Ootteko muuten huomannut??

Homofobiaonsairaus

Emmessä ei ole minun tietääkseni yhtään homofobiasta kärsivää henkilöä? Kaikki suvaitaan jota kuinkin.

15

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pierpieripierpier

      Sinänsä vähän luonnotonta, koska aina joka paikassa on homokammoisia ihmisiä. Tässä Emmessä kaikki kyläläiset suvaitsevat kaiken ja ei se niin mene oikeassa elämässä.

    • Realismia_peliin

      Englannin maaseudulla asuu todellisuudessa erittäin junttimaista väkeä, joten homokammoisia luulisi löytyvän etenkin Emmerdalen kaltaisesta mökkikylästä.

    • Eioleongelmiakylässä

      Emmerdalessa gay miehet näyttää miehiltä joiden ulkonäkö,vaatteet,käytös,puhetapa ei eroa heteroista. Siellä gayt eivät tee numeroa itsestään eivätkä tee hölmöjä ja hassuja juttuja. Danny Milleriä on rumennettu Aaronin roolissa. Tukka geelillä litteäksi koska hänellä pöyheä luonnonkihara tukka. Aaronin rooli on ollut aika synkkä ja itkuinen. Oletteko nähneet miten eloisa,sädehtivä,komea on Danny Miller omana itsenään? Tuorein haastattelu Lorraine Show hiljattain,video löytyy YTubesta.

    • oieuroiueroer

      Miksi muuten homoja on ainakin kahdenlaisia: miehisiä miehiä, Aaron tai sitten näitä outoja naismaisia tyyppejä, jotka puhuvat ja käkättävät pahemmin kuin kylän lutkat..

    • oeruoeuieroueru

      Ohjelma olisi realistisempi, jos olisi mukana myös muiden mielipiteiden edustajia, koska niitä jokatapauksessa on. Nyt yleisen käsityksen mukaan kaikkia pitää ymmärtää ja ketä ei saa sortaa sukupuolisen suuntautumisen takia, mikä on sinänsä hyvä asia....mutta se ei ole kuitenkaan totta tosielämässä....kaikenlaisia löytyy. Nyt saadaan katsella aikalailla samanmielistä porukkaa kylässä, joka on kyllä oikeassa elämässä mahdotonta...

    • Huomioita_sohvalta

      Yorkshireläisessä kylässä vallitsee homoseksuaalisuuden suhteen sangen humaani ilmapiiri. Toisin kuin, vastaavissa paikoissa meillä täällä suomessa.
      Kyllä meilläkin maaseudulla homoseksuaaleja on. Mutta he eivät uskalla tulla kaapeistaan, pelätessään muiden kielteistä suhtautumista. Vaikka moniin muihin asioihin emmerdalessa suhtaudutaankin paheksuen.
      Mutta ei homoseksuaaleihin. Edes hurskas Edna ei paheksu homoja. Olihan hänen ex-miehensäkin sellainen. Cain on tehnyt joskus poikarakkaudesta ironista pilaa, mutta ei hänkään kärsi homofobiasta. Kiusoittellut vaan hiukan aikoinaan siskonpoikaansa. Kuten siskonpoika Cainille. Muillekkin kylässä asuvat homoseksuaalit on tulleet kaikille niin läheisiksi ja tutuiksi. Ehkä siksi heidän suuntautumiseensa ei kiinnitetä mitään huomiota. Etenkin kun kaikki on tulleet rohkeasti kaapeistaan ulos. Ne ketkä on homoja, tai lesboja eivät sitä salaile.
      Ainoastaan biseksuaali Robert koettaa salata suuntautumisensa muilta.
      Ei siis ihme, jos Aaronilla on ristiriitaiset tunteet Robertia kohtaan.
      Aaron kokee rakastuessaan vahvoja ja herkkiä tunteita. Robert ilmeisesti haluaa homosuhteelta vain, heteroseksiin vaihtelua ja elämäänsä jännitystä.

      • Ggjkgdgjkl

        Näin se on. Aaronin mielenterveyttä taas koetellaan ja on räjähdysherkkä, ja tilannetta pahentaa Katen kuolema oudoissa olosuhteissa... näiden kahden kaverin tilannetta on mielenkiintoista seurata...


    • Kriiiker

      Minä olen homofobinen ja käännän yleensä katseeni kun Emmerralessa tulee joku homoihin edes viittaavakaan kohtaus. Tämä minun fobiani johtuu homoista itsestään. Olen elänyt tavallista kadunmiehen elämää enkä missään "kaiken suvaitsuvaisuuden kuplassa" , jossa ei edes tunneta mitä elämässä oikeasti tapahtuu.

      Homot (eikä mielikuvitushomot niinkuin Emmerdalessa usein) ovat aina manipuloimassa ja lähentelemässä jopa heteroja. Tunnen heitä laajan tuttavapiirin takia moniakin. Ehkä tälläkin palstalla joku yrittää manipuloida muita keskustelijoita tuomalla esiin ainoastaan homomyönteisiä näkökulmia.

      Ja miksi olen homofobinen? Se siis johtuu homoista itsestään. Koska olen elänyt tavallista elämää ja nähnyt ja kokenut todellisuuden. Ja että ollessani 7v. Ja maatessani sairaalan heräämössä. Kolme muutakin tapausta. Ja tiedän monia muitakin tapauksia.

    • nikkinakki

      Muistelen, ettei aina ole ollut noin suvaitsevaista ilmapiiriä.

      Kyllä Zoey Tate sai vastarintaa kuulla, kuin myös se Paddyn serkku Jason. Etenkin Paul, mutta enemmän kun esiintyi naisena.
      Olisko kylässä nyt totuttu asiaan.

    • Jjjuuyhggfghh

      Liikaa homoja ainakin 7 kpl. Liikaa

      • SeitsemänkertaaH

        Luetteletko kaikki seitsemän?


    • Homoromantikko

      Valerie on emmerdalen innokkain homofriikki. Hekumoi homojen romansseilla.

    • KatsojatKyllästyy

      Aaronin ongelmat valtaa liikaa tilaa kylässä ja sarjassa. Katsojat alkavat kyllästyä kun hahmo ei kehity. Aaronin on annettu jo vuosia tehdä kaikkea vastuuttomasti ja syyttää muita virheistään. Aaron tekee virheitä käyttäytyy väkivaltaisesti muita kohtaan. Vahingoittaa itseään viiltelemällä ja kipua tuottamalla. Jatkuva mielialan vaihtelu,itku ja agressiiviset kohtaukset.
      Ei osaa nauttia elämästä vaan nauttii tuskasta,kärsimyksestä ja kostosta toisille jos ei saa lapsellista tahtoaan läpi esim. Robert suhteen. Epäkypsää homon murrosikäisen käytöstä 24v mieheltä jolla on epäterve suhde äitiinsä. Koko suku ja Paddy häärää ympärillä osaamatta auttaa oikealla tavalla.
      Aaron homo ei osaa rauhallisesti selvittää ongelmiaan. Eikä kykene,eikä ilmeisesti halua aitoa parisuhdetta kenenkään miehen kanssa. Chas äiti on toistanut vuosia ansaitset parempaa ja nyt toistaa sitä samaa valhetta Robertia kohtaan että Robert ja R on dirt,likaa. Aaron kuvittelee liikoja itsestään ja vaatii kohtuuttomia,ei ota vastuuta tekemisistään omista ratkaisuista.
      Tuottaja Kate Oates teki huonoja valintoja käsikirjoitusten suhteen,liikaa näyttäviä tapahtumia hahmojen kustannuksella. Ja se on näkynyt vielä tämän kevään jaksoissa. Liikaa vihaa,tappeluita ja väkivaltaa ja henkistä pahoinpitelyä muita kohtaan nyt meillä näytettävissä v2015 jaksoissa. Koko sarja pyörinyt liikaa ilman näyttelijä koulutusta vailla olevan suosikkipojan Danny Millerin (Aaron)ympärillä, joka ei ilmeisesti pysty näyttelemään muuta kuin angstia ja itkua,vihaa vuodesta toiseen.

    • Huomioita_sohvalta

      Minäkin olen kyllästynyt sekoilevaan Aaroniin. Myös hänen ympärillään pyöriviin hyysääjiin, lähinnä Chasiin ja Paddyyn. Aaron saa ihan liikaa huomiota sarjassa, pahasti häiriintyneen homoseksuaalin toilauksineen. Miller antaa varmaan kaikkensa tälle sekoboltsin roolille. Mutta silti alkaa se jo kyllästyttää katsojaa, kun mies ei saavuta elämässään koskaan minkäänlaista henkistä tasapainoa. Sekoilua jatkuu laidasta toiseen, tyyppin käytös on samaa tylsää ja niin ennalta arvattavaa.

      Muut käy ongelmineen terapiassa ja psykiatrisessa hoidossa, mutta Aaronia ei mitkään hoidot kiinnosta. Aaron haluaa vain sekoilla.
      Tällä, myös häiriintyneen Dinglettären (Chasin) jälkeläisen jatkuvalla sekoiluilla halutaan kaiketi myös korostaa ja tuoda esille sitä, miten sekopäistä ja ongelmaista sakkia kaikki Dinglet on. Polvesta polveen periytyvä Dinglen suvun mielenvikaisuus on kyllä tullut monella tavalla selväksi sarjassa.

      Jos Aaron joskus poistuu sekoilemasta sarjasta. Hulluus ja sekoileminen tulee jatkumaan varmasti Dinglen suvussa nyt varttuvien jälkeläisten voimin.
      Eihän heistä kenestäkään voi tulla normaaleja ihmisiä.
      Uusia ongelmaisia Dinglejä on kasvamassa Noahista ja Sarahista ja Jackista, Samsonista, Aprillista, kaikista jotka tähän sukuun on syntyneet, tai syntyvät.

    • hrhrhrhr

      No en nyt tiedä miten tuollaisessa noin 300 henkilön kylässä pahemmin kannattaisikaan olla, jos väkisinkin törmää kuitenkin henkilöihin ja varmaankin jossain vaiheessa joutuu tekemään jonkinlaista bisnestä jonkin kanssa niin ei kai siinä pahemmin kannata kyräillä ketään. Sitäpaitsi eiköhän tuossa kylässä ole nähty niin monenlaista tallaajaa jo että ei kai tuolla nyt mikään enää ihmetytä ketään. Ja toisaalta kun puolet kylän asukkaista on kuitenkin tehnyt vaikka minkälaisia rikoksia, esim murhia ja raiskauksia yms niin ei kai tuollainen nyt oikein miltään tunnu enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe