Maailmanloppu (taivaaseen tempaus) ELOKUUSSA

Ozark

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Veikko Lipponen, arvostettu pastori ja saarnamies, on Uuden Jerusalemin ja ylöstempauksen suhteen ihan oikeassa (http://www.tv7.fi/vod/player/43555/ kohdasta 24:21).

Erinäisistä profetialaskureista näkee selvästi, missä kohtaa maailmanlopun odotusta ollaan menossa. Esimerkiksi "Valtavan merkin näkymiseen taivaalla" (http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php) on arvioitu olevan vielä 543 päivää, josta edelleen ylöstempaukseen 127 päivää. Eilisestä taivaalla näkyneestä tulipallosta (http://yle.fi/uutiset/tulipallo_taivaalla_hammastytti_paasiaispyhina/8772226) tiedämme, että profetia "Valtavasta merkistä taivaalla" on jo käynyt toteen, jolloin ylöstempaus tulee tapahtumaan arviolta 127 päivän kuluttua. Tällä matematiikalla ylöstempaus tapahtuisi siis 3. elokuuta, 2016.

Hämmästyttävää kyllä, vastaava päivämäärä löytyi raapustettuna Georgia Guidestones'eihin kiinnitetystä kuutiosta, joka poikkeaa yllä mainitusta vain 11 päivällä, eli päivämäärä osuisi 14. elokuuta, 2016. (https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones; http://vanshardware.com/2014/10/anonymous-message-claims-to-reveal-r-c-christian-identity-georgia-guidestones-doom-date/) Kivissä todetaan "Maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature". 500 000 henkilöä suhteutettuna vuoden 1980 (kivien pystytyspäivä) arvioon tarkoittaa noin 10% maapallon väestöstä (https://en.wikipedia.org/wiki/World_population_estimate). Voiko siis olla, että pian käsillä oleva taivaaseen tempaus tarkoittaa tarkoittaa radikaalia muutustoa maapallon väesötssä?

Arvostettu tutkija Jesse Ventura myös raportoi taannoin ilmestyneessä dokumentissaan, kuinka erinäiset korkea-arvoiset tahot keskittävät toimintaansa Ozarkin vuoristoseudulla Yhdysvalloissa (http://disinfo.com/2012/11/conspiracy-theory-with-jesse-ventura-season-three-episode-4-the-ozarks/). Alueelle on rakenteilla massiivinen linnoitusalue, jonka eri kolkkia yhdistää rakenteilla oleva tunneliverkosto. Puhutaan jopa kokonaisesta vuoren sisäisestä, täysin omavaraisesta kaupungista.

Onko jotain suurta ja radikaalia siis odotettavissa lähihistoriassa? Jotain niin suurta mullistusta, johon maailman vaikutusvaltaisin eliittikin varautuu? Onko sattumaa, että ennustukset ylöstempauksesta sattuvat samaan aikaikkunaan?

6

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsellaanp

      Ei varmaan tempaus ole...

    • Hare_Hare
    • okkigaam

      Heidän tarkoituksensa on oli myydä suomi ja se on jo myyty. Heillä ei ole muuta mielessä kuin omanahneutensa kanssa taistelu kuka tienaa enemmän kansamme tuskalla. Tule sekin aika jolloin seisotaan Lujansa edessä joka kysyy. mitä teit elämälläsi:? Eikä siinä auta olla kun honttankoo, sanoen katsos kun mä en tienny! Raha tuo jota niin himoitsivat on vain ja ainoastaan paperia. Jonka tuli polttaa, inflaatio syö eikä se tuo rauhaa väärin tekijöille. Meiliä on päättäjät jotka peittää ongelmat ottamalla vastaan monia tuhansia tänne ryntääviä Joista saadaan vain murhetta. On olemassa totuus joka tulee päivä päivältä raskaammaksi kohdata. Sairaalasta poistetaan potilaat, jotta terveet massaraiskaajat, murhaajat ja oman perheensä jättäneet pääsevät täysihoitoon. Miettikää mitä jää lapsillemme ja lapsenlapsillemme jnep - sillä tukevaisuudessa hekin kiroavat meidät, jota menimme kuin sopulit silmät auki nähden edessä olevan tuhoin. Jos nuo valtaa pitävät tietäisivät tulevan tekisivätkö saman. Kyllä -luulisin.

    • hulluntainuori

      Wituttaa kun piitsikausi jää kesken sen helevetin tempauksen takia. Siis ihan oikeasti...

    • Kristinusko-on-valhe
    • suomisenollintempaus

      Murhemielin ajattelen elokuulla nuotiossa paistamiani kabanosseja jotka jäävät minulta syömättä mokoman jeshuatempauksen tähden...!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe