Miten olla itsevarmempi miesten seurassa?

tyttönen99

Hei! En oikee tiiä minne purkaa näitä ajatuksia, joten kirjotetaanpa tänne. Eli ongelmana on se etten osaa puhua pojille tai olla luontevasti heidän seurassa. Olen tällä hetkellä 17-vuotias, eikä mulla oo kaveripoikia saati ollut poikaystävää (vaan yksi "säätö" mut sekin tapahtu netissä..)

Päiväkodissa mulla oli paljon kaveripoikia ja ala-asteen alkuun asti pystyin juttelemaan pojille normaalisti. Sitten en tiedä mitä tapahtui (murrosikä?), niin aloin olla epävarma itsestäni. Olin ja olen aina ollut ujo, eikä kukaan siitä ollut huomauttanut mut 5-luokalla aloin saamaan vittuilua joiltain pojilta ja se teki minusta epävarmemman.

Yläasteella kuljin suoraan sanottuna pohjalla ja edelleen sain kuulla millon mistäkin vittuilua ujoudestani. Kerran muistan kun pidin kahden luokkalaisen tytön kanssa esitelmää 7-luokalla ja jotku pojat vislasi kahdelle muulle heidän puheenvuoron aikana, ja kun tuli mun vuoro niin he naureskelivat sarkastisesti.. Pääasiassa minua "vainosi" kaksi poikaa, jotka selkeästi nautti siitä että saivat nimitellä, piilovittuilla jne. Rasittavinta tässä oli se, että aina kun en ollut kavereiden seurassa niin sillon he uskalsivat tehdä tätä. En uskaltanut puolustaa itseäni, koska olin niin heikko.

Nyt amiksessa olen edelleen epävarma itsestäni ja epätoivoinen, koska en tule luultavasti ikinä saamaan poikaystävää yhyy saatana. En ole edes ruma mielestäni ja olen hoikka.

Ja senkin nyt mainitsen, että minulla on isä ja veli eli olen ihan normaalin "miehen roolin" saanut.

9

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siedätyshoitoa

      No kerrankos sitä otetaan todesta kiusaajien vittuilut, vaikka tiedetään, että ne vaan kiusaa. Sinä tiedät kuka ja millainen olet, joten sama se mitä ne koulupojat sinusta sanoivat, ette te ole enää niitä koululaisia, vaan nuoria aikuisia.
      Siispä eteenpäin, aikuisemmalla asenteella, niin itseä kuin muitakin kohtaan. Ujoudesta pääsee sillä, että siedättää itseään porukassa eikä vetäydy aina pois jos joku tulee juttelemaan. Keskustelunaiheethan liikkuvat yleensä aina itsessä ja omissa harrastuksissa, opiskelussa, työssä, perheessä, jne., joten niistä voi aina aloittaa, kun eteen tulee ihminen, johon haluaisi tutustua hieman tarkemmin.
      Keskittymällä asiaan josta puhuu unohtaa itsensä tarkkailun, ja jätkien kanssa keskustellessa se on erittäin hyödyllinen taito. Flirttailu on sitten ihan päinvastainen asia. Se on huomion kiinnittämistä itseen.

      • tyttönen99

        Joo onneksi en ole enää yläasteella ja amiksessa on kypsempää porukkaa (or not?), silti pelkään että minua aletaan kiusaamaan. :I Pelkään etenkin isoja jätkäporukoita, koska aina kun he nauravat niin luulen et mulle nauretaan.

        Joo olen kyllä siedättänyt paljon ujouttani tänä vuonna, koska piti alottaa uudelta pöydältä ja olen jopa ollut kesätöissä isossa kaupassa. Näytän ulkopuolisesti varmaan vittumaiselta niin olen lähinnä itse joutunut tyrkyttämään itseäni ihmisille. Luulin jo et epävarmuus lähtisi tänä vuonna, mutta en vaan pääse eteenpäin vaan yläasteen traumat on takaraivossa vieläkin.


    • miesten_seurassa

      Yleensä murrosikäiset pojat kiusaa sitä josta tykkää. Itsevarmuuden puutteeseen mieten seurassa helpottaa keskustelu asiasta. ”Harjoittelun” voi aloittaa vaikka veljen kanssa.

      • tyttönen99

        Haha, en usko et ihastuksesta ois ollu kyse. Minulla ja veljellä on ihan ok välit vaik nuorena tapeltii PALJON (10 vuoden ikäero)


    • miäs.s

      heh, ne vittuilijat on itse epävarmoja ja peittää sen vittuilulla. joten ole avoimesti ujo, älä peitä sitä millään. ja pam, olet voittaja ja niiin haluttu että tulet yllättymään.

      • tyttönen99

        Tiedän ainakin et toisella mun "vainoajista" ei ollu itellä kaikki kunnossa, puhuihan hän paskaa muistakin mut minä olin se pahin kohde.. Näyttelin tietenkin ettei mua vittuakaan kiinnosta hänen vittuilut mut minkäs teet ku mun ujous on arin paikka. Vihaan sitä piirrettä itessäni niin paljon et oon harkinnut itsemurhaakin sen takia. (:D)


      • qerebqev

        hmm, katsos, ihmisestä pursuaa ulos sitä mitä on sisällä. Tässä tapauksessa paskaa. No ei sekään henkilö varmaan ole syntynyt vittuilijana vaan on jotenkin kaltoinkohdeltu tai jotain. Ei kannata keskittyä siihen paskaan koska et ole mitenkään ansainnut tuollaista kohtelua. Se vaan on löytänyt jonkun "heikkouden" jonka nokkiminen tuo vahvuuden tunnetta. Siis heikko ihminen vahvistaa itsetuntoaan alentamalla muita. Sun pitää vaan tajuta, että olet rakastettava ja kallisarvoinen ihminen. Koska sitähän sinä oikeasti olet. Aika harva ihminen on niin henkisesti vahva, että olisi vittuiluille immuuni. Pitää vaan opetella käsittelemään asiaa. Ajattele että millaista on jos/kun löydät sellaisen ihmisen, joka arvostaa ja kunnioittaa sua. Nyt sulla on vaan toisenlaisia kokemuksia.


    • Pienenlapsenäiti
      • sdfaasfasf

        "Kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi uuden metsähallituslain kumoamisesta"
        haista nyt jo paska


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe