Rolex, maailman vihatuin kellovalmistaja

rolexrikolliset

Rolex on syvästi vihattu kellonvalmistaja ja Rolexin käyttäjiä vihatan kuin ruttoa, tässä tuloksia Googlella haettuna:

Noin 697 000 tulosta (0,48 sekuntia)

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwimsur50rTLAhUoMJoKHR_HBYEQFgglMAA&url=http://forums.watchuseek.com/f23/i-hate-rolex-252922.html&usg=AFQjCNHZr3rpo3V_8jUGfRyPim-fJC0Lhg&bvm=bv.116573086,d.bGs

https://www.quora.com/Why-do-so-many-people-hate-Rolex-and-those-who-wear-them

http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=131603&page=2

http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=1291826

Rolexia pidetään yleisesti rikkaiden ylimielisten mulkkujen kellona, tavallinen kansa vihaa turhamaisia, typeriä ja rahoillaan öykkäröiviä sikarikkaita ja koko Rolexia pidetään lähes rikollisena kellona yleisesti.
Vihaan itsekin hyvätuloisia valkokaulusrikollisia jotka ovat rahansa vääryydellä ansainneet heikompiaan huijaamalla. Vihaan Rolexin käyttäjiä koko sydämeni voimalla, pidän heitä rikollisina, saitureina, verenimijöinä ja veronkiertäjinä. Rolex on merkki kantajansa kusipäisyydestä ja sydämettömyydestä. Rikkaat paskapäät eivät ole maksaneet euroakaan ikinä veroja Suomeen vaan kierrättävät rahansa veroparatiiseihin, eli nämä ökyrikkaat ovat verorikollisia kaikki.
Rolex on menestysteologisen mädättämisen ja länsimaisen turhamaisuuden sekä rappion symboli.
Täytyy nyt toivoa, että Suomessa syttyisi pian sisällissota. Saadaan siivottua sikarikkaat veronkiertäjät pois maasta ja samalla saataisiin siivottua SSS-miesten oikeistohallitus hevon helvettiin. Tämä maa kaipaa kunnon sisällissotaa jao mistavan luokan riisumista omaisuudestaan sekä tuon omaisuuden uusjakoa. Se on rikkaiden saiturien syy, että leipäjonot pitenevät pitenemistään.

133

5378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsetutkistelunPaikka

      Olet vain katkera ja kateellinen. Mene kouluun ja hanki pätevyys, niin jopa sinä voit päästä töihin ja menestyä jos vaan kuonteesi hieman muuttuu.

      • envarmaanmene

        En mene, en suostu hakeman turhaan töitä ja lähettelemään satoja työhakemuksia joihin ei edes vastata enkä missään nimessä mene kouluun, olen ammattikouluni jo käynyt. En tee mitään mitä yhteiskunta vaatii tekemään. Kostan lopulta yhteiskunnalle kaiken tekemällä maanpetoksen.


      • Zhzv
        envarmaanmene kirjoitti:

        En mene, en suostu hakeman turhaan töitä ja lähettelemään satoja työhakemuksia joihin ei edes vastata enkä missään nimessä mene kouluun, olen ammattikouluni jo käynyt. En tee mitään mitä yhteiskunta vaatii tekemään. Kostan lopulta yhteiskunnalle kaiken tekemällä maanpetoksen.

        Mitä vittua äijä on sairas kuin mikä


    • 200e_kello_parempi

      Kyllä asia noin on myös USA:ssa, eikä pelkästään suomessa.
      Esim. Obama käyttää ainoastaan $275 hintaista kvartsikelloa (Jorg Gray JG6500), vaikka rahat ihan kevyesti riittäisivät satojen tonnien kelloihin. Obama vain ei halua tehdä ylimielisen öykkärin vaikutelmaa, ja on valinnut kellon sen mukaan millaista vaikutelmaa haluaa antaa.

      • Obamakansanomainen

        Obama on kuvattu myös 5 dollarin arvoinen Casio F-91W ranteessaan. Obama haluaa olla lähellä tavallista kansaa eikä antaa rikkaan öykkärin vaikutelmaa. Myös Obaman vaatetustyyli on hyvin kansanomainen normaalisti, kuka tahansa voisi pitää samalla tavalla flanellipaitaa, farkkuja ja pitkää tummaa takkia. Obama on välttänyt Rolexia ihan tietoisesti, se kello antaa kuvan omahyväisestä rikaasta sydämettömästä saastasta.


      • ihananTyhmää

        Obama onkin sellaisessa työssä jossa pitää miellyttää kaikkia ja köyhien panos kannatukseen on merkittävä.
        Eli hieman kusee pojan provo.


      • alimman_kastin_kello

        Eikö rolexia käyttämällä miellytäkään ketään? Mitä kalliimpi kello, sen vähemmän sinua arvostetaan. Rolexia käyttävät ovat suorastaan sylkikuppeja.

        Sen vielä ymmärtää että rikkaat pitävät rolex-pellejä typerinä uusrikkaina pyrkyreinä, mutta ilmeisesti on niin että myös köyhät eivät ihailekaan ja arvosta rolex-pellejä kun on ranteessa niin kallis ja ihailtava kello.


      • vihatutrolexpellet

        Juurikin näin. Rolexin käyttäjät ovat kaikkien yleinen sylkykuppi. Rikkaat eivät arvosta Rolexillaan pröystäileviä uusrikkaita ja köyhät vihaavat vieläkin enemmän Rolexin käyttäjiä sillä Rolex osoittaa empatiakyvyn puutetta, kusipäistä luonnetta, jopa psykopatian Rolex osoittaa kantajastaan. Rolexissa ei yksinkertaisesti ole mitään ihailtavaa, sen käyttäjä on sydämetön lurjus joka ei koskaan ole antanut euroakaan hyväntekeväisyyteen tai auttanut muutenkaan ketään.


      • Anonyymi
        ihananTyhmää kirjoitti:

        Obama onkin sellaisessa työssä jossa pitää miellyttää kaikkia ja köyhien panos kannatukseen on merkittävä.
        Eli hieman kusee pojan provo.

        Joo ja Obama pelailee golfia maailman kalleimmilla clubeilla Hawaijilla, minne ei ole asiaa kuin todella harvoilla. Amerikkalaiset ei aina ymmärrä kokonaisuutta. Ps aina on köyhät olleet katkeria rikkaille , näin se tulee olemaan .


    • Rolexkusipäille

      "Kyllä asia noin on myös USA:ssa, eikä pelkästään suomessa."

      Asia on USA:ssa nimenomaan näin. Tavallinen kansa vihaa Rolexia käyttäviä mahtailijoita, sen todistaa googlehaku "I hate Rolex" 697 000 tulosta (0,48 sekuntia), suurin osa tuloksista keskustelufoorumiosumia. Foorumeilla keskustellaan nimenomaan tavallisten kellonkäyttäjien Rolexvihasta. Sama trendi näkyy noissa tuloksissa globaalistikin, Rolexin käyttäjiä pidetään kaikkialla maailmassa kusipäisinä ja ylimielisinä ääliöinä. Syy miksi esim. Obama ei käytä Rolexia vaan tavallista 200-250 dollarin kelloa. Rolexilla saa vain vihat niskaansa ja tekee itsestään kusipään muiden silmissä. En tule itsekään ikinä ostamaan Rolexia juuri sen kusipääassosisaation takia.

      • obaman_auto

        Obaman auto on kuitenkin ihan arvokas, 300 000 € hintainen Cadillac. Autolla voi pröystäillä ihan vapaasti ilman että saa nissan-miesten vihoja niskoillensa.

        Auto toisaalta onkin hyödyllinen kapistus jolla on myös oikeaa hyötykäyttöä, joten siihen on perusteltua käyttää paljon rahaa. Kello sen sijaan on ihan turha hankinta, ja Rolexeja hankkivatkin vain sairaimmat psykopaatit ja narsistit jotka kaipaavat mielistelyä ja kalliin kellon ihailua osakseen. Samat rahat voisi paljon hyödyllisemmin käyttää vaikka Mielen pesutorniin joka on sentään hyödyllinen järkihankinta.


      • eioleobamanauto

        Itseasiassa se Cadillac ei ole Obaman oma auto vaan se on USA:n liittovaltion omistama auto jota Obama käyttää virka-autona, eikä hän edes aja sitä itse.


      • ainoastaan_obamalle

        Se on varta vasten Obamaa varten valmistettu Cadillacin erikoismalli jota on valmistettu vain 1 kpl, ja obaman ei ole tarvinnut sitä omasta pussistaan maksaa. Seuraavalle presidentille tulee taas joku eri auto.


      • Obamanauto

        Obaman oma siviiliauto on Ford Escape hybridi. Hän ei saa ajaa sillä Presidenttikaudellaan.


      • Vahesa

        Ei ne kaikki Rolexia käyttävät roistoja ole.Omassakin perheessä yksin yritystä pyörittävä henkilö saattoi tehdä 3vrk. putkeen töitä. Rolexi rahat eivät olleet toisten selkänahasta. Hän oli kyllä Rolexinsa ansainnut. Toiset ryyppää ja puhaltelee savuna rahansa taivaan tuuliin , toiset ostaa Rolexeja. Annetaan kaikkien elää kuten parhaaksi näkevät ja lopetetaan kadehtiminen.


    • Rolexperseestä

      Alexander Stubb on Suomessa todennut saman asian, että Rolexilla ei tee hyvää vaikutelmaa kansaan. Stubb on kuvattu tavallinen Suunto core ranteessaan jopa puku päällään, eli Stubb on edes yrittänyt pitää jonkun rotin kellon suhteen ettei vaikuta kusipäältä. Rolexilla Stubb tekisi itsestään vain vihattavan mulkun, joka hän kyllä toisaalta on kellosta riippumatta. Stubb edustaa "kauniiden" sikarikkaiden ihmisten kykypuoluetta, jonka oppi on menestysteologiaa.

      • verojen_väärinkäyttöä

        Siitähän nousisi valtava kohu mediassa ja keskustelua kansanedustajien liian korkeista palkoista, jos Stubb esiintyisi liian kallis kello ranteessa - mihin räikeään turhuuteen kansalaisten yhteisiä verorahoja käytetään samalla kun Suomi velkaantuu korviaan myöten. Ei veronmaksajien tarvitse kustantaa mitään kymppitonnien virkakelloja pääministerille kuten ei liian korkeita palkkojakaan, vaikka virka-auton veronmaksajat ihan mielellään vielä kustantavatkin.


      • Kukajaksaamesoamoisesta

        Eli siis ihminen on ”mulkku” riippumatta siitä, mitä kelloa hän käyttää. Nyt on argumentit kohdillaan.

        Sinullekin on varmasti tipahtanut postiluukusta kirje verottajalta ihan viime päivinä. Millaisella summalla sinä osallistuit hyvinvointivaltion ylläpitoon viime vuonna? Vai olitko saamapuolella eli meidän muiden elätettävänä?


    • PersujakoKaikki

      Täällähän nerous ja sivistys kukoistaa.

      • eikaiharmita

        Harmittaako kun Rolex-pukupelleistä kerrotaan totuus, että ovat kusipäisiä kansanriistäjiä ja valkokaulurikollisia?


      • RolexPeruskello

        Kateus on röllin käyttövoima, onnea valitsemallesi tielle.
        Rolex on maailmalla ihan peruskello jota myydään 700 000-1000 000 kpl vuodessa.


      • rolex_on_junttimerkki

        Varmaankin leviksen farkuissakin voi kuvitella olevansa kateuden ja ihailun kohde kun on oikein tunnetut merkkifarkut (jotka ovat laadultaan kuraa). Vaikka ei niitä leviksiä kukaan kadehdi sen enempää kuin roleksin kellojakaan.

        Teknisesti rolexit ovat alkeellisia ja huonoja kelloja, eivätkä pysy kovin hyvin ajassa. Rolexin kellosepät ovat niin tumpeloita ja taitamattomia, etteivät osaa edes valmistaa paremmin ajassa pysyviä mutta monimutkaisempia tourbillon koneistoja, kuten perinteisemmät ja paljon paremmat kellovalmistajat. Kuten patek, breguet tai audemars piquet ovat jo paljon parempia kelloja kuin rolexit. Jopa parhaat kiinalaisetkin kellovalmistajat ovat laadussa kiilanneet kauas rolexin edelle.
        Mekaanisista kelloista kaikkein parhaiten ajassa pysyy Greubel Forseyn Double Tourbillon, joka on valovuosia parempi kello kuin yksikään rolex.


      • erikoisuudetErikseen

        Ei tourbillon koneisto ole yhtään tarkempi. Virittely ja säätäminen on tärkeämpää ja Rolexit käyvät yleensä riittävän tarkasti. Tourbillon on periaatteessa täysin turha rannekellossa ja se onkin vain kallis erikoisuus jolla halutaan "nimeä". On myös merkkejä joiden laadukkaat tourbillonit maksaa vain muuutamia kymppitonneja.


      • surkeatrolexit

        Ja siltikään mikään Tourbillo tai Rolexinkaan käyttämät koneet eivät pääse samaan tarkkuuteen kuin atomiajastettu Casio G-Shock tai radioaalloilla ajastettu G-Shock. Jopa tavalliset halvat kvartsikellot hakkaavat Rolexit tarkkuudessa miten päin tahansa, mukaanlukien parjatut Miyotan koneet.


      • suomessa_kännykkä

        Saksasta lähetettävä aikakalibrointisignaali ei edes kata suurinta osaa suomea, joten tuollaiset Casiot ovat aika turhia muualla kuin saksassa ja japanissa. Ajan näkee luotettavasti ja varmasti ainoastaan kännykästä, joka pysyy aina oikeassa ajassa kaikkialla suomessa.


      • köyhänOnVaikeaYmmärtää
        surkeatrolexit kirjoitti:

        Ja siltikään mikään Tourbillo tai Rolexinkaan käyttämät koneet eivät pääse samaan tarkkuuteen kuin atomiajastettu Casio G-Shock tai radioaalloilla ajastettu G-Shock. Jopa tavalliset halvat kvartsikellot hakkaavat Rolexit tarkkuudessa miten päin tahansa, mukaanlukien parjatut Miyotan koneet.

        Ei arvokelloja osta äärimmäisen tarkkuuden takia. Mihin sitä ominaisuutta oikeasti tarvitaan? Mikään asia ei elämässä tapahdu sekunnilleen tai edes minuutilleen.
        Riittävä kellon tarkkuus saavutettiin jo 1700-luvulla.


      • tarkkuustärkeää

        Aika moni asia elämässä kylä tapahtuu sekunnilleen ja minuutilleen, etenkin työelämässä, joskus jopa sekunnin murto-osien tarkkuudella. Kellon tarkkudella on merkitystä. Maailmankaikkeus toimii kaikenlisäksi kellontarkasti, eli lopulta kaikki tieteeseenkin liittyvä tapahtuu atomiajastetun tarkasti sekunnin miljardisosien tarkkuudella.


      • oletTodellaSurkeaTrolli

        kerro toki esimerkki jossa työssä tarvitaan sekunnin murto-osien tarkkuutta ja missä ei olisi työkaluja siihen tarpeeseen.


    • rolexvihaa

      Rolex teki tarkaisevan virheen lähtiessään premium-merkiksi ja tuodessaan ökykalliit kellot markkinoille. Rolex oli jossakin vaiheessa pieni tekijä ja tunnettu vain sukeltajien keskuudessa hyvänä työkalukellojen valmistajana. Rolexin olisi pitänyt pysyä tässä muotissa, eli tehdä vain pienen marginaaliryhmän hyviä työkaluja ja kohtuullisen halpaan hintaan.
      Viha Rolexia kohtaan ei johdu itsestään kellomerkistä varsinaisesti vaan siitä, että Rolexin käyttäjät ovat kaikkialla maailmassa inhottuja läpensä mulkkuja ökyrikkaita ja poliitikkoja joille soveliain rangaistus olisi julkinen hirttäminen.

      • ehkäHiemanKadaEiTiedä

        niin, onhan se väärin jos joku firma tekee itsestää huippu brädin ja menestystarinan.


      • vihatturolex

        Varsin kyseenalainen menestystarina kun suurin osa ihmiskunnasta kaikkialla maapallolla vihaa Rolexia ja sen rikkaita käyttäjiä. Sanoisin ennemminkin, että riistotarina.


      • nytOnKatkeraa

        Olet todella katkera syrjäytyjä. Ei Rolexia vihata, miksi hyvää kelloa vihattaisiin?
        Olisi maailma ihmeellinen jos kaikkea hyvää vihattaisiin. Neuvostoliitossa ei ollut Rolexeja eikä muutkaan hyvää ja haluttavaa, mutta kuinkas kävikään? Sama oli DDR:ssä, ainoastaa oli hyvät hormoonit ja douppaukset.


      • vihattureolex

        Kyllä sitä Rolexia vihataan, katso vaikka foorumikeskustelut. Googlella löytyy pelkällä I hate Rolex-haulla 697 000 tulosta. Et voi mitenkään kiistää etteikö Rolex olisi maailman vihatuin kello ja sen käyttäjät maailman vihatuimpia urveloja. Rolex on katkeruuden, kateuden, syvän halveksunnan ja suoranaisen vihan kohde. Mitään muuta maailmassa ei vihata samalla tavalla kuin Rolexia ja sen mädännäistä, omahyväistä ja mulkeroa käyttäjäkuntaa.


      • kauankoJatkatKiukuttelua

        Siis perustelusi pohja on kuukkelikyselyn osumien määrä, hienoa silloinhan asia on selvä?
        Kateutta ja huono-osaisuutta on maailma pullollaan ja siksi sinun laisiasi elämään pettyneitä luusereita on paljon ja esim. työttömyys ja kouluttamattomuus aiheuttaa tuollaista katkeruutta. Suomessa sinäkin pystyisit parantamaan asemaasi opiskelemalla, sillä täällä varattomuus ei sitä estä, toisin on monessa muussa maassa. Täällä vain tyhmyys ja laiskuus on esteenä pärjäämiselle. Kumpi sinä olet?


      • vihattureolex

        Ei kouluihinkaan niin vaan pääse enkä aio pudota opiskelun ajaksi opintotuelle. Lainaa en suostu ottamaan euroakaan. Työttömyys ei ole mikään peruste lähteä opiskelemaan kun se ammatti ON JO opiskeltu. Firmoilla pitää olla velvollisuus työllistää meidät työttömät eikä meillä työttömillä voi olla mitään velvollisuutta opiskella lisää eikä edes velvollisuutta hakea töitä. Aion pysyä työelämän ulkopuolella jos peli Suomessa ei muutu reilummaksi, en suostu tekemään mitään työllistymiseni eteen. Tarkoitus on vastustaa yhteiskuntaa ja työelämän epäreiluja pelisääntöjä. Haluan vain vahingoitaa Suomen etua mahdollisimman paljon. En halua pärjätä vaan kostaa Suomelle kaikki. Jos sota sattuisi syttymään niin loikkaisin heti Venäjän armeijaan ja taistelisin Suomea vastaan Venäjän riveissä kostaakseni potkut jotka sain töistäni tuotannollis-taloudellisista syistä. Sen jälkeen en ole enää vuoteen edes yrittänyt hakea töitä enkä hae jatkossakaan.


      • lopettaaTuollaisetPitää

        Siinä meillä yksi malliesimerkki syystä miksi hyvinvointiyhteiskunta on rappiolla ja Suomi kuralla. Päivät loisitaan muiden elättinä tekemättä itse mitään asioittensa eteen ja itketään kun ei ole varaa Rolexiin ja se vituttaa kun joillain on.


    • lomallakoettua

      Baarissa tuli joululomalla hyvä naurunremakka kun eräs ylimielinen ääliö alkoi pöydässä esittelemään Rolexiaan. Eihän sitä kukaan aidoksi uskonut, eikä taatusti ollutkaan aito Rolex, mutta sen käyttäjä kyllä oli aito kusipää. Kyseinen mulkero yritti päteä Rolexillaan saamatta tippaakaan kunnioitusta keneltäkään. Sitäpaitsi jos on rahaa Rolexiin niin sitten ei varmaan tilaa halpaa hanaolutta tiskiltä.

      Näillä "Rolexmiehillä" on vain pillu mielessään ja yrittävät saada sitä huijaamalla rantarolexiensa kanssa. Olisin muuten vetänyt rolexmiestä kunnolla turpaan, mutten viitsinyt pilata omaa iltaani käymällä tempaisemassa yhtä vajaaälyistä Rolexpelleä pataan. Rolex tekee kantajansa kusipääksi, todistettavasti.

    • doldis

      suomalainen on kateelinen tyyppi

      • eikäykateeksi

        Ei käy kateeksi Rolex-miehiä. Voisin sääliä rolexia käyttäviä pyrkyreitä, mutta kun en edes sääli. Vihaan Rolexia käyttäviä sikarikkaita idiootteja. Kierrän rolexin kaukaa, en todellakaan osta ikinä Rolexia. En halua samaistua siihen sakkiin rikkaita vajakkeja jotka käyttävät Rolexia näyttääkseen varallisuuttaan ulospäin muille. Rikkaiden pitäisi olla hiljaa ja hävetä saituruuttaan.


      • keskarikänniporukkaa

        Mulla käy sääliksi suomalaisia kateellisia luuseita jotka purkavat kaikki tarmonsa menestyviin ihmisiin ja heidän laadukkaisiin ja hyvällä maulla hankittuihin arvotavaroihin.
        Jos hekin suuntaisivat tuon energian itsensä kehittämiseen ja ahkeruuteen, niin ainakin osalla oli mahdolisuus parempaan elämään.


      • ahkeruusturhaa

        Itseään voi kehittää niin monella muullakin tapaa kuin pyrkimällä rikkauksiin joilla ei kuitenkaan tule onnelliseksi. Itse teen vapaaehtoistyötä ja saan viikottaista koulutusta siihen SPR:ltä. Väitän kehittyneeni ihmisenä paljon enemmän kuin kukaan rikas pyrkyri.
        Ahkeruudella ei tee mitään, itse asiassa elämän leppoistaminen eli downshiftaus on päivän sana. Meillä ei muutenkaan ole enää varaa samaan elintasoon kuin ennen. En koe hyödylliseksi olla ahkera enkä edes yritä hakea palkkatyötä vaan pysyn työttömänä kun tarjolla on pelkkiä vuokratöitä joihin en suostu enkä suostu kouluttamaan itseäni myöskään, olen ammattikoulutukseni jo käynyt. Yhteiskunta osoittakoon työpaikan, itse en tee mitään työllistymiseni eteen ja se on periaate josta en jousta yhtään Suomen kansantalouden hyväksi, ei kiinnosta olla rakentamassa taloutta yhteiskunnan orjana. En halua yrittää tehdä töitä yhteiskunnassa joka ei arvosta duunareita vaan potkii heidät työttömiksi ja vuokrafirmojen orjiksi. En jousta minkään yrityksen työntekijätarpeen mukaan enkä siis suostu pätkätöihin enkä vuokratöihin. Vain vakituinen turvattu työsuhde kelpaa ja TES:n mukainen palkka. Vaatimuksestani en jousta ikinä.


      • eiIhmeEttäSuomiKärsii

        Olethan muistanut ilmoittaa työkkäriin etteä tee noin ahkerasti vapaaehtoistyötä, sillä silloin sinulta katkeaa korvaukset. Olet siis turha taakka yhteiskunnalle ja vain turha taakka jota me kunnolliset ihmiset joudumme kustantamaan.
        Olen siis mielestäni Rolexini ansainnut, koska elätän sinutkin joka olet pohjasakkaa.


      • eivaikutustaenää

        Vapaaehtoisuus ei nykyisin enää vaikuta työkkärissä mitenkään. Vapaaehtoisuus katsotaan kuntouttavaksi työkykyä ylläpitäväksi toiminnaksi joten työtön saa painaa vaikka kellon ympäri vapaaehtoistöitä jos jaksaa. Ohjeistus muttui pakolaiskriisin alettua, nyt SPR ja muut järjstöt saavat teettää vapaaehtoisilla jopa työt joista normaalisti maksettaisiin palkkaa ammattilaisille. Toiseksi en todellakan kerro työkkärille mitä teen eikä kerro kukaan muukaan vapaaehtoinen työtön. Sinne työkkärin suuntaan ollaan täysin epärehellisiä tarkoituksella harhautusmielessä.
        Punainen Risti on saanut viime syksystä alkaen yli 10 000 uutta vapaaehtoista, suurin osa työttömiä joilla ei ole muutenkaan toivoa palata enää työelämään muuten kuin vapaaehtoistyön kautta.


      • Bshs
        eikäykateeksi kirjoitti:

        Ei käy kateeksi Rolex-miehiä. Voisin sääliä rolexia käyttäviä pyrkyreitä, mutta kun en edes sääli. Vihaan Rolexia käyttäviä sikarikkaita idiootteja. Kierrän rolexin kaukaa, en todellakaan osta ikinä Rolexia. En halua samaistua siihen sakkiin rikkaita vajakkeja jotka käyttävät Rolexia näyttääkseen varallisuuttaan ulospäin muille. Rikkaiden pitäisi olla hiljaa ja hävetä saituruuttaan.

        Miksi pitäisi hävetä jos on rikas sehän on vain hyvä asia


    • halvallakopioita

      Miksi helvetissä pitäisi ostaa Rolex kun Invictan tai vastaavan homagen saa parilla sadalla eurolla ja vaihtoehtoisesti jos Omegan ulkonäkö miellyttää nin Alpha Seamaster-kopio maksaa satasen. Saa kalliin näköisen kellon puoli-ilmaiseksi.

      • kukinTyylilläämn

        Saa siis huonolaatuisen kopion kalliiseen hintaan. Kaikkein suurin häpeä on kantaan halpiskopiota. Itse ostaisin varattomana jonkun Seiko tai Citizenin, enkä yrittäisi naurettavasti pettää itseäni kopiolla.


    • eikäykateeksi

      Kyllä minun on nyt tunnustettava että olen ollut tyhmän kateellinen Rolexeja käyttäville ihmisille. Itsellä 25 markan vanha kello. Nyt menen sonnalle.

      • doldis

        Olet viisastunut iän myötä! Kateellinen ei kannata olla mistään kenellekkään


      • rikkaatrikollisia

        En minäkään kadehdi säälittäviä Rolexin käyttäjä uusrikkaita valkokaulusrikollispellejä jotka ovat rahansa vääryydellä ansainneet, ainoastaan vihaan Rolexin käyttäjiä, ylipäätään vihaan ja halveksin kaikkia yrittäjiä, rikkaita ja poltiitikkoja koska nämä ihmiset repivät rikkautensa köyhien selkärangasta huijaamalla kapitalistisesti köyhiä. Vain sosialismi, nimenomainen reaalisosialismi olisi oikeudenmukainen talousmalli: kaikille yhtä paljon palkkaa työstä riippumatta, ei kenellekään euroakaan enempää mistään syystä.


      • KaikillaFiksuillaRolex

        Juu juu, sinä olet saanut loparit ja olet katkera siitä muille. Olisitko pystynyt tekemään jotain toisin?
        Voihan purkaa pahaa oloasi täällä vaikka ympäri vuorokauden ja käydä välillä lähiöräkälässä kiroamassa muut helvetin tuleen muiden kohtalotoverettesi kanssa ja taputella toisianne selkään ja muistella ennetisiä hyviä aikoja.


      • yrittäjätrikollisia

        Kukaan työtön ei olisi voinut tehdä mitään toisin. Se on yksinomaan ahneiden yrittäjien vika, että Suomessa on yli 500 000 työtöntä. Yrittäjät haluavat tehdä voittoa ja rikastua vaikka yritysten ainoa tehtävä tulisi olla työllistää suomalaiset vaikka yrityksille tappiollisesti ja maksaa veroja Suomeen. Yrittäminen pitäisi kieltää lailla ja ottaa kaikki firmat valtion kontrolliin.


      • laitaFirmaMenesty

        Tuota on monessa maassa kokeilu eikä ole toiminut missään. NL, Pohjois-Korea, lienevät aika hyvät esimerkit. Yhteinen kurjistuminen jossa politrukit nauttii, ei toimi kuin täydessä diktatuurissa(pohjois-Korea) ja kuinka onnellinen kansa siellä asuukaan.
        Rolex on hyvä kello ja menestyvä merkki, tosin se maksaa paljon rahaa.


    • Omega007

      Haista paska. Se on vaan täyttä kateutta mikä sulla pyörii päässä.
      Kyllä näkee että paska se on sun elämäntilanne.......

    • SeikoOmegaBreguet

      Rolex on ylihinnoiteltu robottien kokoama tusinatuote.
      Ostajat on yksinkertaisia rikkaita idiootteja.
      No onneksi niitä riittää.

      • EiOleSultaPois

        Kateus se kateus paistaa niin selvästi kirjoituksestasi, että et olet taatusti mikään terävin kynä penaalissa.


    • kateusEiPueKetään

      Kateutta ja katkeruutta ilmassa, olenko oikeassa?

    • Startup-Steve

      Rolle on arvokellojen skoda. Toimiva kyllä, mutta hajuton ja mauton, arkinenkin.

      • laadukasPeruskello

        Tuota juuri moni hakee kelloltaan, bling bling kiinnostaa aika harvaa.


      • Startup-Steve
        laadukasPeruskello kirjoitti:

        Tuota juuri moni hakee kelloltaan, bling bling kiinnostaa aika harvaa.

        Kyllä tämäkin pitää paikkansa.


    • Huuffkkggjkhhgdfjll

      Koyhän panettelua... Eikö älli riitä että saisit ammatin. Säälittävää tuokin että jotkut sanoo sitä "arkiseksi" vaikka ei ole edes nähnyt sitä eikä tule omistamaankaan sellaista, ja vertaa Vacheron Constantiniin ja Patek Philippeen koska kuvittelee tietävänsä kelloista jotakin.

      • RolexDuunarinValinta

        Rolex on hyvä arkikello ja VC/Patek arvokelloja.


    • kultainen_kelloseppä
    • ihanAmmattiseppä

      Jokaisen kellosepän suosikkikello on tietenkin Emporio Armani.

    • itse.koettu

      ammattisepät pitävät paljon Gant, Seiko ja Tissot kelloista,
      Rolexit, Omegat, Audemars Piquetit ja muut aiheuttavat lähinnä naurunsekaista sääliä

      • ArvokelloVSrihkama

        Koska he eivät pysty niitä huoltamaan tai korjaamaan. Katkeruutta se on.
        Tusina seppä vaihtaa noihin Ganteihin ja perus Seikoihin uuden muutaman euron koneiston ja rahastaa siitä reilusti.


    • yrittäjätkinvälttävät

      Isäni on kohtuullisen hyvin onnistunut yrittäjä ja käyttää ihan tavallista Seikon rannekelloa päivittäin, ei edes kalliin pää malli vaan perusarkinen kvartsi Seiko joka on luotettava ja kestää päivittäisen käytön. Isäni ei suostuisi esiintymään asiakasfirmojen edustajien edessä mikään Rolex ranteessaan, joku raja siinäkin on miten yrittäjä esiintyy julkisesti edustaessaan. Jopa mies jolla on rahaa välttää Rolexia sen huonon maineen takia.

      • JunttiEiYmmärrä

        Ulkomailla on luotettavan miehen merkkinä arvokello ranteessa. Suomalainen kateus on taas metsäläisen merkki.


      • rolexitsikaklliita
        JunttiEiYmmärrä kirjoitti:

        Ulkomailla on luotettavan miehen merkkinä arvokello ranteessa. Suomalainen kateus on taas metsäläisen merkki.

        Suomalainen yrittäjä on yleensä riittävän fiksu osatakseen kiertää Rolexin kaltaiset sikakalliit turhakkeet kaukaa. Yrittäjä ei tarvitse pärjätäkseen mitään Rolexia eivätkä sitä käytä yhteistyökumppanitkaan, joten yrittäjä ostaa järkevän hintaisen perus kvartsikellon ja hankkii hiukan mukavamman auton itselleen.
        Sillä ei ole mitään väliä miten ulkomailla pukeudutaan tai mitä muualla maailmassa arvostetaan. Suomi ei ole sivistynyt kansa eikä siitä koskaan sellaista edes tule vaan täällä elää tuulipukukansa joka vihaa herroja ja narreja sekä pukeutuu tuulipukuihinsa ja rakastaa niitä. Rolex ei sovi suomalaiseen mielenlaatuun eikä kulttuuriin, se on toiselta planeetalta verrattuna suomalaiseen joka ostaa yleensä Leijonan tai Casion tai Seikon kellon.


    • Hyväostostaas

      Jos suhteellisen nuorena hankkisi Rolexin ja käyttäisi vain kevyesti vapaalla ja huollot valmistajan suositusten mukaan, arvon pito olisi taattu vielä 40v kuluttua, voisi joku harkita Rolexin hankintaa...

    • KöyhätKyykkyyn

      Minä käytän kultaista Rolexia juuri sen kusipää-leiman vuoksi. Ajan lisäksi Lexuksen katumaasturilla samasta syystä. Ja idolisoin Donald Trumpia. Halveksin veronmaksajia, veroja maksavat vain köyhät ja tyhmät. Saan suorastaan kiksini siitä, että vähävaraisempia sapettaa ja sitten purkavat tunteitaan täällä netissä. Köyhät kyykkyyn ja punakapinalliset ladon taakse!

      • OmaVikasiEiVoiAuttaa

        Taidat olla kovin kateellinen menestyjiä? No itse ole tiesi valinnut ja kärsit siitä loppu elämäsi.


    • dfafadfadf

      Muistutan että ostakaa kerralla kunnon kello Rolex. Moni hassa rahansa ns. laatukelloon kuten Orikseen tms ja ostaa näitä sitten useamman kappaleen. Ostakaa kerralla Rolex niin ei tarvitse haaveilla hyvästä laatukellosta.

    • RolexRulex

      Rolex-tilaus vetämässä. Tähän asti olen vältellyt merkkiä se ökymaineen vuoksi, mutta tulin järkiini kun totesin kolme asiaa:

      1) Rolex on oikeasti aivan helevatin hyvä kellovalmistaja, monessa mielessä, ja uusimmat koneistot ovat erinomaisia.
      2) Olen haaveillut (siis ollut mielessä) kymmeniä vuosia tietystä mallista ja nyt sen sitten tilasin.
      3) Minulla on helposti varaa mainittuun kelloon.

      Malli ei ole mikään kullitettu ökyversio, vaan sellainen, joka ei hyppää silmille. Kahta edellistä laatukelloani hintaluokissa 4000-7000€ ei niitäkään ole kukaan pannut merkille eikä edes huomannut, toivottavasti ei tätäkään*. Hintakin tuli tinkaamalla jokseenkin kohdilleen.

      *) minulle hyvä mieli tulee laadukkaan ja ehkä myös eksklusiivisen käsityön taidonnäytteen omistamisesta ja käyttämisestä, ei sen näyttämisestä. Joskus kun epäilen että kello huomattaisiin vaikkapa baarikäynnillä, vaihdan ranteeseen jonkun halvemman hintaluokan beaterin. Vältyn kiusallisilta tilanteilta.

      • Minäminäminäminä

        Ettekä vaihda


      • RolexRulex
        Minäminäminäminä kirjoitti:

        Ettekä vaihda

        Kyllä muuten vaihdan. Monestakin syystä en halua ihmisten huomaavan "parempia" kellojani. Arveluttavissa tilanteissa ranteessa on joko Certinan suklari tai Longines VHP tai parin satkun Seiko pukukello, ja paremmat kellot säilyvät lipaston laatikossa.


    • EhjätHousutJaKalliit

      Rolex taitaa olla maailman rakastetuin kellomerkki. Yksinkertainen Google -haku "I love Rolex" antaa peräti 36500000 ja "I hate Rolex" vain 530000 osumaa. Toisin sanoen Rolexin vihaajia on vain 1,4% Rolexista tykkäävien määrästä.

      Turhaan täälläkin ovat katkerat syrjätyjät pelastusarmejan jätelaatikosta löytyneitä pelihousujaan repineet. Maailma menee omaa menoaan.

    • ehdotoneirolexille

      Ehdoton ei Rolexille monestakin syystä eikä vähiten siksi, että se on ökykello. Mutta koska Rolex Submarinerin ulkonäkö sinänsä on ikoninen diverin esikuva niin ostin itse Seiko SKX007:n jota sanotaan toisinaan "Seiko Submarineriksi" kellopiireissä. Seiko SKX007 on robusti työkalukello, beateriksi sanottu ja näyttää vanhan mallin Rolex Submarinerilta ja on erittäin kestävä ja laadukas. Samalla en tullut tukeneeksi rahoillani Rolexin kaltaista ökykorujen valmistajaa vaan maksoin järkevän hinnan valmistajalle joka tuottaa kellon johon tavallisella duunarilla on varaa. Rolexia en tule idologisista syistä hankkimaan koskaan, piraattikopioita varmastikin vielä jonkun lisää jo ihan siksi, että aion ilmaista tukeni tuotekopioinnille ja samalla saan vahingoitettua Rolexin taloutta edes vähän.

      • RolexRulex

        Rolexin omistaa hyväntekeväisyyssäätiö.


    • KateusJaSivitymättyömyys

      Ökyauto on juntille paremmin hyväksytty kuin hyvä kello. No juntteja ja kateellisia metsäläisiä Suomi on täynnä.

    • hauskaatoihua

      Eihän nyt kello noin vakava asia ole. Jos joku haluaa ranteessaan kiikuttaa kymmenien tuhansien alkeellista muinaismuistoa, eihän sen pitäisi kenenkään ihon alle mennä. Kukin tyylillään. Rolexissa on vielä se, että se on yiivoimaisesti kopioiduin kello, monikaan ei edes tiedä kantavansa piraatti rolexia ranteessaan. Maksanut siitä esim. 8 000 euroa vaikka saman olisi voinut saada 300 eurolla.

      • Hyväostostaas

        Jaa, oletko siis mennyt halpaan kun tiedät muka, piraatti kvartsi Rolex maksoi 90 luvulla n.6mk oyster kopio päivämäärällä meni huuruun jos ei kuivannut käsiään, silti raksuttaa vieläkin kun pariston vaihtaa 2vuoden välein. Annoin joke rippilahjaksi eteenpäin eikä kukaan ole luulluulut aidoksi ihmeen hyvästä kullanväristä huolimatta. Noissa kalliimmissa piraatti rolexeissa käytetään ETA koneita ja paino on anoastaan aitoa.


    • Anonyymi

      Tästä ketjusta sai taas hyvät naurut!!!

      • Anonyymi

        Ei mitään Rolexia vaan Prologue


      • Anonyymi

        Poika saanut Mikki Hiiri kellon. Hurraa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poika saanut Mikki Hiiri kellon. Hurraa!

        Rollex buahahahahah. Ei semmottii kannata ostella. Menee raha hukkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rollex buahahahahah. Ei semmottii kannata ostella. Menee raha hukkaan.

        Perustele tarkemmin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustele tarkemmin?

        Yks naarmu rungossa niin hinta on tippunut 1000 €€€


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yks naarmu rungossa niin hinta on tippunut 1000 €€€

        Älä jaksa kun et asioista mitään tiedä. Kello on käyttöesine ja siihen tulee elämän jälkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yks naarmu rungossa niin hinta on tippunut 1000 €€€

        Mitä väliä sillä on kun kello on ostettu pidettäväksi ja käytettäväksi eikä jälleenmyyntiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä väliä sillä on kun kello on ostettu pidettäväksi ja käytettäväksi eikä jälleenmyyntiin?

        Käyttöesine. Hmm. Monet vaihtaa kelloja kuin kalsareita. Siin on käyttöesine kaukana. Leikkimistä se o. "Kattokaa, miul on 10000€ Rollexi". Sitte ku otettu IG:hen parit kuvat niin pitää vaihtaa toiseen. "Kellomies".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyttöesine. Hmm. Monet vaihtaa kelloja kuin kalsareita. Siin on käyttöesine kaukana. Leikkimistä se o. "Kattokaa, miul on 10000€ Rollexi". Sitte ku otettu IG:hen parit kuvat niin pitää vaihtaa toiseen. "Kellomies".

        Aina löytyy porukkaa laidasta laitaan, mutta ei se kalsarin vaihtaja porukka kovin iso ole, ahkeria kylläkin.


      • Anonyymi

        Ken sellaista arvostaa?
        Taitaa tuolla nuoremmassa väessä olla aina vaan enemmän niitä elvistelijöitä vaatteilla, kelloilla jne... Tyhmäähän se on, mutta eipä some ainakaan ihmistä kehitä parempaan tai viisaampaan suuntaan.


    • Anonyymi

      Rolex, maailman vittumaisin rannekello

      • Anonyymi

        Haluttu ja kallis, kateutta unohtamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluttu ja kallis, kateutta unohtamatta.

        Rolexin omistaja näkee kaikki merkkiä kritisoivat mielipiteet kateutena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rolexin omistaja näkee kaikki merkkiä kritisoivat mielipiteet kateutena.

        Miksi kritisoida kellomerkkiä ilman perustelua, se kertoo kateudesta.


      • Anonyymi

        Rolex - yksi malli - 100 upeaa väriä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rolex - yksi malli - 100 upeaa väriä

        Olisko yksi rattikuva?

        Muista ei saa ottaa kuvaa liikkuvasta autosta. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko yksi rattikuva?

        Muista ei saa ottaa kuvaa liikkuvasta autosta. :)

        Eikö vieläkään löydy mitään asiallista sanottavaa? Silloin olisi viisainta olla hiljaa, muuten kateus paljastuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kritisoida kellomerkkiä ilman perustelua, se kertoo kateudesta.

        Kallis ja ruma. Yksi malli, tuhat versiota. Rolexia ostetaan brändin ja egon takia. Mauton merkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kallis ja ruma. Yksi malli, tuhat versiota. Rolexia ostetaan brändin ja egon takia. Mauton merkki.

        Valitettavasti tuo on tietämättömän yleinen harhainen ja täysin väärä tieto.
        Rolex on todella laadukas ja teknisesti hyvä kello jonka he valmistavat kokonaan ihan itse alusta loppuun. Mallisto on ajaton ja sitä muunnellaan hyvin hillitysti ja se on kovin haluttu ja ostettu kellomerkki.
        Rolex on erittäin hyvin brändätty ja se toimii positiivisesti ja myös negatiivisesti ja on ihan omista tiedoista ja mieltymyksistä kiinni miten asiaan suhtautuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö vieläkään löydy mitään asiallista sanottavaa? Silloin olisi viisainta olla hiljaa, muuten kateus paljastuu.

        C'mon... yksi rattikuva olisi paikallaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        C'mon... yksi rattikuva olisi paikallaan?

        Tuollainen kateus on niin noloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollainen kateus on niin noloa.

        No c'mon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        C'mon... yksi rattikuva olisi paikallaan?

        Hei, voisko laittaa yksi rattikuva? C'mon. Mä niin odotan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti tuo on tietämättömän yleinen harhainen ja täysin väärä tieto.
        Rolex on todella laadukas ja teknisesti hyvä kello jonka he valmistavat kokonaan ihan itse alusta loppuun. Mallisto on ajaton ja sitä muunnellaan hyvin hillitysti ja se on kovin haluttu ja ostettu kellomerkki.
        Rolex on erittäin hyvin brändätty ja se toimii positiivisesti ja myös negatiivisesti ja on ihan omista tiedoista ja mieltymyksistä kiinni miten asiaan suhtautuu.

        Juuri näin!


    • Anonyymi

      🤣🤣🤣 olen maksanut tähän viimeisen 25 vuoden aikana suoria tuloveroja jotain 2,5- 3 milj euron välillä suomen yhteiskuntaan rehellisellä ja arvostetulla työllä tienatuista rahoista. Kannan Rolleria ylpeydellä, se on ansaittu.

    • Anonyymi

      Rolex on hyvä merkki, hieman yliarvostettu markkinoilla ja aiheuttaa liikaa kateutta.

    • Anonyymi

      Vit*ttaa se kun 10k€ Rolleen tulee kolhu ja hinta sen jälkeen 2k€

      • Anonyymi

        Väärin, kello on käyttöesine ja siihen kuuluu naarmut ei ne juurikaan arvoa alenna, ellei ole todella pahoja. Jos ei pidä naarmuista, niin niitä voidaan hioa pois ja kiillottaa uuden veroiseksi, kunhan se tehdään oikein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärin, kello on käyttöesine ja siihen kuuluu naarmut ei ne juurikaan arvoa alenna, ellei ole todella pahoja. Jos ei pidä naarmuista, niin niitä voidaan hioa pois ja kiillottaa uuden veroiseksi, kunhan se tehdään oikein.

        Maassa maan tavalla. Kunhan kiusataan kommenteilla


    • Rolexit ovat teknisesti todella hyvin suunniteltuja, laadukkaita, kestäviä ja hillityn näyttäviä. Pitävät yleisesti myös arvonsa hyvin. On toki muitakin yhtä laadukkaita kelloja kolmasosahinnalla, mutta oikeasti rikkaalle sillä ei ole merkitystä. Brändi ratkaisee, ja se mitä itse ajattelee siitä.

      Yhtiönä Rolex on varsin syvältä. Vastenmielinen putiikki ja luotaantyöntävä asiakaskäsitys. ; )

    • Anonyymi

      Kukaan järkevä ihminen osta laatukelloa esittelyä varten, ei, sitä ihastellaan kotioloissa yksinään ja ulkona kannetan vain silloin kun sen saa kätevästi hihaan piiloon.

    • Anonyymi

      Rolloa on helppoa vihata. Sen verran tyyriitä munan jatkeita

      • Anonyymi

        Kateuttahan tuossa ei ole lainkaan kysymys, eihän? Hihii!


    • Anonyymi

      sain perintöä ja osalla ostin itselle Rolexin, siitä saa sitten lapsenlapsetkin kellon itselleen kun huoltaa 10 v välein eikä käytä rymykellona
      laadukas ja hinta senkun nousee

    • Anonyymi

      Käsityön osuus Rolexissa?

      • Rolexin valmistussarjat ovat Rolexilla niin suuria ja sveitsiläinen työvoima niin kallista, että valmistuksen käsityön osuus on varmasti paljon pienempi kuin kiinalaisissa Rolexin kopioissa.

        Olisi mielenkiintoista päästä käymään "oikeasti" oikean kellotehtaan valmistusprosesseja tutkimaan, mutta prosessit ovat luonnollisesti huippusalaisia. Ne "tehdaskäynnit" ovat pääsääntöisesti kusetusta; todellisesta kellokoneiston valmistuksesta ja kokoamisesta ei taatusti näytetä eikä kerrota yhtään mitään ulkopuolisille.

        Rannekellon koneiston kokonaan kokoaminen robotilla luulisi olevan aivan mahdotonta, mutta ilmeisesti näin tehdään, joskin Rolexista en tiedä. Uskomatonta...


      • Anonyymi
        kollimaattori kirjoitti:

        Rolexin valmistussarjat ovat Rolexilla niin suuria ja sveitsiläinen työvoima niin kallista, että valmistuksen käsityön osuus on varmasti paljon pienempi kuin kiinalaisissa Rolexin kopioissa.

        Olisi mielenkiintoista päästä käymään "oikeasti" oikean kellotehtaan valmistusprosesseja tutkimaan, mutta prosessit ovat luonnollisesti huippusalaisia. Ne "tehdaskäynnit" ovat pääsääntöisesti kusetusta; todellisesta kellokoneiston valmistuksesta ja kokoamisesta ei taatusti näytetä eikä kerrota yhtään mitään ulkopuolisille.

        Rannekellon koneiston kokonaan kokoaminen robotilla luulisi olevan aivan mahdotonta, mutta ilmeisesti näin tehdään, joskin Rolexista en tiedä. Uskomatonta...

        Uskomatonta


      • Anonyymi
        kollimaattori kirjoitti:

        Rolexin valmistussarjat ovat Rolexilla niin suuria ja sveitsiläinen työvoima niin kallista, että valmistuksen käsityön osuus on varmasti paljon pienempi kuin kiinalaisissa Rolexin kopioissa.

        Olisi mielenkiintoista päästä käymään "oikeasti" oikean kellotehtaan valmistusprosesseja tutkimaan, mutta prosessit ovat luonnollisesti huippusalaisia. Ne "tehdaskäynnit" ovat pääsääntöisesti kusetusta; todellisesta kellokoneiston valmistuksesta ja kokoamisesta ei taatusti näytetä eikä kerrota yhtään mitään ulkopuolisille.

        Rannekellon koneiston kokonaan kokoaminen robotilla luulisi olevan aivan mahdotonta, mutta ilmeisesti näin tehdään, joskin Rolexista en tiedä. Uskomatonta...

        Ei oikein onnistu kokoaminen robotilla. Swatch Sistem51 koneisto on koottu robotilla, mutta melkoista kuraa se onkin. Automaattikoneistossa on 51 osaa ja vain yksi ruuvattava ruuvi. Ei voi huoltaa, säätää tai korjata.


    • Anonyymi

      Laatukelloista tylsin. Lähes kaikki mallit identtisiä kopiota.

    • Anonyymi

      Rolex on vähän sellainen arvattava ja tunnistettava.
      Siksi se on vähän joka duunarin haaveissa ja jos vaikka pääsee myymään firmansa niin rolex ostetaan koska muista arvokellloista ei ole kuultukaan. Ja jos taas on ikänsä palkkarenkinä niin sitten se on ranta-rolex. Ja niitähän piisaa etelän rantakohteissa. Se on se suosituin kopiokello, painava kiinalainen rqutaklöntti jonka sisässä halpa pieni koneisto.

      • Anonyymi

        Rolex on laadukas ja hyvä kello ja se on myös harrastajien suosiossa ja hyvää jälleenmyynti kamaa. Eriasia on sitten tykkääkö sen yleisyydestä, ulkomuodosta ja maineesta nousukkaiden ykköskellona.


    • Anonyymi

      Kaikki Rolexit samasta muotista

      • Anonyymi

        Väärin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärin.

        Oikein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein.

        Kannattaa perehtyä asiaan ennen huutelua, ettet tee itsestäsi noloa kateellista huutelija.


    • Anonyymi

      Rolex on erittäin laadukas kello ja merkin tunnettuus on kelloista paras.

      Valitettavasti tämä näkyy myös väärennösten markkinoilla. Kaikkia malleja saa laaduttomina kympin kopioina ja laadukaina satkun kopioina ja lisäksi halpismerkit tekevät rolexin näköisiä omia teelmiään.

      Rolex herättää voimakkaita mielikuvia joko rikkaudesta ta rikkauden feikkaamisesta tai näyttämisenhalusta.

      Rolexin kalleud on myös saanut ihmiset kuvittelemaan että isonsukelluskello ln arvokas pukukello. Sitähän se ei ole niinkuin ei ole älykellokaan.

      Sukellusmöhkäle istuu kyllä duunivaatteiden kanssa ihan kivasti ja vapaa-ajan kamojen kanssa se on suorastaan miehekäs valinta - edellyttäen että ranne on yhtä jykevä kuin kellokin.

      Oikeasti varakkaalle löytyy todella hienoja kelloja joista vain tosi asiantuntija osaa arvata hinnan. Muut ajattelevat vain että onpa tyylikäs kello

    • Anonyymi

      Rolle on itselläkin menettänyt hohdettaan, sama pätee kyllä muihinkin, omega ja panerai esimerkiksi. Se johtuu siitä että mihin tahansa harrastajayhteisöön menee, eli nämä faceryhmät ja foorumit niin noita kaikkia tunkee silmille kirjaimellisesti koko ajan. Ei niitä joka pojalla ole mutta yleisiä alkaa suomessakin olla. Tän takia pidän esim mikrobrändeistä enemmän vaikkakin tekevät usein murto osan maksavia kelloja rolleen verrattuna.

    • Anonyymi

      Maksetaanko brändistä liikaa?

      • Anonyymi

        Brändi ja laatu maksaa kaikessa. Ihme juttu ja vaikea ymmärtää. Hihii!!


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe