Suomen ilmasto

asdiojpoijwgwergwer

Kelit ovat Suomessa harvinaisen perseestä. Voi jumalauta miten vituttaa vitun vitusti ostaa kallis pyörä (1050 €) ja sitten seisottaa sitä vitun tallissa ja maksaa ympäri vuotta vakuutuksia yms paskan vittua kun ei pääse ajamaan kun on lunta niin perkeleesti ja saatana tuulee ja tiellä on vittuna hiekkaa ja muuta vitun paskaa. Voi jumalauta miten vituttaa!!!

Katsokaa nyt vaikka huomisen ja ylihuomisen säätä! SAATANA keskellä kevättä vittu 2 C lämmintä ja seuraavana päivänä sataa vitusti räntää. Ja kun se vitun kesä viimein saapuu vitun 2 kk päästä niin vettä tulee kun esterin perseestä ja tuulee niin vittuna ettei voi ajaa vittuakaan. Vittu että vituttaa. Kaikki on perseestä. Haistakaa vittu.

Mihin voi muuttaa missä ois vähän parempi ilmasto? Ois jumalauta edes kunnon kesä niin että vois edes sen 2 kuukautta ajaa mutta täällä ei vitussakaan voi kun vituttaa kun sataa niin vitusti ja kesälläkin vitun keskilämpötila jotain vitun 5 C saatana. Kyrpä.

Mihin muutan?

12

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lumilintut

      muuta kaliforniaan siellä hyvät kelit
      ajavat letkassa ,,mongols m.c
      tapahtumia koko wuoden kato you tube tosi hyvä meininki

      • jumalautakunvituttaa

        Anna vitun rahat niin muutan ja anna passi saatana!


      • asdiopojjne
        jumalautakunvituttaa kirjoitti:

        Anna vitun rahat niin muutan ja anna passi saatana!

        Vai vielä pitäisi tuollaiselle rahat antaa? ja passi, siis viranomaiset ei myönnä sinulle edes passia? Kannatan kansalaiskeräystä, että tuollaisesta päästäisiin eroon, tosin jos ei ole passia niin sinne laitokseenhan jäät.


    • SuomenIlmasto

      Muuta ihan minne vaan, tuollaisia kusipäitä ei tosiaankaan Suomessa kukaan kaipaa!
      Tervemenoa, ja mahdollisimman kauas, äläkä vaan tule takaisin.

    • Aloittajahan

      puhuu asiaa! Mua vituttaa aina toi sama paska! Olen harrastanu moottoripyöräilyä 25 vuotta ja pakko sanoa,että vuosi vuodelta tää ilmasto menee kokoajan paskemmaks! Vittu miettikää,mihin on hävinny tyynet päivät kesällä kun ei tuullu nimekskään? Aina ihan helvetinmoinen blosis ja ihan sama minkälainen keli on lähtiessä niin et voi 10 km päähän lähteä käymään kun pitää varustautua monsuunivaatteilla ja villaisella,ilmaston vaihtelulla ei ole enää mitään rajaa! Paitsi että 90 pros on paska ilma prätkäilyyn. Ennenvanhaan hyvä kausi alkoiaina huhtikuun eka ja ajeltiin hymy huulilla lokakuun loppuun. Nykyään on melkein aina jotain harmaata paskaa,kesäkuussa on 4 astetta yöllä ja vappuna vielä pakkasta! Ite myin prätkän pois ,ei vittu mitään järkeä,kunnon ajoilmat milloin voi lähteä pitempään reissuun ja ajaa myös yöaikaan ilman villavaatteita on niin vähissä,keskellä kesääkin! Jos sua aloittaja yhtään lohduttaa niin meitä motoristikärpäsen puremia harrastajia on muitakin ketä vituttaa tää paska kun tekis niin vitusti mieli nauttia prätkäilystä,mutta toi saatanan sää.

    • eipalele

      Osta kermaperse auto !

      • kuulehanpaskiainen

        olen tavannut ajaa vielä koko Joulukuun työmatkat moottoripyörällä,25km suuntaansa. En silti väitä nauttivani siitä pätkääkään! Kyllä se on se 15-30 astetta plussan puolella kun on nautittavin ajaa Ja se ettei sada eikä myrskyä. On vaan vähissä tuommoiset kelit nykyään ihan kesä-heinäkuussakin. Kesäkuukin on nykyään kevätkuukausi ihan samanlaista paskaa kuin ennenvanhaan huhtikuu! Mitä helvetin tekemistä tosiasioiden sanomisella on kermaperseilyn kanssa. -8 on kylmin kun olen prätkällä ajanut,silti kaipaan vanhoja kunnon NORMAALEJA kesiä.


      • periksieianneta

        Heh. Ensi keväänä tulee (jos Allah suo) 40 vuotta prätkällä ajoa täyteen. Olen huomannut myös, että kelit voisi olla paremmatkin, varsinkin kun reumatismi, kuluneet lonkat ja rivonsuuri eturauhanen vaivaa. Mutta ei ne nyt sentään ajoa estä.
        Aloittajalle vinkki:
        Syyskuussa Euroopan kautta Espanja/Portugali suuntaan ja keväällä takaisin, jos silloinkaan.


    • Semmosia

      Mua ei kirpaissut että kahdenkymmenen tuhannen mopo seisoi tallissa 354 päivää vuodessa. Mutta ei siinä järkeä ollut, siksi möin viidellä tonnilla.

    • Vaikkapitsinnypläystä

      Lopeta se harrastus. Harrastuksen on tarkoitus tuoda iloa.

    • ionbd84

      no ota vakutuksista pois kun kelit on huonot, eli sen noin 4-6kk jonka jälkee pistät takas vakuutukset niin säästät todella ison pennin kuin pitäisit vaan vakuutuksissa ja pyörän tallissa poryttymässä.

      • ksksjdhdbhdgd

        Niin, mua ei fituta vaikka neljä pyörää tallissa, nehän on suurimman osan pois liikenteestä, eli myös vakuutuksista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe