Hurmio klubilla TÖNITÄÄN!!!!

EiOleKivaa

Hurmio-klubilla käy hermoille keski-ikäiset ja vanhat ukkelit, kun koko aika tönii muita. Tänään Myrskytuulen tansseissa kuulin yhdeltä tanssikaverilta että joku keski-ikäinen äijä oli ensin töninyt törkeesti ja sitten soitellut suutansa jollekkin nuorelle pojulle ja oli kuulemma haastanut pojun lähtee ulos selvittää. Poju oli kuulemma äijän takia lähtenyt kesken kaiken pois. Te Hurmio-klubin vanhemmat äijät, leikittekö te jotain kovista, kun te itte tönitte muita??!! Mä ite oon monesti töninyt takas, kun mua ei ilman syytä noin vaan tönitä. Sama juttu jos joku lyö, niin mä lyön takas, eli tönin myös takas niitä vanhempii kovista leikkivii ukkoja, jos vielä jatkaa tönimistä!!!!

26

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olkaavarovaisia

      Sitäkun ollaan jo "niin lähellä", aggressiot uroksilla nousee. Oma koirakin puri, kun jouduin keskeyttää sen puuhat narttu koiran kanssa.

    • Hurmioonturmio

      Totta, tanssitaidottomat papparaiset ovat kateellisia meille jotka pääsevät tanssittamaan kaikkia niitä jumalaisia seuraajia..

      Itselläkin oli mielessä monta kertaa takaisin tönäisy, mutta sitä ei kannata tehdä, siitä ei ole kuin haittaa. Jos vituttaa niin tinttasee saman tien niin että tippuu lattialle tai jättää siihen, töniminen on nössöjen hommaa.

      Lavataitoihin kuuluu se että sietää koviakin iskuja.

      Se mikä mua surettaa on että tanssitaitoiset Hurmiossa kuin ei yleensäkään lavoilla tee yhteistyötä ja esim. päästä muita tanssitaitoisia ohi tai anna tilaa silloin kun itse voisi hyvin liikkua johonkin suuntaan. Yhteistyöllä me saataisiin noi mulkerot motitettua niin ettei ne enää halua tulla

      • taitavaeiainahyvä

        Tanssiporukassakin oli vähän aikaa sitten kirjoitus, jossa epäiltiin, että vika saattoi olla ehkä sittenkin tanssikurssit ja kaikki käyneessä. Epäilijä ei ollut mikään tavistanssija ilmeisestikään.


      • Tälläistä

        Kolmilammella eräs vanha ukkeli löi daamiani nyrkillä selkään kun vahingossa törmättiin. Todellinen herrasmies, minuahan hänen olisi tullut lyödä - ei uskaltanut. Hävisi vielä paikalta kun ajattelin kyseistä tauolla että mikä oli asiassa ideana.


      • loisteputkiprovo

        Hei , hei Lumossa on tilaa tanssia lamppujen loisteessa


      • jos_vanhoja_muistellaan

        Se on pappojen tauti, eikä johdu mistään yksittäisestä tanssipaikasta. Ennen oli tapana haastaa riitaa tanssipaikoilla.


    • ÄlyOhoii

      Käykää kunnon tilavissa tanssipaikoissa, kuka menee tuollaiselle postimerkkilattialle heilumaan! Siinä kyynärpäät huitoo ja on ahdasta pyöritellä.

      • Päivätansseissa

        Isoillakin tanssipaikoilla päivätansseiss on muutama pappa kun eivät siedä kädenalitanssijoita. Sinne vaan fuskaajieen sekaan päälleajamaan ja tönimään fuskaajia.


    • NEonKapakkatanssit

      Kapakkatanssit on on ihan eri tanssit kuin lavatanssit. Näitä on markkinoitu lavatanssia vastaavina tansseina, niin ei ole mikään ihme että ongemia syntyy jos tanssitaan lavatanssityylillä, vaikka pitäisi tanssia kapakkatanssityylillä.

      • täytyssenvertakäsittää

        Minä en kyllä käsitä, miksi he ei ymmärrä, että kapakkatansseissa vaan naidaan ja ryypätään eikä keskitytä niihin kuvioihin ollenkaan.


    • mitenasiaolis

      Oletko nyt varma ettet vaan ite ensin riehunut siellä pienellä lattialla niin, että vanhempien tanssijoiden piti alkaa sinua siellä hillitteen.

      • EiOleKivaa

        Mä en oo mitään riehunut. Ärsyttää vaan Hurmion vanhemmissa törkeä aggressiivinen töniminen ja työnteleminen. Sitäpaitsi Hurmion nuoremmat enimmäkseen ovat tanssiseurojen harrastajia ja heidän tapansa ei ole töniä, joten älkäähän te ukot nyt syytelkö nuorempia. Te vanhemmat ukot jotka tönitte, luulette olevanne jotain kingejä. Kattokaas te vanhemmat kingejä leikkivät, miten taidokkaasti enemmistö nuoremmista miehistä vie monia tanssityylejä ja tunnen niistä enemmistön, jotka käy tanssiseuroissa ahkerasti ja ne eivät töni tahallaan, niinkun te nykyiset kovista ja kingii leikkivät ukot, jotka ette ole tainnut nuorena käydä tanssiseuroissa esim Comezilla.


      • Voipapparassukoita

        Tyypillistä ja valitettavaa käyttäytymistä papoilta. Samaan voi törmätä Puistokulmassa. Tosin yksi sääliä ja naurahdusta sisältä ilme sai papan lopettamaan toimintana.


    • Riehujaukko

      Mää en väistä! Olen sentään lippuni maksanu ja menen missä polkuni kulkee. Naista voi hyvin käyttää muurinmurtajana. Älä kuule poju tule mua tönimään, voi olla että tullee alvetti kippeeks.

      • PaikkasEiOoTansseissa

        Sun, Riehujaukon taikka on hullujenhuoneella eikä tanssipaikoilla. Sulle tiedoksi että mä en töni ensin, mutta jos joku tönii niin takas tulee.


    • dansa

      Ongelma mun mielestä on se että ei tajuta sitä että pienessä tilassa paljon populaa, ei siellä voi hirveen isolla säteellä toteuttaa tanssikuvioita, se pitäis kaikkien tanssijoiden ymmärtää . Samaa mieltä keskustelun avaajan kanssa että oli paljon tönimistä.

      • Kädenalittajatpois

        Juuri näin. Nämä kädenalipellet pyörivät ja omivat koko tanssilattian.


    • Videollesikailut

      Joku vois videoida Hurmion menoa ja leikata pahimmista sikailuista sellaista videota että henkilöt tunnistaa. Ehkä ne ei enää kehtais sen jälkeen näyttää naamaansa. Yläkerrasta sais varmasti hyvän kuvakulman josta näkee toiminnan.

      • Buggi

        Tämä videointi täytys tehdä joka lavalla. Etenkin bugin soidessa.


      • Ideaa

        Hyvä idea. Kuvaan tauollani yläkerrassa kameralla ja näytän sitten henkilökunnalle videon, niin törkeimmät tönijät tunnistetaan. :)


    • hurmioonko

      Käykää kunnon lavoilla niin tilaa riittää.

    • Väistelijätyyppi

      Kukaan ei ole täydellinen, mutta pääasiassa taidottomat tönii.

    • ymmärrystävähän

      Onkohan syynä henkinen turhautuminen. Kun ei saa enää naista turhautuuhan siinä ja jos saa niin ei pysty. Ymmärtäkää nyt vähän heitä.

      • junnunsanoin

        se näkyy naamasta kun lakkaa saamasta.


    • Parketinpartaveitsi

      Miten postimerkkilaattilalla edes voi törmäämäti tanssahella. Hesalaisten hommaa.

    • Katseylös

      Suhteellisen pieni lava, jossa välillä tulee törmäyksiä. Mutta hauskaa oli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe