Ilmainen kasvohoito Deshelissä, olen tosi pettynyt

rottanakolossaan

Sain puhelun ja menin lankaan, suostuin ilmaiseen kasvohoitoon. Alkoi hyvin, mutta sitten kimppuuni hyökättiin ja ajettiin kuin rotta koloonsa. Myyntitykki kesken kaiken huoneeseen ja jne.. en jaksa edes kertoa. Tein hätäpäissäni ostosopimuksen vuodeksi eteenpäin, menin kotiin ja tajusin mihin olinumeni laittanut. Soitin myyntitykille viiden päivän kuluttua ja halusin purkaa sopimuksen, hän pyysi seuraavana päivänä tapamiseen. Joo, keskustelun ja perustelujeni jälkeen miksi haluan purkakaupan, hän vain totesi että tälläista kauppaa ei voida purkaa ja että minun oli pakko ottaa salkku mukaan. Olen tosi tyrmistynyt ettei mikään kaupan purkusäädös tälläiseen tehoa.

49

5672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huijausta

      Minä kävin Toukokuussa 2016 myös ilmaisessa kasvohoidossa tuolla Kluuvikadulla. Ihan humpuukki touhua. Huoneessa oli iloinen ja mukava nainen, en tiedä oliko edes kosmetologi. Ensin tehtiin toispuoleinen hoito kasvoille eri litkuilla, jonka jälkeen tulokset kuulemma näkyivät. Ja PAH sanon minä. Mitään tehoa ei näkynyt.
      Sain kauhistelua tavallani hoitaa ihoani ja kauhean ryöpyn muutamasta punoittavasta kohdasta nenäni vieressä. Ne ovat kuulemma ruusufinnejä joista tulee tulehtuneita , jos nyt ei hoideta heidän tuotteillaan ja koneellaan. Näyttelin kiinnostuneelta tuotteita ja hoitoa kohtaan vaikka ajattelin naisen höpinöistä aivan muuta. Lopputulos oli, että myyntitykki eukko porhalsi huoneesen kansio kädessä ja sanoi että antaa koneen lahjaksi ja kuussa maksan vain noin 400 euroa. En ostanut mitään. KOKO TOUHU ON TÄYTTÄ RAHASTUSTA JA PAHAA HUIJAUSTA. HÄVETKÄÄ deshelin Henkilökunta.

      • Rosycheek

        Ei kukaan kahden päivän myyntikoulutuksen (vain ko. Tuotteiden myyntiä varten) tiedä mitään ihon fysiologiasta ja anatomiasta. Kosmetologitkaan (anteeksi vain) eivät ole mitään ruudinkeksijöitä, eivätkä pääsisi esim. yliopiston dermatologian ja kemian kursseista ikävä kyllä läpi. Mutta heille sentään suomalaisissa opinahjoissa selvitetään jotain ihan perusasioita ihon toiminnasta, joita ei tavan myyjä osaa. Itselläni on ruusufinni eli rosacea iho. Näiden kertomiesi perusteella voin jo sanoa, ette myyjä/"hoitaja" tiedä rosaceasta tuon taivaallista. Ihmisellä joko on tai ei ole taipumusta rosaceaan. Yksittäisestä finnistä ei vain yhtäkkiä tulehdu ruusufinni, vaan ihon punoitus/näppylät ilmaantuvat erilaisesta ihoärsytyksestä (kemiallinen, mekaaninen tai lämmönvaihtelu, kuiva talviviima). Rosacea iho on todella herkkä regoimaan. Jos sinulla ei ole rosacea elimistössä, niin jostain finnistä ei vain yhtäkkiä tule ruusufinni. Jos elimistössä on herpes virus (simplex..esim vyöruusu ollut) ja henkilöllä on perinnölisesti rosaceaan taipuva iho, niin taipumus virus aktivoiva ärsyke aiheuttavat ihoreaktion. Finnistä se ei lähde! oma rosaceani on esimerkiksi täysin finnitön. Laikkuja/näppylöitä on, mutta eivät ole finnejä.

        Itse en ole tuommoseen esittelyyn tai ilmaishoitoihin mennyt, mutta olen aina valmis kokeilemaan uusia tuotteita. Kaverilla oli tuo salkku ja sain kokeilla sieltä parin pv ajan kun olin hänen kanssaan lomalla. Ihoni ei tuolla hetkellä ollu kovin paha..mutta hieman oli punoitusta ja muutama pieni näppylä. Noiden parin päivän jälkeen iho reagoi ja tuli tosi ärtyneeksi. Ottaa päähän että edes kokeilin ilmaiseksi. Tämän ihon rauhoitteluun semmoseen kuntoon kuin se oli menee nyt varmaan kuukausi. :( Olen vuosia yrittänyt etsiä ja kokeilla hyvinkin pitkiä rutiineita eri tuotteita kuukausi kaupalla, mutta mikään ei ole tehnyt rosacea ihostani "täydellistä". Vain ihotautilääkärin määräämän antibioottihoidon aikana iho kirkastuu täysin, mutta palaa punottavaksi sen jälkeen ja muutama pieni näppylä (ei kovin koholla ihosta, mutta laikkumaisia) on se paras tulos mitä voin ilman antibioottia herkälle iholle tarkoitetuin kosteusvoitein saavutta. Kaikki kalliit "aktiivisia aineita" sisältävät voiteet saa aikaan rumentavia reaktioita, eikä nämä tökötit olleet poikkeus. Jos annan palautetta niin aina vastataan, ettäet noudattanut rutiinia, vaikka olisin tehnyt just niin kuin ohje sanoo 3kk ja iho olisi menny ihan kauheaan kuntoon sinä aikana. Olen viisastunut enkä näiden tuotteiden kohdalla käyttänyt niitä enempää. Omalla kohdallani pitäisi vain pysytellä niissä neutraaleiksi toteamissani tuotteissa, eikä juuri seikkailla.


    • mari-si

      Minäkin kävin siellä. Sain tietää kuka ystävistäni oli suositellut minua ja ensin kyselin tietenkin tältä ystävältäni mitä on luvassa. Ystäväni oli aivan sekaisin tuotteista ja tuloksista, eikä keksinyt mitään negatiivista sanottavaa, mutta tuntien hänet en ollut vielä vakuuttunut asiasta. Menin sitten kuitenkin käymään siellä ja olihan se sitten oikeasti aika upeaa. Täytin alkuun jonkun tietokaavakkeen. Odottelu kesti aika kauan ja sitä henkilökunta pahoittelikin. Tilat olivat tosi rauhalliset ja SPA-tyyliset, pöydällä oli kukkia ja oikeita kynttilöitä, joten aika ylellinen vaikutelma tuli alkuun. Odottelemisen jälkeen pääsin sitten itse hoitohuoneeseen ja onnekkaasti pääsin kuulemma heidän pääkosmetologinsa käsittelyyn. Kosmetologi oli todella ammattimainen. Olin niin skeptinen kuin osasin ja kyselin kaikkea tieteellistä (olin valmistautunut lukemalla hieman ihon toiminnasta). Vastaukset olivat oikeita ja kosmetologi oli selvästi paneutunut asiaan ja myymiinsä tuotteisiin. Onnistuin jopa ymmärtämään miksi juuri heidän kosmetiikkansa on niin mullistavaa. Tähän asti olin kuitenkin ollut vielä hyvin skeptinen, enkä ajatellut ostavani mitään, koska hinnoista olin jo ystävältäni kuullut etukäteen. Valehtelematta jäin sanattomaksi, kun näin tulokset kasvoiltani. Olen todellinen kulmien kurtistelija ja ryppyni silmien välissä ovat aivan järkyttävät ikäiselleni ja vaikka ihoni on kuiva, niin poskissani on silti jotain aknen tapaista. Joka tapauksessa ihoni tuntui aivan sametilta hoidon jälkeen ja näytin siltä kuin olisin nukkunut kunnon yöunet. Toki tässä kohdassa ajattelin, että tuloksien täytyy olla vain ohimeneviä ja jollain turvottavalla ainesosalla aikaansaatuja, joten aloin tentata kosmetologia asiasta. Kuulemma hoidon teho perustuu heidän tuotteillaan laitteen käyttöön ja ihon todelliseen kosteutukseen ja tulokset vain kumuloituvat säännöllistä hoitoa jatkettaessa. En voinut olla kyselemättä hinnoista, jolloin minut ohjattiin jonkun myyntiedustajan toimistoon. Kerroin olevani vuorotteluvapaalla ja etten halua oikeasti sitoutua mihinkään osamaksusopimuksiin. Pienen tinkimisen jälkeen sain neuvoteltua tuotteiden hinnan huomattavasti halvemmaksi ja lähdin sitten sen tuotesalkun kanssa hoitolasta. Lisäksi pakettiin kuuluu kosmetologipalveluja niin pitkäksi aikaa, kun käytän heidän tuotteitaan. Olen nyt käynyt ostamisen jälkeen muutaman kerran siellä taas kasvohoidossa ja otinpa viime kerralla sitten hiushoidonkin ja nyt mietin pitäisikö ostaa se hiustuotepakettikin (kaikki hoidot on ollut ilmaisia). Lisäksi kosmetologi teki minusta jonkun asiakasprofiilin, josta seuraamme mikroskoopin avulla kuinka hoito on tehonnut – ainakin ihohuokosen ovat pienentyneet huomattavasti. Hyviä puolia on siis helpoksi tehty hoito (sain tarkan hoitosuunnitelman kosmetologilta), pakettiin kuuluvat kasvohoidot ja ilmeisesti sitten tehokkaat tuotteet. Huonoja puolia: kallis hinta, tuotteiden estetiikassa olisi kehitettävää (ilmeisesti jotain slaavi-designia…)
      Eli mene skeptisin mielin ja varaudu maksamaan paljon kaikesta huolimatta. :D Tosin kyllä tämä nyt loppujen lopuksi ehkä aika edullinen on, kun alkaa muistella mihin kaikkiin ihmeseerumeihin ja mekaanisiin kasvonpuhdistuksiin onkaan tullut laitettua rahaa.
      Suosittelen tutustumaan näihin tuotteisiin ja tutustuminen on oikeasti ilmainen

      • olentöissädeshelissä

        Taidat olla ko. hoitolan yksi huijaajista. Kirjoituksesi ei ole vilpitön. Hoitovapaalla ja varaa tuohon ... no kaikilla ei ole - Mielestäni tämä kirjoitus on Deshelin henkilökunnan kirjoittama.


      • Salsa72

        Näin epäilen minäkin. Kukaan ei voi oikeasti olla tuota mieltä.


      • 50ohittanut

        Olen yksi "lankaan menneistä". Ostin pyörryttävän kalliin kasvohoitopaketin, kun sain tosi miellyttävän, asiantuntevan ja vakuuttavan oloisen ilmaishoidon. Olin mielestäni hyvin kriittinen ja tenttasin parhaan taitoni mukaan hoidon antanutta henkilöä ilmaishoidon yhteydessä. Katselin epäillen henkilökuntaa, joka koostui edustavista ja esiintymistaitoisista nuorista hymyilevistä naisista - paksut hyvin voivan näköiset hiukset, virheetön iho, hoikka varsi. Ajattelin heti, että nämä asiat ovat varmasti olleet henkilöstövalinnan ykkösasioita. Yksilöllinen ja viimeisen päälle ystävällinen palvelu ja kuinka ollakaan lähdin hopeahohtoinen blingbling-salkku kainalossa kotiin. Maanläheisenä luontoihmisenä kannoin täyttä kitsiä edustavaa kauneussalkkua kotiin toivoen, ettei yksikään tutuistani osu kohdalleni.

        Mieleen hiipi epäilys ja tunsin itseni hölmöksi ja höplästä vedetyksi jo kotona availlessani salkkua - että saatoinkin peruuttamattomasti pulittaa 1700 euroa tästä "ihanuudesta". Päätin ainakin valita maksutavaksi osamaksun, jos vaikka firma osoittautuisi huijaukseksi ja voisin sen perusteella keskeyttää maksamisen. Ihmetystä on herättänyt, että maksujen perijäfirma on vaihtunut useammin kuin kerran. Olen käynyt pakettiin kuuluvissa hoidoissa, jotka ovat osoittautuneet heppoisiksi ohuella osaamisella tehdyiksi rutiinikäynneiksi. Niissä markkinointi on alkanut heti ovesta sisään astuessa, ensimmäisestä kerrasta alkaen. Se on ollut kiusallisen läpinäkyvää ja kertakaikkisen ärsyttävää. Hoitajan into on laskenut sitä mukaa kun hän on tajunnut, ettei lisäkauppoja synny. Väkinäisten, ei-yksilöllisten ja lyhyiksi jääneiden hoitojen jälkeen olen kiukkua puhkuen poistunut tiloista. Purkeissa olevat aineet eivät myöskään ole vakuuttaneet, vaikka olen piiruntarkasti noudattanut hoito-ohjeita. Aineiden rakenne näyttää hieman muuttuneen löysemmäksi. Pieniä allergisia oireita on ilmaantunut. Pullojen korkeista osa on murentunut käsiin. Ja vaikka olen valinnut kasvolinjan, hoito-ohjelmaan sisältyi päänahan ja hiusten analysointi ja käsittely. Tiesin heti, että nyt markkinoidaan ja lujaa uutta pakettia. Näin tapahtuikin. Melkein säälin nuorta tyttöä, jolta puuttui vielä korkeammat manipuloinnin taidot, asiantuntemuksesta puhumattakaan. Kävi ilmi, että kaikki hoitajat tekevät kaikkea eli hoitavat kasvoja, hiuksia, vartaloa - aikamoinen osaaja saa olla, jos tällainen taitaja itsestä löytyy. Hoitaja kehui tuotteita erinomaisiksi, palautetta loistavaksi, mutta faktapuoli jäi hämäräksi. Ja minä edustin päätä, jonka iho on rutikuiva, hiukset ohuet ja heikkolaatuiset, hiukset harvenneet - tarvitsen siis uuden paketin, joka tekee hiuksistani hyvinvoivat ja runsaat. Päähierontaa usein saaneena voin sanoa, että saamani päänahan käsittely oli surkeinta, mitä olen koskaan kokenut. Poistuessani hämyisestä Deshelin tilasta ajattelin, että nyt tyttö taisi saada jos ei ihan potkuja niin ainakin bonusten menetyksen, kun kauppoja ei syntynyt.

        Kaiken kokemani jälkeen en voi kuin varoittaa. Uudet, älkää menkö ilmaishoitoihin, ja asiakkuuden solmineet vaatikaa laatua ja palvelua, reklamoikaa, jos aihetta ilmaantuu, älkääkä hyväksykö loputonta ja aggressiivista lisämarkkinointia.


      • katuaeitarvi

        50ohittanut ... kirjoitit täyttä asiaa, kiitos. Minähän kävin siellä vaan en sortunut kun ei ole rahaa läheskään heidän tuotteisiin, vaan joskus käyn oikealla kosmetologilla ja se on ihanaa. En pidä oman kosmetologini hoitoa kalliina jos hänellä menee siihen tietty aika vain hoitoon, tietyt hyvät aineet ja oikeat laitteet ja maksaahan se kauneushoitolan paikkakin jotain - joten mieluummin vähät rahani laitan OIKEALLE YRITTÄJÄLLE. Tulee työpaikkoja Suomeen eikä hummerirahaa ties kenelle... firmahan taitaa olla monikansallinen ja kukapa olisi perillä mikä lie firma ....


    • mökinmummopa

      On hyvä että kirjoititte kokemuksistanne. Olin siellä ja olen ihan ihmeissäni. Myynti perustuu psykologisesti kokeiltuihin kikkoihin, joilla myydään ihmisille hinnalla millä hyvänsä. Varmaankin ovat laadukkaita tuotteita, mutta jos niitä ei saa normaalisti kaupoista, niin miksi pitää ostaa siis TUOLLA HINNALLA. Se laite missä oli uvsinipunaymm jolla siis aineet imeytettiin ja rypyt katosiva....se laite maksaa verkossa muilla saiteilla mm. 79 euroa. Tässä on kysymys ihmisten huijaamisesta. Älä ikinä osta tai sitoudu sellaiseen mihin ei saa edes parin päivän harkinta-aikaa tai palalutusoikeutta. KO. firman pitäisi noudattaa normaaleja maassamme vallalla olevia kuluttajansuojalakeja. En ole ostanut ko. tuotteita. Minulla ei yksinkertaisesti ole 1600 euroa rahaa voiteisiin ja velaksi nyt en ainakaan ihonhoitotuotteita osta. Äkkiä jostain joku tehokas tyyppi tekemään tiedotuspaketin tästä myyntitavasta. Tämähän ei ole vaan tää ihovoide vaan muutakin: pölyimuri (3500€), lomaosakkeet, ym...Pannaan asia kiertoon. Tää ei ssaa jatkua.

      • Salsa72

        Minäkin hölmö menin tähän lankaan kuvitellessani, että kyse on vilpittömästi uusasiakashankinnasta(!..blondi!). Ehdin onneksi juuri ennen sovittua aikaa hieman näitä kokemuksia googlailla ja tiesin sitten paikanpäällä varautua. En ehtinyt edes kasvohoito vaiheeseen alustavan tuote esittelyn jälkeen. Kysyin mitä tämä lysti maksaa ja kun näin hinnaston, kiitin ja lähdin. EI MITÄÄN JÄRKEÄ! Mikään voide ei ole tuon arvoista. Sanoin, että vaikka purkit olisivat itsessään 24 karaatin kultaa niin ei todellakaan. Kyse on todellakin suuremman luokan huijauksesta! Luottavat siihen, että "asiakas" ei uskalla sanoa ei enää kasvohoidon jälkeen. Olisi pitänyt lyödä lasku omasta hukkaan heitetystä ajasta heille käteen.


    • mari-si

      Mitä v... Miksi aina kaikilla on jotain ikävää kerrottavaa. Ostin tuotteet vajaa vuosi sitten ja oikeesti ne on todella hyviä. Olen samalla hinnalla käynyt jo 10x kasvohoidoissa ja ihonanalyysissä ja oikeesti tuloksia on tullut. Kun lasken 12 kasvohoitoa, ihoanalyysit ja vuoden verran laatutuotteita niin aikasemmin olen varmasti vuodessa maksanut vastaavasta palvelusta huomattavasti paljon enemmän. Hinta ei ole kallis, kun laskee mitä kaikkea se sisältää. Olen tyytyväinen tuotteisiin ja suosittelen, että menette itse kokeilemaan. Jos tuntuu siltä, että tuotteet ei ole teille niin älkää ostako.

      • mari-sija

        Käyt siis 10 kertaa ihonhoidossa vuodessa paikassa missä ei ole edes kunnon laitteita. Salkun tuotteet eivät riitä vuodeksi. En ehdi käymään 10 kertaa vuodessa ihonhoidossa. Oikealla kosmetologilla on laatulaitteet ja ammattitaito. Kummallinen ihminen olet kun olet vuodessa maksanut pelkästä ihonhoidosta 1800 -1600 euroa. On se kuukautta kohti aika paljon. Olet hyvin varakas ihminen. No hoh hoijaa 5000 euroa menee meillä nyt keittiöremonttiin. Kerrottu ei ole aina ikävää vaan tässä tapauksessa kaikki Deshelin palvelujen kysenalaistaminen on POSITIIVISTA. Kukin saa ostaa markan makkaran tuhannella eurolla


      • mari-sija2

        jatka edellistä.... se teidän (olet siis Delshelistä) laite on kotikäyttöön saatavissa verkosta mm. Quirumed Ultraääni-kasvojenhoitolaite 816-CM7 esim tuolla googlaamalla löytyy.... ei ammattikosmetologi käytä noita.


    • Desheli

      Työskentelen yrityksessä ja tuntuu henkilökohtaiselta loukkaukselta, kun DeSheliä syytetään asioista, jotka eivät pidä paikkaansa. Tuotevalikoimamme on ainutlaatuinen ja erittäin korkealaatuinen.
      Ainutlaatuinen Fytotigh -yhdiste perustuu kasvien kantasoluihin ja on patentoitu. Voimakas antioksidantti neutralisoi solujen aineenvaihduntaa ja stimuloi niiden uusiutumista tuoden iholle lyhyessä ajassa näkyviä tuloksia. Yhdiste sisältää myös hyaluronihappoa, merellistä kollageenia, elastaniia ja vitamiineja (mm. A, C, E ja B5). Yhdiste sisältää lisäksi peptidejä, jotka auttavat ihoa säilyttämään nuorekkuuden ja kyvyn parantua. Sen tuloksena iho elpyy vaurioista ja uudistuu. Näiden avulla vaalitaan kauneutta! Myös muiden yritysten tuotteissa on käytetty kantasoluja, mutta yleensä vain yhtä kerrallaan.
      Meillä asiakas voi nähdä tuloksia heti. Kokemukseni mukaan tulokset ovat parhaita noin neljän kuukauden tuotteiden säännöllisen käytön jälkeen. Ymmärrän, että kaikilla ei ole mahdollisuutta hankkia tuotteita itselleen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuotteet olisivat huonoja kuten täällä on kommentoitu. Seison sataprosenttisesti tuotteiden takana. Olen ollut alalla jo pitkään enkä usko, että yhdelläkään markkinoilla olevalla tuotteella saadaan yhtä hyviä tuloksia.
      Jos tuotteet eivät riitä keskimäärin vuotta, niitä on käytetty väärin. Olen itse käyttänyt tuotteita nyt vuoden verran ja ainoastaan päivittäistuotteet loppuivat noin 10 kuukauden kuluttua. Mm. naamiot kestävät jopa yli vuoden. Käytettävät määrät ovat todella pieniä. Jos puhutaan laitteesta, niin se on tarkoitettu kotikäyttöön. Ei ole tarkoitus tehdä asiakkaista kosmetologeja. Tämä on toistaiseksi ainoa markkinoilla oleva kosmetiikkasarja, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden hoitaa ihoaan kotona käyttämällä korkealaatuisia hoitolatason tuotteita ja laitetta. DeShelin valtti on kokonaisvaltainen lähestymistapa. Myös herkkäihoiset ja allergioista kärsivät saavat suurta apua tuotteistamme. Puhumme terveydestä ja hyvinvoinnista. Kosmetologit suosittelevat asiakkaalle ihon kokonaisvaltaista hoitoa. Voimme vaikuttaa iän mukanaan tuomiin juonteisiin, ihon sävyyn, selluliittiin, hiustenlähtöön. Tarjolla on kasvotuotteiden lisäksi myös hius- ja vartalotuotteet. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä. Lisäksi on laitteet tehostamassa tuotteiden vaikutusta. Laitteessa on erilaisia toimintoja, mm. valohoito (fotoni) joka vaikuttaa virkistävästi lisäämällä verenkiertoa ja parantamalla kasvojen sävyä. Ravinteet pääsevät vaikuttamaan syvemmälle solutasolla, kosteutetaan ja puhdistetaan ihoa, juonteet siliävät, poistamme turvotusta sekä tummia silmänalusia. Myös vartalon- ja hiustenhoitoon on omat laitteensa. Yhdistämällä laitteen erilaisia toimintoja saadaan välittömiä tuloksia. Hiustenhoitoon on kaksi eri laitetta, joista toinen antaa virkistävää hierontaa. Fyysinen värähtely lisää päänähan verenkirtoa. Sama patentoitu yhdiste löytyy kaikista tuotteista ja näemme välittömästi tuloksia. Hiukset vahvistuvat, koska laitteiden avulla pääsemme vaikuttamaan syvemmälle päänahkaan. Myös vartalonhoitoon on omat laitteensa; käsineet ja laitteet joilla saamme lisättyä ihon elastisuutta ja poistettua selluliittia.
      Voin vakuuttaa, ettei tuote ole huono. Sen vakuutena meillä on jo todella paljon erittäin tyytyväisiä kanta-asiakkaita!

      • Biologiaperusteet

        Ihan höpönhöpöä kirjoitat. Opiskele biologiaa niin hienot sanat selviävät. Tuskin tiedät mikä on kantasolu, kollageeni, peptidi ... Olen biologi itse 6 vuotta yliopistossa opiskellut


      • kyseenalaistamitämyyt

        Noh noh. Ei saa olla liian julma myyjää kohtaa joka tuntuu vakaasti uskovan asiaansa jota ajaa. Valitettavasti hän ei vain ole huomannut tai halunnut KYSEENALAISTAA sitä tietoa jota hänen on käsketty kertomaan asiakkaille. :V kuulostaahan tuo tietenkin kovin hienolta, lähes yhtä hienolta kuin muidenkin kosmetiikkajättien tyhjänpäiväisen fraasit kurkku uuteesta ja johanneksen leipäpuun kuoriöljyistä. Mutta että kasvien kantasolut....


    • blondi100

      Kävin tänään hoidossa ja sanoin , että mietin...niin huoneeseen ryntäsi myyntipäällikkö😆 mikä täällä on vikana. Niin törkeetä kusetusta, että olen vieläkin huuli pyöreenä 1890 salkusta

      • kiinnostuin

        Siis mitä tapahtui? Haluaisin kuulla mistä kyse. 😶


    • iho-ongelmaa

      Uskaltaako tuonne siis lähteä edes kokeilemaan hoitoa? ilmaiseksi. Pääseekö hengissä ulos, kun ei todellakaan varaa tuonhintaiseen kauneudenhoitoon?

    • iho-ongelmaa

      Aika varattuna, saas nähä kuin ämmän käy..

    • toinenpettynyt

      Minä menin lankaan ja nyt häpeän tyhmyyttäni. Kun katselee tunnin suurennettuja kuvia ihohuokosistaan ja verisuonista, joista voi alkaa ruusufinni, ja on kärsinyt ikänsä ihovioista ja nyt kiihtyvästä rupsahduksesta, on näköjään aika järkeväkin kuluttaja pyöritettävissä.
      Myyntitekniikkaan kuului, että jos harkitsee ja ostaa tuotteet myöhemmin, ne maksavat 750 euroa enemmän.
      Vasta illalla alkoi voimakas haju ärsyttää, iho kihelmöidä - yöllä oli pakko käydä pesulla - ja verenpaine nousi niin että sen tunsi ennen mittaamistakin. Lääkitys on pitänyt paineen normaalin rajoissa tähän asti. Sydän pompottaa myös oudosti. Tätä on jatkunut nyt vuorokauden.
      Luottokortilla tehty etumaksu alennettiin pieneksi. Firman kaatumisenko varalta, kun vain luottokorttimaksun saa takaisin?
      Eikö tällaiselle myymiselle saa Suomessa kuluttajaa suojelevia sääntöjä? Eikö ovelta-ovelle myyjän pölyimurikauppaakin saa nykyisin katua ja osittain hyvitystä?

      Toivottavasti naisten kosmetiikkaostoja ei pidetä vain turhamaisten hölmöjen omina vikoina, joita on syytäkin hävetä.

      Seuraavaksi pitäisi mennä opettelemaan laitteen käyttöä. Kannattaako mennä enää? Onko kellään kokemusta siitä?

    • Paulaaaaa

      Olen nyt käyttänyt tuotteita vuoden verran ja olen todella tyytyväinen. En yleensä halua näihin kommentoida, koska keskustelu täällä on niin asiatonta ja pyörä vain jatkaa pyörimistään. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja ne ovat lähes tuoksuttomia. Eli todella vaikea uskoa, että verenpaineen nousu johtuu tuotteista. Jälkipalvelua suosittelen ehdottomasti käyttämään, olen itse saanut vuoden aikana todella paljon apua ihoni ongelmiin. Jälkiseuranta on todella laadukasta ja siitä huolehtivat todella ammattimaiset kosmetologit.
      Ikävä kuulla, että myyntitilaisuus on ollut kokemuksesi mukaan huono. Olen itse myynnin ammattilainen ja mielestäni konsepti on aivan loistava. Ymmärrän kyllä, että siellä on erilaisia konsultteja. Olen varma, että muutaman kuukauden kuluttua olet tyytyväinen päätökseesi. Muutamat tuttuni käyttävät tuotteita ja kaikkien iho on parantunut, joten ovat todella tyytyväisiä.
      Hyvää syksyä sinulle!

      • pauladeshelistähuijaa

        Kun olet ko. firmassa töissä niin on pakko puolustaa. Mutta ottaisit kantaa enemmänkin siihen myyntitakniikkaan ja hintaan. Kosmetologeja firmassanne ei ole vaan kauneuskonsultteja. Sehän näkyy jo saitilla, jossa palkkaatte työntekijöitä Ei tarvitse osata kun opetetaan työn ohessa. Allergiaoireita voi tulla ja silloin niihin pitää suhtautua vakavasti.


      • erkkiperkki1234

        mitäköhän sertifikaatteja tällä "luonnonkosmetiikalla" on 😂😂😂 ja kyseisessä puljussa ei työskentele edes kosmetologeja vaan "kauneuskonsultteja" 😂😂


    • Moraalitonta

      Nyrkkisääntö: jos jokin kuulostaa liian hyvälle ollakseen totta, se on sitä.
      Koskee ihmelaihdutusta, hiusten pikakasvatusta ym humpuukia. Asiaan kuuluu hienolta kalskahtavat nimet tuotteilla, kauniit pakkaukset ja YLIMAALLINEN HINTA!
      P-skaa myydään koreassa paketissa, ja huijarit nauraa koko matkan pankkiin.

    • Paulaaaaaa

      Uskomatonta kommentointia! Olen asiakas enkä todellakaan töissä yrityksessä. Diagnostikkoni on kosmetologi ja todellinen ammattilainen. Käykää hyvät ihmiset itse toteamassa mistä on kysymys. Kuulostaa siltä, että konsepti on vaan joillekin liikaa. Ei kukaan kai pakota fiksua ihmistä tahtomattaan ostamaan yhtään mitään. Ei muuta.

      • luonnonkosmetiikkaa

        "Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja ne ovat lähes tuoksuttomia."

        Osaisitko kertoa mitä luonnonkosmetiikalle myönnettäviä sertifikaatteja Deshelin tuotteilla on? Vai onko kyse vain luonnonmukaisia ainesosia sisältävistä tuotteista mutta ei varsinaisista sertifioiduista luonnonkosmetiikkatuotteista.


    • Tasoton

      Kävin kokeiluhoidossa minäkin. Tyttö joka ei ollut kosmetologi siveli voiteita ja yritti vakuuttaa tuotteiden tehoa. Välillä vilautteli hinnastoa, kokonaispaketin vartalo-hiukset-kasvot hoitopaketin hinta oli yli 5000 e!! Hinta laski koko ajan kun kerroin ettei minulla ole varaa niihin. Todellakin rahastuksen makua, tuotteet aivan tavallisia. Pääsin ulos kuitenkin melko kivuttomasti kun ilmoitin napakasti etten ole kiinnostunut. Kasvohoito jonka sain ei todellakaan ollut kasvohoito! En suosittele.

    • älämene

      Jos haluatte maksaa 5000€ ittenne hoidosta niin menkää... samalla rahalla saat varmasti vuosiksi hyviä tuot
      teita ja hoitoja normaalista kauppatavoista.... Kävin siellä ja ihan rahastusta oli. Miksi noita ihme voiteita ei myydä kaupoissa ja hoitoloissa?????????????

    • huijausta

      Varokaa tuota paikkaa! Hoito ei ollut hoito vaan 15 min aika jossa tuotteita siveltiin kasvoihin ja 1 tunti 15 min agressiivista myyntiä ja aivan uskomatonta painostusta paketin ostoon. Ihoni haukuttiin, ruusufinnit ja hiussuonten katkeilu on kohtaloni jos en osta pakettia. Erittäin epämieluisa kokemus, pysykää kaukana tuosta paikasta!

    • newyorkissa

      Jos osaat lukea englantia voit käydä katsomassa mitä on tapahtunut New Yorkissa. Ihan sama kaava ja samanlain tehdään kuin Kluuvissa. Vaikka saitti tulee ensin suomeksi niin vähän alempaa sivun alla on kieli: englanti ja ne keskustelut on siellä tallessa: https://fi.yelp.fi/biz/desheli-beauty-center-new-york-2
      Tai jos ei onnistu niin tietysti hakusanat desheli discussion tms...

    • Gloria092016
    • tuotesisältöesiin

      Saisinko tuotteidenne tarkemman sisällön tiedot....Useimmiten purnukoissa lukee, mitä purnukka sisältää, mutta nythän myydäänkin unelmia. Noi aineet gloriasta löytyy eri tuotteiden tuoteselostuksissa.... siis ne mitä myydään normaaliin hintaan ;-)
      Voimme uskoa tuotteidenne sisältävän unelmia tai jotain uutta. Keskustelun aihe oli muuten myyntitapa...ei siis tuotteet.

    • Ainakinhauskaaoli

      Serkkuni varoitti kun menin ilmaiseen kasvohoitoon.... Ihme en saanut mitään allergiaoireita kuten yleensä monista merkkituotteista.
      Myyntipuheet annoin mennä korvien ohi. Ostin ne vempaimet ja rasvat edulliseen hintaan jota en sano... Aion mennä edelleen ihan uteliaisuuttani. Iho-ongelmani on lähinnä jaloissa ei kasvoissa. Joten laitan niitä rasvoja koipiini ja surrutan koneella. Jos nyt tässä konstista jotain apua olisI niin kiva. Ainakin nyt yhden kerran jälkeen iho on ehjä näytti auttaneet.

      • Löysänaama

        Ålä mene lankaan. Tuotepaketti on pöyristyttävän kallis. Uskalla sanoa suoraan, että tuolla hinnalla et lähde asiakkaaksi.


    • allergisia

      Hirveä paikka. Sain allergian. Varokaa. Hyökkäysmyyntiä.

    • ruusufinni

      Kävin minäkin tuolla, ja menin allekirjoittamaan sopimuksen, mutta jo matkalla kotiin tajusin ,että ei hitto EI, EI ! En avannutkaan koko salkkua, ryhdistäydyin ja ilmoitin spostilla ,että sanon sopimuksen irti ja tulen palauttamaan ko tuotteet. Koska nimenomaan sieltäpäin puhelinsoitolla koko soppa lähti kiehumaan, ilmoitin että tämä on puhelinmyyntiä, enkä ole antanut kenellekään lupaa luovuttaa henkilökohtaista puhnum markkinointia varten. Lisäksi toki totesin seikat, että esim. ihoani väitettiin kuivaksi( vaikka omasta mielestä rasvainen) = valehtelu, näytettiin kuvaa couperosasta ja ruusufinneistä = pelottelu, sopimushuoneessa kiirehdittiin= painostus, tarkkoja yksilöityjä hintoja ei annettu, vaikka luvattiin 40% alennus lisätuotteista =epämääräisyys, salailu, kaikkiin esittämiini kysymyksiin ei vastattu , tai vastattiin epämääräisesti (esim. "entä jos kuolen ko vuoden aikana ? vast. kaikkihan me joskus kuollaan !)Menin palauttamaan salkun, varmuuden vuoksi otin mukaani toisen henkilön todistajaksi, (siellähän halutaan että asiakas on yksin), ja pyysin häntä kuvaamaan ja äänittämään luovutustilanteen, toki he heti sen kielsivät, mutta ymmärtääkseni ainakaan äänitystä ei voi kieltää kun hänellä on minun lupa ! Toki muutuin asiakaspalvelijan edessä tuossa tilanteessa törkeäksi yms.., mutta varsin nopeasti peruutuskaavake löytyi ja se allekirjoitettiin.
      Siis : puhelimyynnillä on aina peruutusoikeus !
      Tuon tapaisten yritysten markkinointi taitaa olla salailevaa, erityisesti peruutusoikeuden suhteen !

    • Nytten
    • ApuaAAAA

      Apua mikä foorumi! Ostin tuotteet vuosi sitten ja toimii tosi hyvin. Pakettiin kuuluu vuoden ilmainen ihoanalyysi ja ilmaiset kasvohoidot. Näen tuloksia joka päivä ja olen todella tyytyväinen. Oikeesti ihmiset! Kukaan ei pakota teitä ostamaan mitään. Kyllä aikuiset ihmiset osaa tehdä omat valintansa.

      • Juupajuujust

        Tuota nyt ei usko kukaan. Et edes itse Sinä firmasi mainostaja😊


    • ruussufinni

      Mammuttimarkkinoilla tänään aivan älyttömän halvalla upeita ihonhoitotuotteita ja niiden käyttöön saat sopuhinnoilla kaikki koulutuksen saaneet kosmetologit apuun....ihmeaineita ei ole. Kosmetologikoulutukseen on vaikea päästä - joten ovat ammattilaisia. Sen olen kokenut ja nauttinut ilman couperosaa tai ruusufinnejä.

    • James213

      Itse kävin tänään kasvohoidossa, olin ilmoittanut jo etukäteen, että minun täytyy lähteä klo 11.55. Hoitaja kutsui minut sisään 11.10. ja sanoi että hoidossa kestää 1,5h. Sanoi, että ei sovi. Hoitaja lähti kyselemään muilta ohjeita, kuinka toimia. Olin jo ihmeissäni, että miksi hoitoa ei voitu aloittaa ja käyttää jäljellä oleva aika hyväksi. Takaisin tultuaan hoitaja aloitti hoidon ja kehui tuotteita. Hoito kesti n. 12 min ja sen jälkeen minulle sanottiin, että hissit löytyvät vasemmalta. Olin aivan käärmeissäni ja jo kirjoittamassa palautetta paikan omistajalle. Tämän keskustelun luettuani olen tyytyväinen, että minut ohjattiin ulos. Olisin saattanut hairahtua ostamaan. Jos tuotteet ovat ylihintaisia niin saamani asiakaspalvelu oli ala-arvoista, enkä voi suositella paikkaa kenellekään.

    • asdfgt

      Et olisi hairahtunut ostamaan 5 tuhannen euron pakettia tai sitten vähän alle 2 tuhannen pakettia.... Tää ei ole mikään laatukosmetiikkafirma vaan huijauspulju. Ei ole ihmeainetta joka tekee meistä kaikista iättömiä ja kauniita.... normaalit vitalikset riittää... Toivon, että tieto tällaisesta huijaamisesta leviää.

    • Huijausta

      Itse olin kyseisessä firmassa töissä ja en voi muuta sanoa kun että en suosittele kenellekkään.. aivan järkyttävää toimintaa koko paikassa. Itse sain siis potkut 1 kuukauden ollessa töissä sen takia koska en heidän mielestään ollut tarpeeksi aggressiivinen ja en keksinyt tarpeeksi virheitä asiakkaiden ihossa. Eli toisin sanoen minun olisi pitänyt keksiä virheitä ja haukkua asiakkaita ostamaan tuotteet.. ja itsellänikään ei todellakaan ollut ammattiosaamista koko hommaan. Koska siihen ei kouluteta vaikka niin väittävät, haluavat vain nuoria kokemattomia tyttöjä firmaan töihin , minutkin saivat kusetettua töihin 😂 Ihan järkyttävä paikka, olen enemmän kuin ilonen päästessäni pois tuolta paikasta..

    • Pääsinkarkuun

      En tiedä enkä välitä ovatko kyseisen firman tuotteet hyviä vai huonoja. Heidän markkinointityylinsä on niin vastenmielinen että en huolisi heiltä edes maailman parasta tuotetta ilmaiseksi.
      Sain puhelimitse kutsun ilmaiseen kasvohoitoon. Menin sinne ja vietin 1/2 h huoneessa nuoren naisen kanssa joka puhui kuin robotti. Hänet oli kurssitettu yhtiön myyjäksi eikä hän varmasti ollut kosmetologi. En kokenut missään vaiheessa olevani kontaktissa ihmisen kanssa. Hän levitti jotain ainetta toiselle puolelle kasvojani ja puhetulva jatkui. Kysyin kuinka kauan tämä vielä kestää ja hän sanoi että tunnin. Sanoin että minulla on valitettavasti kiire ja kävelin ulos. Menin tiskille ja selitin olevani lähdössa mutta että haluaisin nähdä heidän kauneushoitolansa hinnaston. Sellaista ei ollut. Robottityttö ryntäsi hätääntyneen näköisenä perääni ja meni tiskin taakse selittämään muille naisille jotain. Minun kävi häntä sääliksi.
      Toiminta muistuttaa lomaosakekauppaa. Sitoutuminen tiettyyn palveluntarjoajaan ei ole koskaan asiakkaan etu.

    • Anonyymi

      Myös Tampereella samanlaista toimintaa BonAge nimisessä liikkeessä. Menin ilmaiseen kasvohoitoon heille. Siellä kosmetologi oli otti minut vastaan tupakan hajuisena. Hänellä ei ollut edes asianmukaista vaatetusta. Pitkät rakennekynnet ja auki olevat hiukset antoivat epä-ammattimaisen vaikutelman. Hoito tehtiin pikaisesti huiskien. Alusta pitäen annettiin ymmärtää, että tarvitsen paljon lisää heidän tuotteitaan, jotta saisin paremman ihon. Ihonhoito laitetta myös kehutiin hoidon aikana, ja mainittiin että sitäkin on saatavilla kotihoitoon. Hoidon jälkeen iho tuntui toki hyvältä, mutta kosmetologin kiireinen olemus teki stressaantuneen olon. Kauhea pakkomyynti alkoi heti päästyäni hoitohuoneesta. En usko että tämä hoitaja oli edes kosmetologi. Minulle esiteltiin vaikka mitä tuotteita ja laitetta myös. Kerrottiin erilaisista hoitopaketeistä joiden summan huitelivat lähellä tuhatta euroa. Kaupan päälle saa sitä ja tätä. Itse kun olen hoitovapaalla, niin summat olivat järkyttäviä. Koin tilanteen erittäin painostavaksi ja ahdistavaksi. Myyjä vaikutti närkästyneeltä ja yritti tehdä hintaan alennuksia, kun sanoin haluavani miettiä. Sain kuitenkin itseni ulos ovesta ja päätin että en mene liikkeen lähellekään uudelleen. Saan hyviä ja edullisia tuotteita ja ammattimaista hoitoa monelta eri kosmetologilta kaupungissa jossa asun.

      • Anonyymi

        Kävin myös Tampereen toimipisteellä kasvohoidossa saatuani sen kaupan päälle tuoteoston yhteydessä aiemmin. Itse tuote oli tuntunut hyvältä käytössä. Liikkeeseen mentyäni tuli outo olo, kun englantia puhuvaa naista ja miestä humppasi tarjoamassa juotavaa ja kyselemässä onko minulla kaikki mukavasti. En ottanut mitään tarjottua 😃

        Hoitoaika oli hieman myöhässä ja meinasin jo lähteä, kun kosmetologi tuli paikalle. Hän oli tosi mukava ja nähtävästi jo kokeneempi työssään, ihoni oli hoidon jälkeen todella virkistynyt ja olo muuten rento, kaikki käytetyt tuotteet tuntuivat sopivan iholleni.

        Hoidon jälkeen minut ohjattiin erilliseen tilaan, jossa miesmyyjä, kuulemma johtaja, esitteli tuotepakettia joka kuului jäsenyyteen hoitoineen kuukausittain. Tyyli oli painostava, mutta myynti loppui lyhyeen kun kerroin, etten voi sitoa sellaista rahasummaa tässä hetkessä itseni hoitamiseen. Jäsenmaksu oli jotain 2000€ luokkaa vuodessa ja maksaa olisi pitänyt heti! Minut ohjattiin sitten ulos nopeasti 😂


    • Anonyymi

      Sama konsepti on BonAgella Tampereella, nopea ympäripuhuminen erinomaisuudesta ja nimi paperiin ennenkuin asiakas ehtii välttämättä edes tajuta, että peruutusoikeutta ei ole. Sitä ei kyllä selitetty ja jälkeenpäin sanotaan, että lue sopimus tai olisit katsonut tiskiltä paperista. Tietenkään nimeä ei saisi liian kevyesti laittaa, mutta markkinointi on härskiä ja ala-arvoista, tarkoitushakuista, rahat pois!

      • Anonyymi

        Kyllä näin se on . Todella erikoista toimintaa ja rahat pois meininki vaan jatkuu! Kannattaa kiertää kaukaa..


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe