossa minä en usko mitään mitä minulle sanotaan.
        Sanon vaan kaikille: hahaha en usko !


      • ttff
        äölkjhgfghjkl kirjoitti:

        ttff
        Tuli vielä mieleen uusi idea juuri nyt mitä en ole koskaan ennen kokeillut.
        Mitäpä jos tekisikin niin, että jatkossa minä en usko mitään mitä minulle sanotaan.
        Sanon vaan kaikille: hahaha en usko !

        Minä olen tämän oman kokemukseni takia tullut jo aikoja sitten siihen johtopäätökseen, että en koskaan usko muuta kuin sen minkä itse olen nähnyt omin silmin. Siihen voi luottaa. Kaikki muu voi olla totta tai valetta. Ja niinpä suhtaudun kaikkeen mitä luen lehdistä, netistä, kuulen televisiosta, radiosta, kuulen ihmisiltä...........kaikki se voi olla totta tai täyttä pötyä.


      • äölkjhgfhj

        aivan. Aivan mielettömät määrät pötyä pyörii joka puolella.


    • sasasx

      Hovi = narsistin elämän ihmiset. Hoviväessä toimivat henkilöt ovat läheisempiä narsistille kuin esim. omat lapset. Narsisti kertoo uhrilapsensa ongelmat hoviväessä toimiville, hän kertoo siis ongelmat, jotka hän itse on määritellyt olevan lapselle ongelmia. Oikeasti ne eivät ole alkuperäisiä, vaan ne ovat narsistin kehittämiä ja aiheuttamia. Ainoa ongelma lapselle onkin juuri tuo narsistivanhempi, mutta narsisti ei tunnista tietenkään olevansa itse se pääongelma. Oikeaan ongelmaan lapsi ei saa mitään apua ja hänelle vain luodaan uusia ongelmia, jotka juontuvat itse ongelmasta eli narsististista itsestään.

      • sasasx

        Narsisti siis ulkoistaa ongelmansa hoviväelle ja olettaa saavansa heiltä neuvot asian hoitamiseksi. Hoviväki voi antaa vinkkejä ja neuvoja jotka johtavat entistä pahempaan tilanteeseen koska he ovat narsistilta saadun väärän tiedon varassa.


      • dfghjklokjhgfghj

        JUURI NÄIN!!!!!


      • Anonyymi
        dfghjklokjhgfghj kirjoitti:

        JUURI NÄIN!!!!!

        Noin mulle on käynyt. Äitini valehtelee mitkä ovat oikeat ongelmani. Hän yrittää pakottaa minut minulle luomiinsa ongelmiin, kun laitan hanttiin, hän on aivan raivona. Valitettavasti olo on turvaton kun "auttajat" auttavat kuvitteellisissa ongelmissa ja sivuuttavat todelliset riskit.


        "ppiuyuyhhghh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noin mulle on käynyt. Äitini valehtelee mitkä ovat oikeat ongelmani. Hän yrittää pakottaa minut minulle luomiinsa ongelmiin, kun laitan hanttiin, hän on aivan raivona. Valitettavasti olo on turvaton kun "auttajat" auttavat kuvitteellisissa ongelmissa ja sivuuttavat todelliset riskit.


        "ppiuyuyhhghh"

        Väitän, että analysoin ongelman oikein 7 vuotta sitten mutta minua ei ole kunnolla vieläkään kuunneltu. Toivottavasti tästä selvii kun asia on näin venynyt.


        "ppoioiuuu"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väitän, että analysoin ongelman oikein 7 vuotta sitten mutta minua ei ole kunnolla vieläkään kuunneltu. Toivottavasti tästä selvii kun asia on näin venynyt.


        "ppoioiuuu"

        Mutta ongelma ei tästö muuksi muutu, minä olen sen oikein analysoinut alusta asti. Tässä vaiheessa tiedän varmuudella.


        "ppoiiuuhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ongelma ei tästö muuksi muutu, minä olen sen oikein analysoinut alusta asti. Tässä vaiheessa tiedän varmuudella.


        "ppoiiuuhhh"

        Ei ole mitenkään mahdotonta analysoida oikein 30-50 vuotta perusteellisesti tutkimaansa asiaa.


        "ppoiuujhhjhj"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mitenkään mahdotonta analysoida oikein 30-50 vuotta perusteellisesti tutkimaansa asiaa.


        "ppoiuujhhjhj"

        Osaan analysoida monenlaisia asioita. Miksi tätä en voisi osata ?

        "ppiiujhjhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaan analysoida monenlaisia asioita. Miksi tätä en voisi osata ?

        "ppiiujhjhhh"

        Oikeesti mä tiedän sen. Ei mun sitä keltään tarvi kysyä

        "ppiuuh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeesti mä tiedän sen. Ei mun sitä keltään tarvi kysyä

        "ppiuuh"

        Mun kummalliset ongelmat johtuu kaikki siitä, että äitini on manipuloinut minua erittäin tehokkaasti ja siihen on osallistunut muita. Tuo on fakta mikä ei muuksi muutu. Mulla ei ole minkään sortin äitiriippuvuutta. Olo on enemmän kuin panttivankeudessa eläneellä-

        "ppiiujhhhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mun kummalliset ongelmat johtuu kaikki siitä, että äitini on manipuloinut minua erittäin tehokkaasti ja siihen on osallistunut muita. Tuo on fakta mikä ei muuksi muutu. Mulla ei ole minkään sortin äitiriippuvuutta. Olo on enemmän kuin panttivankeudessa eläneellä-

        "ppiiujhhhhh"

        Olen pelästynyt viimeisiä manipulointeja toden teolla. En suostu siihen enää syvemmälle koska peli on mennyt vaaralliseksi. Äiti on raivona kun en tottele. En suostu, se pelinsä on hyvin vaarallinen.

        "ppoiuuuyyh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen pelästynyt viimeisiä manipulointeja toden teolla. En suostu siihen enää syvemmälle koska peli on mennyt vaaralliseksi. Äiti on raivona kun en tottele. En suostu, se pelinsä on hyvin vaarallinen.

        "ppoiuuuyyh"

        Äiti ei tee suhteessa minuun mitään muuta kuin manipuloi vaarallisia manipulointeja ja se on jatkunut jo 7 vuotta. Laukoo puhelimeen manipuloineja ja sulkee luurin.
        En voi mitenkään siihen enää osallistua mitenkään, se on mennyt aivan hulluksi peliksi.


        "ppiuuhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äiti ei tee suhteessa minuun mitään muuta kuin manipuloi vaarallisia manipulointeja ja se on jatkunut jo 7 vuotta. Laukoo puhelimeen manipuloineja ja sulkee luurin.
        En voi mitenkään siihen enää osallistua mitenkään, se on mennyt aivan hulluksi peliksi.


        "ppiuuhh"

        Jos joku on manipuloinut jotakuta 50 vuotta ei hän enää pysty lopettamaan ja peli pahenee loppua kohti. Kumma kun sitä kukaan muu ei ymmärrä.

        "ppiuyhhhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku on manipuloinut jotakuta 50 vuotta ei hän enää pysty lopettamaan ja peli pahenee loppua kohti. Kumma kun sitä kukaan muu ei ymmärrä.

        "ppiuyhhhhh"

        Tämä on ollut mahdollista siitäkin syystä ettö olen äärimmäisen pitkäpinnainen erikoisia ihmisiä kohtaan.

        "ppiuiujhhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on ollut mahdollista siitäkin syystä ettö olen äärimmäisen pitkäpinnainen erikoisia ihmisiä kohtaan.

        "ppiuiujhhhh"

        Mutta enää en uskalla. Jutut on niiiiiin pimeitä.

        "poiuuyhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta enää en uskalla. Jutut on niiiiiin pimeitä.

        "poiuuyhhh"

        Sitä ei vois helposti kuvitella että joku elää semmosissa jutuissa,


        "popjujjhjhjj"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä ei vois helposti kuvitella että joku elää semmosissa jutuissa,


        "popjujjhjhjj"

        Vanhempani tekevät nyt kaikkensa saadakseen minut pois tolaltaan paniikkiin. En suostu paniikkiin vaikka mikä ois tilanne.


        "poiuyhyhhhh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhempani tekevät nyt kaikkensa saadakseen minut pois tolaltaan paniikkiin. En suostu paniikkiin vaikka mikä ois tilanne.


        "poiuyhyhhhh"

        Mun vanhemmat ovat kuin jostain painajaisesta, mutta kaikki on totta.



        "ppouygghhh"


    • Anonyymi

      Yhdyn täysin kirjoittajan aloitukseen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe