Miten Maria pysyi neitseenä

Monta_ihme_asiaa

Tarinan mukaan Jeesus ei siinnyt luonnollisesti. Maria kuitenkin joutui synnyttämään hänet, kuin kuka tahansa nainen oman lapsensa. Siihen aikaan ei ollut keisarinleikkaus muodissa, joten kysynkin seuraavaa:

Miten on mahdollista, että Jeesus pystyi tulemaan Marian kohdusta maailmaan rikkomatta tämän immenkalvoa? Korjasiko Jumala Marian immenkalvon paikoilleen henkensä avulla synnytyksen jälkeen? Koska juuri immenkalvo määrittää, onko ihminen neitsyt!

Olen myös miettinyt tätä: Jeesus oli juutalainen ja hän tunsi varmasti jokaisen juutalaisen rituaalin. Jos hänelle on tehty ympärileikkaus, nousiko esinahka hänen mukanaan taivaaseen? Väitän, ettei, koska se on Jumalalle kauhistus! Elimen pään tulee olla esillä, koska sen voima on siinä. Se on "yksisilmäinen käärme". Missä Jeesuksen esinahka on nyt? Kumarretaanko sitä jossain katolisessa kirkossa pyhänä reliikkinä? Onko se varastettu vuosisatojen aikana ja lepää nyt jossain keräilijän kaapissa?

18

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PyhäEsinahka

      "Eniten kannatusta nautti puolue, joka uskoi esinahan jääneen maan päälle. Pyhä Katariina Sienalainen käytti Jeesuksen esinahkaa sormuksena.

      Itävaltalainen nunna Agnes Blannbekin (1244-1315) edusti radikaalisti toista katsantoa. Hänelle Jeesuksen ympärileikkaus edusti Golgatan kidutukseen verrattavaa kärsimystä, joka ei jättänyt häntä rauhaan. Eräänä uudenvuodenpäivänä, joka oli Jeesuksen ympärileikkauksen muistopäivä, hän äkkiä tunsi Herramme esinahan kielensä päällä, ohuena kuin kananmunan kalvon, ja - nielaisi sen, tuntien sen jälkeen ”satakertaisen makeuden”. Sen jälkeen hän näki Kristuksen ilmestyksen, joka kertoi hänelle että esinahka oli nostettu kuolleista hänen mukanaan pääsiäisenä. Kirkko julisti Blannbekinin kirjoitukset pannaan.

      Kosin saarella syntynyt 1600-luvun teologi Leo Allatius kehitti kukaties huikeimman teorian. Esseessä De Praeputio Domini Nostri Jesu Christi Diatriba rohkeni Allatius spekuloida, että pyhä esinahka oli saattanut nousta taivaisiin samalla hetkellä kuin Jeesus itse, ja siitä olisi saattanut tulla Saturnuksen renkaat, jotka nyt näkyvät taivaissa merkkinä meille kaikille. "

      http://teknokekko.vuodatus.net/lue/2009/02/7-ekr-1983-jeesuksen-esinahan-ihmeelliset-seikkailut

      • diagnoosia.vailla

        mielisairasta!


    • Ehkäjos

      Kirkas tähti oli avaruusalus joka toi lapsen Marialle . Ei tainnu olla adoptio sanaa vielä silloin , loppukohtauksessa haettiin takasi tähtien taakse . Yksi teoria.

      • KosmistaMenoa

        Tätä on tullut kelattua. Jeesus olisi ollut pitkälle kehittynyt, kosminen humanoidi. Tarinan lopussa taivaasta laskeutuu avaruusalus nimeltä Kultainen Jerusalem, joka vie osan kansasta tuhoamaan seuraavaa planeettaa, kun tästä nykyisestä on käytetty luonnonvarat loppuun.


    • Selväasia

      Koska Muhamet ei ollut silloin viellä syntynyt.

      • AllahOnSuuri

        Suu soukemmalle, Islamin RIENAAJA!


    • TotuuttaRakkaudessa

      Hiltunen Paavo: Marian kolmet kasvot

      Kirja joka harvinaisuus, Totuus kompastellut toreilla eikä tiedossa, löytyneekö huippukirjaa vielä jostain?
      Myös samalta tekijältä: Torontoilmiö läpivalaisussa

    • epäpyhäseksi

      Raamatussa ei sanota, että Maria olisi ollut ainainen neitsyt. Raamatussa mainitaan myös Jeesuksen veljet, joten voidaan olettaa, että Maria eli normaalia avioelämää Jeesuksen syntymän jälkeen Joosefin kanssa.

      Se onkin hyvä kysymys, miksi katolinen ja ortodoksinen kirkko ei voi hyväksyä tätä asiaa. Ilmeisesti luojan luoma seksi on heille epäpyhä asia, kun taas protestantit eivät siihen niin suhtaudu.

      Näin ei ollut kirkon alkuaikoina, katoliset papitkin olivat naimisissa. Mutta sitten kiellettiin seksin harrastaminen vaimon kanssa ennen seuraavan päivän messua. Ja vähän myöhemmin tuli selibaatti. Kaikki ihmisten keksintöä, raamatussa ei tällaista papeilta vaadita.

      Jotkut teologit pitivät naistakin epäpyhänä, sillä hän houkutteli miestä seksiin. Ehkä tämän henkilökohtaisen ongelman ympärille rakennettiin tuo myytti ainaisesta neitsyestä Mariasta. Sillä eihän seksiä harrastanut nainen voinut olla kirkon kunnioituksen kohde.

      • Tavat_ja_traditio

        Ortodoksikirkossa nainen ei saa mennä alttarin sisälle, kuin poikkeusluvalla erityisen hyvästä syystä.


      • Tavat_ja_traditio

        Eikö myöskään mies ilman syytä! Mutta pääasiallisesti naisilta siis pääsy kielletty alttariin.


    • * Mitä ihmettä sinä kyselet ? Vain Jeesus syntyi puhtaana, ja Marian kohtu oli puhdas Jeesuksen syntyänkin jälkeen, se, joka syntyi, pitää kutsuttaman JUMALAN POJAKSI: / KORKEIMMAN POJAKSI
      Marialle ja Joosefille syntyiuseita siskoja ja veljiä Jeesuksen jälkeen, he syntyivät kun Joosef yhtyi Mariaan , ja Jeesuksen jälkeen syntyneet olivat ihan tavallisia lapsia. Vain Jeesus oli "ainutsyntyinen"!

      • Koppisiemeninen

        Keskustelin tästä aiheesta kerran synnytyslääkärin kanssa. Hän sanoi neitseellisen syntymän olevan ihmisen kohdalla järjenvastaista. Partenogeneesi on sitten muilla asia erikseen. Mahtoiko Jeesus olla ensi alkuun kaksisirkkainen?


      • JeesusOliSieni

    • Alimmaisenpoika

      Luuk.1:32. Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuman Korkeiman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä valtaistuimen. Biblia. Sen pitää oleman suuren ja pitää kutsuman Ylimmäisen Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle, Daavidin hänen isänsä istuimen. 2Sam.7:12-13. 7:16. Ps.132:11. Jes.9:6.

    • Kysyn.vaan.tämän

      Miten pieni on jumalan penis, jos hän pystyy tekemään neitseen tiineeksi puhkaisematta tämän immenkalvoa?

    • DoctorT

      EI MIKÄÄN TARINA, VAAN JUMALAN SANA KERTOO!!

    • neitsyyspannaan

      Ei vastauksia-siinä aloittajalle vastaus :)

    • mikätärkein

      Se verran otan osaa tähän keskusteluun , että totean. Sikiäminen ja synnyttäminen ovat eri asioita.Jeesus Kristus sikisi Pyhästä Hengestä Marian kohdussa ja immenkalvo on pysynyt ,koska Jeesus ei ole siinnyt kuten me ihmiset perinteisesti, miehestä ja naisesta, munasolusta ja siittiöstä, mutta syntynyt kuten me ihmiset,Maria synnyttämänä.Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Hän teki Eevankin Aatamin kylkiluusta.

      Raamattu ei painota mitenkään erikoisemmin esinahkoja kuin ympärileikkaukseen liittyen ja juutalaiilla on ympärileikkaus, mutta todellinen Jumalan kansalainen on se uudenliiton mukaan hän, jolle on teht ysydämen ympärileikkau hengessäs eli uskoisin sen tarkoittavan uudestisyntymistä kun ihminen pyytää syntinsä anteeksi ja Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä saa syntinsä anteeksi ja näin puhtaan sydämen.Puhdassydämiset saavat nähdä Jumalan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe