One Way - Emme huijaa ketään

Jari_I

39

5112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ostajahiihtovärkeille

      Kusettivat prk..le

      • einariPitopohja

        taisivat "kiinalaiset" kusettaa OneWaytä.. Itse kyllä huomasin jo aikapäiviä sitten että kumiletkujahan nuo Onewayn huokeammat sauvat ovat. Tiedä sitten siitä kalleimmasta..?


    • hiihtäjä-ässä

      Oli viimeiset One Wayn sauvat, jotka ostin tammikuussa. Ei enää mitään tältä merkiltä.

    • Sauvatonkoniin

      Kaikki jotka olette ostaneet näitä One Way huijaus-sauvoja viekää sauvat takaisin liikkeeseen ja vaatikaa sellaiset jotka olette maksaneet tai rahat takaisin. Näin ainakin minä teen heti huomenna.

    • Vaatikaa.rahat.takas

      Ensin nokian renkaat ja nyt tämä. Eikö mikään taho valvo suomessa näitä yritysten tuotoksia? Ihan puutaheinää saa mainostaa jonain huippu tuotteena ja kallis ostos on todellisuudessa halpis roskaa. Nokian kaupan hyllyltä otetut "testivoittajat" ei päässyt autobildin kesärengas testissä alku karsinnoista jatkoon. Taso sama kun suomalaisilla hiihtäjillä ja ilmeisesti sauvoilla.

    • OneWayToHell

      One Way voi suksia suolle. Jos siis sauvat kestävät sen. Kyllä nää koijjaukset tulevat kaikki vielä päivänvaloon. Pointsit YLElle tutkivasta journalismista. Toki herää kysymys, tekeekö VTT tällaisia testejä ilmatteeksi YLElle vai maksoiko YLE testausmaksut verovaroista vai kustantiko kilpailija testin... Summa summarum: Seuraavat sauvani eivät ole yksisuuntaiset.

      • keppolo

        Eipä tuon One Wayn tekstiilipuolikaan näköjään ole häävi. Kuluttaja-lehti testasi syksyllä hiihtokäsineitä ja One Wayn käsineet eivät pärjänneet lainkaan. Laatua voisi luonnehtia surkeaksi. Kuitenkin hinta sama kuin laadukkaammilla kilapailijoilla http://kuluttaja.fi/testit/hiihtokasineet/


      • Hermohanskat
        keppolo kirjoitti:

        Eipä tuon One Wayn tekstiilipuolikaan näköjään ole häävi. Kuluttaja-lehti testasi syksyllä hiihtokäsineitä ja One Wayn käsineet eivät pärjänneet lainkaan. Laatua voisi luonnehtia surkeaksi. Kuitenkin hinta sama kuin laadukkaammilla kilapailijoilla http://kuluttaja.fi/testit/hiihtokasineet/

        No kokemusta on. Ostin oikein thermo nimellä olevat ow hanskat pari vuotta sitten suurin toivein että pysys näpit lämpiminä. No on niin pirun kylmät vaikk näennäisesti on paksuhkot. Ihmettelin kun pikku pakkasilla sormet jäätyi. Nyt noita thermoja voi käyttää jollain suvikelillä korkeintaan.


    • hyvinhämmästynyt

      Itse ostin muutama vuosi sitten OW:n sauvat joissa sanotaan niiden 100 %:sta hiilikuitua. Runko on jäykkä eikä taivu työntäessä yhtään. Napautuksen äänitestin mukaan rungossa ei ole lasikuitua.

      Ovat ihan hintansa väärtti. Onkohan kyse taas jostain valmistuserästä tai vastaavasta laadunvalvonnan pettämisestä. Minkä Kiinassa teetät, sitä sitten käytät, toimi tai ei. Nämä toimii ok.

      • Kusi.laitu

        Keveys on myös yksi selkeä hiilikuidun valtti. Paljastaa armotta jos siellä on painavaa lasikuitua seassa. Todellinen 100% carbon on todella kevyt putki. Ero on päivän selvä näihin 60% sekotuksiin verrattuna.
        Vaaka mukaan ja ostoksille.
        Sahaas "hyvinhämmästynyt" se ow:n putki poikki sitten jos ja kun niistä aika jättää ja kato näkyykö valkoista.

        Siis jos yrityksen laadunvalvonta on yleensä millään tasolla ei tuollaista virhettä voi edes tapahtua että tietämättä on lasikuitua carbon putkessa.


    • tulikoesiinjoaiemmin

      Outoa on, että jotain OW:n sauvaa myytiin toissakeväänä lappuhinta 129, myynti 19,90. Johan kahvat maksaa yli tuon 20:n.

    • sennekestää

      Oma Exelin sauva rämähti palasiksi/suikaleiksi kovassa työnnössä ylämäessä. 40/60 lasikuitu / hiili. Ei naarmuja tai kolhuja.

