millainen tuomio odotettavissa?

425678654323456

huumausainerikos (kannabiksen kotiviljely, 2x600w natikalla 10-15 kasvia max.)
virkamiehen vastustaminen x2
virkamiehen väkivaltainen vastustaminen (tällä nimikkeellä meni tutkintaan, vähän epäselvä tapaus kuitenkin)
laiton uhkaus
törkeä rattijuopumus
liikenneturvallisuuden vaarantaminen
vahingonteko
näpistys

Kaikki tapahtuneet 4kk sisään ja tekijä alle 21v, ei mitään merkittävää aiempaa rikostaustaa. Oikeudenkäyntiä odotellessa...Kellään tietoa???

25

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dddddafddff

      Kuukausissa mitattava ehdollinen vankeusrangaistus, virkamiehen väkivaltaisen vastustamisen minimi (jos vvv:nä menee) on 4 kk. Riippuu myös mm. törkyratin humalatilan vahvuudesta, 1,20 promillesta tulee vähemmän kuin esim. 2,5 promillesta. Jos törkyratti tarpeeksi paha (yli 2,5 promillea), voidaan miettiä ehdotontakin. Kuinka paljon esim. laiton uhkaus vaikuttaa yhteisen rangaistuksen mittaamiseen, riippuu siitä, millainen uhkaus on ollut, onko tilanteessa ollut välitön vakavan väkivallan uhka. Suullinen uhkaus puhelimitse on eri asia kuin esim. veitsen pitäminen kaulalla.

      • 18-19

        Tossa listalla on sen verran monta vakavaa rikosta, kun vakavuuden perustaksi otetaan lähtökohtaisesti vankeusrangaistus, että veikkaan vahvasti syyttäjän hakevan ehdotonta vankeusrangaistusta. Kivitaloa se tosin ei tarkoita todennäköisesti, vaan joko yhdyskuntapalvelua tai valvontarangaistusta, sikäli kun henkilö on siihen soveltuva.

        Nimittäin jo yksittäin ylläolevista vankeusrangaistukseen riittäisi mikä tahansa seuraavista:

        - virkamiehen väkivaltainen vastustaminen
        - törkeä rattijuopumus
        - huumausainerikos (noin monta kasvia katsotaan olevan myyntitarkoitukseen)

        Listalla on vielä monta muuta vähän lievempää rikosta ja henkilöllä on kertomansa mukaan jotain aiempaa rikostaustaa, vaikkei merkittävää. Kyllä tuossa edellytykset ovat noin 6kk ehdottomaan vankeusrangaistukseen, se menee vielä ykpna tai panta nilkassa.


    • Jddie

      Toivottavasti pääset hetkeksi miettimään elämääsi uusiksi vankilaan. Yhteiskunnan riesana vapaalla sinun paikkasi ei nykytilassasi ainakaan ole.

    • Aikamies_1961

      Olet selkeästi mitätön luuseri ja oikeasti ansatset paikan valtion huushollissa. Noiden kuvailemiesi tekojen perusteella olet selkeästi myös melkomoisen tyhmä ja yksinkertainen jästipää. Sinun paikkasi ei todellakaan ole vapaalla jalalla.
      Toivottavasti saat todella kovan tuomion.

    • 1-4

      Jätit mainitsematta listalta ajoneuvon kuljettamisen oikeudetta. Täytyykö tästä päätellä, että sulla oli ajokortti siihen asti, kunnes ajoit törkyratin? Jos oli niin voit sanoa hyvästit kortille pidemmäksi aikaa, ehkä lopullisesti.

    • tonninstiflat

      10-15 kasvia -> tuottoarvio 250g-375g. Vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan 2-4kk vankeutta. Sakon ja vankeuden raja menee 7-10 kasvissa. Ottaen huomioon kaikki tekemäsi rikokset, niistä tuomitaan yhteinen vankeusrangaistus. Ylempänä olikin jo arvioita rangaistuksista muihin rikosnimikkeisiin liittyen.

      Pahin rikoksesi listalla on virkamiehen väkivaltainen vastustaminen; se otetaan pohjalle ja lopuista rikoksista tuomitaan vähän kermaa kakun päälle.

      • 16-6

        Juuri noin. Teot ovat realikonkurrenssissa ja oikeus lukee yhden rangaistuksen, mihin kaikki rikokset sisältyvät, ehkä 6-8 kk ehdotonta vankeutta.


    • Jumala-yksin

      Esitutkintapöytäkirjasta.

    • ke-sa-saraa

      Mode ja ylläpito nukkuu kun on jo 5-vuorokauden ajan ilmiannettu nämä viestit sekä laitettu ylläpitoon postia sekä puhelin yhteydessä oltu toissapäivänä. Mitään ei tapahdu!!!!!!!!! 40 kertaa ilmiannettu jo!

    • Vihainen7

      Mode nukkunut 9-vuorokautta läpeensä tai Thaimaan lomalla?
      Mode ja ylläpito ei reagoi ilmiantoihin mitenkään. Missä vika??

      • Pois-loukkaukset

        Entä jos Mode tuomitaan kun on poliisin tiedossa että mode on saanut viestiä postia ja kyseinen kirjoitus on ilmiannettu jo 90-100 kertaa!
        Mode on entinen mode.


      • 19-13
        Pois-loukkaukset kirjoitti:

        Entä jos Mode tuomitaan kun on poliisin tiedossa että mode on saanut viestiä postia ja kyseinen kirjoitus on ilmiannettu jo 90-100 kertaa!
        Mode on entinen mode.

        Sulla on nyt tipahtanut pari intiaania kajakista koskeen, yritäs käydä noukkimassa takaisin. Tuosta ei poliisiasiaa saa tekemälläkään, ei kiinnosta poliisia eikä kiinnosta modea eikä kiinnosta ylläpitoa, ei ketään.

        Ja jos todella olet poliisiin ollut yhteydessä asian tiimoilta, niin sitten sulla on pudonnut kajakista huolestuttavan monta intiaania kosken armoille viimeistä melojaa myöten.


      • Hyvästi-iäksi
        19-13 kirjoitti:

        Sulla on nyt tipahtanut pari intiaania kajakista koskeen, yritäs käydä noukkimassa takaisin. Tuosta ei poliisiasiaa saa tekemälläkään, ei kiinnosta poliisia eikä kiinnosta modea eikä kiinnosta ylläpitoa, ei ketään.

        Ja jos todella olet poliisiin ollut yhteydessä asian tiimoilta, niin sitten sulla on pudonnut kajakista huolestuttavan monta intiaania kosken armoille viimeistä melojaa myöten.

        Siis Minun koneeni on ollut Kouvolassa 2-viikkoa tutkinnassa ja kone jatkuvassa seurannassa siis IP-osoite, josta kyseisen salassapidettävän vuosin tänne.
        Oli hätä ja hoppu saada se pois. Kouvolan poliisista erikoistutkija soitti ja tulee tänne minua kuulustelemaan asian tiimoilta. Ilmeisesti en voi tehdä pahoinpitelijä poliisia kohtaan koskaan rikosilmoitusta.
        Hän varmaan tulee hakkaamaan huonoina työpäivinä useita asiakkaita.
        Olin juuri kuulustelussa ja esitin voinko jättää rikosilmoituksen kyseisestä hakkaaja poliisista kyttikselle.
        Antoivat minulle numeroita koska asia käsiteltäisiin jossain muualla poliisipiirissä kun Kymenlaaksossa.
        Tosin ei riitä voimat enää voimia taistella saatanaa vastaan.
        Ennen luotin virkavaltaan että apua saa, nyt en enää koskaan tämän jälkeen!
        Joten kyseinen väkivaltainen poliisi nimetön on siis kävelevä aikapommi. Anteeksi kaikille heille jotka satutte joutumaan tämän nimettömän poliisin käsiin. Hän todella osaavat hakata ja pieksijä. Loppu. Ja Hyvästi Suomi 24.


      • imasiggd

        Jaa niin sä itse sössit. Congratz


    • Rikkaat-elostelee

      Mode nukkunut jo 10-vuorokautta. lähtenyt 2-viikoksi syyslomalle Thaimaahan!

    • Tilanne-kriittinen

      Miksi vaatimiani viestejä ei poisteta. Olen ilmoittanut asiasta poliisille joka otti yhteyttä minuun reilu viikko sitten. Onko tämä palstan modelta kiusantekoa? Puhelimitse olin yhteyttä Suomi24 ylläpitoon ja viestiä ja postia on laitettu. Olen siis tehnyt kaikkeni! Suomi 24 palsta suljettava kuten MV-sivusto lehinen! Jos olisin kirjoittanut mamuista, muslimeista tms. Viesti olisi alta aikayksikön poistettu!

      • 1-4

        Usko nyt jo, että ketään ei kiinnostu sun ruikutukses joistain viesteistä. Perusta oma blogi ja mene sinne skriivaamaan. Ylläpidolle pitäisi ilmoittaa näistä sun turhista viesteistä ja poistaa ne.


      • Totinen-totuus
        1-4 kirjoitti:

        Usko nyt jo, että ketään ei kiinnostu sun ruikutukses joistain viesteistä. Perusta oma blogi ja mene sinne skriivaamaan. Ylläpidolle pitäisi ilmoittaa näistä sun turhista viesteistä ja poistaa ne.

        On ilmoitettu ja oltu puhelinyhteydessä. Ilmeisemmin ylläpito / mode lomalla! Kukaan ei siis tuuraa! Joo haluan pois kaikki uo ruikutukset mutta suomi24 ei ole modea eikä ylläpitoa enää lainkaan!


    • rdölgdföhjd

      Mulla oli 16vuotiaana virkavallan väkivaltainen vastustaminen kun poliisit raahas mua takasin laitokseen, purin sitä käteen ja rimpuilin, tuli 100e sakko vaan :) Noista muista en tiiä

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4377
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      241
      2151
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1590
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      260
      1159
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1087
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      949
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe