Korkeasti oppinut nainen räjäyttää. Family News

KlausVonBondsdorff

Mies voi olla korkeasti oppinut ja miehen mentaliteetti suosii itsenäistä oppimista, mitä historiasta todistetaan, että tieto on miehen ystävä. Naisen ystävä on suku, perhe ja sen traditio tieto. Miehellä pitää olla luonto, taivas, ulkoiset päämäärät.

Kun aika tuo yhteiskunnan sekoittumisen ja nainen opiskelee itsensä loogisesti ja korkeasti, niin naisen yhden alan ammattimainen tunteminen ja sen tuomaa mentaliteetti, riiippuen paljon minkälainen ammatti, sen vaativuus, niin sellainen nainen kun synnyttää lasta, niin lapseen periytyy erittäin paljon sääntöjä, kuria, pinttymiä, tietoa.

Uskon, että kun on paljon painoa päässä, niin on vähemmän synnytyskanavissa. Pitää osata tasapainottaa ja laskea paineet. Vastuullinen korkeassa yhteiskuntaasemassa nainen voi kerätä itseensä erittäin paljon maailmallista tietoa ja viisautta ja antaa sitä lapsiinsa. Yhtälö muistuttaa sirkustaiteilijaa, joka tanssii nuoralla, joka on täysi katseista, vaatteista, kaikesta, mutta hänen on pysyttävä pystyssä keinolla millä hyvänsä.

Naisilla on paljon suuremmat antit kuin miehellä muokata radikaalisti ihmisyyttä. Yksi nainen maksaa paljon. Toivon että lääkärit, jotka ovat oivaltaneet saman asian, eivät tee vahingollisia tutkimuksia naiselle Frankenstein tyyliin, muuten asia on verrattavissa atomipommiin.

Siksi ehkä naiset ovat pöperryksessä koska vaistoavat, että on suotu mahdollisuus olla luovaa ja tuottaa maailmaan ihmeitä.

Vaarana on se, että nainen ja lapsi molemmat kärsivät kun kantamus ei saavu perille. Onko tutkittu, että onko korkeasti oppineiden naisten lapset psyykkisesti epätasapainoisempia. Onko siihen kenties muitakin vaikuttajaa? Ero vanhempiin ym.

Tuumailen, että uudet sielut, jotka eivät ole olleet maapallolla suosivat korkeastioppineita ja vaikkapa henkisesti pimeitä naisia. Syntyvät uudet sielut tulevat avaamaan sellaisten naisten henkisiä ominaisuuksia mutta samassa nauttimaan korkeasti oppineiden naisten älyn suuresta määrästä, joka monikertaistuu lapsissa, suhteutettuna isän vaikutukseen. Naiset ovat kuin Luojaa, joilla on suuret näköalat.

Yhden naisen ympäri voi alkaa kiertää suuri määrä taloutta. Naisesta tulee Mahtava Äiti hoitaja. Yhteiskunta voi toimia joidenkin keskeisten matriarkaattien ympärillä, joiden talouden hoito on relatiivinen miehen suoraviivaisen talouden hoidon sijaan. Naisen hoito on lempeää, tasapainoista. Angela Merker tuntuu olevan ypöyksin, koska häneltä puuttuvat naisystävät Venäjällä, YK:ssa, Afrikassa, Kiinassa.

Älymme on yksityiskohtaista, myös naisten huolenpito on kuin kemiaa, tiedettä: tarkkaa. Voi olla että nainen keskittyy yhteen lapseen, mutta jota hoitaa niin hyvin, että lapsesta voi tulla jumalaa. Lapsi oppii kaikesta kaiken. Mitä muuta lapsi tekisi enää maapallolla? Avaruus on seikkailu. Kohta opimme tarvittava tieto, tekniikka täydentyy ym.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KlausVonBondsdorff

      Korkeasti oppineeseen naiseen ja mieheen, jotenkin spontanisti kuuluu hyvyys. On ollut sellainen epäilys, että logiikka tuo samanlaista rauhaa ja hyvyyttä, mitä uskontojen opetukset tavoittelivat. Materialismi lääkitsee kärsimykset ja opittu tieto kohottaa moraalia. Siksi korkeastioppineiden lapset voivat olla hennon rauhanomaisia ja rakastavia. Toki on myös langenneita, jotka sotkeutuvat pyytteellisyyteen. Odotamme avaruusturismia, joka on verrannollinen henkiseen kokemukseen.

      • KlausVonBondsdorff

        Ehkä mailman rauha on helposti saavutettavissa, että olemme turhaan tapelleet paremmuudesta vuosisatoja. Pitää antaa jokaiselle perustarpeisiin vain. Silloin ihmiselle jää mahdollisuus kasvaa humaanisesti. Ihminen on vapaa tavoittelemaan sellaista taitoa, mistä pitää. Se on monikertaisesti tehokkaampaa kuin kulkea pää painuneena alaspäin tietämättä ja tekemättä mitä tahtoo. Kannatta tehdä sellaista mistä pitää/haluaa/voi/pystyy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3498
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      188
      1587
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1297
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1172
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      835
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      50
      793
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe