Kansalaisaloite YLE vero pois - allekirjoita!

YLEnantoa

49

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuusontoinen

      Ei hyödytä mitään ainoastaan älytön homolaki on mennyt kasalaisaloitteesta läpi, ei politikot kuuntele kansaa kuin vaalien alla, muut aloitteet lukuisat on hyllytetty.

      • EiYLEnToimittaja

        ... ja sinä olet YLEN toimittaja... 8-D


        Seppo Konttinen kertoo kirjassaan YLE:n uusintapolitiikasta:
        "Yhtiön nokkamies Arne Wessberg keksi talouskurjimuksessa iskulauseen: Laatua halvalla.

        Johtaja Ismo Silvo selvensi, että halvasti tuotettujen ohjelmien määrä lisääntyy. Ohjelmistot täyttyvät nyt uusinnoista, jotka katsojista eivät saneet tuntua eivätkä näyttää uusinnoilta. Katsojille ei enää kerrottu, että nyt nähtävä ohjelma on seitsemäs uusintakerta vuodelta 2000.

        Tekemisen kulttuurimuutosta selitti toimitusjohtaja niin, että kuvataan ohjelman materiaalia tekovaiheessa tolkuttomasti. Sitten voidaan kuvamateriaalista versioida eri ohjelmia useammalle kanavalle. Tekninen laatu näkyi siinä, että ruudussa kuva heilui siellä ja täällä.”


      • Edistystä

      • OkkoOKKO

      • Maksaja209382

        YLE vero pois. Turha vero, jonka voi maksaa yleisestä budjetista.


      • Anonyymi
        Maksaja209382 kirjoitti:

        YLE vero pois. Turha vero, jonka voi maksaa yleisestä budjetista.

        Laatu paranisi, jos olisi maksukortti kanava. Kukaan järkevä ei maksa omasta aivopesustaan vapaaehtoisesti.


    • Ugalapukala

      Kannatan.

    • yleiradio

      vihdoinkin

    • Thisisrape

      Kannatan, mutta korjaisin perusteluja. Lähinnä ylen pilkkomiseksi. Ylen pitää pysyttäytyä siinä missä sen perusidea on. Eli tuottamaan sellaisia palveluja mitä ei kaupalliset yhtiöt eivät pysty tarjoamaan eli vähemmistöjen ohjelmia. Ylen pitää maksaa takaisin veronmaksajille mm arfikan mannerheim elokuvan menetykset yms. Sekä leikata kustannuksisa kuten koko muukin suomi tekee. Ylelle riittää yksi suomenkielinen kanava ja yksi ruotsinkielinen kanava jolloin se on täyttänyt jo velvoitteensa. Kaikki kaupallinen kuten MM urheilun kilpaileminen kaupallisten kanavien kanssa on epätervettä liiketoimintaa. Käytännössä ylestä pitäisi leikata 60% aluksi.

      • TWTW

      • tuostanoin

        Mikseiköhän YLE ole ainakaan Googlen perusteella tuonut esiin edes tuon kansalaisaloitteen olemassaoloa, vaikka se on tällä hetkellä eniten allekirjoituksia kerännyt, menossa oleva kansalaisaloite??

        Jotenkin verovaroin rahoitetutkin mediat vaikenevat osasta omiin intresseihinsä huonosti sopivista kansalaisaloitteista, ja osasta taas ne uutisoivat ennen kuin nimiä on juuri lainkaan kasasssa. Yksityiset mediat tekevät näin toki jo liiketoimintasyistäkin.

        Kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämisestä EU-jäsenyyttä koskien tosin menee varmaan jo huomenna allekirjoitusmäärissä siitäkin ohi: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058


    • Putinkiihottaa

      Verot voisi suunnata meidän venäläisten MV-lehdelle.

    • ylenantoa

      Ei siellä kovin halvalla mitään saada tuotettua kun useissa pilipali ohjelmissakin
      on kuohari pullo kumottava.
      Kivinen ei suostu avaamaan kommenttipalstoja,joka voi vielä johtaa siihen,että
      sielläkin aletaan säästämään.
      Kun Ylen ei tarvitse enää yhtään välittää siitä mitä katsojat ajattelevat tuosta
      "riippumattomasta mediasta".
      Jungnerin aikana sentään sai katsojat tuoda esiin toisenkin näkökulman meille
      syötettyyn niin voi ajatella,että edes jonkinlainen tasapaino säilyy.
      Tänään taas nato-toimittaja teki agendansa eteen täyden kattauksen.

    • Valhemediamokuttaa

      Eilen oli uutisissa Ylen ruotsalaisen mokuttaja Cronwall toimittelijan kiiltokuva opetus lavastus video Grosnysta. Muslimit opettamassa lastentarhoissa huivineen. Jokailtaine n ja aamuinen tiedotus ja propaganda Ylen ym aivopesu miten suomalaisten pitäisi antaa maahantunkijoille kaikki edut jne. Suomalaisten halveksunta ja ylimielinen mädänneisyys käytös tulee esiin niin räikeästi tavalla kaikessa ohjelma toiminnassa.

    • aloitteessa

      reilut 6100 nimeä on ny

    • YLEnanto
    • dadsdasdass

      Tärkeä aihe!

    • Poistuva

      YLE vero poistuu.

    • tarkkanäköinen

      Huumetestit vähintään neljä kertaa kuukaudessa " PIDOT" PARANEE , KUN PORUKKA VÄHENEE. Huumehörhöt pois valtakunnan verkosta , vaatii PALKANMAKSAJA.

    • Bror-Erikhab

      Yle on suurin komein ja vapain media Suomessa,sitä faktaa ei vajakkivasisti mil-
      lään pysty kukistamaan ;) Yle rules.

      • Kotiinhaisemaan

        Eikä ryssien haiseva itku MV-lehtineen auta.


      • Haiseejapahasti

        Vapain!! hah hah, no jo on tyhmyys tiivistynyt, kun ei tajuta, että YLE on valjastettu kansan mielipiteen muokkaamiseksi esim. maahanmuuttoasiassa. Aiheesta uutisoidaan ainoastaan myönteisessä valossa, eikä ilmiön negatiivisia puolia tuoda ollenkaan esille. Komein se kyllä voi olla jos ottaa johtajien optiot, verovaroilla maksetut, huomioon.


    • paheidenpesä
    • ai-niin-ruotsissa

      Surkuhupaisaa katsoa 70 v vanhoja ylen dokumenttejä,missä Suomalaisia miehiä kuvataan rintamalla ja naisia huolehtimassa kotitöistä ja karjasta sillä aikaa.yle oli myös oikomassa miehittäjien suoltamaa propagandaa.No entäs nyt? Ylänanto pimittää kaikki miehittäjien (matujen) rikokset ja tekee katuja turvaavista Suomalaisista rikollisia "uutisissaan".Onko missään muualla valtakunnallinen media kansalaisiaan vastaan ja silittää miehittäjien tietä?

    • SuutaPienemmäksi
    • Kannatetaan

      Suomen kansa eroon YLEn ikeestä!! Pakkovero pois!!

    • Bror-Erik1864

      Yle on laadukkain ja tasapuolisin media,ja tämäkös marginaalissa raakkuvaa
      natsivähemmistoä ottaa pattiin kun omat uutiset ovat yhtä ruikutusta ja
      epäonnen paikkailua :) Eiks niin?

    • KorotusYleveroon

      Haluan korottaa Yle-veroa noin 30%. Miksi? Koska 12 e/ kk maksulla saan ihan valtavasti kaikkea, niin että en edes kerkeä sitä kaikkea käyttämään. No, joku muu seuraa jotain niitä ohjelmia mitä minä en.
      Täten vaadin Yle-veron nostoa 15,6 euroon kuukaudessa. Se vastaisi about 30% korotusta. Sillä rahalla ei saa mitään järkevää kaupallista tv-pakettia, siis sitä yhtä kanavapakettia. Järkevät combot joutuu ostamaan eri paketteina ja sehän maksaa.
      Yle sen sijaan tekee tuolla rahalla monta tv-kanavaa, radiokanavaa ja netin Areenan sun muuta.

      Miettikää, mitä tuolla rahalla kaupalliselta puolelta saa. Ei mitään. Jos jokin ohjelmalaji, vaikkapa viihde annettaisiin yksinomaan kaupallisille kanaville, ne piilottavat ne ohjelmat maksukortin taa, koska niille avautuu siihen mahdollisuus.
      Ja se, kuten on todistettu, tulee pirun paljon kalliimmaksi tavalliselle ihmiselle kuin nykysysteemi. Koska kanavapaketeilla voi rahastaa tuollaisessa tilanteessa.
      On turha luulla että vaatimukset kaupallisen median aseman vahvistamiseksi olisivat mitenkään tavallisen ihmisen näkökulmasta järkeviä. Ne ovat järkeviä mediatalojen ja niihin sijoittaneiden tahojen etujen kannalta. Tavallisen ihmisen etu ei ole tässä tavoitteena, vaan tienaaminen sen tavallisen ihmisen kustannuksella.

      • hajatustentonava

        Ajatelkaapas kukin omalla tahollaan; mitä aidosti yhteiskunnallisesti hyödyllistä verorahoilla ylipäätään rahoitetaan. Haluaisin mielelläni kuulla jotain konkreettista, josta veroja maksan, joka minua ja omia etujani palvelee. Itse en ole vielä löytänyt mitään, mikä vähentäisi flatuksen hajua nenässäni, joutuen maksamaan veroja joka elämän käänteessä.
        Ylen maksut ovat alun alkaen jo olleet täysi farssi


    • MonkeyCMonkeyDo

      Käsittämätöntä että aloitteessa ei ole enemmän nimiä...?? Suurin osa tuntemistani ihmisistä kun ovat samaa mieltä kanssani, TURHA MAKSAA TYHJÄSTÄ, missä valinnanvapaus? MAKSAKOOT KANNATTAJAT!
      Ai niin, eipä taida Ylen ylläpitoon riittää sen käyttäjien rahallinen kannatus, huonohan se muutamasta kympistä on miljoonia taikoa...

    • Hallaahon.äänestäjä7

      LUULETTEKO ETTÄ YLE OLISI KOSKAAN KIRJOITTANUT HALOSEN PORUKAN KIKKAILUSTA

      ELIITTI KIKKAILEE: HALOSEN PORUKKA

      Lähes eläkeläisukkona väitellyt aikanaan marxilaisten kanssa puuhaillut Arajärvi on todetusti opetustaidoton eikä ilmeisesti viihdy kotona tai työpaikalla vaan käy PROFESSORINA istumassa Helsingin valtuustossa eikä ole opastamassa tutkintotehtäviä yliopistossa, jonne Arajärvi on kaikesta huolimatta nimitetty professoriksi, epäilemättä sen takia, että seurustelee Halosen kanssa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011092914476773_uu.shtml Nolo tyrmäys Pentti Arajärvelle Opetustaidon puute katkaisee tien presidentin linnasta Helsingin yliopistoon

      Arajärvi on aikaan sotkeutun kommunistiagitaatioon ns. Pirkkalan monistekokeilussa ja tunnustanut poliisikuulustelussa kaiken

      Arajärvi on eläkeiässä väitellyt ja heti professoriksi nimitetty MIKÄ LIENEE SUOMEN ENNÄTYS SANOTAAN 2000-LUVULLA, kun yhä useampi työtön tohtori on väitellyt alle kolmikymppisenä. Arajärvellä ei ole vertaisarvioituja kansainvälisiä julkaisuja, ei uraa tohtorina yliopistossa eli ei luentoja, seminaarijohtoja ja opiskelijoiden tutkintotehtävien ohjailuja

      ON MAHDOLLISTA ETTÄ ARAJÄRVEN professorin VIRAN MÄÄRITTELYALA ON OLLUT

      Seurustelu Halosen kanssa tai vastaavat tiedot

      ja hänet on hyväksytty, koska Halonen on nostanut hänet arvoon, nimittäin sotilasarvoon http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000295934.html

      Tarja Halonen ylensi tänään aviomiehensä Pentti Arajärven yliluutnantiksi. Tapaus on historiallinen ja ainutlaatuinen Suomen puolustusvoimissa

      Marxilainen Arajärvi agitoimassa kommunismia ja pelokas Arajärvi tunnustaa kaiken poliisikuulustelussa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050421516468_uu.shtml

      Yksi heistä on Pentti Arajärvi, joka oli nuorena virkamiehenä junailemassa rahaa Pirkkalan opetusmenetelmäkokeilulle. – Arajärvi höynäsi määrärahoja muilta tutkimushankkeilta Pirkkalan kokeilulle. Pitää muistaa, että hän oli siihen aikaan hyvin lähellä kommunisteja. Arajärvi myös luki kaiken opetusmateriaalin ja hyväksyi sen täysin, tietää Leskinen. – Pääsin ensimmäisen lukemaan kaikki kuulustelupöytäkirjat. Arajärvi myöntää niissä kaiken

      http://yle.fi/uutiset/peruskouluopetuksesta_piti_tulla_marxilaista__uutta_tietoa_kohutusta_pirkkalan_koulukokeilusta/8852894

    • Bror-Erik1721

      Enpä moiseen hullutukseen nimeäni piirrä,eikä kukaan jonka vintillä lukuvalo palaa.
      -Mikä toi aloittaja kuvittelee olevansa?

    • Yleveropoisheti

      Uutiset: "Yle-vero säilymässä – veropotin suuruudesta vääntöä". Vai vielä väännetään suuruudestakin, ettäkö ei riitä? Koko vero on poistettava heti ja toimittajat hommatkoon itse palkkansa.

    • Hallaahon.äänestäjä7

      KANNATTAA VASTUSTAA YLE-VEROA Orlandon massamurhassa jossa tekijä on islamilainen terroristi YLEN PROPAGANDAJOHTAJA ATTE JÄÄSKELÄINEN OLI MÄÄRÄNNYT KIRJOITETTAVAKSI

      ETTÄ USASSA ON AMMUSKELTU
      JA
      ETTÄ ORLANDON KLUBI-ISKUSSA SITÄ JA TÄTÄ

      selvää vähättelyä vaikka kyseessä on islamilaisten hyökkäys länttä vastaan

      AFGAANIT OVAT LIUKASTA PORUKKAA
      http://mvlehti.net/2016/05/31/porilaisen-opiskelijajatyton-surma-afgaani-piti-tyttoa-vaimonaan/

      Orlandon massamurhaaja ottaa itsestään selfien
      http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/160612120738-omar-mateen-orlando-shooting-suspect-exlarge-169.jpeg

      TIEDETÄÄN ETTÄ terroristi Omar Mateen KÄVI SAUDI-ARABIASSA JA Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa UAE , muttei tiedetä miksi

      TAPPAJAN JA TERRORISTIN OMAR MATEENIN ISÄ YLLÄPITÄÄ VIDEOKANAVAA, JOSSA HÄN KERTOO OLEVANSA SUURI JOHTAJA AFGANISTANISSA JA ESITTÄÄ ERILAISIA AMERIKANVASTAISUUKSIA SEKÄ YLISTÄÄ TALIBANEJA

      OPISKELE MASSAMURHAAJAN ISÄN SEDDIQUE MATEENIN VIDEOKOULUSSA MUSLIMIKSI

      https://www.youtube.com/channel/UC5MBQ9UhS01swTh860m_tvQ/videos

      Juuri ennen poikansa tekemää massamurhaa, isä julkaisi videon muutamia tunteja ennen,
      jossa ISÄ JULISTAUTUU AFGANISTANIN HALLITUKSEN JOHTAJAKSI SIIS PRESIDENTIKSI asuu siis USA:ssa

      https://www.washingtonpost.com/world/the-orlando-shooters-afghan-roots/2016/06/13/d89a8cd0-30e4-11e6-ab9d-1da2b0f24f93_story.html

      Just hours before the Orlando shooting, Seddique Mateen posted a video on a Facebook page called Provisional Government of Afghanistan — Seddique Mateen. In it, he seems to be pretending to be Afghanistan’s president, and orders the arrest of an array of Afghan political figures.

      TAPPAJAN OMAR MATEENIN ISÄ KERTOO MYÖS SEURAAVAA

      JUMALA RANKAISEE HOMOJA
      POJALLE JAETTIIN ASE KOSKA HÄN ON VARTIOINTIFIRMASSA

      VARTIOINTIFIRMAN OSAKE ON NYT ROMAHTANUT
      http://www.telegraph.co.uk/business/2016/06/13/g4s-shares-plunge-as-company-confirms-orlando-shooter-was-an-emp/

      https://www.washingtonpost.com/world/the-orlando-shooters-afghan-roots/2016/06/13/d89a8cd0-30e4-11e6-ab9d-1da2b0f24f93_story.html

      But, in a Facebook video posted early Monday, he said: “God himself will punish those involved in homosexuality.”

      Seddique Mateen said his son had access to a pistol through his employer. The Post and other media outlets reported Sunday that Omar Mateen worked as a security guard for G4S, a global security and contracting company.

      “God himself will punish those involved in homosexuality,” he said. “This, is not for the servants” of God.

      In one YouTube video, the elder Mateen expresses gratitude toward the Afghan Taliban, while denouncing the Pakistani government.

    • Yleyleyle

      Luontodokumentit, tieteisdokumentit, historiadokumentit ja Uusi Päivä! Kyllä siellä ihan asiaohjelmia on!

      • Tämä kansalaisalote näyttää epäonnistuvan. Hyvä juttu!


    • YLEnantoa

      kolutus

    • eteneekuinjuna
    • ToopeZ

      Siis ajatuksena koko Yle-vero poisto OK - ajatus pitäis viedä paremmin jakoon

    • SiitäVaan

      Jotain pitäisi tehdä tosiaan ylelle kun se manipuloi ja sensuroi uutisia ja siitä sitten pitää maksaa vielä vero. Se ei taas onnistu kun lopettamalla koko yle koska yleä ei voi estää näkymästä tv:stä muuten ja palattaisiin televisiolupien kyttäämiseen. Väyrysen ja hallahon vaalitenttien sensurointi on kuin suoraan bond elokuvasta.

    • Yleltä_pois_verorahat

      Yleisradion faktantarkistajana tunnettua Johanna Vehkoota syytetään oululaisen kaupunginvaltuutetun Junes Lokan halventamisesta.
      Tällaisia asiantuntijoita Ylellä!

      Ylen vaalitentissä torstai-iltana oli myös taas törkeää käytöstä huutavalta naistoimittajalta, joka antoikin suosikilleen Petteri Urpolle aikaa mylviä ja huutaa toisten puheen päällekin. Tuntuu olevan kyseinen nainen Antti Rinteen 'vihollinen', vaikka pitäsi olla verorahoillamme kustannetun Ylen ohjelman puolueeton toimittaja ... Seija Vaaherkumpu taitaa olla nimeltään!
      POIS tälläiset puoluepoliittiset toimittajat YLELTÄ!

      • Anonyymi

        Tätä juuri tarkoitan,

        Törkeää puolueellisuutta ja muiden päälle puhumista käytännössä joka toimittajalta.


    • allekirjoitetaan

      Ylen ohjelmat on miehitetty keskustalaisilla ja kokoomuslaisilla toimittajilla ja samaa ideologiaa jauhavat ovat myös vieraat. Verorahoilla tätä sallitaan!!!
      Allekirjoitan!

    • ei_verorahoilla

      Puolueet voivat vastaisuudessa ostaa Yleltä ohjelma- ja mainosaikaa ihan omien rahavarojensa mukaan ...

    • häpeällistä

      "Nimiä alle, niin loppuu mielipidemuokkaus veronmaksajien piikkiin."
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

      Yle on muuttunut niin sairaan puolueelliseksi, Keskustan ja Kokoomuksen äänitorveksi, että kannattaa käydä allekirjoittamssa kansalaisaloite.

      Toimittajat Marja Sannikka ja Seija Vaaherkumpu pois suoltamasta poliittista suuntaustaan!
      Ei ihme, että kunnon toimittajat saavat lähteä Yleltä ja näitä keskusta-kokkari -toimittajia huudatetaan ilkeilemässä suomalaisten verorahoilla!!!!!

    • Anonyymi

      Taas lähtee yksi ja samalla paras Ylen toimittaja Olli Seure! Harmi, kohta ei viitsi katsoa enää ollenkaan Ylen haastattelu-ohjelmia ...

    • Anonyymi

      Tuo ruokavaliopropaganda on aivan hirvittävää. Samoin maailmanlopunuskonnon julistus.
      Mitä esim. noihin aggressiivisesti tuotettuihin ja varsin asenteellisesti asioita käsitteleviin lihansyöntiä tehtaileviin juttuihin tulee, niin esimerkkinä: asian voisi ilmaista niinkin, että kohtuullinen lihankäyttö ruokavaliossa on hyvä tai ok tai sopivaa (sekä kertoa lihan tärkeät ravitsemukselliset hyödyt), tai kertoa, mikä määrä lihaa on sopiva määrä ja miten lähellä tuotettu liha eroaa edukseen Brasiliasta rahdatusta, sen sijaan, että otsikon kärki ja sanavalinnat toistavat lihaa sisältävän ruokavalion ja monipuolisesti syövien demonisointia.

      Ylen julkisen rahoituksen yhtiönä tulisi ehdottomasti avata täysin yleisölle näkyväksi heidän propagandatoimintasuunnitelmansa, millä periaatteella ja kenen, keiden vetämänä näitä jankutustrendejä luodaan ja miksi niitä pidetään yllä juuri sen näköisenä kuin ne ovat. Nimittäin vaihtoehtoja tai mahdollisuuksia esittää asiat objektiivisemmin ja monipuolisemmin on. Yksistään aiheiden kapeutuminen ja jankkausmoodi on vapaalle medialle ja sitä seuraaville ihmisille tuhoisaa.

      Ilmastonmuutoskin aiheena on erittäin tärkeä, mutta tapa vetää sitä ideologisten fraasien tasolla ja vailla aitoa syvää kriittistä pohdintaa ja näkökulmia puuttuu täysin. Sen sijaan tulee kellonympäri lapsia, nuoria ja heikompia ihmisiä rikkovaa lopulla maalailua. Käytännössä tauotta. Ilmeisesti sermeissä on laadittu käsikirjoitus, että sanaa ilmastonmuutos tulee papattaa noin kärjistetysti sanoen jokaisen uutisen kohdalla vähintään kerran. Tähänkin liittyvää kokonaisuutta voisi käsitellä sekä moniulotteisemmin että kriittisemmin kuin myös tasapainottaen hieman tuota järkyttäviin mittoihin kasvavaa tuuttausta.

      Maailmassa on miljoonittain aiheita ja tapoja esittää niitä monipuolisesti ja vieläpä tasapuolisesti. Analyyttisyys nyt puuttuu todella ja Ylen porukka hukku omahyväisyyteensä. Suomelainen media on alennustilassa, kun itsekriittisyyttä ei löydy pätkääkään. Onko maassa enää montaa riippumatonta toimittajaa? Täällä ollaan yleisönä niin kurjassa asemassa, kun tuollaista hegemonista paatosta ei pääse mihinkään pakoon. Näitähän on ollut vuosien varrella, tiedätte varmaan kirkkaasti nämä kestoaiheet ja sen maailmankuva, mitä pakkosyötetään. Todellisuus vääristyy rajusti tämän ideologispoliittisen koneiston jauhaessa estoitta. Sitä he kutsuvat luotettavaksi ja neutraaliksi. Lisäksi voisi mainita vielä jonkunkin ohjelmasarjan radion puolelta. Sama toimittajanjunttura saa vetää vuosikaupalla omasta Yleen sopivasta ideologisesta kulmastaan jotain kesto-ohjelmaansa ja jauhaa omaa propagandaansa, tietysti korkealla palkalla. Tällaista ei vaan kertakaikkiaan voi ymmärtää.

    • Anonyymi

      Seuratkaa kansalaisalotteita ja vaikuttakaa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4144

      Yle 100% poliittisesti puolueettomaksi verorahoilla kustantaen!
      Tarkoittaa siis toimittajien puolueettomuutta - puoluepoliittiset räkättäjät ulos kansalaisten rahoilla mölyämästä!

    • Anonyymi

      Se Sakari Sirkkanen voisi häipyä ainakin minun televisiostani ... menköön vaikka kokkareiden toimittajaksi, mutta niiden rahoilla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe