Miten mies isketään?

fsrss

Miten te miehet toivotte, että nainen teitä iskisi? (enkä nyt toivo, että sieltä tulee näitä suoraan vaan housut pois ja panee/ottaa suihin-vastauksia)

Voiko teitä kysyä kahville?
Entä lenkkiseuraksi?
Voiko teille kertoa suoraan, että olisi kiinnostunut tutustumaan tarkemmin?

43

1867

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iuy798
      • shemmosta

        Yli kolmekymmentä vuotta takana ja ei kertaakaan nainen ole tehnyt minkäänlaista aloitetta. Hymytkin voidaan laskea sormilla, joten älkää viitsikö teeskennellä, että te jotain muka joskus tekisitte. Korkeintaan bändäröitte jonkun keikalla.


      • Tyhmästäpäästäkärsiikoko

        Reilusti yli 70 v takana ja vain yksi iskuyritys. Naapurin pari vuotta vanhempi Kaisa kysyi suoraan: "mennäänkö naimaan?"
        Kun en tiennyt mitä se naiminen on, niin en mennyt.
        Sitten kun tiesin, niin kukaan ei ole yrittänyt iskeä. Paitsi Merja, mutta hänetkin suututin tietämättäni. Ja Erja, mutta en osannut tarttua syöttiin.


    • Toivoaja

      Minusta nuo mainitsemasi tavat (kahville, lenkkiseuraksi & suora puhe) ovat kaikki hyviä tapoja.

      Varmasti miehiä on erilaisia, mutta itse ainakin luulen että minulle on hankalaa hahmottaa minkäänlaisia epäsuoria kiinnostuksen ilmauksia. Siinä mielessä toivoisin kiinnostuksen ilmaisemista suoraan puhumalla. Se antaisi myös mahdollisuuden jutella asiasta ilman että tarvitsee arpoa että mitähän tuo tarkoitti tuolla vai tarkoittiko yhtään mitään.

    • kelpaisi

      Miten olisi jotain tyyliin: "hei vaikutat mukavalta tyypiltä, haluaisitko lähteä joku päivä lenkille, tässä on puhelinnumeroni" ja annat sen vaikka lapulla.

      • Ei.toimi

        Liian teennäistä!


    • mies_sdfasd

      En muuten tiedä miten! Jotenkin luonnollisesti kuitenkin. Ei varmaan kannata tarkoituksella siis iskeä.

    • Miettinyt.mitä.teen

      Onko niin että "naine" haluaa lähesty/tutustua mieheen? kun itse ole yrittänyt lähestyä ja jutella naisen kanssa niin karkuun on lähdetty !! miksi?
      En ole vaatimassa housujanne pois, koska sieltä kautta ei onnistu tutustuminen, kahvilla käynti, lenkkeily, maakuntamatkailu /päiväajelu autolla, mitä vielä ? tuliko vaihtoehtoja liikaa tarjolle?

      • Samaa.pohdin.minäkin

        Kauan sitten olet tänne kirjoitellut, kopaisempa kuitenkin palaatko tänne vielä? Nuo mitä ehdottelit kopsahtivat kummasti tähän naiseläjään. Saisinkohan sinut jostain kiinni ja jos niin minkähän ikäinen ja mistäpäin olet?


    • dfvwefvewf

      kyllä
      kyllä
      kyllä

    • Miettinyt.mitä.teen

      No "olisi" kiva saada naiseltakin huomiota ja olla kiinnostuksen kohde ;) minä olen monesti yrittänyt lähestyä naista keskustelemaan ! johan naisella on kiirettä ja pakenee paikalta ja yritykset lähestyä tyssää siihen paikkaan.
      Onneksi täällä ei kukaan näe kuka minkäkin näköinen on.
      Ettehän te muutenkaan uskalla lähestyä miestä kun olemalla anonyymisti täällä.
      Kapakat ei kiinnosta ja siellä olevat baarikärpäset.

    • metsäkävelyok

      jutella puhelimetse jossei muuta uskalla. vaikka lenkille tai metsäkävelylle

    • Nimimerkki587

      Jos nainen osoittaa minkäänlaista kiinnostusta (mukaanlukien katsekontakti) mieheen: yleensä se riittää, jollei kyseessä ole ns. ujo piimä.

      • MIES____

        Tietenkään se ei riitä.


    • tässä_perussettiä_alkuun

      Moikka, voitaisko/haluaisitko tutustua? Oon tässä katellu sinua viime aikoina.

    • siitä.vaan.kysymään

      "Entä lenkkiseuraksi?"

      Lenkille kysyminen toimisi kyllä muhun mainiosti.

    • 1115

      Olen maininnut tämän aikaismeminkin:

      "Onko sinulla jo seuraa täksi illaksi?"

      Siitä pystyy molemmat perääntymään menettämättä kasvojaan.

    • Otaha.yhteyttä

      Marjastus alkaa pian mutta eipä oo kukkaa "nainen" pyytämässä seuraksi marjareissulle kaveriksi ja seäskiensyötäväksi??? lommoo järjestäesin välittömästi. tokkopa tälle suvelle enneä onnistuu...

    • nainenpettynyt

      No minä tein yhden ainoan kerran aloitteen (naisena) ja se taisi jäädä viimeiseksi, niin tylyä kohtelua on ollut mieheltä sen jälkeen..
      En toden totta osaa muuten selittää sitä tyypin loputonta tuijotusta ja häkeltymistä, lammasmaista katsetta kuin sillä, että se oli ihastunut minuun. Lisäksi meidän välisiä keskusteluja jotka sisältävät hienovaraista flirttiä. Muutkin huomasivat sen, katseet, joten ei ollut pelkkää narsistista kuvitelmaa omalta taholtani. Lähetin tyypille viestin jossa reilusti kerroin olevani kiinnostunut ja että olisi kiva tavata joskus. Siihen Tuli joku ympäripyöreä vastaus joka oli kielteinen ja kun ollaan nähty sen jälkeen, mies on ollut tyly mutta tuijottaa mua salaa edelleen. Tästä tapauksesta on nyt puoli vuotta..
      Ota tuosta selvää sitten... Kaikista eniten ärsyttää se että mies muuttui niin tylyksi sen jälkeen kun asiallisesti tein aloitteen. Ei hänen pitäisi mielestäni siitä loukkaantua.. Itse olen kaikesta huolimatta yrittänyt olla samanlainen ku ennenkin, iloinen ja ystävällinen vaikka MINÄHÄN ne pakit sain..

      • oouuujeeeeeee

        Huomio kelpaa kyllä miehillekkin, vaikka seurustelu ei tulis niille kysymykseenkään... Kyllähän näitä riittää sekä miehissä että naisissä. Tai sit se on varattu.

        Sinuna en kiinnittäis siihen mitään huomiota enään. Tuollaisen käytöksen jälkeen et ole mikään arkipäivän sankari ystävällisyydellä, vaan sulla on oikeus ja melkein jopa velvllisuus olla kylmä. Lapset leikkii, ei aikuset ihmiset.

        Toinen vaihtoehto on kontrollifriikki, jolla lerpahti samantien, kun nainen teki aloitetta. Tällainen mies on myös huono tekemään itse ratkaisevaa aloitetta, koska kontrollifriikin itseluottamus perustuu kontrolliin ja naisen vastaustahan ei voi kontrolloida.

        Tässä tapauksessa voit olla todella kiitollinen, ettet seurustele tyypin kanssa, kontrollifriikit ovat aina tavalla tai toisella väkivaltaisia, joko henkisesti tai jopa fyysisesti. Ihminen, jonka itseluottamus on nollatasoa, ei myöskään ole kovin helppo kumppani, siinä saat laittaa omat tarpeesi aina kakkossijalle.

        Itelläni kokemusta kummastakin tapaukseta ja nostan lasin kuohuvaa sinkkuudelleni, kuka oikeesti tahtoo sitoutua tuollaiseen ihmiseen. Parantua voi terapiassa, mut se kestää jumankauta vuosia, jos kyseisellä henkilöllä on ees varaa tai motivaatiota.

        Miehet tykkää metsästää ja naisen aloite on riski, mutta varmasti jotkut poikkeuksellisen tervejärkiset tajuaa, et täs maailmanmenossa, jossa ihmiset liikkuu, niin reipas aloitteentekeminen naisen puolelta voi olla se elämän tärkein myönnytys, eikä mikään valtakysymys.

        Mun mielestä voisi jopa sanoa, et mies, joka kestää naisen aloitteen, ei lähde niin helposti sitten muutenkaan parisuhdevaltapeliin, joka on sit makuasia, jotkut pelaa ittensä hengiltä niissä leikeissä.

        Täs mun mielipiteitä naisen aloitteentekemisestä, toivottavasti ilahdutti lukijoita;)


      • Älänyviiti

        No ihan täyttä hevonpaskaa jauhoit...

        "Miehet tykkää metsästää "

        Suurin osa miehistä ei halua metsästää piste.
        Vain pelimiehet haluavat metsästään.

        Miehistä suurin osa haluaa tehdä helpon aloitteen ja saada siihen helposti ymmärrettävän vastauksen, mielellään positiivisen kyllä vastauksen.

        "vMun mielestä voisi jopa sanoa, et mies, joka kestää naisen aloitteen, ei lähde niin helposti sitten muutenkaan parisuhdevaltapeliin, joka on sit makuasia, jotkut pelaa ittensä hengiltä niissä leikeissä."

        Suurin osa miehistä "kestää" naisen aloitteen.
        Sehän helpottaa miestä huimasti.

        "naisen aloite on riski,"

        Mikäköhän riski se on?

        Sun ajatukset ovat VItun outoja. Johtunee joko sun oudoista ajatuksista tai sitten miehistä joita olet sattunut tapaamaan ja liität heidän käytöksensäö kaikkiin muihin miehiin.


      • EdesUnissa

        Viime viikonloppuna baarissa vieras nainen tuli pöytääni ja suuteli minua sanomatta mitään. Se oli mielestäni melko rohkea iskuyritys. Sanoin; "Kiitos, se oli miellyttävä keskustelunaloitus. Valitettavasti kohta tähän pöytään saapuu erittäin mustasukkainen seuralaiseni, joka ei pidä siitä että keskustelen vieraiden naisten kanssa."
        Nainen ymmärsi asian ja poistui, eikä kummallekaan jäänyt tilanteesta paha mieli.

        Puoli vuotta sitten toinen nainen sanoi suoraan että "Olen seurannut sinua ja olisit hyvä mies juuri hänelle. Olisinko kiinnostunut lähtemään ulos hänen kanssaan ?". Vastasin että "se on kauniisti sanottu ja olen imarreltu, mutta että naisystäväni ei olisi tyytyväinen jos kävisin ulkona muiden kanssa" ja asia oli kivuttomasti selvitetty.

        Kannattaa olla rohkea. Ei siinä mitään menetä, jos ei aina voitakaan. Elämä on liian lyhyt jotta voisi aina vain odotella asioiden etenevän.


    • Otaha.yhteyttä

      Vaikea on sannoa miltä tuntuu kun naenen tekkee alotteen ?? ei ole kokemusta ko. asiasta.
      toisinpäin kyllä on kokemusta , mutta miten kävikään :( jääköön kertomatta.

    • Junnu_vm_72

      Suoraan kysymään / juttelemaan.
      Miehet ovat yksoikoisia ja hienovaraiset vihjeet jäävät useinmiten huomaamatta.
      Kyllä mies sen heti kertoo, jos ei kiinnosta.

      • mies__253235253

        puhu vain omasta puolestasi. en minä ainakaan kerro. vihjaan ja katson onko naisella tahdikkuutta ymmärtää asioita. jos ei ole, niin pidän narrinani


      • häääblääähäääbläää

        joo tarviit naisen, joka on meedio. hahhah, kiitos hyvistä nauruista.

        ja oon muuten herkkä nainen, joka TAJUAA asioita ja tunnetiloja, niihin resonoiden. mutta joskus puhuminen ihan vaan suoraan, oikeita sanoja käyttäen on tasan paras ratkaisu. ja myös toista ihmistä kunnioittava ratkaisu.

        mut jos sun miehisyys ei kestä sitä, osta vittu ajokoira.


      • mies__253235253

        Voihan se joskus olla. Joskus taas ei kannata sanoa suoraan. Sillä voi saada naisen vihat niskoilleen ennenaikaisesti.

        Viime kädessä se ei vain ole tapaistani. Kyllä tiettyjä vihjeitä pitää osata ymmärtää. Suora puhe ei vain ole tarpeen kun voi ilmaista suoraan myös nonverbaalisesti.


    • KysyApua

      Hei anteeks, voisitsä auttaa? Mä oon ettinyt puhelinkioskia varmaan puoltuntia. Satuks sä tietää miss ois lähin?

      • Vastaus.sinulle

        Miksi et soita taskustasi törröttävällä kännykällä?


    • 182X82

      Minuun tehoaa: Tuntuu hyvältä, kun huomaa naisen olevan kiinnostunut, Kun nainen pyytää lenkille, syömään, kahville, ja yleensä tapaamista. Olen jo yli 50v, mutta vielä markkinoilla. Naisen huomio tuntuu lämpimältä ja hyvältä aina.

      • 18HH88

        Eipä ole tuosta vielä kokemusta, vaikka ikäni puolesta isäksesi sopisin.


    • 0718

      Aloittaja on oikeilla jäljillä. Lenkkiseura puree enemmän kuin kahvihetket. Samoin voit pyytää miestä myös teatteriin tai konserttiin. Sielä kun saa olla lähekäin kuten lenkilläkin jolloin feromonit tekevät tepposensa. Sen jälkeen tietää sanattomasti jatkuuko suhde vai ei. Urheilun lomassa feromoneja erittyy voimakkaasti jolloin tunne on voimakkaampi. Ja siitä sitten saatetaan siirtyä hyvinkin rivakasti yhteisen suihkuun.

      Miehet ovat usein suorantoiminnan miehiä. Ja heiltä suoraan kysyminen on sellainen rohkeuden osoitus että se hivelee kenen tahansa miehen sisintä. Vaikka olisi sellainen k-pää kuten "nainenpettynyt" tapauksessa. Sinulle "nainenpettynyt" sanoisin että jos mies käyttäytyy noin moukkamaisesti niin asetu hänen yläpuolelleen. Normaali ihminen vastaa avoimeen kysymykseen avoimesti. Eikä pyri alentamaan tai mollaamaan toista. Vaan jo kohteliaisuudesta suostuu ainakin yksille treffeille. Se että vaikka treffit eivät johtaisi parinmuodostukseen niin se voi johtaa ystävyyteen. Ja ystäviä ei koskaan ole liikaa.

      Minullakin on eräs naisystävä jonka kanssa emme ole suhteessa. Sen sijaan olemme vuosien saatossa muodostuneet sydänystäviksi. Ja vaikka olemme vain ystäviä niin joka kerta kun näemme toisemme ilmassa on kipinää ja kunnon flirttailau. Mutta, siitä huolimatta olemme vain ystäviä. Ja se toimii meillä.

    • Helpp0

      "Onko sinulla jo tälle illalle seuraa?"

    • tutustumalla_tutustuu

      Aloitteena, suora ystävällinen katse, hymy, ehkä jokin kevyt kohtelaisuus ja rennon avoin keskustelu, siitä tutustuminen jo alkaa ja siinä mahdollinen startin startti.

      Avaus ei kuitenkaan raamitta tilannetta ('iskua' hetken huviksi vai pidemmäksi iloksi), lähtökohtaa, ollaanko veroviraston jonossa tuiki tuntemattoman kassa, hautausmaalla, taidenäyttelyssä, jollakin messuilla, barissa vai kumpikin juuri pääsemässä vapaaksi putkasta tai sinne joutumassa ;-)

      Avaukseen ei ole yleispätevää vastausta, sillä aloite riippuu tapahtuman tilanteesta ja yksilöistä (relax vs. kipsi) ja vieläpä sen hetken mielentilastakin, sekä onko kyse tuiki tuntemattomasta vai jo puoli tutusta josta jo jotakin tietää.

      Mutta jos ajattelee jo tutuhkoa henkilöä, vaikkapa iltakurssien kurssikaveria jne. niin olisi kuitenkin hyvä kauttarantain tietää onko hän edes vapailla markkinoilla vai ei ja ihan vaan relasti jutellessa hieman tietää mielenkiinnon kohteistaan, harrastuksistaan jne. Kyllähän ilmassa olisi hyvä olla hieman tavanomaista tiiviimpää kemiaa.

      Videopeli-friikki sohvaperuna ei ehkä saa pikaisia kiksejä kutsusta lenkille, vaikka se hänelle todellisuudessa tekisi hyvää ;-)

      Ehkä kuitenkin on parempi olla sanomatta, että "haluaisin tutustua sinuun paremmin," koska se voi vaikuttaa jopa hieman liian vakavalta, kahlitsevalta ja "vaativalta" ensi metreillä, kuin nainen haluaisi alkaa tehdä "inventaariota" josko henkilö on validi kritereilleen.

      Pyytää vaikkapa jollekin messuille tai näyttelyyn kiertelemään jos kumpaakin kiinnostava sellainen sattu juuri olemaan kaupungissa ymv. ja samallahan sitä tutustuu lisää ja jos synkkaa niin voi sopia jostakin muusta uusinnasta. Kuitenkin jos on jotakin 'liikettä' ja 'puuhaa' ja samalla lisätutustumista, niin se on melko relax, sen sijaan että heti ensi keralla olisi kahvilassa tuoleilleen jämähtäneinä vastakkain istuen. Mutta jos on paljon keskusteltava, niin kahvireissu on ihna hyvä, eikä edes huoma ajan kuluvan.

      Hieman hankalia hommia kun ilman aloitteellisuutta ei tutustu ja ventovieraasta tulee tutumpi vain tutustumalla ;-)

      Noppein ja hyvin suora pokaus puhtaasti seksiseuraksi naisen taholta oli noin 5-10 minuuttia ensinäkemältä. Tuolloin nuorena olin jonkin aikaa duunissa eräässä yökerhossa jonne neito parin kaverinsa kansa tuli asiakkaaksi. Tokihan hänellä oli jo kevyesti pohjia ja tunnelmaa menossa. Jätin vastaamatta toistettuihin ehdotuksiinsa.

      Muuan duunikaveri jonka kanssa toisessa työpaikassa oltiin toisinaan samalla tai eri osastolla tai vaihdettiin vuoroja, niin hän tuli aktiiviesti aina juttelemaan ja tuntui haluavan viipyillä seurassani, mutta en sen kummemmin sitä muuna noteerannut kuin työkavereiden relana ja mukavana jutusteluna.

      Sitten kerran jo tuon duunin jätteteyäni oli viikoloppuna odottelemassa illalla bussia kotiin päin kaupungin keskusasemalla ja tuo ex-duunukaveri tupsahti paikalle hieman juhlafiikiksissä ja kertoi miten oli superiloinen minut nähdessään. Halusi ehdottomasti että soittaisin hänelle ja kehitettäisiin jotakin menoa yhdessä ja raapusti numeronsa kainalossani olleeseen lehteen. Ei oikein ko. hekilö kuitenkaan itseäni sen enempää kiinnostanut.

      Taas muuan duunikaveri, ihan nätti ja symppis nuori nainen. Oli joitain tilanteita joissa oli ihan spontaanisti ns. moraalisena tukenaan duuniasioissa, mutta omalta puoleltani ei sen kummempaa kiinnostusta. Sitten hän aivan yllättäen ilmaisi rakastuneensa allekirjoittaneeseen ja teki sen tavalla, että koko duunitiimi tuli siitä tietoiseksi ja se aiheuti melkopaljon juuttua työpaikalla ja kollegoiden (kannustavia) kommentteja. Oli puhunut asiassta joillekin kavereilleenkin, jotka sitten poikkesivat duunipaikalla häntä vastassa ja allekirjoittanuttakin hieman 'tiirailemassa.' Ongelmana oli etten ollut kanssaan seurustelusta kiinnostunut, vaikka olikin ihan nätti ja mukava henkilönä. Tämä johti melkoisen kiusallisiin tilanteisiin työpaikalla.

      Summa summarum, kaikkiin tilanteisiin sopivaan kaavaa ei ole ja olosuhteista riippuen voi olla viisasta edetä maltillisesti tavalla josta voi myös tahdikkaasti peruuttaa ilman, että jatko muuttuu hankalaksi.

      Kaiken kaikkiaan naisten kiinnostusta ja sen luonnetta on useinkin vaikea tulkita, kun hänen omatkin fiilikset voivat vaihdella samankin 'kohteen' suhteen.

      Useimmiten kiertoteitse vaikeasti tulkittavia 'jonkin sortin' kiinnostuksen osoituksia tai sitten joskus 'ilman pohjustusta' aivan liiankin suoraan, kuin täystyrmäys... booM.

      Mutta näissäkin asioissa eri henkilöt kokevat ja reagoivat eri tavoin, myös sen hetken elämäntilanteensa ja mielialojensa mukaan.

      Sitten jutut tyyliin yhden illan ihastukset ovat oma lukunsa.

      • tutustumalla_tutustuu

        Haa, pieni korjaus edelliseen ... Taas muuan duunikaveri, ihan nätti ja symppis nuori nainen. Oli joitain tilanteita joissa _olin hänelle_ ihan spontaanisti ns. moraalisena tukenaan duuniasioissa, mutta omalta puoleltani ei sen kummempaa kiinnostusta.

        ...


    • Tahvo52

      Kaikki nuo käy mainiosti ja onkin tosi mukavaa jos nainen avaa keskustelun.

      Minuun ollaan oltu yhteydessä viestillä seuraavaan tyyliin "moi, tavattiin paikassa XX ja jäit mieleeni pyörimään, haluaisin tutustua sinuun paremmin jos sinulle sopii". Tällöin nainen on jo selvittänyt yhteystietoni, helppoa sinänsä koska kerron rehellisesti nimeni ja missä olen töissä jos joku sitä kysyy ja yhteystietoni kuvan kanssa löytyvät yrityksen sivuilta:)

      Jollain tavalla toivoisi että naiset olisivatkin aktiivisempia yhteydenotoissa, ei ainakaan minun kanssa tarvitse pelätä että nolaa itsensä tai että ilkeilisin jollain tavalla.

    • Näin_kävi

      Pitkällä katseella

    • ErakkoPertti

      Kysymys "Haluatko lähteä treffeille" voisi olla hyvä. Tällä tavalla voi käydä läpi mikä on se paras treffipaikka.

      Miehet arvostavat myös huomionosoituksia. Pitkistä katseista en osaa vielä itse sanoa onko nainen ihastunut vai onko kyseessä vain viaton ihastelu. Se hymy kyllä lämmittää mieltä paljon.

      Ei ole vielä koskaan tosin itsellenikään tullut tilannetta että nainen olisi tehnyt aloitteen.

      Tosin kannattaa muistaa että se mies voi olla myös ujo ja häkeltyä flirttailusta.

    • 0318

      Varmaan se lähtee ihan siitä aloitteesta. Mikä tahansa käy.

      Minua ei tosin ole suudeltu kuten tuola aikaisempaa henkilöä. Katseltu on mutteivat ne johda mihinkään. Kyllä katsella saa. Paitsi mies naista koska se esineellistää.

    • Kerrankin.oli.hauskaa

      Miksi ! te naiset ette lähesty ?? jos olette kiinnostunut "tietystä" miehestä??
      No ette ainakaan minua ole lähestynyt !!
      Kerran oli kivaa seurata sivusta kuinka nainen on kiinnostunut miehestä ja mies ei ole huomaavinaankaan ;D ,nainen on turhaantunut ja kiemurtelee tullakseen huomatuksi ;D ... Huvittaa seurata tällaista tilannetta "sivullisena" . Tämä on tositapaus ja tapahtui eräällä ABC- Liikennemyymälässä.

      Sivullisen huomaava tilanne

    • Jormaotsassa

      Mua on lähestytty pari kertaa. Avioerohakemuksella ja kaulimella.

    • wegwr

      Naisen lähetyessä miestä ei ongelma ole siinä miten sen tekee vaan että sen tekee niin että mies tajuaa....Naiset- etenkin - kauniimmat tai ennenkaikkea viehättävämmät(sosiaaliset/lämpimät/hymyilevät) saavat usein niin paljon lähestymisyrityksiä että sitten uskotaan riittävän kun "nyt itse lopulta katsoo silmiin" tms...Ylipyrkiville ääliölle tämä toki toimii -tarpeettomanakin- lisärohkaisuna mutta harvemmin normaalisti käyttäytyvällä miehelle, ujommasta puhumattakaan. Hassua mutta naiset toimivat kuin ujo mies jos oikea mies näyttääkin kiinnostusta :)

      Ei mitään ihmetemppuja tai repliikkejä. Moi, mitä kuuluu - on jo riittävä pelinavaus. Toki rohkeammalla/luovemmalla hetkellä enemmän mutta siinä jo näkee- jos vielä ajatus mukana- missä mennään ja kannattaako yrittää viedä tilannetta pidemmälle, yrittää kannattaa...

      Mutta jos miettii yleisesti "voiko teille kertoa..." niin herää kysymyksen kuullessa että ketä "me" ollaan? Syökö marsu salaattia? Miehet ovat ihmisiä vaikka tämä nyt olisikin yllätys.Se mistä toinen ihastuu, toinen rakastuu niin toinen vihastuu ja yksi säikähtää. Sen kanssa me miehetkin saadaan ihastuttavien naisten kanssa taiteilla :)

    • Unetontampere_

      Esimerkiks noilla aloittajan mainitsemilla tavoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe