Järjetöntä vedenlaskemista

puolenyön_jälkeen

Kuka voi olla noin vähä-älyinen ja keskenkasvuinen idiootti, että täytyy vettä laskea 20 min. ajan puolenyön aikaan?

Eikö pellelle tule mieleen se, että hiljaisuus alkaa klo 22?

Haluatko taas, että vuokra ym. kallistuu sinun vuoksesi?

SAATANAN KUSIPÄÄ!

29

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iltatyö

      Kun tulen töistä, käyn suihkussa ennen nukkumaanmenoa. Teen paskaduunia, joten pitää peseytyä. Toiset käyvät töissä, joten älä sinä luuseri valita.

    • K-Akka

      Pakko juoda jos janottaa, sillä silloin elimistössä on nestehukka. Jos kraanasta tulee ruskeaa sakkaa, ei sitä voi juoda. Jos putket ovat siis vanhoja on joskus pakko laskea pitempään vettä, jotta ruskea vesi häviäisi ja hanasta alkaisi tulla puhdasta vettä. Vaikka vesi näyttäisi puhtaalta ja kirkkaalta, voi maku kieliä vielä mahdollisista epäpuhtauksista. Putkistossa seisovassa vedessä on bakteereita. En halua sairastua syöpiin tai erinäisiin virustyyppeihin.
      Suihkussa on myös oikeus käydä. Vessankin saa vetää. Kukapa paskaa koko yötä haluaisi pöntössä säilyttää? Sen jälkeen saisi jynssätä pönttöä puhtaaksi urakalla, jos kakan jarrutusjäljet olisi näkyvissä.

      • kuivuudesta.kärsivä

        "Kukapa paskaa koko yötä haluaisi pöntössä säilyttää?"

        Potta on ekologinen ja sen voi tyhjentää aamulla kukkapenkkiin tai kasvimaalle. Kaupungeissa voi varmaan siirtää biojätteisiin?


      • omat.vedet

        Kyllä vain ja vesimittarikin on oma, itse siis maksetaan vesi huoneistokohtaisesti.


    • MeikäläinenMaija

      "Eikö pellelle tule mieleen se, että hiljaisuus alkaa klo 22?"

      Mistä näitä hulluja sikiää?

      Ei taloyhtiöissäkään tarvitse milloinkaan noudattaa täydellistä hiljaisuutta, vaan hiljaisuuden aikana on vältettävä mahdollisuuden mukaan turhaa melun aiheuttamista, normaali elämä on sallittua myös tällöin. Television katselu ja radion kuuntelukin on sallittua, vaikkakin äänenvoimakkuus täytyy hiljaisuuden aikana olla kohtuullinen. Mikäli se tästä huolimatta kuuluu naapuriin, ei silti tarvitse välttää radion tai television käyttöä.

    • puolenyön_jälkeen

      Seuraavaksi jos vielä kuulen veden lotraamista yöllä, tulen kylään vesurin kanssa.

    • tottapuhut

      Niin. Jotkuthan ei nuku koskaan. Yleensä ne henkisesti häiriintyyneet ja vuorotyöläisillä on kyllä suihkut työpaikalla.

      • tuotanointuotanoin

        Tuota noin... Missäs meikäläinen lehdenjakaja kävis työpaikalla suihkussa? Kun se on niinku ulkona se työpaikka. Vinkkaa joku hyvä ulkosuihku. Vai uimassako pitää järvessä käydä töiden jälkeen, ja talvella lumikylpy?


    • PöljäNekälettä

      Kyllä on pienet murheet, jos veden laskeminen häiritsee. Maailmassa tapahtuu pahempaakin. Esim. ryyppykämpässä tapetaan 2 euron velan takia.
      Tässä vähän aikaa sitten mua pieretti ihan perkeleesti. Yhden vuorokauden aikana multa tuli ainakin 14 pitkää pierua, joista lyhin kesti noin 5 sekkaa ja pisin puolisen minsaa. Kolme päivää meni päästellessä niitä pitkiä pieruja.
      Kävin aamulla paskalla. Mult tuli neljä pökälettä.

      • nauraaa

        Mäkin ajattelin ,onko musta tullu pupujussi,kun katsoin ponttöön.


    • Uteliassixtyfifty

      Tietääkö kukaan minkälaista on Sörkan vankilassa. Saako siellä elää yhtä vapaamielisesti kuin suomalaisessa kerrostaloasunnossa? Vai tuleeko heti pampusta?

      • EiPystyElämään

        Tuskinpa saa, vaan vapauksien kanssa on vähän niin ja näin. Onhan se sentään vankila. Vartija kun laittaa sellin oven lukkoon, niin sitten istutaan kopissa, eikä lähetä käytävälle haahuilee, niin kuin kerrostalossa asuessa voi tehdä.


    • Boogie-teoria

      No joo, asioilla on puolensa.
      Toki olisi suotavaa, että jengi kävisi suihkussa ennen iltakymmentä, kuten tuo vältä turhaa melua erityisesti klo 22-07 välisenä aikana.
      Mutta tuo suihkussa käyminen on nyt kuitenkin arkista normikäytöstä, joten ei siitä nyt pitäisi kenenkään seota mitään älyttömiä.
      Kun jokaisella on varmasti joskus niitä kertoja, kun kotisuihkuun ei ehdi ennen klo 22 eikä tätä peseytymismahdollisuutta ole muualla. Lähinnä juuri tuo vuorotyöläisyys vaikuttaa asiaan ja tietysti joku matkalta palaaminen on yks syy kanssa yösuihkutteluun.
      Suihkuttelijan tosin täytyy yöaikaa ottaa naapurit huomioon ehdottomasti. Eli että siellä suihkussa ei todellakaan lorvata tuollaista 15-20 minuuttia. 5-6min ehtii kyllä jo pestä ja huuhdella itsensä hyvin. Ja tuon ajan taas on kyllä naapurienkin kestettävä.
      Toinenhan on tuo vessan vetäminen, jotkuthan on niin sairaalloisen pahana siitä, jos naapuri vetää vessan yöllä. Mikä siinäkin sitten on, ettei edes tuollaista siedä.
      Itselläni on vielä se tilanne, että mun työt alkaa aamuisin viimeistään kello 06.00 ja tietysti kun hiljaisuus on 22-07 välinen aika, niin joutuisin jättämään aamupaskat ja kuset koko päiväksi pönttöön lillumaan ja sitähän mä en ainakaan suostu kyllä tekemään edes naapureiden rauhan vuoksi. Oppinut kuitenkin siihen, että vessa vedetään joka käytön jälkeen, varsinkin sen isomman hädän jäljiltä.

    • Eliitti_Juristi

      Laissa on sanottu että se joka menee 22 jälkeen suihkuun, on velvollinen korvaamaan naapureille 30 päiväsakkoa vastaavan summan kivusta ja särystä.

    • VajukitPeseytyyÖisin

      Tässä talossa on myös paljon keskiyön jälkeen tuntikausia lotraavia vajukkeja. Käsittämättömän muista piittaamatonta jengiä tuntuu pesiytyvän lähes jokaiseen slummitaloon. Muutto edessä.

      • muuttolaatikko

        Kannattaa muuttaa pois, se on pienemmän riesan tie. Jotkut asukkaat eivät välitä mistään, eivät edes isännöitsijän varoituksista. Eikä isännöitsijäkään jaksa enää välittää, ainakin tässä taloyhtiössä, vaan kehottaa nykyään soittamaan suoraan poliisille kaikesta häiriköinnistä. Vuokrataloissa asuu niin sekalaisenkirjavaa porukkaa, joilla kaikilla on erilainen päivärytmi. Kaikkien ei tarvitse esim. orjallisesti mennä nukkumaan tiettyyn aikaan illalla, kun heillä ei ole aamulla kello soittamassa töihin. Itse olen ainoa työssäkäyvä tässä rapussa, muut asukkaat ovat pääsääntöisesti työttömiä, eläkeläisiä tai muuten yhteiskunnan ulkopuolella suhaavia. Kerran rapussa aamulla 6 jälkeen kun olin töihin menossa, eräs nuoripari tuli bilereissulta vastaan ja ihmettelivät, kun muitakin on liikkeellä niin aikaisin aamulla. Sanoin, että olen töihin menossa, mihin he vastasivat, että "voi sua ressua" ja jatkoivat hoippuvaa menoaan ylimpään kerrokseen.


      • kippis.ja.kulaus

        Aiemmin vuokrataloissa saattoi olla yksi tai kaksi häirikköä, jotka pilasivat koko talon maineen metelillään ja häiritsivät ns. normaaliarkea viettävien elämää. Nykyään se on kääntynyt niin päin, että vuokratalossa asuu yksi ainoa normaaliarkea viettävä, työssä käyvä "mätä omena", joka pilaa muiden hauskanpidon, koittaen rajoittaa sitä, valittamalla siitä aina isännöitsijälle. Mutta jonkunhan on vielä käytävä töissä ja maksettava veroja, että se joidenkin kokopäivätoiminen hauskanpito ja äläkkä on ylipäätään mahdollista.


      • slummikasarmit

        Sellaisia pahasti slummiutuneita vuokrataloalueita on, missä ei katsota hyvällä normaalien ihmisten muuttoa sinne. Jos sellaiset kunnolliset sinne erehtyy muuttamaan, niin ne hiillostetaan nopeasti sieltä pois. Tosin kunnolliset muuttavat nopeasti pois ilman hiillostamistakin.


      • eiasuntoakatsomatta
        slummikasarmit kirjoitti:

        Sellaisia pahasti slummiutuneita vuokrataloalueita on, missä ei katsota hyvällä normaalien ihmisten muuttoa sinne. Jos sellaiset kunnolliset sinne erehtyy muuttamaan, niin ne hiillostetaan nopeasti sieltä pois. Tosin kunnolliset muuttavat nopeasti pois ilman hiillostamistakin.

        Kuka kunnollinen ylipäätään edes muuttaa johonkin slummiin?


      • kunnollinenforever
        eiasuntoakatsomatta kirjoitti:

        Kuka kunnollinen ylipäätään edes muuttaa johonkin slummiin?

        Traumatisoiduin rikoksen uhrina, en saanut apua enkä oikeutta. Eläkkeelle jouduin ennen aikojani. Eläke on pieni.
        En ole koskaan osannut vaatia mitään, mutta en myöskään ole loisinut muiden nurkissa. Eli kyse on asumisen minimistä. Katto pään päällä. Tätä ei tajuta vaan vuokratalon pitäisi muka tarjota muukin elämän sisältö.

        Olen kuitenkin kiitollinen että pääsen liikkumaan. Käyn kaupungin liikuntapaikoissa, erilaisissa mielenterveys ja muissa yhdistyksissä. Tiedän varmasti että ihminen voi vaikuttaa joihinkin omiin valintoihinsa, mutta ei kaikkeen.
        Vuokratalosta toiseen muuttaminen ei muuta asiaa. Minulla ei ole velkaa, raha ei mene bensaan eikä tupakkaan, mutta siltikään ei olisi varaa korkeampaan vuokraan.

        Pahinta ei siis ole pieni kämppä, vaan tietyntyyppiset ihmiset. Jotkut ovat täysin rajattomia. He eivät vain ymmärrä pitää settiään kasassa, vaan jättävät kaiken lojumaan kuin lehmät läjänsä niitylle. Koirat itkee tupakoitsijoiden kämpissä kun patalaiskat emännät ei viitsi viedä niitä lenkille. Ei yhtään välitetä. Itsellä on kehittynyt oikeudentaju enkä vain ymmärrä miten muut pystyy olemaan niin piittaamattomia. Vaikuttaa siltä kuin he eivät arvostaisi omaa eikä sitten muidenkaan elämää. Tervehdin silti kaikkia rapussa.

        Jos sattuma on heittänyt samaan taloon asumaan, se ei tarkoita että koko oma elämä pitäisi antaa muiden revittäväksi.


    • Elävätihmiset

      Orjien maa. Lapseni sairasti oksennustautia ja oksensi päin seiniä ja tietysti koko petin ja itsensä. Lapsen uskalsin juuri ja juuri pestä mutta seinät, vaatteet ja peti piti vain kääräistä kasaan aamua varten. Koko elämä yhtä kellon kyttäämistä. Hyi kamala kello on minutin yli kymmenen, uskallanko huuhtaista lautasen vai jätänkö yöksi torakoille. Apua kissa kuoputti pissahiekaa lattialle mitä teen kello on kolmeminuuttia yli kymmenen. Hirveää kun vieras ei käsitä ettei kymmenen jälkeen saa puhua normaalilla äänellä, täytyy kuiskailla! Huh, joku rohkea uskaltaa mennä hisillä keskellä yötä. Ovatpa ihmiset rohkeita! ei suomessa saa elää, sehän olisi ennen kuulumatonta. Italiassa mammat pitävät hauskaa silloin kun haluavat ja ukot pelaavat korttia ulkona seinustan vieressä. Ei ole masennusta, ei ahdistusta eikä pelkoa pelkästään siitä että sattuu nyt vain olemaan elävä olento. Jos ihmiset olisivat henkiä kaikki meteli loppuisi niin maanteillä, tehtaissa, kattojen ilmanvaihtohärveleissä ja asunnoissa. Hautausmaallakin on aika hiljaista. Tosihäiriköt ovat eri asia kuin normaalia elämää elävät ihmiset.

      • Jonainpäivänälähetää

        Mä kävin katselemassa itselleni ruumisarkkua. Pistin tilaukseen semmosen äänieristetyn, ettei siellä hautausmaalla maatessa tule häirinneeksi lähellä olevia vainajia eikä nekään häiritse minua. Ei sitä valtavaa paskanpuhumisen määrää jaksa. :,D


    • älävalita

      Suihkussa SAA käydä mihin kellonaikaan tahansa!

    • siinähänhaisette

      Moni käy vuorotyössä, hoitajat, poliisit, tehdastyöläiset ym. Palstan valittajat ei ilmeisesti käy missään.

    • KeisariNero

      "Kuka voi olla noin vähä-älyinen ja keskenkasvuinen idiootti"

      Minäkin olen palstaa lukiessa monesti ihmetellyt samaa! Kerro koko nimesi, niin saamme tietää edes yhden idiootin henkilöllisyyden.

    • viherkoti

      Jotkut kasvit tarvitsevat kastelua jopa öiseen aikaan

    • kylmää.vettä

      Vettä voi joutua laskemaan kesäaikaan senkin takia jokusen minuutin kun vesi seisoo putkistossa niin se voi lämmetä jos putket kulkee esim. katossa ja lämmin vesi vilisee bakteereita, sitä ei pidä juoda. Vesi on juoksutettava kylmäksi ennenkuin sitä voi juoda.

      • enjuo

        keitetty vesi vauvalle


    • hyvämuuttijo

      yksikin huusi et hiljaa useasti, kenellekköhän tarkoitti ehkä itselle. Kopsutteli korkokengissä kymmeneltä illalla, olikon peilin edessä ja katsoi mitkä kengät sopii, ja tietysti käveli niillä joka ilta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe