Käräjäoikeus Pois Kotkasta

Suosiirikollista

Loistavaa! Vielä kun saadaan riittävästi poliisivirkoja lakkautettua niin ei tule juttujakaan ja loppuja juttuja kuljettelevat poliisit saadaan pois taajamista Kouvolan kuljetuksiin. Saa rellestellä kylillä rauhassa ilman kiinnijäämisen vaaraa.

25

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KYRPÄ-Kalle

      Erinomaista!!!

      • Yippee

        Kervis-asia Kouvolaan, hyvä uutinen kaikille kotkalaisille.


      • Lady-Gaga

        Eihän sen idiooton asiat minneen Kotkasta lähe, eihän kaupunginhallitusta Kouvolaan siirretä!


    • yit

      Hyvä kotiin päin veto oikeusministeriltä.

      • EI-junamies

        Miksi rosikseen ja linnaan joutuu itse jollakin junalla matkustamaan. Itse en menisi junaan vaan Valtion on haettava ja vietävä linnan portille saakka jos tuomio on ehdoton. Jos Kouvolaan käräjille joutuisi sakkojen takia niin Taxilla edestakainen kyyti tietenkin valtion laskuun.


    • Kotka ei ole poistettavien luettelossa. Paha pettymys irvistelijöille!!!!!!!! Näin juuri uutisissa kerrottiin.

      • käräjät_kouvolaan

        Lue hyvä ihminen lehtiä. Lue jopa paikallislehteä.


      • käräjät_kouvolaan kirjoitti:

        Lue hyvä ihminen lehtiä. Lue jopa paikallislehteä.

        Katso itse uutiset telkkarista. Kaksi kertaa oli uutisissa ja toisella kerralla oli Suomen kuva ja väri täplät mitkä jää ja toisen väriset poistetaan ja sanottiin ketkä poistuu ja Kotka ei ollut poistettavien kirjoissa. Ei puheessa eikä karttakuvassa.


    • oikuesd

      Jos vaikka henkirikoksesta syytettyä joudutaan kuljettamaan kauemmas koska oikeustaloa ei olisi Kotkassa niin toivottavasti ei tule lisäkulut syytetyn maksettavaksi vaikka olisikin syyllinen. Eli jos Kotkasta kuskataan oikeuteen vaikka 150km päähän niin on jonkinasteinen oikeusmurha sillä tulee lisäkustannuksia. On uhrien että tekijöiden etu että oikeustalo sijaitsee suhteellisen lähellä.

      • Maksaviulusi

        Sen kuin maksat, itsehän konnuudetkin jokainen tekee, niin maksakoot kaikki juttunsa myös. Putkatkin pitäisi olla vuokratiloja jotta valtio saa korvauksia konnilta. Se olisi normaalia asiaa. Tee konnuus ja vielä pitäisi hyyssätä ja veronmaksajien maksaa niitä. Se on täysin älytöntä ja väärin. Se kuka tekee niin pitää myös maksaa tekemisensä on oikea periaate. Vähentäisi konnailuakin kun maksaa kaikki mahdolliset koituneet kulut. Konnia ei saisi hyyssätä yhtään missään kohtaa.


      • Rehellinenkaitatie
        Maksaviulusi kirjoitti:

        Sen kuin maksat, itsehän konnuudetkin jokainen tekee, niin maksakoot kaikki juttunsa myös. Putkatkin pitäisi olla vuokratiloja jotta valtio saa korvauksia konnilta. Se olisi normaalia asiaa. Tee konnuus ja vielä pitäisi hyyssätä ja veronmaksajien maksaa niitä. Se on täysin älytöntä ja väärin. Se kuka tekee niin pitää myös maksaa tekemisensä on oikea periaate. Vähentäisi konnailuakin kun maksaa kaikki mahdolliset koituneet kulut. Konnia ei saisi hyyssätä yhtään missään kohtaa.

        Joutuuhan tässä itse maksamaan olonsa, mutta konnille tarjotaan vielä erioikeudet kiitoksena urheasta työstä? Maksetaan olot vielä erityis oikeutena rehellisten kustantamana, täysin väärin on. Myös konnien tulee maksaa olostaan niin kuin muutkin tarvitsee maksaa ettei ole taivas kattona. Hullua touhua, erioikeudet heille?? miksi??


    • 345252523523

      Kyllä tulee taas halvaks tämäkin. Kaikkia sakkojaan hakevia yms kohta haetaan pitkin kyliä ja kuskataan valtionkyydillä kouvolaan. Ei varmasti lähde nämä paikalliset nappinaamat karkkarista ja muualta kouvolaan omin voimin. Hyvä kun tuohon k-saarelle ovat jaksaneet(siihe nauttaa se pasaatin nappikauppa että jaksavat saarelle)

    • tervemenoa

      Suomen Pankin remontti oikeustaloksi maksoi 4,6 miljoonaa euroa vain neljä vuotta sitten Kotkassa. Mutta semmoinenhan ei ole kuusankoskelaisen laborantin J.Lindströmin (ps) mielestä raha eikä mikään. No, enpä jää ikävöimään konnia Keskuskadulle. Arvokas talo saatiin arvoiseensa kuntoon onneksi valtion rahalla. Tervemenoa Kouvostoliittoon. Toivottavasti toinen ajatusten kymi, J.Eerola (ps) muuttaa perässä.

      • Valtiolemmeme

        Niin valtion rahoilla hmm eli meidän veronmaksajien rahoilla.


      • suvilletuleepitkämatka
        Valtiolemmeme kirjoitti:

        Niin valtion rahoilla hmm eli meidän veronmaksajien rahoilla.

        Juurikin näin, ihmiset kuvittelee että valtion rahat tupsahtaa tosta vain, eikä niitä tavallinen tallaaja kuvittele maksavansa.


    • huonojuttu

      Kotkassa ei pian ole akuuttia poliisipalvelua kun pari maijaa rahtaa porukkaa kouvolaan. Saat odottaa parikin tuntia.

    • Taxilla-perille

      Jos kytät ei tuo ja vie käräjille, valtio saa maksaa taxi-maksun!

    • kääntö

      Veikkaan tämän siirron takana on Kotkan kaupungissa pesiytynyt Asko Kervisen asia. Näin saatiin asia siirrettyä Kouvolaan.

    • eimit.väliä

      Eiköhän ne kiinniotetut odota oikeutta muualla kuin Kotkassa. Linnassa, ei poliisivankilassa kuin kuulustelut. Sillä ei nyt ole mitään väliä missä se oikeustalo on.

    • oikeuskaikillesama

      Tietysti syylliseksi todettu maksaa oikeudenkäyntikulut, mutta joku raja siinäkin vaikka olisi murhaaja. Oikeuslaitoksen pitäisi olla kohtuullisen matkan päässä ja jos ei ole niin valtio maksaisi sen "ylimenevän" osuuden kuljetuksesta oikeuteen ettei se olisi liian iso summa syytetyn maksettavaksi.

    • jeppepiip

      Samaa mieltä kuin minäkin. Ei oikeuskulut saa kohtuuttomat olla siirtojen takia.

    • onk-pakko-jos-ei-mahu

      Kokoomuksen oikeusministeri Antti Häkkänen on sekin varsinainen Mäntyharjun lahja tälle maalle ja maakunnalle. Kotkan käräjäoikeudesta pitäisi nyt eduskunnan päätöksellä siirtää istunnot ja työpaikat kouvostoliittoon, mutta kun sinne ei edes mahdu. Ei n. 20 työntekijää eikä konnat. Upeata ja järkevää päätöksentekoa. Totisesti!!
      On aivan saman tekevää onko ministerinä kuusankosken laborantti vai mäntyharjun juristi. Mutta parasta tosiaan on, että vuonna 1909 valmistunut Suomen Pankin graniittitalo saatiin Kotkassa arvoiseensa kuntoon 4,6 miljoonalla eurolla, jotta Kotkan käräjäoikeus pääsi muuttamaan sinne 1. toukokuuta 2012. Taloon valmistui käräjäoikeudelle 2000 m2 tilat.
      Mitähän kaikkea muuta järkevää nykyinen maalaisliitto-sekoomus-persu-hallitus vielä keksiikään tuoda eduskuntaan??

    • kaikenlaista-taas

      Onhan tuo monenlaista ennättänyt, kuten saanut maan lähes yleislakkoon ja nyt sekoilee just kotihoidon tukiensa kanssa ja siinä sivussa säheltää vielä työaikalain kanssa. Antaa hakata kaalia seinään vaan: vaalit onneksi lähestyvät!! Mutta on se kummallista seurattavaa, kun lehmipuolue ja sekoomus kitisevät toinen toisilleen.

    • PSPekkaHelsingistä

      Vastaaja saa valtion kustannuksella yhdensuuntaisen kyydin, mutta asianomistaja valtiolta matkakulunsa vain jos syyttäjä on nimennyt asianomistajan todistelutarkoituksessa kuultavaksi. Kannattaako asianomistajan omaan laskuunsa lähteä Kouvolaan hakemaan oikeutta pienestä vahingosta? Tiedetäänkö Kouvolassa Haapasaaren olosuhteet paremmin kuin Kotkassa?

    • KOIRAMIES

      VAIN VAHVIMMAT PÄRJÄÄVÄT KOTKASSA. EI TÄÄLLÄ VIRKAVALTAA TARVITA

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1776
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1336
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1209
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1176
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      615
      1138
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1044
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      974
    Aihe