      Päätin, että lasikuitua en enää ota sauvaksi.

    • JanisPetkele

      nyt se selvisi miksei musti enää pärjää : sehän antaa muille tasoitusta kun hiihtää kiinalaisilla kumiletkuilla ja toiset lykkii hiilikuidulla...

    • diamond820

      Kyl niil OW:l suksii on edulliset ja kestävät. Notkuu melko lailla ylämäkeen työntäes mut hiihto ei oo voima laji. Harmi ku ei halvalla saanu kirkkaan keltasii!

    • maailmaanmahtuu

      Martin Fourcade tuskin on tyytymätön OneWayn sauvoihin. Vaikutti aika tyytyväiseltä itseasiassa.

      • hjkghj

        Tiedätkö minkä valmistajan sauvan päälle on liimattu ow teippaulset?


    • Naurattaakatsella

      U. bennert on pahin kusettaja kaikista !
      Blondi wana be fiksu.
      Jättää sopimukset pitämättä ja rästimaksuja ei makseta ajallaan vaan hälläväliä tyylillä.
      Kävi selittelemässä Fb:N paloheinän hiihtokeskusteluun jossa setvittiin tuota OW-uutispommia. Nairettavia selityksiä. Ja näin myöhemmin on käynyt poistamassa naurettavat huutelunsa tuolta palstalta. Ei ole ämmällä pokkaa seistä sanojensa takana. Maine kasvaa , tiedä se !! Ja se maine ei ole muutakuin kyseenalainen !
      HYi helvetti

    • ninni5353

      Niinhän se on että halvalla saa paskaa
      OW skeidaa

    • Kimmo344

      OW " emme huijaa ketään"
      Täyttä shittiä
      monet OW sauvat menny jo rikki, rullasuksiessa ja hiihtäessä. SEkundaa

    • Hesalainenhiihtäjä

      LAHTI2017 KISATUOTTEET LAITETTAVA UUSIKSI.
      Kuka haluaa mitään vaatetta , lippistä tai krääsää, jossa on OW-logo !!!
      Painatukset asiallisiksi !
      Törkyfirmojen logot pois !!!

    • kuitunen

      Aika koominen on kyllä ylen uutinenkin aiheesta. En sano etteikö onewayn sauvoissa kenties ole materiaaliosuuksissa sanomista, mutta sen verran pitäisi olla asiantuntemusta kun lähdetään uutisoimaan että osataan verrata oikeita asioita. Esim. kun puhutaan eri tyyppisten lujitteiden osuuksista rakenteessa ei pitäisi käyttää massaosuuksia niinkuin ylen uutisessa, koska lujitteiden tiheyksissä on merkittäviä eroja. Siksi pitäisi verrata tilavuusosuuksia. Näillä virheellisyyksillä saadaan lujitteesta riippuen helposti 50 %-yksikön eroja tuloksiin.

    • dlgogoglf

      Ei ikinä ow sauvoja. Itselle riitti yhdet sauvakävelysauvat. Niissä hihnat luisti kiilan ohi. Sileä hihna ja kiilassa pienet pehmeät nystyrät. Ostin rexin kahvat sauvoihin, jotka maksoi saman kuin sauvat.

      Ei se sauvan putki ole ainoa asia. Esim. Swixin kahvat on omasta mielestä hintansa väärtit.

      Esim. Exelin höyhensauvat vuodelta 82 on edelleen hyvät. Niihin vain uudet kahvat, jos ei hihnoja saa.

      Ow on varmasti ok toppatakki hiihtäjälle.

      Itse en ole muuten saanut ikinä sauvoja poikki, vaikka km on muutamia kymmeniä tuhansia.

      Suksia meni 90-luvulla vanhuuttaan ja yhdet ojan ylityksessä.

      Yksi suuri "huijaus" on Salomonin propulse side. En ymmärrä mikä oli tuotekehityksen visio. Omasta mielestä vanha profil oli parempi. Ei ihme, jos ei löydy kilpahiihtäjiltä Salomonin monoja.

      • sujuttelija

        Ei kai ow sentään toppatakkeja tee?


      • SuksiUkko

        Tekee toki, samoin lenkkareita ja vaikka mitä muuta ulkoilukampetta. Tai siis eihän ne mitään itse tee vaan teetättävät ne jossain alihankkijoilla.


      • laatumaksaa

        210 e Softcell takkeja näkyy olevan myynnissä. Ovat todella laadukkaita.


    • Fiskerman

      Kaikki Kiinasta ja silläsipuli

    • ulledulledof

      OW perseestä
      omistajat elelee ja reissaa ulkomaanmatkoja ihan huolella,,velkasaneerausta päällä.
      Mihin seepra juovistaan pääsisi ? taustalla jos vielä viinaa menee ja näin niin en tekis yhteistyötä tollasten kanssa.

    • Filttihattu

      Näin kiinalaiset sopimusvalmistajat aina toimivat. Ensin otetaan sopimus kotiin ja sitten aletaan miettiä miten saadaan kate kohdalleen. Ohennetaan, heikennetään, kevennetään, vaihdetaan raaka-aineita. Joka toinen tuote pitäisi testata jos haluaisi laadun pysyvän.

    • 2404

      OW-rullasuksien pyörien kiinn,itys runkoon ala-arvoinen:Perinteisen tyylin suksen takapyörän kiinnitys runkoon irtosi yhden kesän käytön jälkeen eikä korjaajaa tunnu löytyvän.Selitys vaurioon selviää,kun vertaa vastaavaan Swenor-kiinnitykseen.Suksiosa ja itse pyörät samanlaiset,mutta OW:ssä pyöräakselin kiinitys runkoon eritt.huetra!

    • hiihtelijäepätietoinen

      Laitetaanpa tännekin tätä kysymystä mistä yritin jo keskustelun aloittaa. Kysymys vain hävisi kummasti johonkin... Eli onkohan kenelläkään tarkempaa tietoa näistä sauvoista? Ostin XXL:stä One Way Diamond Premio HD Pro 17/18 hiihtosauvat. Yritin etsiä sauvoista lisätietoa One Way:n nettisivuilta mutta en löydä kyseistä sauvaa mallistosta lainkaan. Laitoin One Way:lle kyselyä sauvoista mutta sieltä ei ainakaan viitsitä/haluta vastata mitään. Kyselin tarkempia tarkempia tietoja sauvoista jos ne ovat One Way:n valmistamat tai ovatko ne vastaavat kuin jotkut sauvat mallistossa mutta eri nimellä? Liekö kyseessä tuoteväärennös vai One Way:n XXL -ketjulle erikseen valmistamat sauvat?

      • jköHjk

        taisit ostaa kumiletkut ...


    • Anonyymi

      OneWayn sauvalla hiihtänyt lähes vuosikymmenen. Kilpamalli, mutta nimeä en muista. Toiminut ja kestänyt lukuisat kaatumiset. Varmasti sisältää lasikuituisen, jonka uskon vahvistavan keppiä. Mag (irroitettava hihna) sekin mainio. N. 5v jälkeen tosin repesi ja hankin uudet vastaavat. Nämä sitten rispaantuvat jo kuukaudessa hajalle. Erissä on eroja.

    • Anonyymi

      Exelin lasikuitusauvat vuodelta 1993, yhä käytössä, isot sommat eli parhaat pehmeisiin olosuhteisiin. Äärimmäisen jäykät.

      Yllätys on se, etteivät paina enempää kuin samanpituiset Swixin hiilikuitusauvat. Mutta, Swixit mätänivät työpätkille 5 vuodessa.

      Miksi nykyään tehdään kalliilla turskaa ja myydään hölmöille vielä ylihintaan ?

      Onkohan hiihtosauva eräänläinen sähköauton tuoteasetannan testi ?

    • Anonyymi

      Eihän vaa-alla mitata kuin painoa.

    • Anonyymi

      samaa surkeeta putkee nuo KAAD, maalattu vaan koko konkurssipesän varasto uusiksi

    • Anonyymi

      Oma putki katkesi, käytön seurauksena. Sahasin poikki murentuneen paikan vierestäkin.

      Kyllä sauvan ydin on hiilikuitua.

      Ympärillä päällysteenä on oikeaoppisesti kumimainen massa, joka estää kirpaleet.

      Ihan hyviä sauvoja ovat KAADit ja One Wayt.

    • Anonyymi

      OneWay tuotteet nykyisin täyttä p..... ja asikaspalvelu kuraa. Made in china tavaraa välttäkää huojareiden tuotteita.

      • Anonyymi

        One Wayn tuotteita ei ole valmistettu sitten kun Musti lopetti kilpauran. Muut merkit siirsivät tuotannon OWn sopimusvalmistajille. Peltonen poikkeus, sukset tehdään euroopassa. Taitaa Kirvesniemikin olla nykyään chi-lähettipoika.


    • Anonyymi

      350 eur Onewayn sauvoja suomalaisilla eilen 2 poikki. 49 g putki.

      Ihmettelen et miks jopa 40 g putken sauvoja italialaiset (rcs Carbon Italy) sprinttiin valmistavat, jossa kolisee eniten.

      Kisaputket 50-60g yleensä.

      Kleebon LeKi sauva 55g, toinen yleinen kultapossu sauva Swix Triac 4.0 56 g.

      Liian heikolla sauvalla liikenteessä Oneway…

      Toki paino ei kerro kaikkea…

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe