Historian suurin salaliitto

vaimitä

Maailmanhistorian suurin salaliitto oli kommunismi. Köyhät ihmiset huijattiin tukemaan tätä rikollista systeemiä Suomessakin valehtelemalla tasa-arvosta, varojen jakamisesta ym. Vaikka todellisuus oli täysin päinvastainen

25

207

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kopioitu

      Tässä toinen.




      Tästäkään ei ole varoitettu kuin vasta 40 vuotta

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120375.html

      Ja kun se räjähtää silmille se tulee päättäjille yhtä yllätyksenä kuin matuvaellus.

      Tätähän ne ei voi tunnustaa koska me olemme siitä varoittaneet 20 vuotta ja

      ne ovat syyttäneet meitä siitä rasisteiksi, niin jos ne sen tunnustaisi ne myöntäisi olevansa oman määritemänsä mukaan itse rasisteja. Kinkkinen paikka joten ne varmaan keksii uuden sanan. Jännättää.

      • foliopipossanionreikä

        Matuvaellus ei ollut yllätys, eikä ne ongelmat, mitkä matuvaellus tulee aiheuttamaan. Meidän hallitus, kuten myös muidenkin Euroopan maiden hallitukset, on ollut koko ajan täysin tietoisia, mitä on tapahtumassa, mitä kotimaa kestää ja millainen vaikutus kansainvaelluksella on mm. maiden yhteiskuntarakenteisiin ja lopulta infratstruktuureihin. Tämä ns. humanitaarinen apu, kontrollointi, integrointi, kotouttamine jne. kaikki on pelkkää hevonpaskanteatteria. Tästä farssista ei tarvitse tehdä kuin yksi päätelmä, niin se paljastaa jo paljon: Jos hallitus on ollut koko ajan tietoinen mitä tapahtuu ja mitä siitä seuraa, niin se tarkoittaa tarkoitushakuista ja järjestelmällistä toimintaa. Hallitus on täynnä federalisteja, jotka pelaa EU:lle, ei Suomelle. Suomen kansan paheneva pahoinvointi, liiketoiminnan hidas tyrehtyminen, viennin tyrehtyminen, hyvinvointirahojen katoaminen yksityiseen omistukseen jne. muodostaa täysin selkeän peilikuvan likaisesta EU-politiikasta. Muslimit on vain työkalu, jota käytetään mm. liittovaltion perustamiseen. Se on vain ajan kysymys, milloin Suomi on velkaannutettu C-luokkaan ja sitten alkaa suoranainen maan raiskaaminen, kun maaoikeudet luonnonrikkaudet vaihtaa omistajaa. Ja sitä myötä koko Suomi. Millaiset on oikeudet ja turva silloin kantasuomalaisella? Olemattomat. Näin alkoi maan myyminen ja ryöstäminen vuonna 1995 kun meidät kusetettiin upeilla lupauksilla äänestämään federalistirunkkujen eduksi. Mitä me saatiin? Ei mitään muuta kuin jatkuvasti rapautuvan hyvinvoinnin, leikkauksia, yksityistämistä jne.

        Lue enemmän liittovaltioon ja federalismiin liittyvistä asioista ja sitten ynnää yhtälöön erilaisia tapahtumia, oireita ja lieveilmiöitä. Alkaa syntyä pelottava laskukaava, joka antaa selvän tuloksen. Suomalainen elämäntapa ja kansa hävitetään. Siihen loppuu 12000 vuotta kestänyt härmäläinen kehitys.


    • Veteranfan

      Jälkeenpäin Neuvostoliiton romahdettua on Venäjän historian tutkijat alkaneet paljastamaan Venäjän vallankumouksen todellisia tekijöitä.
      Vladimir Lenin ja Lev Trotski kuuluivat Vapaamuurareihin,samoin oli Amerikan ja Ranskan vallankumouksen arkkitehdit rappariporukkaa.
      Vallankumouksia ei ilmeisesti synny ilman salaliittoa???

    • hissanope

      Kommunismi ei ollut salaliitto. Se oli tapa toimia ja elää tasapainoisissa yhteisöissä, joissa kaikki saa tasapuolisesti hyötyjä. Kommunismi perustui osaltaan vanhaan hyvään tapaan työ työstä -toimintaan. Sitten ahneet paskat keksi alkaa käyttämään sitä hyväksi. Loppu on historiaa, veristä sellaista.

      • eikstäännäy

        Ja Suomi ei mahdollisesti olisikaan joutunut toiseen sotaansa ellei olisi ollut Saksan kanssa tekemisissä.
        Historia toistaa itseään. Suomi on valinnut kumppaninsa aina väärin. AINA!
        Mistään ajopuuteoriasta on ihan turhaa puhua.


    • illun

      Tuskin Venäjän vallankumous olisi ollut mahdollinen, jos Lenin ei olisi saanut niin paljon apua keisarilliselta Saksalta, joka oli silloin sodassa Tsaarin Venäjän kanssa.

    • SSSosiaalikapitalistit

      Todellisuudessa Suomessa vastakkain ovat demokraatit ja riistokapitalistit, kommunisteja Suomessa on vähän ja suurin osa heistäkin kapitaalikommunisteja (Loiskapitalismi) jotka yksityistävät voitot mutta sosialisoivat tappiot, kulut ja palkanmaksun yhteiskunnalle ja veronmaksajille mm. alipalkkauksen ja palkkatukien muodossa. Suomen rikkain mies Antti Herlin on Suomen suurin sosiaalitukien saaja, viime vuonna sivutoimisesta maanviljelystä yli 300 000 euroa. Suomen kaikkien aikojen sosiaalitukikuningas taitaa olla viime vuonna yli 20 miljoonaa tienannut Björn Nalle Wahlroos joka sai viime vuonna yli 250 000 euroa sosiaalitukia sivutoimisesta maanviljelystä, ja on saanut vastaavia tukisummia vuosittain jo pitkään, yhteensä siis miljoonia euroja sosiaaliturvaa veronmaksajilta ja yhteiskunnalta. Suomen historian sosiaalipummien ja sosiaaliloisten kruunaamaton kuningas siis.

      SSSosiaalikapitalismi sosialisoi palkanmaksun

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14092461/sssosiaalikapitalismi-sosialisoi-palkanmaksun

      Sosiaalikapitalismi yksityistää voitot mutta sosialisoi palkanmaksun ja tappiot. Tukityö ja halpapalkkatyö on yrityksille suunnattua sosiaaliturvaa, sillä yhteiskunta ja veronmaksajat maksavat osan työntekijän palkasta, yritykset ottavat hyödyt ja voitot. SSS-porvarihallitus ja varsinkin kokoomus sekä kepu kannattavat tätä sosialismin muotoa.

      Lestosaarnaaja-kepu, kokkareet sekä EK tarjoilee duunareille kapitalismia mutta työnanatajille sosialismia.Valtio maksaa viulut ja nostelkaa osinkonne vaikka perce edellä menette puuhun.
      Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14166649/loiskapitalismin-nousu-ja-uho


      Voi jopa kysyä - Miksei yrittäjyys kannata Suomessa
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14100455/sss-ja-ek---miksei-yrittajyys-kannata-suomessa

      • LoiskapitalisminAika

        EKokoomusmafia SSS-perskekoporvarihallituksen johdolla haluaa muuttaa Suomen markkinatalousmaasta kapitaalikommunismin mallimaaksi, joka yksityistää yritysten ja sijoittajien voitot mutta sosialisoi tappiot ja kulut yhteiskunnan/veronmaksajien maksettaviksi, mm. osan palkan maksusta palkkatuen, 9€/pvä tukityön ja nyt koko palkanmaksun sosialisoivan työnäytteen muodossa. Koska palkanmaksua sosialisoidaan yhteiskunnan maksettavaksi, sosiaaliturva siirtyy työttömiltä ja huono-osaisilta ihmisiltä yrityksille, usein hyvin menestyville yrityksille mm. pikaruokaketjut, vuokratyöfirmat jne.

        90-pankkikriisistä se alkoi, jossa kansa maksoi pankkien holtittoman luotonannon virheet ja Björn Wahlroos sekä monet muut bisnesmiehet rikastuivat veronmaksajien avustuksella. Valtiolle päätynyt omaisuus huutokaupattiin pilkkahintaan oikeiston hyväveljille ja tappiot yhteiskunnalle piilotettiin Esko Ahon pääministerikaudella massiivisella valtiovelan otolla, nykyrahaksi muutettuna 50 mrd euroa. Vain Jyrki Kataisen porvarijohdolla on otettu enemmän 50 mrd euroa, tosin rahan arvokin nykyään pienempi.

        Eurokriisi eli maailman suurin pyramidihuijaus toteutettiin Suomen 90-luvun pankkikriisin opilla vain suuremmassa mittakaavassa. Ja taas kansa maksoi, nyt EU-kansat. Taas holtitonta luototusta antaneet rahoituslaitokset ja sijoittajat pelastettiin EU-veronmaksajien rahoilla ja hyvinvoinnin purulla monesta maasta. Islanti teki toisin, se laittoi pankit maksamaan ihmisten sijaan. Nyt ollaan yhtiöittämässä, yksityistämässä ja myymässä luonnolliset monopolit ja valtion omistukset sekä kansallisomaisuus mm. metsät, juomavedet, tiestö ym. ym.

        Hallituksen tuorein innovaatio: työtä ilman palkkaa, eläkettä, lomaa tai työterveyttä
        http://magneettimedia.com/hallituksen-tuorein-innovaatio-tyota-ilman-palkkaa-elaketta-lomaa-tai-tyoterveytta/


    • KypäräPipero

      Heh heh, jo vain kommunismi oli suuri salaliitto. Sen voittaa vain USA:n kapitalismi. Tuohan lupaa kaikille vapautta ja demokratiaa. Mitenkäs on käynyt?
      Ovat käyneet viemässä vapautta moniin kymmeniin itsenäisiin valtioihin. Toki hieman aseitakin on käytetty mutta ainoastaan välttämättömissä määrin.

      • OnkoNoinkaan

        Salaliitoksi kommunismi on helvetin harvinaisen hyvin dokumentoitu vrt vaikkapa Kennedyn murha.


      • Nobody.cares

        Minä kyllä uskon tähän salaliittomalliin,jonka ovelimmat siionistit ovat luoneet sitten jumalan valtaan nousun,ja pitävät edelleen maailmaa hallinnassaan,mutta nyt on jo alkanut säröjä tulla tuohon dollari vetoiseen kapitalismiin.Ja jäljet on todella pahat sen romahdettua,jenkit ovat alkaneet uumoilla ,että heidän dollarinsa saattaa romahtaa mikä päivä tahansa. Ilmankos varustautumiset pahanpäivän varalle on siinä maassa erittäin suosittua.
        Jos kaikki markkinatalous romahtaa,olet todella omillasi.


    • JotenkinSekavasti

      Salaliiton idea on toimia tiedoitusta vastaan ja kokonaan siitä piittaamatta pyrkien toiseen päämäärään.

    • EKokoomussalaliitto

      Suomessa työn ansiotuloverotus ja kulutuksen tasaverot Euroopan huippua, sen sijaan yritysten yhteisöverotus 20% yksi EU:n alhaisimmista ihan Stubbidonkin suusta sanottuna, pääomaverotus 5.5 mrd euroa vuodessa alle EU-keskitason, vaikka kuulemma 3% pääomaverotus toisi enemmän pääomatuloa kuin nykyinen järjestelmä. Etuoikeutettuja verottomia tai alhaisesti verottuja pääomatuloja on niin paljon että kaikkien pääomatulojen kokonaisverorus on alle 3%!!! Omistamiseen ja varallisuuteen perustuva verotus reilusti alle EU-keskitason.

      Työläisvihamielin maahan tämä SSSuomi on 12 vuotta jatkuneen porvarihallitusjohdon takia.

      • UskomatonYhtälö

        Kapitalistin tilipäivä - 3 %:n osinkovero tuottaisi enemmän kuin nykyinen 30 % vero, koska suurin osa ei maksa osingoista veroja lainkaan tai juurikaan

        -

        Kokeillaanko 3 %:n veroa Suomessa? – Tuottaa enemmän kuin 30 % vero

        http://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/kokeillaanko-3-n-veroa-suomessa-tuottaa-enemman-kuin-30-vero-6546725

        "Osakesäästäjien Keskusliitto väittää, että kaikkia koskeva kolmen prosentin osinkovero tuottaa enemmän kuin 30 prosentin osinkovero, jota maksavat vain piensijoittajat. Vantaalaisella kirjoittajalla on siihen liittyvä idea.

        Osinkojen verotuksessa on Suomessa vallalla suuri vääryys. Jos olet varakas suursijoittaja, voit järjestää sijoituksesi niin, että vältyt osinkoveroilta. Piensijoittaja sen sijaan maksaa täysimääräiset verot. Piensijoittajat eli tavalliset palkansaajat.

        Asiaa käsiteltiin taannoin Ylen MOT-ohjelmassa ”Kapitalistin tilipäivä”. Ohjelmassa kerrottiin, miten varakkaat yksityishenkilöt, suursijoittajat ja yhteisöt käyttävät verosuunnittelua. Vakuutuskuoreen sijoittajat välttyvät kokonaan osinkoveroilta (Pääministeri Juha Sipilän varoja on piilotettu vakuutuskuoriin, kuten media on kertonut). Kaikkein rikkaimmille suomalaisille ei ole mikään ongelma ostaa 10 prosenttia pörssiyhtiöstä ja välttää osinkoverot.

        Tätä verokohtelua perustellaan yleensä riskillä. Varakas suursijoittaja muka kantaa suuremman riskin sijoittaessaan suuren summan rahaa yritykseen. Todellisuudessahan vähäisiä summia sijoittava piensijoittaja kantaa suhteessa paljon suuremman riskin kuin suursijoittaja".

        -

        Tiedän paremman osinkoverojen tuottotavan, joka toisi valtiolle lisää verotuloja. Poistetaan pääomatuloista kaikki etuoikeutetut verottomat tai vähemmän verotetut osingot, ja verotetaan niistä oikeasti AINA OIKEASTI se 30 % ja 30 000 euroa ylittävältä osalta 34 %. Myös yksityishenkilön ja kuolinpesän saamasta osingosta 15 prosenttia on nykyisin verovapaata tuloa, niitäkin pitäisi verottaa 30 %:n mukaan, kyllähän työttömänkin pikkutuloja verotetaan.

        Kyllä on käsittämätöntä että kaikkien pääomatulojen maksama 3% pääomavero olisi suurempi kuin nykyään pääomista tuloista maksettu, joka on jotain 1-2,9% suuruinen. Ajatelkaa jos työn ansiotulojen kokonaisveroprosentti olisi alle 3%.
        Ja omistajat vielä narisee yrittämisen ja omistamisen kovasta verotuksesta Suomessa.


    • OmistajaluokanPiilotuet

      Jos valtio perustaa liikenneverkkoyhtiön... HS: Näin paljon tienkäyttö maksaisi vuodessa per ajoneuvo

      http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001174497.html

      "Tienpitoon tarvittavat rahat kerättäisiin kansalaisilta asiakasmaksuina teiden käytöstä. Helsingin Sanomien laskeman mukaan ajoneuvoa kohden kertyisi maksettavaa keskimäärin 351 euroa vuodessa. Lehden mukaan maaliskuun lopussa Suomessa oli rekisteröitynä 2 623 205 ajoneuvoa".

      Parinsadan euron rotteloilla ajavat köyhät laitetaan maksamaan 300-400€/vuosi teiden käyttömaksua SSS"Bernerveroa", arvatenkin ajoneuvoveron lisäksi. Ja samalla rahaeliitti saa ökyTesloihinsa 500€/kk valtiontukea. Koska Suomi muuttui tällaiseksi luokkayhteiskunnaksi, ai niin meillä pääsi valtaan EKokoomusmafian SSS-täysporvarihallitus

      .

      Porhojen Tesloille 500e kk valtion suoraa tukea!

      Yli satatuhatta euroa maksavan Teslan haltija saa valtiontukea melkein kansaneläkkeen verran, 500 euroa kuukaudessa.

      Ainakin sata suomalaista hyvätuloista on yrityksensä kautta anonut valtiolta 400 – 500 euron kuukausiavustusta Teslan osamaksuihin tai leasingvuokriin. Tuen piiriin hyväksytyille valtio maksaa autonomistamistukea yleensä kolme vuotta kullekin eli käytännössä auton koko pitoajan ennen kuin auto menee vaihtoon.

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016050721525330_uu.shtml

      Köyhien ystävän Timo Soinin käden jälki näkyy hallitustyössä...

      .

      Iltalehti kertoi että Teslojen rajatut energiatuet rikkaille on ulkoistettu konsulttifirmoille joista ei tahdota antaa tarkempia tietoja. On kiero mies tämä Juha Sipilä, itsekin Teslamies. Ökyeliitille haluttiin helpotukset 140.000:n euron ökyTeslojen hankintaan, joka sentään on tämän hetken ökyin ökyauto kiihtymällä mm. Ferrareita nopeammin 0:sta 100:aan. Ja koko koplaus päätettiin piilottaa kansalta konsulttifirmojen kautta. Mitä muita ökytukia SSS-täysporvarihallitus on mahtanut keksiä, jotka on piilotettu konsulttifirmojen taakse ja jotka eivät ole tulleet vielä päivänvaloon? EKokoomusmafia paapoo suojattejaan.

    • Totuuskomissio

      Muistuutaisi jälleen kerran, että meillä on täydellinen ja saumaton maanpetturi-ja nukkehallinto.

      Rikkaat noita ostamiaan marionetteja langoista vetelevät ja nyt kaiken kukkuraksi miljönäärit ja monimiljonäärit päättämässä "uudistuksista" ihan aitiopaikakalla!

      Petos ja emäpetos on hallinnoinut Suomea jo kauan ja poliittiset palkkiovirat EU:ssa ja Suomessakin kukoistaa pettureille ketkä ovat kunnostautuneet "kansan syöjinä".

      Piru on päästetty pullosta ja riehuu valtoimenaan, vieden elämisen edellytykset suurelta osaa kansaa aina vain vähemmiksi.

      Sitä ihmettelen ketkä vajaa-älyiset noita linssiin viilaajia ovat tuonne äänestäneet? Tietenkin osa hyötyy noiden "tappisilmäisten korppikotkien" touhuiluista, mutta valtaosa joutuu kiristämään vielä vöitään reilusti!

      • Nukkemestarit

        Valta on nyt Suomessa tai sanoisiko SSSuomessa negatiivisella eliitillä Illujen ja Bilderberg NWO-lakeijoilla. Kolmen ässän hallitus SixSixSix ja neljäs ässä presidenttinä hyväksyy kokomustan hallitukset lait. Täysmusta värisuora siis myymässä Suomea globaalille rahavallalle ja sen taustalla toimivalle voimalle.


    • suurrikos

      Kommunismi on rikos ihmiskuntaa vastaan. Mikään muu aate tai uskonto ei ole vastuussa niin suuresta murhattujen ja aatteen vuoksi muulla tavalla menehtyneiden määrästä. Häkellyttävää on se maailmanhistorian mittakaavassa lyhyt ajanjakso, jolla ennätykseen on päästy.

      Kommunismi on yhä vaarallinen. Se ei ole valtiotasolla kuollut kuten joku natsismi. Kommunistisia valtioita on yhä ja murhaaminen ja leirittäminen jatkuu.

      • One.Truth

        Vain riistokapitalismin tuhot ihmiskunnalle ovat suuremmat.


      • ettäpäniin

        Väärin, varjohallitsijoiden systemaattinen ihmiskunnan myrkytys , riisto ja orjuuttaminen vie voiton kaikkein pahimpana.


    • PiperollaKypärä

      Hah hah, ihan sama minkä nimikkeen alla ihmisiä tapetaan. Nimikkeet muuttuvat mutta sama ralli jatkuu.
      USA on lukemani mukaan hyökännyt 50 vuoden aikana 37 itsenäiseen valtioon viemään "vapautta" ja demokratiaa. Yhdessäkään se ole toteutunut. Paljonko ihmisiä on näissä operaatioissa kuollut suoranaisesti ja jälkikahinoissa?
      Puhutaanko kymmenistä vai sadoista miljoonista?

      • venäjä_pahempi

        Venäjä on 1900-luvun alusta lähtien sotinut joka vuosikymmenellä. Hyökkäyssotia tai miehityksiä, kuten Krimin tapaus. Se on enemmän kuin USA.


      • asioillaEROA

        "ihan sama minkä nimikkeen alla ihmisiä tapetaan"

        Ei suinkaan. Oikeudenmukaisesti tuomitun sarjamurhaajan teloittaminen on esimerkiksi aivan eri asia kuin vainota syyttömiä ja aseettomia siviileitä esim. jonkin aivan keksityn kulakkiuden perusteella tms.

        Ja puolustautuminen Talvisodassa on aivan eri juttu kuin ketkuilla ja hyökätä syyttömän ja pienempänsä kimppuun kaikenlaisia ketkuselityksiä kehitellen.


    • baitövei

      Koskahan Venäjä ehtisi pois sieltä Ukrainasta, jos nyt heti alkaisi lähteä?

    • KjiehKjieh

      Olin aikoinani turistimatkalla Krimillä. Simferopoliin laskeuduttiin ja viikko kännättiin Jaltalla. Likat olivat mustia, märkiä ja halpoja. Kyllä se oli silloin Neuvostoliittoa. Se kai oli sitten eri maa kuin Venäjä, häh?

      Miksi Venäjän pitäisi omasta maakunnastaan mihinkään lähteä. Krimi on loistava sotilastukikohta ja tarpeen Turkin vahtimiseen.

      Kuka on yleensä oikeassa mistään asiasta ikinä koskaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1746
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1272
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1233
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1136
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1127
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      590
      1094
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      934
    Aihe