Islamistin Allah = Saatana

Manemck

Kristillinen totuus on se että kaikki paha lähtee saatanasta. Niin pitkään kuin Koraani esittelee sivuillaan vääräuskoisen tappamista ja niin kaun kuin siihen viittaavaa ei kitketä Koraanista pois, pysyy terrorismin uhka näkyvänä ja konkreettisena kaikkialla maailmassa. Näkyvimpänä se on juuri islamilaisessa ideologiassa. Muslimi joka tuomitsee terrorin ei ole uskottava mikä taas tekee hänestä valehtelijan koskapa hän ei tuomitse vääryydeksi Koraanin velvoittavia kehoituksia.
Muslimi tietää myös sen tosiasian mistä hän myös vaikenee. Mohammed itse tapatti kymmeniä tuhansia vääräuskoisia. Tämä totuus löytyy historiasta. Minkälaisen profeetan se hänestä tekee, en ota kantaa.
Rasismi on tuomittavaa. Rasisti nostaa itsensä muiden yläpuolelle tajuamatta että se todellisuudessa tekee hänestä mitättömän. Suomi on taas pullollaan mitättömyyksiä.
Jokainen meistä on rasisti eli mitätön jossain määrin. Siitä huolimatta meidän tulisi pyrkiä kunnioittamaan ihmisoikeuksia. Olemme kaikki Luojan luotuja. Myös nuo Brysselin tappajat. Heidät on vain johdettu harhaan kuvittelemaan että Allah on suurin.
Jos Allah hyväksyy tappamisen niin mikä on se kategoria kristillisessä valossa johon hänet tulisi asettaa. Epäjumalako? Auringon ja kuun palvontaa?

7

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gurnauskis

      Näitä, islamisteja opetetaan pienestä lapsesta saakka koraanin opein, suomeksi, näitä aivopestään uskomaan koraaniin. Koraani on vain mohammedin harhanäyistä saatu satukirja, jota nämä reppanat uskoo ja palvoo. Tämä kertoo kaiken näiden järjenjuoksusta.

      Suomeen laki, jolla näitä matuja ja mamuja tuomitaan rikoksista hammurabin lain mukaa.. He itse luottavat lakiin ja tuomitsevat länsimaalaisiakin tämän lain mukaan, miksi emme toimisi samalla tavalla; kuolema kuolemasta, toiseen ihmiseen tai tavaraan kajoamisesta käsi poikki.
      Kädestä tuli mieleen... en ikinä osta pizzaa muilta kuin suomalaisilta tekijöiltä.. arabikulttuureissa, he kun eivät kanna wc- paperia mukanaan, pyyhitään takamus p:n jälkeen vasemman käden keskisormella. Täälläkään he eivät käytä paperia p:n pyyhkimiseen, eikä pese käsiään, kuivaavat vain kädet paperiin ja ei ku leipomaan. Yök.

    • Herää
      • lusiferin_koirat

        Muhammed oli enkeli, joka muuttui saatanaksi. Mitä ovat islamistit. Paholaisen palvelijoita, petoja, jotka tappavat tappamisen vuoksi.


    • Ihmispolo

      Älkää viitsikö lietsoa vihaa. Juutalaisten Jahve, muslimien Allah ja kristittyjen Jumala on yksi ja sama. Kuinka moni on lukenut Koraanin levittäessään perättömiä luuloja. Mitä kertoo Vanha testamentti julmuuksista. Sen kertomukset ovat yhteneväiset islamin kanssa.
      Suurvallat harjoittavat julmuuksia jatkuvasti eri puolilla maailmaa ilman näiden ihmisarvoa. Valitettava vastaisku on ilmeinen.
      Kukaaan ei ole ihmistä kummempi. Suuressa joukossa on kaikenlaisia eri puolilla maailmaa. Älkää tuomitko.

      • Manemck

        Allah'ia, auringon ja kuun jumalaa, ei voi verrata samana päivänäkään omaamme. Sitäpaitsi kun mainitset jumalan tarkoitat varmastikin epäjumalaa. Juutalaisten ja kristittyjen nk. jumalalla on oma nimikin. Sinä tosiasiassa herjaat käyttämällä Hänestä nimitystä jumala. Oleppa sinäkin oikeudenmukainen. Minä vertaan pelkästään kristillisiä arvoja koraanin (k) vastaaviin.


      • kkooko
        Manemck kirjoitti:

        Allah'ia, auringon ja kuun jumalaa, ei voi verrata samana päivänäkään omaamme. Sitäpaitsi kun mainitset jumalan tarkoitat varmastikin epäjumalaa. Juutalaisten ja kristittyjen nk. jumalalla on oma nimikin. Sinä tosiasiassa herjaat käyttämällä Hänestä nimitystä jumala. Oleppa sinäkin oikeudenmukainen. Minä vertaan pelkästään kristillisiä arvoja koraanin (k) vastaaviin.

        Kuu ja Aurinko ovat todellisuutta ja vaikuttavat maailman elämään mutta matkasarnaaja jeesus ei vaikuta millään tavalla kuin teoreettisesti eikä hän varmasti ole maailmaa luonut.
        Aurinko mahdollistaa elämän maapallolla.


    • Mamupamu

      Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan. Emme asu Suomessa umpiossa, mutta puhun nyt suomalaisen suulla. Suomessa muslimijohtajien ja muslimiksi tunnustautuneiden tai tämän uskonnon /ajattelutavan merkkejä kantavien tulisi tuomita jyrkästi nämä terroriteot. Heidän tulisi julistaa, että haluavat elää suomalaisten arvojen ja lain mukaan. Siinä yksi lähtökohta parempaan suuntaan.
      Suomalaiset kyllä auttavat ja ovat auttaneet maahanmuuttajia alkuun ja tukevat elämässä. Suomalaisia ei pidä yleisesti syyllistää rasisteina ja vetää hernettä nenään kaikesta.
      Tulokkaiden taustat pitäisi selvittää paremmin ja valvontaa parantaa. Integrointi tulisi aloittaa heti tehokkaasti, ottaa aikaisemmin tulleet ikäänkuin kertauskurssille. Tulijat eivät pysty sulattamaan kaikkea ja saattavat jäädä infotulvan jälkeen oman onnensa nojaan. Perheissä pitäisi käydä kyselemässä kuulumisia ja naiset tulisi velvoittaa yhteisiin kokoontumisiin. Suuri osa asettuu ja on asettunut jo asumaan eri puolille Suomea. Kyse on usein ihmisistä, jotka eivät välttämättä sijoitu avoimille työmarkkinoille vuosiin, jos koskaan, huonon kielitaidon, olemattoman koulutuksen tai sairauksien takia. Apua on saatavissa myös traumatisoituneille ja muuten sairaille, mutta esim. päihdehoidossa ei ole juurikaan näkynyt maahanmuuttajataustaisia, vaikka käyttävät huumeita ja alkoholia yms.

      Suomessa on ongelmia; nuorisotyöttömyys, pitkäaikaistyöttömyys, pätkätyöt, pienituloisuus ja köyhyys, korkeat kustannukset asumisessa ja ruuassa sekä liikkumisessa. Tulijoiden ei pidä verrata itseään hyvätuloisiin ja osaisiin. Monet suomalaiset ovat kovalla työllä ansainneet koulutuksensa, työnsä ja omaisuutensa. Monet ovat myös menettäneet irtisanomisten takia omaisuutensa. Onneksi on edes jonkinlainen sosiaaliturva olemassa. Tätä kaikkea ei pidä pilata hallitsemattomalla maahanmuuttopolitiikalla, konflikteilla ja terrorismin aiheuttamilla häiriöillä ja tuhoilla Euroopassa.

      En tiedä luvataanko itsemurhapommittajille suuret rahakorvaukset läheisille, ikuinen elämä tai miten manipuloidaan tekoihin, jotka johtavat surulliseen umpikujaan. Terrorismi on kuitenkin tekijöiden teko ja heidän ja heidän tukijoiden vastuulla. Euroopassa ei tule hyväksyä maan lippujen polttoja eikä äärimuslimien äänekästä uhkailu- ja valloittamispuhetta.
      Polttopulloiskut pakolaiskeskuksiin pitää myös tuomita. Yksikin kuolema, raiskaus tai vamma on liikaa.

      Luottamus rakentuu monista asioista: Uskonnolliset merkit; huivit yms. pitäisi kieltää työpaikoilla ja julkisilla paikoilla. Kasvot ja kädet pitäisi olla vähintään näkyvissä naisilla. Monet kristitytkään eivät saa mainostaa uskontoaan monilla työpaikoilla. Suomalaisille uskonto on henkilökohtainen yksityinen asia, enemmän taustalla. Seitsemän käskyä on ihan hyvä ohje, etenkin älä tapa.

      Ihmisiksi eläminen ei vaadi uskontoa, mutta joku hyvä malli pitää olla. Joskus länsimaihin sopivaa hyvää mallia ei ole kehittynyt lapselle, nuorelle tai aikuiselle. Suomessa voidaan lähteä liikkeelle laeista, ihmisoikeuksista, tasa-arvosta ja koskemattomuudesta niin kotona kuin julkisilla paikoilla. Nämä tulee rautalangasta vääntäen selittää toistuvasti ja valvoa tilannetta.

      Peruskoulutus ja vähintään ammatillinen koulutus tulee olla tähtäimessä kaikilla Suomessa asuvilla, jos vain järki riittää. Tällaisissa palveluyhteiskunnissa opiskellaan myös aikuisena ja vanhemmalla iällä. Naiset eivät jää kotiin, kuin äitiyslomien ajaksi. Ammatillinen koulutus ja kurssit muokkaavat asenteita ja parantavat opiskelleiden mahdollisuuksia elämässä ja samalla yhteiskunta kehittyy. Kunnollinen monipuolinen koulutus ei ole yleensä muslimimaissa mahdollista naisille ja tytöille. Suomessa tieto-taito on kehittynyt satojen vuosien aikana ja ihmiset tietävät asioita hyvin paljon valmiiksi, ennen kuin menevät koulutuksiin, Toiset osaavat lukea jo ennen kouluun menoa. Hygieniapassi, rakennusturvallisuus, ensiaputaidot yms. koulutuksissa ei tarvitse perusasioita rautalangasta vääntää. Monilla kehitysvammaisilla suomalaisillakin on monipuolista tieto-taitoa ja koulutusta takanaan. Tulijoiden sietäisi olla kiitollisia, jos pääsee tänne.

      Hyvät käytöstavat auttavat asiaa, toisen kunnioittaminen ja ihmisen ymmärtäminen holistisena kokonaisuutena; fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena. Ihmisyys kärsii, jos ei saa toteuttaa itseään ja rajoitetaan uskonnon tai yhteisön taholta painostaen. Iloiset värit vaatteissa, musiikki, kirjallisuus, kirjoittaminen, taide ja tanssi ovat esimerkkejä itsensä ilmaisemisesta. Nämä ovat sallituja Suomessa. Niin tytöt kuin pojatkin ajavat autokortin heti kun mahdollista, naiset tekevät samoja töitä kuin miehet ja miehiä on hoitoalalla yms. ns. pehmeämmissä töissä.

      Mielipiteen vapaus, mutta se ei poista hyvien tapojen noudattamista. Suomessa voidaan väitellä, ilman että heti vedetään rasismikortti esille. Se vain vaikeuttaa omaa asemaa lisää ja aiheuttaa epäluuloa, pelkoa ja vihaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe