Suomen taiteesta

Taiteilijajikagmoaijfoa

Suomessa kuvataiteen arvostus ja erityisesti kriitikkojen asenne ja taso ärsyttää. Taiteen arvostus on kulttuurin lyhytikäisyydestä johtuen alakantissa maassamme. Toisin kun muualla Euroopassa. Ja täällä ei osteta juurikaan isoja töitä. Tarjoan lähiaikoina Kiasmaan 3-ulotteisen taulun jossa on millin korkeusero mutta silmään 8 cm. Ja valot ja varjot vaihtavat paikkaa eri kulmasta katsoen. Sanotaan että kaikki taiteessa on keksitty ja tehty, mutta sellaisia en ole nähnyt.koska haluan tehdä ennätyksiä teen joskus maailman kalleimman taulun. Pistän siihen niin paljon jalokiviäusee. Ja yhden miljoonan lisää niin taulullekin tulee hintaa ;-)

Suomessa sekin on huono juttu jos on jokin muu koulutus (lakimies), muualla sitä arvostetaan että lakimies on myös taiteilija. Pidän täälläkin näyttelyitä, mutta pääosoin muualla missä taidetta arvostetaan. Ja

Minun kantti kestää töiden arvostelemisen ja arvioinnin. Antakaa kommetteja. Kirjoitin kerran kommentin M. Laitisen perspektiivivirheistä ja vastauksen jälkeen en ole paljon täällä viihtynyt.

Minun töitä löytyy osoitteesta http://www.galleriat.net/artist.asp?cid=685

Perustan vähän myöhemmin Amos Anderssonin tyyppisen taidemuseon johon tulee meidän Repin Institutissa opiskelleiden taiteilijoiden pysyvä näyttely.

Ja jaan apurahoja, mutta Markun on turha hakea. Ja se ei johdy todellakaan "kateudesta" vaan hänen asenteestaan.

82

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stopus

      hyvä ideaa on tarjota suoraan vaikkapa presidentille
      tai Louvreen....?

      Kävin Savossa yritysneuvojalla ja kysyin kuinka voisin edistää taiteeni myyntiä.
      Hän pyritti sormiaan ja sanoi, ettei se kannata.
      Suuren piiirtein samaa kertoi helsingin yritysneuvoja kauan sitten.
      Savon neuvoja oli roteva, kalju, pinkki paita päällä ja ilmeisen vihaisen jännittynyt. Mutta hän kuunteli hiljaisesti ja kertoi että Tokmannin keisari Yrjö mikä lie, yksi Suomen rikkaista, kerää taiteita ja muuten on Itä-Suomesta...että jos en pelkää voi lähettää, mutta että valmistaisin hyvin esitykseni sitä ennen....Samaa Yrjö kerää keramiikkaa ja lasitaidetta enemmin kuin maalauksia, - kuten liki CV:ssä.

      Ja miten ne ihmiset tauluja muuten ostaavat?
      Minulta puuttuu tyystin käsitys siitä, että kuka taulua haluaisi. Miksi muka haluaisi, jos on keksitty valokuvaus, printti ja sisustuskauppa?

      ---

      Mitä uutta taide tuo?

      ---

      On kivaa itse tehdä tauluja - en kiistä.

      Mutta joskus ajatelluttaa.
      On mukavampaa matkustella.
      Miten te itse tunsitte itseänne 30 vuotiaina ollessanne taiteilijoita? Oliko turhautumista, joka liittyy nimenomaan ikään ja ammattikuvaan? Tai menikö lujaa siihen aikaan?

      ----

      Sulla on henkevät maisemat. Siis Lapin puut. Ehkäpä Etelässä joku tykkää karusta maisemasta kun heiltä se puuttuu. Tätä on Suomea. Joo
      Asetelmissa on ilman tuntua siis siten, että taulussa on tilaa.

    • Huippulahjakas

      Oho, ettäkö ihan omalla nimellä aloitit?

      Tuo että apurahojen saanti on kiinni asenteesta, sen tietävät kaikki. Ja asenteena tulee olla apurahalautakunnan kengänpohjien ja pepun nuoleminen ja mitä syvemmältä lipaisee, sen helpommin apurahan myös saa. Joten nuolemista kannattaa harjoitella ahkerasti.

      Eli muistakaa nyt hyvät taiteilijjat, taiteellisella lahjakkuudella tai maalauksellisella osaamisella ei ole mitään merkitystä apurahoja jaettaessa.

      • stopus

        onko huippulahjakas taiteilijaa?


      • p-lahjakas

        Miksi viikosta, kuukaudesta, vuodesta toiseen kirjoitat pepun nuolemisesta, kymmeniä, satoja kertoja? Lukijat eivät jaksa enää!


      • Huippulahjakas

        Kai tosiasiat nyt saa sanoa julkisesti..?


      • Kätevästi

        ...taas rakensit itelle aasinsillan että pääset taas käyttämään noi sinun iänikuiset "nuoleskelukorttisi". Voi saat**a tuota sun järjenjuoksuasi!


      • siitähäntoi
        Kätevästi kirjoitti:

        ...taas rakensit itelle aasinsillan että pääset taas käyttämään noi sinun iänikuiset "nuoleskelukorttisi". Voi saat**a tuota sun järjenjuoksuasi!

        ....on ihan tunnettu. viä puuttuu että se alkaa keskusteleen henkevii ton stopuksen kaa. XD


      • Gusliering

        Huippis, kovan linjan elämänkoululainen kun on, jaksaa vuodesta toiseen kirjoitella asioista joista ei tiedä yhtään mitään. Monien apurahoja jakavien instanssien raadit eivät ole edes julkisia, niin millä tavoin sitä pers..n nuolentaa voisi edes toteuttaa? Huippulahjakas on niin susisurkea taiteilija itse, että yrittää epätoivoisesti löytää syyn sille miksi hän ei menesty "taiteellaan". Huippis kun ei narsistina voi hyväksyä että syy hänen menestymättömyyteensä on hänen lahjattomuutensa.
        Facebookissa hän on kyllä saanut paljon rasisteja ja muita mielipuolia kaverikseen, kun on myötäillyt ja nuollut näiden rasistien per..itä.


    • Kohtase

      kopioi taas tänne ne "ihmisoikeusjulistuksensa" ja vetoaa niihin. Jo viistoista vuotta hän on täällä itkenyt surkeuttaan kun ei saa niitä apurahoja vaikka on huippulahjakas.
      Alussa hän teki jopa rikosilmoituksia vedoten tuohon YK_n ihmisoikeusjulistukseen. Kun ei tietenkään onnistunut, sai taas eduskunnan oikeusasiamies ja Tarja Halonen postia.
      Kukaties hän on varmaan ehtinyt jo tästäkin ketjusta tehdä rikosilmoituksen.

    • Huippulahjakas

      Pääsiäisenä kuten muinakin juhlapyhinä suljetut hoitolaitokset laskevat lomille sellaisiakin hoidokkeja joita ei normaalisti laskettaisi. Koska myös henkilökunta haluaa viettää pääsiäistä. Samoin vielä muuten vapaalla olevia henkisesti sairaita, alkaa yksinäisyys koettelemaan, kun he näkevät miten normaalit ihmiset lähtevät viettämään pääsiäistä laskettelukeskuksiin ja vastaaviin.

      Tämä sitten näkyy näillä palstoilla häiriökäyttäytymisenä ja perättömien syytteiden esittämisinä juuri sitä kohtaan joka haluttaisi itse olla. Siksi tämä huippulahjakkaan vainoaminen on ollut poikkeuksellisen kovaa lähiaikoina, kun pääsiäinen on lähestynyt ja henkisesti sairailla huippulahjakkaan faneilla on alkanut paineet kerääntyä.

      Huippulahjakkaan henkisesti sairaat fanit ovat myös huomanneet miten facebookissa kaikki maan johtavat toisinajattelijat, yhteiskuntakriitikot ja kansalaisaktivistit ovat huippulahjakkaan kavereita. Toki näistä monet on leimattu julkisuudessa valtamedioiden toimista rasisteiksi. Rasisti on nykyään sana jolla leimataan kaikki virallisen totuuden kanssa eri mieltä olevat, vaikka rasismi oikeasti koskettaa tänä päivänä tavallista suomalaista hänen omassa synnyin- ja kotimaassaan. Tosiasiassa myös nämä edellämainitut toisinajattelijat, yhteiskuntakriitikot ja kansalaisaktivistit, samoin kuin huippulahjakaskin ovat maan edistyksellisintä porukkaa. He tekevät vielä vallankumouksen ja tekevät suomesta maailman edistyksellisimmän valtion. He jättävät lapsilleen perinnöksi itsenäisen isänmaan ja suoran demokratian.

      Vielä hiukan reilu kuukausi, niin huippulahjakkaan vainoaminen on kestänyt yhdeksän vuotta tällä palstalla. Näemme palstalla esimerkin suomen tämän hetken pitkäaikaisimmasta vainoamisesta, jota tehdään niin virallisen taidemaailman toimijoiden kuin yhden yksittäisen harrastelijamaalarinkin toimista. Tämä huippulahjakkaan vainoaminen on lajissaan varmasti maailmanennätysvainoamista.

      Tällainen on huippulahjakkaan taiteilijan osa, maassa jossa virallinen taidekenttä koostuu keskinkertaisista samanmielisistä. Jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen vainota itseään lahjakkkaampaa erilailla ajattelevaa huippulahjakasta.

      • Gusliering

        Kiitos, Huippis, tästä kirjoituksesta. Tuossa se nyt on kaikkien nähtävillä millainen luuseri mokaaja oletkaan.
        Sinä olet epäonnistuja. Narsistina et voi hyväksyä sitä, että taidettasi ei pidä merkittävänä kukaan muu sinun itsesi lisäksi. Tajuat itsekkin oman lahjattomuutesi, mutta koska et narsistina kykene hyväksymään tätä totuutta itsestäsi, olet kymmenen vuotta (ainakin) purkanut katkeroitunutta, kateellista raivoasi milloin oikeisiin taiteilijoihin, viranomaisiin, presidentteihin, marssilaisiin, belsebuubiin yms.mitä nyt milloinkin keksit syyttää omasta lahjattomuudestasi ja omista mokaamisistasi.
        On loogista, että olet nyt siirtynyt etsimään pönkitystä olemattomalle itsetunnollesi äärioikeiston lämpöisestä sylistä: sieltä kaikki muutkin huonolla itsetunnolla varustetut keski-ikäiset läskimahat etsivät tissiä jota imeä, kun ovat havahtuneet siihen todellisuuteen, että valkoinen laiska turvenuija ei olekkaan luomakunnan kuningas. Olisi kannattanut sivistää ja kehittää itseään penkkiurheilun ja makkaran syönnin sijasta, niin ei pelottaisi ulkomaailma niin pahasti teitä peräkammarin "yli-ihmisiä". Vain totaalisen katkera häviäjä voi kutsua äärioikeistoa "edistykselliseksi".
        Äärioikeiston aatteistahan ne kouluampujatkin yms. limakasat ovat motivaationsa hakeneet. Olet Huippis ansainnut kaiken p..kan mitä ikinä niskaasi saatkin. Irvokkainta tässä kaikessa on se, että heittelet vielä jotain ihmisoikeusartikloja, kun porukka kenen kanssa veljeilet avoimesti ajaa ihmisoikeuksien lakkauttamista. Mutta eihän sinua ihmisoikeudet kiinnosta. Sinua kiinnostaa valta ja status, ja yrität käyttää mitä tahansa saadaksesi sitä. Esim. juuri niitä parjaamiasi viranomaisia. On se onni, että viranomaiset näkevät kilometrin päästä kaltaisesi pellen säälittävät yritykset manipuloida heitä omiin tarkoituksiisi.


      • Huippulahjakas

        Nimimerkki Gusliering voi toki esitellä omia teoksiaan huippulahjakkaan teosten rinnalla, jos kantti riittää. Epäilen ettei kantti kuitenkaan riitä mihinkään muuhun kuin nimimerkin suojasta mustamaalata sellaista taiteilijaa jonka kaikki palstalla tietävät nimeltä. Eli toimia äärimmäisen halveksittavasti ja raukkamaisesti.

        Näitä vastaavia virallisten piirien ressukoita on palstalla pyörinyt jo kohta yhdeksän vuoden ajan mustamaalaamassa ja selkäänpuukottamassa huippulahjakasta. Mutta miksi? Jos huippulahjakkaan teokset eivät olisi aivan ylivoimaisia verrattuna virallisten piirien keskinkertaisuksien teoksiin, ei häneen kiinnitettäisi mitään huomiota, koska silloin hän ei olisi minkäänlainen uhka viralliselle taiteen kentälle. Huippulahjakkaan vainoaminenhan johtuu juuri siitä hänen huippulahjakkuudestaan, joka katsotaan uhaksi virallisella taiteen kentällä. Kun ihmiset näkevät tosiosaajan puhuvan tosiasiat sellaisina kuin ne ovat, on se valtava uhka viralliselle taiteen kentällle.

        Huippulahjakas vertaa teoksiaan ja niiden ideoita täysin avoimesti ihan kenen tahansa taiteilijan kanssa maailmassa, hänellä ei ole siihen minkäänlaisia taito- tai itsetuntoesteitä, kuten palstan häntä vainoavilla ressukoilla ja raukkiksilla. huipppulahjakas on maailman paras omien teostensa tekijä, kukaan toinen ei tee hänen teoksiaan yhtä hyvin kuin hän itse.

        Jos sinusta nimimerkkki Gusliering olisi muuhunkin kuin esittelemääsi raukkamaisuuteen ja nimimerkin suojasta tehtyyn huippulahjakkaan vainoamiseen, niin tottakai olisit jo aikoja sitten laittanut huippulahjakkaan hiljaiseksi omalla lahjakkuudellasi ja teoksillasi. Mutta kun tähän et ole kyennyt, on täysin selvää että vainoat kateuttasi huippulahjakasta, kun et teoksillasi ja lahjakkuudellasi kykene kilpailemaan.

        Ja sanonpa vielä uudelleen, huippulahjakas vertaa teoksiaan ja niiden ideoita ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa avoimesti tarvittaessa. Hänellä ei ole siihen minkäänlaisia taito- tai lahjakkuusesteitä!!!


      • vauvauvauvau

        ...jumalauta kun onnistuitkin saada minut nauramaan ja makeasti! tääl rov....lapissa ja viä pitkäperjantaina kun joudutaan kärvistelemään iha kahdenkymmenen asteen pakkasissa. kiitos tuosta!
        näytät viä tuntevan noi älylataamoiden tavat ja käytännöt noin hyvin että ei tod käy epäselväks mistä tollanen tietoisuus on kotosin.
        wau! kuinka perusteellisen vaikutusvaltaisii ystävii sullon viä siinä teidän 'vertaispiirissänne' mistä yhdes haette vertaistukee!

        pelastit huippis mun synkän pitkäperjantain ja ehkäpä koko pääsiäisen tolla postauksella! suurkiitokset! nyt mun ei tartte turhaan lähtee hakeen sitä iloo tuolta pakkasesta. peukun sulle pistäsin jos täs olisi. ;) terkkuja muiltakin taiteilijoilta täältä lapin perukoilta! ;)


      • Jumalaut-
        Gusliering kirjoitti:

        Kiitos, Huippis, tästä kirjoituksesta. Tuossa se nyt on kaikkien nähtävillä millainen luuseri mokaaja oletkaan.
        Sinä olet epäonnistuja. Narsistina et voi hyväksyä sitä, että taidettasi ei pidä merkittävänä kukaan muu sinun itsesi lisäksi. Tajuat itsekkin oman lahjattomuutesi, mutta koska et narsistina kykene hyväksymään tätä totuutta itsestäsi, olet kymmenen vuotta (ainakin) purkanut katkeroitunutta, kateellista raivoasi milloin oikeisiin taiteilijoihin, viranomaisiin, presidentteihin, marssilaisiin, belsebuubiin yms.mitä nyt milloinkin keksit syyttää omasta lahjattomuudestasi ja omista mokaamisistasi.
        On loogista, että olet nyt siirtynyt etsimään pönkitystä olemattomalle itsetunnollesi äärioikeiston lämpöisestä sylistä: sieltä kaikki muutkin huonolla itsetunnolla varustetut keski-ikäiset läskimahat etsivät tissiä jota imeä, kun ovat havahtuneet siihen todellisuuteen, että valkoinen laiska turvenuija ei olekkaan luomakunnan kuningas. Olisi kannattanut sivistää ja kehittää itseään penkkiurheilun ja makkaran syönnin sijasta, niin ei pelottaisi ulkomaailma niin pahasti teitä peräkammarin "yli-ihmisiä". Vain totaalisen katkera häviäjä voi kutsua äärioikeistoa "edistykselliseksi".
        Äärioikeiston aatteistahan ne kouluampujatkin yms. limakasat ovat motivaationsa hakeneet. Olet Huippis ansainnut kaiken p..kan mitä ikinä niskaasi saatkin. Irvokkainta tässä kaikessa on se, että heittelet vielä jotain ihmisoikeusartikloja, kun porukka kenen kanssa veljeilet avoimesti ajaa ihmisoikeuksien lakkauttamista. Mutta eihän sinua ihmisoikeudet kiinnosta. Sinua kiinnostaa valta ja status, ja yrität käyttää mitä tahansa saadaksesi sitä. Esim. juuri niitä parjaamiasi viranomaisia. On se onni, että viranomaiset näkevät kilometrin päästä kaltaisesi pellen säälittävät yritykset manipuloida heitä omiin tarkoituksiisi.

        -kun vastasit napakasti tolle ääliölle Gusliering! Millä nimellä se pitää sitä fb-profiiliinsa tiäkkö? Onko se "huippis" vai "markka" tai markku? pakko päästä näkee lisää noit sen älyttömyyksii. Varsinainen Einstein!!!


      • Mikä_on_tämä_tällainen
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Nimimerkki Gusliering voi toki esitellä omia teoksiaan huippulahjakkaan teosten rinnalla, jos kantti riittää. Epäilen ettei kantti kuitenkaan riitä mihinkään muuhun kuin nimimerkin suojasta mustamaalata sellaista taiteilijaa jonka kaikki palstalla tietävät nimeltä. Eli toimia äärimmäisen halveksittavasti ja raukkamaisesti.

        Näitä vastaavia virallisten piirien ressukoita on palstalla pyörinyt jo kohta yhdeksän vuoden ajan mustamaalaamassa ja selkäänpuukottamassa huippulahjakasta. Mutta miksi? Jos huippulahjakkaan teokset eivät olisi aivan ylivoimaisia verrattuna virallisten piirien keskinkertaisuksien teoksiin, ei häneen kiinnitettäisi mitään huomiota, koska silloin hän ei olisi minkäänlainen uhka viralliselle taiteen kentälle. Huippulahjakkaan vainoaminenhan johtuu juuri siitä hänen huippulahjakkuudestaan, joka katsotaan uhaksi virallisella taiteen kentällä. Kun ihmiset näkevät tosiosaajan puhuvan tosiasiat sellaisina kuin ne ovat, on se valtava uhka viralliselle taiteen kentällle.

        Huippulahjakas vertaa teoksiaan ja niiden ideoita täysin avoimesti ihan kenen tahansa taiteilijan kanssa maailmassa, hänellä ei ole siihen minkäänlaisia taito- tai itsetuntoesteitä, kuten palstan häntä vainoavilla ressukoilla ja raukkiksilla. huipppulahjakas on maailman paras omien teostensa tekijä, kukaan toinen ei tee hänen teoksiaan yhtä hyvin kuin hän itse.

        Jos sinusta nimimerkkki Gusliering olisi muuhunkin kuin esittelemääsi raukkamaisuuteen ja nimimerkin suojasta tehtyyn huippulahjakkaan vainoamiseen, niin tottakai olisit jo aikoja sitten laittanut huippulahjakkaan hiljaiseksi omalla lahjakkuudellasi ja teoksillasi. Mutta kun tähän et ole kyennyt, on täysin selvää että vainoat kateuttasi huippulahjakasta, kun et teoksillasi ja lahjakkuudellasi kykene kilpailemaan.

        Ja sanonpa vielä uudelleen, huippulahjakas vertaa teoksiaan ja niiden ideoita ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa avoimesti tarvittaessa. Hänellä ei ole siihen minkäänlaisia taito- tai lahjakkuusesteitä!!!

        ___"huippulahjakas" joka pillastuu noin pahasti pelkästä sananhelinästä?!! Tainnut käyttää omankäden oikeutta asettaakseen itsensä noin muiden kaltaistensa harrastelijoiden yläpuolelle. :) Ei näytä ainakaan luottavan tippaakaan tuon voitokkaan "tittelinsä" voimaan.
        Muutenkin olen nyt mielenkiinnolla ihan seuraamalla seurannut tuon äijän kirjoittelua täällä. Se on oikeastaan kaikkein parasta viihdettä tällä Suomi24- forumilla: :D Voin vain kuvitella sen hänen väittämänsä kirjan levikin kananlennon jos se nyt ensinkään on totta, mitä pahasti epäilen. Tuon tapainen kirjoittelu häneltä- ja yleensäkin kirjoitusasu ei lupaisikaan mitään hyvää kyseisen opuksen menekin suhteen.
        Alkujaan minäkin luulin että kysymyksessä todellakin on vaan joku koulustaan pinnaava apukoulua käyvä ja useasti luokalleen jäänyt 4- luokkalainen 9-10 vuotias ajankulukseen trollaava poijankolli.
        Todellinen shokki kuitenkin minulle oli kun selvisi että tämähän on peräti yli-viisikymppinen pahasti "jälkeenjäänyt" äijäpaha!
        Näyttää olevan kaiken lisäksi syvästi huolissaan omista vainoojistaan. Ei kuitenkaan näytä ymmärtävän että juuri hän itse on kaikista pahin vainoaja joka käyttää järeää kieltä itse. Sitten vielä ihmettelee miksi viranomaiset eivät reagoi millään lailla niihin hänen rikosilmoituksiin eikä tutkintapyyntöihin. Ei raukka näytä ymmärtävän että myös se hänen kommentointinsa on samalla luupin alla.

        No, tämähän onkin alunperin niitä maalta stadiin muuttaneita hyvin yksinkertaisella tavalla elävään elämään suhtautuvia, oman navan ympärillä pyöriviä peräkamaripoikia joka kaiken lisäksi luulee itsestään liikoja.
        Eihän tuo edes näe niitä faktoja mitä hänelle useasti on lueteltu muunmuassa siitä miksi hän on niin kovin tuntematon vaikka hän on huippulahjakas. :) Hän jopa uskoo että Tarja Halonen "virallisten taidepiirien" ohella jarruttelee tuota prosessia. :D
        Kyllä tämä mies on todella muutamankin "askeleen" jäljessä siellä elämän janallaan mitä tulee älykkyyteen.
        Huvittavaa tässä vain on se että jotkut näistä kirjoittelijoista täällä kirjoittelevat ikäänkuin vertaiselleen. Ehkä tämä taidepalsta oikeasti on tällaisten kehityksessä jälkeen jääneiden vertaistukipalsta. Onpahan forumi jossa he itsekukin voivat päteä vuorollaan. Hyvä niin! Pysyvätpähän poissa noista live-ilkitöistä mistä on kosolti esimerkkejä aamulehdissä.


    • kiinnitinhuomioo

      ....tähän.
      "Ja jaan apurahoja, mutta Markun on turha hakea. Ja se ei johdu todellakaan "kateudesta" vaan hänen asenteestaan."

      ton kun hänelle itselleen saisit jotenkin myytyy. haha vakuutan et ei onnistu! hihi

    • tätäkäänei

      ...sovi unohtaa!

    • Huippulahjakas

      Niin huippulahjakkaan asenne ei taivu kengänpohjien ja pepun nuolemiseen, siksi apurahoja ei hänelle ole annettukaan. Tuleehan se esille jo aloitusviestissä, ettei niitä lahjakkuudella tai osaamisella saa, vaan täytyy olla oikea lipaiseva asenne ja mitä syvemmältä apurahalautakunnan jäseniä osaa nuolaista, sen todennäköisemmin apurahaa saa.

      Sanoohan jo vanha sanonta -ettei totuuden puhujalla ole yösijaa majatalossa- totuuden.

    • ohhohoh

      ?????????????????

    • huhhuhhoh

      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ihmettellijä

      Monet ovat täällä juttelemassa hänestä, mutta kuka juttelee heistä ja missä?

      • nääskun

        ...meistä ei juttele kukaan "tässä kontekstissa" ja luoja paratkoon kun ei koskaan olisi aihetta jutellakaan! meil kun nääs on viä jotain tuon pääkuoren sisällä. tää kyseinen "huippulahjakas" on todistanut palstalla sen että ei ole mikään ruudin keksijä. kun siähen liittyy viä noin paha narsistisuus, ei ole kumma jos tyypistä jutellaan. sillä kun ei oikein onaa toi julkisuuteen pääsy vaikka on täällä yrittänny mitä- ja ketä tahansa täällä jallittaa niihin juttuihinsa. mitä kuuluisampi ja häntä paremmin menestyvä, sitä kiivampi ja härskimpi tyyli. se meitä naurattaa makeesti tääl.


      • Ihmettellijä

        Uskoisin että jos täällä olisi joku huippulahjakasta menestyneempi, ei hänen tarvitsisi olla täällä keskustelemassa huippulahjakkaasta. Uskoisin asian olevan myös itsestäänselvyys. Kukaan kuuluisuus ei ole juttelemassa mitättömyyksistä, ei edes anonyymina, mutta lähes kaikki mitättömyydet ovat kyllä keskustelemassa kuuluisuuksista, jota huippulahjakas edustaa ainakin tällä palstalla.


      • sieltähän
        Ihmettellijä kirjoitti:

        Uskoisin että jos täällä olisi joku huippulahjakasta menestyneempi, ei hänen tarvitsisi olla täällä keskustelemassa huippulahjakkaasta. Uskoisin asian olevan myös itsestäänselvyys. Kukaan kuuluisuus ei ole juttelemassa mitättömyyksistä, ei edes anonyymina, mutta lähes kaikki mitättömyydet ovat kyllä keskustelemassa kuuluisuuksista, jota huippulahjakas edustaa ainakin tällä palstalla.

        ...sää taas tulitkin uutena alter egona! XD kummasti toi asia suavaivaa. hihi


      • Ihmettellijä

        Ei vaan ihmettelen, etteivät nämä yhdestä taiteilijasta kertovilla jutuilla palstan täyttävät, tajua itse mitä tekevät?


    • koettaa

      ...niin hihi.

    • MistäsMäTietäsin

      Suomitaide on hyvin pitkälti keskinkertaista, ylihinnoteltua moskaa. Minun mielestäni. Yhdestäkään abstraktista en maksaisi postikuluja enempää, koska ne harvoin esittävät mitään. Se on vaan töhertelyä ja sottaamista. Samaan kastiin menee teinien tussitägien kanssa. Suomessa arvostetaan edelleen kuvataidetta, mutta ei niissä määrin mitä ennen. Syy voi olla se, että kuka tahansa voi olla "taiteilija". Suurin osa tuntuu menevän trendien mukaan ja kokeilevat sitä ja tätä, mutta päätyvät silti maalaamaan banaaneja tai roiskimaan maalia kankaalle. Sitten paukutellaan henkseleitä, miten helekkarin hyvin osaa sävyttää kontrasteja keskenään, kun paletilla on pelkkää pastellia. Se mikä myös lannistaa suomitaiteen olemusta on hintapyynti, mitä näkee jatkuvasti netissä ja gallerioissa. Tuntemattomat nimet pyytää skillseihin verrattuna moninkertaista palkkaa, vaikka työ olisikin rimaa hipoen keskivertoa.

      Miksi siis tukea OIKEITA ARTISTEJA, kun voi itse tehdä roskaa tai tulostella Canonilla seinän täyteen paperia?

      • Fillerer

        Noinhan se on..!


      • Gusliering

        Kuka tahansa voi olla taiteilija, mutta ei sellainen taiteilija,jonka teokset herättäisivät kiinnostusta. Ristiriitaista, kun näillä palstoilla riittää mussuttajia, joidenka mielestä kuka vaan voi olla taiteilija, mutta samaan aikaan ulistaan kun taidemaailma syrjii. Ai niin, sehän johtui siitä per...n nuolemisesta, jos menestystä saa.

        Olisikohan kuitenkin niin, että kun ei näkemys ja lahjakkuus riitä, omasta menestymättömyydestä voi syyttää "virallista taidekenttää" sun muita. Silloin oma mieli pysyy hyvänä, eikä tarvitse kehittyä tai haastaa itseään tekemään parempia teoksia.


    • Sirkku.de.Hengar

      Todellista taidetta ei arvosteta maassamme, koska kulttuuria ei ole ollut. Itse olen huippulahjakas Repin-instituutissa opiskellut muraalimaalari. Vaikka kuinka viuhutan telalla seinää, en saa uusia töitä. Olenkin alkanut itseni elättääkseni rakennusmaalariksi, se on melkein samanlaista.

      Tarjoan lähiaikoina Kiasmaan julkisivun maalauksen, koska nykyinen on niin valju. Olen suunnittellut siihen seeprakuvion Repin-instituutissa. Rakenus näkyy eri kulmista, kun sitä katsooo eri suunnista.

      Koska haluan päästä lehtiin, ennen maalaamista syön kuukauden hiilitabletteja ja risiiniöljyä ja saan näin mustaa paskaa, jolla maalaan raidat.

      Minun kantti kestää muiden tekemien töiden arvostelemisen ja arvioinnin. Painukaa vittuun. Kirjoitin kerran kommentin M. Laitisen perspektiivivirheistä ja vastauksen jälkeen en ole paljon täällä viihtynyt. Kuten sanoin: painukaa vittuun.

      Minun töitä ei löydy mistään, koska kukaan ei kuitenkaan ymmärtäisi niitä.

      Perustan vähän myöhemmin Amos Anderssonin tyyppisen taidemuseon johon tulee meidän Repin Institutissa opiskelleiden taiteilijoiden pysyvä näyttely. Ja jaan apurahoja, mutta Markun on turha hakea. Ja se ei johdy todellakaan "kateudesta" vaan omasta paremmuudestani.

      • Huippulahjakas

        Loistava idea tuo kiaman julkisivumaalaus ja maalausainekin on juuri sopiva. Samalla kamalla voisi maalata eduskuntatalonkin.

        Mitä taas tulee mainitsemaasi suomen puhutuimpaan taiteilijaan, niin ikävä kyllä häntä lahjakkaampaa ei ole olemassakaan. Joten näiltä osin juttusi oli täyttä huuhaata.


      • Gusliering

        Tällähän näyttää Huippiksen lisäksi olevan muitakin väärin ymmärrettyjä neroja. Henkilö, joka kuvittelee, ettei itseään lahjakkaampia ole olemassakaan, on joko säälittävä lapsen tasolle jäänyt hölmö, tai sitten psykoosissa. Huippiksen tapauksessa veikkaan molempia. Voisiko teille psykoosin kourissa sätkiville luoda oman palstan?


      • Huippulahjakas

        Nimimerkin suojasta on helppo esitellä mitä tahansa.


      • Gusliering
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Nimimerkin suojasta on helppo esitellä mitä tahansa.

        Oman käytöksesi ja puheidesi perusteella on helppo esittää paikkansa pitäviä arvioita.


      • Huippulahjakas
        Gusliering kirjoitti:

        Oman käytöksesi ja puheidesi perusteella on helppo esittää paikkansa pitäviä arvioita.

        Jos tässä lähdetään käytöksen ja puheiden perusteella tekemään analyysia, niin tokihan sen voi tehdä myös sinusta.

        Nimimerkin suojasta nimeltä tiedettyä vainoava on äärimmäinen raukkis ja pelkuri. Se että uskaltaa tehdä myös nimimerkin suojasta arvioita toisesta taiteilijasta, ilman että esittää omaa paremmuuttaan millään tapaa, kertoo keskenkasvuisuudesta, kateudesta ja katkeruudesta. Siitä että tietää toisen taiteilijan mielessäänkin paremmaksi ja yrittää siksi alistaa tätä haukkumalla häntä henkilökohtaisesti ja mollaamalla hänen teoksensakin julkisesti.

        Tosiasiassahan tuollainen käytös on henkisesti sairaan ihmisen käytöstä, sitä samaa josta kärsivät kaikki maailmanluokan huippulahjakkuudet. Länsimaisissa demokraattisissa oikeusvaltioissa sinut olisi raahattu jo pakkohoitoon, mutta meidän maan kaltaisissa valtioissa, valtiot käyttävät kaltaisiasi henkisesti sairaita, apuna sodassa erilailla ajattelevia huippulahjakkaita vastaan.


      • Uugh
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Jos tässä lähdetään käytöksen ja puheiden perusteella tekemään analyysia, niin tokihan sen voi tehdä myös sinusta.

        Nimimerkin suojasta nimeltä tiedettyä vainoava on äärimmäinen raukkis ja pelkuri. Se että uskaltaa tehdä myös nimimerkin suojasta arvioita toisesta taiteilijasta, ilman että esittää omaa paremmuuttaan millään tapaa, kertoo keskenkasvuisuudesta, kateudesta ja katkeruudesta. Siitä että tietää toisen taiteilijan mielessäänkin paremmaksi ja yrittää siksi alistaa tätä haukkumalla häntä henkilökohtaisesti ja mollaamalla hänen teoksensakin julkisesti.

        Tosiasiassahan tuollainen käytös on henkisesti sairaan ihmisen käytöstä, sitä samaa josta kärsivät kaikki maailmanluokan huippulahjakkuudet. Länsimaisissa demokraattisissa oikeusvaltioissa sinut olisi raahattu jo pakkohoitoon, mutta meidän maan kaltaisissa valtioissa, valtiot käyttävät kaltaisiasi henkisesti sairaita, apuna sodassa erilailla ajattelevia huippulahjakkaita vastaan.

        ..."huippulahjakas" on puhunut! Tarvitsiko sinun taaskaan yhtään tavuukaan kirjoittaa itse vai menikö se kopioimalla noita entisiä sekavia jargoneitasi? Juuri ne kertoo susta sen olennaisimman, "et ole mikään ruudinkeksijä". Joten toi sun itsesi ylentäminen "huippulahjakkaaksi" on melkoinen paradoksi. Saammehan ihan jopa päivittäin lukee noita sun "hengentuotteitasi" tällä palstalla. Mahtaa olla se sun "Pähkähullun päiväkirjasi" mielenkiintoista luettavaa! Pistähän pieniä otteita siitä tänne.


      • Gusliering
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Jos tässä lähdetään käytöksen ja puheiden perusteella tekemään analyysia, niin tokihan sen voi tehdä myös sinusta.

        Nimimerkin suojasta nimeltä tiedettyä vainoava on äärimmäinen raukkis ja pelkuri. Se että uskaltaa tehdä myös nimimerkin suojasta arvioita toisesta taiteilijasta, ilman että esittää omaa paremmuuttaan millään tapaa, kertoo keskenkasvuisuudesta, kateudesta ja katkeruudesta. Siitä että tietää toisen taiteilijan mielessäänkin paremmaksi ja yrittää siksi alistaa tätä haukkumalla häntä henkilökohtaisesti ja mollaamalla hänen teoksensakin julkisesti.

        Tosiasiassahan tuollainen käytös on henkisesti sairaan ihmisen käytöstä, sitä samaa josta kärsivät kaikki maailmanluokan huippulahjakkuudet. Länsimaisissa demokraattisissa oikeusvaltioissa sinut olisi raahattu jo pakkohoitoon, mutta meidän maan kaltaisissa valtioissa, valtiot käyttävät kaltaisiasi henkisesti sairaita, apuna sodassa erilailla ajattelevia huippulahjakkaita vastaan.

        Olet psykopaatti. Siksi et kunnioita etkä noudata normaaleja sosiaalisia sääntöjä. Siksi kenelläkään ei ole syytä noudattaa niitä sinua kohtaan. Ei olisi mitään järkeä paljastaa kaltaisellesi katkeroituneelle ja persoonallisuushäiriöiselle ahdistelijalle omaa nimeään. Sehän sinua tässä nimettömyydessä ärsyttääkin, koska et voi vainota sellaisia keiden nimiä et tiedä. Kaikesta mitä niskaasi saat, voit syyttää vain itseäsi. Tuohon sinun "lahjakkuuttasi" ei tarvitse edes kommentoida myötähäpeää herättävän tuotantosi johdosta. Kuka tahansa näkee, miten keskinkertaista ja kehittymätöntä taiteesi on, joten turha siitä puhua enempää.


      • Huippulahjakas

        Psykopaatti on lääketieteellinen termi, jota sinulla ei ole oikeutta käyttää kenestäkään nimeltä tiedetystä henkilöstä, ilman tarvittavaa koulutusta.

        Mitä taas tulee noihin lapsellisiin ahdistelusyytteisiisi, niin sinähän täällä ahdistelet kateuttasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa ja vieläpä äärimmäisen raukkamaisesti. Eli aivan kuten henkisesti sairailla yleisestikin, myös sinulla on taipumus syytellä kateutesi kohdetta siitä mitä itse teet.

        Mitä taas taiteeseen tulee, niin huippulahjakas on sen verran itsevarma taiteilijana, että vertaa teoksiaan ja niiden ideoita ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa avoimesti keskenään. Huippulahjakkaalla ei ole siihen mitään taito- tai lahjakkuusesteitä ja jos sinulla on uskallusta verrata teoksia huippulahjakkaan kanssa, niin ei muuta kuin vertailemaan avoimesti. Silloin nähdään onko sinulla mitään lihaksia suurien juttujesi tueksi?

        Mitä taas tulee sinun nimettömyyteesi, niin se että esiinnyt pelkurimaisesti nimimerkin suojassa vainoten, esittelemällä palstalla valheellisia ja vääriä väitteitäsi kaikkien nimeltä tietämästä, kertoo vain kateudestasi ja katkeruudestasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa kohtaan. Jos sinulla olisi kanttia tehdä sama omalla nimellä, siten että kaikki lukijat näkisivät minkälaisilla teoksilla pullistelet, niin se antaisi uskottavuutta jutuillesi. Mutta koska sinulle ei tarvittavaa rohkeutta ja lahjakkuutta ole, näkevät sen kaikki lukijatkin ja näin juttujesi uskottavuus on nolla. Ne ovat vain kateellisen ja henkisesti sairaan ihmisen katkeria höpötyksiä.

        Eli jutuillasi kasvatat vain huippulahjakkaan mainetta, taiteilijana joka on niin lahjakas, että muut taiteilijat vainoavat ja ahdistelevat häntä vuosikausia nimimerkkiensä suojasta, esittäen kaikki mahdolliset väärät ja valheelliset väitteet hänestä, kun eivät kykene teoksillaan avoimesti kilpailemaan.


      • Täällähän-
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Jos tässä lähdetään käytöksen ja puheiden perusteella tekemään analyysia, niin tokihan sen voi tehdä myös sinusta.

        Nimimerkin suojasta nimeltä tiedettyä vainoava on äärimmäinen raukkis ja pelkuri. Se että uskaltaa tehdä myös nimimerkin suojasta arvioita toisesta taiteilijasta, ilman että esittää omaa paremmuuttaan millään tapaa, kertoo keskenkasvuisuudesta, kateudesta ja katkeruudesta. Siitä että tietää toisen taiteilijan mielessäänkin paremmaksi ja yrittää siksi alistaa tätä haukkumalla häntä henkilökohtaisesti ja mollaamalla hänen teoksensakin julkisesti.

        Tosiasiassahan tuollainen käytös on henkisesti sairaan ihmisen käytöstä, sitä samaa josta kärsivät kaikki maailmanluokan huippulahjakkuudet. Länsimaisissa demokraattisissa oikeusvaltioissa sinut olisi raahattu jo pakkohoitoon, mutta meidän maan kaltaisissa valtioissa, valtiot käyttävät kaltaisiasi henkisesti sairaita, apuna sodassa erilailla ajattelevia huippulahjakkaita vastaan.

        "Se että uskaltaa tehdä myös nimimerkin suojasta arvioita toisesta taiteilijasta, ilman että esittää omaa paremmuuttaan millään tapaa"

        -on jo moneenkin otteeseen esitelty- ja vielä monenkin kirjoittajan taholta toi "paremmuus" vastailemalla noihin sun sanallisiin haasteihisi missä varsinkin teilaat vastakirjoittajasi mm. "henkisesti sairaiksi". Kuten huomaat, aina tulee lunta tupaan ja entistäkin kipeämmästi. Tuollainen on uhkarohkeaa toimintaa sinulta jonka suurinpiirtein kaikki täällä tietää olevan oikeasti mieleltäsi "kaksijakoinen". Niin ikään monikin tietää ne sun aiemmat "puhdistautumisreissusi". Sinulla on sitten otsaa puhutella meitä vastakirjoittajiasi keskenkasvuisiksi ja henkisesti sairaiksi! Aikamoinen logiikka!

        Kun täällä vielä on nähty se sinun hanakkuutesi hyökätä raukkamaisesti sellaisten kimpuun jotka täällä netissä ovat parempia ja menestyvämpiä kuin sinä ja valitat meidän nimettömyyttä. Kun jokainen ymmärtää nuo sinun "taipumuksesi" ja vielä näkee että et itsekään täällä kirjoittele omalla nimelläsi, on meillä oikeus kirjoitella sinusta mitä tahansa. Ja itsehän esittelet tuota hieman hassunkurista taidettasi täällä netissä! Mutta Huippulahjakas sanan varsinaisessa merkityksessä sinä miespoloinen et todellakaan ole! Olisithan jopa jonkinlainen kuuluisuus täällä suomessa, mutta todellisuudessa olet täysin tuntematon mitättömyys joka lakaistaan helposti jopa maton alle- ja taidat tällä hetkellä siellä majaillakin ihan päntiönään Suomi24: si kaa.


      • Huippulahjakas

        Voi reppanaa, nimimerkin suojassa on helppoa uhota. Mutta mitä saat itsellesi toiminnastasi, et mitään, et yhtään mitään. Huippulahjakas kerää koko potin ja sinä et saa itsellesi loppupelissä edes hyvää mieltä, koska loppupelissä tiedät itsekin olevasi vain ja ainoastaan henkisesti sairas itseäsi lahjakkaamman taiteilijan raukkamainen vainoaja.


      • Voijessus-
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Voi reppanaa, nimimerkin suojassa on helppoa uhota. Mutta mitä saat itsellesi toiminnastasi, et mitään, et yhtään mitään. Huippulahjakas kerää koko potin ja sinä et saa itsellesi loppupelissä edes hyvää mieltä, koska loppupelissä tiedät itsekin olevasi vain ja ainoastaan henkisesti sairas itseäsi lahjakkaamman taiteilijan raukkamainen vainoaja.

        -sua! hahaha Hoet tota mantraasi ikäväksi asti, tässähän ihan tylsistyy kun sinulla ei ole mitään sanottavaa. Kerros nyt sitten missä sä olet muka lahjakas kun taide se ei voi olla? Musiikissako? ainakaan sen juutuubin klipin perusteella et siinäkään. Herättää korkintaan hilpeyttä niin klipin sisällön ja sen "taustamusiikin" perusteella. Vai onko joku älykääpiö sitä kehunut?
        Usko nyt, et missään ole lahjakas! Missä se esimerkiksi näkyy?


      • Gusliering
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Psykopaatti on lääketieteellinen termi, jota sinulla ei ole oikeutta käyttää kenestäkään nimeltä tiedetystä henkilöstä, ilman tarvittavaa koulutusta.

        Mitä taas tulee noihin lapsellisiin ahdistelusyytteisiisi, niin sinähän täällä ahdistelet kateuttasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa ja vieläpä äärimmäisen raukkamaisesti. Eli aivan kuten henkisesti sairailla yleisestikin, myös sinulla on taipumus syytellä kateutesi kohdetta siitä mitä itse teet.

        Mitä taas taiteeseen tulee, niin huippulahjakas on sen verran itsevarma taiteilijana, että vertaa teoksiaan ja niiden ideoita ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa avoimesti keskenään. Huippulahjakkaalla ei ole siihen mitään taito- tai lahjakkuusesteitä ja jos sinulla on uskallusta verrata teoksia huippulahjakkaan kanssa, niin ei muuta kuin vertailemaan avoimesti. Silloin nähdään onko sinulla mitään lihaksia suurien juttujesi tueksi?

        Mitä taas tulee sinun nimettömyyteesi, niin se että esiinnyt pelkurimaisesti nimimerkin suojassa vainoten, esittelemällä palstalla valheellisia ja vääriä väitteitäsi kaikkien nimeltä tietämästä, kertoo vain kateudestasi ja katkeruudestasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa kohtaan. Jos sinulla olisi kanttia tehdä sama omalla nimellä, siten että kaikki lukijat näkisivät minkälaisilla teoksilla pullistelet, niin se antaisi uskottavuutta jutuillesi. Mutta koska sinulle ei tarvittavaa rohkeutta ja lahjakkuutta ole, näkevät sen kaikki lukijatkin ja näin juttujesi uskottavuus on nolla. Ne ovat vain kateellisen ja henkisesti sairaan ihmisen katkeria höpötyksiä.

        Eli jutuillasi kasvatat vain huippulahjakkaan mainetta, taiteilijana joka on niin lahjakas, että muut taiteilijat vainoavat ja ahdistelevat häntä vuosikausia nimimerkkiensä suojasta, esittäen kaikki mahdolliset väärät ja valheelliset väitteet hänestä, kun eivät kykene teoksillaan avoimesti kilpailemaan.

        Voisin vertaillakkin, jos et olisi persoonallisuushäiriöinen. Tai no en kyllä sittenkään. Jos esittelee teoksiaan jollakin suomi24 hupipalstalla niin on jo aika epätoivoinen. Itse käyn täällä viihteen takia. Huippis tietysti kuvittelee, että tämä likakaivo on jokin merkittävä kuvataiteen foorumi, jossa kaikki suomen taiteilijat käyvät depaattia. Noh, rotta tietysti kuvittelee viemärin maailman keskipisteeksi, kun ei muusta tiedä tai ymmärrä.


      • Voi.pyhä.sylvi
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Psykopaatti on lääketieteellinen termi, jota sinulla ei ole oikeutta käyttää kenestäkään nimeltä tiedetystä henkilöstä, ilman tarvittavaa koulutusta.

        Mitä taas tulee noihin lapsellisiin ahdistelusyytteisiisi, niin sinähän täällä ahdistelet kateuttasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa ja vieläpä äärimmäisen raukkamaisesti. Eli aivan kuten henkisesti sairailla yleisestikin, myös sinulla on taipumus syytellä kateutesi kohdetta siitä mitä itse teet.

        Mitä taas taiteeseen tulee, niin huippulahjakas on sen verran itsevarma taiteilijana, että vertaa teoksiaan ja niiden ideoita ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa avoimesti keskenään. Huippulahjakkaalla ei ole siihen mitään taito- tai lahjakkuusesteitä ja jos sinulla on uskallusta verrata teoksia huippulahjakkaan kanssa, niin ei muuta kuin vertailemaan avoimesti. Silloin nähdään onko sinulla mitään lihaksia suurien juttujesi tueksi?

        Mitä taas tulee sinun nimettömyyteesi, niin se että esiinnyt pelkurimaisesti nimimerkin suojassa vainoten, esittelemällä palstalla valheellisia ja vääriä väitteitäsi kaikkien nimeltä tietämästä, kertoo vain kateudestasi ja katkeruudestasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa kohtaan. Jos sinulla olisi kanttia tehdä sama omalla nimellä, siten että kaikki lukijat näkisivät minkälaisilla teoksilla pullistelet, niin se antaisi uskottavuutta jutuillesi. Mutta koska sinulle ei tarvittavaa rohkeutta ja lahjakkuutta ole, näkevät sen kaikki lukijatkin ja näin juttujesi uskottavuus on nolla. Ne ovat vain kateellisen ja henkisesti sairaan ihmisen katkeria höpötyksiä.

        Eli jutuillasi kasvatat vain huippulahjakkaan mainetta, taiteilijana joka on niin lahjakas, että muut taiteilijat vainoavat ja ahdistelevat häntä vuosikausia nimimerkkiensä suojasta, esittäen kaikki mahdolliset väärät ja valheelliset väitteet hänestä, kun eivät kykene teoksillaan avoimesti kilpailemaan.

        ".....esittäen kaikki mahdolliset väärät ja valheelliset väitteet hänestä, kun eivät kykene teoksillaan avoimesti kilpailemaan." :D XD!!!
        Toiko onkin kilpailemista! :D
        Ja ne "valheelliset väitteet" jotka ovat ihan OIKEITA ystäväiseni! Nehän suorastaan kirkuu täällä ja todellakin näkyvät! Jo tuosta näkee että et käy kaikilla pytyillä niin sanotusti. XD XD XD!!!
        Myös tuo mielifraasisi "...esiinnyt pelkurimaisesti nimimerkin suojassa vainoten..." -on vähintäänkin kummallinen kun itse esiinnyt "huippulahjakas" nimimerkin takaa! Etko todellakaan itse ymmärrä tuota nurinkurisuutta?
        Onhan tiedossa minkälaiseen ajojahtiin ryhdyt kun joku sulle kirjoittaa omalla nimellään. Olet nimenomaan itse raukkamainen ja megalomaanisen kateellinen pikku-ukko varsinkin sellaiselle jonka itse uskot olevasi sinua parempi kaikessa ja niitä ystäväiseni on paljon tälläkin palstalla. Sen takia et voi antaa periksi vaan kopioit noita sun ikivanhoja teesejäsi ja kirjoituksiasi tänne ymmärtämättä itse kuinka typerän ja tyhmän vaikutelman ne sinusta antaa. Mut ethän sinä itse sitä ymmärrä!


      • Siis_
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Psykopaatti on lääketieteellinen termi, jota sinulla ei ole oikeutta käyttää kenestäkään nimeltä tiedetystä henkilöstä, ilman tarvittavaa koulutusta.

        Mitä taas tulee noihin lapsellisiin ahdistelusyytteisiisi, niin sinähän täällä ahdistelet kateuttasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa ja vieläpä äärimmäisen raukkamaisesti. Eli aivan kuten henkisesti sairailla yleisestikin, myös sinulla on taipumus syytellä kateutesi kohdetta siitä mitä itse teet.

        Mitä taas taiteeseen tulee, niin huippulahjakas on sen verran itsevarma taiteilijana, että vertaa teoksiaan ja niiden ideoita ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa avoimesti keskenään. Huippulahjakkaalla ei ole siihen mitään taito- tai lahjakkuusesteitä ja jos sinulla on uskallusta verrata teoksia huippulahjakkaan kanssa, niin ei muuta kuin vertailemaan avoimesti. Silloin nähdään onko sinulla mitään lihaksia suurien juttujesi tueksi?

        Mitä taas tulee sinun nimettömyyteesi, niin se että esiinnyt pelkurimaisesti nimimerkin suojassa vainoten, esittelemällä palstalla valheellisia ja vääriä väitteitäsi kaikkien nimeltä tietämästä, kertoo vain kateudestasi ja katkeruudestasi itseäsi lahjakkaampaa taiteilijaa kohtaan. Jos sinulla olisi kanttia tehdä sama omalla nimellä, siten että kaikki lukijat näkisivät minkälaisilla teoksilla pullistelet, niin se antaisi uskottavuutta jutuillesi. Mutta koska sinulle ei tarvittavaa rohkeutta ja lahjakkuutta ole, näkevät sen kaikki lukijatkin ja näin juttujesi uskottavuus on nolla. Ne ovat vain kateellisen ja henkisesti sairaan ihmisen katkeria höpötyksiä.

        Eli jutuillasi kasvatat vain huippulahjakkaan mainetta, taiteilijana joka on niin lahjakas, että muut taiteilijat vainoavat ja ahdistelevat häntä vuosikausia nimimerkkiensä suojasta, esittäen kaikki mahdolliset väärät ja valheelliset väitteet hänestä, kun eivät kykene teoksillaan avoimesti kilpailemaan.

        _haluut vertailla taidettasi jonkun palstalla olevan taiteilijan kaa? Kestätkö myös "vertailun" tulokset. Pahoin pelkäät että et. Hankin tänne taiteilijan töitä jota olet näköjään aina jahdannut ja ollut ihan päättömän kateellinen. Oletko todella valmis siihen? Lupaamme antaa ihan puolueettoman lausuman vertailtavista teoksista kaikki neljä. Haluutko todella sitä?


      • Huippulahjakas

        Voi reppanaa, huippulahjakkaan ei tarvitse olla kateellinen kenellekään ja palstakin sen osoittaa. Kohta yhdeksänvuotinen vainoaminen sinunkaltaistesi ressukoiden taholta on varmaan maailmanennätysvainoa.

        Ja laitahan nyt ne teoksesi esille, niin nauretaan niille yhdessä. Ja tokihan jokainen tietää kuka siellä taas känni- ja pilleripäissään taas kateellisena kirjoittelee, psykoosi vain pahenee nyt kuvittelet itsesi jo neljässä persooonassa, kun yleensä kaltaisillasi kaheleilla on vain kaksi erillistä persoonaa. Nuo sinun neljä persoonaasi on helppo nimetäkin, kateellinen persoona, katkera persoona, raukka- ja pelkuripersoona ja luulosairas persoona.

        Jos valtiolle ei olisi rahat lopussa, sinäkin saisit hoitoa psykoosiisi joka vain näyttää pahenevan.


    • Huippulahjakas

      No niin, muumilaakson jengi on taas vainoamassa huippulahjakasta. Ovat päästäneet hoitolaitoksista muumilaakson jengin vapaalle ja toivovat heidän ottavan mukaan annetut lääkkeet, kun määrärahat eivät riitä pitämään muumijengiä suljetussa laitoksessa. Tämä sitten näkyy näillä netin anonyymipalstoilla, joihin he tulevat vainoamaan idoleitaan.

      Tästä vastaavastahan kärsivät kaikki maailmanluokan taiteilijatkin, henkisesti sairaat fanit vainoavat heitä aivan samalla tavalla kuin täällä henkisesti sairaat huippulahjakkaan fanit vainoavat huippulahjakasta. Maailmalla demokraattisissa oikeusvaltioissa tällaiset henkisesti sairaat viedään hoitoon, mutta meidän maan kaltaisissa valtioissa heidän annetaan vainota huippulahjakasta vapaasti.

      Lahjakkuus on asia jota ei voi rahalla ostaa, eikä sitä voi myöskään varastaa toiselta pois itselleen ja siksi varsinkin huippulahjakkuus herättää valtavan kateuden ja katkeruuden niissä joilla ei lahjakkuutta ole. Tämä sitten näkyy näillä netin palstoilla ja on näkynyt jo pitkään, aivan kohta jo yhdeksän vuoden ajan.

      • Eikösulla

        "Tämä sitten näkyy näillä netin palstoilla ja on näkynyt jo pitkään, aivan kohta jo yhdeksän vuoden ajan."

        ....tullut pieni laskuvirhe tuossa? Ihan niinkuin lupaukset sen "kirjasi" ilmestymisestä markkinoille.
        Lisäksi sinulla on valikoiva muisti. Laskujeni mukaan olet itse ryhtynyt vainoamaan ja kadehtimaan sekä häiriköimään muutamia ihmisiä jo nk. "taiteilijaurasi" alusta saakka. Niin'ikään tuosta ns. koulun käymisestäsikin on jo kohta kaksikymmentä vuotta muttet edes näytä muistavan mitä siellä tapahtui.

        Kyllä se on kuule niin että sun on turha yrittää muuttaa mustaa valkoiseksi että muka sua vainottaisiin kun ne oikeat tulokset näkyy tällä palstalla koko ajan. Ja noita tekemiäsi ja sanomiasi sä et saa pois pyyhityksi. Näytithän jo tossa edellisessäkin postauksessasi mihin pystyt ja mitä kynäsi saa aikaiseksi. Vai oletko jo sokeutunut sille?
        "Kun on lusikalla annettu et voi kauhalla vaatia"- pätee sinun tapauksessasi erinomaisesti. Eikä siinä oikeasti ole kysymyksessä lahjakkuutesi, vaan sen täydellinen vastakohta. Paha vain kannaltasi että tuo koko ajan kirkuu juuri tällä palstalla. Mene itseesi!


      • Huipplahjakas

        Huippulahjakas kiittää viestistäsi, koska sehän kertoo että entiset "koulukaverit" ovat jatkamassa vainoamistaan, joka siis nyt kestänyt teidän tahoiltanne 15-vuotta. Aikamoinen aika vainota kateuden takia yhtä taiteilijaa.

        Tällaista on huippulahjakkaan elämä maailman ihmisoikeusrikollisimmassa maassa.


      • Gusliering

        Johanna Tukiaisen edesottamuksista puhutaan tälläisilla palstoilla monin verroin enemmän kuin Huippiksesta. Huippiksen logiikalla Tukianen on siis jokin täysin ennenkuulumaton nero.


      • Hyvä-
        Gusliering kirjoitti:

        Johanna Tukiaisen edesottamuksista puhutaan tälläisilla palstoilla monin verroin enemmän kuin Huippiksesta. Huippiksen logiikalla Tukianen on siis jokin täysin ennenkuulumaton nero.

        -ja nappiin menevä vertaus. ;) Juuri noin minäkin olen tuota ajatellut, verrokkinani vaan oli eräs toinen ennenmuinoin telkkarista tuttu julkisuudenkipeä ja äärimmäisen tyhmä ääliö.


      • Lisään-
        Hyvä- kirjoitti:

        -ja nappiin menevä vertaus. ;) Juuri noin minäkin olen tuota ajatellut, verrokkinani vaan oli eräs toinen ennenmuinoin telkkarista tuttu julkisuudenkipeä ja äärimmäisen tyhmä ääliö.

        -vielä että sillä erotuksella että tällä "meidän Tukiaisella" hih vaan ei ole tähän päivään mennessä onnannut päästä minkäänlaiseen julkisuuteen niinkuin noilla toisilla. Myös google juoruaa asiasta karua kertomusta.....tai pitäisiköös tässä tapauksessa pikemminkin käyttää sanaa "vaikenee". :D


      • Taptaptaptap
        Lisään- kirjoitti:

        -vielä että sillä erotuksella että tällä "meidän Tukiaisella" hih vaan ei ole tähän päivään mennessä onnannut päästä minkäänlaiseen julkisuuteen niinkuin noilla toisilla. Myös google juoruaa asiasta karua kertomusta.....tai pitäisiköös tässä tapauksessa pikemminkin käyttää sanaa "vaikenee". :D

        ...taputtaa karvaisii käsiään. Noinhan se on.


      • Et.taaskaan
        Huipplahjakas kirjoitti:

        Huippulahjakas kiittää viestistäsi, koska sehän kertoo että entiset "koulukaverit" ovat jatkamassa vainoamistaan, joka siis nyt kestänyt teidän tahoiltanne 15-vuotta. Aikamoinen aika vainota kateuden takia yhtä taiteilijaa.

        Tällaista on huippulahjakkaan elämä maailman ihmisoikeusrikollisimmassa maassa.

        ....onnistunut arvauksessasi. Mielelläsi aina näytät syyttelevän heitä mutta metsäänhän ne menee.
        Usko jo että olen yksi niistä muista jotka ovat kyllästyneet sun kehuihisi ja niitähän on paljon!


    • Dfjjhjklhfgjj

      Ei taidetta ole määritelty ja huippulahjakkaat ovat harvinaisia mutta lahjakkaita on pilvin pimein ihan kuin millä tahansa alalla. Taiteen arvostus, apurahat yms ovat sisäpiirijuttuja jonne harvalla on mahdollisuuksia eikä läheskään kaikilla mitään haluja, teennäistä.......

      • Yleensä-

        -huippulahjakkaat arvioidaan saavutustensa perusteella. Jokainen tyyppi joka vain haluaa, voi antaa itselleen tuollaisen tittelin. On sitten eri asia kuka pystyy jotenkin perustelemaan ja todistamaan huippulahjakkuutensa. Kyseessä oleva tyyppi ei ole siihen koskaan pystynyt. Tosin huippulahjakkaan vastakohtaisuutensa sensijaan itsessään hän näyttää toteen melkeinpä päivittäin. Onhan hänellä myös ne kotisivunsa täällä netissä. Viimeistään ne vahvistavat että huippulahjakkuus hänestä on kovinkin kaukana. Että se siitä hänen huippulahjakkuudesta. ;)


      • Huippulahjakas

        Kuten jo aikaisemminkin on sanottu, huippulahjakas vertaa tarvittaessa koska tahansa, ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa teoksiaan ja niiden ideoita avoimesti. Joten jos jollakin tai joillakin on kanttia lyödä teoksensa esille omalla nimellään, ei huippulahjakkaalla ole mitään estettä avoimeen vertaamiseen.

        huippulahjakkaalla ei ole minkäänlaisia taito- tai lahjakkuusesteitä, vaan hän vertaa tarvittaessa vaikka kaikkien maailman taiteilijoiden kanssa teoksiaan. Huippulahjakas uskoo omiin teoksiinsa ja lahjakkuuteensa, ja hänellä on rohkeutta avoimeen vertailuun ihan kenen tahansa toisen taiteilijan kanssa maailmassa tarvittaessa.

        Mutta onko teillä palstan vainoajilla ja nimimerkin suojasta mussuttajilla samaa rohkeutta ja luottamusta teoksiinne ja lahjakkuuteenne? Jos on, niin ei muuta kuin teokset esiin ja vertaamaan, ja jos taas ei, niin pitäkäähän turpanne kiinni ja lopettakaa itseänne lahjakkaamman taiteilijan vainoaminen.


    • Huippulahjakas

      Meni yhden taiteilijan reppanavainoajat hiljaisiksi kun pitäisi teoksia alkaa vertailemaan.

      • vertaillaan

        ....heti kun esität todisteita siitä kuka muu kuin sinä kehuu sinua "huippulahjakkaaksi". muuten se ei kannata kun se on hukkaan heitettyä aikaa. kaiken lisäksi toi "taidekokoelmasi" netissä ei mihinkään avoimeen vertailuun sun kanssasi rohkaise kun lopputulos on jo tiedossa automaattisesti. se sun niinsanottu lahjakkuutesi ei riitä alkuunkaan tuollaiseen vertailuun. vai haluutko ihan todella nolata itsesi julkisesti?
        siinä tapauksessa linkitä vaikkapa pari teosta tänne mitä haluut vertailla mun kaa? sen jälkeen linkitä minä samalla tyylillä tehdyn teokseni postauksesi jatkoksi.
        vai keksitkö taas tapasi mukaan jonkun verukkeen joka mielestäsi oikeuttaa sut homman laistamaan? pahoin pelkään. ;) onko susta miestä nyt kerrankin!


      • Huippulahjakas

        Voi reppanaa, huippulahjakkaan teokset ovat esillä netissä ja jokainen palstaa lukeva tietää teokset. Joten jos haluat verrata teoksia, ei sinun tarvitse kuin laittaa teoksesi esille.

        Jos sinusta ei siihen ole, niin edellinen viestisi on vain esimerkki lapsellisuudestasi ja pelkuruudestasi. Asioista joista olemme kohta nähneet esimerkkejä yhdeksän vuoden ajan.


      • abcdefghijklmnoö

        just noin


      • Et_vastannut
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Voi reppanaa, huippulahjakkaan teokset ovat esillä netissä ja jokainen palstaa lukeva tietää teokset. Joten jos haluat verrata teoksia, ei sinun tarvitse kuin laittaa teoksesi esille.

        Jos sinusta ei siihen ole, niin edellinen viestisi on vain esimerkki lapsellisuudestasi ja pelkuruudestasi. Asioista joista olemme kohta nähneet esimerkkejä yhdeksän vuoden ajan.

        "heti kun esität todisteita siitä kuka muu kuin sinä kehuu sinua huippulahjakkaaksi".
        Toi kyllä kiinnostaa meitä muitakin, joten lähdetäänpä tosta?
        Kysymys kaksi:
        Missä toi "suosiosi" kirjoittajana näkyy ja millä hakusanoilla löytyy niitä todisteita asiasta?


      • Siis_

        Niitä ei ole kuten arvata saattoikin. Että se siitä sun huippulahjakkuudesta ja valovoimaisuudestasi. Olet siis joutunut alentumaan siihen kohta lakkautettavaan MV- lehteen jossa kaikki sprugut ja muutkin vähämieliset päästelevät höyryjään ku muualle eivät voi.


      • Huippulahjakas

        MV-lehti on tämänhetken luotetuin ja suosituin vaihtoehtomedia, lehden pitäjä ilmoitti juuri facessa saaneensa haastattelupyynnön New York Timesiltä. Kehoitin menemään haastatteluun ja kertomaan valtiomme vainosta.

        Sitten kun huippulahjakasta pyydetään samaan lehteen haastatteluun, tulee hänkin kertomaan virallisen taidekentän monivuotisesta vainosta.

        Koska se MV-lehti muuten lopetetaan?


      • Niinnose
        Huippulahjakas kirjoitti:

        MV-lehti on tämänhetken luotetuin ja suosituin vaihtoehtomedia, lehden pitäjä ilmoitti juuri facessa saaneensa haastattelupyynnön New York Timesiltä. Kehoitin menemään haastatteluun ja kertomaan valtiomme vainosta.

        Sitten kun huippulahjakasta pyydetään samaan lehteen haastatteluun, tulee hänkin kertomaan virallisen taidekentän monivuotisesta vainosta.

        Koska se MV-lehti muuten lopetetaan?

        ..mv-lehti ei taustoita ollenkaan juttujensa todenperäisyyttä, joten tuota taustaa vasten ehkä jopa pääsisitkin haastatteluun. Haastattelun vaikutus tosin saattaisi sinut yllättää kun sinä siellä avautuisit tosta "pressan vainoamisesta" muun muassa.
        Jopa noi spurgut siellä alkaisivat ymmärtää että sun kaikki muumit ei ole himas.

        Tunnusomaisinta sulle on että sanot sinua vainottavan virallisten taidepiirien toimesta ja taiteilijoiden joilla menee sua merkittävästi paremmin ja ovat sua selkeästi parempia.
        Sulle ei kelpaa nämä netin miljoonat trollit jotka etsimällä etsivät netistä kaltaisiasi yksinkertaisia.
        Ei mene läpi huippis!


      • Huipppulahjakas

        Vappuaattonakin jatkuu huippulahjakkaan vainoaminen, kun henkisesti sairaat on päästetty hoitolaitoksesta lomille. Huippulahjakkaan tulisi kyllä saada hyvä korvaus valtiolta siitä että toimii palstalla henkisesti sairaiden faniensa psykiatrina, koska olettehan poissa muusta pahanteosta. Jos koneella olon aikanne olisitte kaupungilla pyörimässä, olisitte huomattavana vaarana ihmisille, joten on parempikin että muumilaakson jengi on koneella vainoamassa yhtä huippulahjakasta, kuin kaduilla vapaina kävelemässä.

        Tällaista on huippulahjakkaan elämä DDR-suomessa, nythän alkoi muuten kymmenes vuosi huippulahjakkaan vainoamista tällä palstalla. Eli yhdeksän vuotta ja muutaman päivän on huippulahjakas ollut jatkuva puheenaihe palstalla. Huippulahjakkaan huippulahjakkuus on saanut maan viralliset taidepiirit aivan sekaisin.


    • Taiteilijajikagmoaijfoaa

      Aloittajana olin minä ja ihmettelen kun aiheesta on vähän poikettu. Ei tosin mitään uutta. Tämän takia käynkin täällä vain kun ei muuta tekemistä satu keksimän.

    • Taiteilijajikagmoaijfoab

      Lisään vielä, että kuvataiteessakin on eri tyylisuuntia ja tapoja. Niitä ei voi verrata keskenään ja näin "huikkulahjakkaan" töitäkin pitää verrata vastaaviin (nyt suutut kun sanon naivistisiin töihin mutta mielestäni näin on). Sinänsä hyvin tehty muutamia perspektiivivirheitä lukuunottamatta. En panisi kuitenkaan kuin korkeintaan lastenhuoneen seinälle.

      • Korjaisin

        ...postaustasi sen verran että kyllähän toi kaveri on tavallaan kätevä käyttämään valokuvaa- tai piirtoheitintä apuna niissä kaupunkikuvissaan ja nimenomaan niissä rakennuksissa. Mutta siihen se sitten jääkin. Kun niihin kuviin pitäisi lisätä muita detaljeja kuten puita, pensaita, autoja, mukulakiviä, ihmisiä...jne.. tulee yleensä tenkkapoo ja se näkyy juuri noina harrastelijoille tyypillisinä naivistisina virheinä. Mittasuhteista tällä taiteilijalla eri etäisyyksissä samassa kuvassa ei ole hajuukaan. Hän pistää kaiken fokuksensa siihen piperrykseen ja visuaaliseen tarkuuteen ja kaikki luonnollisuus jää ihan tiiron osalle ja mies koettaa sentään tehdä fotorealistista jälkee. Tämä asia kummastuttaa aikalailla kun mies sentään on läpikäynyt jopa useampivuotisen taidekoulunkin. Joko hän ei ole hyväksynyt koulun oppeja, tai ei ole ymmärtänyt niitä.

        Tuo naivistisuus korostuu entisestään niissä hänen "ideointikuvissa" ja muotokuvissa joissa on jopa lapsellisia virheitä.
        Jos hän pystyisi ottamaan oikealla tavalla palautteita ja rakentavia kommentteja vastaan, hänellä olisi edes toivoa ymmärtää missä hän tekee virheitä ja edelleen ottaa niistä opikseen.
        Hänen luonteellaan hän tulee jatkossakin pysymään tuntemattomana harrastelijataiteilijana.
        Minä taas en huolisi niitä hänen töitään edes lastenhuoneen seinille. Hehän voisivat alkaa toistamaan niitä hänen virheitä.
        Naivistinäyttelyynkään noita ei huolittaisi.
        Tämä on totuus.


      • Niinpä_
        Korjaisin kirjoitti:

        ...postaustasi sen verran että kyllähän toi kaveri on tavallaan kätevä käyttämään valokuvaa- tai piirtoheitintä apuna niissä kaupunkikuvissaan ja nimenomaan niissä rakennuksissa. Mutta siihen se sitten jääkin. Kun niihin kuviin pitäisi lisätä muita detaljeja kuten puita, pensaita, autoja, mukulakiviä, ihmisiä...jne.. tulee yleensä tenkkapoo ja se näkyy juuri noina harrastelijoille tyypillisinä naivistisina virheinä. Mittasuhteista tällä taiteilijalla eri etäisyyksissä samassa kuvassa ei ole hajuukaan. Hän pistää kaiken fokuksensa siihen piperrykseen ja visuaaliseen tarkuuteen ja kaikki luonnollisuus jää ihan tiiron osalle ja mies koettaa sentään tehdä fotorealistista jälkee. Tämä asia kummastuttaa aikalailla kun mies sentään on läpikäynyt jopa useampivuotisen taidekoulunkin. Joko hän ei ole hyväksynyt koulun oppeja, tai ei ole ymmärtänyt niitä.

        Tuo naivistisuus korostuu entisestään niissä hänen "ideointikuvissa" ja muotokuvissa joissa on jopa lapsellisia virheitä.
        Jos hän pystyisi ottamaan oikealla tavalla palautteita ja rakentavia kommentteja vastaan, hänellä olisi edes toivoa ymmärtää missä hän tekee virheitä ja edelleen ottaa niistä opikseen.
        Hänen luonteellaan hän tulee jatkossakin pysymään tuntemattomana harrastelijataiteilijana.
        Minä taas en huolisi niitä hänen töitään edes lastenhuoneen seinille. Hehän voisivat alkaa toistamaan niitä hänen virheitä.
        Naivistinäyttelyynkään noita ei huolittaisi.
        Tämä on totuus.

        Niinpä! voisiko tuota enää paremmin kiteyttää. :)


    • Huippulahjakas

      No niin huippulahjakkaan henkisesti sairaat fanit ovat olleet taas ahkeria viikonloppuna ja kirjoitelleet törkeyksiään useampaankin ketjuun. Ilmeisesti suljetuissa hoitolaitoksissa on ollut vapaa viikonloppu, kun muumilaakson jengi on voinut vapaasti temmeltää palstalla?

      Näin keväisin kun ilma alkaa lämpiämään, haluavat suljettujen laitosten hoitajat normaalia enemmän vapaita viikonloppuja ja silloin muumilaaksojengi pitää tietenkin päästää viikonloppuvapaille ja se näkyy sitten näillä palstoilla tällaisina häiriökäyttäytymisinä. Henkisesti sairaat alkavat vainota sitä joka haluaisivat itse olla, eli huippulahjakasta.

      No nyt taas maanantaina palsta varmaan taas hieman rauhoittuu, kun suurin osa muumilaakson jengistä palaa taas suljettuihin laitoksiinsa saamaan asianmukaista hoitoa. Toki varmaan jotkut ovatt unohtaneet lääkkeensä ja palata takaisin, mutta heidät poliisi sitten käy noukkimassa talteen.

      Huippulahjakas on saanut tiedon, että kun tälle muuumilaakson jengille annetaan taideterapiaa hoidoksi näissä suljetuissa laitoksissa yhtenä hoitomuotona ja taideterapian antajat ovat näitä maan virallisen taidekentän toimijoita, niin nämä taideterapian antajat ovat laittaneet kateellisina huippulahjakkaalle tämän muumilaakson jengin vainoamaan huippulahjakasta palstalla.

      Tämä on sitä peliä jota lahjaton virallinen taidekenttä pelaa huippulahjakasta kohtaan ja käyttää pelissään apuna henkisesti häiriintynyttä muumilaakson jengiä. Hienoa kuitenkin että asia on tullut huippulahjakkaan tietoon ja näin huippulahjakas pääsee ottamaan asian esille tänne julkisesti. Tällaista peliähän se virallisen taidekentän peli on huippulahjakasta kohtaan ollut jo yli vuosikymmenen ja näköjään pahemmaksi vain menee.

      Tämä on se huippulahjakkuuden hinta, maassa jossa virallinen taidekenttä koostuuu samanmielisistä lahjattomista keskinkertaisuuksista. Siellä virallisissa taideseuroissa on kuulemma mielialalääkkeiden, rauhoittavien lääkkeiden ja psyykelääkkeiden syönti lähes yhtä yleistä kuin suljetuissa laitoksissa muumilaakson jengilläkin. Huippulahjakas onkin ihmetellyt sitä nykytaiteen tasoa maassamme ja nythän asiat alkavatkin selvitä. Nykytaidetta tehdäänkin siis lääkkeiden vaikutuksen alaisina.

    • Niinhän

      ...sä tietysti haluat täällä toitottaa että "virallinen taidekenttä" sua täällä "ahdistelee". Tiedät kuitenkin itse että toi ei ole vähäisimmässäkään määrin totta. Ikäänkuin susta muka virallinen taidekenttä olisi kiinnostunut. Paskat! Me ollaan tavallisia tekemistä vailla olevia työttömiä ja saamme viihdykettä sinunlaisista äärimmäisen tyhmistä kuumakalleista. Kun vielä tiedämme mistä teikäläinen kuuluisuudenkipeä paska parhaimmin pillastuu, on nautintomme täydellinen. :D Olet itse jo vuosikausia suostunut olemaan meidän vinkulelumme ja meillehän sellainen hyvin käy.
      Paljastan nyt että tuota yhtä kirjoittajaa lukuunottamatta meitä on tässä neljä samanlaista joutilasta ja meistä muutama käy osapäivätyössä ja yksi meistä jopa tuntee sinut kuten myös sinä hänet. Eikä meillä kenelläkään ole taiteen kanssa paskaakaan tekemistä- jos leipomista ei katsota taiteeksi.
      Oliko nolo paljastus?
      Jos haluut edelleenkin pysyä meidän vinkulelunamme, se kyllä meille käy. XD
      Tosin täytyy kyllä antaa sinulle hieman tunnustustakin kun sinä et tunnu sitä taiteestasi saavan. Sinä olet meidän paras vinkulelumme!

      • varmaansen

        ...luonnon päälle käy toi paljastus hihi. vaikka hän toki itse sen tietää että nämä kirjoittajat eivät todellakaan oo mitään "virallista taidekenttää" niin hän on aina uskotellut että nämä ovat sitä. viä kun hän sekoittaa tähän juttuun tarja halosen että hän mukamas suojelee noita hänen "ahdistelijoita", menee koko homma "oikeille raiteilleen" ja lukijat ymmärtävät mistä on kysymys. ei ketään niin idioottia ole että sellaista uskomatonta soopaa uskoisi. mitä kuuluisampi ja häntä menestyneempi harrastelija, sitä innokkaammin hän sitä syyttelee ahdistelijakseen.
        eli kaikki palikat ei todellakaan ole talles.


    • Huippulahjakas

      Heh heh, muutama miielenterveyspuolen potilas on näköjään jäänyt viikonlopun jälkeen ylilomille, kun näin viikollakin jatkavat tuota huippulahjakkaan vainoamista ja perättömien väitteiden esittämistä huippulahjakkaasta. No virkavalta on varmaan perässä ja korjaa karkumatkalla olevat muumilaakson porukat taas hoitoon suljettuhin laitoksiin.

      Mitä tulee tähän virallisen taidekentän osallistumiseen huippulahjakkaan vainoamiseen, on siitä palstalla ollut todisteet jo vuosikausia. Tämänkin ketjun aloittaja kuuluu virallisen taidekentän toimijoihin ja asiahan on jokaisen tarkastettavissakin, joten muumilaakson jengin on turha esittää mitään muuta. Esillä olevat tosiasiat puhuvat puolestaan.

      Samoin tuossa toisessa ketjussa joka viikonlopun aikana aloitettiin ja jossa huippulahjakkaan lisäksi haukutaan erästä toista taiteilijaa, joka on puhunut virallisen taidekentän toimintaa ja epäkohtia vastaan, löytyy selkeät todisteet virallisen taidekentän toimijoiden osallistumisesta tähään toimintaan. Miten palstalla vainotaan vain niitä taiteilijoita jotka ovat uskaltaneet ottaa esille virallisen taidekentän epäkohtia? Miksi vainon kohteena ei ole ketään muita taiteilijoita?

      Toki muumilaakson jengin johon myös virallisen taidekentän toimijoita kuuluu, on vaikea ymmärtää esillä olevat tosiasiat. koska rauhoittavat lääkkeet, mielialalääkkeet ja psyykelääkkeet ovat hämärtäneet todellisuuden, eikä edes yksinkertaisimpia asioita tajuta.

      Ja tottahan toki ilmiselvää asiaa yritetään kääntää nurinniskoin ja saada musta näyttämään valkoiselta, jotteivat ulkopuoliset lukijat saisi tietää virallisen taidekentän toimijoiden toimintaa virallisen taidekentän ulkopuolisia taiteilijoita vastaan. Onhan tämä nyt aikamoinen sensaatiio, virallinen taidekenttä vainoaa yhtä huippulahjakasta virallisen taidekentän ulkopuolista taiteilijaa jo kohta kymmenettä vuotta ja vieläpä päivittäin useitakin kertoja.

      Tällaista on huippulahjakkaan taiteilijan elämä maassa jossa virallinen taidekenttä koostuu samanmielisistä lahjattomista keskinkertaisuuksista.

      • jataasse

        ....lelu vinkuu hihi.


      • Huippulahjakas

        Astuiko joku päällesi?


      • näinhelppoo
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Astuiko joku päällesi?

        ...se on XD XD XD


    • liipalaapaaa

      On se tääkii paikka hakee kehuja töilleen...huoh....en ilkeis.

      • Huippulahjakas

        Niin aika erikoinen juttu aloittajalta, tuoda itsensä ja teoksensa esille ja samalla mustamaalata ja haukkua toista taiteilijaa. Ja vielä virallisen taidekentän toimijana haukkumassa virallisen taidekentän ulkopuolista taiteilijaa.

        No tätä samaahan se on tällä palstalla ollut jo kohta kymmenettä vuotta, jossa virallinen taiteen kenttä on hyökännyt rraukkamaisesti yhtä virallisen taiteen kentän ulkopuolista taiteilijaa kohtaa hänen huippulahjakkuutensa takia.


      • Huippulahjakas

        Tämä ketju ansaitsee ehdottomasti ylösnostamisen, koska siinä tosiasiat tulevat niin hienosti esille.


      • niinhaluut
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Tämä ketju ansaitsee ehdottomasti ylösnostamisen, koska siinä tosiasiat tulevat niin hienosti esille.

        ...perusteellisesti ja lopullisesti esitellä sen kieroutuneen minäkuvasi. arvostan tuota elettäsi! hihihi


      • Huippis.taisi
        Huippulahjakas kirjoitti:

        Tämä ketju ansaitsee ehdottomasti ylösnostamisen, koska siinä tosiasiat tulevat niin hienosti esille.

        ...Taisi ymmärtää nuo "tosiasiat" hiukan väärin. ;) -niinkuin aina. :D


    • Huippulahjakas

      No niin, täällähän on taas viikonlopun ja alkuviikon aikana oltu ahkeria useammassakin viestiketjussa, ja pidetty palstan huippulahjakasta esillä. Kiitos kovasti kaikille, kymmenettä vuotta sama taiteilija on ollut päivittäinen puheenaihe palstalla, joka on aikamoinen saavutus ja kertoo kuinka keskenkasvuista porukkaa taiteen pienet piirit ovatkaan.

      Ei ihme että on keksitty oikein taideterapia, annetaankohan sillä jonkinlaista terapiaa kateuteen? Ne viralliset taidepiirithän voisivat ottaa jäsenilleen taiteilijajärjestöissä oikein jäseneduiksi jonkinlaista kateusterapiaa, jolla pääsisi siitä lahjattomuuden tunteesta?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3401
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      173
      1439
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1218
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1112
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      163
      793
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      739
    Aihe