Talviauto 2016 Audi A4

VW_ylivoimaa

Talviauto 2016 Audi A4

TM Talviauto 2016 on valittu!
Tekniikan Maailman tämänvuotisen talvivertailun voittajaksi nousi

Audi A4 2,0 TDI Quattro.
Hopeatilan jakoivat Škoda Superb ja Volvo V60 Cross Country

VW ylivoima sen kun jatkuu

72

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkfkfkf

      Näinpä. Kyllä Audi on vaan hyvä auto, persaukiset ToyoPertit mussuttaa pappa autossaan.

    • SelityksiäOdotellen

      Mikähän olisi ollut järjestys silloin, jos olisi EDES KERRAN otettu vaikka sinne kalleimpaan päähän se Japsi, ja vaikka halvimmat VAGgroupin autot sinne halvempaan päähän.
      Miksiköhän siellä TM:ssä ei ole autot KOSKAAN näin päin? Selityksiä kehiin.

    • jaakco

      Ei olis japsi voittanut millään...ei sellasta japsi mallia ole olemassakaan.

      • OletNoloPoju

        Ja sinä se et pääse penikkataudistasi eroon koskaan milloinkaan....


    • tyhmäjahuonoprovo

      TM:n "testit" ja tulokset voidaan kirjoittaa, vaikkei autoja olisi ajettu metriäkään. Niissä on hyvin vähän tapahtunut tuloslistalla vaihtelua vuosikymmenten aikana. Kerta toisensa jälkeen 75 000 euron Mercedes voittaa 13 000 euron Renaultin. Ja niin edelleen. Ainoa merkittävä muutos ajanjaksolla 1980-luku....2010-luku on ollut se, että entinen toimittajan "lemmikki" Opel on vaihtunut VW:ksi.
      Tuloksia jokainen lukee tietysti itselleen mieluisalla tavalla.

      • Elämme_autossa

        Tää on ihan totta! Aikoinaan ( siis ennen nettiä joskus vuonna 199x ) Opel Vectra oli TM n 50 000 tkm koeajossa, koeajajat valittivat kytkimen toimintaa huollossa. Vastaus oli: kyllä siihen tottuu. Asiakaspalvelua? Loppumittauksessa ko. p.skan vetopyörästön laakerit tulivat muruina ulos! Ainoa auto TM historiassa, joka ei kestänyt testiä loppuun saakka. Siihen loppui ooppelin taru. Ruostuu kuin kala... Wir leben autos = me elämme autossa (romanit elää vectroissaan)


    • jaakco

      Eihän tossa lukijan kannata verrata eri hintaisia tai erityyppisiä autoja keskenään, eihän ne ole ostotilanteessakaan toistensa vaihtoehtoja. Tuskin kukaan pohtii ostanko 60 tonnin mesen vai rellun tai sen oudon korealaisen? Mun mielestä tossa on mielenkiintoista lueskella yksittäisiä autoja ja tietää mitä puutteita missäkin on. Mikään ei ole täydellinen omaan käyttöön.

      • OletHassuTapaus

        No sinulla ei ole varaa edes leikkiautoon, joten se siitä täydellisestä autostasi..... Onko sinut kenties jo vieroitettu rintaruokinnasta?.....


      • Kyllähän
        OletHassuTapaus kirjoitti:

        No sinulla ei ole varaa edes leikkiautoon, joten se siitä täydellisestä autostasi..... Onko sinut kenties jo vieroitettu rintaruokinnasta?.....

        Toyota-palstan trollipoju on jo mopoiässä. Sieltä se kaikentietävä uhokin tulee.


    • lisälämmitin

      Joo. Hyvä talviruokinta. Kymmen astetta pakkasta ja varasto päälle että tarkenee.

    • lisälämmitin

      Joo. Hyvä talviauto.kymmenen pakkasta ja vebastoo päälle että tarkenee.

    • Niinpänii

      Tuoreessa Ruotsalaisessa Teknikens Värld lehdessä 1/2016 nro. 5. Vertailtiin 4x4 dieselfarkkuja. Japsit oli kärjessä ja eurooppalaiset vasta niiden jälkeen.
      1. Mazda 6
      2. Subaru Outback CVT
      3. Seat Leon
      4. Audi A4
      5. Volvo V60 ja Bmw 320
      6. Ford Mondeo
      7. Mercedes C220

      • Kartat_esiin

        Ruotsalaisten "talvi" ei ole sama asia kuin suomalaisten talvi. Ruotsi on Tukholmasta pohjoiseen päin jokseenkin tyhjä maa, Ruotsi sijaitsee siis merkityksellisiltä osiltaan jossakin Tukholman ja Trelleborgin-Ystadin välimailla.

        Ja mitähän meillä Suomessa on Tukholmaa vastaavan leveyspiirin eteläpuolella?

        Ja mitähän syytä meillä on muutenkaan uskoa sitä, mitä Ruotsissa kirjoitellaan?


      • Eisiisoototta

        Uskomattoman tyhmä kommentti! Kyllä se talvi on siellä ihan sama kuin suomessa.


    • Euroopanhäpeä

      Vuoden tai kahdenkin jos vaihtaa jskohihnoja, vaiihteistoja ja hiukan elektroniikkaa. Vokkelot pärjää aina testeissä ja katsastustilassa mutta omaksi en huolisi. Laatu on alle sen mitä ranskalaiset ennen oli ja paljon alle sen mitä ne nykyään ovat, hittllainen, sehän on huonompi kuin Ooppeli.

    • Testiäijä
    • Kriteerejä

      TM siis valitsi talvitestin voittajaksi auton, jossa on kilpa-auton maavara 12cm.! Sehän onkin hyvä maavara suomen talvessa?
      Oiskos taas vähän ollut Vag. konsernin suosimista.
      Ei voittanut Vag. ruottalaisten tekemässä nelivetoisten farkkujen testissä. Jäi Audi sijalle 4. Mazdan ja Subarun ollessa kärjessä. (Teknikens Värld 1/2016)

      • VoitostaVoittoon

        Eihän tuo 12cm:n Maavara haittaa puuterilumessa menemistä mitenkään, joten Audin voitto oli ansaittu....


    • voittoovoitonperään

      Joku Mazda ja Subaru ihan 2-laadun autoja osilta, ulkonäöltään ja eläkeläisten autoja. Saksan helmet jyrää aina, ei muut.

      • Japsitparhaita

        Eikos esim. se VW ollut markkinoiden toiseksi huonolaatuisin merkki Fiatin jälkeen. (AutoBildissä julkaistu suuri laatututkimus) Audi on sen vw.n lähisukulainen ja yhtälailla saman konsernin laaduton vikapesä.
        Japsit on yleensä ollu ihan kärjessä noissa laatututkimuksissa.
        2 laatua on kyllä ihan noi VAG tuotokset. Teknikens Världin nelivetotestissä voitti japsit, ja eurooppalaiset jäi hännille. (Teknikens Värld 1/2016)


      • voittoovoitonperää

        Sanoohan sen nyt sokeekin, että Saksan helmet on ollut aina parhaita ja on tulevaisuudessakin. Eihän eläkeläiset, 35 kattoluukut hanakasti raollaan olevat miehet ymmärrä laadun päälle, niin ostaa tylsiä Japseja, näin se vaan on.


        Ps: Vag konserni on yks parhaista autonvalmistajista, jos et usko ni ota selvää.


      • VaihdaMyösLääkkeesi

        Siinä se sosiaalipummi kikuli laukoo taas omia totuuksiaan, joille ei kukaan järjissään oleva ihminen korviaan lotkauta. Jatka vaan sitä kaman vetämistä ja haaveiluasi siellä valtion vuokrayksiössä. Múuhun sinusta ei olekkaan ikinä.


      • voittoovoitonperää

        Ottiko noin aivolohkoon tekstini, näköjään. Eiiih, heräilen uudehkosta omakotitalosta, kohtapuoliin reissun päälle laatu-autolla. Oikein hyvää päivänjatkoa sinullekkin, lottoo vaikka, jos flaxi kävisi niin saat paremman auton.


      • VaihdaMyösLääkkeesi

        Haavehan se on tuokin sinun osaltasi.....


      • voittoovoitonperää

        Kateus ja katkeruus on toisille kovvoo hommaa. Et tainnu voittaa lotossa, koita uudelleen.

        Ps: ei kaikki oo persaukisia, niiku sinä.


    • qwwqqq

      Audimiehen musiikkia
      https://www.youtube.com/watch?v=bIFR9b4QB9M

    • Huonotalviautoksi

      Talvella on Suomessa paljon muutakin kuin puuterilunta. Se taitaa olla ainoa keli mihin se Audi sopii sillä säälittävällä 12 cm. maavarallaan, (kesäkelin lisäksi, ja ei asiaa edes hiekkateille kesälläkään).
      Oikeasti se olisi pitänyt jättää vertailun viimeiseksi pelkästään tuon maavaransa takia. Kyseessähän oli parhaasta talviautosta!

      • VoitostaVoittoon

        En väittänytkään muuta. Puuterilumella pärjään Audillani edelleen mukavasti.....


    • wwwxxx
    • saastevagen

      Hiukkaspäästöjä ei mitattu.

    • Trasa

      Kyllää se Audi on varmaan hyvä ne ensimmäiset 3000km. Entäs sen jälkeen? Käytin katsastuksessa Audin, ajettu 77,000km. Ikinä ei ole tullut mistään kotterosta niin pitkää vikalistaa, kun siitä. Kolome A nelosta täynnä jos jonkinlaista merkintää. Kyllä kannattaa laittaa rahansa johonkin muuhun. Ylipäätään kotteroonhan ei pitäis sijottaa tonnia enempää. Jos käyttöaste on 8 prosentin luokkaa, niin tuskin sitä kannattaa pysäköintipaikalle viittäkymmentätuhatta laittaa mätänemään, ei omalle, eikä työpaikan. Mutta jos joittenkin itsetunto vaatii, niin tottakai. Siinä on vain semmonen huono pointti, että Audia ei kukaan huomaa, eikä Mersua, kun ovat niin tyhmän näkösiä ja vielä yleensä harmaita. Punasen Mustangin huomaa kaikki, jos autoista on kymysys.

    • 500X

      Tuo talviautovertailu tukee ostopäätöstäni ostaa uusi Fiat 500X. Persoonallinen ja laadukas peli jonka useimmat talviominaisuudetkin huippua, mm. hallittavuus, etenemiskyky, lämmityslaite, jarrut.. Ja erityisesti tykkään kun joka risteyksessä ja parkkipaikalla ei ole samanlaista autoa!

    • Japsitonparempia

      Esimerkiksi Subarun Outbackit on hyviä talviautoja. Kunnon maavaralla , hyvällä nelivedolla ja japanilaisella luotettavudella.
      Hakkaa laadussa noi Audit ym. Vw tuotokset mennentullen.

      • Sesiitäsit

        Ei vaan satu oleen koskaan Subarut testivoittojakia, mikskohän. Audilla löytyy myös Q3 JA Q5 missä hyvä maavara, että se siitä. Nyt tais olla farkut ja sedanit tuossa testissä. Q7 tais voittaa yhen testin kerran, että sekin siitä.


      • TMonHuumorilehti

        "Päästöskandaalin vielä kärytessä nelivetoisuus aiheuttaa vielä yhden harmillisen muutoksen vertailun mittausohjelmaan. Käytössämme ei nimittäin ole mittauslaitteistoa, jolla nelivetoisten autojen kylmäkulutukset ja-päästöt voisi mitata vertailukelpoisesti laboratorio-olosuhteissa. Niinpä kymmenen tai useamman potentiaalisen NOx ongelmaisen päästöt jäivät mittaamatta.

        Tyypillistä TM:ää. Silloin kun saksalaisissa on jotakin ongelmaa, niin se tietenkin sivuutetaan, tai jätetään mittaamatta, kuten nämä päästöt. Mitenkä muka NELIVETOISTEN autojen päästömittaus poikkeaa kaksivetoisten autojen mittauksista? Ja onko UUSISSAKIN VWgroupin autoissa päästöongelmia, kuten TM:n tekstistä voi lukea?


      • ElämäOnValintoja
        Sesiitäsit kirjoitti:

        Ei vaan satu oleen koskaan Subarut testivoittojakia, mikskohän. Audilla löytyy myös Q3 JA Q5 missä hyvä maavara, että se siitä. Nyt tais olla farkut ja sedanit tuossa testissä. Q7 tais voittaa yhen testin kerran, että sekin siitä.

        Ostin silti uuden Outbackin, koska minua ei kiinnosta nuo skandaalit ja viat, jotka VWgroupin vehkeillä näyttää olevan tähtitieteelliset.

        ps. Outback on muuten todella hyvä ajaa...


      • Sillaisit

        Saat ostaa. Meikä katsoo myös auton ulkonäköökin, tehojen ja ajettavuuden ja että on sporttisen ja menevän näköinen. Kolmas Audi menossa, eikä oo harmeja ollut. Vaihdan tosin 250tkm välein uuteen autoon. Nyt A7, 20tkm ajettu.


      • DDWWK
        ElämäOnValintoja kirjoitti:

        Ostin silti uuden Outbackin, koska minua ei kiinnosta nuo skandaalit ja viat, jotka VWgroupin vehkeillä näyttää olevan tähtitieteelliset.

        ps. Outback on muuten todella hyvä ajaa...

        Laatua muualta kuin Saksasta
        http://www.iltalehti.fi/autot/2015121420833886_au.shtml


      • EurolottoVetämään
        Sillaisit kirjoitti:

        Saat ostaa. Meikä katsoo myös auton ulkonäköökin, tehojen ja ajettavuuden ja että on sporttisen ja menevän näköinen. Kolmas Audi menossa, eikä oo harmeja ollut. Vaihdan tosin 250tkm välein uuteen autoon. Nyt A7, 20tkm ajettu.

        Sun kannattaa laittaa lotto vetämään. On sulla sen verran hyvä tuuri ollut......


      • uskopoisvaan

        Miks Kiassa pitkä takuu, siks kun ei luota autonvalmistajatka kyseiseen merkkiin. Noi Top10 ja Top20 on ihan turhia kun siä ei oo oikeiden autojen päälle ymmärtäviä tyyppejä vaan tyytyy halpaan ja huonoon. Kia ei näe 600tkm ajossa eikä Mazda mutta nämä näkee:Bmw, Audi, Mese on aina johdossa, arvostetuimpia, ei muut.


      • dwwwW
        uskopoisvaan kirjoitti:

        Miks Kiassa pitkä takuu, siks kun ei luota autonvalmistajatka kyseiseen merkkiin. Noi Top10 ja Top20 on ihan turhia kun siä ei oo oikeiden autojen päälle ymmärtäviä tyyppejä vaan tyytyy halpaan ja huonoon. Kia ei näe 600tkm ajossa eikä Mazda mutta nämä näkee:Bmw, Audi, Mese on aina johdossa, arvostetuimpia, ei muut.

        Höpö höpö.Mielikuvat autojen paremmuudesta on historiaa.
        Kyllä Saksalainen autobild on arvostettu ja suuntaa antava.
        https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1536&bih=756&q=HYUNDAI EQUUS&oq=HYUNDAI EQUUS&gs_l=img.3..0j0i30l9.1112.4826.0.6051.13.13.0.0.0.0.166.1825.0j13.13.0....0...1.1.64.img..0.13.1822.4_0leFkjYgo


      • uskokaamitähaluatte

        Höpö höpö. Faktaa puhuin, voitte uskotella muuta.


      • Jotaintolkkuatähän
        Sesiitäsit kirjoitti:

        Ei vaan satu oleen koskaan Subarut testivoittojakia, mikskohän. Audilla löytyy myös Q3 JA Q5 missä hyvä maavara, että se siitä. Nyt tais olla farkut ja sedanit tuossa testissä. Q7 tais voittaa yhen testin kerran, että sekin siitä.

        Ensinnäkin se, että niitä testivoittoja kyllä löytyy Subarulta. Viime keväänä ruotsalainen Vi Bilägare järjesti suuren katumaasturivertailun. Subaru Forester oli paras. VW tiguanit ja monet muut jäi kauas taakse.
        Subaru Forester valittiin Suomesa vuoden katumaasturiksi 2014.
        Jenkkiläisen suuren autojen laatututkimuksen Consumer Reportsin mukaan Subaru on maailman 5. laadukkain automerkki.
        Tuoreessa Teknikens Värld lehden nelivetoisten dieselfarkkujen vertailussa oli Subaru Outback cvt 2. paras jne. Mm. nelivetoa kehuttiin, lähti paremmin rullilta kuin esim. Audi A4 quattro.
        Sitten toinen asia on se kestävyys ja luotetavuus.
        Jos vertaa aitoa japanilaista johonkin VW konsernin tuotteeseen on ero niinkuin yöllä ja päivällä. Subaru käy vain normihuolloissa, mutta VW konsernin tuotos on jatkuvasti korjaamolla milloin minkäkin pienen tai ison vian takia. Mediassa on ollut lukuisia juttuja Audien ja Volkkareiden laatuongelmista. VW on todistettukin jo markkinoiden toiseksi huonolaatisimmaksi automerkiksi. (AutoBild 1/2016) Fiat oli hunolaatuisin.


      • KamasiOnAivojaTuhoavaa
        uskopoisvaan kirjoitti:

        Miks Kiassa pitkä takuu, siks kun ei luota autonvalmistajatka kyseiseen merkkiin. Noi Top10 ja Top20 on ihan turhia kun siä ei oo oikeiden autojen päälle ymmärtäviä tyyppejä vaan tyytyy halpaan ja huonoon. Kia ei näe 600tkm ajossa eikä Mazda mutta nämä näkee:Bmw, Audi, Mese on aina johdossa, arvostetuimpia, ei muut.

        Sinun mielestäsi siis laadukkain auto on sellainen, jossa on mahdollisimman lyhyt takuu. Kerroppa mitä ainetta vedät, kun aivotoiminta on tuota tasoa.


      • Terveellisetvitamiinit

        Miksei Mesellä ole takuuta? Siks kun ne kestää. Miks Bmw.llä ei ole takuuta? Siks kun ne kestää. Miks Audilla ei oo takuuta? Siks kun ne kestää.

        Kia on ihan 2-luokan kärry, sanotte mitä sanotte.


      • KamasiOnAivojaTuhoavaa

        No on hampilla aika erikoinen käsitys takuusta. Miksi mesellä ei ole takuuta? siksi, kun valmistaja ei itsekkään usko tuotteensa kestävyyteen. miksi BMW:llä ei ole takuuta? siksi kun valmistaja ei itsekkään usko tuotteensa kestävyyteen. Miksi Audilla ei ole takuuta? Siksi, kun valmistaja ei itsekkään usko tuotteensa kestävyyteen.

        Kiat ja Hyundait on ykkösluokan kärryjä automaailman pisimpine takuineen ja siksi, koska valmistaja uskoo niiden kestävyyteen ja luotettavuuteen ihan eri tavalla, kuin saksalaiset.


      • Terveellisetvitamiinit

        Kia ja Hyundai ykkösluokan lättyjä? Vuoden vitsi. Itse varmaan omistat toisen, uskottelet itsellesi. Ihan rauhassa. Koiratkin nauraa noille merkeille.


      • Pikkupoikien_juttuja
        Sillaisit kirjoitti:

        Saat ostaa. Meikä katsoo myös auton ulkonäköökin, tehojen ja ajettavuuden ja että on sporttisen ja menevän näköinen. Kolmas Audi menossa, eikä oo harmeja ollut. Vaihdan tosin 250tkm välein uuteen autoon. Nyt A7, 20tkm ajettu.

        nämä tällaiset. Lapset luulevat että aikuinen uskoo.


      • Sillaisit

        Oisit käyny kouluja nuorempana niin voisit saada parempaa palkkaa, eikä tarvi muiden autoille olla kateellinen.


      • dwwwWw

      • ffefeeee

      • KamasiOnAivojaTuhoavaa
        Terveellisetvitamiinit kirjoitti:

        Kia ja Hyundai ykkösluokan lättyjä? Vuoden vitsi. Itse varmaan omistat toisen, uskottelet itsellesi. Ihan rauhassa. Koiratkin nauraa noille merkeille.

        Kia ja Hyundai ykkösluokan lättyjä? Vuoden vitsi. Itse varmaan omistat toisen, uskottelet itsellesi. Ihan rauhassa. Koiratkin nauraa noille merkeille."

        Koirat nauraa lähinnä saksalaisille pajojen työllistäjille, kun ne tuppaavat olemaan siellä alvariinsa. Ei sen puoleen, kuksmannit ovat hyviä työllistäjiä, ja siinä ne on aivan huippua.....


      • Terveellisetvitamiinit

        Ilmeisesti autosi on usein pajalla ja huono, kun noin kärkäs olet. Herää nyt sieltä vaaleenpunaisten kakkuloiden alta. Ehkä sit muuttuu sunkin mielipiteet kun saat laatu-auton alle, sitä ei Kia ja Hyundai valitettavasti koskaan ole, vaikka mitä siinä uskottelisit. Jopa Volvokin pesee noi 2-luokan kärryt.


      • weeee
        Terveellisetvitamiinit kirjoitti:

        Ilmeisesti autosi on usein pajalla ja huono, kun noin kärkäs olet. Herää nyt sieltä vaaleenpunaisten kakkuloiden alta. Ehkä sit muuttuu sunkin mielipiteet kun saat laatu-auton alle, sitä ei Kia ja Hyundai valitettavasti koskaan ole, vaikka mitä siinä uskottelisit. Jopa Volvokin pesee noi 2-luokan kärryt.

        Toi on vain sun mielipide. Et näköjään ole minkäänlainen autoasiantuntija.
        Audilla ei ole valitettavasti mitään näyttöä paremmuudesta.


      • KamasiOnAivojaTuhoavaa

        Sinulla on ilmeisesti lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia. Menehän sinne koulun penkille uudestaan, ja pyydä tarvittaessa vaikka tukiopetusta....
        Ja mitä kärkkäyteen tulee, niin lueppa omat sepustuksesi uudelleen, niin huomaat, kuka se kärkäs on. Ja talouteen missä olen, ei tule kuuna kullan valkeana natsihuijareiden romuja.


      • Terveellisetvitamiinit

        Sulle sopiikin hyvin 2-luokan autot, eli pappa kaarat. Kovaa ajoo vaan, kyllä hymy viä hyytyy. Täällä on hymy aina korvissa.

        PS:" kamasi on aivoja tuhoavaa" sairasta.


      • Terveellisetvitamiinit
        weeee kirjoitti:

        Toi on vain sun mielipide. Et näköjään ole minkäänlainen autoasiantuntija.
        Audilla ei ole valitettavasti mitään näyttöä paremmuudesta.

        Se on helppo huudella, kun lukee vaan lehtiä ja nettiä eikä koe muuta kun halpaa laatua, valitettavaa mutta totta.


      • Tutulla_Subaru

        josta hajosi dieselkone pienillä kilometreillä. Kampiakselin runkolaakerivika ilmeisesti. Lieneekö yleinen ongelma. Olen aina vierastanut boxerikoneita, oli se sitten vaikka Porsche.


    • Audiiiiiii

      Saksalaiset autot ovat nykyisin kaikkein huonoimpia kestävyydeltään. Ei se paljoa lohduta, kun autolehdet julkaisevat ylistystarinoita muka laadukkaista premiumeista, kun oikeasti ne eivät kestä takuuaikaa ilman mittavia remontteja. Itse hankin Audin ja takuuaikana meni moottori ja vaihteisto korjaukseen, jolloin päätin että on ensimmäinen ja viimeinen saksalainen auto. Noita autolehtien todennäköisesti maksettuja juttuja ei todellakaan kannata lukea kuin raamattua, muuten saattaa tulla pettynyt olo.

    • lexusrs200

      Vai on klonkswagen mennyt tekniikanmaailmalle maksamaan ne viimeiset roposet, jotka jäivät kassan pohjalle maailmanlaajuisen petos jutun jälkeen. Onneksi en koskaan ole natsien paskoihin käsiäni sotkenut, kun autojakin on olemassa.

    • Enemmän

      Olishan tässä testissä voinut olla lisäksi Toyota RAV4, Nissan XTRAIL, MitsuOutlander, Mazda CX5, Subaru Outback, VW Tiguan, Honda CRV, Citroen, Peugeot, Ford Kuga...

    • hwfpweew
      • Nihhh

        Joka autossa on joskus vikaa. Ei ole viatonta autoa. Mutta toiset autot vaan on kestävempiä kun toiset.


    • Testikkeli

      Uskooko joku vielä TMn testejä?

      VAGenit ne testit aina voittaa, mutta TSI ja DSG ongelmista TM on hiirenhiljaa, jostain syystä...

    • Vagiikanmmaailma

      No ei ainakaan kukaan järkevä usko. Onneksi löytyy myös noita ulkomaisia lehtiä, joita sivistynyt ja kielitaitoinen ihminen voi lukea. Ei tarvitse olla pelkästään jonkun Vagiikanmaailman ja TL varassa.

    • 23423

      Kannattaa käydä ajamissa se A4. Niin minäkin ajoin (ja pljon muita vajaa ynnä nelivetoja). Audi A4 Q onnyt tilattu.

      Auton tilasen kuukausi ennen talvitestin julkaisemista ja aivan samat aatokset A4 ja X1 ajettavuudesta kuin lehden toimittajilla.
      Kaikki muut asiat pystyi kokeilemalla todentamaan paitti lämmityslaitteen mutta kun auossa on webasto ja viimasuoja niin eiköhän se jotenkin lämpiä.

    • seataudiskodaVWsama
      • VesiVanhinVoitehista

        0,5l/1000km on näköjään valmistajan ilmoittama maksimi kulutus moottoriöljylle.
        No sehän on sitten 15 litraa öljyn kulutusta/30000km:n longlife huolto, ja vielä se normi öljynvaihto päälle. Eli noin reilu 20litraa öljyä kolmella kympillä. Tuleeko Audilla ajo kalliiksi moottoriöljyn puolesta? Onko se pitkän öljynvaihtovälin salaisuus tuossa, kun tuoretta öljyä pitää lisätä moottoriin useasti. Pysyy öljy koko ajan tuoreena. Omassa autossa, jonka merkkiä en mainitse provoilun välttämiseksi, on öljynvaihtoväli 15000km, (eikä ole Toyota, vaikka se mielessänne kävikin) vaihtovälillä ei tarvitse öljyä lisäillä. Öljytilavuus siinä on 6l, joten 30000km:llä vaihtuu öljy kaksi kertaa, ja se on yhteensä 12l. Maksimi öljynkulutusta ei ole mainittu ainakaan merkin huoltokirjassa, eikä käyttö oppaassa. Ainoastaan kehoitetaan tarkistamaan öljymäärä säännöllisesti. Että täällä näin...


      • siiiiiiiiiiii

        Mun A4 2014 on öljynvaihto myös 15 000km välein, että se siitä.


      • Niiiiiiiiiiii

        No siinähän kuluu sitten ylimääräistä öljyä "vain" 7,5 litraa/huoltoväli....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe