Perseestä koko pitkäveto !

TappioputkiKundi

On kyllä ihan perseestä koko pitkäveto. Tappioputki jatkuu ja joka ikinen tupla, niin veti miten päin tahansa, niin se on ihan varma et se kohde kusee.
Tänään kusi englannin koripallossa u190,5 veto, vaikka joukkueiden tilastolliset pistemäärät huiteli joukkueen osalta 60-90 pisteen välissä 95%.
Mikä ihmeen näkymätön aita pelikassassa on, jos pääset muutaman euron yli pelikassan alkutilnateessa, niin alkaa vedot kuseen, että ollaan monta euroa tappiolla ja ei oo paskankaan järkeä, et menee pari kuukautta, et saa hilattua pelikassa lähtötilanteeseen, kun kusevia vetoja tulee enemmän, kuin muutama kuppanen voitto. Tässä on tehtävä nyt niin, ettei aikaa haaskaanu turhaan, et vetää koko lopun pelikassan yhteen vetoon jalkapallon vähämaaliseen underiin, niin saadaan kerralla iso kuseminen, et hei. Kun tappiokundi vetää sen vedon, niin saatte nähdä, niin tulee overi sellaisessakin ottelussa, jossa joukkueiden maalimäärät on 95% under 1,5 maalia.

12

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DonTeppo

      Miksi luulet että bookkerit oli siihen matsiin laittaneet o/u 190,5? Luuletko oikeasti että tiedät enemmän kuin he ja se 190,5 oli ilmeisesti mielestäsi isomman luokan virhe? :D Pelaat tuplia kolikkoa heittämällä ja näin siinä sitten käy.

    • halkipoikkijapinoon

      Ei kannata pelata ollenkaan jos pahottaa mielensä. Tässä harrastuksessa ei menesty jos ei ota välillä isoja riskejä. Tollaset over/under-vedot eivät ole pidemmän päälle voitollista peliä.

    • taavetti.2

      Kokkolan kundi potitti tänään erittäin isosti, hurjia summia.

      • RibuliTaavetti

        Taavetilla ei oo muuta kuin helevetin iso persereikä, josta valuu ripulipaskaa ja verta valtoimenaan. Potittamistahan se paskan työntäminenkin on.


      • Huumår

        HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAA :) LOL, Ei hitto mitä huumoria!! Buaahahahah


    • teppo.dei

      Stadin ykköspyssy, hevosenkulli, stadin oma poika Teppo nauraa! Nauraa lisää matkalla pankkiin et sillei hei! Toiset häviää jotta mestari voi nostaa voitot et sillei hei!

      Kysyttäviä? No eipä tietenkään!

      • 80000euronTappiot

        Minä olen maksanut sinunkin voittosi, et hei!


    • Lumiukko-

      -Lumiukollekin kävi eilen pieni lapsus, sillä kokoonpantiedot jäi tarkastamatta hei! -Lumiukko oletti tietysti King Henrikin ja Quickin olevan maalinsuilla kärkkymässä kuin Teppo Miehelän saunan ovella, mutta siellähän olikin Raanta ja Budaj hei! Kopitarin pelin eka laukaus painui tietysti maaliin ajassa 00:33 (Henkka olisi taatusti ottanut), ja -Lumiukon tripla kusi hei! -Lumiukolla oli siis ei maalia ajassa 00:00 - 09:30 hei! Sinkuista jäi voitolle, mutta reilun 500 euron tuotot menivät -Lumiukon oman huolimattomuusvirheen piikkiin hei! EIlisen voitotkin jäivät sen takia alle touhutonnin rajan - ja sehän vituttaa hei!

    • Tappiovitutus

      Alkuvuodesta olin jo 70 euroa voitolla tämän vuoden osalta mutta nyt onnistuin häviämään kaiken viikossa. Vittun kun vituttaa!!!!

      • Sika-Kössi

        Hahahahaaa! Vai pelasi pikkupoika karkkirahat. Meikäläinen kilistelee tollasia pikkulateja housuntaskuissa.


    • vetelensiskoasi

      Tehkää näin. Pelatkaa mahdollisimman pienellä panoksella per veto ja mahdollisimman monta vetoa ja pienemmillä kertoimilla on suurempi todennäköisyys. Esimerkiksi 1,10 tarkoittaa 79 %. Kerroin 2,0 vastaavasti 43 %. Jos siis haluaa varmistaa edes jollain tapaa vedon kertoimella 1,1 ja on ajatellut pelata 10 eurolla: valitaan viisi kohdetta kertoimilla 1,1 ja jokaiseen panostus 2 euroa ja aikajänne vaikkapa 2 viikkoa. Vedonlyönti on pitkä juoksu ja uusia kohteita tulee jatkuvasti http://keskustelu.suomi24.fi/t/13981309/pitkavedon-jarjellisyydesta

    • Taistomies

      Ja vain todellinen luuseri myöntää julkisesti häviävänsä. Tosipeluri ei valita vaan lykkää uutta vetoa sisään ja tulee jälkilappuineen esittämään menestyjää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe