Todellinen johtajuus

Audikilometrirahoillajo

Nurkkala on hakeutumassa muihin tehtäviin Hyrynsalmen kunnanjohtajan pallilta, ihan ymmärrettävää. Uran kannalta sitä parempi mitä nopeammin pääsee pois Hyryltä. Ei näytä kauhean hyvältä CV:ssa jos kovin monta vuotta on virassa Hyrynsalmella. Kukaan ei siitä häntä moiti että Hyryltä pois haluaa, päinvastoin! Jokainen, olipa nuori tai varttuneempi tekee oikean ratkaisun elämässään kun lähtee pois Hyrynsalmelta. Tämä on fakta. Eikä uutta kunnanjohtajaa tarvitse enään hakea eikä valita. Annetaan titteli suoraan Ukkohallaan Kimmo Kyhälälle joka kuntaa jo monet vuodet on todellisuudessa johtanut virkamiesten ollessa vain hänen vasallejaan. Poliitikot voivat jatkaa kumileimasimena olemistaan, kokouspalkkiot ja kilometrikorvaukset heidän pankkitilejään lihottakoot, ovathan he uhrautuneet yhteisen hyvän edestä, meidän kaikkien puolesta. Niihin suuntautuvat verorahat ovat lillukanvarsia verrattuna niihin rahoihin joita kunta Ukkohallaan on sijoittanut. Sijoittanut? Niinpä niin. Mieti sitä kunnallisveron maksaja. Mieti tarkkaan sitä mikä on kunnan tehtävä asukkaidensa hyvinvoinnin ja perusturvallisuuden lakisääteisenä takaajana ja mikä ei.

20

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mersunpotkija

      Eipä sielä UHallassa ole näkynyt muita kehittäjiä/yrittäjiä/uudistajia kuin Kyhis joten vedä Heinonen kätees. Joku tekee eikä harrasta pelkäästään valittamista. Nurkkala nyt oli rassukka siitä ollaan yhtämieltä.

      • Heinosenkannattaja

        Heinonen seuraavaksi kunnan johtajaksi


      • UkkohallanPalvelut

        Kapasiteettia (loma-asunnot, kauppa jne.) voi toki Ukkohallaan rakentaa lisää ja se on hyvä asia, mutta samalla vastaavan hlön tulisi pitää huolta asiakaspalvelun laadusta ja tasosta: Esim. rinteitä on vähemmän auki kuin uutiskirje mainostaa, pakkasrajat rinteiden aukiololle ovat häilyvät, suljetut rinteet on ylhäältä huonosti merkitty, laskettelukauden päättyminen on heikosti kommunikoitu jne.
        Pointti: Tyytymätön matkailija ei ehkä tule uudestaan vaan suuntaa seuraavan reissunsa laskettelukeskukseen, jossa tällaiset asiat on huomioitu de factona.


      • Kannatus
        Heinosenkannattaja kirjoitti:

        Heinonen seuraavaksi kunnan johtajaksi

        Joo loppuisi se kuntalaisten verorahojen vyöryttäminen Ukkohallan keisareiden eri toimintojen pönkittämiseen ja kunnan huomattavien ja kalliiden maaomaisuuksien vuokraus 1 euro vuodessa. Virkamiesten täysin aiheeton rahanpalautus 297 tuhatta euroa minkä ovat neuvotelleet kaikessa viisaudessaan.Kunnanjohtajan mukaan Hallansaunan kulut 120 tuhatta euroa per vuosi, lisäksi katon korjuu 65 tuhatta euroa tänä vuonna, suopotkupallo 50 tuhatta, ensilumen latu 30 tuhatta euroa. Kaikki yhteensä näin aluksi 565.000 euroa, tuntuu varmaan varsin oikealta veronmaksajien näkökumasta ja mahtaako paljon naurattaa Hyrynsalmen muita yrittäjiä. Mitään ei mahda lehmän hännän nostelijat päättää niin kuin virkamiehet esittää kaikessa viisaudessaan huomioimatta kuntalaisten pienintäkään etua.


    • PaljakanAkka

      Vladimir Vladimirovits Putin hyrylle kunnanjohtajaksi niin alkaa asiat selkenemmään.

    • Perseennuolijat

      Kunnanhallitus
      Esityslista 09.02.2016 Asianro 10

      Kyllä rahaa löytyy, jos kyseessä on sotaorvot partalapset.

    • Kyllästynyt-

      Ihan hyvä, jos Nurkkalasta päästään. Jospa ne siellä Kokkolassa ottavat hänet vastaan...

    • VoitotKotiin

      Tuskin tulee valituksi, on kovia hakijoita joukossa.

      • kehittely

        Kyllä voi tulla valituksi jos ja kun vieköhän mennessään Kehityspäällikkö Pekka Oikarisen joka on kehittänyt Hyrynsalmen tappiinsa. Kainuun surkein kunta
        mitattaessa millä mittarilla tahansa, Kainuun kuntien kehityspäälliköiden ehdotonta parhaimmistoa tavataan kevätkokouksessa.


    • kepuaho

      Silimät päästä saa hävetä,tuota kepulaisten kieroa politiikkaa.
      Eikä loppua näy siihen tulevan.

    • Poiskaunajakatkeruus

      Ukkohallan arvostelijat, mitä ovat ne Ukkohallaan sijoitetut kunnan rahat?Mihin ne on siellä laitettu? Kunnallisvalitusten takia kunta menettää rahaa, koska muutamia kiinteistökauppoja ei pystytä alueella tekemään.Kunnan panos on tällä hetkellä sen yleistä toimialaa eli infran ylläpitoa.Ukkohallaan ja Paljakkaan rakennetaan koko ajan uutta.Nämä miljoonat tulevat aivan jostain muualta kuin kunnan pussista.esim.Kyhälän mukaan kunnan pitäisi vain pystyä antamaan lupa rakentamiseen.Alueelle on saatu paljon uusia sijoittajia.Ukkohalla-Paljakka on Suomen neljänneksi suurin hiihtokeskus rinteiden määrässä.Ollaan siitä ylpeitä.Ukkohallassa rakennetaan koko ajan.Eikö se ole hyvä asia?Mitä näytettävää teillä hyvät ihmiset on vieraillenne kun he tulevat Hyrylle?Taitaa aika usein katseet kääntyä Ukkohallaan.
      Mitä tulee kunnanjohtajan pysyvyyteen.Taitaa tämä joidenkin luottamushenkilöiden kauna-ja katkeruuslinja olla yksi syy miksi kunnanjohtajat ei Hyrllä pysy.Jos kokee epäonnistuneensa omassa elämässään, ei syy välttämättä ole kunnassa.
      Mitä kaunalla ja katkeruudella halutaan saavuttaa? Eikö me olla menneille sukupolville sen verran velkaa, että edes yritämme viedä asioita eteenpäin?
      Leppoisaa kevättä kaikille!

      • UH_PaljakkaPalvelut

        Kiitos, hyvä kirjoitus, monelta osin - esim. asenteen ja että kehitys on hyväksi - allekirjoitan.

        Kuitenkin täytyy muistaa myös nämä seikat:
        - Säännöt on oltava kaikille samat mm. rakennuslupien osalta. Ne on anottava ja hyväksytettävä ja tarkistutettava ennenkuin töihin aletaan. En tiedä (so. ole tarkistanut, ainoastaan kuullut), mutta esim. tuo viimeisin Syväjärven rantaan rakennettu rivitalo on rakennusmääräysten osalta 30cm väärässä kohtaa (liian lähellä rantaa) => Siirretäänkö rantaviivaa? Samoin siltasauna ja Wakeboardin myyntipiste on rakennettu alunperin ilman lupia?

        - Hienoa, että Ukkohallaan ja Paljakkaan rakennetaan lisää kapasiteettiä (majoitus ja palvelut), mutta pidetäänkö samalla korkea laatu asiakaspalvelussa? Esim. laskettelumatkailija ei edelleenkään saa luotettavaa tietoa rinteiden (UH ja Paljakka) aukioloajoista netistä. Ja markkinointi (mm. Ukkohalla-Paljakka markkinointikirjeet) mainostaa näin:
        "Ukkohalla-Paljakka FAKTAT
        Yli 300 mökkiä ja huoneistoa, caravan alue
        Ski-in kylä, 2 hotellia
        31 rinnettä, 3 parkkia
        Hiihtoreittejä 160km
        "
        => Validi kysymys: "Montako näistä on auki ja milloinka?"
        => Riski: Pahimmassa tapauksessa matkailija varaa Kainuuseen lomansa, tulee paikalle ja toteaa, että "hups, turha reissu"
        => Ens kerralla sitten muualle?


      • Lkjhiolllkk

        30 cm on vähättelyä, kyse on kolmesta metristä, ainakin. Muista vilunkihommista en viitsi mainita...


      • jarrua
        Lkjhiolllkk kirjoitti:

        30 cm on vähättelyä, kyse on kolmesta metristä, ainakin. Muista vilunkihommista en viitsi mainita...

        Oikeassa olet. Rajapyykkejä on siirretty 3.5 m ja toista 2.5m ja rakennusalaa on näin saatu n 160 neliömetriä lisää ja rakennus on saatu mahtumaan ko. paikalle.Aloitettu rakentamaan ilman aloituslupaa ja rakentamista ei ole keskeytetty viranomais määräyksestä huolimatta. Kunta kiirehti vuokraamaan puuttuvan maa-alan ja ilmeinen yritys on että tapahtunut rikos pyritään peittelemään ja hautaamaan niin tutkinnan kuin seuraamustenkin osalta, koska nyt asia on joidenkin mielestä korjattu. Poliisi viranomaiset turvanneet niin kaupan kuin rivitalon kohdalla
        viranomais käyntejä. Kummankin kiinteistön kohdalla on rikottu lähes kaikkia mahdollisia lupa , rakentamismääräyksiä sekä viranomais määräyksiä.Tutkinta pyyntöjen avulla syylliset on kaivettava esiin ja asetettava vastuuseen tekosista.Kunnassa tiettyjen tahojen peittely yritykset rötöstelyiden suhteen lopetettava ja Ukkohallan keisarit laitettava ojennukseen. On täysin selvää, ettei kukaan halua estää rakentamista kuitenkin rajansa kaikessa. Halutaanko Hyrynsalmesta rakentamisen villi länsi missä jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee välittämättä mistään mitään.


    • vaalitonmatematiikkaa

      Kepuaholle yksi kysymys.
      Eikö kunnalisvaalit ole neljän vuoden välein?
      Käsittääkseni kansa valitsee parhaan porukan päättämään.
      Ovatko kuntalaiset väärässä jos kepu on vallassa?

    • miljoonajekka

      loppu pelissä ihan sama kuka kj. oikeastaan kehittymättömilläjohtajalla
      isompi merkitys joka nauttii kkpalkkaa samalla kaavalla vuosikaudet

    • miten_käy

      Nurkkala on haastateltavien joukossa. Päätös valinnasta tehdään huhtikuun lopulla.

      • kannatan

        jippiiiii.....


    • Veikko_hivenaine

      Tärkeä assie

    • entiselläjatketaan

      26.2.2016
      http://www.kokkola.fi/ajankohtaista/tiedotteet/2016/fi_FI/kaupunginjohtajan_virkaan_haastateltavat/
      9.3.2016
      http://yle.fi/uutiset/kolme_selvisi_jatkoon_kokkolan_johtajahaussa__kuntalaiset_paasevat_kuuntelemaan_viimeiset_ehdokashaastattelut/8729605
      ...Kokkolan kaupunginhallitus ja valtuuston puheenjohtajisto tenttasivat johtajaehdokkaita tiiviisti maanantaina ja tiistaina.
      Jatkoon pääsi kolme hakijaa eli lakimies, OTL Tuomas Aho, Kempeleen talousjohtaja, KTM Stina Mattila sekä Myrskylän kunnanjohtaja, VMT Sabah Samaledtin.
      ..Kaupunginhallitus on hakijajoukkoon tyytyväinen.
      – Kuntakentän myllerrysten vuoksi valittavalta vaaditaan myös muutosjohtajuutta. Vaakakupissa painaa kyllä talousosaaminenkin, sanoo Laitila.
      Puoluekannalla ei ole suurta merkitystä hakuprosessissa, uskoo puheenjohtaja.

      – Ensisijaisesti haetaan osaavaa ja pätevää johtajaa, mitään puolueiden välisiä sopimuksia ei ole tehty.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe