tsemppaus ja kokemusketju! (ei puustiselle)

pulskapulu

Hei!
Ajattelin perustaa tuoreen ketjun joka voisi toimia tsemppaus, vihje ja kokemus ketjuna:D
itse oon pudottanut nyt 75kilosta alas 69kiloon:D ja tarkoitus on laihtua vielä 10kiloa:)
Syön päivässä 600-1000kaloria vitamiinit alkuun kunnes pääsen 65kiloon ja jatkan sitten hieman korkeammilla kalorimäärillä jnejne:)
Urheilua ei tule harrastettua pakollista hyötyliikuntaa enempää eli ruokavaliolla ois tarkoitus pudottaa suurimmaksi osaksi:)
ja nyt kaikki tänne aloittaan uutta elämäntapaa ja jakaan matkaansa muiden kanssa:)
tuun tänne lueskeleen, vastaileen ja päivitteleen päivittäin:D
Ja tähän ei kaivata moraalisaarnoja, negatiivisia kommentteja, puustista, kuittailua tai aiheesta ohimeneviä kommentteja:)
Hyvää laihdutuksen alkua!

12

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laihduttaja39v

      Aloitin laihdutuksen 25.1 ja lähtöpaino oli 75 kiloa.Nyt paino 71 kg. Tavoitepaino on 60. Laihdutusnopeus on vähintään puoli kiloa viikossa.Syön päivässä maksimissaan 1400 kaloria.Pidän ruokapäiväkirjaa ja lasken kaloreita.Nyt talvella ei tule harrastettua liikuntaa eli ruokavaliolla laihdutan.Käyn vaa´alla joka päivä,vaikka virallinen punnituspäivä on sunnuntaisin.

    • pulskapulu

      Hieno saavutus jo nyt laihduttaja39v!! ja kyllä noilla kaloreilla lähtee varmaan kilo viikossa:D
      itse saavutin eilen 68 painon!:D
      sullakaan ei oo tavoitteeseen enään pitkää matkaa:)
      ja muitakin vaan rohkeesti mukaan:D!!

      • laihduttaja39v

        Pulskapulu: Paino on jumittanut koko viikon siinä 71 kilossa.Tässä on alkanut pelkäämään ja stressaamaan tippuuko sunnuntaihin mennessä edes sitä puolta kiloa.Tämän viikon kalorit ovat olleet joka päivä n. 1150 kcal. Punnitsen kaikki syömiset.Jopa leipärasvan 20 g. Eli mitään en jätä punnitsematta. Voiko kehoni olla säästöliekillä? Jos sunnuntaina vaaka ei näytä 70,5 kg , niin ihmettelen kovasti. Olen laskenut että kokonais energiankulutus on 1700 kcal. Eli kyllä tolla -500 kalorin vajauksella pitäisi se puoli kiloa lähteä.


    • laihduttaja39v

      Tämän viikon energiansaanti vajaus on n. 4000 kcal / vko. Jos yhtään voi uskoa -500 kcal vuorokausi vajaukseen niin huomenna pitäis olla 0,5 kiloa kevyempi. Lasken energian kulutukseksi vuorokaudessa 1700 kcal.

    • pulskapulu

      Mulla oli eilen vahingossa mässypäiväXD Olin yllättäen emäntänä kaverin synttärijuhlissa:D Tehtiin rasvakeittimessä siipiä, sipulirenkaita jnejne ja tuli vedettyä sitten niin paljon etten saanut edes kaloreita laskettua kun en pitänyt kirjaa:/ pikkasen turvottaa ja paino on tänään 69kg eli ei mikään maailman loppu, mutta nyt takasin ruotuun:D! Oon sallinut itteli herkuttelupäiviä pari kuukaudessa ettei ihan mene elämänlaatu porkkanoiksi:) ja Laske kalorit ehdottomasti... me kaikki kun ei vaan laihduta jollain 2000kalorin ruokavalioilla... vaan jokainen on vähän erilainen:) itekkin oon työtön tällä hetkellä niin mun peruskulutus on aika alhanen nytku kotona oon:) eli mulla toimii tää tapa että syön reilusti alle kulutuksen...
      Ja toi puustinen vois vaikka häipyä häirittemästä muiden ketjuja!

      • laihduttaja39v

        Itse olen vasta kolmatta viikkoa laihdutellut ja en kyllä aio mitää mässypäivää pitää. Mulla on kokemusta siitä kun ei pidä ruokapäiväkirjaa niin mä alan syömään epäterveellisesti.Heti kun mä lasken kaloreita ja nää mitä syön niin syöminen pysyy aisoissa.

        tänään oli virallinen punnituspäivä.Mä sain nipistettyä sen puoli kiloa painoa alaspäin eli nyt paino on 70,5 kiloa. Mulla on tollanen vanhanaikanen vaaka.niin näkee vaain puolen kilon tarkkuudella painon.

        Tsemppiä!


    • hanskiyy

      Moikka. Täällä 27v nainen,pituutta 163cm ja lähtöpaino 75kg,nyt 74,?. En yleensä vastaile tälle palstalle mutta nyt oli pakko, olen nimittäin aloittajan kanssa melko samanlaisessa tilanteessa. Ensimmäinen tavoitepainoni ois 66kg ja lopullinen 59kg et alle 60 pääsisi:D En harrasta liikuntaa mutta kevään tullen aion aloittaa lenkkeilyn. Viime vuonna kävin muutaman kerran lenkkipoluilla ja muistin kuinka ihanaa se juokseminen olikaan:) (paitsi että olen rapakunnossa enkä jaksanut juosta kuin muutama sata metriä),mutta alku sekin. Olen aloittanut tämön dieetin maanantaina(taas kerran) mutta nyt aion onnistua. Aloitin ns.kitudieetillä eli n.500kcal on tullut syötyä päivässä. Aion jatkaa alle 1000kcal dieetillä ainakin tonne 66kg:n asti, sen jälkeen jos alkais vaikka lihasta kasvattamaan ja liikkumaanki enemmän. Nyt keskityn vaan tähän syömiseen(tai siis syömättä olemiseen). Mites aloittajalla menee?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe