Seisotko kun maailma murenee?

aarteenmetsästäj

11.5.2015

Rakas Perhe, lopetin juuri rukouksen ja minulla on henkilökohtainen viesti Jumalan Youtube-perheelle kanavallamme. Ja jotain mikä tuli mieleeni, kun rukoilin.

Olemme saaneet palautetta joiltakin teistä, jotka olette osoittaneet tyrmistystä sitä kohtaan, mitä Jumala pyytää teiltä: tekemään todellisuudestanne Hänet, pysymään poissa ostoskeskuksista, internetistä surffailusta, elokuvien katsomisesta ja muista viihteen muodoista.

Ja todella, täksi viikoksi, tekemään todellisuudestanne Hänet ja siitä mitä tapahtuu pian – Morsiamen häät. Ja ensimmäisten ylöstempaus. Ja se on ollut vaikeaa, koska nämä asiat ovat hyvin paljon olleet osa teidän arkipäiväänne. Asioita joita teette joka päivä, otatte ne itsestäänselvyyksinä ja se tavallaan antaa teille elämäänne rungon.

Kun rukoilin teidän puolestanne, jokin selkeni minulle. Me Amerikassa ja muualla tulemme näkemään Danielin kirjan toisen luvun täyttymisen: Danielin patsas rautasäärillä ja jaloilla, jotka ovat osaksi rautaa ja osaksi savea. Se nousee ja ahmaisee koko maapallon.

Se nappaa monia tietämättömiä, kuten Hitlerin Saksa teki.

Ne jotka napataan tietämättöminä, ovat niitä, jotka johdonmukaisesti laittavat aikansa ja arvostuksensa tämän maailman asioihin: rahaan, kauppoihin, shoppailuun, mielenkiinnonkohteisiin, tapahtumiin, kanssakäymiseen. Mutta ne jotka järjestään laittavat aikansa ja arvostuksensa suhteeseensa Jumalan kanssa, ovat hyvin perillä asioista etukäteen. Ja he ovat ne, jotka seisovat suorassa, kun, kaikki ketkä olemme tunteneet vapaina ihmisinä, murentuvat pölyksi ympärillämme ja tämän ilmaantuvan voiman jalkoihin.

Yhdessä päivässä maailma tulee muuttumaan. Ehkäpä vain tunnissa. Olen varma, yhdessä tunnissa maailma tulee muuttumaan. Ne jotka ovat käyttäneet elämänsä, heidän elämänsä perusta on maailmassa: internetissä – uutisissa, Twitterissä, Facebookissa, Youtubessa, puheluissa, shoppailussa, kaikessa. Kaikki tämä tulee seisahtumaan. Ja kun näin tapahtuu, tunnemme itsemme paljaiksi ja tyhjiksi, koska kaikki, minkä olemme tunteneet elämämme perustana, on yhtäkkiä muuttunut.

Jotkin näistä asioista otetaan meiltä. Saatamme jopa menettää rahaa, jota meillä on pankeissa, tai mitä tahansa. Pääasia on, että tulemme seisomaan täällä täydellisessä hämmennyksessä, koska emme ole kehittäneet vahvaa suhdetta Jumalaan. Ja emme voi seisoa jaloillamme ilman maailman apua. Joten, kun maailma on otettu pois, emme pysty seisomaan. Mutta ne jotka ovat kehittäneet Jumalasta ja suhteestaan Jumalan kanssa elämänsä perustuksen – he pystyvät seisomaan. Jumala aikoo pitää heidät pystyssä.

Jos olet elänyt rahalle, kuolet rahalle. Jos olet elänyt tyhjissä viihdytyksissä, maailmallisissa tavoissa ja kanssakäymisissä ja mielenkiinnonkohteissa, sinut repäistään pois tuosta todellisuudesta… ja sitten kun sinulle tarjotaan noita mukavuuksia takaisin, teet mitä tahansa saadaksesi turvallisuudentunteesi takaisin saamalla nuo asiat takaisin.

Mutta millä hinnalla? Mitä se hyödyttää ihmistä, jos hän saa koko maailman mutta menettää oman sielunsa? Hyvin monet tulevat menettämään sielunsa tuona tuntina – he tekevät mitä tahansa saadakseen mukavuutensa palautetuiksi, asettaen Raamattunsa shekkivihkonsa viereen.

Ja mitä yritän tässä sanoa, on tämä viesti ei välttämättä ole ihmisille, jotka temmataan ylös ensimmäisinä, vaan niille, jotka jäävät Maahan. Mutta pääasia on, tulee olemaan hyvin dramaattinen häiriö ihmisten elämän perustuksissa ennen ensimmäisten ylöstempausta. Ja Jumala haluaa teidän pysyvän lujana tuona aikana. Hän ei halua sinun murentuvan kuin muu maailma. Hän ei halua sinun romahtavan kaaoksessa. Hän haluaa, että sinulla on niin vahva perustus ja todellisuus Hänessä, talosi rakennettuna Kalliolle, ettei sinua ympäröivien tapahtumien aalto huuhdo ja pyyhi sinua mukanaan.

Hän siis yrittää valmistaa teitä tähän. Se tuli hyvin selväksi minulle rukouksessa. Hän todella yrittää saada sinut jaloillesi Hänen kanssaan, jotta kun maailma repeää palasiksi ristiaallokossa, sinä silti kestät. Sinä et ole huuhtoutunut mereen loppujen kanssa. Hän on voimamme, kun muu maailma pyörii täydellisessä kaaoksessa saamatta mistään selvää. Ja meillä on oleva rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, jonka Hän lupaa niille, jotka luottavat täysin Häneen.

Hän tulee olemaan laivamme ruorissa, ohjaamassa ja neuvomassa meitä. Välittämättä siitä kuinka rajusti meri nakkelee, Kristus ruorissamme olemme juuri niin kuin Hän, nukkuen rauhassa laivan perällä.

Joten, mitä pyytäisin teiltä, on älkää hangoitelko Jumalaa vastaan tämän elämän painopisteen muuttamisessa. Hän pyytää tätä todellisesta ja välttämättömästä syystä. Ei vain hääpäiväämme varten, vaan myös pitääksensä teitä seisomassa, kun muu maailma on romahtanut kaaoksessa.

2

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pysykää uskossa. Pysytelkää kiinni Jumalassa. Sijoita kaikki arvostuksesi ja painotuksesi elämässäsi Häneen – et tule pettymään. Ja kun maailma hajoaa, sinä tulet seisomaan turvassa siinä lupauksessa, jonka Hän on tehnyt sinulle. Hän on KERTONUT, mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi, ja me kaikki odotamme sitä. Odotamme sen tuloa.

      Mutta kun tuo tunti tulee, meillä ei ole keinoa tietää tarkalleen, kuinka vahvoja tai heikkoja tulemme olemaan. Mutta tiedämme yhden asian varmasti: ja se on, jos talomme on rakennettu Kalliolle ja todellisuutemme ON Jumala ja Hänen Sanansa meille, ja suhteensa Häneen – sitten milloin kaikki muu murenee, me seisomme. Me pystymme seisomaan, koska todellisuutemme on siinä.

      Joten, Jumala siunatkoon sinua ja antakoon sinulle rohkeutta. Ja rukoilkaa puolestamme niin kuin me rukoilemme teidänkin puolestanne. Jumala siunatkoon teitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe