Lachlan erikoinen tyyppi

marapertsapupu

Erikoinen tyyppi ja ärsyttäväkin se Lachlan. Eli hyvä näyttelijä kun onnistuu roolissaan. Miksi se ottaa jatkuvasti kuvia ja kyttää?

43

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ftft

      Minä jotenkin pidän tästä henkilöhahmosta. Juuri kun on sellainen erikoinen, hiukan häiriintynyt. Ja Thomas Atkinson tekee loistavaa roolityötä, eritoten ollakseen niin nuori näyttelijä, täysin vangitsee tällaisen häiriintyneen teinipojan mielentilan. Atkinson onkin ehdottomasti parhaita näyttelijöitä koko sarjassa, pesee monet vanhemmat näyttelijät.

    • fanienfani

      Alkaa kismittää kohta kun kaikki on jotenkin häiriintyneitä, tämä, Emma, Robert, kaikki tulokkaat siis, Belle ja moni muu vanhakin sekaisin, on mielenterveyspalveluille kyllä tässä kylässä kysyntää :€ Emmaa odotin kovasti ja mikä pettymys kun yritti heti saada Jamesin pois päiviltä.

      • Dhjkkgklll

        Joka perheellä oma häiriintynyt tyyppi..... voisivat hankkia kylälle seuraavaksi psykiatrin... mutta sekin olisi varmaan häiriintynyt...


    • ykskatsoja

      Aikamoinen pervo tämä poika taitaakin olla. Takana vissiin joku muukin selkkaus mihin äiti vihjasi. Mahdottoman huono näyttelijä lisäksi.

      • Laklan

        Millainen huono näyttelijä?


    • Astor

      Mielestäni ihan loistava näyttelijä, osaa tehdä pienillä ilmeillä ja eleillä hienoja vivahteita.

    • W-pedia

      Ei missään nimessä huono näyttelijä. Kuten Astor totesikin. Poika (Thomas Atkinson) tekee roolinsa pienillä eleillä, mutta käyttää taitavasti eri vivahteita. Jotkut luulevat, että ilmeikkäät näyttelijät ovat ainoita hyviä näyttelijöitä. Tämän luulon mukaan esimerkiksi Marlonin ja Bobbyn rooleissa esiintyvät heput olisivat aivan huippuhyviä. No jaa, Marlonin voi nähdä eräänlaisena koomisena hahmona ja sehän lienee kai Bobinkin (Tony Audenshaw) tarkoitus. Kunnon rooleissa nämäkin miehet tekisivät parempaa työtä, nyt heidän kohtalokseen uhkaa jäädä koomikon osa jossakin Jimmyn taustalla.

      • Huomioita_sohvalta

        Bob, Marlon ja Jimmy, heistä on todellakin tehty sarjan kestokoomikkoja.
        Naisten koomisia rooleja vetää, Nicola ja Laurel ja Kerryja Val, toisinaan kyllä Bernicekin.
        Mitä tulee Lachlaniin, niin eipä tuossa pojassa muu häiritse, kuin se aina hänen takaraivollaan roikkuva löysä pipo. Hänhän on yhtä uskollinen tyylilleen, kuin Edna hatuilleen. Mutta etevä näyttelijä hän ikäisekseen kyllä on.
        Poika näytteli hienosti sen lähentelykohtauksenkin Alician kanssa.
        Mietin, nousikohan kiihtymyksen puna hänen poskilleen aidosti, tilanteen takia, vai oliko sekin vain eläytymistä rooliin.
        Ilmeet ja eleet näytti koko ajan kuitenkin tosi luontevilta, Hieno suoritus.
        Häntä vanhemman, aikuisen Alician järkyttynyt itkukohtaus sen sijaan epäonnistui tosi surkeasti. Ihan naurettava! En olisi ohjaajana tyytynyt noin teennäiseen suoritukseen. Jotenkin myöskin hämmästyttää aikuisten asenne teinipoikaa kohtaan. Se armoton ymmärtämättömyys. Ei ymmärretä, että jokainen hölmöilee jotain tuon ikäisenä. Heti tuomitaan sekopäähirviöksi ja ylireagoivalla ja typerällä Davidilla karkaa mopo käsistä ja hän muuttuu jopa väkivaltaiseksi alaikäistä kloppia kohtaan.
        Vaikka lähes yhtä typeriä temppuja tehneen, aina murjottavan varhaisteinin Jabobin temppuja lässy David kyllä ymmärtää ja katsoo niitä läpi sormien. Vain koska Jacob on hänen perhettään.


      • mieskatsoja

        Minäkin ihmettelin tuon Alician hysteerisyyttä, kumminkin aika "kokeneen" näköinen tai pukeutuu välillä kuin "katuhuora", että olisin ennemminkin kuvitellut Alician suusta että hahahah, älä nyt herran pieksut poika tuommosia sentään, että yritä oman ikäisiäs tyttöjä hehehehe.


    • Ylireagointia

      Ihmetytti se kai muitakin, kun aikuinen remsakka nainen saa tuollaiset hepulin pikkupojan hiplaamisesta. Ihan kuin joku joukkoraiskauksen uhri itkee ja ulisee.
      Olisi antanut vaan ympäri korvia ja käskenyt painumaan ulos ja äkkiä.
      Tuli mieleen Anita Hirvosen biisi- Ota sormet pois.
      https://www.youtube.com/watch?v=xxweiSjRm6s

    • operipeirperierp

      No koska pervoja on maailma täynnä niin pitää jo Emmeenkin ottaa joku pervo......enpä olisi kaivannut sellaista hahmoa. Enemmänkin kaipaisin sellaisia tyyppejä, joilla olisi oikeasti jotain annettavaa, eikä vain sekopäistä porukkaa ja nyt jo lapsista alkaen....no, minulta ei kysytä ja kanavan voi vaihtaa, niin teenkin.

    • Gacob

      Mitä se Lachlan (?) edes teki? Alician reaktiosta ja puheista sai sen kuvan, että olisi suunnilleen raiskannut Alician, mutta katsojalle tuli kyllä sellainen kuva, että vähän korkeintaan jotain näpelöi? Eikai siitä sentään itkeä tarvi ja jotain virtsanäytteitä ottaa?

      Kohta alan uskomaan, että Jacobia ja Gabbyä näyttelee sama henkilö, niin kyrpiintynyt kiukutteluilme on molemmilla vuodesta ja jaksosta toiseen.

    • Sfhjkjffh

      Ei sitä näytetty mitä teki mutta annettiin ymmärtää että jotain alapäässä touhusi... tyhmä juoni..

    • Vanhempaanaistahaluu

      Miksi tieto Lachlanin touhuista ei mennyt hänen äidille?
      No mulla tämänpäiväinen jakso katsomatta...

      • Sormisiellä

        Eilen kerrottiin.
        Alician reagoiminen on ohjattu säälittävän huonosti. Näyttelijä näyttelee kohtaukset hyvin, mutta joka vastoinkäymisessä tuo itkuunpurskahtaminen ärsyttää. Luulisi aikuisen naisen osaavan olla luja tuollaisissa tilanteissa.
        Muutenkin sellainen päällä, että kartanon väki (Robson ja Lachman!) ei jää rikoksistaan kiinni.


    • Huomioita_sohvalta

      Taisi Lachlanpojulla jäädä Aliciatädin hiplaaminen, vain siihen vyön avaamiseen. Huijasi vaan piruuttaan säikähtänyttä Aliciaa.
      Sepitti tehneensä tälle vaikka mitä sammuneelle naiselle.
      Tottakai hysteerinen ja naivi Alicia uskoi kaiken.
      Alicia joutuu kai nyt ensimmäistä kertaa ajattelemaan seurauksia, mitä voi naiselle tapahtua. Jopa omassa kodissaankin. Jos juo itsensä tuollaiseen kuntoon ja jos aina kekkaloi kaikkien nähden ilotytön kamppeissa. Antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa, näin ajatteli tietysti tuo teinipoikakin.

      Nythän säikähtänyt Lachlan yrittää pelastaa nahkansa. Väittäen naama peruslukemilla Alician vietelleen hänet. Tämähän menee ihan täydestä poitsun äitiin ja naisen silmät kaventuvat viiruiksi ja neliskulmaiset kasvot vääristyvät raivosta, hänen syyttäessään Aliciaa jopa pedofiiliksi. Jatkuvasti huijattu Chrissie on jotenkin niin, säälittävä ja koominen epäillyksineen, syytöksineen, raivotessaan niiden varassa milloin kenellekkin.
      Tässä Alician ja Lachlanin jutussakin häntä taas huijataan, kohdistamaan vihaansa ja syytöksiään ihan väärään suuntaan.

      Poikansa ja miehensä jatkuvasti huijaamalla naisella ei ole minkäänlaista kykyä erottaa, mikä on totta ja mikä valhetta. Hänellä on vain pelkkiä epäillyksiä. Epäillyksiinsä hetken luottaen hän on raivonnut vuoronperään pojalleen ja miehelleen ja nyt Aliciallekin. Mutta tietämättään, että tällä kertaa syyllinen onkin väärä. Luihut Robert ja Lachlanhan aina manipuloivat naisen uskomaan ja luottamaan vain heihin ja kaikkiin valheisiinsa. Saavat naisen jopa pyytelemään anteeksi, sitä että epäili heitä.

      On outoa, että aina asiat saadaan menemäänkin aina niin, että naisparan huijaaminen senkuin vaan jatkuu. Koska hän selvästi haluaa luottaa sokeasti poikaansa ja mieheensä. Mielenkiintoista nähdä, milloin Chrissielle selviää totuus. Koska hän huomaa, että nämä kaksi lieroa hänen lähipiirissään ovat käyttäneet kokoajan hänen hyväuskoisuuttaan hyväkseen?

      • Kimeäkuinmikä

        Chrissien itku-kitinä-kohtaukset on järkyttävän kuuloista. Voi sitä myötähäpeän määrää taas eilen.


      • JooKivaPoikaOn

        Ei pitäis olla mitään epäselvää, kun jätkä riisuu muijan pikkuhousut tämän nukkuessa.


    • lsjfljsflsjflsjlsf

      Lachlan on outo psykopaatin alku....hymytön, naama peruslukemilla, vakava, outo hiippari.....siitä se alkaa, sen näkee jo nuorena tai varmaan jo lapsena, jos henkilö on häiriintynyt...

    • ikifani

      Lachlan on esimerkki mitä ilman isää kasvaneesta pojasta tulee rikkaan isoisän ja isintyttö-äidin hoteissa. Äidit pilaavat poikansa, tietyt isätyypit tyttärensä. Näitä jälkimäisiä ovat juuri Lawrence, ja myös Rodney. Bernice ja Nicola ovat isityttöjä ikuisesti. Zak Dingle olis myös jos hänellä olisi ainostaan Belle.

      • Huomioita_sohvalta

        "ikifani"Hyvin sanottu ja olen täysin samaa mieltä. Tälläiset kokoonpanot ja vanhemmat häiriinnyttää lapsen. Poikkeuksia ei juurikaan ole.
        Lähinnä tälläinen lasten ylenpalttinen lelliminen, ei ole hyväksi lapsille.
        Ehkä lapsia lellitäänkin noin huonon omatunnon takia, kun tiedostetaan lapselta puuttuvan jotain tärkeää. Eli se biologinen isä ja ehjä tasapainoinen perhe ja siihen kuuluvia siskoja ja veljiäkin.

        Esim. Noah Taten on kuvattu kaipaavan elämäänsä kovasti, isää ja ehjää perhettä. Jotain pysyvää ja turvallista. Kuten Charity, myös muut tälläiset vanhemmat yrittävät sitten korvata tätä puutetta kaikella muulla.
        Rahalla, ylenpaattisilla lahjoilla, matkoilla ja muilla virikkeillä. Halutaan ettei lapselta vaan puuttuisi mitään, että lapsi olisi onnellinen. Mutta näitä tärkeimpiä, elämän vakauttajia, tälläiset itse rikkinäiset vanhemmat eivät pysty tarjoamaan lapsilleen. Kaikki kuvaamasi vanhemmat tässä tv-sarjassa ovat juuri tälläisiä epäonnistuneita vanhempia. Jotka sitten tuskaillen, hermoilevat ja vielä muka hämmästelevät. Mitä ovat tehneet väärin, missä vika?
        Vaikka ovat paaponeet lapsiaan ja rakastaneet heitä niin paljon. Miksi heidän lastensa käytös aikuisenakin on siitä huolimatta noin häiriintynyttä ja outoa?
        Noita tärkeitä asioita ei yksinkertaisesti pysty korvaamaan millään muulla.
        Mikäli näin tehdään, niin näin siinä sitten yleensä käy. Lapset kasvaa jollakin tavalla kieroon. Heistä kasvaa rikkinäisiä aikuisia, joiden hoteissa kasvaa taas uusia rikkinäisiä lapsia.


      • edestääänlöytää
        Huomioita_sohvalta kirjoitti:

        "ikifani"Hyvin sanottu ja olen täysin samaa mieltä. Tälläiset kokoonpanot ja vanhemmat häiriinnyttää lapsen. Poikkeuksia ei juurikaan ole.
        Lähinnä tälläinen lasten ylenpalttinen lelliminen, ei ole hyväksi lapsille.
        Ehkä lapsia lellitäänkin noin huonon omatunnon takia, kun tiedostetaan lapselta puuttuvan jotain tärkeää. Eli se biologinen isä ja ehjä tasapainoinen perhe ja siihen kuuluvia siskoja ja veljiäkin.

        Esim. Noah Taten on kuvattu kaipaavan elämäänsä kovasti, isää ja ehjää perhettä. Jotain pysyvää ja turvallista. Kuten Charity, myös muut tälläiset vanhemmat yrittävät sitten korvata tätä puutetta kaikella muulla.
        Rahalla, ylenpaattisilla lahjoilla, matkoilla ja muilla virikkeillä. Halutaan ettei lapselta vaan puuttuisi mitään, että lapsi olisi onnellinen. Mutta näitä tärkeimpiä, elämän vakauttajia, tälläiset itse rikkinäiset vanhemmat eivät pysty tarjoamaan lapsilleen. Kaikki kuvaamasi vanhemmat tässä tv-sarjassa ovat juuri tälläisiä epäonnistuneita vanhempia. Jotka sitten tuskaillen, hermoilevat ja vielä muka hämmästelevät. Mitä ovat tehneet väärin, missä vika?
        Vaikka ovat paaponeet lapsiaan ja rakastaneet heitä niin paljon. Miksi heidän lastensa käytös aikuisenakin on siitä huolimatta noin häiriintynyttä ja outoa?
        Noita tärkeitä asioita ei yksinkertaisesti pysty korvaamaan millään muulla.
        Mikäli näin tehdään, niin näin siinä sitten yleensä käy. Lapset kasvaa jollakin tavalla kieroon. Heistä kasvaa rikkinäisiä aikuisia, joiden hoteissa kasvaa taas uusia rikkinäisiä lapsia.

        Hyvinkin todellista tuo silmien sulkeminen jos oma lapsi aiheuttaa ikävyyksiä.
        Minulla oli naapuri ja hänellä oli ns. riiviö lapsi. Särki muiden omaisuutta ja teki vaikka mitä ilkeyksiä. Äiti hoki , että ei meidän lapsi, se on vaan ihmisten ilkeyttä ja vainoamista.
        Kerran katsoin ikkunasta kun poika potkin minun pyöräni rikki. Huusin hänelle ikkunasta, että minä en ole sinulle mitään pahaa tehdyt, miksi rikoit sen. Poika nauroi vaan.
        Vähän ajan kuluttua ovikello soi ja pojan äiti seisoi siellä vihaisena ja huusi munulle, että kuinka minä ilkeän syyttää hänen kullanmuruaan pyörän särkemisestä.
        Ei siinä auttanut vastaan sanominen , käytävä raikui vain kun nainen huusi. Eli minä muutuin rikolliseksi ja kullanmuru oli syytön kaikkeen.
        Myöhemmin muutin pois talosta ja vuosien kuluttua kuulin että kullanmuru on linnassa tekemistään kolttosista.
        Eilen kun katsoin Emmeä tuo kultsi tuli mieleen.
        Ei se ollut rikas perhe. Isä alkoholisti ja äiti yritti kovasti suojella lapsiaan ja elättää perhettään. Kävi joskus oikeesti sääliksi.
        Kuitenkin se vastuun ottaminen jo pienenä kannattaa. Mikä on oikein, mikä väärin kannattaa opettaa jo pienille lapsille.
        Sairaana minä pidän tuota Emmessä Lachlania, joka pitäisi viedä hoitoon.


      • Atlalsil

        Tuo on valitettavan usein totta. Vanhemmat, varsinkin äidit, eivät näe lastensa pahuutta. Ei meidän Miikka... Mitähän ex-naapuriäityli tuumas, kun poika joutui vankilaan rikoksistaan. Kenties ajatteli, että väärä henkilö tuomittiin. Ei meidän...
        Liian myöhään havahtuu todellisuuteen.


      • EiVarmaaTietoo

        Onhan tota nähty ja nähdään, kun ei ole selkärankaa, eikä henkistä vaivannäköä, mutta asennetta on sitäkin enemmän. Kasvatuksen vastuu siirretään itsestä jonnekin muualle. Lisäksi 70-luvulla mielestäni tuli muotiin tekosyy, että vika on yhteiskunnan. Niin, ja nykyään tietyssä paikoissa "kotouttamista" ei ole tarpeeksi... ;)

        Ketjun aiheesta, että odotan, kun Loklan seuraavaksi ihastuu (saa pakkomielteen) Dianeen. Tai vähintään Moiraan tai Berniceen.


      • lisääää

        Onhan sarjassa täysin seinhullu tyttö, Bernisen täysin sekopää likka. Kukaan ei huomaa asiantilaa.


    • uoerueorueoruero

      Yleensä heillä, kenellä on eniten rahaa, ovat mieleltään eniten häiriintyneitä, koska elämän sisältö on raha ja valta ja molempia käytetään ongelmia ratkaistaessa. On tietysti myös perheitä, joilla ei ole sitä rahaa, mutta joille silti ulkoinen elämä ja joltain näyttäminen menee ihmissuhteiden edelle......ihminen unohtuu...

      • Rikkaantapa

        Lachlahanin isoisä yritti lahjoa Alician, tuloksetta.


    • Dhjklhddch

      Kyllä minua joka tapauksessa häiritsee tai oikeasti ärsyttää A lician pitkittynyt pikkutyttömäinen tapa käsitellä asiaa. Normaali nainen olisi raivonnut ja antanut kuulua, eikä ainakaan olisi levittänyt tätä asiaa koko kylän tietoon... vaan käsitellyt sitä pojan äidin ehkä viranomaisten kanssa. Nyt koko kyllä käsittelee tätä asiaa mikä on todella hämmentävän julkista näin intiimissä asiassa.

      • Ongelmat_paisuu

        Yhtä typerällä tavalla Laurelkin käsitteli asiaa, joutuessaan Rossin operoiman autovarkauden uhriksi. Laurel vatvoi pitkään tätä ja kulki vauhkona, silmät tapillaan sakset kassissa ym. Nyt sitten, lapsenäänellä kälättävä nutturahörhö on kehittänyt taas jo uuden ongelman.
        Työttömyyden seurauksena, kaappijuopottelusta alkavan alkoholismin.
        Ties kuinka kauan tästäkin taas saadaan väännettyä draamaa.
        Laurelin kännisekoilua, kaupungin kaduilla ja baareissa. Elämänsä luisumista samantapaiseen säälittävän hylätyn spurgun tilaan, kuten Ashleylla romahduksensa aikana. Laurellin ongelman rinnalla vatvotaan samaan aikaan.
        Andyn surua ja elämänhaluttomuutta. Sekä naamaansa vääntelehtivän ja hienostelevan, pelihimoisen mummelin Pearlin rahaongelmiakin. Muistatteko miten kauan Edankin rahaongelmia vatvottiin. Lisan raiskaus ja Rhonan lääkeriippuvuuskin sai ihan liikaa huomiota. Roolihahmojen ongelmiin jäädään siis aina rypemään kyllästymiseen asti. Ongelmia korostetaan ja suurennellaan. Kunnes ne ratkeavat, aivan liian helposti ja yhtäkkiä.
        Joten sarjan tyylin tuntien, tätä Alician pikkutyttömäistä suhtautumista asiaan joudumme katselemaan vielä varmasti aika kauan.


    • Toipilaan_hepuli

      Nythän sattuikin sopivasti, että pubiin ilmestyy jostain kolmenmiehen seurue. Jotka iskevät heti silmänsä hemaisevaan Aliciaan tiskintakana. Yksi heistä tulee kaikenlisäksi heittämään Alicialle, tottakai hänen ulkomuodostaan seksististä herjaa. Että saadaan aikaan se Alician ylimitoitettu hysteerinen reaktio.
      Jos Alicia olisi ollut oma itsensä, hänhän olisi kättään heilauttaen yhtynyt herjanheittoon ja nauramalla miehille rinnat hytkyen. Mutta nyt saikin hysteerisen raivarin ja pakeni kärppänä takahuoneeseen. Vaikka kyseessä ei enää olleet edes alaikäiset. Toipuukohan Alicia koskaan enää, hirveän kauheasta kokemuksestaan?

      • ouroewuwrouwrw

        Lopulta tähän täytyy ottaa kuvioihin jokin erikoistunut traumaterapeutti, itsemurhayritykset saattavat olla mielessä ja koko elämä solmussa. Ikäviä asioita sattuu, mutta tässä tapauksessa ei menty sitä koskettelua pidemmälle ja siitä olisi varmaan riittänyt kunnon lätkäisy naamatauluun...asioista on selvittävä koska jokatapauksessa elämässä tulee aina käsiteltävää jossain toisessakin muodossa...Tämän koko kylän yhdistyminen terapoimaan Alicia-rukkaa menee jo liian pitkälle....teko oli nuoren pojan kakaramainen ja törkeä yritys päästä naiseudesta selville...


    • Dgjjlölhfd

      Mitä Kerry olisi tehnyt?... muutama lätkäisy naamaan niin, että lätty olisi lätissyt ja housunkauluksesta kiinni pitäen heittänyt Lachanin ovesta ulos pihan perälle ja vielä harjalla lätkinyt persuuksille... olisi siinä pojan polvet tutisseet. Olisi saanut tietysti Lachanin äidin kimppuunsa mutta siinä olisikin olla kaksi kovaa vastakkain... ..

      • kxft

        Kerry olisi kyllä tosiaan ottanut Lachlania jaloista kiinni, ja roikottanut yläkertansa ikkunasta pää alaspäin tarpeeks pitkään jotta olisi mennyt jakeluun. Lol.


    • Olisiko_näin

      Pojat jotka on kiinnostuvat vanhemmista naisista. Jos tälläiset pojat eivät ole saaneet äidiltään kaikkea sitä mitä ovat kaivanneet. Tai sitten ovatkin olleet varsinaisia mammanpoikia. Eivätkä kiinnostu ikäisistään, tai nuoremmista naisista. Koska nuoremmat naiset eivät ole samanalaisia kuin äitinsä.
      Tälläistä äidintarvetta, voi olla aikuistuvilla ja aikuisilla miehillä. Siksi he etsivät alitajuisesti äidinkorviketta itseään vanhemmista naisista.
      Samalla tavalla, kun nuoret tytöt kiinnostuvat joskus itseään vanhemmista miehistä. Hekin etsivät jonkinlaista isää, joka heiltä on puuttunut. Tai jos isä on ollut turvallinen ja rakas. He haluavat samanlaisen miehenkin. Nuoremmat miehet ei aina ole sellaisia isällisen turvallisia ja kypsiä, kuten jotkut vanhemmat miehet.

    • A.T.T

      Ai ettäkö Lachlan etsi äidinkorviketta Alician hameen alta? Ei nyt sentään. Suurin osa pojista on tuossa iässä kiinnostunut hieman itseään vanhemmista naisista, varsinkin jos näillä on jotakin näytettävää. Ei kannata etsiä syitä äidin puuttumisesta, kyllä syyt ovat teinipojan hormoonitasossa.

      • Tiikeli

        Kyllä nuoret pojat suhtautuu esim.vanhempien naisten flirttiin, siten, että mees nyt "mummo"siitä ja huomioi meidän ikäero, ennen kuin alat flirttailemaan. Jotkut nuoret pojat elvästi inhoaa itseään vanhempia äippänsä ikäisiä naisia.
        Ihan itse nuorena naisena kuullut kavereiden heittelevän näitä kommentteja, jos jossain joku känninen vanhempi nainen niille flirttailee.


      • EiVakikatsoja
        Tiikeli kirjoitti:

        Kyllä nuoret pojat suhtautuu esim.vanhempien naisten flirttiin, siten, että mees nyt "mummo"siitä ja huomioi meidän ikäero, ennen kuin alat flirttailemaan. Jotkut nuoret pojat elvästi inhoaa itseään vanhempia äippänsä ikäisiä naisia.
        Ihan itse nuorena naisena kuullut kavereiden heittelevän näitä kommentteja, jos jossain joku känninen vanhempi nainen niille flirttailee.

        Riippuu kuule aika paljon siitä "vanhemmasta naisesta". Mä voin sanoa kokemuksesta, että 14-vuotiaat pojat ovat hyvinkin heikkona itseään vanhempiin naisiin. Meen koko leiri (noin 40 teinipoikaa) kävi aikoinaan kuumana kahteen minihameiseen noin 25-vuotiaaseen naiseen, jotka olivat töissä läheisessä kahvilassa. Olisimme tehneet vaikka mitä jos naiset olisivat vilauttaneet meille vähän enemmän. Vanha muisto nousi mieleen heti kun näin tän Alician ja ton nuoren tyypin jutun telkusta.


    • Sexpo

      Sen verran "Olisiko_näin"-nimimerkin kirjoituksessa on tutkittua faktaa, että monet tytöt etsivät alitajuisesti aviomiestä, joka jollakin tavalla muistuttaa heidän omaa isäänsä. Jopa pojat saattavat joskus etsiä tytöistä äitihahmoa.

      Mutta asioita ei pidä sekoittaa keskenään. Tämä tutkimus ei tietenkään koske niitä, jotka etsivät satunnaista seksiseuraa tai haluavat hyväksikäyttää puolustuskyvytöntä. Lachlan ei ollut vaimonhakumatkalla tai jos oli niin keinot oli valittu huonosti.

    • Fghklllkhh

      Erilaisia ajatuksia tämä herättää.... oma näkemykseni on se, että seksuaalinen kiinnostus kohdistui Aliciaan juuri hänen pukeutumisessa vuoksi. Lachalan pääsi yhä lähemmäksi tavoitteitaan... ja lopputulos oli tämä. Aliciaa ei voi syyttää pukeutumisestaan... tarkkanäköisempi ja vastuullisempi olisi voinut pojan seurassa olla...

    • ykskatsoja

      Lachlanilla on joku samanlainen tilanne menneisyydessäkin, siihen on vihjailtu monesti ja perhe on lähtenyt karkuun.
      Ei kai tämä tilanne tähän pääty vaan jossain vaiheessa L. jää kiinni???

      • batmani

        Käsitin yhdestä jaksosta, että joku vastaava juttu oli ollut edellisessä koulussa. Oliko se oppilas (joka ekana tuli mieleeni) vai sittenkin opettaja? Mutta siinä mainittiin, että koko koulu pelkäsi häntä. Toivottavasti selviää pian, vai jääkö arvoitukseksi tai pulpahtaa vuoden päästä esiin jonkun muun jutun yhteydessä.


    • uoieuroeruoeru

      Kun miettii tuota asiaa tämän näyttelijän kannalta, niin täytyy todeta, että on hänellä pokkaa esittää tätä roolia..usein sekoitetaan fiktio ja fakta tosielämässä......sitä paitsi esittää hyvin tämän roolin, tunteettomasti...

      • Astor

        Tuosta tuli mieleen seki , että kun ajattelee hänen tapaansa näytellä tässä roolissa, on vaikea kuvitella, että hänelle heti tämän jälkeen tarjottaisiin jonkun oikein hilpeän ja eloisan tyypin roolia...
        Totta kuitenkin on, että tietynlainen rooli voi leimata näyttelijän. (Suomessahan se on nähty.) Kyllähän siinä rohkeutta vaaditaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe