Verkkokauppa Antinvalinta kokemuksia ?

Tamminen15

Löysin verkkokaupan josta saa halvalla monivärisiä lednauhoja, onko kukaan tilannut kyseisestä paikasta ja millainen on ollut toimitusaika ? Nopeasti tarvitsee autoon saada tunnelmavalaistusta. Osoite on www.antinvalinta.fi

26

5377

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytyväinenasiakas

      Tilasin kuukaus takaperin autosoittimen sieltä, kahdes päiväs tuli postii noudettavaks, hinta ei ollu paha.

    • aswe453

      Tilasin joskus rgb ledvalonauhoja, hyvin on toimineet. Kytkeminen oli helppoa kun ostin sarjan joka sisälsi kaikki tarvittavat ledvalonauhojen asennukseen. Tuentakiinnikkeitä tosin jouduin tilaamaan myöhemmin kun en niitä aluksi tajunnut ostaa.

    • yyyyyyy

      Led polttimot tilasin autoon sieltä, muutama päivä kesti ja oli postilaatikossa

    • Jussi344

      Useamman kerran tilannut ja hyvin on palvelu pelannut.

    • V8mees

      Ledejä itsekkin tilannut, pelaa!

    • Toimitusajatovatpitkiä

      Pitkät toimitusajat.

      • Hei,
        Mistä olette päätelleet toimituksen olevan hidas ? Pääsääntöisesti tuotteet ovat perillä 1-3 arkipäivässä ellei tuote ole loppunut varastosta. Tilatuissa tuotteissa mitkä ovat loppuneet varastosta yllättäen, ilmoitetaan aina tilaajalle ja hän saa päättää perutaanko tilaus vai haluaako hän odottaa että lisää tuotteita saadaan varastoon.


    • vakiasiakas

      Toimitusaika kyseisestä firmasta 4 viikkoa.

      • Hei,
        Mikäli olette vakioasiakas, otatteko yhteyttä sähköpostitse ? Toimitusajat ovat pääsääntöisesti alle 3 päivää. Mikäli tuote on loppu varastosta niin otamme yhteyttä aina ilmoittaaksemme hitaammasta toimituksesta tai tuotteiden hinnan korvaamisesta.


    • mantinvalinta

      täysin identtistä tavaraa ulkomailta halvemmalla

      • Hei,
        Maksamme myymistämme tuotteista arvolisäveron sekä muut mahdolliset kulut valmiiksi, joten asiakkaan ei tarvitse itse täyttää tullauksen tuonti-ilmoituksia. Tuotteiden toimitukset ovat myös ulkomaan kauppoja nopeampia ja luotettavempia.


    • kierräkaukaatämä

      Tilaukseni viipyy, ei ole tullutt vaikka olen jo kuinka odotellut. Alkaa odottelu kohta riittämään. Rahat meni kyllä. Eivät edes vastaa sähköposteihin....

      • Hei,
        Sähköpostinne on tainnut mennä väärään osoitteeseen sillä tänne ei ole tullut sähköpostiviestiä asiakkaalta mihin emme olisi vastanneet. Toimitusajat ovat 1-3 arkipäivää tilauspäivästä, mikäli tilattua tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa, otamme aina yhteyttä tilaajaan ja sovitaan tilauksen peruuttaminen tai pidempi toimitusaika. Ottaisitteko yhteyttä sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai puhelimitse 0442799127 niin saadaan asia selvitettyä.


      • Sähköpostivaihtoon

        Vinkiksi Antivalinnan yrittäjälle hanki maksullinen sähköposti. Ei yritysmaailmassa tuo vaikuta hirveän vakuuttavalta. Se pitäisi olla: [email protected]


    • Mikäli jollain asiakkaalla on ilmennyt pahaa mieltä asioidessaan kaupassamme ja haluaa sitä täällä purkaa nimettömänä, pyytäisin ilmoittamaan tilausnumeron. Ilmoittamalla tilausnumeron asiaan on helpompi puuttua ja todistatte että ette ole trolli tai kilpailijan mustamaalaaja.

    • Anonyymi

      Laatu oli mitä pitikin ja tavara saapui nopeasti seuraavaksi päiväksi postiin.

      • Anonyymi

        Laatu oli mitä pitikin ja tavara saapui nopeasti seuraavaksi päiväksi postiin.

        jäikö kirjoittamatta kirjoittaja Antinvalinta ?


    • Anonyymi

      Kun yritän www.antinvalinta.fi google sanoo että Ei turvallinen, tarkemmin näin.

      Sivuston yhteyden turvallisuuden tarkistaminen
      Jos haluat tietää, onko verkkosivustolla turvallista käydä, voit tarkistaa sivuston tietoturvatiedot. Chrome ilmoittaa, jos sivustolla ei voi käydä turvallisesti tai yksityisesti.

      Avaa sivu Chromessa.
      Voit tarkistaa sivuston tietoturvatason verkko-osoitteen vasemmalla puolella olevasta tietoturvan tilakuvakkeesta:
      Lukko Turvallinen
      Näytä sivuston tiedot Tietoja tai Ei turvallinen
      Vaara Ei turvallinen tai Vaarallinen
      Näet sivuston tiedot ja käyttöoikeudet valitsemalla kuvakkeen. Näet, kuinka yksityisenä Chrome pitää yhteyttä.
      Tietoturvakuvakkeiden merkitykset
      Nämä kuvakkeet ilmaisevat, kuinka turvallista sivustolla on käydä. Ne kertovat, onko sivustolla suojausvarmenne, luottaako Chrome tähän varmenteeseen ja onko Chromella yksityinen yhteys sivustoon.

      • Hei,
        Verkkokauppa pohjassa ollut ongelma joka korjattu jo useampi vuosi sitten. Sivusto ollut aina turvallinen, koodin pätkä vain puuttunut sivulta.


    • Anonyymi

      Ei suositella missä tapauksessa lähettää tavara epäkunnossa olevana !!!Tuotteissa Ei minkälaista suomenkielen ohjetta ja kun syntyy lisä kustannuksia laitte asennuksessa heitän syystä ei korva vaikka on virallinen kuutti!!!Puheluihin ei vasta vaan teksti viesti on heitän tava !!Osta vaikka jostain muualta kallis pääset halvemalla. .

      • Hei,
        Suomenkieliset ohjeet on toimitettu mukana.
        Toimitamme teille uuden laitteen vanhan viallisen laitteen tilalle. Uusi laite oli teillä 2 päivän kuluttua reklamoinnista.

        "Virallinen kuitti" vaihtotyöstä jonka lähetitte oli päivätty huomattavasti myöhemmin kuin laite oli irroitettu ja vaihdettu uuteen.

        Laskussa oli laskuttajan tiedoissa 5 vuotta aikaisemmin lopetettu yritys. Maksusta ette voineet lähettää kuittia koska olitte maksaneet sen käteisellä.

        Laskulla oli eriteltynä myös matkakustannukset (130km) vaikka lähin asiantunteva liike olisi ollut 10 kilometrin sisällä.

        Laskulla oli arvonlisävero eriteltynä vaikka laskuttava yritys ei ole ollut arvonlisävero velvollinen yli viiteen vuoteen.

        Vaihtotyöstä maksettu asiakkaalle korvaus mutta ei matkakustannuksista.


    • Anonyymi

      Lämmitin tilattu 1.2.23 ja noudettavana postissa 2.2.23. Erittäin nopea toimitus! Nyt on lämmitin ollut yli viikon käytössä ja lämmintä riittää

    • Anonyymi

      Näyttää poistaneen tuotearvostelut verkkokaupastaan ja näköjään siitä kertoneen viestin myös tästä ketjusta.

      Miten ko. kommentti voi olla asiaton / poistettava myös palstan ylläpitäjän mielestä?

      • Hei,
        Verkkokaupan uudistuksen myötä tuoteden palautteet poistuivat näkyvistä tammikuussa 2023. Uusi teema ei ollut yhteensopiva palautteiden kanssa.

        Loppukesästä saatiin palautteet taas näkyville kun verkkokauppa pohjaa päivitettiin. Sähköpostitse lähtevät palautekyselyt olivat silti jääneet pois ja ne saatiin palautettua loka- marraskuussa.

        Kaikki vanhat palautteet ovat näkyvillä, palautteet poistuivat aikaisemmin kokonaisuudessaan verkkosivustolta. 2023 vuonna on iso aukko palautteiden osalta koska automaattiset sähköpostiviestit eivät lähteneet asiakkaille.


    • Anonyymi

      Kaupan asiakaspalvelu ei kyllä toimi ainakaan takuu asioissa. Väittävät että tuotteessa ei voi olla vikaa ja kytkennät on tehty väärin. Kummastuttaa kun asiantuntia on kuitenkin todennut että kytkennät on kunnossa ja laite on viallinen.
      En kyllä suosittele kauppaa kenellekkää!!!

      • Hei,
        Lämmitin kävi meillä tarkastettava ja. Lämmitin toimi normaalisti. Lämmitin käynnistettiin 7 kertaa ja se oli käynnissä useamman tunnin ajan. Lämmitintä testattiin alkuperäisellä mukana tulleella näyttöpaneelilla.

        Teillä oli ongelma lämmittimen kanssa joka esiintyi näyttöpaneelin sammumisena. Kun lämmitin käynnistetään, näyttö paneeli sammuu ja käynnistyy hetken päästä uudelleen. Sain tästä myös videon sähköpostiin.

        Pyysin lämmitintä ja näyttöpaneelia takaisin jotta saadaan tutkittua mikä lämmittimessä on rikki mutta lämmitin toimi meillä normaalisti. Palautimme lämmittimen teille ja lähetimme teille varmuuden vuoksi myös uuden johtosarjan. Lämmitin ei silti toiminut teillä.

        Olemme pyytäneet tarkistamaan maadoituksen sekä virran saannin ja mittaamaan jännitteen lämmittimen ja näyttö paneelin liittimellä kun lämmitintä käynnistetään. Tämän jälkeen ette ole palanneet asiaan.

        Lämmitin 11 kuukautta vanha diesel moottorilämmitin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe