Unijukka voitko katsoa tätä kevättä ja kesää

Onnenodottaja

Ihaillen olen seurannut ahkeruuttasi ja rohkenen lähestyä, koska elämässäni on tapahtunut niin paljon , että jaksaakseni rämpiä on tärkeää tietää kohtaavani myös iloa, onnea ja saada kokea anteeksiantoa ehkä vääristä valinnoista ja ratkaisuista ja koska elämä on niin kokonaisvaltaista on menetys ja syntymäkin lähiajan kokemuksiani. Työssä hankala ihmissuhde rakkaus asiatkin mietityttää miksei vaan voi osata vastata siihen rakkauteen joka lähinnä on. Miksi niin suuri kaipuu ja ikävä tärkeeseen ja luopumaani henkilöön. Tarvitsen nyt työkaluja. Lämpimät ajatukseni ja kiitollisuutensa sinulle kun niin monelle olet jaksanut nähdä. Olisinko minäkin se onnellinen jolle katsot.

8

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      Etsit kykyä eläytyä, olla luonnollinen. Siis kykyä elää ja kommunikoida luonnollisesti, luontevasti eri ihmisten kanssa. Huomaa, että tunteitaan voi myöskin hallita puhumalla. Kun pystyy luomaan luontevan suhteen toiseen avoimella kommunikaatiolla, niin tunteet (taikka usein oletukset tunteista) eivät niin suuresti pysty enää viemään. Kyse on siis osaltaan tunteiden hallitsemisesta, rauhoittumisesta.
      Tarvitset sisäistä johtajuutta, otetta elämään, koska on niin paljon eri asioita, joita mielesi pitäisi nyt erotella ja käsitellä. Sinulla on kuitenkin sen verran ymmärrystä elämään, että voit myös luotta itseesi, osaat järjestellä asioita.
      On parempi elää yksinkertaisesti, kun elämässä on paljon muutoksia. Nuo muutokset voivat joko saada elämämme sekasortoiseksi taikka sitten ne onnistuu järjestämään siten, että ne kasvattavat ja vahvistavat meitä kokemuksia, joista oppii. Lopulta niin tapahtuukin enemmin taikka myöhemmin, mutta ei pidä väheksyä eri tapahtumien merkitystä myöskin ihmisen sisäiseen olemukseen.
      Älä siis ehdollistu ajatukselle, että et voisi hallita asioita, vaan ota yksi askel kerrallaan, niin asioita on paljon helpompi hallita.
      Sinulla on kuitenkin sisäisiä voimavaroja. Jos ajaudut elämässä konflikteihin, niin ne johtuvat tällä hetkellä lähinnä siitä miten selkeä olet sisäisesti. Siis jos konflikteja tulee, niin voisi sanoa, että selkeys on silloin tappiolla, ja päinvastoin.
      Johonkin uutteen ja innostavaa, ehkä luovaan tai muuten toimintaa jossa pääset purkamaan itseäsi pitäisi sinun nyt panostaa. Siksi, että pitäisi olla ulospääsytie, johon purkaa tuo vapautuva energia siihen saakka, että "selkeys on voittanut" elämässäsi.
      Voisit myöskin aika ajoin hiljentyä ja etsiä "totuutta" eli henkistä puolta elämässä. Irtaudu kuitenkin ylimääräisesti ja elä luonnollista, rauhaisaa elämää, omaan rytmiisi, niin ongelmat vähitellen voivat kadota kuin itsestään !

    • elämäänähnytjakokenut

      Varsinainen sanaseppo tämä Unijukka. Kyllä suuresti ihmettelen mikäli hänen järkensä päätelmät ihmistä auttavat.

    • Onnenodottaja

      Kiitos Unijukka. Katsotko vielä kesääni.

    • Unijukka15

      Kesä on (ulkoisesti) tasapainoinen, ja ihmissuhteisiin ja esim."juhlintaan" (tapahtumiin) on paljon viitteitä. Tässä suhteessa kannattaa iloita, nauttia elämästä ja hetkistä.
      Mutta myöskin karmisia asioita voi tulla vastaan, siis tilanteita jotka tuntuvat harvinaisen tutulta jo ennestään. Näinhän asiat menevät usein, että tietyt samat asiat tulevat eteen ihmissuhteissa, ja elämä opettaa pitkällä aikavälillä sen miten eri vaikuttimiin ympärillämme, ihmissuhteissa kannattaa reagoida.
      Mieti etupäässä ihmissuhteitasi, myös alitajunta ja sen kautta saadut "vihjeet" ovat paljoltikin hyödyksi. Voit tätä kautta kasvaa ihmisenä. Mutta tulee vastaan myös joitakin asioita, joita olet vältellyt ihmissuhteissa, ja joita et ole suoraan halunnut tätä ennen kohdata. Kyse on enemmänkin sisäisestä itsestä, kasvamisesta ihmisenä.
      Tätä kautta voit päästä irti myös asioista, jotka ovat "rajoittimiasi", siis oikeilla päätöksillä voit vapauttaa itseäsi lisää. Joissakin tilanteissa kannattaakin tehdä nopeita päätöksiä, toisissa taas harkita vakaasti ja viisaasti, eli erotellakin täytyy.
      Mutta ihmissuhteet ja etenkin oma suhtautumisesi eri tilanteisiin, ongelmiin ja ihmisiinkin näyttäisi olevan hyvin suuressa roolissa kesän aikana ... (Oikeastaan samanlaiset asiat kuin ed., ehkä hieman selvemmin puettuna. Eli etsit vahvempaa sisäistä itseäsi ja olet kahden vaiheilla. Kesä/lähikuukausien valinnoillasi on siis merkitystä tätä ajatellen. Selkeys ja luonnollisuus, siis kuljettavat kohti "sisäistä johtajuutta", eli syvempää ymmärrystä elämästä ja itsestäsi ...)

    • Onnenodottaja

      Löydänkö onnen ja tasapainon? Saanko rakkautta. Kiitos jo etukäteen ja kaikkea Hyvää sinulle

    • Unijukka15

      Viitteitä on kyllä ihmissuhteisiin (ja niiden hyvää ylläpitoon), kuitenkaan suurta rakkautta ei ole lähiaikoina näkyvissä. Se voi olla riippuvainen nyt siis siitäkin, että sinulla on monilla eri elämänalueilla nyt tapahtunutta, jota pitää työstää.
      Jos löydät nyt lähiaikoine (kesällä) rakkauden, niin sen luonne on "karminen" ainakin sikäli, että joudut vielä samaan aikaa työstämään näitä asioita, menetystä, ihmissuhteita.
      Onnea voit löytää vähitellen ja tasapainoonkin samoin kulkea sitä kohti. Mutta jos suurta rakkautta etsit, niin sen aika ei luultavimmin ole vielä kesän aikana ...
      Kiitos toivotuksesta, ja kaikkea hyvää samoin sinulle !

    • Onnenodottaja

      Mitä vuoteeni tulee ?

    • Unijukka15

      No, jos vielä sen verran koettaisin avata, että sinun kannattaisi panostaa "henkiseen etsintään" ja muuten elämän henkiseenkin puoleen, myös itsesi rauhoittamiseen ja ajoittain yksinoloon. Jos/kun löydät tasapainoisen rakkauden, niin se löytyy sinulle parhaiten, kun kuljet nykyistä enemmän "henkisellä tiellä" (ja henkisiä teitähän on monenlaisia, ei tarvitse pitäytyä missään "konsensuksessa", vaan niin että vapautat itseäsi yhä enemmän ...).
      Kun opit kulkemaan yhä enemmän henkisellä tiellä niin ihmissuhteesi tulevat jonkin verran muuttumaan, joistakin vanhoista ihmissuhteista voi paljastua uusia puolia. Myös romantiikan nälkäsi saa uusia puolia, näet asioita kokonaisemmin. Henkisyys ja romantiikka siis ovat tosiaan täydentäviä, eivät mitenkään poissulkevia.
      Älä yleensäkään ajattele liiaksi, että asioita "pitäisi tapahtua", vaan ole avoin ja näet asiatkin ympärilläsi avoimmin. Voi olla, että kaipaisit elämään nyt jonkinlaista opashahmoa, jolla voisit kertoa asioistasi. Mutta ajatus olisi, että voisit vapauttaa itseäsi yhä enemmän, ja ymmärtäisit missä ja keihin voi elämässä luottaa ...
      Unohda liika ulkoa opittu taikka rutiini ja uskalla antautua elämälle. Etsi silti sisäistä rauhaa ja henkistä puolta elämässä. Kuten todettua, sitä kautta löydät parhaiten luottamuksen ja oikean rakkauden, jotka kantavat pitkälle ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe