Naisen Hätähuuto!

fjdkfjdkfj

Pyydän, jos yhdyt tähän tekstiin, jaa se rohkeasti eteenpäin!


Sanotaan että pelko synnyttää vihaa. Näin se onkin - perustelematon viha harvoin synnyttää pelkoa. Pelon synnyttämästä vihasta on viime aikoina syytelty suomalaisia tuikitavallisia ihmisiä Suomen päättäjien ja valtamedian tiimoilta ahkerasti. Jos äiti on huolestunut, että nuoren tyttären koulumatka kulkee uuden vastaanottokeskuksen kautta, hän on tyhmä rasisti, suvaitsematon juntti. Mitä noita poikia nyt pelkäämään, naurahtaa Stubb 24/7 vartiointiliikkeen vahtimassa Westendin kotilinnassaan. Ja Suomeen lappaa lisää nuoria ja seikkailunhaluisia, länsimaalaisiin tapoihin ja pukeutumistyyliin totuttelemattomia miehiä. Kukaan ei tiedä heidän taustoistaan, ei rikoshistoriastaan mitään. Koko ajan luvataan, että seuraavaksi autetaan perheitä - mutta uudet tulokkaat ovat aina niitä nuoria terveitä miehiä.

Päättäjiemme lapset tuskin joutuvat kulkemaan koulumatkat yksin. Vaimotkin tekevät kauppareissut mustilla Mercedes-autoilla. On varaa valita, miten ja missä liikkuu.

Toista se on enemmistöllä Suomen kansalaisista. Jos lapsen kouluun sijoitetaan yhtäkkiä muutama kymmenen poikia, jotka menisivät ulkonäöltään 40-vuotiaista, pienipalkkaisella yksinhuoltajaäidillä ei ole mitään mahdollisuuksia reagoida tilanteeseen välittömästi haluamallaan tavalla. Kaikilla ei ole ajokorttia, autosta puhumattakaan. Miten voimattomaksi ja tarpeettomaksi sitä tuntee itsensä katsoessa televisiosta Jari Tervoa heittämässä läppää suomalaisjunteista, jotka eivät ymmärrä monikulttuurin tuomista hyödyistä mitään, kun tyttäresi sai äsken raivokohtauksen, joka muuttui lohduttomaksi itkuksi. "Pojat" tulevat päivä päivältä röyhkeimmiksi, tuijottavat, eivät anna tietä, huutelevat vieraalla kielellä perään, nauravat. Lapsi pelkää mennä kouluun. Lapsi ei ymmärrä, miksei äiti voi antaa turvaa.

Äiti on voimaton. Lukiessa joka päivä uutisia maailmalta ja kotimaasta, on hyvin vaikeaa uskoa tulevaisuuteen, tehdä kesäsuunnitelmia. Mitä kesällä enää voi tehdä, jos ei nytkään voi yksinäiset naiset liikkua julkisilla paikoilla ilman pelkoa, että fyysiseen koskemattomuuteen saatetaan kajota törkeästi. Yhä useammin tulee järkyttävä, surullinen ajatus "Mä en halua elää tällaisessa maailmassa".

Samalla kun hyvinvointia puretaan tuskallisen hitaasti, mutta varmasti, tunnen suurta syyllisyyttä siitä, etten uskalla ottaa ilta- eikä yövuoroja työpaikalla. Ennen niiden ansiosta pärjättiin tosi hyvin! Mutta jos joudut kulkemaan työpaikallesi julkisilla, ja vieläpä rauhattoman juna-asemaseudun läpi sitä joutuu vakavasti miettimään, saattaako rahan perässä juoksu koitua vielä kohtaloksi.

En ole koskaan ennen ollut näin arka kuin viime aikoina. Olen alkanut käyttämään tummia, mahdollisemman muodottomia ja peittäviä vaatteita. Kesäiset kukkamekot ovat jo kaikki viety kirpparille.
En ole enää nuori hehkeä nainen, mutta olen kiinnittänyt huomiota, että montaa kertaa tummat kiiluvat silmäparit ovat seuranneet liikkeitäni hyvin tarkasti. Juna-asemalla mies koski vaaleisiin hiuksiini, odottamatta, takaa. Sen jälkeen olen aina pitänyt hiukset kiinni ja käyttänyt pipoa tai huppua. Minä tiedän, että kotimaassani en saisi tuntea syyllisyyttä tai häpeää siitä, että kuljen hiukset paljaana, mutta tiettyjen tapahtumien jälkeen sitä tuntee itsensä uskomattoman haavoittuvaiseksi ja alastomaksi ilman päänpeitettä.

Olen aina ollut ylpeä maamme sukupuolisesta tasa-arvosta, opettanut tytöllekin. Nyt valitettavasti, joudun muuttamaan rutiinejani ja käyttäytymistäni aivan vieraiden miesten takia. Syynä on pelko.

Miksi ihmiset, joille tarjotaan Suomesta turvaa, vievät sen käyttäytymisellään muilta? Miksi päättäjät eivät ole huomaavinaan mitään, miksi heille annetaan koko ajan lisää vapauksia ja valtaa, ja poljetaan omaa kansaa alas?

Minä kirjoitan tätä, koska tuntuu että olen ajettu nurkkaan. Tänään on ensimmäinen kevätpäivä 2016.

Ensimmäinen päivä kun tiedostan, etten uskalla kulkea normaalia työmatkaani enää ilman itsepuolustukseen käyvää apuvälinettä.

7

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PelkoOnTullutKoteihimme

      EU on nyt tilanteessa mistä se ei selviä sillä hallitsematon kansainvaellus on päästetty käynnistymään ja sille ei ole loppupäätä olemassakaan. EU:n valtiot erkanevat ja kaikki palaavat entisiin malleihin mitä oli ennen EU:hun liittymistään.
      Suomi ei pystyisi elättämään miljoonia ihmisiä ja sama sekasorto olisi seurauksena täälläkin mitä on maissa mistä tämä massavyöry on alkanutkin. Kansan ryhmät eivät elä sopuisesti täälläkään kun monia kansallisuuksia kohtaavat niin siinä tulee eripuraisuutta joka räjähtää täyteen sotaan samoin mitä heillä on ollut jo aikaisemmin kotimaissaan.
      Tilanne tulee pian kärjistymään siihen että rikollisuus kasvaa ja ihmisten turvallisuus menee täysin, pelko ja huoli tulevaisuudesta tulee vallitsemaan täällä suomessakin eikä siihen mene enää kauan.
      Ymmärrettävästi monessa lapsiperheessä eletään pelossa koska rikollisia on päässyt vapaasti maahamme joitten taustoista ei kukaan tiedä yhtään mitään.

    • SitäSaavatRuotsalaiset

      Rohkeasti vain ottamaan osaa ruotsin tilanteesta siellä sensuurilla on kieletty kansalta kaikki keskustelu mikä kohdistuu pakolaisiin? Ruotsikin on jo islamilainen valtio missä esimerkiksi naisilla ei ole mitään sananvaltaa ja heidän pitää esiintyä piilossa eli säkkipäinä pelättiminä joita lapsetkin säikkyvät.

    • FeministitHerätkääUnesta

      Pitää vain ihmetellä miten täällä sivistyneessä kulttuurissa feministit hyväksyvät muslimien naisiin kohdistuvan alistamisen ja eriarvoistamisen?
      Onko oikein että musliminaisten pitää peittää itsensä ettei näkyvissä saa olla muuta kuin vähän silmiä jostain raosta? Pitäisin itsestään selvyydenä että tänne tulevat muslimit noudattaisivat maamme lakeja eikä naisiin kohdistuvaa eriarvoistavaa käytöstä saisi tapahtua enää täällä.

    • OpiksiOtettavaa

      Erittäin hyvä kirjoitus tuo "Naisen hätähuuto" siinä olisi Sipilälle ajattelemista vaikka ei hän välitä kansalaisistamme yhtään mitään. Lesdatioilainen Sipilä yrittää vain esittää niin hurskasta että pahaa tekee katsoa tuota limamuljaketta.

      • SenNäkeeKohta

        Ilmojen lämmetessä maahamme rynnänneet miesturistit alkavat liikehtiä ja silloin naisilla tytöillä alkaa hätähuuto olla jokapäiväisenä kurimuksena.
        Feministit syyttävät aina että kyllä täälläkin on aina joukkoraiskattu ja nuo miesturistien raiskaukset ovat yksittäisiä eikä kellään tarvitse olla huolta heistä.
        Tiettävästi maahamme on tullut kovanluokan murhamiehiä ja sotarikoksiin syyllistyneitä ja nyt heitä täällä hyyssätään kuin mitäkin sylilapsukaisia.


    • LakiMuuttuu

      Suomi, joka on ollut johtavia maita maailmassa naisten oikeuksien ja tasa-arvon suhteen, taantuu nyt lujaa vauhtia ja nämä maahamme hyökänneet muslimit alkavat toteuttamaan omia lakejaan täällä suomessa. Kohta kaikkien naisten pitää käyttää mustaa roskasäkkiä päässään johon on puhkaista reiät josta he voivat tiirailla jos jossain on muslumolokki kytiksellä.

    • näin.saksalaisen.pelotta

      Minullakin ehkä vippaa päässä mutta ei sentään noin paljon. Montako tuhatta muslimia on muuttanut Ahvenanmaalle 2015?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe