Tori.fi - ei halua asiakkaita / ilmoituksia ?

TurhautunutTorittelija

Tori.fi on taas "kehittänyt" palvelujaan tänä keväänä: tallennus on hidastunut huomattavasti, viive ilmoitusten julkaisussa pidentynyt, kuvat pakko ottaa pikkuriikkisen pieninä (ei voi leikata ja optimoida kokoa enää), koska muutoin kuva leikkaantuu. Muutama ärsytys mainitakseni.

Nyt sitten kun tulee ilmoitus haluatko uudistaa aiemman ilmoituksesi niin joo, uudistaisin, mutta kuviahan ei tietenkään tässä nerokkaassa uudistuksessa ole enää mukana! Tuloksena jatkossa sitten lienee vähemmän ilmoituksia ja vähemmän kuvallisia ilmoituksia? Ainakin itselläni eniten kauppa käy noin 6 kk ikäisillä tavaroilla (arvo max 10 e) tai sitten ensimmäisen 2 tunnin aikana arvokkaammilla asioilla (no, ne laitan muutenkin kyllä huutoon...)

Tori siis haluaa, että ilmoitukset vähenevät kun niitä ei uudisteta ja kun ei ole ilmoituksia ei kohta ole asiakkaitakaan. Vielä vähemmän kun ilmoituksissa ei ole sitten kuviakaan. Vastaus Torista kysymykseeni asiasta oli ilmoitus, että kyseessä on Torin parantamisen uusi ominaisuus. Joopa joo. Pitänee varmaan tehdä oma nettisivu jatkossa tavaroille ja pitää Torissa vain ilmoitus katsoa omilta sivuilta!

5

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ummikko

      En kyllä tajua muutenkaan miten siellä kukaan saa mitään kaupaksi tai sen tavarapaljouden keskeltä omaa artikkeliaan näkösälle vaikka kuinka sompailisi/nostasi kampetta listan kärkeen. Sinne ne peittyy. Tai tietysti saa myytyä, jos myy jonkun taideaarteen, arvoesineen, keräilyesineen... yhdellä eurolla. Tai yli tuhannen euron arvoiseksi ammattilaisen toimesta arvioitu tavara pitäisi väkisin myydä satasella. Jos kamppeeseen laittaa sen oikean hinnan... siis ei mitään nylkyritaksaa, kuviteltua arvolisää, tai tunnearvolisää, vaan oikean todellisen hinnan ilman mitään lisiä, voi olla varma ettei Tori.fi-porukka osta. Persaukista mistään mitään käsittämätöntä junttisakkia taitavat suurimmaltaosaltaan olla. Sitten on tietysti huijarit, hullut ja humalaiset. On jälleenmyyjät ja ties ketä lie, mutta vakavasti otettavaa kansaa taitaa olla aika vähän.
      Jotenkin riepoo kun mulla olis tuossa muutama desing-esine myyntiin olemassa. Tori.fi myynnissä niistä ei maksettais mitään, mut samat kamppeet menee, taidehuutokaupoissa, antiikkiliikkeiden, osto- ja myyntiliikkeiden, vanhantavarankauppojen jne. kassan kautta järjettömillä hinnoilla. Tokihan kauppias joutuu hintaan lisäämään Alv:n ja oman voittonsa mutta silti.
      Torilta ostaminen ei kait ole trendikästä.
      Eikä siellä kyllä ole edes osastoa näille mun romppeilleni. Laitapa nyt sinne keittiön astioitten tai kodin sisustuksen joukkoon desing-astioita. Pakko on nyt turvautua ulkopuoliseen myyjään ja unohtaa koko Tori.fi. Bukowskis tai joku muu saa nyt hoitaa homman. Olishan tuo pitänyt heti arvata. Tottumaton olen tämmöiseen.

    • Eiköstävaan

      Yleensäkin nettissä myyminen ja hinnoittelu on vaikeaa. Monet suosittelee, että ostajalle täytyy laittaa tinkimisvaraa. No, silloinhan tuotteelle ei voi laittaa sen todellista oikeaa hintaa vaan pikkuinen ylihinta. Kun laittaa tinkimisvaraisen ylihinnan, voi taas käydä niin ettei kukaan hintatietoinenkaan ota yhteyttä :-/ Kaikista kurjin on se tilanne, kun kaupat jo tehdään ja kamppeen noutovaiheessa ostaja rupeaa tinkimään. Silloin pitäisi vaan olla pokkaa pitää jo sovitusta hinnasta kiinni.
      Jos ja kun laittaa hinnnasta ilmoitustekstiin, että "tai tarjousten mukaan, paras tarjous voittaa" se vaikuttaa yleensä hintaa laskevasti, koska kilpailua ei juuri näissä piireissä muulla tavoin koeta vaikka olisi mikä keräily aarre tarjolla. Vaikeeta on tuo hinnoittelu. Eikä kannatakaan kovin suurin haavein mitään oikeasti arvokasta noissa foorumeissa yrittää myydä.

      Mitä on aloittajalle "TurhautunutTorittelija" mahtanut tapahtua. Mun tietääkseni kuvat tulevat mukana ja niitä pystyy uusimaankin ihan milloin vaan. Kyllä taitoa ja osaamista pitää vähän olla koneen ja netin käytössäkin. Virhetilanteita tietysti voi tulla vaikka kuinka hallitsisi homman. Onhan Tori.fi sivuilla linkki asiakaspalveluun.

    • mika7899
    • sana.pitää.vai

      Tori varmasti toimii kun hinta on kohdallaan ja myyjään voi luottaa. Joidenkin myyjien toiminta on kokemukseni mukaan sieltä ja syvältä. Kahdesta eri myyntikohteesta sovittu päivä ja aika jolloin tulemme myynti kohdetta noutamaan. Yllättäen myyjä osapuoli ilmoittaa 2-5 tuntia ennen sovittua ajankohtaa tekstiviestillä että kohde onkin jo myyty. En voi kun ihmetellä ko. toimintaa. Kohteista toinen oli lähempänä toinen kauempana.
      Mitä heistä ajattelen, se ei ole mitään kaunista.
      Ymmärtäkää perusasia kun jotain on sovittu, se on sovittu. Huvikseen ei viitsisi ajella.

    • Maatalouskauppias

      Olen kyllä saanut kaupaksi tavaraa, parhaimmillaan samana päivänä ilmoituksen jättäessäni.

      Siinä Tori kyllä kusettaa että se näyttää jotain keksittyjä katsottu lukuja.
      Ne ovat joko randomilla tehtyjä tai intiaanien klikkauksia.
      Olen ilmoittanut sen verran eksoottista tavaraa ettei kiinnostuneta kertakaikkiaan voi olla niin paljon palstoilla jonne ei moni edes eksy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe