contact people oy

kysyvävaan

Onko kokemuksia tästä firmasta??

Sovimme haastattelun kun naisääni soitti firmasta. Ndtissä olevien yhteystiedot ovat puutteelliset. Netissä oleva puhelinnumero ei vastaa.

Nainen jonka kanssa sovimme haastatgelun sanoi,että jos paikka ei löydy voi soittaa siihen numeroon mistä hän soittaa yllätykseni numero on yksityinen eikä siihen voi soittaa. Huomasin vasta sitten kun nainen oli löynyt luurin kiinni

10

4034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeusvoittaa

      On oo kokemusta! Pysy kaukana! Huijarifirma. T. Oikeudessa tavataan

      • gnfxenodh

        Millähän eväillä ja rahavaroilla sinäkin oikeutta käyt? Taitaa uho olla kovempi kuin resurssit


    • Öljykeisari

      Voin kyll sanoo että kyseessä on huijaus yritys. Olen itse ollu muutamassa vastaanlaisessa yrityksessä töissä. Tämä kyllä vie voiton. Työntekijöille huudetaan ja torutaan toisten edessä, palkkaa ei makseta kun nimellinen korvaus tai ei ollenkaan, firman toimitiloissa pyörii perintälaskuja. Yksikään työntekijä ei ole ollut yli 1,5kk työsuhteessa. Se ammattimainen koulutus jakso kestää vaan 30min ja sun pitää itse kaikki ottaa selvää. Yrityksen pomo saattaa olla kadoksissa koko päivän ja myyjät myyvät itse. Kukaan ei tiedä mitä tehdä ongelmatilanteissa. Yrityksellä on oikeasti vain 5 työntekijää vaikka mainostavat, että firmalla on 40 työntekijää. Kukaan selväjärkinen ei jää sinne töihin. Työtodistusta kun tekee pitää tyyliin olla asianajaja paikalla.."on meinaan niin monta ristiriitaista ehtoa työsopparissa, ettei kukaan todellisuudessa tule saamaan palkkaa sieltä ulos kuin 500 max kuukaudessa" Mainostavat millin sivuilla työpaikkoja ja väittävät että on myynnissä sähkösopimuksia, kanavapaketteja, yms yms. Todellisuudessa siellä on täysin kusetus tuote Kouluturvaa lehti. Ja kaikki kenelle siellä soitellaan on järjestäen (9/10) vanhoja eläkkeellä olevia ihmisiä. Ihmisiä johdetaan harhaan ettei he oikeasti osta lehteä vaan tukevat kouluturvaa ja sen toimintaa jäätävällä "tukipaketilla" 79e vuodessa. Itse kun otin internetistä selvää niin tämän lehden kustantaja on Antti Alastalo.. KYLLÄ Antti Alastalo. Mies joka on täykusettaja ja istunut lukuisista talousrikoksista ja kaikki sen tuotteita myyvätkin on joutunut oikeuteen. Parhaillaan 4 työntekijää on käymässä oikeutta koska olivat myyneet tuotetta väärin. Työnantaja ottaa itseltään vastuun kokonaan pois vaikka ei ole antanut edes nimellisesti koulutusta kyseiseen tuotteeseen. Myös tämän yrityksen omistajalla on oma rikoshistoria. Talousrikoksista yms ja niinkuin sanoin aikasemmin perintälaskuja on edelleen toimiston sähköpostit ja työpöydät täynnä.
      Kokonaisuudessa on mielivaltainen huijarifirma joka ei yhtään välitä työntekijöiden hyvinvoinnista, palkkojen maksusta tai terveydestä. Kyseisen yrityksen omistaja on niin paljon piilossa jossain muualla ettei vaan paljastu kuinka pahasta ihmisestä on kyse. 2 viikkoa olin itse töissä ja 3 myyntipäällikkö otti lopputilin, yksi työntekijä 20 aloittavasta työntekijästä jäin tekemään työtä. Kaikki muut lähtivät lätkimään. (Johtuu varmaan ympäristöstä taikka itse epäilen että lukivat tarkemmin työsopparin kotona) Jotta ette menetä omaa kallista aikaanne, kultaisia hermojanne ja fiiliksiänne kyseisestä työstä, boikottiin koko yritys ja tulkaa johonkin toiseen lafkaan. Itse siirryin toiseen paikkaan ja siellä kyll osataan homma ja pidetään huolta arvokkaista työntekijöistä. Go!

    • selvitätodellisuus

      Mene tekemään töitä ja lopeta valittaminen.
      Et ilmeisesti ole kovin hyvin selvillä miten ja mistä henkilöitä on joskus tuomittu kun niistä huutelet. Tuo mainitsemasi henkilö on perustanut useita yrityksiä ja toimintoja
      yksi suurimmista näyttää olevan nykyisin Buusteri Oy joka aikaisemmin toimi Lustimo Oy:n nimellä... ja olihan tuosta tuomiostakin mainintaa sivuilla:
      varoVerottajaa
      11.8.2015 13:00
      Antti Einari Alastalo – Verottajan tappolistalla ja oikeusmurhan uhri

      Suomessa on lukuisa määrä yrittäjiä, jotka ovat tai ovat olleet vankilassa verolainsäädäntöön perustumattomien verotarkastuskertomusten perusteella annettujen tuomioiden johdosta.

      Tiesitkö, että myös Antti Einari Alastalo on yksi heistä?

      Oikeussäännöksen ollessa yksiselitteinen ja täsmällinen toteutuvat hyvän hallinnon takeet myös verotuksessa. Verolainsäädännössä on kuitenkin useita lainaukkotilanteita ja tulkinnanvaraisen lainsäännöksen tilanteita, kuten arvioverotus, peitellyn osingon verotus ja veronkiertosäännökset, joissa erityisesti veroviranomaisille asetetut hyvän hallinnon takeet ja veroviranomaisen harkintavaltaa rajoittavat periaatteet kilpailevat sekä toistensa kanssa että oikeusjärjestelmän muiden tausta-arvojen ja taustatavotteiden kanssa.

      Julkisen vallan on kuitenkin perustuttava lakiin ja kaikessa julkisessa toiminnassa on tarkoin noudatettava lakia. Tämä lakisidonnaisuuden vaatimus koskee sekä valtion että kunnan veroja.

      Verotarkastuskertomuksissa ja oikeuslaitoksissa noudatetaan kuitenkin vapaata todistusteoriaa, joka pitää sisällään vapaan todistusharkinnan ja vapaan todistelun käsitteet. Vapaa todistusharkinta tarkoittaa, että tuomioistuin tai ratkaisija ei ole todistelun vakuuttavuutta harkitessaan laissa olevien määräysten sitoma.

      Näyttöä arvioitaessa turvaudutaan usein myös sivullisilta saatuihin tietoihin mm. esitutkintapöytäkirjoihin, eivätkä verotarkastuskertomukset ja tuomioistuimen päätökset siten ole sidottu verotarkastuksessa tai oikeudessa esiin tulleeseen eikä esitettyyn aineistoon.

      Verotarkastuskertomuksen arvosta näyttönä tai todisteena ei ole minkäänlaista oikeuskäytäntöä. Verotarkastuskertomuksen näyttöarvoa punnitaan vapaan todistusteorian mukai-sesti, joten oikeuslaitoksen antamien päätösten virhemarginaali on suuri. Rikosasiassa kantajan/verottajan tulisi kuitenkin näyttää toteen ne seikat, joihin heidän vaatimuksensa perustuvat.

      Tämä tapahtuu käytännössä niin, että verotarkastajat toimivat oikeudessa todistajina ja valalla vannovat virheellisen verotarkastuskertomuksensa oikeaksi siitäkin huolimatta, että verotarkastuskertomus ei täytä lakisidonnaisuuden vaatimusta.

      Yrittäjien oikeusturvassa on siten edelleen suuria puutteita.

      Tämän osoittaa mm. Antti Alastalon tapaus, jossa Antti Einari Alastalo, kaiken em. lisäksi, on Euroopan Ihmisoikeussopimuksen (EIS) 7 lisäpöytäkirjan 4 artiklan ja Euroopan Unionin perusoikeus-kirjan 50 artiklan vastaisesti tuomittu vielä kaksoisrangaistukseen.

      Veropetossyytettä ei saa tutkia, jos verotusmenettelyssä on määrätty jo veronkorotus. Sekä Lustimo Oy:lle että Antti Alastalolle on jälkiverotuksen yhteydessä määrätty veronkorotukset, joiden olisi tullut estää muun rangaistuksen tuomitsemisen samasta asiasta myöhemmin.

      Kun Antti Alastalo on nyt oikeuslaitoksen uhri, niin miten asia saadaan korjatuksi? Korkein oikeus purkaa vain harvoin päätöksiään ja se on kuitenkin syyttömästi ja vielä samasta asiasta kahdesti (Alastalon kohdalla yli 4:sti samoista arvioveroista) tuomitun ainoa mahdollisuus saada oikeutta.

      Asiaan perehtynyt

      KRS
      Verokonsultti
      ent. vanhempi verotarkastaja

    • Huijauksenuhri

      Voin sanoa omakohtaisesta kokemuksesta että on huijarifirma. Nämä muutama ylempi kommentti, etenkin "vanhempi verotarkastaja", on varmasti oman kusetus formaatin edustajia ja copypastilla kommentoida keskustelupalstoista toiseen yrittäen peitellä firman huijausta. Sitä paitsi, jos YLE on kerta korjannut väitteensä (että on huijaus), miksi YLEn sivuilta ei löydy oikaistua juttua? Pelkästään Kouluturvan sivuilta, joka voi väittää mitä tahansa.

    • iranistatavaraa

      Tuskin, jotain hormeeneja myy wahid saleilla... jostain iranista tuotuja..

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe