Tarja Turuselta tulossa jämäalbumi

RahatPois

Hieraisin silmiäni eilen, kun näin, että Tarja Turunen julkaiseekin kaksi levyä ensi kesänä. Se ensimmäinen on nimeltään The Brightest Void, sisältää yhdeksän kappaletta, joista Turunen on esittänyt neljää jo aiemmin, kuten An Empty Dream, Witch Hunt, Goldfinger ja Paradise (Within Temptationin kanssa). Turusen mukaan kaikki hänen rakkaat laulunsa eivät mahtuneet yhdelle albumille, joten hän jakaa niiden kuulemisen ilon faniensa kanssa tekemällä kaksi albumia. Kylläpä on falskia tekstiä, kun levy tietenkin julkaistaan vain rahastusmielessä.

18

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voiceofjoy

      Kyllä tämä on mannaa meille Tarjaa kuunteleville, ellei Monroe pilaa kokonaisuutta. Tarja perheineen on myös muuttamassa Espanjaan.:)
      http://www.tarjaturunen.com/en/news/tarjaannounces-the-releaseof-the-brightestvoid-the-prequel-and-reveals-cover-art-work-and-tracklist-over50minutesofnewmusic-out-on-june-3rd-2016/
      1. No Bitter End -Video Clip Version-
      2. Your Heaven And Your Hell-with Michael Monroe-
      3. Eagle Eye -with Chad Smith on drums-
      4. An Empty Dream
      5. Witch Hunt
      6. Shameless
      7. House of Wax
      8. Goldfinger
      10.Paradise (What About Us) -New Mix of the collaboration with Within Temptation and Tarja
      Tarja Turunen - An Empty Dream
      https://www.youtube.com/watch?v=5YVNKQyJI8Y

    • mikääneimuutu

      Tarjan ei tarvitse välittää "rahat pois"-syytöksistä koska Tarjan oma soolo-katalooki on niin kirjava että ihan mitä tahansa voi julkaista, mikään ei yllätä. Luna Park dvd:llä vedettiin pohjat sillä se oli teknisesti huonoa keskiverto youtube-laatua (fanien kuvaama ????). Tarja julkaisee ja fanit ostavat, nämä kaksi albumia tulevat myymään hyvin ja kaikki ovat tyytyväisiä, no problem.

      • masterpassiongreed

        Kaikki tiedämme kuka siellä taustalla mutuilee...


    • Taidettakoteihin

      Kukahan artisti on julkaissut yhdestä ja samasta kappaleesta jo aika kauan kaksi versiota? Se orkesteriversio ja laulajaversio....hmmmm pitääpä oikein miettiä.
      Ai niin...ihan vaan harrastuspohjalta levyjä julkaiseva Nightwish!

      • ToisetRahastaaEnemmän

        Eiköhän kaikki tai melkein kaikki bändit ja artistit julkaise kappaleitaan useampaan kuin yhteen kertaa, niin Tarja Turunen kuin Nightwish. Siinä vain on sellainen ero, että Nightwish ei hyödynnä läheskään kaikkia mahdollisuuksia julkaista albumeja ja DVD:itä. Fanit mankuvat, että Nightwish levyttäisi uusia versioita Nightwishin vanhoista kappaleista Floorin kanssa, mutta Tuomas Holopainen on jyrkästi kieltäytynyt tekemästä niin. Ja kun Nightwish julkaisee orkesteriversion, sehän on samassa paketissa varsinaisen lauletun albumin kanssa. Minä ainakin kuuntelen myös pelkkiä orkestriversioita.


      • heissuliveikaikkiötökät

        Jes, suuri osa faneista haluaisi koko tuotannon uudelleenjulkaisua Floorin kanssa ja arvatkaa kävisikö kaupaksi? Loppujenlopuksi aika epäkaupallista ajattelua mutta bändin brändi ajaa hetkellisen myynnin ohi. Ja niin, myöskin täältä löytyy kaikki instrumentaalit ja orkesteriversiot, myöskin ne Oncen ja DPP:n aikaiset eri singleiltä .


      • Asiakaspalvelua.nääs

        Nightwish julkaisee euron lisähinnalla albumin kylkiäisenä levyn ilman vokaaleja. Se on siitä kätevä, että kun ihmiset eivät tykkää milloin mistäkin laulajasta, niin voivat itse laulaa mieleisensä vokaalit kappaleisiin.


    • voiceofjoy

      Jännää, että toisten sanotaan rahastavan enemmän. Artistihan voi vain tehdä työtään ja toivoa, että joku maksaisi siitä. Kenenkään ei ole pakko ostaa levyjä tai käydä konserteissa. Yrittäjä-artisti joutuu sen sijaan ottamaan joka kerta ison taloudellisen riskin.

      • aivantottakyllä

        Enpä ostaisi Nightwishin ex-laulajien tuotoksia mistään hinnasta...eihän ne osaa säveltääkään Ukko Nooan-veroistakaan biisintynkää...


      • Rahastamisenmääritelmä

        Määrittelen rahastamisen toiminnaksi, missä minimaalisen pienellä taloudellisella satsauksella yritetään saada maksimaalinen hyöty. Tässä Tarja Turusen uutukaisessa The Brightest Void olisi ollut uutta materiaalia vain EP:n verran. Tarja Turunen, Marcelo Cabuli ja levy-yhtiö halusivat myydä tuotteen korkeammalla hinnalla, ja niinpä siitä tehtiin albumi fillereiden avulla.
        Kyllähän Nightwish myy tour versionin albumistaan, missä on alkuperäinen albumi ja dokumentti. Se dokumenttiosa ei ole tehty halvalla, kuvaajan ja tekijän on pitänyt matkustaa bändin mukana ja käyttää satoja tunteja dokumentin tekoon.


      • jne__

        Niin, onhan tämä nyt aika suhteellista kun puhutaan rahastuksesta ja artistin/bändin myyntiin tekemästä tuotteesta. Olen sortunut kaikenlaisiin paskoihinkin ostoksiin ja turhaan. No tykkään keräillä vanhojakin levyjä digitalisoituneeksi puuroksi muutettuina. Tämän koen rahastukseksi tavallaan, mutta aivan pakko taas sortua ostamaan kun kohdalle sattuu. Summista mistä puhutaan on kuitenkin mitättömät, jos ja kun aletaan puhumaan rahastuksesta. Minä taas määrittelen rahastamisen toiminnaksi, missä minimaalisen pienellä panostuksella kusetetaan vanhukset ja muut tietämättömät järkyttävän hintaisiin ikkuna- ja kattoremontteihin. Epäilen, ettei kebulikaan pärjäisi niillä hihhulien markkinoilla...ehkä.


      • voiceofjoy
        Rahastamisenmääritelmä kirjoitti:

        Määrittelen rahastamisen toiminnaksi, missä minimaalisen pienellä taloudellisella satsauksella yritetään saada maksimaalinen hyöty. Tässä Tarja Turusen uutukaisessa The Brightest Void olisi ollut uutta materiaalia vain EP:n verran. Tarja Turunen, Marcelo Cabuli ja levy-yhtiö halusivat myydä tuotteen korkeammalla hinnalla, ja niinpä siitä tehtiin albumi fillereiden avulla.
        Kyllähän Nightwish myy tour versionin albumistaan, missä on alkuperäinen albumi ja dokumentti. Se dokumenttiosa ei ole tehty halvalla, kuvaajan ja tekijän on pitänyt matkustaa bändin mukana ja käyttää satoja tunteja dokumentin tekoon.

        The Brightest Void on minulle uusi alusta loppuun. Ennen esitetyistä biiseistä on näköjään tehty uusia versioita.
        Aika turhalta tuntuu nykyään julkaista singlekään edistämään albumin myyntiä. Moni julkaisee deluxe-painoksia menestyneistä albumeistaan, mutta nekin ovat usein väkisin väännettyjä ylimääräisine sälineen. Jotakin uutta on kokeiltava koko ajan, kun levyjä ostetaan entistä vähemmän. Yhä useampi artisti kilpailee ostajista, joiden rahat eivät tahdo enää riittää viihteeseen.
        Tuubin amatöörivideoissa on puolensa. Jos artisti haluaa virallistaa jonkun yleisön näkökulmista, olen viimeinen panemaan hanttiin.:)


    • tiedänjutut

      Muutaman päivän hieman hiljaisemman jakson jälkeen tämä palsta taas sähköistynyt kun on mainittu maaginen sana "Tarja".

      Holopaisen DPP-albumista muistaakseni julkaistiin ainakin 10 eri versiota. Haluttiin maximoida Tarjan potkuista saatu julkisuus .... aika epäeettistä

      • MonetVersiotRutiinia

        DDP:n eri versiot eivät johtuneet mistään Tarjan potkujen aiheuttaman kohun hyödyntämisestä. Erottaessaan Tarjan Nightwish varautui siihen, että osa faneista jättää bändin, niin kuin tapahtuikin. Nightwish sai kuitenkin myös uusia faneja, jotka eivät olleet tykänneet Tarjan lauluäänestä. Isohko bändi julkaisee albuminsa normaalisti monena versiona, Imaginaerumistakin tuli 16 versiota (editions). Muun muassa eri maita ja eri levy-yhtiöitä varten on omat versionsa, vinyyleitäkin myydään eri värisinä.


      • Hyiolkoon-

    • Buffalos

      8.126 virallista ilmoitusta kansanäänestyksen järjestämiseksi. Laitan tästä tietoa sellaisillekin ihmisille, joilla on juuri nyt henkilökohtaisesti muuta mielessä. Nightwshin lisäksi on hyvää aikaa aina välillä vähän miettiä muita asioita.

      Hyvää kevättä kaikille.

    • sallinappanahka

      Tarjan uutukainen mikään kamala ole. Mike Monroe olisi saanut pysytellä harppu-foniosastolla, sillä laulajana hänestä on vain yhteen nuottiin ja rytmiin. Duettobiisi Tarjan kanssa ei sulaudu muutenkaan albumikokonaisuuteen. Miinusta annan myös levyn paikoin häiritseville konesovituksille, mitkä olisin korvannut tummilla kitarasoundeilla tai hammondeilla Tarjan kirkkaan äänen vastapainoksi.
      Tämä on vain hätäinen ensikuunteluarvio. Tuubisoundit ajoin lopulta isojen stereopönttöjen läpi kyllästyttyäni kuulokekirskuntaan. Paljon parempi niin.:)

      • juupaeikiinnosya

        Rallienglannilla laulettuja korkeintaan keskikertaisia sävellyksiä, kuten ennenkin...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe