10 vuotta oikeudetta

kusetustolppa

Olen joutunut viranomaisten harjoittaman rasismin ja syrjinnän kohteeksi!

Olen saanut aivovamman ja todettu siitä johtuvien oireiden vuoksi työkyvyttömäksi!

Kela ei ole koskaan maksanut euroakaan aivovammastani,paitsi nyt vajaan vuoden olen saanut perusvamma tuen joka on 93 euroa kuukaudessa.

Yritin saada toimeentulo tukeakin mutta siellä ruvettiin lääkärinlausnnosta huolimatta vittuilemaan,uhkailemaan,valehtelemaan ja painostamaan esim terveeksi työhakijaksi,aktivointiin ja miinustettiin 40% ja lappuja tuli viikossa jopa 2 joissa sama virsi jatkui.

Kelalla ensimmäinen hakemus kesti n3 kuukautta mutta sen jälkeen kun laitoin esim maanataina postiin uuden hakemuksen oli sama kileteinen vastaus jo parin päivän päästä postituomana ovessani,en usko et tuolloin paperit olisivat olleet luettavana lääkärillä!

miksi vakuutusoikeuskin on yksi ja sama huijaus koska kielteisissä vastauksissa he sanovat suoraan et minun lausunnoilla ei ole mitään merkitystä koska heillä on lain sallima harkintavalta tehdä päätös lukematta lausuntoja!

nyt viimeisimpänä kela ilkkui sekä vähätteli aivovammaani ja niistä löytyneitä arvoja sosiaaliturvanmuutoksen hakulautakunnalle ottaessaan kantaa,kysynkin kuuluuko tälläinen oikeasti oikean ammattilaisen tehtäviin irvuilla potilaan asioilla?

Ketään ei kiinnosta saamani eriarvoinen kohtelu,ei politiikkoja,ei avia,ei eduskunanoikeusasiamiestä tai muitakaan korkeissa viroissa olevia!

Olen huomannut ja saanut tietää miten eriarvoiseen kohteluun olen joutunut esim muiden aivovammaisten kanssa,tuntuu että ole liki ainut jolla ei ole oikeuksia mihinkään,sitä on jopa lääkärit ihmetelleet jotka ovat kirjoittaneet lausuntoni et miksi kela ei hyväksy,tiedän kyllä tuohonkin oikean vastauksen ja se on väärä päätös alunperin tehty,sit halutaan pitää naisvallasta kiinni ja väärästä päätöksestä ja viimeisin on se et olin työtön onnettomuuden sattuessa ja mies henkilö,josta he ajattelevat et vittu tolle ei tipu euroakaan,on ne ollu kyllä aivan uskomattomia polkemaan oikeuksiani,esim myös salaamalla kuka on tehnyt päätöksen jne,puhelimessa sanotaan et kun olis jonkun muun lääkärin tekemät paperit kuin hoitavan tahon siis oman sairaalan,no onhan niitä nyt mutta sama jatkuu vaikkakin puhelimessakin on sanottu et kyl me uskotaan et oot työkyvytön ja nyt papereissa vedotaan ihmeelliseen kansaneläkelakiin joka taas on syynä et en saa mitään,ihmiseltä halutaan viedä vamman ja haitan lisäksi kaikki mutta miten on ulkolaisten kohdlalla!!!!!

5

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusetustolppa

      Kela on sanonut myös et kivut eivät ole syy saada siaraspäivärahaa/työkyvyttömyyseläkettä mutta toisin on toisilla,aivovammani on heikentänyt näköä,silmissä on myös näkökenttäpuutokset,kipua ja valonarkuutta,tinnitus joka on vaivannut nyt yhtäjaksoisesti 6 vuotta,kivut korvissa.päässä ja niskassa,puutumisia käsissä,jaksaminen nollissa,joskus ihan pienetkin ponnistukset saavat hikoilemaan tosi voimakkaasti,löydökset etufrontaalissa ja aivokurkiaisessa josta alan ammattilainen sanoi et ne ei vioitu kuin onnettomuudessa tai sit jos mulla on aivokasvain ja sitä mulla ei ole,kaikki kongitiiviset oireet ovat huonoja kuten esim muisti,keskittyminen,uuden oppiminen jne,lisäksi on nyt myös verenpaine tauti johon syön kolme lääkettä että myös syke pysyisi kohtuullisessa lukemissa!

    • kusetustolppa

      Minulle on tehty kolmet laaja-alaiset neuropsykologiset testit 2008.2010.2015 ja niissä on todettu minut työkyvyttömäksi ja mitä kelaan tulee kela omissa papereissaan epäili onko oireeni edes oikeita ja haenko rahaa vain toimeentulon takia,et tälläistä kelassa!!!
      halauaisin myös tietää miksi kela maksaa minulle nyt pienintä vammaistukea koska heidän mielestään minulle on haittaa vamman aiheuttamasta haitasta päivittäin mutta miksi kela hylkää kaiken muun ?

    • Jurvanmätä

      Jos kerta haluat avautua täällä julkisesti, niin kerro nyt sitten miten vammasi sait ?
      Ihan vaan sen takia, että jos olet itse jotenkin sen aiheuttanut, esim. kompastumalla kännissä, tappelemalla, ajamalla kännissä autolla metsään tms, mielestäni et olekaan oikeutettu saamaan yhtään mitään, mutta jos vamma on syntynyt ilman omaa syytäsi, niin oletpa todellakin joutunut tylytyksen kohteeksi, ja kaikki empatiani sulle.
      Oliko muuta ?

    • kusetustolppa

      Mainittakoon että Pohjola olisi korvausvastuussa tästä mutta Pohjola väittää oireideni johtuvan kaikesta muusta kuin onnettomuudesta saadusta aivovammasta!
      Kyllä se on tullut onnettomuudesta ilman että olisin voinut välttää sen mitenkään!

    • kusetustolppa

      "Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää.

      Hymiö smile

      Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen" Tuohon kuopaan olen joutunut,ehkä se johtuu siitä et ihon väri on väärä että sais oikeuden mukaisuutta!

      Suomen perustuslain 6. yhdenvertaisuutta koskeva pykälä kieltää vammaisten syrjinnän. Vammaisten syrjintä ilman hyväksyttävää syytä on rikoslain 11. luvun 11. pykälän mukaan kriminalisoitu ”elinkeinotoiminnassa, ammatin harjoittamisessa, yleisönpalvelussa, virkatoiminnassa tai muussa julkisessa tehtävässä taikka julkista tilaisuutta tai yleistä kokousta järjestettäessä”

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe