Köyhien Ihmisten Auto=KIA

Kiiija

Siitä se nimi tulee. Omistatko sinä kian? Skoda ja dacia on saman kastin menopelejä

41

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HankiTöitä

      Jaahah, Kiankin suosio sai sitten autopalstojen ainoan yleisluuserin puhkemaan yöllä kukkaan. Aamulla yön kukoistuksesta on jäljellä enää p@skainen haju.

      • ilmainen_nauraja

        Juu lauantaiyö, todennäköisesti kännissä.
        Olisi kehittänyt edes jotain omaperäisempää kuin tuo lainattu vakiolause.
        Näyttää trollit tulevan yhä tyhmemmiksi, saisi edes ilmaiset naurut, mutta ei.


    • Laatumerkki

      Kateus on kamala tauti, käy sinäkin koulusi loppuun ja mene töihin niin sinäkin voit ostaa laatuauto Kian. Kia on autoalan laatutesteissä ykkönen, joten sen hankkivat laatutietoiset ostajat varallisuudesta riippumatta.:)

      • aikaKehnoPerusKinneri

        Kia on vain halpis aasialainen auto jossa ei ole mitään mukavaa, hyvää tai kiinnostavaa, mutta myy hyvin pitkän takuunsa ansiosta. Vaarit ja tietämättömät luulevat että tuo takuu on a
        autuaaksi tekevä ja korvaa kaiken, no pieleen menee..


      • Lisää_premiumia

    • Ajattelepaite

      Kia, Hyndai, Toyota... Kaikki toimintavarmoja ajokkeja.
      Käyttötarkoitus ja väliraha ratkaisevat hankinnan.
      Kia hieman edullisempi, Hyndai jo suorastaan hinnakas.

      • uskomatonSelittely

        Oikeassa maailmassa nuo eivät ole yhtään sen toimintavarmempia kuin muutkaan, mutta uskolla saadaan perusteltua muille halpisauton ostaminen.
        Miksi halpisaasialaisen hankintaa pitää aina perustella noin fanaattisesti, lienee häpeä syynä?


      • Siinäsullepremiumia

        Totta. Oikeassa maailmassa kaikkia autoja pitää korjata.

        Siellä korjaamon kassalla sitten selviää, että KIA/Hyundai asiakkaat vain kuittaavat työn tehdyksi kun muut kaivavat lompakkoaan.


    • Korealaiseen_siirtynyt

      Kia ja Hyundai olivat mullakin toissa vuonna vaihtoehtoina. Hyvä tarjous sai ostamaan jälkimmäisen. Ei ole valittamista eikä oikeastaan pienintäkään vikaa. Tekniikka on noissa suunnilleen samaa joten seuraavan autonvaihdon yhteydessä Kia on sitten vahva ehdokas. Ilmeisesti Koreassa on päätetty seurata Tojoa laatutason nostossa ja muotoilussa sitten käytetään saksalaisen osaamiskeskuksen asiantuntemusta.

      • täysilläSeinäänTaas

        Hyvin mielikuvamainostaminen uppoaa vähävaraiseen.


      • KorealaiseenSiirtynyt

        No, täytyy myöntää että tuttavapiirin hyvillä kokemuksilla oli asian kanssa tekemistä. Ja autotuntemuksella - edellisen kaaran huollot ja korjaukset tein pääosin itse.
        Varallisuuteni jätän arvoitukseksi, koska auto ei tänä päivänä kerro siitä mitään (mutta oikeilla valinnoilla ja instrumenteilla varallisuuden kerryttäminen sen sijaan onnistuu miltei tuloluokkaan katsomatta). Mieti mites sulle käy kun tupsahtaa 1300€ lasku yllättäen? Vastausta en tarvitse koska en siihen usko.
        http://www.pohatta.com/526/ela-hetkessa-ja-unohda-tulevaisuus


    • Siinäseom

      Toyotan vielä ymmärrän jos perusautoa ilman mukavuutta ja kummempia varusteita hakee niin joku avensis on iha ok. Mutta jos käyt töissä ja ymmärrät autoista et ajele millää alle 200hv mopoilla tai varsinkaan etuvedoilla. En ole koskaan ymmärtäny mikä pakkomielle ihmisillä on ostaa jotain kim jong unin tekemiö kiijoja ja hyndaita. Eikös hyndai ole joku mikrouuni? Kauheeta muotoilua ja arvo laskee ihan kauheella tahdilla.

      • päivitysTietokantaan

        Vai ymmärrät Toyotan, siis sen joka todettiin juuri viimeisimmässä kestotestissä todella ruostuvaksi, paskalla jousitusmukavuudella, onnettomalla lämppärillä ja valoilla varustetuksi ongelmaksi(Yaris/Auto Bild).
        Näin ne uskomukset elää ja joku niihin uskoo.


    • kaameakankkunen

      Väärin Kia on kunnon ihmisten auto ja viikonloppuisin Kunnon Isän auto, varsinkin silloin kun kunnon isä tulee laitamyötäisessä kotio taksilla

    • brtt22

      Miksi köyhiä aina pilkataan??

    • mummeliPosiolta

      Skoda... Vieläkö niitäkin öljypruutteja joku tekee...?

      • optimusso

        Saakelin
        Köyhien
        Onnettomien
        Dorkien
        Apuväline

        Dynaamisten
        Aristokraattien
        Citroenia
        Implikoiva
        Ajoneuvo


      • Daakia

        Daakia on Renaultin edullisempi versio.
        Ei edes runoja osaa rustaa.


    • ajaaasiansa

      Korealaiset ovat samanlaisia järkeviä kestäviä itäkippoja kuin Tohjotkin, mutta edullisempia. Tietysti jos on varaa eurooppalaiseen niin parempi...

      • skfkslflsj

        Itse ostin Kian lähinnä sen takia että Rion muotoilu miellyttää, auto on juuri sopivan kokoinen ja ihan ok ajettava mielestäni, ehkä ei Polon tai Fiestan tasoa mutta omiin aiempiin autoihini verrattuna selvästi mukavampi.
        Ei ole ennen ollut Kiaa eikä Hyundaita joten kestävyydestä en tiedä pidemmän päälle mutta eipä nuo aiemmat japsitkaan olleet täysin viattomia.


    • IhanOKpelejä

      Kia ja Hyundai on itäkippoja kuten Tohjokin, mutta järkevämmin hinnoiteltuja.
      Lisäksi niihin ei liity uskontoa eikä maailman rasittavimpia maallikkosaarnaajia.

      • Tohjota.is.tö.best

        If juu want to sii thruu joor Tohjona Korollas windzkreen, it is a mast tät juu pai nyy vaipörbleids from Tohjota diilersip and nouveör els or juu insalt tö Tohjota gaads and next taim juu trai tu start joor Tohjota enzin, it wount start.
        Rimember to kliin joor shuus bifoor juu step intu to Tohjota diilersip, dount evör pring sand tu tö Tohjota diilersip in joor shues, änd rimembör teik joor hat avay wen stepping inside tö Tohjota temple, ai miin diilersip, also rimembör tu bou tö kustomer servis person bifoor spiiking tu him and kool him a söör. Nevö shou shokd or ameizd feis ven juu hiör tö speörparts prais, it is tö ultimate insult tu tö Tohjota gaads.


    • ruostunut.nissan

      Ei köyhällä ole varaa Kiaan

      • Köyhäilyä

        Kyyy..llä minä köyhänä sijoitin autoon käteisellä noin 60 000 euroa. Uusi Sorento on varsin hiano aato.


    • JapaniKorea

      Onpa tullut ajeltua monenmoisella kipolla.Nyt aikuisena olen huomannut että Japanin/Korean kipot on vaan niin huolettomia.Omalla Mazdalla meni se 10v kun eka vika iski.Vaimon Kia pelittänyt nyt 5v ilman ainuttakaan harmia.Ei olla köyhiä kun ajetaan järkipeleillä.Varaa on matkustella säästyneillä rahoilla.Juuri kuukausi
      lomailtiin Aasiassa.Tyttärelle ostettiin juuri Hyndai..Tällee ne köyhät elelee..

    • fpkpfew
    • tieteellinentieto

      En pitäis tuota päätelmää oikeana. Se mitä itse havainnoin niin useammin se pienituloinen ajaa vanhalla A6:lla tai mersulla. Keskituloinen sen sijaan ostaa uuden auton, joka voi olla Dacia, Kia tai Skoda ominaisuuksiensa perusteella. Sitten porukka joka ajaa muutaman sadan euron japanilaisella voi olla pieni tai suurituloinen - heitä ei vaan kiinnosta rahoittaa Suomen valtiota autoveron muodossa.

      • valtio.on.alkoholisti

        Sehän on veronkiertoa, valtiolta on jäänyt saamatta autoverotuloja miljarditolkulla niiltä ketkä ajavat muutaman satasen kotterolla.
        Verotulot tosin ovat valtiolla yhtä kuin viina alkoholistille, mikään määrä ei ole tarpeeksi vaikka promillet huitelisivat jo vaarallisissa lukemissa...


    • aasialaisromut

      Ihan sama millä aasialaisella rottelolla ajaa. Tojo, Hyundai ja KIA samanlaisia romuja, KIA niistä varmaan halvin.

      • Virheistäoppinut

        Itse myös nuorena ajelin saksalaisilla''laatu''autoilla ja kuvittelin että hyviä ovat.Nykyään en kyseisiin laitoksiin koskisi pitkällä tikullakaan ja lähinnä säälittää niiden puolesta, jotka noihin vielä uskovat.Nykyään japsi alla, enkä pois vaihtaisi.


      • renaultisti

        Minä olen tuolla liikenteessä huomannut , että saksalisista autoista on suuntavalon merkinantolaitteet unohtuneet asentamatta. Tai sitten kuljettajat ei osaa käyttää niitä. Mercedekset taitaa olla , että niihin on erikseen se ostettava. Onko lisävaruste. Kiassa ja Hyundaissa ne vakijovarusteisiin kuuluu ja näkyy liikenteessä myös toimivankin. Renaultissa saa sen releen äänenvoimakkuuden säädettyä.


      • järki_pois_autoilijat
        renaultisti kirjoitti:

        Minä olen tuolla liikenteessä huomannut , että saksalisista autoista on suuntavalon merkinantolaitteet unohtuneet asentamatta. Tai sitten kuljettajat ei osaa käyttää niitä. Mercedekset taitaa olla , että niihin on erikseen se ostettava. Onko lisävaruste. Kiassa ja Hyundaissa ne vakijovarusteisiin kuuluu ja näkyy liikenteessä myös toimivankin. Renaultissa saa sen releen äänenvoimakkuuden säädettyä.

        Kannattaisi käyttää niitä omia näköelimiään eikä luottaa essonbaarin perinnetietoon.

        Nykyään tuntuu bemarit erottuvan edukseen liikennekäyttäytymisessä ja perseilystä vastaavat ns. järkiautot. Ja nimenomaan niin, että mitä "järkevämpi" auto, sitä järjettömämpi kuski. Siis joku hopeanharmaa (lika ei näy) Skoda (järki-ihmisen merkki) Roomster (=tilava=järkevä perseensiirrin) ihan pahimmasta päästä.

        Perseily =

        - pimeällä/sateella ei saada ajo/takavaloja päälle (kyllä, koskee myös ja erityisesti Kiaa), takasumuvalosta nyt puhumattakaan

        - vilkut ei toimi, ei ainakaan liikenneympyröissä

        - mutta etusumuvalot on aina & kaikkialla päällä, tekeehän ne Datsun kasvaimesta & muista itäautoista matalan ja urheilullisen näköisiä!

        - 30/40 rajoitusalueilla ajetaan 20 km/h ylinopeudella, tietyömaiden ja maaseututaajamien kohdalla jopa 30 yli

        - toisaalta kiihdytyskastoilla kuhnitaan 60 lasissa ja sieltä poukataan surutta valtaväylän 80-100 km etenevän liikennevirran sekaan, parhaat suoraan vasemmalle kaistalle

        - satasen rajoituksilla/moottoriteillä ajetaan 20 km/h alle rajoituksen

        - eli tosiasiassa osataan ajaa vain yhtä ainoaa nopeutta, noin 70 km /h (80 mittarin mukaan), mitä pyritään ajamaan aina & kaikkialla!

        - nopeusmittari on ihan tuntematon vehje -> peltipoliisien kohdalla pitää jarruttaa varmuuden vuoksi, vaikka ajettiin jo ennestään 10 alle rajoituksen

        - roikutaan perseessä, tätä tekee kaikki halvat kitumaasturit


      • Kokemustakin
        järki_pois_autoilijat kirjoitti:

        Kannattaisi käyttää niitä omia näköelimiään eikä luottaa essonbaarin perinnetietoon.

        Nykyään tuntuu bemarit erottuvan edukseen liikennekäyttäytymisessä ja perseilystä vastaavat ns. järkiautot. Ja nimenomaan niin, että mitä "järkevämpi" auto, sitä järjettömämpi kuski. Siis joku hopeanharmaa (lika ei näy) Skoda (järki-ihmisen merkki) Roomster (=tilava=järkevä perseensiirrin) ihan pahimmasta päästä.

        Perseily =

        - pimeällä/sateella ei saada ajo/takavaloja päälle (kyllä, koskee myös ja erityisesti Kiaa), takasumuvalosta nyt puhumattakaan

        - vilkut ei toimi, ei ainakaan liikenneympyröissä

        - mutta etusumuvalot on aina & kaikkialla päällä, tekeehän ne Datsun kasvaimesta & muista itäautoista matalan ja urheilullisen näköisiä!

        - 30/40 rajoitusalueilla ajetaan 20 km/h ylinopeudella, tietyömaiden ja maaseututaajamien kohdalla jopa 30 yli

        - toisaalta kiihdytyskastoilla kuhnitaan 60 lasissa ja sieltä poukataan surutta valtaväylän 80-100 km etenevän liikennevirran sekaan, parhaat suoraan vasemmalle kaistalle

        - satasen rajoituksilla/moottoriteillä ajetaan 20 km/h alle rajoituksen

        - eli tosiasiassa osataan ajaa vain yhtä ainoaa nopeutta, noin 70 km /h (80 mittarin mukaan), mitä pyritään ajamaan aina & kaikkialla!

        - nopeusmittari on ihan tuntematon vehje -> peltipoliisien kohdalla pitää jarruttaa varmuuden vuoksi, vaikka ajettiin jo ennestään 10 alle rajoituksen

        - roikutaan perseessä, tätä tekee kaikki halvat kitumaasturit

        Nykyään tosiaan osassa Bemuista toimii vilkut joka on posittivista.
        Ainakin meidän Kiassa sytyttää "oikeat" valot heti kun hieman hämärtää tai sataa.


    • DACIA_

      Paras auto ikinä.DACIA SANDERO.
      Karvalakkimalli 9999€.Osta heti.

      • Ajattelepaite

        Paras ostos, jos verrataan loppuun höylättyihin kaksinkertaisen hinnan maksaneisiin sakuihin...


    • DDWWQ
    • Köyhäkäteisostaja

      Ostin viikko sitten käteisellä uuden Kian koska köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa.
      Tosin saan sen vasta parin viikon päästä.

    • Ei_saksanseisojille

      Ja volkkari ja audi. Samaa paskaa kuin Skeidakin.

    • sdsdsdfsljfkljsl

      Entä millainen asunto on käytetyn saksalaisen premium-merkin omistajalla, ettei vain auto niele niin paljon rahaa että pitää asua vuokralla kaupungin neukkukuutiossa jossa naapurit on mielenkiintoisesti sekaisin joka päivä?

      • SaksaKIA

        Varmaan yhtä pieni talo kuin minulla köyhällä KIAn ostajalla eli 6H K?
        Tosin KIA on vaimon kauppakassina ja minä ajan saksanseisojalla, tosin en aina ymmärrä miksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe