Nanolash ripsiseerumi

Saijamaaria

Onko teistä kukaan käyttänyt tätä ripsiseerumia? Kehutaan arvosteluissa olevan v.2015 paras ripsiseerumi. Sitä näkyisi saavan tilattua heidän nettisivuilta, ovatkohan luotettavat sivut?

30

22711

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opopopi

      On luotettavat sivut, itse tilasin 2kpl ja maksoi vain 79e eli suht edulliset muihin seerumeihin verrattuna.. Itselläni ripsienpidennykset, mutta haluan niistä eroon, koska huomaan, että omat ripseni on pienet tyngät niin tilasin seerumia.. Yläripsiin en osaa sanoa vielä eroa, kun on tosiaankim vielä näitä pidennyksiä, mutta n. 1kk olen käyttänyt seerumia ja alaripsissä kyllä huomaan eron, että on kasvanut!:-) eli tähän mennessä olen tyytyväinen, mutta vielä tyytyväisempi olisin, jos yläripseni olisivat pidemmät:-)

      • Anonyymi

        Paras ripsiseerumi - https://nplink.net/z7tjdenr
        Tämä toimii! Mitään sivuvaikutuksia ei ole tullut ja näkyivät ensin alarips (joita ennen eiissä ollut..) . Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset, ei mitkään ripsipidennysharavat! :D Ripset ovat myös paljon tummentuneet ja kaartuvat riittää, riittää kun sipaisee ripsiväriä, kun piti taivuttimella vääntää ja hartaastia.


    • Mopperi

      Yritin tilata sitä netistä, mutta kun maksun aika tuli ja kyseltiinkin pankkitilini numeroa englanniksi ? Omituista ja harmi sinänsä...ja meikäläinen ei ainakaan löytänyt suomenkielistä ohjetta...Miten itse toimit ?

    • Eerie

      Olen tilannut nanolashia jo kahdesti ja ihan on luotettavat sivut ja nopea toimituskin :) Tämä toimii! Mitään sivuvaikutuksia ei ole tullut ja tulokset näkyivät ensin alaripsissä (joita minulla ennen ei käytännössä ollut..) Kuukaudessa eron huomasi yläripsissäkin ja käytön jatkuessa ne tuntuvat yhä kasvavan. Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset, ei mitkään ripsipidennys-haravat! :D Ripset ovat myös hiukan tummentuneet ja kaartuvat itsestään, riittää kun sipaisee ripsiväriä, kun aiemmin piti taivuttimella vääntää pitkään ja hartaasti. Ostin siskollekin :)

    • öljy

      Kyseistä tuotetta en ole käyttänyt, paras kun ostat risiiniöljyä ja laitat iltaisin. Olen itse kokeillut, hyvä ja halpa.

    • Lapikkaat

      Tilasin, toimitus oli nopea. Piti käyttää luottokorttia ja maksaa heti, mutta niin usein monissa tuotteissa on.
      En ole vielä kokeillut, tilaus tuotiin tänään. Tähän asti käyttänyt Revaital lashia, joka hirveän kallista, verrattuna tähän. Toivon, että toimii. Revital lash on ollut hyvä, mutta kallis.

      • fuskuako

        Aikaisemmin olen käyttänyt Revital lashia, nyt ajattelin kokeilla tätä Nanolashia joka huomattavasti edullisempaa. Olen nyt käyttänyt marraskuusta alkaen, ei mitään muutosta ripsissä, harmittaaa, huono ostos!


    • Nanolash567

      Itse olen käyttänyt sitä noin pari viikkoa ja tuloksia näkyy jo nyt. Ripsienpidennysten jälkeen omat ripset oli tyngät ja hauraat, joten tämä tuote on ehdottomasti pelastanut pinteestä. En laita enää pidennyksiä kun löysin tälläisen seerumin. 😻

    • ripsittä

      Yhden kerran tilannut... vain alaripset pitenivät vähäsen.. yläripset hitusen mutta ohenivat myös.. taivutin käytön aikana ripsientaivuttajalla niin yläripsiä irtosi ja tuli kolo.. edullista toki.

    • nanolashhhh

      Edullinen verrattuna muihin ripsiseerumeihin :)
      Itse käytin kuukauden kuurina ja ripset tuuhistuivat oikein kunnolla! Oli siis aivan tyngät, koska minulla oli ollut ripsienpidennykset. Kuukauden käytön jälkeen pistän vain pari kertaa viikossa, jotta saan ylläpidettyä aikaansaatuja tuloksia.
      Sivuvaikutuksia en ole huomannut saavani tästä tuotteesta, mutta jokainen on yksilö. Toisella se kuivattaa silmiä ja toisella ei tapahdu mitään.

      • Harvaripsi

        Miten kuriiritoimitus onnistui? Ilmoittivatko milloin tulevat tuomaan? Jos eivät ilmoittaneet ja et ollut kotona vastaanottamassa, niin pitikö lähetys hakea mistä???


      • kokeillut
        Harvaripsi kirjoitti:

        Miten kuriiritoimitus onnistui? Ilmoittivatko milloin tulevat tuomaan? Jos eivät ilmoittaneet ja et ollut kotona vastaanottamassa, niin pitikö lähetys hakea mistä???

        Minulle ainakin soitettiin ja sovittiin aika milloin tuodaan!


    • Tyytyväinen_käyttäjä

      Mä olen käyttänyt 04/2017 lähtien. Ripset kasvaneet aivan huimasti! 2kk kohdalla tajusi miten paljon ovat kasvaneet, kun kosmetologi ihmetteli ripsien pituutta kestovärjäyksen yhteydessä. Toimitus on sujunut hyvin. Olen kuriirille jättänyt valtakirjan oveen, että paketin voi jättää kuistille tai postilaatikkoon :) suosittele kyllä tätä tuotetta vaikka yleensä omen hyvin skeptinen ja pessimisti kaikkien seerumeiden suhteen.

    • Lilianni

      Kyllä oikeasti Nanolash kasvattaa ripsiä! Olen nyt käyttänyt varmaan kohta vuoden. Alussa käytin päivittäin ja myöhemmin vain muutaman kerran viikossa ylläpitohoitona. Nyt kauniisti kaartuvat pitkät ripset.

    • EnSuosittele

      Olen käyttänyt tuotetta nyt jo reilut kaksi kuukautta, eikä tämä ole tehonnut ollenkaan. Ripsiäni on irtoillut paljon, eikä koloihin kasva ripsiä sitten millään. Hukkaan menivät nämä rahat. Palaan takaisin luottoseerumiini, joka on kyllä kallis, mutta tehokas. Tässäkään tapauksessa halvalla ei hyvää saa.

      • Naine50v

        Epäilin itse kovasti, mutta n.2kk jälkeen oli myönnettävä että tuote toimii! Ripset olivat huomattavasti pidemmät ja myös tummemmat. Ja tämä toimii myös kulmakarvoihin. Minun kulmista oli tullut hyvin harvat, päissä oli vaan karva tai pari (johtunee varmaan 50 v iästä), mut nyt...oon ihan äimänä, kulmat on ku nuorena. Nyt on menossa 4.5 kk ja aattelin käyttää joka päivä 6 kk asti, joka on hoitojakson pituus ja kattoo mihin pituuteen ripset max saa. Sen jälkeen 2 krt viikossa😁


    • Haluantätäseerumia

      Hei hei mistä tätä saa tilattua? Mun luuri ei suostu avaan tota niiden omaa sivua

      • Katri89

        Minuu kans kiinnostaa tietää mistä saa tilattua, ilman salasanoja tai korttitietoja.


      • Satu64

    • Katja125

      Uskaltaako tätä käyttää pidennysten kanssa?

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt 1,5 v, alaripset kasvoi ensin, sitten yläripset. On tominut, mutta yläripsiin ilmestynyt täysin
      valkoisia karvoja. Pitkiä kylläkin ja ne saa peittoon ripsivärillä. Aion käyttää jatkossakin, vaikka onkin hintavaa. Sitä pohdin, miten nopsasti ripset palaa entiselleen eli katoaa jos jätän tuotteen..

    • Anonyymi

      Voiko Nanolash seerumia käyttää ripsipidennysten kanssa?

      • Anonyymi

        Sivuilla lukee että voi käyttää myös pidennysten kanssa :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivuilla lukee että voi käyttää myös pidennysten kanssa :)

        On hyvää tavaraa. Olen käyttänyt jo useamman vuoden ja voin kertoa että on kauniit ja pitkät ripset!
        Kun aloitin niin nopeimmin tehosi alaripsiin ja reilun kuukauden päästä oli havaittavissa yläripsissäkin selvää muutosta.
        Nykyään käytän pelkästään ylläpitämään/ ravitsemaan ripsiä.
        Käytin myös pidennysten kanssa osittain mutta tuntui ettei se niiden kanssa oikein sopinut yhteen vaikka toisin luvattiin, joten lakkasin käyttämästä pidennysten aikana. Itselläni siis vaikutti ainakin pidennysten pysyvyyteen huomattavasti.


    • Anonyymi

      Minulla tulehtui silmät tästä seerumista

      • Anonyymi

        Itselläkin nyt punertavat luomet kun 1 kerran oon seerumia laittanut. 😏


    • Anonyymi

      Minun yläluomen turposivat ja tulivat punaiseksi. Onko muille tullut samanlaisia oireita?

    • Anonyymi

      Moikka. Tääl aivan taukki kysyy, kun hain tänään nanolashpaketin. On niin saatanan pientä tekstiä etten millään saa luettua miten sitä käytetään. Edellisistä tuotteista tuttu on joo pitkä ripsivärimäinen tuubi, mut mitä noi kolme valkosta pientä tuubia on? Onko tarkotus siis niistä tiputella ainetta aplikaattorille?

    • Hei

      Minun ylä ja alaluomet punoittavat ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

      Minä tilasin tuotetta Lyko.com kautta. Maksoin tuotteen saatuani,

      Nopea toimitus!

      Paula

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe