Naapurin rouva yllättää

naapurinrouvaaa

Oli aurinkoinen kesäpäivä ajattelin ottaa aurinkoa takapihalla levitin viltin asetuin selälleni hetken makailtuni laitoin käteni housuun ja aloin hieroa kaluani tovin runkattuani, havahduin kun varjo tuli eteeni en antanut sen häiritä touhujani.

Sitten kuulin naapurin Merjan sanat tartteeko naapurin poika apua tuossa touhussa. Avasin hämillään silmäni kova kullini edelleen kädessäni. Naapurin Merja oli 40-vuotias simpsakka sinkkunainen ja minä 15-vuotias nuorimies. En saanut sanaa suustani Merja toisti kysymyksen ja sanoi että hän voisi auttaa, Merja tuli polvilleen eteeni ja otti kovana jöpöttävän kullini suuhunsa ja alkoi imeä ahnaasti sitä samalla runkaten kädellään sitä...

Lue koko tarina täältä:
http://seksifantasiat.runkkareille.com/nuoret-pojat/naapurin-rouva-yllattaa/

9

17214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poikatre

      Tosi kiihottava tarina

    • itekeskitasoaa

      Keskitasoa parempi tarina

    • oiskäyttöö

      1 kpl tollasia kiimasia naisia tännekin, kiitos

    • jotainrajaa

      Jotain rajaa nyt näihin tarinoihin!

    • Lainapoika

      Oli kuuma kesä päivä, Olin ulkona sänkyllä selälläni alasti ja odotin että vaimoni tulee töistään kotiinsa, ja näkee minut alasti sänkyllä. Kuulin ääniä ja suljin silmäni minua ruvettiin runkkaamaan, luulin että vaimoni runkkaa minua silloin. mutta kun olin lauvennut ja aukasin silmäni niin naapurin muija oli minussa kiinni, ja toisella kädellänsä aukasi itseltään housuja pois. Minä sanoin sille että minä en voi panna sitä, olen naimisissa ja en tahdo pettää vaimoani. Vaimoni oli mun takanani olen antanut hänelle luvan naida sinua nyt minun valvovan silmäni alla. Ja naapurin nainen oli saanut itsensä alasti ja nousi satulaan ja rupesi naimaan minua. Mutta se nussi minua huomattavan paljon paremmin kuin omani vaimoni ja myöskin vaimoni huomasi sen. Sinä ratsastat paljon paremmin kuin minä, sanoi mun vaimoni sille. Huomena tulee meille vieraita tule sinä myöskin kello 14.00. Opetat meille kuinka sinä oikein nussit, Saat tehdä mun ukolleni mitä vain tahdot. Ja palkaksi saat lainata mun ukkoani 2 tai 3 kertaa. Se on tunnin lainassa sulla joka kerta ja minä laitan sen tulemaan täysin alasti sun luoksesi. SOPII sanoi meidän naapuri.

    • Anonyymi

      Menin naapuriin koputin ovi oli auki kuulin kun kirosi sesaatanan ukko ei kerännyt näitä, olin takana luhyt työtakki ja valkoiset pinet pikkuhousut annoin touhuta rykäisin herran jestas kuului no Esahan se siinä ja minä pyllistelin sinulle, naapuri 55v minä 23v. Ei se mitään ilo oli mun puolella, miten niin. Kerroin suoraan olen nähnyt sinun rinnat nut näin sinun pimpsan, etkä nähnyt kokeile pikkarit on välissä ja märät. Märät minä sinulle näytän, ai jaa se olis kivaa, naapuri nauroi sait minut hyvälle päälle vaikka on tämmöinen pyykkikasa. Niin tämä onkuin kotimaisessa elokuvassa, miten niin työnsin emännän seljälleen kasaan ja imin nännejä ja kysyin onko pyykkipäivä ensiviikolla sama Raili nauroi jatkoin imemistä työnsin käden haaroihin onko reissumiehelle mitään pillu oli märkä riisuin farkut panin sisään Esaah Esaah mutta sitten nosti jalkoja pane pane pane nai minua ukko ei ole pitkäääään aikaan ihanaa nuorta paljasta tikkasin nopeaa Raili suuteli kuiski sinä pukki oletko minua vilkuillut olen ja runkannut samalla ihanaa joku pitää minusta kiihottaako koti äiti ,minua kiihottaa antaa eiiih kun on hyvää nyt nyt Raili tärisi ja puristi hartioista AAAH tule laskin sisään olin pitkään päällä katsoin Railia erotellaanko pyykit kun ole täällä. Raili soitti miehelleen ja sanoi annappa veljellesi puhui vähän aikaa ovat päissään ja kahden tunnin ajon päässä jääthän yöksi jääthän. Raili erotteli pyykkiä alasti kyykkiessä pillun huulet näkyi kun on juoksijan vartalo koppasin kiinni ja työnsin lattialle, nyt minä raiskaan sinut Raisa oli vatsallaan ja tönnyin sisään Raisa kuiski ei saa ei saa työntelin syvään kun Raisa värähteli tulin sisään purin niskasta Raisa huus pyykkiin.
      Syönnin jälkeen makoiltiin Raisa hyväili kalua sanoin taitaa poika nukkua, Raisa nousi toi sinisen ja vettä ota tuo. Oltiin vierekkäin puhuttiin niitä näitä Raisa aina kokeili vähän puolen tunnin päästä huusi ihanaa ja otti suuhun rakasteltiin pitkin taloa kalu vaan seisoi Raisalla oli vartalo kuin seiväshyppääjällä jäntevä , rakasteltiin seinää vasten kun ovikello soi raksteltiin hiljaa Raisan anoppi huuteli postiluukkuun Raisa valahti aivan märäksi kuulin askeleita kun meni siirryttiin makkariin Raisa sanoi en ole koskaan ollut näin kiimassa ku nyt pane pane ja alkoi väristä. Välillä vain oltiin ja välillä naitiin. aamulla noustiin kalu oli pynainen Raisa voiteli sitä, laitoin Raisalle voidetta nauroin oletko antanut jalkopallo joukkuelle on niin punainen naurettiin yhdessä. Raisa kysyi voidaanko olla uudestaan kun haluan vapaasti ja paljon, uusi ukon resepti , Raisa nakkasi alushosuilla nuuski niitä niin et tarvi hyppäsi vielä kaulaan ja suudeltiin pitkä kieli suudelma.

    • Anonyymi

      ota lisää viskii

    • Anonyymi

      Meidän alueella oli susi, naapurin emäntä oli sopinut että minä 17v voin vahtia tän Lampola luona. Oli jo aika myöhä otin makuupaikat heinien päältä torkuin kun emäntä hiipi sisään huusi pöö hyppäsin ylös, seisoi ihan vieressä.
      Katsoin sininen navetta asu ojensi kättä meinasin nousta vedin kontakleen päälle sanoin et saa säikyttää helmat lensi ylös puristin pakaroista nauroi vai tämmönen vahti.
      Hieroin pakaroista tämmöinen Helena on iloinen 50v.
      Paljaat pakarat, katsoi kun hieroin avasin vyön isot rinnat levähti eteen kiersin kädet kainalon alta ja suuteli nännejä yritti päästä imin molempia nännit meni pystyyn huokasi ei näin antoi imeä , nuo lamppatkin työnsin käden housuihin sanoi ei sinne sanoin mitäs tulit jatkoin hieromista nojasi käsillään sanoi olet hullu hieroin pillua katsoi vaan laskin housut työnsin jalkoja erilleen laskeutuu lähelle katseli ympärilleen sanoin lampaita vaan pillu laskeutuu lähelle tein sormesta ratin työnnyin sisään kiljahti panetko väkisin tunsin pillu kiristyi sanoin panen ja käännyin nyt sain panna kunnolla levitin mekkoa ja imin nännejä kuiskas en minä tätä tarkoittanut työntelin otti kasvista kiinni ja suuteli kunnolla olen vaan saanut harvakseltaan vanhaa pillu oli märkä ja kiimainen mietin kaikkea että kestän onneksi alkoi ulisemaan kuiskas älä sisään pillu supisteli en voinut kun laskea sisään silloin kynnet painoi pakaroihin ja kovaa.
      Kun noustiin nauroi kyllä säikähdit laittoi housuja, et sitten kerro ja lähti
      Olin hereillä, pässi ahdistelu lammasta haisteli ja yritti, hain lampaan latoon, ja rapsuttelin koko ajan oli mielessä emäntälammas kääntyi ovi aukolle pässi oli vastassa otin telineen ja istuin lampaan takana kalu oli kovettuneena ajattelin härnätä sitä ennenkuin runkkaa vedin. Taaksepäin lamas tuli viereen joskin pilluun ei paennut vedin lähelle hieroin kakulla sitten vain meni kokonaan sisään tiukempi kuin emännällä mutta liukas mäki koko ajan pysyi paikallaan lämmin karva kiihotti antoi panna laskin sisään ja päästin aitaukseen. Katsoin kun pässit tappeli mutta kumpikin sai panna ja monesti.
      Aamulla emäntä toi kahvia kysyi mitä tarvit? Nauroi ja avasi leningin kuiskas ukko meni kauppaan otti kalun ja imi kuiskas kerrankin kovaa imi ja nuoli istui päälle olin kuin lastu virrassa painoi pakaroita kuiskas sinä se osaat ottaakuiski apua en voi mitään pissa lensi ja huusi laukesi sisään halasi sinä saat panna sisään.
      Tuli viereen sanoi ethän kerro saat kun haluat olen kuin teini odotan juotiin kahvit ja lähti. Otin lampaan sisään sanoi sait varmaan pillu oli paksu koskin laskin housut työnnyin syvälle määki ehkä onnestatyöntekin voimalla ja loput sinne.
      Onneksi susi ei tullut silloin.

      Meni viikkoja viesti ukko reissussa, kun menin halasi kuiskas yö aikaa olen miettinyt haluan olla sun..... Huora tulen hulluksi Panin heti sohvaa vasten kiljui juuri tätä Panin loppuun asti juotiin kossua nauroi ukko on juonut liikaakin
      Pestiin toisemme nuolin ja imin kiljui mistä nuoret oppii en ole saanut ennen nuolin ja imin pissakin tuli vähän sanoi pesen kaikki ei haittaa. Illemmalla painoin lattiaan ja Panin takaa kuiski taas ihanaa lattialla yritti paeta otin kiinni ja Panin, yöaamusta menin taakse kuiskasinsaako painoin sisään kuiskas olenhan huorasi tunnetko oli ihan märkäkäännin vatsalleen otin käsistä kiinni kiljui ei koskaan näin pane pane laskin mitä tuli. Aamulla läksin kuiskas ihana muisto alan kasvattamaan susia suuteli kyllä oli märkä pusu muistin sen pitkään.
      Lähdin kouluun kauemmass, tuli kerran viesti on susia laitoin osoitteen, tuli sisään olen siskon luona. Olin aivanhellänä viikonlopusta nauroin aina kun tuntu siltä suukotti ja sanoi kestän nyt pitkään taas

    • Anonyymi

      Minä sain yllättäen nappurin rouvalta, meni käymään asioilla asutaan maalla, reilu 50 vuotias nainen oli kusella navetan päässä isti niin että näin pillun kun pissa lensi nosti päätään ja nauroi taitaa olla näky nousi ja sanoi älä kertoile tästä.
      Meni katsomaan onko lainata jotain äidin tarvitsemaa siirappia. Anneli sanoi ukko ei ole kotona ja kyykisteli pohkeet näkyen kuiskas mitä se poika tiiraa sanoin pillua anneli nousi noinko nopeaan se halut tuli, Ei Reinolla noin tule halut pitää oikein keikuttaa näin ja jatkoi etsimistä menin taakse ja otin perseestä kiinni.
      Noinko halutta nosti navetta takkia sanoi et kai sinä nyt kalu seisoi kovana työnnin pilluun huokasi noinko sinä haluat työntelin huokasi ja noin kova alkaa himottamaan pane sitten painelin nopeaan kuiskas sulta tulee varmaan heti ja heti tuli ulahti kun laskin sisään. Nousi ylös nauroi olet sinä poika oletko kuustoista, sanoin täytin jo.
      Mennään sisälle juodaan nainti kahvit. Juotiin ja istutiin kysyi eikö ole nuoria tyttöjä sanoin ei nyt enkä ole katsellut, oliko ensikerta voi sinua ja noin sait tule
      mentiin sängylle otti takin pois sanoi pitää sitten ataa kunnolla ja levittihaarat seisoi heti työnnyin sisään imetti rintoja täsät ne tytöt tykkää jos pääset imemään niin antavat nurena sitä jaksaa jakso Reinokin huh kun osaat anneli alkoi ulisemaan kyllä tekee hyvää pillu supisteli, laske poika sisään voi ihanaa kun tulee.
      Noustiin ylös Anneli sanoi saat kun haluat opetan sinua ja saan itsekkin, muista se siirappi, Reino tulee vasta maanantaina.
      Kävin kahtena päivänä ja sain kasi kertaa, sain kännykän Anneli soitti kun oliyksin pitempään opin kaiken Annelilta.
      anneli sanoikin nain kuukaudessa enemmän kuin Reino vuodessa sanoi että on nuortunut mielessään paljon, ihana olla halukas.

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      353
      4006
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1749
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1268
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe