Alkon monopoli!

Römppäinen

Rehula näpertelee ja ei anna viinejä kaupan hyllylle! Me olemme kuin pohjois-korea ja Rehula kuin Kim Jong-il , melkein koko Eurooppa on aivan jotain muuta mutta täällä ei sallita mitään. Tämä on Kusetusta!

7

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kepu_pettää_aina

      Ei kun keputusta. Rehula on pihalla sille ei voi mitään. PS ei tajua ylipäätään mitään ja Kokoomuksessa asia ei kiinnosta kuin muutamaa - ei mitään ei tapahdu monopolin murtamiseksi.

    • monopolitpurkuun

      Rehula ei siis halua lopettaa viinarallia. Jatketaan siis virosta hakemista. En ymärrä miksi suomessa pitää olla niin tiukka alkoholilaki kuin muualla euroopassa saa vodkaa jopa 80% ja viiniä ruokakaupasta. Menis tuo Rehula katsomaan sitä viron satamaa. Virolaiset osaa kyllä hyödyntää tälläiset korkeat alkoholiverot. Ei se vaan toimi enää kun ollaan EU:ssa, että suomi rajoittaa ja verottaa alkoholia korkeasti, mutta muut EU maat ei. Eikö Rehula tätä tajua?

      • cognac_aux_cologne

        Koska poliitikot, mahdollisesti juuri maalaisliittolaiset, haluavat ylläpitää alkoholitabua -- kaikenlainen luonteva suhtautuminen alkoholiin ja kulutuksen normalisointi eurooppalaiselle tasolle on kauhistus. Karvalakki syvällä päässäsi sinun pitää jonottaman sivukadulla sijaitsevaan Alkoon saadaksesi tikkuviinasi tai tärkkelys"oluesi" perjantain ja lauantain shamanismiörvellyssessioita varten, joita sitten siveystädit voivat paheksua ja vaatia toimenpiteitä. Siinä sivussa virtaa veroja ja muita tuloja valtiolle.


    • lestanormit

      Älkää morkatko kepu/lesta alkoholi politiikkaa, RiehaJuha lähti muuttamaan suomea kohti eurooppalaista kulttuuria oikein ryminällä ja lisäsi alkon aukioloaikaa tunnilla eli kossua lisää viinien kustannuksella koska siitä saa verotuloja enemmin, eikä siinä vielä kaikki Rieha Juha myös sallii kantaa kaverin oluen pöytään, ei enää itse tarvii jokaisen omaansa, moniko tiesi että tuollainen laki on täällä byroslaviassa myös olemassa, kyllä nyt eurooppalaiset turistit yllättyy miten riehakas meno täällä suomessa on hui saa viedä kaverin oluen pöytään.Kyllä kepu nyt näyttää miten turha vatulointi ja normit joutaa romukoppaan, kunhan kansalaiset nyt vaan sisästäisi nää hurjuudet eikä riehaantuisi ihan hurjasti, pitäiskö ottaa ammattiapua ja kriisialan ammattilaisia tiedottamaan ihmisille miten teidän pitää ottaa itsestänne lisää vastuuta, ei se ole kivaa kenestäkään jos vaikka läikyttää sitä kaverin kaljaa saati kaataa kokonaan voi hurja miten tässä oikein pärjätään......kun kepun vatulointi ja normit loppuu on ne lestadiolaiset hurjaa porukkaa kun kuitenkii näi ryminällä.....................

    • Viva_La_Libertad

      Tämä kannattaa pitää mielessä tämäkin seuraavissa vaaleissa. Suomen puolueista esityisesti Kristilliset, Keskusta ja Demarit ovat "monopoli ja sääntelypuolueita.

      Jos haluatte joskus tämän sääntelyn loppumaan ja monopolin purettua, niin se onnistuu, kun riittävän moni "äänestää oikein".

      Toki puolueiden sisälläkin on suuria näkemyseroja, eli kannattaa ottaa selvää myös yksittäisten edustajien mielipiteistä.

      • ainakieltäjätläpi

        En ymärrä miksi eduskuntaan pääsee aina kaikki " alkoholin rajoittajat" Taitavat oikein tämän takia sinne pyrkiä jotta voisivat rajoittaa.

        2015 vaaleissa otin ekaa kertaa huomioon myös alkoholi asian ja äännestin tolkun sivuilla olevaa ja varmaan moni muukin, mutta eipä se auta. Kyllä siellä toki muutamia Pelkonen yms pääsi läpi jotka kannattavat vapaampa lakoholipolitiikkaa, mutta eipä he paljon voi tuolle mitään tehdä kun eivät ole ministereitä. Viinit ruokakauppoihim ei varmasti tule ennen vuotta 2020 Sinne asti vähintään pitää odottaa.


      • monopolejapuolustavat
        ainakieltäjätläpi kirjoitti:

        En ymärrä miksi eduskuntaan pääsee aina kaikki " alkoholin rajoittajat" Taitavat oikein tämän takia sinne pyrkiä jotta voisivat rajoittaa.

        2015 vaaleissa otin ekaa kertaa huomioon myös alkoholi asian ja äännestin tolkun sivuilla olevaa ja varmaan moni muukin, mutta eipä se auta. Kyllä siellä toki muutamia Pelkonen yms pääsi läpi jotka kannattavat vapaampa lakoholipolitiikkaa, mutta eipä he paljon voi tuolle mitään tehdä kun eivät ole ministereitä. Viinit ruokakauppoihim ei varmasti tule ennen vuotta 2020 Sinne asti vähintään pitää odottaa.

        Eivät heitä niin alkoholin haitat oikeasti huoleta vaan monopolit joita eivät halua purkaa,koska jotkut ovat alkon palkkalistoilla. Ne jotka kannattaa keskiolutta alkoon on tarkoitus vaan vaihvistaa alkon monopolia. Koska ihmiset kävisivät enemmän alkossa jos kaupassa olisi vain 3,5% olutta. Ne jotka eivät niin juo niin tietysti heille myös sopii alkoholin korkea verotus. Suurin ongelma raijoittajilla on kuitenkin viro jossa kaikki on toisin kuin täällä, joka pistää vähän rajoituksia vastaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe