Valvira on rajoittanut 5 lääkärin oikeuksia hoitaa

kilpirauhaspotilaita

15

2680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Furubackalle-pikakosto

      €ndokrinologiyhdistyksen kosto tuli nyt 8.2.2016 nopeasti. Leena Furubacka allaolevassa tv-ohjelmassa 2.2.2016 korosti potilaan hoitamista tärkeämpänä kuin "papereiden puhtaana pitämistä"
      http://areena.yle.fi/1-3083095
      Nythän kosto kohdistui "väärällä lääkkeellä parantamiseen". Saman tyyppisellä lääkkeellä jota Hillary Clinton käyttää. Täälläkin on ihmetelty eläinperäisiin lääkkeisiin kohdistuvaa vainoa: Kun Hampurista Apotheke am Hauptbahnhof'ilta tulee paketti, tullin on avattava se ja raportoitava, kuka on kirjoittanut reseptin.
      Jopa tiukkalinjainen American Thyroid Association vastikään on alkanut sallia eläinperäisen lääkkeen käytön. Näin raportoi nettijulkaisun MedScape artikkelin 836828 sivu 6. Muutoksen sai aikaan hyvin tunnettu tutkimus, jossa vain 19% piti tyroksiinia parempana, 49% piti eläinperäistä parempana. Tuo 49% olisi varmaan ollut 100%, jos potilaiksi ei oltaisi valittu sellaisia, joilla tyroksiini auttaa (eikä ainakaan pahenna oireita kuten monesti).

      • kanadalainenErfaThyroid

        26.1.2016 metso-ketjussa vajispotilas-hammaslääkäri kertoi raivosta eläinperäistä lääkettä vastaan
        Ilmeni myös Hillary Clintonin siivellä Armourin nostaneen hintaa ja Tamron etsineen puolet halvemman vamisteen. Silti Erfa Thyroid on halvempi


      • ylivoimainen_lääke

        Eläinperäinen on kolmas porras jatkohoidossa: http://bit.ly/1mKHqvP
        Eläinperäinen oli paras tanskalaisessa kyselyssä: http://bit.ly/1QN1yXZ
        "Bäst mår patienter som får behandling med medicin av torkat sköldkörtelextrakt.
        Hinta aika kova: Erfa Thyroid 185e per 500 kpl, muut merkit vielä kalliimpia.


      • ATA_sallii_eläinperäisen

        >> Jopa tiukkalinjainen American Thyroid Association vastikään on alkanut sallia eläinperäisen lääkkeen käytön. <<
        "... the [ATA] guidelines recognize that although superiority data are lacking, some patients do experience a clinical response with desiccated thyroid preparations or combination therapy with L-thyroxine plus L-triiodothyronine."
        Annals of Internal Medicine tammikuu 2016, ss 50-56


    • viisi_vainottua

      Viisi (5) parhaista osaavista lääkäreistä endoyhdistys pakottanut jäähyaitioon. Vertaistukiryhmien ylläpidon mukaan VIIDESOSA pätevistä noin parista tusinasta!
      Kovin eri tavoin ovat e-yhdistyksen koston kohteet suhtautuneet. KHO-päätöksestä nähtiinkin että Tiina Keldrima halusi puolustaa omia ja potilaidensa oikeuksia. Hämeenlinnan hallinto-oikeudessa Taija Somppi tekee samaa. Sensijaan turkulainen Mika Kivimäki lopetti yksityislääkäriasemansa ja lähti toisen palvelukseen.
      Nyt hiljaisten kuukausien jälkeen vaino iski Erkki Antilaan ja 8.2.2016 Furubackaan.

      • VAlehtelevaVAinoVAlvira

        "Markus Henriksson ei kommentoi yksittäisiä tapauksia"
        Tässä viimeisimmässä 8.2.2016 ei ole mitään muuta perustetta kostotoimelle kuin Furubackan lausumat tv:ssä 2.2.2016. Vaikea kommentoida...
        Tässä viimeisimmässä 8.2.2016 henriksson karkeasti valehtelee. Vainotoimien aiheena on nimenomaan eläinperäisen lääkkeen määrääminen. Furubacka on pitkään tiennyt vainoasenteen ja neuvonut potilaitaan ottamaan vähintään vuoden tarpeen lääkettä nyt tapahtuneen varalta


    • Eiei

      Eihän se ole sopivaa, että potilaat saavat sitä hoitoa mitä haluavat, ja mistä heillä on hyviä kokemuksia!

    • Siinä_se_sitten

      Ja mikä poistaa oireet ja palauttaa työkyvyn ja ihmisen tuottavuuden yhteiskunnalle! Ei tätä maata edes haluta ylös suosta.

      Kuinka hullu onkaan endomafian suunnitelma. Tästä voisi kehittää vaikka minkä salaliittoteorian, mutta totuus lienee se, että heihin on vain sattumanvaraisesti valikoitunut TYHMIMMÄT lääkärit. Sekaan ripaus ylimielisyyttä. Sitten on nämä hännystelijät, jotka tahtovat miellyttää tätä sakkia: Palko, FinOhta ja Valviran ylisuuria palkkoja nauttivat tomppelit. Siellä on neuvoksia ja muita pampööseja, joiden umpieritysjärjestelmä on mennyt sillä tavalla sekaisin, että kusi ohjautuu virtsaputken sijaan ihan toiseen päähän.

      • lammaslaumautuminenko

        Vielä pari vuotta sitten olisi voinut vaisusti selittää eläinperäisen lääkkeen estämistä laumasieluisuudella eli USA:n esimerkin seuraamisella. Enää ei, kun American Thyrois Association myöntää että T4-lääke ei tehoa n. 15 prosentilla potilaista ja sallii kokeilla hoitamista yhdistelmällä tai eläinperäisellä


      • Bianco_ja_McAninch

        > Annals of Internal Medicine tammikuu 2016, ss 50-56
        http://dy.fi/f26 on lyhytlinkki tuohon. On kyllä "koululääketiedettä" mutta ei väitä esim. että "95 prosenttia voi hyvin tyroksiinilla" tai tappajametsomaisesti "tyroksiini toimii kaikilla kun annosta hurjasti nostetaan"


    • DDDDXx

      Ja siitä ei ole pitkä matka siihen, että sallitaan lopulta myös T3-monoterapia niille, joille kertakaikkiaan muu ei käy. Niitäkin ihmisiä on, vaikka se pieni osuus onkin. Mutta onko se harvinaisuus sitten syy jättää hoitamatta???

    • DilleVille

      Mut eikö olekin "hauskaa" se, että nämä kantelijalääkärit ovat kanteluita tehtyään ja potilaiden papereita luettuaan alkaneet "tajuta" tätä asiaa ja ryhtyneet sitten itse määräämään myös näitä "vaarallisia" lääkkeitä. Siinä toteutuu jo sellainen härskiys ettei muusta väliä. Näin toimii ainakin Pasi Salmela (Oys) ja Esa Soppi, kilpirauhasliiton "asiantuntijajäsen", joka ei edes ole endokrinologi, vaan sisätautilääkäri.

      Saara Metsohan haluaa päästä historian kirjoihin lääkärinä, joka lanseerasi "homeopaattisen" T3:n käytön ja labrakokeet pari tuntia lääkkeenoton jälkeen. No, tiedämme kuitenkin sen, että Saara tulee lopulta jäämään historiaan ehkä yhtenä urpåimpana endokrinoligina evö ;) Meriittihän se sekin on.

      • asiantuntijoitako

        Mikäpä sen parempi keino perehtyä itselle uuteen asiaan, kuin lueskella yksityiskohtaisesti, kuinka osaavammat ovat toimineet. Sitähän nämä kantelijat / "asiantuntijat" ovat tehneet jo monta vuotta. Hassua muuten että "asiantuntija" on asiantuntijana asiassa, josta ei itse ymmärrä juuri mitään.


      • teollisuusvakoilua

        On hyvä, että uudet kilpirauhasen hoitokäytännöt leviävät ja yhä useampi saa avun, mutta olisi suonut sen tapahtuvan rakentavammassa hengessä.

        Tämä nykyinen käytäntö on ollut "teollisuusvakoilua" ja kartellia härskeimmillään: Alan edelläkävijöiden tietotaito urkitaan törkeästi, vieläpä viranomaisen myötävaikutuksella. Seuraavaksi kilpailijoiden elinkeino tärvellään ja lopuksi heidät savustetaan ulos markkinoilta, jotta omille yksityisvastaanotoille riittäisi taas asiakkaita. Eiköhän Kilpailuvirastollakin olisi jo tähän jotain sanomista?


    • Yksittäistapaus

      > "Markus Henriksson ei kommentoi yksittäisiä tapauksia"

      Tässähän on se suomalaisen terveydenhoidon "salainen ase". Yksittäisiä tapauksia ei kommentoida.
      Yleensä potilas on yksittäistapaus. Onkohan muitakin tapauksia?

      Siis yksittäisiä tapauksia ei kommentoida! Ovatko yksittäiset potilaat käytännössä kuitenkin vailla mitään suojaa, vaikka kaiken maailman lakeja, ohjeita, suosituksia ym. ym. on laadittu heidän turvakseen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe