Mitä Lachlan loppujenlopuksi teki?

MaxRenn

No, poikahan aluksi sai huomionosoituksia hiprakassa olevalta Alicialta joka lääppi, tämä sitten väsähti ja meni sohvalle.
Lachlan laittoi ensin peiton päälle, sitten otti sen pois ja avasi Alician roiskeläpän vetskarin, laittoi taas peiton päälle.
Alicia havahtui hereille ja oli paniikissa.
Mitään raiskausta tai penertraatiota ei tapahtunut.
Olisi kiva kuulla enemmän Robertin uusperheen aiemmista toilailuista ja mitä Lachlan on aiemmin tehnyt.

41

1068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uoeiuroeruoeru

      Ainakin oli huonosti näytelty, jos jotain tapahtui. Tässä on tietenkin tämä Lachalan outo hiippari, oikein sellainen pimeä tyyppi, mutta on tuo Aliciakin outo nainen; lapsellinen ja pukeutuu kuin yleinen nainen tissit pystyssä joka paikassa...eli on oikeassa siinä, että ehkä antoi aihettakin, vaikkei se sitä hiplailua mitenkään poista eikä sen merkitystä ilmeisesti Alicialle pienennä. Noin yleisesti voisi ajatella, että kaikenlainen provosointi on myös yllyttämistä tekoihin...sorry Alicia...näin on. Provosointia voi olla myös tietämättään tehnyt...Molemmissa vikaa.

    • Samaa_aihetta
    • Huomioita_sohvalta

      Koskahan sitten Kerryn kimppuun käy joku? Pukeutuuhan hänkin aika räväkästi ja jopa puhuu lisäksi flirttailevan rohkeasti miehille. Saihan Kerry jutuillaan itseään nuoremman Kirinininkin tehtaalla häkeltyen hihittelemään. Muita seksikkäästi pukeutuvia naikkosia ei tällä hetkellä sarjassa ole näkynyt. Kun tyrkky Kellykin on häipynyt maisemista ja Debbiekin vaihtanut täysin kilttiin kotiäidin lookiin.

      Se raiskaus, jota Lisa Dingle yritti verrata, Alician tapaukseen. Hän on typerä jos ei ymmärrä sitä, ettei siihen johtaneet samat syyt, kuin Alician tapauksessa.
      Mikä ei todennäköisesti ollut edes mikään raiskaus.
      Lisaa tuskin raiskattiin tai seksikkään vartalon, tai rohkean pukeutumisen takia.
      Tuokin hysteriaan taipuvainen ja raiskaajalleen flirttaillut nainen sekosi siitä silloin totaalisesti ja Zak, kuten nyt David meinasi käyttää omankäden oikeutta rangaistakseen raiskaajaa.

      Davidin ja Leylan tuki, lohduttaessaan Aliciaa, oli aivan naurettavaa lässytystä. Myös Alician oma suhtautuminen tapahtuneeseen on mittavasti ylireagoitua.
      Jos aikuinen nainen ulisee tällä tavalla, viikkokaupalla shokissa siksi, että umpihumalassa sammuttuaan epäilee alaikäisen hieman hipelöineen häntä.
      Ennen kuin kauhistelemme empaattisesti Aliciaparan kohtaloa. Kaikkien olisi aiheellista ensin miettiä sellaista raadollista tosiasiaa, että miltähän sitten mahtaakaan tuntua esim. Pienistä 6-7 vuotiaista tytöistä ja yleensä lapsista, joita jatkuvasti käytetään seksuaalisesti hyväksi joissakin maissa.

      Vaikka tämä aihe ei sinänsä suoraan liity tähän tv-sarjaan. Mutta se on karu totuus. Vanhemmat myyvät tyttölapsiaan ilotaloihin, lähes rintaruokinnan päätyttyä. Kukahan heitä suojelisi ja lohduttaisi? Kuka välittää heidän järkytyksestään ja siitä mitä heille tapahtuu?Kuka nostaa syytteen?
      Ei kukaan! Pitäisiköhän tuottajien tutustua tälläiseen, mitä linkin uutisessa kerrotaan.Olisiko heidänkin hyvä tälläisestä tietää, ennen kuin alkavat tarjota sarjassaan tälläistä lällynläätä.
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013122317839804_ul.shtml

    • W-pedia

      Kyllähän tämä storyline ihan paikallaan on, mutta onko Lachlan lopultakaan mikään varsinainen pervo? Enemmänkin hän on kaveripiirin puutteesta kärsivä yksineläjä, joka tuntee mielenkiintoa toista sukupuolta kohtaan. Siis aika normaali poika. Seksuaalinen kokemattomuus ja syntynyt tilaisuus tekivät varkaan. Tuskin kovin kummoinen seksuaalinen hyökkäys, enemmänkin ujo vilkaisu.

      Mitään tällaista ei olisi tapahtunut jos poika olisi jo ehtinyt käydä jonkun prostituoidun opissa. Ja Alician reaktio reippaasti yliammuttu. Kerry olisi hoidellut vastaavan tilanteen aivan eri malliin. Helppo arvata, että Lisa ottaa tapauksesta kaiken irti, onhan hänetkin raiskattu.

    • ugalabufala

      Mä ymmärsin tilanteen siten, että Lachlan avas shortsit ja kosketteli Alician pimppiä. Oliko sitten sormi vielä aukossa onkin toinen juttu.. silloinhan se Suomessa olisi raiskaus.
      Alicia kuten kuka tahansa nainen saa pukeutua juurikin siten miten haluaa, tulematta kosketuksi.
      Lisan raiskasi henkilö, joka oli Lisaan ihastunut ja oletti toisinpäin ja siksi Lisa oli kiva ja hänet sai raiskata.
      Eli tismalleen sama kuvio kuin Alicialla, se vaan ei ehtinyt mennä niin pitkälle.
      Alicia ei mitenkään johdatellut Lachania. Hän oli koko ajan kiva ja ystävällinen nainen. Onko sellainen käytös oikeasti harvinaista, että se toisten päässä kääntyy "uuh, toi haluu mua!" ja eikun pukille kyselemättä? Alicialla on suuri sydän.

      En ymmärrä Chrissien raivoa nyt, kun itse on koko ajan pelännyt poikansa stalkkaavan ensin Belleä ja Aliciaakin. Ei äidinrakkauden pitäisi olla sokea.

      Mä taas tykkäsin Davidin ja Leylan Alician lohduttamisesta, kun yrittävät saada tämän uskomaan, ettei Alicia ole tehnyt mitään väärää, hän on uhri. Sitä rakkaat tekevät, ovat tukena ja vaikeina hetkinä auttavat ymmärtämään asioita oikeasta vinkkelistä. Syyllisyys, kiukku, raivo ovat enemmänkin kuin normaaleja tunteita noinkin ikävästä tapahtumasta. Myös läheisille.

    • kxft

      Alicia ei kuulu lempihahmoihini alkuunkaan, mutta kyllähän Lachlan selkeästi väärin teki. Kukaan aikuinen ei ajattele, eikä tulekaan ajatella, että 14-vuotias lapsi voisi olla jotenkin kiinnostunut tästä silä tavalla, puhumattakaan, että ko. lapsi tekisi asialle jotain.

      • W-pedia

        Tämän päivän maailma on entistä seksuaaliviritteisempi. Kyllä aikuisten ihmisten pitää tietää, että 14-vuotiaat ovat kiinnostuneet seksistä. Sitä pukkaavat tV ja elokuvat ja netti tuutin täydeltä. Nuoret tytöt tyrkyttävät kulmilla itseään pikku hiprakassa. Samanikäiset pojat ovat ehkä hieman lapsellisempia, mutta kyllä heidänkin kiinnostuksensa kohdistuu jo siihen yhteen ja samaan.

        Lachlanin tapauksessa ei ole siis mitään outoa. Ja niille jotka eivät tiedä asioista: menkääpä ja kuunnelkaa 14-vuotiaiden keskinäisiä juttuja. Kyllä siellä liikutaan vahvasti seksuaalisilla alueilla ja kokemuksilla kehuksellaan, niin todellisilla kuin kuvitelluillakin.

        En puolustele Lachlanin tekoa, mutta en erityisemmin myöskään Aliciaa. Toinen provosoi pukeutumisellaan ja käytöksellään, toinen käytti tilaisuutta hieman hyödykseen. 50 - 50 %, pieni nuhtelu ja remmiä pyllylle riittää rangaistukseksi Lachlanille. Ja maininta siitä mikä on oikeaa ja väärää. Alicia puolestaan menköön itseensä ja miettiköön pukeutumistaan toisenkin kerran.

        Tämä kohtaus on herättänyt kovaa keskustelua briteissä ja sellaiseksi se on tarkoitettukin. Emmerdale ehti ensimmäisenä.


    • W-pedia

      http://digitalspyuk.cdnds.net/15/31/1280x1861/gallery-soaps-emmerdale-producer-kate-oates.jpg

      Tuossa Emmerdalen tuottaja Kate Oates, joka halusi ottaa mukaan tämän Storylinen. Asiasta oli keskusteltu jo aiemmin Natalie Andersonin (Alicia) kanssa, mutta silloin ajatus oli jäänyt suunnitteluvaiheeseen. Myöhemmin Oates palasi asiaan nähtyään sitä ennen dokumenttielokuvan siitä miten tämän päivän nuoriin vaikutetaan netin välityksellä. Oates käsitti, että lukemattomat teinit näkevät verkosta pornoa, joka vaikuttaa voimakkaasti heidän ajatuksiinsa ja alitajuntaansa. Oates oivalsi myös, että mikään saippuasarja ei ollut käsitellyt aihetta kunnolla. Siitä saisi kokoon monikerroksisen tarinan, joka ravistelisi ihmisiä jas herättäisi keskusteluja.

      Tuumasta toimeen. Natalia Anderson oli aiemmin kertonut, miten hänen pukeutumisensa sai ihmiset töllistelemään Aliciaa. Siis kaiken kaikkiaan melkoinen ristiriita Aliciaan, joka itse asiassa on luonteeltaan siveä ja moraalinen. Oates muisti tämän ja uusi Storyline oli valmis. Alician vastanäyttelijäksi otettiin nuori Lachlan ja kohtaus toteutettiin juuri sopivasti: kaikille jäi epäselväksi mitä tapahtui.

      Onhan tässä hauska nähdä miten perheet käsittelevät tätä asiaa ja miten siinä lopulta käy.

    • Dfhkllgdhkl

      Tietysti Lachalan on syyllinen. Tämä tapaus herättää kuitenkin paljon kysymyksiä....... miksi Alicia kaveeraa juopotellen ja vähäpukeisena alaikäisen seurassa, mikä on Alician oma vastuu tilanteessa. Esiinnytään liian lämpimissä väleissä, kaveeraten, vaikka pitäisi aikuisen pysyä sillä omalla alueellaan, eikä pikkupimu-kaverina heittäytyä hysteeriseksi kun nuorella pojalla heräsi seksuaalinen kiinnostus. Tämä tapaus kuvastaa yleisesti nykyään monien naisten henkistä kehittymättömyyttä ja suoranaista pakkomielteisyyttä yrittää pysyä ikinuorena tajuamatta vastuuta ja rajan vetoa aikuisen ja lapsen, nuoren välillä. Lopuksi Alicia käsittelee kin tätä asiaa epäaikuismaisesti nyyhkytellen jopa omalle pojalleen eli ottaa tukea omasta lapsestaan, jolle olisi voinut asian kertoa eri tavalla jos olisi nyt yleensäkään pitänyt kertoa. Lapsilleen ei pidä antaa aikuisen omia vaijeuksiaan kannettavaksi. Alicia voisi kasvaa aikuiseksi...

    • ljksfjsflsfjlfsj

      Kaikki syy on alun alkaen laitettu nuoren seksuaalisesti heränneen pojan niskoille. Poika teki jotain, mitä...se nyt on jäänyt kaikille epäselväksi, ilmeisesti sitten kosketteli sopimattomasti ja käytti tilaisuutta hyväkseen....Alicia taas makaili sammuneena sohvalla viettelevästi ja oli naukkaillut alaikäisen kanssa, eikä ole mitenkään mihinkään nyt näköjään syyllistynyt. Teko ja mahdollinen itse aiheutettu tilanne ovat asioita, joita pitäisi osa kriittisesti tarkastella puoleen ja toiseen, eikä mennä itkuvirsipuolelle esittämään pikkutyttöä. Näitä tilanteita varmaan on tosielämässä ja silloin kysytään aikuisen vastuuta!

    • minämäärään

      Jos nainen pukeutuu niukasti, hän ei tarkoita, että se olisi kutsu.
      Kosketteluun ja seksiin on aina oltava lupa.

      Monet eivät vain tajua, miten inhottavalta lähentely tuntuu.

      Ihmisellä pitää olla itsemääräämisoikeus.

      • ljsdföfsösös

        Ei kait monikaan ole sitä mieltänyt tietoiseksi kutsuksi, eikä se tässä tapauksessa sitä ole ollut. Mutta provosoivalla pukeutumisella kyllä herätetään seksuaalisia haluja, varsinkin nuorissa pojissa, kyse on enemmänkin aikuisen vastuusta tietyissä tilanteissa. Normaali ihminen kyllä tajuaa, jos itse on liiallisen kiinnostuksen kohde, Alicia onkin vähän lapsellinen ikäisekseen.........On jokseenkin hölmöä edes ajatella, etteikö nuori poika kiinnostuisi seksikkäästä naisesta heidän kahdestaan jäädessään....teko on laiton mutta kyllähän sitä nyt aikuiseltakin jotain järkeä odottaisi. Tämä herättää mm. Englannissa kovaa keskustelua, eivätkä läheskään kaikki ole sataprosenttisesti Alician puolella...


      • batmani

        Kyllähän täältäkin löytyy paljon eriäviä mielipiteitä. Ja monet juuri syyttävät Aliciaa koko hommasta.
        Mutta olisivatkohan he äitejä, jotka eivät usko lapsestaan pahaa, tai mummoja, jotka ovat katkeria nuoremmille, hyvän näköisille naisille?
        Emmerdalessa jopa Lawrence sekä Robert epäilevät enemmän Lachlania, samoin kuin muutkin "normi-ihmiset".
        Toivottavasti seuraava Suomessa tapahtuva naisen ahdistelu informoidaan uutisissa tarkoin selitettynä, mitä uhrilla oli päällään. Sitten jokainen voi mielessään päättää, kuka oikea syyllinen on.


      • lksjflsflfssflsf

        Tämä lähestymistapa jotenkin huvittaa aina...ollaan niskakarvat pystyssä huutamassa, että naisia ahdistellaan...on se totta tietenkin. Tässä ko. tapauksessa asiaa silti käsitellään myös toiselta näkökulmalta, joka jää joiltakin aivan tahallisesti huomioimatta. Jos minulla olisi murkkuikäinen poika ja hän viettäisi aikaa aikuisen seksikkään naisen kanssa, joka lisäksi pukeutuisi epätavallisen seksikkäästi, paheksuisin sitä. Aika hauska on myös tuo esiin nostettu ns. kortti katkeruudesta......haloo..siis mistä ihmeen katkeruudesta. Pysytääs nyt ihan asiassa, tässäkin, eikä sotketa omia mielikuvia oletuksiin toisista...Sanotaanko niin, että elämän aikana tuollaiset pinnallisuudet, kuten nk. hyvänäköisyys yms. eivät yllä sille tasolle, mitä itse elämästään ajattelee, ne ovat pinnallisia seikkoja, joilla vielä nuoret toimivat....syyllinen tiedetään. Mutta sen verran pitäisi käyttää aivojaan, että näkee kokonaistilanteen, syyt ja seuraukset...sen olettaisi jokaisen aikuisen tietävän. Kuten kirjoitin, syyllisestä ei ole epäselvyyksiä, mutta asiassa on monta särmää ja tahoa...


      • batmani
        lksjflsflfssflsf kirjoitti:

        Tämä lähestymistapa jotenkin huvittaa aina...ollaan niskakarvat pystyssä huutamassa, että naisia ahdistellaan...on se totta tietenkin. Tässä ko. tapauksessa asiaa silti käsitellään myös toiselta näkökulmalta, joka jää joiltakin aivan tahallisesti huomioimatta. Jos minulla olisi murkkuikäinen poika ja hän viettäisi aikaa aikuisen seksikkään naisen kanssa, joka lisäksi pukeutuisi epätavallisen seksikkäästi, paheksuisin sitä. Aika hauska on myös tuo esiin nostettu ns. kortti katkeruudesta......haloo..siis mistä ihmeen katkeruudesta. Pysytääs nyt ihan asiassa, tässäkin, eikä sotketa omia mielikuvia oletuksiin toisista...Sanotaanko niin, että elämän aikana tuollaiset pinnallisuudet, kuten nk. hyvänäköisyys yms. eivät yllä sille tasolle, mitä itse elämästään ajattelee, ne ovat pinnallisia seikkoja, joilla vielä nuoret toimivat....syyllinen tiedetään. Mutta sen verran pitäisi käyttää aivojaan, että näkee kokonaistilanteen, syyt ja seuraukset...sen olettaisi jokaisen aikuisen tietävän. Kuten kirjoitin, syyllisestä ei ole epäselvyyksiä, mutta asiassa on monta särmää ja tahoa...

        Kumpaa paheksuisit enemmän, sitä että poikasi viettäisi aikaa naisen seurassa, vai sitä, että nainen pukeutuisi seksikkäästi?
        Asiat voidaan aina ajatella eri näkökulmista.
        Katkeruudella meinasin lähinnä sitä, mitä Georgia toi hyvin esille. Hänhän on katkera Alicialle tyttärensä puolesta. Näitä vastaavia syitä löytyy tosielämästäkin: mies on lähtenyt nuoren heitukan matkaan ym.


      • ljfsjflsjfsljfslsf

        En ole varma, ymmärränkö kysymystäsi....en tietenkään paheksu, jos poikani viettäisi aikaa naisen seurassa enkä sitä, että nainen pukeutuu seksikkäästi. Tässä tapauksessa seura ja seksikkyys tämän nuoren pojan seurassa tekee olosuhteista herkän....Seksikkäästi voi ja saa ja pitääkin tietyissä tilanteissa saada pukeutua.... Täytyy muistaa, että ihmisillä on erilaisia käsityksiä pukeutumisesta, jota niidenkin, jotka ovat eri mieltä, täytyy arvostaa...emme käyttäydy samoin, eikä meillä ole samoja mielipiteitä.


    • Jos-sais-reissullansa

      Oli tuo vaan nokkela temppu tuottajalta tuoda tämä tarina esille. Pitkään aikaan englantilaiset eivät olekaan keskustelleet yhdestäkään Emmen juonesta näin kiivaasti. Vaikka täällä joku moittikin tätä Lachlan-Alicia storyä typeräksi, niin sitä se ei ole. Tämä monipuolistaa sopivasti sarjan sisältöä, sillä kysymyksessähän on tapaus, jonka eri ihmiset näkevät hyvinkin erilaisessa valossa.

      Tästä pisteet Emmerdalelle.

    • Huomioita_sohvalta

      Arvoisa nimim:"minämäärään"
      Monet naiset eivät myöskään tajua sitä, mitä niukasti ja seksikkäästi pukeutuminen saa aikaan joissakin miespuolisissa. Se on jotain sellaista alkukantaista. Silloin joillakin alkaa jonkun muun lisäksi, seisomaan myös järki.
      Unohtuu hyvät tavat ja tämä toisen ihmisen koskemattomuus ja itsemääräämisoikeuskin. Jonkun naisen pukeutumisen synnyttämä, himo ja kiihko voivat sekoittaa joidenkin päät ja tehdä heistä vaarallisia seksuaalirikollisia.

      Jos näin ei olisi, ei olisi olemassa seksuaalista väkivaltaa, eikä raiskauksia. Provosoivasta pukeutumisesta on keskusteltu paljon.
      Etenkin sen jälkeen, kun eräs kanadalainen poliisi, kehoitti nuoria opiskelijoita välttämään provosoivaa pukeutumista. Välttääkseen raiskauksia.
      Provosoivasta pukeutumisesta ollaan niin montaa mieltä. Mutta teot sen osoittaa, mihin se on usein johtanut. Vaikka toki joskus, mielipuolisimmat raiskaajat käyvät kimpuun, naisen ikään katsomatta. Vaikka nainen olisi toppapuvussa liikkeellä keskellä kirkasta päivää.

      Mutta jos jätämme johonkin arvotavaraa vahtimatta. Niin taatusti tilaisuus tekee varkaan ja omaisuutesi viedään. Voimmehan toki vaatia lutkamarsseilla. Oikeutta kulkea, vaikka alastomina ja silti turvallisesti. Voimme myös vaatia samalla, että ovissa ei tarvitse enää lukkoja. Eikä polkupyöriä ja autojakaan tarvitse lukita. Meidän ei tarvitse tarvitse varjella omaisuuttamme varkailta, tai vandaaleilta. Koska voimme samalla tavalla vedota siihen, että niihinkään ei kenelläkään ole oikeutta kajota. Itsemääräämisoikeus koskee myös sitä, kenelle haluamme antaa omaisuuttamme ja kenelle emme. Eikö toisen omaisuuden ottamiseenkin tarvita lupa? Koska varkaat sitä on kyselleet?

      Tälläiset vaatimukset on hieman naiveja, koska tälläinen ei vaan valitettavasti toimi käytännössä. Olemme siis aika pitkälle itse vastuussa, siitä mitä meille ja omaisuudellemme tapahtuu.
      Kannattaisiko naisena siis aina kuitenkin harkita, milloin ja missä ja kenen seurassa voimme pukeutua, seksikkäästi ja provosoivasti. Myös sitä, millaisessa seurassa voimme juoda itsemme tajuttomaan humalaan.
      Tätä kannattaa harkita tälläisessä maailmassa, ihan vaan sen oman turvallisuutensa vuoksi.

      • lfsjlsfjlsfjfsljfsjfs

        Ihan varmasti terveen järjen käyttö olisi suotavaa kaikille. Jos joku vaatii saada kulkea alastomana pitkin kaupunkia, koskemattomana ja sellainen laki tulisi, niin sitten hän saisi tehdä. On kuitenkin niin, ettemme voi sille mitään, jos nainen antaa omalla pukeutumisellaan seksistisiä viestejä miehille ja nämä tietyt miehet, jotka eivät hallitse tunteitaan, tekojaan, tekevät mitä tekevät, siltikin syy on sitten luonnollisesti sen ahdistelevan miehen, mutta olisiko itse voinut tehdä etukäteen jotain...... Eräässä yrityksessä kerran ollessani työssä, eräs nuori nainen tuli tissit paukkuen töihin. Tässä ko. työpaikassa oli monenlaista asiakasta, oli siis asiakaspalvelua....tähän puututtiin, koska on myös kunnioitettava erilaisia näkemyksiä mitä pukeutumiseen tulee; kaikki eivät halua katsella kassalla törröttäviä tissejä maksaessaan laskuja...se käy varmaan kapakoissa...sama periaate olisi myös seurustellessa vaikkapa lasten, nuorten kanssa....


      • hthththt

        No, tuo kaikki saattaa olla totta, mutta ei se silti naisen vika ole, jos miehen päässä tapahtuu jotain.


    • KundiNakkilasta

      Lachan sormetti Aliciaa.

    • Huomioita_sohvalta

      Tätä seksikästä, tai sanotaanko, provosoivaa naisten pukeutumista korostetaan emmerdalessa. Niin arkeen kuin juhlaan ja jopa hautajaisiin, pukeudutaan niukkoihin minimekkoihin ja kaula-aukot on avaria. Myös lasten ja nuorten kanssa puuhastelleet on pukeutuneet näin. Tämä pukeutumistyyli sarjassa liitetään, vain joidenkin roolihahmojen persoonalliseen lookiin.

      Alicia etenkin on aina pukeutunut näin. Koristellut hiuksensakin aina näyttävillä kukkasilla ym.härpäkkeillä. Hänen tyylinsä on lähinnä sellainen, hieman naivi puputyttölook. Toinen samanlainen on Kerry, rusetteja hiuksissaan ja näyttävine meikkeineen ja uhkeita muotoja korostavine kapeine hameineen. Sydänkuoseja ja lovekoruja ei tämän naisen asuteista puutu. Myös sarjasta jo poistuneen hahmon Vivin tyyli oli tälläinen.

      Joidenkin tyyli vain on pukeutua aina näin, tilanteista huolimatta.
      Huomiota herättävästi ja korostaa, sekä tuoda esille paikkoja, joista on ylpeä itsessään. Kaikki nuoret naisethan emmerdalessa eivät pukeudu jatkuvasti näin.
      Kuten Alicia ja Kerry. Kaikki eivät halua olla samanlaisia seksipommeja.
      Paitsi juhlissa, tai treffeille mennessään.

      Muistan emmerdalesta kohtauksen, jossa TJ Terryn pieni poika, tuijotti Brendan sylissä istuessaan aivan selvästi, näyttelijän kaula-aukosta pursuavia rintoja.
      Eihän rinnoissa sinänsä lapsen näkökulmasta mitään pahaa ole, onhan ne hänen elämänsä ensimmäiset ravinnonlähteet. Siitä huolimatta suotavaa kai olisi, että nuo näkyvillä olevat rinnat olisivat mielummin oman äidin, kuin jonkun vieraan naisen. Koska imetyksen lisäksi rinnoilla on myös se, seksuaalinen merkitys.
      Naiset käyttävät rintojaan muuhunkin, kuin imettämiseen. Jotkut jopa mielummin muuhun, kuin imettämiseen.

      • oeruoerueor

        Juuri näin...aika ja paikka sekä seura ovat oleelliset seikat rintoja näytettäessä...kaikkien seurassa, joka paikassa ei se käy, vaikka nykynen elämäntyyli tuntuu puoltavan yhä vähäpukeisimpia naisia...onko se edes naisellista....naisellisuus on aivan eri asia.


    • A.T.T

      "...Naiset käyttävät rintojaan muuhunkin, kuin imettämiseen. Jotkut jopa mielummin muuhun, kuin imettämiseen.


      Kun ajattelee silikonirintojen lisääntyviä määriä, voimme olla varmoja siitä, että silikonien omistajat eivät teetä tekotissejään lapsiaan varten. Ketä varten siis? Miehiäkö varten, itseäänkö varten vaiko vain herättääkseen kateutta toisissa naisissa? Alicia käyttää rintojaan yleiseen esittelyyn malliin katsoa saa mutta ei koskea. Jo historiassa naiset ovat korostaneet rintojaan, vyötärönsä kapeutta ja milloin mitäkin, joten käytöstapa on ikivanha. Kaikkien, ketkä tähän leikkiin ryhtyvät, pitäisi olla perillä mahdollisista seurauksista.

      Ja turha näissä tapauksissa on syytellä vanhempien holtittomuutta, sillä eivät käytösmallit nykyään juuri kotioloista tule. Tässä tapauksessa kysymyksessä oli poika ja aikuinen nainen, mutta asetelma olisi voinut olla myös toisinpäin. Silloin vain seuraukset olisivat olleet merkityksettömät. Kun esimerkiksi Belle olisi hipelöinyt humaltunutta Davidia, juttu olisi kuitattu nauramalla.

      • Dghjllkhgff

        Ei olisi kuitattu nauramalla vaan Davidia olisi syytetty bedofiliasta.... tai ainakaan David ei olisi saanut sääliä osakseen..... vaan paheksuntaa.


      • Glub
        Dghjllkhgff kirjoitti:

        Ei olisi kuitattu nauramalla vaan Davidia olisi syytetty bedofiliasta.... tai ainakaan David ei olisi saanut sääliä osakseen..... vaan paheksuntaa.

        Ei olisi kuitannu, vaan itse asiassa tuohan olisi ollut hyvin todennäköinen ja mielenkiintoinen juonikuvio Emmerdalessa. Todennäköisesti asia olisikin mennyt niin, että Davidia olisi ensin ja pitkään syytetty asiasta, kunnes lopulta olisi tarinan päätteeksi paljastunutkin, että kyseessä olisi täysin Belle. Hyvin mahdollista, että tuollainen juonikuvio tullaan näkemään joskus vielä sarjassa.


      • batmani
        Glub kirjoitti:

        Ei olisi kuitannu, vaan itse asiassa tuohan olisi ollut hyvin todennäköinen ja mielenkiintoinen juonikuvio Emmerdalessa. Todennäköisesti asia olisikin mennyt niin, että Davidia olisi ensin ja pitkään syytetty asiasta, kunnes lopulta olisi tarinan päätteeksi paljastunutkin, että kyseessä olisi täysin Belle. Hyvin mahdollista, että tuollainen juonikuvio tullaan näkemään joskus vielä sarjassa.

        Eikös vähän vastaava ole jo nähty? Nimittäin David ja Amy.
        En tiedä miten tällä palstalla asiaa käsiteltiin, enkä viitsi edes kaivaa vanhoja juttuja.
        Ja eikös se Debbiekin ollut rakastunut johonkin pappiin?


      • Syntipukki_aina_tiedossa
        Dghjllkhgff kirjoitti:

        Ei olisi kuitattu nauramalla vaan Davidia olisi syytetty bedofiliasta.... tai ainakaan David ei olisi saanut sääliä osakseen..... vaan paheksuntaa.

        Juuri tämä. Oli tilanne kumminpäin tahansa, syylliseksi saadaan aina miespuolinen henikö. Tässä tapauksessa näin olikin, mutta eihän totuutta tiedä kukaan muu kuin Alicia ja Lachlan.

        David olisi viipymättä ollut vuorostaan kylän sylkykuppi, eikä puhettakaan, että puhdas pulmunen Belle olisi voinut olla syyllinen. Chrissie ja Lisa ovat naurettavan sinisilmäisiä kersojensa suhteen.


    • Dgjlkhgjkkgh

      Alicia antoi tahtomattaan vääriä signaaleja ja Lachlan käytti tilaisuutta hyväkseen....

    • Glub

      Ei pukeutuminen oikeuta mihinkään. Ihminen saattaa ensinnäkin pukeutua jollain tavalla aivan koska itse haluaa, vaikka ei olisi ketään muita lähistölläkään, eikä ketään varten. Toisekseen, vaikka pukeutuisikin toisia varten, katsominen on aivan eri asia kuin koskea.

      • Fhjkkdfhjk

        Ei kukaan ole väittänytkään, etteikö saa pukeutua miten haluaa; olkoot vaikka säkki päällä tai alasti jos se on laillista..... sinulle ei ole vieläkään selvinnyt se, miten tietyt asiat vaikuttavat toisiinsa tietyissä tilanteissa...... kyse on tästä tapahtumasta.


    • KundiNakkilasta

      Vielä vastaus aloittajan kysymykseen: Lachan sormetti Aliciaa kahden sormen tekniikalla, 14-vuotiaan taidolla ja päättäväisyydellä.

      • Dgjkfhjkk

        Se tiedetään ja se oli väärin.. mikä johti siihen.... olisiko jotain voitu tehdä... miksi täysi-ikäinen vietti aikaa alaikäisen kanssa humalassa ja miksi Lachlan on niin perverssi...


    • SutkiIsä

      Nyt on joutunut isänsä ketkuilun pelinappulaksi

    • KauasBoys

      Joutuuko lähtemään?

    • Kyysymys_oli

      Kukaan ei siis tiedä, mitä on tapahtunut ennen kuin Lachlan tuli Emmerdaleen?

      • batmani

        Ei ilmeisesti, itsekin luin varsinaisen kysymyksen vasta nyt


      • Roberthahmoonhyvä

        Lachlan on seurannut,stalkannut ilmeisesti jotakuta tyttöä,naista ja ottanut kuvia. Whiten perheessä tapahtuu paljon asioita ja tarinat jatkuu. Robertin affair Aaronin kanssa ja sen paljastuminen ei ole niin ikävä ja huono asia kuin luulisi. Vaikka siltä saattaa ennakolta ja ensiksi katsojista tuntua. Emmerdalessa on hyviä tarinoita ja käänteitä. Robert Sugden pysyy sarjassa joten paras tottua hyvin kiinnostavaan hahmoon ja hyvään näyttelijään.


      • batmani
        Roberthahmoonhyvä kirjoitti:

        Lachlan on seurannut,stalkannut ilmeisesti jotakuta tyttöä,naista ja ottanut kuvia. Whiten perheessä tapahtuu paljon asioita ja tarinat jatkuu. Robertin affair Aaronin kanssa ja sen paljastuminen ei ole niin ikävä ja huono asia kuin luulisi. Vaikka siltä saattaa ennakolta ja ensiksi katsojista tuntua. Emmerdalessa on hyviä tarinoita ja käänteitä. Robert Sugden pysyy sarjassa joten paras tottua hyvin kiinnostavaan hahmoon ja hyvään näyttelijään.

        Yksi rivi olisi riittänyt vastaukseksi. 5 aivan turhaa


      • Chobertoverfinallastweek

        Siinä oli vihje siitä,että White perheen menneisyydestä erityisesti Lawrencen tulee myöhemmin esiin suurempaa tarinaa kuin mitä Robert ja Chrissie ja Lachlan jutut ovat. Dalesissa on pitkät tarinan kaaret.


      • Pysyasiassa
        batmani kirjoitti:

        Yksi rivi olisi riittänyt vastaukseksi. 5 aivan turhaa

        Nimenomaan. Pyydettiin vastausta kysymykseen, mitä Lachlan on tehnyt, ei Robertin kehumista...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe