Miksi WErEL:iin ei saa yhteyttä?

Oippamoikka

Yritin perjantaina 26.2.-16 soittaa kyseisen firman asiakaspalveluun katkaistakseni sähkösopimuksen muuton johdosta mutta yllätyksekseni sieltä vastasi nauhoite joka kertoi että koko firman väki on koulutuksessa koko päivän... Lähetin asiani siis sähköpostilla. Muutto oli viikonloppuna joten koitin soittaa lauantaina mutta tietenkin pulju kiinni viikonloput. Kun sähköpostiini ei vastattu maanantaina niin koitin taas soittaa...kuuluu pelkkää hälytysääntä noin puoli tuntia joten kyllästyin ja pistin uudestaan postia ja vahvan kehoituksen vastata edes jotain että tiedän onko asia kunnossa... ei mitään vastausta.
Onko jollain vastaavaa kokemusta k.o. yrityksen asiakaspalvelusta vai olenko vain onnettoman ajoituksen uhri?

52

6206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt2342

      Aivan samoja kokemuksia.Omituista touhua.

    • Pettynyt4554

      Juuri noin. Olen yrittänyt saada asiakaspalveluun yhteyttä viimeisen kahden kuukauden ajan tuloksetta????! Kukaan ei vaivaudu vastaamaan viesteihini???

      Myöskään söahkölaskun muuttaminen ei onnistu e-laskuksi. Nordean maksupalvelussa ei tunneta koko yritystä!!!!!

      Mikä tämä yritys oikein on??

      • Sipulikukko2018

        Huijarifirma


    • äimänkäkinen

      yksi vaihtoehto on että ovat lopettaneet puhelinpalvelun

    • Gasolin3

      Samat fiilikset itellä kans. Soitinki sitten Lumon Energialle ja siellä se palvelu pelitti niinkuin piti.

      • HerraHakkarainen1974_

        Ite koitin soittaa Lumo Energialle ja sieltä ei vastattu ja luvattu nauhan perusteella soittaa takaisin, soittoa ei ikinä tullut. Tuntuu kommentti trollaukselta.


      • Klaus1234

        Mua werel laskuttaa vaikka en ole koskaan asukas ollutkaan. 220 energian. Kanssa päätin sopimuksen viime vuoden puleöla ja tein sopimuksen loisteen kanssa. Kuitenkin laskuja tulee werelliltä. Yhteyttä ei saa mitenkään.antsvat puhelimen soida. Aika tilanne. Saan Kolmesta yhtiöstä sähkölaskuja. Siirtomaksu plus kaksi toimittajaa joista toinen laskuttaa vaikka en ole asiakas. KK


      • vaihtoon

        jos teit werelin kanssa toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen niin kyllä sen pitää loppuu kuin teet toisen yhtiön kanssa sopimuksen!


      • klaus1234

        Muuten sainkin poikki taistelun jälkeen mutta laskuja tulee. Loisteelta tulee jonka asiakas olen ja werelliltä jonka en ole. Ja siirtomaksut lappeenr. Energialta joten laskun riittää.


      • näitäriittää

        Vaikuttaa tuo Werelin touhu petokselta. Ilmoita sinne kirjallisesti sähköpostilla, että riitautat aiheettomat laskut, niin ei perintätoimisto voi tehdä mitään, eikä ulosottoviranomainen niitä laita vireille. Tee myös poliisille ilmoitus.


      • klaus1234
        näitäriittää kirjoitti:

        Vaikuttaa tuo Werelin touhu petokselta. Ilmoita sinne kirjallisesti sähköpostilla, että riitautat aiheettomat laskut, niin ei perintätoimisto voi tehdä mitään, eikä ulosottoviranomainen niitä laita vireille. Tee myös poliisille ilmoitus.

        Edelleenkin odotan rahojani. Ei kuulu mitään. Ongelma on varmaan tämä Werellin ja perimä firma Alektumin kompisaatio. Rikosilmoitus varmaan täytyy tehdä. Kuningaskuluttajaan otan myös yhteyden tuotapikaa. Älkää vaan kukaan lähtekö Werellin kelkkaan. Siitä seuraa vain ja ainoastaan ongelmia. Tein Loisteen kanssa sopimuksen ja kaikki pelaa hienosti.


      • ei.hyvä..ei

        minäkin odotan rahojani. Loppulasku oli negatiivinen, mikä summa piti saada takaisin kun ilmoittaa tilli- ymv. vaaditut tiedot 220 energiaan. sähköpostilla laittanut monta kertaa ja sivujensa lomakkeella -> ei vastautsa. ei rahoja.

        puhelimella kun soitin, niin automaatti sanoi että ovat poikkeuksellisesti koulutuksessa koko päivän.

        saas nähdä millainen riita tästä kehkeytyy :/


      • Karhuavat

        Meillä tulee Wereliltä ainoastaan karhukirjeinä laskut. Eli alkuperäistä laskua ei tule ja sitten luukusta kolahtaa lasku, jossa on lisätty 5 euroa summaan ja ukaasit perinnästä. Ollaan vaihdettu nyt firmaa, joten tämän eilisen karhukirjeen toivoisi olevan viimeinen tuolta firmasta.


    • Yksinkertaista

      Tein netissä Werel in kanssa sähkösopimuksen. Siitä luvattiin vahvistus 7 päivässä. Vahvistusta ei ole kuulunut, sähköpostiin ei ole vastattu ja puhelimella ei saanut yhteyttä. Soitin entiselle sähköntoimittajalleni, ja sähköni tulee taas yhtiöltä joka osaa ainakin vastata puhelimeen kun asiakas soittaa.

      • eiolerahastakiinni

        Sama ilmiö minulla. Tein sopimuksen jo monta kuukautta sitten, mutta mitään ei ole kuulunut. Asiakaspalvelu ei koskaan vastaa. Yhä vanhan sähkön myyjän kanssa toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Hyvä edes niin, eipä sähköt katkea. Taidan kilpailuttaa jollain muulla myyjällä.


    • WerelOy

      Hei,

      Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta, voitko mailata lisätietoja tapauksesta sähköpostilla [email protected]. Tilausvahvistukset lähtevät sähköpostilla joten on selvitettävä missä se on.

      Werel Oy
      Asiakaspalvelu

      • klaus1234

        Hyvä että asiakas meni ohi. Yksi huijattava vähemmän.


    • WerelHuijaritUusiYritys

      Varokaan muuten Wereliä hintavertailuissa. Epätoivon makua kun ilmaiseksi yrittävät houkutella tietämättömiä asiakkaikseen.

      • WerelOY

        Ilmainen tavara on ilmainen tavara. Sopimus on myös ilman sitomisaika joten ei muuta kun nauttimaan ilmaisesta kuukaudesta.

        Werel Oy
        Asiakaspalvelu


    • TerveisetPanamaan

      Joopa joo.. Tilausvahvistus napsahti sopivasti perumisajan umpeuduttua. Järjestelmällista kusetuksen makua touhussa. Ihme lisämaksuja myös mitä en muista puhelinmyyjän edes maininneen. Pitäiskö Werelin toiminnasta nostaa joku adressi?

    • Kyrpiintynyt

      Sama sekava laskutus sen kun jatkuu miksi?vastatkaa!!!!!

      • strategi

        sehän on business malli, ei sitä voi muuttaa!


    • epäilyttävää

      Älkää menkö vipuun. Täysin pakkomyyntiä ja sieltä ei vastata jos yrittää soittaa takaisin. Sähköpostiin tuskiin vastataan koskaan.

    • MarkusTee_NOKIA

      ÄLKÄÄ OTTAKO MITÄÄN SOPIMUKSIA WERELIN KANSSA!

      minulla tuli 2015 vuodelta vielä laskuja...eivät ole saaneet täsmäytettyä kulutuslukemia ja nyt ovat saaneet ne täsmäytettyä....Epäammattimaista ja kuluttajaa turhauttavaa toimintaa!

      • Werel

        WEREL OY LOPETTAA SÄHKÖNMYYNNIN!



        Werel Oy:n sähkösopimukset päättyvät 22.3.2018 ja suosittelemme teitä etsimään uuden sähkönmyyjän mahdollisimman pian. Valitettavasti asiakassuhteemme ei voi jatkua taloudellisista syistä ja Werel Oy haluaa pahoitella tätä, sekä kiittää asiakkaitaan jotka ovat valinneet meidän sähkönmyyjäksi. Syynä sähkönmyynnin päättymiseen on kannattamaton sähkönmyynti nykyisille asiakkaille ja siitä koituvat kustannukset.

        Olemme ilmoittaneet paikalliselle sähkönsiirtoyhtiöllesi sopimuksesi päättymisestä kanssamme ja viimeinen sähkön toimituspäivä Werel Oy:n kautta on siis 22.3.2018.

        Aika jännä info tuli tänään, 2v nettosopimus purettiin pelkällä ilmoituksella. JOS asiakas olisi sopparin perunut, rikkomaksu olisi ollut alla olevan sopimuksen mukainen😠
        Kahden vuoden Werel Netto 2 v. -sopimusta ei voi irtisanoa sopimuskauden aikana. Ennenaikaisesta irtisanomisesta veloitetaan 199 euron sopimusrikkomusmaksu.


    • Maksava

      Tein kyseisen firman kanssa sopimuksen ilman perusmaksua ja eikös ensimmäinen lasku kun tuli siinä oli perusmaksu laitettu. Olen useasti lähettänyt sähköpostia enkä ole vastauksia saanut. Laitoin vielä liitetiedostona sähkösopimuksen vaan vastausta en ole saanut. Mitähän tarkoittaa niiden nettisivulla Tyytyväisyystakuu! En suosittele

    • PerusmaksuPete

      Tein kyseisen firman kanssa sopimuksen ilman perusmaksua ja ensimmäisessä sopimusvahvistuksessa oli lisätty perusmaksu. Valitin asiasta ja nyt tuli toinen sopimusvahvistus ilman perusmaksua. Olen tyytyväinen tällä hetkellä ja odotan kiinnostuneena ensimmäistä sähkölaskua (tuleeko perusmaksulla vai ilman).

    • Huijauksenuhriko

      Erehdyin tekemään sopimuksen netissä kun tarjosivat sähköä 3,69snt/kwh
      Sopimuksen saavuttua hinta olikin muuttunut peilaamaan heidän ostohintaansa .
      Sopimuksen saatuani soitin werel oy:lle ja peruin koko sopimuksen 2 päivää myöhemmin heidän kirjeensä päiväyksestä.
      Kului reilu kuukausi niin johan nämä velikullat lähettivät kuukauden sähkölaskun .
      Soitin laskun saatuani heille eivät kuulemma tienneet asiasta mitään lupasivat selvittää asiaa .
      Kuinkahan kauan mahtavat selvittää

    • Liiaa

      Werel Oy tyyppi soitti ja tarjosi 4,snt/kwh hintaa ja koko ajan hoki että tehdään sopimus. Pyysi minuutin puhelin valtakirjaa irtisanoakseen meidän oman sähköyhtiön sopimuksen. Joo, siinä vaiheessa totesin että soittapas huomenna uudelleen niin katsotaan tilannetta uudelleen. Eipä ole soitellut. Huijareita ovat.

    • Ukkoluuruu

      Kannattaa lukea kaikki yritystä koskevat kuluttajavalitukset ja nettikirjoitukset, ennen kuin teette sopimuksia kyseisen yhtiön kanssa. Sopimuksia ei kannata koskaan tehdä ilman vertailua muihin yhtiöihin, jotka toimivat kunniallisesti ja lakeja noudattaen. Tyhmyydestä sakotetaan, vai miten se menikään ...

      • huojasivat

        En tehnyt sopimusta heidän kanssaan, mutta olivat irtisnoneet sopimuksen minun sähköyhtiöstäni ja siirtäneet heille. Onneksi omasta sähöyhtiöstä soitettiin ja tehtiin vastatarjous. Oma sähköyhtiö ei voinut irtisianoa werelin sopimusta vaan minun itse piti soittaa werelille ja irtisanoa tekemättömäni sopimuksen.


      • ainavaannäitä
        huojasivat kirjoitti:

        En tehnyt sopimusta heidän kanssaan, mutta olivat irtisnoneet sopimuksen minun sähköyhtiöstäni ja siirtäneet heille. Onneksi omasta sähöyhtiöstä soitettiin ja tehtiin vastatarjous. Oma sähköyhtiö ei voinut irtisianoa werelin sopimusta vaan minun itse piti soittaa werelille ja irtisanoa tekemättömäni sopimuksen.

        Eli teit siis sopimuksen jonka peruit ja ilmeisesti onnistuit? onpas taas draamaa


      • huijasivat
        ainavaannäitä kirjoitti:

        Eli teit siis sopimuksen jonka peruit ja ilmeisesti onnistuit? onpas taas draamaa

        En tehnyt heidän kanssaan sopimusta. Sanoin, että halvempi sähkö kyllä kiinnostaa ja minulla taitaa olla viellä määräaikainen sopimus toisen sähköyhtiön kanssa. Ensin soitti oma sähköyhtiö ja ilmoitti, että olet vaihtamassa yhtiötä ja 4päivää myöhemmin tuli werelitä kirje, että sähköyhtiösi vaihtuu. Oli 10päivää kulunut werelin puhelusta ja perjantaina tuli kirje.


    • viisas_joka_luki

      Jees! Kiitos teille taidanpa ottaaki eri yrityksestä sopimuksen xD.

    • 220_energian_huijaama

      Kylläpä sähkötarjousta yritettiin tehdä. Puhelinmyyjä suuttui kun kysyin yhteyksiä 220 energiaan. Kuulemma mitään yhteyttä ei ole ja minäkään en naapurini asioita voi tietää :) Ei tehnyt edes tarjousta kun tuo 220 nousi esiin.

      • Huijareita-

        [email protected] ositteesta tulee kaikki bumerangina takaisin. Ei ole tuollaista olemassa kuulemma. Heidän nettisivuiltaan otin.


    • WerelinAsiakas

      Kaikki saamani laskut Werelistä ovat olleet täysin virheellisiä. Vanhoja jo maksettuja jaksoja on yritetty laskuttaa uudestaan.Taitaa olla kyseessä laskutuspetos. TUTKIKAA LASKUNNE TARKKAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Valittakaa myös virheistä Energiavirastoon.

    • huijattu336

      Mitäs vittua näitten nettisivuille käynyt. Ei löydy enää mistään

      taisivat ottaa rahat ja muuttaa bahamalle

    • Muumiolaine

      Katsokaa Kauppalehti.fi/yritykset > siellä olevan tiedon mukaan yritykset yhä aktiivisia; sekä Werel että 220Energia ja molemmilla osoite: Sörnäistenkatu 15 C, 00580 HELSINKI. Samasta lähteestä näette: toimitusjohtajat ei vaikuta nimiltään perisuomalaisilta... Välttäkää firmoja, jotka ovat olleet yritysrekisterissä alle 5v. Ko. tietolähde luotettava; katso itse firmojen tiedot ko. nettisivuilta. Netistä löydätte myös verotustiedot. Älkää luottako firmoihin, jotka toimii jossain kerrostaloluukussa!!! Muistakaa nyt; halvalla ei saa hyvää; rahat huijataan teiltä muutoin!!!

    • Muumiolaine

      Katsokaa kauppalehti.fi/yritykset myös market energia ja sen yhteydet Finkraft oy... Werel ilmoittanut myyneensä toimintansa Finkraftille!!! Kaikki nämä "sähköfirmat" pyörii pääkaupunkiseudulla... tsekatkaa myös toimitusjohtajat ja liikevaihto ja osakepääoma... Nämä "sähköyhtiöt" toimivat alle 5v. ja sitten keksitään uusi nimi... ja sama homma jatkuu. VÄÄLTTÄKÄÄ, jos haluatte sähköasioidenne hoituvan vaivatta. Aina on firmoja, jotka haluaa helppoa rahaa ja etsivät laista porsaanreikiä toimintansa jatkamiseksi. En tiä, mitä rahanpesufirmoja ovat.

    • Tiedotetuli

      Werelin toiminta siirtyy ison norjalaisen yhtiön hoteisiin 1.7.2017.

    • wattihirmu

      Just soitin Werelin asiakaspalveluun. Vastaus alle minuutin ja asia tuli hoidettua.

      • Obasmar

        Werel laskuttaa taas etukäteen


      • hessuhopo123

        E-lasku maksettu pankista. Samalla viikolla tipahti paperilasku ja laitettu perintään. Ennen eräpäivää??? Mielenkiinnolla odotan Norden Fin Capital yhteydenottoa. Vähän ihmeellistä


      • asdfghjklasdfghj

        "Just soitin Werelin asiakaspalveluun. Vastaus alle minuutin ja asia tuli hoidettua." Jännä, koska koko firmaa ei tuolloin ole ollut enää edes olemassa. :D Noh, hyvä, että sait hoidettua. Norjalainen Kotimaan energia ostanut Werelin.


    • Sähköt-sekasin

      Mites Fortum tähän nyt sitten tulee.. eli Kotimaan energian on osa tätä Hafslundia?

      FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.8.2017 KLO 15.00
      Fortum on tänään saanut päätökseen Hafslund ASA:n omistusjärjestelyt Oslon
      kaupungin kanssa (alkuperäinen pörssitiedote 26.4.2017).
      Fortum myi 34,1 %:n osuuteensa Hafslund ASA:ssa Oslon kaupungille ja
      >>>> osti 100 % Hafslundin Markets-liiketoiminta-alueesta.
      Hafslundin Heat-liiketoiminta-alue ja Oslon kaupungin jätteenpolttolaitos Klemetsrudanlegget AS (KEA) on yhdistetty yhdeksi yhtiöksi Fortum osti 50 % yhdistetystä yhtiöstä. Lisäksi
      Fortum osti 10 % Hafslundin nykyisestä Production-liiketoiminta-alueesta

      Hafslund Markets liitetään osaksi Consumer Solutions -divisioonaa, ja
      konsolidoidaan Fortumiin elokuun 2017 alusta. Hafslund Heat -liiketoiminnan ja
      KEA:n muodostama yhteisyritys konsolidoidaan (50 % vähemmistöosuus) City
      Solutionsin tulokseen elokuun 2017 alusta. Hafslundin
      Production-liiketoiminta-alue konsolidoidaan osakkuusyhtiönä, ja sen tulos
      raportoidaan Generation-segmentissä.


      Kotimaan enrgian sivuilta kopsattua: Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on tytäryhtiöitä myös Ruotsissa ja Norjassa.
      Hafslund Marketsilla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa.

      Eli Kotimaan energia on osa Fortumia?

    • Kuka-puhuu-mitäkin

      Kotimaan Energia EI OLE OSTANUT KOKO WErEL:ä. Tänään Kotimaan energialta tiedustelin sopimuksestamme. Asiakaspuolella tarkastettiin sopimukseni, eikä se löytynyt heidän sopimuksistaan. Viimeinen lasku on tullut WErEliltä, vaikka laskuttaja on toinen yhtiö. Kotimaan Energialta arveltiin, että jotkut uudet asiakkaat on jääneet siirtämättä, esim. joiden kanssa oli aloitettu sopimusneuvottelut. He kun on aivan eri yhtiö, ei tiennyt kertoa enempää tästä siirrosta. Tarkistin asiaa WErElin asiakaspalvelusta, että uudet asiakkaat v 2017 alkaneet eivät ole siirtyneet.
      Alkuperäisestä sopimuksesta emme ole saaneet sopimusvahvistusta paperisena, vaikka se heidän mukaan sa on lähetetty. Tiedustelin, voiko sen saada spostiin, niin sanottiin, että kaikki tulee kirjallisina postiin. eikä sähköpostina.
      Kuinka moni on saamatta tilausvahvistuksen kirjallisena??? Onko tosiaan Postissa vika, vai lähettäjässä??

    • Juho90000

      Fortum siis ostelee näitä huijarifirmoja ja ilmeisesti myy Juniperin fossiiliset halpasähköt näitä reittejä. Omilla kotisivuillaan mainostavat sitten tuuli- ja vesisähköä.

    • Automationengineer

      Werel Oy on yksipuolisesti 'muuttanut' sähkövertailu.fi-palvelussa tekemäni kiinteähintaisen sähkösopimuksen muuttuvahintaiseksi. Mitään vahvistusta eivät lähettäneet ennen puolen vuoden kuluttua tekemääni reklamaatiota. Homma toki selvitetään vaikka käräjäoikeudessa, mutta kehotan kaikkia välttämään sopimusten teon ko. yrityksen kanssa! Toiminta on todella törkeää ja vastuuhenkilöt pitää saadaa vastuuseen petoksesta.

    • Uutta-wirtaa

      Werel lopettaa !!! On ilmoitus tullut sähköpostiin.
      Homma toiminut , mutta ei yllätys että toiminta loppuu kannattamattomana.
      Uusi soppari Energia247 toistaiseksi siellä hinta oli liikaa halpaa ei hyvää lupaa..
      Katsotaan miten menee..

    • Katkaistaanko_sähköt

      Talouselämä kirjoittaa:

      Werel -niminen sähkökauppias lopettaa pikavauhdilla kannattamattoman sähkönmyynnin Suomessa ja kehottaa jäljellä olevia asiakkaitaan hankkimaan pikaisesti uuden sähkönmyyjän. Werel aikoo toimittaa viimeiset sähkönsä 22.3.

      Sähköä kuluttajille myynyt suomalainen Werel Oy lähetti eilen iltapäivällä jäljellä oleville asiakkailleen tiedotteen, jossa se kehottaa asiakkaitaan etsimään uuden sähkönmyyjän mahdollisimman pian.

      "Valitettavasti asiakassuhteemme ei voi jatkua taloudellisista syistä ja Werel Oy haluaa pahoitella sitä, sekä kiittää asiakkaitaan jotka ovat valinneet meidät sähkönmyyjäksi", kirje toteaa.

      Syynä vetäytymiseen on kannattamaton sähkönmyynti nykyisille asiakkaille ja siitä koituvat kustannukset. Jos asiakkaat eivät ole huomanneet ilmoitusta eilen eivätkä ole heti tehneet uutta sähkösopimusta toisen yhtiön kanssa, uusi sähkösopimus ei välttämättä ole vielä voimassa 23.3.

    • Energiavirasto_tiedottaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe