sormus sormeen

ringit

miksiköhän Tuomas ei käytä sormusta jos on naimisissa ihan kuin häpeäisi

24

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuulaalla

      Niin.

      Kaikkihan eivät töissä käytä sormusta, ehkä se pätee Tuomas Holopaiseenkin. Työturvallisuudella sitä joutuvat perustelemaan monet fyysisissä ammateissa työskentelevät - ehkä Holopaisen tapauksessa päätös liittyy jotenkin tietynlaiseen henkiseen työsuojeluun. Hän ei välttämättä halua, että Yhdysvaltain-kiertueen aikana tehtävien haastattelujen kärjeksi nousee hänen yksityiselämänsä käänne, kun bändi on nyt hyvässä nousussa uudella mantereella. Hän ei ehkä halua minkäänlaista uutista, kohua tai numeroa, pientä tai suurta, kiertueella ollessaan. Sormus nostaisi asian mahdollisesti puheeksi fanitapaamisissa, joita tehdään kai jokaisen keikan yhteydessä.

      Sitäpaitsi Nightwish ei ole koskaan ollut bändi, joka hakisi julkisuutta yhtyeen ulkopuolisilla asioilla, siis esimerkiksi perheasioilla. Tästä voitanee olla jopa tällä foorumilla melko yksimielisiä, ollaanpa bändin sisäisistä ulkomusiikillisista kohuista ja niiden todellisista tarkoitusperistä mitä mieltä hyvänsä.

      Ehkä hän ei ala käyttää sormusta koskaan? Kaikki eivät hanki sormusta laisinkaan, ennen se oli kai tapana harvemmin.

      Miksi sinä et muuten käytä välimerkkejä? Häpeätkö jotakin?

      • ringit

        mitä niistä välimerkeistä hyvinhän tuon ymmärsit


      • kullitettu

        olisihan voinut jonkin aikaa pitää ,ihan kun häpeäisi kihlaustaan,Tarjallakin on aina sormukset sormessaan,meinaatko,että fanitus hiipuu kun Tuomas onkin varattu;)


    • Njassa

      Tuomas on homo. Liitto Kurkelan kanssa on pelkkää kulissia.

      • JebaJep

        Aika söpöä, että olet Tuomakseen noin ihastunut. Eikä siinä mitään, Tuomas on ihan komea mies. On vain hyväksyttävä tosiasiat. Unelmiesi mies on varattu.

        Sitten asiaan. Kaikki eivät halua käyttää sormuksia. Ehkäpä Tuomas pelkää hukkaavansa kys. renkulan matkatessaan ympäri maailmaa tai sitten ei löytynyt tarpeeksi isoa timanttia JohKulle.


    • 245

      Marcolla on ollut aina vihki sormus....miksi uusimmissa kuvissa ei ole?

      • näinköon

        Ehkäpä Tuomas ja Marco vetelevät toisiaan kakkoseen kun kukaan ei näe. Bändissä on jo 2 kaappihomoa..


    • turvat_tukkoon

      Vedä itteäs kakkoseen!
      Jotenkin nämä henkilöön , tämä yksityiselämään ja tai perheeseen kohdistuvat ilkeilyt yököttää. Joillakin on se käsitys, että julkisuudessa näkyvä, kuuluva henkilö on somessa vapaata riistaa; ittehän ovat julkisuuten halunneet? Ehkä samaa kategoriaan kuuluu se kun lyödään vastaan tulijalta hampaat kurkkuun; miks se ei lähteny karkuun?
      Näitä sekopäitä on nettiaikaan tietysti enemmän, lievemmillään kirjotetaan jollekin fanisivulle mitä sylki suuhuntuo. Lennon tapettiin sekopään ansiosta, ulkomaan tähdillä on kaapinkoiset turvamiehet. Suomessa pärjätään vielä ihan siviilinä muiden joukossa, teot ovat jääneet , netti- ja puhelinterrorin tasolle.

    • sormi

      Eikös nämä herrat ole niin sanottuja julkkiksia , jokainen tietää heidän olevan varattuja. Sormus ei ketään pidä uskollisena olipa se sormessa tai taskussa. Jokainen taaplaa tyylillään.

      • epäkäytännöllinensormus

        Mennessäni kihloihin sain kauniin sormuksen isohkolla kivellä. Sormus näytti hyvältä sormessa, mutta oli kovin epäkäytännöllinen työssäni, missä joudun pesemään usein käsiäni. En pidä sormuksia tavallisina työpäivinä, laitan ne sormeeni vastaavalla tavalla kun pidän muitakin koruja, kun lähden johonkin tilaisuuteen.


    • mnn

      Tämän päivän 7 päivää lehdessä on,että Marco Hietala on muuttanut kotoa pois,kolmiodraama

      • virkko

        niin,ei vaimo tykännyt että äijä on aina pois kotoa ja varmaan naisia joka ilta viekkosessa se on se 50 villitys


      • Kurnaus

        Ainua draama - ja valitettavasti jutun kohteeksi joutuneille myös trauma - päivän Seiskassa on lehdelle langetettu JSN:n vakava huomautus jutusta, jossa on reposteltu asiattomasti epäillyllä (ja sellaiseksi jääneellä) henkirikoksella.

        Kevätvillitystä on kyllä varmasti bändissä ja naisiakin, kiertueella ainakin kaksi hollannitarta aina mukana. Floor mahdollisesti jopa samassa bussissa motkottamassa lattialla retkottavista kengistä!


      • notuotatuota
        Kurnaus kirjoitti:

        Ainua draama - ja valitettavasti jutun kohteeksi joutuneille myös trauma - päivän Seiskassa on lehdelle langetettu JSN:n vakava huomautus jutusta, jossa on reposteltu asiattomasti epäillyllä (ja sellaiseksi jääneellä) henkirikoksella.

        Kevätvillitystä on kyllä varmasti bändissä ja naisiakin, kiertueella ainakin kaksi hollannitarta aina mukana. Floor mahdollisesti jopa samassa bussissa motkottamassa lattialla retkottavista kengistä!

        Vaikka Marco kovasti Charlottesta on aina tykännyt...oliskohan joku muu daami kyseessä...suomalainen...jostain syystähän suomalaiset miehet niin kovin korkealle arvostavat suomalaisnaiset...ilman mitään järkevää perustetta - mielestäni...


      • Alistettumiessukupolvi

        En yhtään ihmettelisi. Sitä se tasa arvoinen avioliittolaki teettää.


      • Jus-tiina
        notuotatuota kirjoitti:

        Vaikka Marco kovasti Charlottesta on aina tykännyt...oliskohan joku muu daami kyseessä...suomalainen...jostain syystähän suomalaiset miehet niin kovin korkealle arvostavat suomalaisnaiset...ilman mitään järkevää perustetta - mielestäni...

        No eräs Tarjahan on suomalaisdaami... kansainvälistynyt sittemmin, mutta se sopinee, onhan bändissä tottunut ulkomaan meininkiin.


    • vittumitäporukkaatäällä

      On sulla murheet. Minäkin olen naimisissa enkä käytä sormusta ja mitä sitten, ei se ole merkki mistään häpeämisestä tai muustakaan. Ei kaikki käytä vihkisormuksia.

      Olen joskus käyttäny vihkisormusta mutta alkuperäinen sormus pitäisi hieman fiksata isommaksi kun on hieman "tiukka" eli liian pieni.

      Ei sormus sormessa kenestäkään tee parempaa tai huonompaa, ihmisestä hyvän tekee hänen tekonsa ja ajatuksensa.

      Ostakaa vittu se elämä niin ei tarvitse märehtiä muiden ihmisten aivoliittoja ja suhteita kun ei ne teille kuulu.

    • Urhopöllö

      HAh.Kaikenlaisia ihmiset ihmettelee.Itte oon ollu naimisissa yli 20 vuotta ja koskaan en ole käyttänyt mitään sormuksia töissä ettei ne mee pilalle siellä.Ja viimeset 4 vuotta on sormien nivelet siinä kunnossa ettei ne sormukset enää mahdu sormeen..Ja eiköhän se ole jokasen oma asia miksi käyttää tai jättää käyttämättä.

    • JebaJep

      No on kyllä vähän kummallista oikeastaan. Johanna käyttää sormusta, mutta Tuomas ei. Johannalla oli sormus Elastinen feat. -ohjelmassa vieraillessaan. Jokainen omalla tavallaan joo, mutta eikös tuo nyt silti ole vähän ihmetyttävää?

      • hirsipävaan

        juuri siksi minäkin ihmettelen voishan toinenkin osapuoli pitää sormusta eikös se ole rakkauden osoitus ja uuttaa taloakin rakentavat eli Tuomas on Disney lelujensa kanssa hirsihuvilassa ja Kurkela uudessa pytinkissä ettei tartte olla samassa sängyssä


    • lävistykset

      Jospa sillä onkin rengastus jossain muualla kuin sormessa?

    • DontHave1WontHave1

      Nämä tämän tyyppiset kysymykset ovat aina ihmetyttäneet minua.
      Ensinnäkin se mitä itse kukanenkin vihkisormuksen omistaja sillä tekee ei mielestäni oikeastaan ole kenenkään ulkopuolisen asia,
      toisekseen on lukuisia potentiaalisia syitä miksei ko. henkilö voi tai tahdo pitää sitä
      ja kolmanneksi, jollen minä ole jotain pahasti väärin ymmärtänyt, niin sormus on periaatteessa täysin irrallinen yksityiskohta naimisiinmenossa eikä mikään lakisääteinen seikka edellytä sitä, joten naimisiin mennessä sormusta ei oikeasti edes tarvitse hankkia, jos ei sitä itse halua.
      Jälkimmäistä kohtaa itse korostan, koska sitä ei melkein kukaan koskaan tunnu huomioivan missään ja satun itse olemaan tämmöinen outolintu, joka inhoaa omakohtaista ajatusta siitä että pitäisi käyttää, tai oikeastaan edes hankkia itselleen kihla- tai vihkisormusta. En ole varma mistä se tarkalleen johtuu, mutta minä olen aina inhonnut käyttää koruja ja erityisesti sormuksia; metalli tuntuu mielestäni epämukavalta iholla ja jotenkin minkään ylimääräisten killuttimien pitäminen kaulassa, sormissa, tai ranteissa tuntuu ajatuksen tasolla muutenkin epämiellyttävältä, siltä että ne olisivat lähinnä tiellä ja ainoastaan häiritsisivät läsnäolollaan.

      • nojootuota

        Palstalla on yksi homopoju maalta, joka haaveilee ernäisistä asioista. Kateellinen pikkureppana taitaa olla Turunen faneja ja Turunenhan on näistä metallipuolen naislaulajista ainut homikoni....Madonna of Metal on ollut lempinimensä maailmalla jo kauan...


      • kullitettu

        no entäs Tuomaksen meikki, silloin sillä ei mene hyvin kun on silmät meikattu ihan mustaksi , (2005 oli meikki tosi tuhrunen ja kynsilakat kuluneet ja kynnet purtu)ei sekään mitään nätin näköstä ole miehellä ja onhan sillä ranne koruja ja kaulakoruja ,sormuksiahan saa niin kapeana että ei varmaan haittaa soittamista,häpeämistä toi on kun pitää näyttää Tarja kullalle,että on niitä muitakin;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4813
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4583
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4194
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3167
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2701
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2172
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe