Oikea profeetta

LöytyyköYhteisymmärrystä

On alettu innolla julkaisemaan luetteloita vääristä profeetoista. Mutta ehkä olisi helpompi laatia luettelo oikeista profeetoista. Siis sellaisista jotka tällä hetkellä toimivat keskuudessamme.

Löytyykö sellaista ensimmäistäkään?

105

1448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.yhden.yhtäkään

      Rm.3:10 Niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
      3:11 ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
      3:12 kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
      3:13 Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla;
      3:14 heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta.
      3:15 Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta,
      3:16 hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä,
      3:17 ja rauhan tietä he eivät tunne.
      3:18 Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä."

      • OikeaPROFEETTA

        Tämä profetia tuli Yrjö Säkkiselle näyn muodossa Tukholmassa 28.05.1984. Hän puhui kasetille tämän näyn, joka koskee Suomen tulevaisuutta:

        "Näin VENÄLÄISEN sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki( KESÄLLÄ ). Sillä oli VENÄJÄN armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli VENÄJÄN armeijan myöntämiä kunniamerkkejä.

        Miehellä oli aseena (RK-)pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli VENÄJÄN puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

        Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun Minä sitä näyssä katselin olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä VENÄJÄN armeijan voimaa, mikä sillä on. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullallle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. ...siinä olivat siniset ja valkoiset värit( PUNAINEN PIILOSSA? ), joten sen täytyi olla Suomen lippu.

        ...kuulin seuraavat sanat, koiniks mitta nisuja denarin ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin VENÄJÄN sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän Sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.

        Sen jälkeen VENÄJÄN sotilaalle annetaan ikäänkuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen(?) lippu ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta, kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan, mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.

        Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon jokivartta ylös. Edelleen sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan, Narvikiin.

        Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: SINÄ saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.

        Minä puhun sinulle sanoo JHWH Jireh = Herra Katsoo( fut. ), että SINÄ saat oikeuden astua Pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan Pyhää Kaupunkia etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmagedonin kentällä. Sinä Roosin poika, sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja ninun veljesi kaatuvat miekkaan Harmagedonin kedolla.

        SINULLA on oleva Suomessa leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä. Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket. Profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin.

        Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka SINÄ myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra. JUMALAN SANA tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille paljon suuria asioita: SINÄ Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.

        SINUN halusi on karata Suomen kimppuun, mutta Minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, SINÄ( VRT. Hes.38-39 ) mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra JHVH.

        Poikani Jeshua Messiaan morsian tekee morsiamen merkin Suomessa. SINÄ näet sen, sinä Roosin poika ja Sinä hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt.

        Sinä Venäjän sotilas, Olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun Sanallani sinut nostettiin voimaan, valtaan ja taistelemaan...


    • MRLappeenranta

      Harri Veijonen. Ainakin omasta mielestään.

      • ghjghjghjg

        Harri Veijonen on julistanut, että hän on Tukholman profetian tarkoittama profeetta. Tämä Veijonen on yksi suurimmista huijareista, mitä olen kuullut.

        Tukholman profetian tarkoittama profeetta astuu esille siten, että Jumala tekee hänen kautta sarjan todella suuria voimatekoja. Siihen asti kaveri on lähinnä poissa parrasvaloista.


      • YLKÄSAAPUUHERÄTYS

        Höpöpöpö! Odottakaa mielummin Jeesusta -jos Häntä rakastatte ja olette valmiit...


    • näin.on

      Näitä oikeita profeettoja on paljonkin. He yleensä ovat seurakunnan yleisön joukossa. He profetoitavat kodeissa ja kaduilla yksittäisille ihmisille. He tulevat paikalla, kun Jumala niin käskee ja puhuvat vain silloin, kun Jumala antaa sanoja.

      Youtubessa on myös eräs profeetta, jonka eräs profetia on hienosti toteutunut alkuvuoden 2016 aikana. En mainosta tässä nyt sitä enempää, mutta kerron näitä yleisiä periaatteita asiasta. Te löydätte videot, jos Herra niin tahtoo.

      Minä olen kohdannut elämäni aikana näitä oikeita profeettoja. Heidän profetiansa ovat toteutuneet ja vaikka osa hyvin pitkän ajan päästä. Heidän profetioista on tunnistanut Raamatun Jumalan.

      Olen myös kohdannut vääriä profeettoja, joiden profetiat ovat toteutuneet väärinpäin ja muutenkin näistä profetoista ei tunnista Jumalaa.

      Oikea profeetta joskus julistaa myös tuomioita. Jos joku pappi kohtaa ihmisen, joka ottaa esille hänen syntinstä ja julistaa, että pappi on tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa tms., niin todennäköisesti hän on oikea profeetta. Jumalan oikeat profeetat julistavat myös tuomioita ja niissä tuomioissa on katetta.

      Joh 20:22 Sanottuaan tämän hän puhalsi heitä kohti ja sanoi: "Ottakaa Pyhä Henki. 23 Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi."

      Oikea profeeetta tekee hyvää hedelmää eli puhuu totuutta. Hän kasvattaa viisaita morsiusneitoja. Mukana voi olla myös tuomiot. Väärä profeetta tekee huonoa hedelmää, mikä tarkoittaa valheen puhumista. Väärä prfeetta tuottaa vain tyhmiä morsiusneitoja ja puhuu vain mukaivia juttua.

      Yleensä homma menee niin, että väärä profeetat saavat ensin mellastaa. Sitten piilosta tulee oikeat pfofeetat, jotka voittavat väärät profeetat (esim. Ap.t. 8). Väärien profeettojen tarkoitus on eksyttää ne, jotka ovat mieltyneet valheeseen, jotteivat he pelastuisi. Jumala kyllä pelastaa joitakin eksyineitä väärien profeettojen pauloista, jos heillä on kykyä katua.

      • Setä.neuvoo

        Pelastus ei perustu ihmisen omaan olemattomaan hyvyyteen. Pelastus ilman tekoja, Ef 2. Eli katumus, parannus ja muut sellaiset eivät ole pelastusta tienaavia tekoja.


      • HoseeHalapenjo
        Setä.neuvoo kirjoitti:

        Pelastus ei perustu ihmisen omaan olemattomaan hyvyyteen. Pelastus ilman tekoja, Ef 2. Eli katumus, parannus ja muut sellaiset eivät ole pelastusta tienaavia tekoja.

        Eivät niin, koska ne ovat pelastuksen hedelmiä, ylhäältä annettuja lahjoja (2. Tim. 2:25).


      • camaanoituutta

        Mihinkä niitä "profetioita" ts. ennustuksia uskova oikein tarvitsee....??
        Raamattuhan kieltää noituudet, ennustamiset yms. poppaskonstit!!

        Profetioiden metsästäjät ovat jo itsessään harhaoppisia, ja siten eivät ole lainkaan uskossa.Mitä lienevät huuhaata ajamassa takaa.


      • HoseeHalapenjo

        >> Mihinkä niitä "profetioita" ts. ennustuksia uskova oikein tarvitsee....??

        Loistava kysymys. Vastaus: ei mihinkään. Raamatun sanan varaan elämänsä rakentavalla ei ole mitään käyttöä sille, mitä profetiaksi nykyään kutsutaan.


      • lue.jaakobin.kirje2
        Setä.neuvoo kirjoitti:

        Pelastus ei perustu ihmisen omaan olemattomaan hyvyyteen. Pelastus ilman tekoja, Ef 2. Eli katumus, parannus ja muut sellaiset eivät ole pelastusta tienaavia tekoja.

        Usko ilman tekoja on kuollut.


      • Setä.neuvoo
        lue.jaakobin.kirje2 kirjoitti:

        Usko ilman tekoja on kuollut.

        Miksi kehotit minua lueskelemaan Jaak 2 -lukua? Onko se mielestäsi keino taistella Ef 2-lukua vastaan, ja väittää, että pelastus muka tienattaisiin teoilla? Onko Ef 2 mielestäsi jotain, jota vastaan täytyy taistella?

        Näitä samoja jauhamisia on jauhettu jo satoja vuosia. Ja myös on jauhettu Suomi24:ssä. Onko pakko jauhaa? Onko pakko taistella Ef 2 -lukua vastaan? Mikä sinua ajaa väittelemään Ef 2 -lukua vastaan? Oletko olevinasi niin erinomainen, että pääset taivaaseen omilla teoillasi?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13672800/pyhityminen-(room-622-23)

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14221336/helluntailaisten-eksytys-on

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13636763/lain-tekojen-vai-uskossa-kuulemisen-kautta-


    • heitäonmonia

      Avauksess todettiin: "Mutta ehkä olisi helpompi laatia luettelo oikeista profeetoista."

      Olet oikeassa siinä, että oikeista profeetoista, oikeista julistajista, on helpompi laatia luettelo. On kuitenkin olemassa syitä, minkä tähden väärien julistajien nimiä nostetaan usein esille, mutta oikeista julistajia ei "luetteloida".

      Raamattu kehottaa varomaan, karttamaan ja pysymään erillään vääristä profeetoista ja myös ns. valheveljistä; noista, jotka puhuvat ja noista, jotka ovat mukana seurakunnassa ilman, että he olisivat edes Jeesuksen omia (=valheveli). Paavali tekee sen kirjeissään aivan nimeltä mainiten.

      Väärien profeettojen ja valheveljien seurassa on suuri vaara siitä, että meidän uskomme haaksirikkoutuu kokonaan. Sen tähden heist varoitellaan. Valitettavan usein tällöin nostetaan täysin väärin esille Jeesuksen sana: "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi". Kysymys on siitä, ettei meissä saa olla pysyvä toisia kritisoiva asenne ja liiallinen, negatiivinen mieliala. Sen sijaan väärien profeettojen karttamisessa on pyrkimys hyvään: saada oikeaa opetusta laista ja evankeliumista sekä ohjata muitakin oikeiden profeettojan luokse. Vääriä on varottava.

      Filippiläiskirje:3:2 "Kavahtakaa noita koiria, kavahtakaa noita pahoja työntekijöitä."

      Voisin nimetä oikeita profeettoja, mutta en sitä kuitenkaan tällä kertaa tee. Heitä on hyvin monissa kristillisissä seurakunnissa ja monet heistä toimivat tuiki tuntemattomina pienissä kristillisissä yhteisöissä. Jumala palkitsee heidät eikä heitä tarvitse meidän erityisesti valokeilaan nostaa.

      • lkjljlkjlk

        Kerran Leo Meller totesi eräässä tilaisuudessa, ettei Jumala puhu kellekkään suomalaiselle. Leo Meller on pihalla kuin lumiukko. Näitä oikeita prfeettoja on paljon, mutta he eivät anna profetioitaan Leo Mellerille myytäväksi rahaa vastaan.


      • Kiitos ja amen. Valvokaamme. Eksytys on laajaa ja vahvaa. Olemme kaiketi lopunajassa.

        Biblia (1776) Sillä väärät Kristukset ja väärät prophetat nousevat, ja merkkejä ja ihmeitä tekevät, pettääksensä, jos mahdollinen olis, valituitakin.

        https://www.google.fi/#q=false christ&tbm=vid


    • lisää.rahaa

      Rahaa, rahaa.

      • dfsdfgsdf

        Olet oikeassa siinä, että väärä profeetta pyytää pääsymaksua tai rahaa profetoistaan.


      • TotuuttaRakkaudessa

        Totisesti, sellaisille sanoisi apost Pietari ja Paavalikin ja jopa minäkin, "menkööt rahasi sinun kanssasi kadotukseen, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan vaan sitä, mikä on ihmisen!"


    • minä777

      Elisabeth Elijah Nikomia on oikea profeetta. Luoja on antanut hänelle 125 lopunajan profetiaa. Löytyy Amightywindin nettisivulta. Siellä myös suomenkielinen sivu.

      • dfgsgfs

        Mistä niin päättelet?


      • NäitähänRiittää

        Kävin katsomassa ko.sivuja - Ensimmäisenä silmiin pomppasi, että "Varo, vuonna 2015 tulee VALETEMPAUS"!!!

        Lisäksi ko sivustot olivat täynnä toinen toistaan pelottavampia mahdollisia skenaarioita.

        Sivuilla tuntui voimas saatanan läsnäolo - ei muuta.


      • varokaa.iisebeliä

        Elisabeth Elijah Nikomia on valehteleva Iisebel-portto. Varokaa!


    • KriteeristöHukassa

      Mitkä ovat "oikean" profeetan kriteerit? Kun ne tiedetään/niistä löytyy yhteisymmärrys, niin vasta sen jälkeen voidaan todeta täyttääkö joku profeetan tunnusmerkit.

      Veikkaan vahvasti sen puolesta, että edes profeetan ominaisuuksista ei päästä yksimielisyyteen.

      • dfgsfgsfgs

        Profeetan profetiat toteutuvat. Joskus voi ketää kauan, mutta jos profetia toteutuu toisella tavalla, niin silloin on peli selvä.

        Profetia ei koskaan kumoa Raamattua. Profetiasta pitää tunnistaa Raamatun Jumalan ääni.

        Aika usein kuulee oikessa profetoissa nuhteita, mutta myös rohkaisua ja kiitosta.

        Oikeat profeetat ovat omassa elämässä ja palvelutehtävänsä johdosta lujilla. Heitä erotataan seurakunnista ja pilkataan yms. Mutta tarkoitus on se, että papit saavat sitten kovemmat tuomiot.

        Profeetta joskun joutuu välittämään tuomion sanoja ja se tekee hyvää heldelmää, koska silloin poistetaan huono oksa tulee palamaan muiden oksien tieltä.


    • heitäonmonia

      Aivan, emme varmaan pääse täydelliseen yksimielisyyteen. Aivan ensiksi pitäisi selvittää, mitä tarkoitaa "profetoiminen". Sen jälkeen voisimme tarkastella henkilöitä, toteutuuko heidän toiminnassaan/puheessaan tuo "profetoiminen". Jo toteutuu, niin sellainen henkilö on profeetta.

      Vanhan Testamentin aikaan profeetat olivat erityisiä Jumalan ilmoituksen välittäjiä, joiden profeetalliset viestit koskettivat usein tulevaisuutta, sitä, mitä Israelille tulee tapahtumaan. Israelissa oli sekä mies-, että naisprofeettoja.

      4.Mooseksen kirja:12:6 "Ja Herra sanoi: "Kuulkaa minun sanani. Jos keskuudessanne on profeetta, niin minä ilmestyn hänelle näyssä, puhun hänen kanssaan unessa."
      Esra 5:1 "Mutta profeetta Haggai ja Sakarja, Iddon poika, profeetat, ennustivat Juudassa ja Jerusalemissa oleville juutalaisille Israelin Jumalan nimeen, hänen, jonka nimiin he olivat otetut."

      Jumala nostatti profeettoja tuomaan julki Jumalan totuuksia. Erityisiä Sanan välittäjiä tarvittiin, sillä Pyhä Henki ei ollut vuodatettu tuohon aikaan kaikille Jumalan lapsille. Tilanne muuttui Jeesuksen ylösnousemuksen ja Pyhän Hengen vuodatuksen jälkeen. Kaikilla uskovilla on Pyhä Henki ja armohajoja; joillakin on erityinen profetoimisen armolahja. Se on tärkeä armolahja, mutta on hyvä tiedostaa, että se on myös vajavainen. VT:n aikaista Jumalan tekojan tarkkaa välittäjää ei nähdäkseni UT:n aikana enää ole; sellaista ei enää tarvita, koskapa profetoimisen armolahjaa on laajalti kristillisissä seurakunnissa.

      1.Kor. 14:1 "Tavoitelkaa rakkautta ja pyrkikää saamaan hengellisiä lahjoja, mutta varsinkin profetoimisen lahjaa."
      1.Kor. 13:9 "Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.

      Profetoimisen armolahja käsitetään nykyään kahdella eri tavalla. Ensimmäinen on jumalallisen profeetallisen tiedon välittämknen tietylle henkilölle tai ryhmälle. Tässä merkityksessä profetoiminen on lähellä tiedon sanojen armolahjaa.

      Apt. 21 "Siellä me viivyimme useita päiviä. Niin tuli sinne Juudeasta eräs profeetta, nimeltä Agabus. Ja tultuaan meidän luoksemme hän otti Paavalin vyön, sitoi sillä jalkansa ja kätensä ja lausui: "Näin sanoo Pyhä Henki: 'Sen miehen, jonka vyö tämä on, juutalaiset näin sitovat Jerusalemissa ja antavat pakanain käsiin.'"

      Toiseksi profetoiinen käsitetään julistuksessa olevaksi profeetalliseksi viestiksi, joka koskettaa erityisellä tavalla kuulijoita; Sana Herralta tulee juuri tälle ihmisryhmälle ja juuri tässä hetkessä. Profeetallisia julistajia on aina ollut. Jeesus varoittaa vääristä profeetoista vuorisaarnassaan ja tämän ymmärretään viiittaavaan tähän toiseen merkitykseen, Sanan julistamiseen. Harhaoppisesti julistava on väärä profeetta (kääntäen oikein julistava on oikea profeetta).

      7:15 "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia."

      Korinttolaiskirjeessä profetoimisesta puhutaan tavalla, joka voi hämmentää meitä. Toisaalta Paavali toteaa, etteivät kaikki suinkaan omaa profeetan lahjaa.

      1.Korinttolaiskirje 12:29 "Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja? Eivät kaikki profeettoja? Eivät kaikki opettajia? Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja."

      Myöhemmin Paavali tuo esille sen, että kaikki uskovat saattavat profetoida.

      1.Korinttolaiskirje 14:31 "Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta."

      Ymmärrän tämän niin, että profetoimisen armolahjaa erityisen, yksittäisen tiedon välittämiseen on vain harvoilla. Sen sijaan laajemmassa merkityksessä, julistamiseen liittyvä profetoiminen, on kaikille uskoville mahdollista. Kuka tahansa Kristuksen oma voi tuoda julki oikeaa, raamatullista sanomaa, joka voi myös erityisellä tavala koskettaa kuulijoita tai jotakin kuulijaa. Me kaikki siis saatamme profetoida tuodessamme julki raamatullista sanomaa oikeassa merkityksessä.

      Ketjun avaaja näyttää kyselvän julistukseen liittyviä oikeita profeettoja. Sitä voi aina kysellä. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että seurakuntiemme pastorit julistavat oikein Raamatun Sanaa, sen lakia ja sen evankeliumia. Ilman erityistä profeetallista sanomaakin Jumalan Sana sellaisenaan pelastaa, nostattaa ja kantaa meitä.

    • Mielestäni Pavella on kiintoisaa asiaa.

      https://www.google.fi/#q=paavo järvinen

      VIDEOT

      https://www.google.fi/#q=paavo järvinen&tbm=vid

      Ps. Raamattu on profetiakirja. Se paljastaa ihmiskunnan tulevaisuuden:

      RAPTURE (tempaus)

      Biblia (1776) Sitte me, jotka elämme ja jälkeen jäämme, temmataan ynnä heidän kanssansa pilvihin, Herraa vastaan tuulihin, ja niin me aina Herran kanssa olemme.

      https://www.google.fi/#q=rapture of the church

      TRIBULATION (vaivanaika)

      Biblia (1776) Sillä niinä aikoina pitää oleman senkaltainen vaiva, jonka kaltaista ei ole ollut luomisen alusta, kuin Jumala luonut on, niin tähän asti, eikä tuleman pidä.

      https://www.google.fi/#q=great tribulation

      PEACE (maailmanrauha)

      Biblia (1776) Ja hän otti lohikärmeen kiinni, vanhan madon, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänen tuhanneksi vuodeksi,

      https://www.google.fi/#q=god's kingdom on earth

      • PieniKonrad

        Ei taida järki päätä paljon painaa yurkilla? Pääsi ei kelpaisi edes paperipainoksi.


      • PieniKonrad kirjoitti:

        Ei taida järki päätä paljon painaa yurkilla? Pääsi ei kelpaisi edes paperipainoksi.

        Mun sanomiset eivät ratkaise. Jumalan sanomiset ratkaisevat. Kuten olemme voineet havaita, kenkään ei kiinnostu pelastuksesta, ellei Jumala kutsu. Kovat ajat ovat kutsuja. "Ei mitään uutta auringon alla."

        > Kansa oli langennut pois Jumalasta palvelemaan vieraita epäjumalia. Nyt kun heidän kimppuunsa oli hyökännyt ylivoimainen vihollinen, he olivat heränneet näkemään syntinsä Herraa vastaan. Kansa tahtoi tulla takaisin Herran luo. He kokoontuivat yhteen tunnustamaan syntinsä Herran edessä. Heidän katumuksensa oli aitoa ja vilpitöntä: "He kokoontuivat sinne, ammensivat vettä, kaatoivat sen maahan Herran edessä, paastosivat sen päivän ja lausuivat: "Me olemme rikkoneet Herraa vastaan." Veden maahan kaataminen symboloi syvää sydämen katumusta ja täydellistä nöyrtymistä Herran edessä. Kansan suurin tarve oli saada syntinsä anteeksi Herralta. Ja se oli näin, vaikka he olivat ylivoimaisten vihollisjoukkojen ympäröimät. Tekstissä toteutuu käytännössä Jeesuksen sanat: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.", Matt. 6:33. Israel etsi ensin Jumalan anteeksiantoa, edes selän takana hengittänyt vihollinen ei muuttanut asioiden tärkeysjärjestystä. <

        http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18

        Suomi oli sodassa. Kansa taisteli ja rukoili.

        > Ajattelepa presidentti Kallion rukousta tuona ahdingon aikana, kun maamme itseäisyys oli uhattuna. Siitä huolimatta Kallio ei rukoillut tuhoa viholliselle eikä vedonnut Herraamme Jeesukseen Kristuksen kansamme ansion perusteella.

        Presidenttimme rukoili armoa ja kestävyyttä synnin vallan edessä. Hän rukoili Jumalan rakkauden täyttymystä, joka käy ilmi kuuliaisuutena meissä. Hän ei etsinyt mielisuosiota Jumalan edessä, vaan tiesi syntimme ja syyllisyytemme, johon hän etsi armoa Jumalan edestä. Samaa katumusta ja armoa on meidänkin sukupolvemme vailla.

        Olisi korkea aika meidänkin pysähtyä etsimään armoa Herran Jeesuksen Kristuksen edestä. Ulkoisesti asiat ovat paljon paremmin kuin talvisodan aikana, mutta väitän syyllisyytemme kansakuntana olevan tänään vähintään samaa luokkaa, mitä se oli ennen sotia. Kuulukoon siis nöyrä rukouksemme tänään presidentti Kallion sanoin:

        ”Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme. Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.” <

        http://www.brander.name/?p=343


      • Janus.tha.man

        Kyllä minä sanoisin, että täällä Suomessakin asuu tällä hetkellä paljonkin synnittömiä. Mutta he ovat usein sekulaarilta puolelta: vapaita kuin lapset ja elämäntapa keveä ja vailla murhetta. Ota sellaisista opiksi, äläkä saarnaa.


      • Kauniainen-Ibiza
        yurki1000js kirjoitti:

        Mun sanomiset eivät ratkaise. Jumalan sanomiset ratkaisevat. Kuten olemme voineet havaita, kenkään ei kiinnostu pelastuksesta, ellei Jumala kutsu. Kovat ajat ovat kutsuja. "Ei mitään uutta auringon alla."

        > Kansa oli langennut pois Jumalasta palvelemaan vieraita epäjumalia. Nyt kun heidän kimppuunsa oli hyökännyt ylivoimainen vihollinen, he olivat heränneet näkemään syntinsä Herraa vastaan. Kansa tahtoi tulla takaisin Herran luo. He kokoontuivat yhteen tunnustamaan syntinsä Herran edessä. Heidän katumuksensa oli aitoa ja vilpitöntä: "He kokoontuivat sinne, ammensivat vettä, kaatoivat sen maahan Herran edessä, paastosivat sen päivän ja lausuivat: "Me olemme rikkoneet Herraa vastaan." Veden maahan kaataminen symboloi syvää sydämen katumusta ja täydellistä nöyrtymistä Herran edessä. Kansan suurin tarve oli saada syntinsä anteeksi Herralta. Ja se oli näin, vaikka he olivat ylivoimaisten vihollisjoukkojen ympäröimät. Tekstissä toteutuu käytännössä Jeesuksen sanat: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.", Matt. 6:33. Israel etsi ensin Jumalan anteeksiantoa, edes selän takana hengittänyt vihollinen ei muuttanut asioiden tärkeysjärjestystä. <

        http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18

        Suomi oli sodassa. Kansa taisteli ja rukoili.

        > Ajattelepa presidentti Kallion rukousta tuona ahdingon aikana, kun maamme itseäisyys oli uhattuna. Siitä huolimatta Kallio ei rukoillut tuhoa viholliselle eikä vedonnut Herraamme Jeesukseen Kristuksen kansamme ansion perusteella.

        Presidenttimme rukoili armoa ja kestävyyttä synnin vallan edessä. Hän rukoili Jumalan rakkauden täyttymystä, joka käy ilmi kuuliaisuutena meissä. Hän ei etsinyt mielisuosiota Jumalan edessä, vaan tiesi syntimme ja syyllisyytemme, johon hän etsi armoa Jumalan edestä. Samaa katumusta ja armoa on meidänkin sukupolvemme vailla.

        Olisi korkea aika meidänkin pysähtyä etsimään armoa Herran Jeesuksen Kristuksen edestä. Ulkoisesti asiat ovat paljon paremmin kuin talvisodan aikana, mutta väitän syyllisyytemme kansakuntana olevan tänään vähintään samaa luokkaa, mitä se oli ennen sotia. Kuulukoon siis nöyrä rukouksemme tänään presidentti Kallion sanoin:

        ”Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme. Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.” <

        http://www.brander.name/?p=343

        Ota poika rauhallisesti ja tartu elämässäsi hetkeen! Ei nämä uskon asiat saa olla niin kauhean vakavia. Vähän rentoutta niin jo ruokakin maistuu taas paremmalta!


      • Kauniainen-Ibiza kirjoitti:

        Ota poika rauhallisesti ja tartu elämässäsi hetkeen! Ei nämä uskon asiat saa olla niin kauhean vakavia. Vähän rentoutta niin jo ruokakin maistuu taas paremmalta!

        Jahas. Kukas se sinun herrasi on?

        Matt. 6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.


      • Janus.tha.man kirjoitti:

        Kyllä minä sanoisin, että täällä Suomessakin asuu tällä hetkellä paljonkin synnittömiä. Mutta he ovat usein sekulaarilta puolelta: vapaita kuin lapset ja elämäntapa keveä ja vailla murhetta. Ota sellaisista opiksi, äläkä saarnaa.

        Pyydän sinua luopumaan epäjumalistasi.

        Biblia (1776) Jos me sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me petämme itsemme, ja ei ole totuus meissä.


      • Olen.kommunisti
        yurki1000js kirjoitti:

        Jahas. Kukas se sinun herrasi on?

        Matt. 6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

        Minä en kuule tunnusta yhtäkään herraa! Minä olen pesunkestävä kommunisti.


      • Olen.kommunisti kirjoitti:

        Minä en kuule tunnusta yhtäkään herraa! Minä olen pesunkestävä kommunisti.

        Oletko kuullut "never say never"? Pave/Sale oli "pesunkestävä" Jeesuksen vainooja.

        Biblia (1776) Kuin me siis kaikki maahan lankesimme, kuulin minä äänen puhuvan minulleni ja sanovan Hebrean kielellä: Saul, Saul, miksis minua vainoot? työläs on sinun tutkainta vastaan potkia.

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=apt 26&kirjat=kr


      • NYT.JUMALA.VAROTTAA
        Kauniainen-Ibiza kirjoitti:

        Ota poika rauhallisesti ja tartu elämässäsi hetkeen! Ei nämä uskon asiat saa olla niin kauhean vakavia. Vähän rentoutta niin jo ruokakin maistuu taas paremmalta!

        Tämänkö tähden HERRA ei varjellut Kauniaisten poikia, eilen? vakavalta tieltäsuistumiselta?
        Entäs salamanisku Masalan jalkapallopelehtimisiin? Jalkapallo on epäjumalakultti, paha sellainen, historia Britanniassa.


      • Pakkstori
        Janus.tha.man kirjoitti:

        Kyllä minä sanoisin, että täällä Suomessakin asuu tällä hetkellä paljonkin synnittömiä. Mutta he ovat usein sekulaarilta puolelta: vapaita kuin lapset ja elämäntapa keveä ja vailla murhetta. Ota sellaisista opiksi, äläkä saarnaa.

        Tuo ei ole Raamatun opetusta? Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vaille, mutta totta, ei sekulaarinenkaan ihminen ole syntinen, jos ei Pyhää Henkeä vastaan riko, sitä henkeä, joka veljekset pistää sovussa elämään, vaikka kilpailevatkin, ja sisarillekin sama juttu. Isän ja pojan välillä VOI EHKÄ olla syntiä, jos tappavat toisensa, ei muuten, tai poika nussiaa äitiään, tai Isä vie poikansa vaimon, kaikki muut synnit ovat Isän ja Pojan välillä täysin olemattomia. Ja koska Jumalaa ei voi tappaa koskaan kukaan, ei kukaan tee Jumalaa vastaan syntiä, vain samanarvoista luotua vastaan voi tehdä syntiä.


      • Pakkstori
        NYT.JUMALA.VAROTTAA kirjoitti:

        Tämänkö tähden HERRA ei varjellut Kauniaisten poikia, eilen? vakavalta tieltäsuistumiselta?
        Entäs salamanisku Masalan jalkapallopelehtimisiin? Jalkapallo on epäjumalakultti, paha sellainen, historia Britanniassa.

        Epäjumala? Paavali:"Mitään epäjumalia ei kuitenkaan ole, mutta jos on heikkouskoinen, Hänen vuokseen on kartettava joitakin sellaisia asioita, joissa hänen omatuntonsa on epävarma.". Tulkaa siis uskossanne vahvoiksi ja terveiksi, vaikka ei vahvojen usko ole yleensä täydellinen, vain ajoittain, mutta heikkojen on, koska heidän suoritusrimansa oli alhaalla! Kumpi noista on kaita tie? Sitä on paha mennä veikkamaan, enkä minä ole tuolle mikään tuomari, puolustaisin molempia käsityksiä vain.


      • Pakkstori kirjoitti:

        Tuo ei ole Raamatun opetusta? Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vaille, mutta totta, ei sekulaarinenkaan ihminen ole syntinen, jos ei Pyhää Henkeä vastaan riko, sitä henkeä, joka veljekset pistää sovussa elämään, vaikka kilpailevatkin, ja sisarillekin sama juttu. Isän ja pojan välillä VOI EHKÄ olla syntiä, jos tappavat toisensa, ei muuten, tai poika nussiaa äitiään, tai Isä vie poikansa vaimon, kaikki muut synnit ovat Isän ja Pojan välillä täysin olemattomia. Ja koska Jumalaa ei voi tappaa koskaan kukaan, ei kukaan tee Jumalaa vastaan syntiä, vain samanarvoista luotua vastaan voi tehdä syntiä.

        Lyhyesti. Epäusko on syntiä.

        Ilm. 21:8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."


      • Setä.neuvoo
        PieniKonrad kirjoitti:

        Ei taida järki päätä paljon painaa yurkilla? Pääsi ei kelpaisi edes paperipainoksi.

        Yurki ymmärtää mitä ymmärtää, ja kukin omalla tavallaan.

        Joissain asioissa Yurki saattaa ymmärtää erinomaisesti, eikä pidä yleistää, että aina näin tai noin. Ei tässä koneeksi tarvitse muuttua.



    • UskonVeliMies

      Olen kohdannut oikean profeetan. En ole täysin varma omasta kutsumuksestani, mutta saattaa olla, että myös minulla on profeetan kutsu. Olen saanut paikkansa pitäviä tiedonsanoja ja viisauden sanoja jaettavaksi ihmisille täysin yliluonnollisella tavalla. Mutta omassa elämässäni on ollut samaan aikaan kriisi, vakava sairaus perheessä, tuolloin olen huutanut Jumalan puoleen joka ikinen vuorokauden hetkenä. Tuolloin Jumala on ilmestynyt, Hän tasaa puntit siten, että mitä vaikeampi elämäntilanne, sitä suurempi Hänen läsnäolonsa. Mutta nämä asiat eivät lähde omasta itsestä, eikä niitä voi pusertaa itsestä ulos. Asia on myös pelottava. Kun Jumala ilmestyy, ainakin itselleni tulee ensimmäisenä pelko, tai huoli omasta puhtaudesta ja syntisyydestä. Toisaalta sydämessä on ilo ja rauha, mutta jos sinulle näytetään yksityiskohtaisia asioita toisen ihmisen elämästä jaettavaksi tälle toiselle ihmiselle, se on vähän kuin seuraisi tapahtumaa itsekin ulkopuolisena, ja itsekin hämmästyy siitä voimasta, jolla Jumala ilmestyy. Jumalan voimakas ilmestyminen pelottaa aina ensin, vasta kun asiasta toipuu hiukan, tulee ilo ja rauha. Ilman Jeesusta kukaan meistä ei kestäisi Jumalan edessä. En ole mitenkään vahva kristitty, käyn toki seurakunnassa, mutta ongelmia on tullut omaan uskonelämään. Välirikkoa ihmisten kanssa, joihin on pettynyt. Luulisi, että on helppoa sopia oman riitapuolen kanssa, mutta jos saa selville, että omaa lasta on käytetty seksuaalisesti hyväksi silloin kun tämä oli vielä alaikäinen, on aika vaikea antaa sydämessään anteeksi tekijälle. Olen antanut anteeksi, mutta lapseni vuoksi en voi olla tuohon ihmiseen minkäänlaisessa yhteydessä. Onneksi lapseni on nyt täysi-ikäisenä avatunut minulle ja paljastanut kuitenkin asian, samalla selvisi, miksi hänen murrosikänsä oli niin myrskyisä ja vaikea, vaikka kotona piti kaiken olla hyvin. Mutta tälläkin tavalla Saatana estää meitä uskovaisia ottamasta omaa asemaamme.

      • UskonVeliMies

        Mutta ei siinä ole mitään erikoista, jos Jumala ilmestyy. Hän tulee ilmestymään ihan jokaiselle ihmiselle jossakin vaiheessa elämää, tai kuoleman jälkeen viimeistään. Hän ilmestyy siis jokaiselle ihmiselle, sitä kannattaa miettiä ja se kohtaaminen on aina aluksi pelottava, ainoa keino selvitä siitä kohtaamisesta on Jeesuksen veren suojassa. Nyt kannattaa tehdä parannus ja pyytää syntejä anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.


      • TohtoriHoax
        UskonVeliMies kirjoitti:

        Mutta ei siinä ole mitään erikoista, jos Jumala ilmestyy. Hän tulee ilmestymään ihan jokaiselle ihmiselle jossakin vaiheessa elämää, tai kuoleman jälkeen viimeistään. Hän ilmestyy siis jokaiselle ihmiselle, sitä kannattaa miettiä ja se kohtaaminen on aina aluksi pelottava, ainoa keino selvitä siitä kohtaamisesta on Jeesuksen veren suojassa. Nyt kannattaa tehdä parannus ja pyytää syntejä anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.

        Kauhea tapa nähdä elämä. Jeesusta ja verta vain kaikkialla. Hyi olkoon miten iljettävää!


      • dädislittle
        TohtoriHoax kirjoitti:

        Kauhea tapa nähdä elämä. Jeesusta ja verta vain kaikkialla. Hyi olkoon miten iljettävää!

        Uskonnollist farisealaisuut riittää, mut iskän kans ei puhuta verest, vaan lapseudest, rakkaudest, sun unelmist ja perinnöst, jonk voidellut saava. Päästäkses iskän lapseks sun tulee vain hylätä kaik entinen opetus ja oll valmis hyppää virtaa, vaik pelottas ja vaik ois iha pimeä. Valtavii lupauksi isän sydämell lapsillee, sä tuut hallitsee, sä tuut valtaamaa, sä oot valittu ase tät aikaa varte! Me ollaan pää, eikä häntä!


      • IhanPihallaOlet
        dädislittle kirjoitti:

        Uskonnollist farisealaisuut riittää, mut iskän kans ei puhuta verest, vaan lapseudest, rakkaudest, sun unelmist ja perinnöst, jonk voidellut saava. Päästäkses iskän lapseks sun tulee vain hylätä kaik entinen opetus ja oll valmis hyppää virtaa, vaik pelottas ja vaik ois iha pimeä. Valtavii lupauksi isän sydämell lapsillee, sä tuut hallitsee, sä tuut valtaamaa, sä oot valittu ase tät aikaa varte! Me ollaan pää, eikä häntä!

        Ilman verenvuodatusta ei tapahdu anteeksiantamista. Hepr. 9:22

        Veretön evankeliumi ei ole kristillistä!


      • Vedenjuoja

        Paska uskonto! Verellä kyllästetty hyi helevetti


      • Tuomiot.Tulossa.Varmasti
        TohtoriHoax kirjoitti:

        Kauhea tapa nähdä elämä. Jeesusta ja verta vain kaikkialla. Hyi olkoon miten iljettävää!

        Sinunkin syntisi on iljettävää Jeesuksen silmissä.


      • uskonvelimiehelle

        Entä jos ensi alkuun opettelist kappalejakoa ..:::))
        Teksti kyllä kertoo näiden "profeettojen" tasosta aika paljon, yhteenpötköönvaankaikkikylläjumalanytpuhuuvaanentiedänäinkökuitenkinunta..:::))))


      • Hihukki
        TohtoriHoax kirjoitti:

        Kauhea tapa nähdä elämä. Jeesusta ja verta vain kaikkialla. Hyi olkoon miten iljettävää!

        Jeesuksen veri oli se, että Hänet mestattiin, Hänen verensä vuosi, Graalin maljaan. Ja ehtoollinen on tilanne, jossa tunnemme hänet, ja se sovittaa syntejämme, mutta en minä esim. ole käynyt monasti ehtoollisella, hyvä jos kerran vuodessa?!


      • LakiV
        Tuomiot.Tulossa.Varmasti kirjoitti:

        Sinunkin syntisi on iljettävää Jeesuksen silmissä.

        Jeesuksen silmissä iljettävä? Jeesus nauraa, en olisi syntynyt ihmiseksi edes, ellei teillä olisi ollut syntejä, jotka "minä"(HÄN!) sovitin, myöhemmin tulette tarvitsemaan minua muuhunkin. Älkää jatkuvasti tehkö syntejä, ettette jäisi vain ristinsä juurelle, koettakaa jo päästä elämäänkin kiinni. Olkaa siellä silti niin kauan, kun itkette syntejänne, mutta milloin uskotte että ne on kaikki jo sovitettu."SE, on täytetty!" Mikä se, no, sen kun tietäis....


      • LakiV kirjoitti:

        Jeesuksen silmissä iljettävä? Jeesus nauraa, en olisi syntynyt ihmiseksi edes, ellei teillä olisi ollut syntejä, jotka "minä"(HÄN!) sovitin, myöhemmin tulette tarvitsemaan minua muuhunkin. Älkää jatkuvasti tehkö syntejä, ettette jäisi vain ristinsä juurelle, koettakaa jo päästä elämäänkin kiinni. Olkaa siellä silti niin kauan, kun itkette syntejänne, mutta milloin uskotte että ne on kaikki jo sovitettu."SE, on täytetty!" Mikä se, no, sen kun tietäis....

        Amen.

        Hinta on maksettu.

        http://bibelfokus.se/fi/node/269

        "Se on täytetty."

        https://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0


      • LakiV

        Joo, mutta mitä te "Profeetat" siihen sanotte, että "Lain ja profeettojen aika kesti vain Johannes Kastajaan asti, siitä lähtien on julistettu hyvää sanomaa JUMALAN VALTAKUNNASTA, ja jokaisen on tultava siihen sisälle"(Jeesuksen sanomana). Muhammed sanoi olevansa "viimeinen profeetta, heidän sinettinsä". Ja Nostradamus oli viimeinen kristinuskossa, joka oikeasti oli riittävän kuuluisa, ollakseen profeetta. Emme me mitään ennustuksia tarvitse, koska Jeesuksen opetus oli myös, että "Eläkää päivä kerrallaan, kukaan ei murehtimalla tulevaa pidentää elämäänsä edes kyynärän vertaa!" Toki apostolit puhuivat profeetallisesta hengestä, mutta he eivät ehkä vain muistaneet, mitä Jeesus sanoi.


      • Setä.neuvoo
        LakiV kirjoitti:

        Joo, mutta mitä te "Profeetat" siihen sanotte, että "Lain ja profeettojen aika kesti vain Johannes Kastajaan asti, siitä lähtien on julistettu hyvää sanomaa JUMALAN VALTAKUNNASTA, ja jokaisen on tultava siihen sisälle"(Jeesuksen sanomana). Muhammed sanoi olevansa "viimeinen profeetta, heidän sinettinsä". Ja Nostradamus oli viimeinen kristinuskossa, joka oikeasti oli riittävän kuuluisa, ollakseen profeetta. Emme me mitään ennustuksia tarvitse, koska Jeesuksen opetus oli myös, että "Eläkää päivä kerrallaan, kukaan ei murehtimalla tulevaa pidentää elämäänsä edes kyynärän vertaa!" Toki apostolit puhuivat profeetallisesta hengestä, mutta he eivät ehkä vain muistaneet, mitä Jeesus sanoi.

        Hepreassa Tanak on sana, jota on muodostettu kuin akronyymiksi sanoista Tooraa, Neviim, ve Ketuviim. Eli laki, profeetat, ja kirjoituksia (sekalaisia).

        Tanak on sana, joka tarkoittaa juutalaisuskonnon Raamattua, eli kristinuskon Vanhaa Testamenttia.

        Väite, että "laki ja profeetat" oli ajankohtaista vain Johannes Kastajaan asti, voidaan tulkita näin, että pappeudessa on tapahtunut muutos, kuten Heprealaiskirje selostaa.

        Vaikka Israel edelleen on valittu kansa (Room 11), niin kuitenkin kristityt ovat Uuden Testamentin ajan pappeja (1. Kor 12-14 ym).

        Tyydyttikö vastaus? Että "laki ja profeetat" on joissain kohdissa fraasi, jolla tarkoitetaan Vanhaa Testamenttia, eli nk. Vanhaa liittoa?

        Emmehän me nyt matkusta vuosittain pääsiäistä viettämään Jerusalemiin, taikka vietä juutalaisten kalenterin juhlia? Vaan on Uuden Testamentin ajan uusi järjestys. Ei se poissulje armolahjoja, joita uskovilla on, Room 12.


      • LakiV kirjoitti:

        Joo, mutta mitä te "Profeetat" siihen sanotte, että "Lain ja profeettojen aika kesti vain Johannes Kastajaan asti, siitä lähtien on julistettu hyvää sanomaa JUMALAN VALTAKUNNASTA, ja jokaisen on tultava siihen sisälle"(Jeesuksen sanomana). Muhammed sanoi olevansa "viimeinen profeetta, heidän sinettinsä". Ja Nostradamus oli viimeinen kristinuskossa, joka oikeasti oli riittävän kuuluisa, ollakseen profeetta. Emme me mitään ennustuksia tarvitse, koska Jeesuksen opetus oli myös, että "Eläkää päivä kerrallaan, kukaan ei murehtimalla tulevaa pidentää elämäänsä edes kyynärän vertaa!" Toki apostolit puhuivat profeetallisesta hengestä, mutta he eivät ehkä vain muistaneet, mitä Jeesus sanoi.

        Raamattu riittää. Herraan luottava ihminen pelastuu, vaikka hän asuisi korvessa näkemättä kirkontorneja tai pastoreita:)

        5Moos 8:3 Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää, ja hän antoi sinulle mannaa syödä, jota et ennen tuntenut ja jota eivät isäsikään tunteneet, opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee. 8:4 Sinun vaatteesi eivät kuluneet yltäsi, eivätkä sinun jalkasi ajettuneet näinä neljänäkymmenenä vuotena.


    • heitäonmonia

      Nimim. Uskonvelimies kirjoitti hyvin koskettavasti omista kokemuksistaan. Uskottavaksi ja raitishenkiseksi viestin tekee se, että samalla kirjoittaja jakaa omia vaikeita kokemuksiaan, joita Jeesuksen seuraamiseen vääjäämättä kuuluu. Tuodessaan julki myös oman heikkoutensa Uskonvelimies kulkee samaa tietä kuin mitä apostoli Paavali kulki; hän koki heikkoutta, vaikk eli Pyhän Hengen täyteydessä.

      1.Korinttolaiskirje 2:3 "Ja ollessani teidän tykönänne minä olin heikkouden vallassa ja pelossa ja suuressa vavistuksessa."

      Usein kuulee puhuttavan siitä, kuinka me kristityt rakastamme toisiamme ja saamme kokea yhteyttä seurakunnassa.

      Uskonvelimies kirjoittaa kipesti kokemuksistaan uskovien yhteydessä: "Välirikkoa ihmisten kanssa, joihin on pettynyt." Me Jeesuken seuraajat joudumme vääjäämättä pettymään moniin ihmisiin - varmasti myös itseemme, kun emme osaa tai pysty toimimaan niin hyvin ja oikein kuin haluaisimme. Uskoviin pettymisessä on kuitenkin hyvin vakavapuolensa.
      Ensiksikin kaikki uskoviksi kutsuttavat eivät ole lainkaan Jeesuksen omia, vaan ainoastaan uskonnollisia ihmisiä. Paavali nimittää tuollaisia seurakunnassa uskovan nimekkäällä kulkevia valheveljiksi.

      2.Korinttolaiskirje 11:26 "olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, VAAROISSA VALHEVELJIEN KESKELLÄ."

      Toiseksi seurakunnassa on kristittyjä, jotka eivät ojentaudu elämässään, sanoissaan ja teoissaan Raamatun Sanan mukaan. Kuinka toivoisinkaan, että he olisivat vain tilapäisesti langenneessa tilassaan ja kerran tekisivät parannusta ja palaisivat seuraamaan Herraamme ja Vapahtajaamme. Me petymme moniin uskoviin yksinkertaisesti siitä syystä, että me odatamme uskovien olevan rehellisiä ja rakkaudellisia - ystäviä, jotka ovat meidän puolellamme. Hyvin usein näin ei kuitenkaan ole. Paavali kohtasi kristittyjä, jotka elivät aivan toisin kuin hän saattoi oottaa.

      2.Tim. 2:17 "ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus"

      Uskonvelimies ei käsitellyt varsinaisesti ketjun aihetta, eli millainen on profeetta. Minullakin on tiedon sanojen armolahja, mutta se ei tee minusta eikä kenestäkään muustakaan vielää profeettaa. Olen toiminut myös julistajana ja usein Pyhä Henki on tullut julistukseen hyvin vahvasti niin, että saarna on erityisellä tavalla koskettanut osaa kuulijoista. Sekään ei tee minusta vielä profeettaa, minulla on vain julistukseen liittyvä armolahja. Kirjoitin ymmärrykseni mukaan jo aikaisemmin, mitä minulle merkitsee sana "profeetta", joten en siihen enää tässsä viestissä palaa.

      Uskonvelimiehen tavoin olen kokenut suurta pettymystä ja petetyksi tulemista juuri ns. uskovien taholta. Arvelen, että olen kohdannut Paavalin mainitsemia valheveljiä. Olen menettnyt työni, toimeentuloni ja kotini noissa myrskyissä. Ahdistuksen ja masennuksenkin ajat ovat minulle tuttuja - kuten ne olivat tuttuja myös Paavalille. Vain harvat kristityt haluavat lopulta elää ja ojentautua Jumalan Sanan mukaan; suurin osa meistä haluaa mieluummin helpon ja onnellisen elämän.

      2.Tim. 3:12 "Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi."

      Mitä enemmän Kristusta, mitä enemmän armoa, sitä enemmän haluat seurata Jeesusta, maksoi mitä maksoi. Jumalan rakkaus ja armo kutsuu meitä elämään Herrallemme mieleistä elämää, vaikka se johtaa myös kärsimyksiin ja valitettavan usein myös suuriin ahdistuksiin siellä, minne niiden ei pitäisi kuulua: seurakunnassa.

      Tiit. 2:11 "Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa"

      • UskonVeliMies

        Olipa ilahduttavaa lukea raikasta tekstiäsi. Minulla ei ole minkäänlaista hinkua profeetaksi eikä opettajaksi, koska Raamattu opettaa näin:
        Jaak. 3:1 Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

        Me olemme kaikki veljiä, ja johtajamme ovat palvelijoitamme. Kaikki on toisin kuin maailmassa. Valitettavasti maailmallinen johtajanäkemys on saanut sijaa suurimmassa osassa seurakuntia. Olen täysin tyytyväinen maalliseen työhöni, ja minulla olisi mielessä montakin hyvää suunnitelmaa elämääni varten. Niihin suunnitelmiin ei kuulu profeettana eikä opettajana toimiminen. Mutta kuitenkin, kun elämässäni alkaa menemään vaikeasti ja minun on pakko huutaa Herran puoleen, koen että hän alkaa käyttämään minua kuten Hän tahtoo, eikä kuten itse olin suunnitellut. Tosin sillä hetkellä ymmärrän, että se on parasta mitä minulle voi koskaan tapahtua: olla Jumalan tahdossa.

        Minä tavallaan osittain pelkäänkin Jumalan tahtoon menemistä, koska sen mukana seuraa yleensä vaikeuksia elämään. Mutta silloin tuntuu kuin ne vaikeudet olisivat vain silmänlumetta tai harhaa, Herra johdattaa niiden vaikeuksien läpi voittoon, kunhan luottaa Jumalaan ja pysyy Hänen yhteydessään.

        Olen itse liian heikko taipuakseni Jumalan tahtoon, en myöskään kaipaa elämääni vaikeuksia, jotka taivuttavat minut Jumalan puoleen. Vain Jumala voi minua auttaa. Pyydänkin rukousta puolestani, että Jumalan tahto ja suunnitelma toteutuisi elämässäni, Hän vieköön alkamansa HYVÄN työn päätökseen.

        Isä, olen tehnyt syntiä sinua vastaan. Anna anteeksi, teen parannuksen, pesköön Jeesuksen veri kaikki syntini pois. Kiitos Jeesus, Kiitos rakas Isä! Rakastan sinua Isä! Rakastan Sinua Jeesus! Tahdon seurata sinua Herra, minne ikinä johdatatkin, anna minulle voimaa suorittaa kaikki, mitä olet varalleni suunnitellut, ja anna voimaa seistä pystyssä viimeiseen elinpäivääni saakka. Aamen.


      • Uskovia.näyttäävieläolev

        Tapahtukoon Hänen paras Tahtonsa, rukouksesi kohdalla, JEESUKSEN NIMESSÄ! Olet perille menossa, kiitos Herralle sinusta, Hän on heikoissa Väkevä!


      • Uskovia.näyttäävieläolev kirjoitti:

        Tapahtukoon Hänen paras Tahtonsa, rukouksesi kohdalla, JEESUKSEN NIMESSÄ! Olet perille menossa, kiitos Herralle sinusta, Hän on heikoissa Väkevä!

        Biblia (1776) Ainoalle viisaalle Jumalalle, meidän Vapahtajallemme, olkoon kunnia, ja majesteetti, ja valta, ja voima, nyt ja kaikessa ijankaikkisuudessa, amen!

        https://www.youtube.com/watch?v=NLjXt7KxD4c


      • LakiV

        Seurakunnassa? "Tämä on Herran temppeli, tämä on Herran Temppeli" - älkää sitä hokeko, kai muistatte miten tuon VT:n profeetan juttu jatkui? Alussa seurakunta oli kodeissa kokoontumista, ja jos Temppeliin, konkreettisesti haluaa, niin siellähän Elvistellään vain vaattein, köyhät joutuu nukkavieruina häppeemään ja tilanne se tavallinen, maallinen, että ken on massa kaunehin, ja kuullaan, joku tuttu ja turvallinen puhe, ja ehkä muutama musiikkiesitys. Jos joskus joku uskaltautuu profetoimaan, niin sillehän pitää aina olla selittäjä? Milloin vain alatte etsiä todellista uskovien yhteyttä, tämän sijaan? Keskustelujako? No, niitä pitää välttää, koska se on sen "Azazeelin eksytys"? Ruokailuja? No sen minäkin tajuan:-) Mutta PELEJÄ! Vain Lasten kaltaisten on Jumalan Valtakunta? Köyhä on vielä nykyinen palveluksemme.


      • "Lasten kaltaisten on Jumalan Valtakunta? Köyhä on vielä nykyinen palveluksemme."

        Amen.

        Matteuksen evankeliumi:
        18:1 Sillä hetkellä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?"
        18:2 Niin hän kutsui tykönsä lapsen, asetti sen heidän keskellensä
        18:3 ja sanoi: "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan.
        18:4 Sentähden, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, se on suurin taivasten valtakunnassa.
        18:5 Ja joka ottaa tykönsä yhden tämänkaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut.
        18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
        18:7 Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!

        VIETTELYKSET TULIVAT jälkikristilliseen maailmaan.


        http://bibelfokus.se/node/77

        VÄÄRÄ KÄNNI

        http://www.bibelfokus.se/fi/node/236


      • Setä.neuvoo
        LakiV kirjoitti:

        Seurakunnassa? "Tämä on Herran temppeli, tämä on Herran Temppeli" - älkää sitä hokeko, kai muistatte miten tuon VT:n profeetan juttu jatkui? Alussa seurakunta oli kodeissa kokoontumista, ja jos Temppeliin, konkreettisesti haluaa, niin siellähän Elvistellään vain vaattein, köyhät joutuu nukkavieruina häppeemään ja tilanne se tavallinen, maallinen, että ken on massa kaunehin, ja kuullaan, joku tuttu ja turvallinen puhe, ja ehkä muutama musiikkiesitys. Jos joskus joku uskaltautuu profetoimaan, niin sillehän pitää aina olla selittäjä? Milloin vain alatte etsiä todellista uskovien yhteyttä, tämän sijaan? Keskustelujako? No, niitä pitää välttää, koska se on sen "Azazeelin eksytys"? Ruokailuja? No sen minäkin tajuan:-) Mutta PELEJÄ! Vain Lasten kaltaisten on Jumalan Valtakunta? Köyhä on vielä nykyinen palveluksemme.

        Tuota Raamatun kohtaa voidaan tulkita, kääntää, ymmärtää seuraavasti: älkää uskoko valheen sanoihin, kun sanotaan, Herran temppeli, Herran temppeli, Herran temppeleitä kaikki nämä.

        KJV:ssä tuo on melko hyvin käännetty.

        Jos tuota kohtaa ajatellaan tarkemmin, vain yksi temppeli Jerusalemissa oli aito. Nykyään UT selostaa, että Herran temppeliä ovat (oikeat) uskovat. Lahkoissa on harhaoppeja. Lahkot ovat syntiä, Gal 5.

        On Paavin lahko, Lutherin lahko jne.

        Mielestäni uskontunnustukset ovat vajavaisia. Niillä ei välttämättä pysty seulomaan, kuka on oikea uskova. Mielestäni oikeaan oppiin kuuluu periaate Ef 2 -luvusta, pelastus yksin armosta uskon kautta ILMAN TEKOJA.

        Efesolaiskirje antaa ymmärtää, että kristittyjen tulisi pyrkiä ykseyteen.


    • heitäonmonia

      Rakas veljeni UskonVeliMies Herrassa!

      Kirjoitit: "Minä tavallaan osittain pelkäänkin Jumalan tahtoon menemistä, koska sen mukana seuraa yleensä vaikeuksia elämään."
      Jakamasi tunne on Jeesuksen seuraajille ja tehtäviin valmistautuville hyvin tuttu. Usein koemme suurta arkuutta uusissa tilanteissa. Paavali oli erittäin avoin ja hän usklaksi tuoda ulki myös oman pelkonsa.

      2.Korinttolaiskirje 7:5 "Sillä ei Makedoniaan tultuammekaan lihamme saanut mitään rauhaa, vaan me olimme kaikin tavoin ahdistetut: ulkoapäin taisteluja, sisältäpäin PELKOA."

      Paavali eli Jeesuksen rakkaudessa ja Hänen armossaan, mutta tunteitaan hän ei voinut kieltää. Pelon tunne on uskoville hyvin inhimillistä, kuten se oli oli Paavalillekin. Meillä ei kuitenkaan ole Kristuksessa pelkoa siitä, että syntiemme tähden joutuisimme rangaistavaksi ja sen tähden Raamattu sanookin rakkauden poistavan rangaistuksen pelon. Tunnustaessaan pelkonsa Paavali puhuu sisällään olevasta pelon tunteesta ja sen on eri asia. Jumala vakuuttaa meitä kaikkia, että synnistä seuraavaa rangaistusta meidän ei tarvitse pelätä, sillä Kristus kärsi rangaistuksen ristillä meidän edestämme.

      1.Joh 4:18 "Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on RANGAISTUSTA; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa."

      Olet erittäin oikeassa siinä, että kukaan, jota Jumala vetää opettajaksi tai julistajaksi, ei halua itse alun perin siihen pyrkiä. Tehtävää varten Jumala ottaa kouluunsa ja vie tyhjentymisen tietä, jollaista me emme itse halua. On paljon julistajia, jotka julistavat korvasyyhyyn ja toistavat rakkaudellisia ja armorikkaita sanoja, joka vetoaa kuulijoihin. On kuitenkin muistettava, että myös koko maailma haluaa rakkautta ja hyväksyntää ja kuulla sellaista sanomaa. Rakkaudellinen julistus voi olla myös aivan maallinen ilman Pyhää Henkeä. Jumalanpelko ja pyhä arkuus puuttuvat ja puhuja etsii omaa suosiotaan ja sen hän myös kuulijoiltaan saa.

      1.Johanneksen kirje 4:5 "He ovat maailmasta; sen tähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä."

      Olet oikeassa siinä, että Jumala tekee meissä heikoiksi itsemme kokevissa omaa työtään ja Hänelle kuuluu kaikesta kunnia. Itseään korottava, omissa voimantunnossaan oleva ei voi omia itselleen seuraavaa Jumalan Sanaa. Kuitenkikn Jumala on sen sanonut ja se on totta. Herra on heikoissa väkevä:

      2.Korinttolaiskirje 12:10 "Sen tähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä."

      • Setä.neuvoo

        Eihän tuossa ole mitään järkeä, että eivät tahdo opettajiksi ne, jotka Jumala siihen johdattaa. Minua on kyllä kutsuttu kauan sitten opettamaan, vaikka minulla ei ole mitään mielenkiintoa luennoida kellekään mitään. Lapsuudessa opin vihaamaan opettajia. Lahkoissa olen ihmetellyt, miten perverssi järjestys, että joku hölöttää muille 1-2 tuntia ja muut kiemurtelevat kovalla penkillä peräpää kipeänä.

        Että eihän se mitään seurakuntayhteyttä ole. Eivät siinä ihmiset kohtaa ja keskustele. Päinvastoin, tilaisuuden lopussa kukin ryntää kiireesti jonnekin. Järjestys on kuin suunniteltu estämään oikeaa järjellistä ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta!

        Raamatun mukaan Jumala vaikuttaa tahtomista ja tekemistä, Fil 2. Eli jos minua kutsuttiin muka Pyhän hengen mukaisesti puhuen, niin miksei minulle sama henki ollut sanonut asiasta mitään, tai vaikuttanut sitä tahtomista?

        Kyseinen lahko, jonka äärelle kutsuttiin, oli silloin ja on edelleenkin harhaoppinen/pelagiolainen. Julistin, että Jumala hävittää heidän lahkonsa.


      • Setä.neuvoo kirjoitti:

        Eihän tuossa ole mitään järkeä, että eivät tahdo opettajiksi ne, jotka Jumala siihen johdattaa. Minua on kyllä kutsuttu kauan sitten opettamaan, vaikka minulla ei ole mitään mielenkiintoa luennoida kellekään mitään. Lapsuudessa opin vihaamaan opettajia. Lahkoissa olen ihmetellyt, miten perverssi järjestys, että joku hölöttää muille 1-2 tuntia ja muut kiemurtelevat kovalla penkillä peräpää kipeänä.

        Että eihän se mitään seurakuntayhteyttä ole. Eivät siinä ihmiset kohtaa ja keskustele. Päinvastoin, tilaisuuden lopussa kukin ryntää kiireesti jonnekin. Järjestys on kuin suunniteltu estämään oikeaa järjellistä ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta!

        Raamatun mukaan Jumala vaikuttaa tahtomista ja tekemistä, Fil 2. Eli jos minua kutsuttiin muka Pyhän hengen mukaisesti puhuen, niin miksei minulle sama henki ollut sanonut asiasta mitään, tai vaikuttanut sitä tahtomista?

        Kyseinen lahko, jonka äärelle kutsuttiin, oli silloin ja on edelleenkin harhaoppinen/pelagiolainen. Julistin, että Jumala hävittää heidän lahkonsa.

        Setä: "Kyseinen lahko, jonka äärelle kutsuttiin, oli silloin ja on edelleenkin harhaoppinen/pelagiolainen. Julistin, että Jumala hävittää heidän lahkonsa."

        Tuostapa muistin Miikan. Hän ei puhunut ihmisten korvasyyhyyn.

        1Kun:
        22:26 Mutta Israelin kuningas sanoi: "Ota Miika ja vie hänet takaisin Aamonin, kaupungin päällikön, ja Jooaan, kuninkaan pojan, luo.
        22:27 Ja sano: 'Näin sanoo kuningas: Pankaa tämä vankilaan ja elättäkää häntä vaivaisella vedellä ja leivällä, kunnes minä palaan voittajana takaisin.'"
        22:28 Miika vastasi: "Jos sinä palaat voittajana takaisin, niin ei Herra ole puhunut minun kauttani." Ja hän sanoi vielä: "Kuulkaa tämä, kaikki kansat."
        22:29 Niin Israelin kuningas ja Joosafat, Juudan kuningas, menivät Gileadin Raamotiin.
        22:30 Ja Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Täytyypä pukeutua tuntemattomaksi, kun käy taisteluun, mutta ole sinä omissa vaatteissasi." Ja Israelin kuningas pukeutui tuntemattomaksi ja kävi taisteluun.
        22:31 Mutta Aramin kuningas oli käskenyt sotavaunujen päälliköitä, joita hänellä oli kolmekymmentä kaksi, sanoen: "Älkää ryhtykö taisteluun kenenkään muun kanssa, olkoon alempi tai ylempi, kuin ainoastaan Israelin kuninkaan kanssa."
        22:32 Kun sotavaunujen päälliköt näkivät Joosafatin, ajattelivat he: "Tuo on varmaankin Israelin kuningas", ja kääntyivät hyökkäämään häntä vastaan. Silloin Joosafat huusi.
        22:33 Kun sotavaunujen päälliköt näkivät, ettei se ollutkaan Israelin kuningas, vetäytyivät he hänestä pois.
        22:34 Mutta eräs mies, joka oli jännittänyt jousensa ja ampui umpimähkään, satutti Israelin kuningasta vyöpanssarin ja rintahaarniskan väliin. Niin tämä sanoi vaunujensa ohjaajalle: "Käännä vaunut ja vie minut pois sotarinnasta, sillä minä olen haavoittunut."
        22:35 Mutta kun taistelu sinä päivänä yltyi yltymistään, jäi kuningas seisomaan vaunuihinsa, päin aramilaisia. Illalla hän kuoli; ja verta oli vuotanut haavasta vaununpohjaan.
        22:36 Ja auringon laskiessa kaikui kautta sotajoukon huuto: "Joka mies kaupunkiinsa! Joka mies maahansa!"
        22:37 Näin kuoli kuningas, ja hänet vietiin Samariaan; ja kuningas haudattiin Samariaan.


    • 55vnsinut

      Nut on niin monta nuoruutensa vaimon jättänegitä tai muuten naisissa sekoilleita ja sitten uusia vaimoja ottaneita puhujia. Hyi.

      • Uuttavoimaa

        Totisesti, vanha vaimo käy happamaksi, eikä se kelpaa enää mihinkään. Silloin mieli janoaa uutta, nuorta ja virvoittavaa vaimoa. Vanha heitetään ulos itkemään ja kiristelemään hampaitaan.


      • LakiV

        Joo, mutta jos naisilla ja miehellä on järkeä päässä, he jättävät eronneen seuraavalla kerralla ilman, koska kuka nyt eronnutta huolisi, sehän todennäköisesti eroaa vain uudestaan?
        Jeesus sanoi, ettei leskeä saa kukaan enää naida, jos se on itse ottanut eron, eikä ex-miehensä edes kuollut. Osapuilleen samoin sanoi Paavali, mutta ilmeisesti Paavali antaisi luvan mennä erokirjojenkin jälkeen uusiin naimisiin? Tietysti jos eronnut pari on siinä määrin SAMANLAINEN; että molemmat eroavat yhtä soittoa, niin siinä menee tsoin maine ja rahat hukkaan, mutta okei, saahan siinä kokeilla montaakin puolisoa.


    • EiHyvinMeneProfeetoilla

      Paljon puhutaan profeetoista ja profetoinnista, mutta näytöt puuttuvat 100%:sti.

      Edes pienintäkään tuotevastuulain edellyttämää vastinetta isoille puheille ja lupauksille ei ole. Jos myisi käytettyjä auroja yhtä heppoisin perustein, viettäisi petoksesta tuomittuna lopun ikäänsä tiilenpäitä lukemassa :-)

      Uskonnon varjolla saa näemmä puhua ihan mitä vaan soopaa.

      • EI.PYHÄÄ.KOIRILLE

        Jumala vaikenee epäuskoisten kohdalla.


      • HoseeHalapenjo
        EI.PYHÄÄ.KOIRILLE kirjoitti:

        Jumala vaikenee epäuskoisten kohdalla.

        Olisiko sananpaikkaa väitteen tueksi? Sellaiset kohdat, kuten 5. Moos. 18:12 tai 2. Moos. 4:1-5 antavat ymmärtää, että todistutaakka on profeetalla. Ei muuta kuin muuttamaan keppejä käärmeiksi.


      • HiljaisuusPyhänEdessä

        "Heidän epäuskonsa tähden Hän ei tehnyt siellä monta VOIMALLISTA tekoa."(Matt.13:58 Rk38)

        JEESUS, vaikka oli Hengessään JUMALA profeetan taakkakin harteillaan, vaikeni tekojensa kohdalla Nazaretissa.


      • HoseeHalapenjo
        HiljaisuusPyhänEdessä kirjoitti:

        "Heidän epäuskonsa tähden Hän ei tehnyt siellä monta VOIMALLISTA tekoa."(Matt.13:58 Rk38)

        JEESUS, vaikka oli Hengessään JUMALA profeetan taakkakin harteillaan, vaikeni tekojensa kohdalla Nazaretissa.

        Surkea yritys. Jeesus todisti itsestään tunnusteoin monissa muissa tilanteissa. Se, että Hän jätti Nasaretissa ihmeet vähemmälle, ei merkitse kokonaiskuvassa mitään.


      • HoseeHalapenjo kirjoitti:

        Surkea yritys. Jeesus todisti itsestään tunnusteoin monissa muissa tilanteissa. Se, että Hän jätti Nasaretissa ihmeet vähemmälle, ei merkitse kokonaiskuvassa mitään.

        Oikaisen hieman asian todellisuuteen. Jeesuksen JUMALA oli taho, joka teki kaikki tunnusteot ja ihmeet Jeesuksen KAUTTA. Siis todistaakseen KAIKKI Jeesuksen puheet totuudeksi. Siis JUMALAN oli välttämätöntä todistaa mitä Jeesus JUMALAN Poikana opetti ja toi esille lähettäjästään JUMALASTA.

        22. Te Israelin miehet, kuulkaa nämä sanat: Jeesuksen, Nasaretilaisen, sen miehen, josta Jumala todisti teille voimallisilla teoilla ja ihmeillä ja merkeillä, joita Jumala hänen kauttansa teki teidän keskellänne, niinkuin te itse tiedätte,

        Niin, ja erikoisesti tiedon ihmiselle, miten vain ja ainoastaan hänen / Jeesuksen kautta voi ihminen lähestyä totista JUMALAA. Juutalaisille tämä oli mieletön ajatus.


      • HoseeHalapenjo

        Ja muuten; häiritsee toden teolla, että kun nykypäivän "profeettoja" aletaan vaatia tilille, vedetään heti jeesuskortti pakasta, että "Jeesuskin sitä ja Jeesuskin tätä." Eivät nämä "profeetat" ole mitään jeesuksia!


      • HoseeHalapenjo
        markkulievonen kirjoitti:

        Oikaisen hieman asian todellisuuteen. Jeesuksen JUMALA oli taho, joka teki kaikki tunnusteot ja ihmeet Jeesuksen KAUTTA. Siis todistaakseen KAIKKI Jeesuksen puheet totuudeksi. Siis JUMALAN oli välttämätöntä todistaa mitä Jeesus JUMALAN Poikana opetti ja toi esille lähettäjästään JUMALASTA.

        22. Te Israelin miehet, kuulkaa nämä sanat: Jeesuksen, Nasaretilaisen, sen miehen, josta Jumala todisti teille voimallisilla teoilla ja ihmeillä ja merkeillä, joita Jumala hänen kauttansa teki teidän keskellänne, niinkuin te itse tiedätte,

        Niin, ja erikoisesti tiedon ihmiselle, miten vain ja ainoastaan hänen / Jeesuksen kautta voi ihminen lähestyä totista JUMALAA. Juutalaisille tämä oli mieletön ajatus.

        Huoh. Jeesus todisti itse itsestään. Lue Joh. 8, erityisesti jae 8.


      • HoseeHalapenjo kirjoitti:

        Surkea yritys. Jeesus todisti itsestään tunnusteoin monissa muissa tilanteissa. Se, että Hän jätti Nasaretissa ihmeet vähemmälle, ei merkitse kokonaiskuvassa mitään.

        Ilmeisesti Raamatussa on suppea otos Jeesuksen toiminnasta.

        Joh. 21:25 On paljon muutakin, mitä Jeesus teki; ja jos se kohta kohdalta kirjoitettaisiin, luulen, etteivät koko maailmaan mahtuisi ne kirjat, jotka pitäisi kirjoittaa.


      • Setä.neuvoo
        HiljaisuusPyhänEdessä kirjoitti:

        "Heidän epäuskonsa tähden Hän ei tehnyt siellä monta VOIMALLISTA tekoa."(Matt.13:58 Rk38)

        JEESUS, vaikka oli Hengessään JUMALA profeetan taakkakin harteillaan, vaikeni tekojensa kohdalla Nazaretissa.

        Ei tehnyt MONTA voimallista tekoa.

        Ei väitetty Raamatussa, etteikö silläkin seudulla JOTAIN olisi tehnyt, eikö totta?


      • HiljaisuusPyhänEdessä

        Selkeästi JOTAIN Jeesus sielläkin teki, muttei MONTA. Eli ei ehkä tullut Kirjoitetuksi..
        Suurin ihme kuitenkin on ihmisen uudestisyntymä, uuden luomuksen ilmestyminen ja vanhan katoaminen!

        Rasittavaa muuten koko 'ihmekeskeisyys'. JEESUS on Ihme, se että Hänen kauttaan on uudestisyntyneellä pääsy Kaikkeinpyhimpään..jossa Isä kuulee rukoilijaa. Kyllä tietenkin kuulee totiset sydämen jupinat vaikka bussissa..mutta Kaikkeinpyhimmässä on erikoisvastaanotto:)


      • HiljaisuusPyhänEdessä kirjoitti:

        Selkeästi JOTAIN Jeesus sielläkin teki, muttei MONTA. Eli ei ehkä tullut Kirjoitetuksi..
        Suurin ihme kuitenkin on ihmisen uudestisyntymä, uuden luomuksen ilmestyminen ja vanhan katoaminen!

        Rasittavaa muuten koko 'ihmekeskeisyys'. JEESUS on Ihme, se että Hänen kauttaan on uudestisyntyneellä pääsy Kaikkeinpyhimpään..jossa Isä kuulee rukoilijaa. Kyllä tietenkin kuulee totiset sydämen jupinat vaikka bussissa..mutta Kaikkeinpyhimmässä on erikoisvastaanotto:)

        Kiitos ja kunnia Jumalalle.

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=aivoituksensa

        Biblia (1776) Ainoalle viisaalle Jumalalle, meidän Vapahtajallemme, olkoon kunnia, ja majesteetti, ja valta, ja voima, nyt ja kaikessa ijankaikkisuudessa, amen!


      • Pakkstori

        Oikeaan osuneita ennustuksia on jonkin verran, kuten se:"Että he katsovat Häneen, jonka olet lävistäneet". Myös kaikki VT:n ajan ennustukset ovat jo lähes täyttyneet, vaikka muutamia on vielä toteutumatta kuten se, että:"vain kourallinen ihmisiä jää henkiin, ihmisten suvusta!" Tuossa on kyse siitä viimeisestä sodasta, kun Saatana päästetään vankilastaan, ja se villitsee ihmisiä Pyhää Kaupunkia vastaan.(Ilmestys 20) Tuota Pyhää Kaupunkia ei ehkä ole vielä rakennettu edes, joten se ei ole tämän vuosisadan tapahtuma. Kaupunki on "Uusi Jerusalem", ja minulle henki väittää sen tulevan kuuhun, koska Ilmestyskirjassa ilmoitetut mitat(12000 stadionmittaa) ovat tarkalleen kuun sisälle pistetyn kuution kokoiset. Kuuhun tullaan perustamaan EHKÄ jonkinlainen kaupunki, joka uskomaton väite, mutta en tiedä, miksi Henki minulle näin väittää, en pysty vannomaan, että onko se totta, vielä ei toki ole.


      • Pakkstori kirjoitti:

        Oikeaan osuneita ennustuksia on jonkin verran, kuten se:"Että he katsovat Häneen, jonka olet lävistäneet". Myös kaikki VT:n ajan ennustukset ovat jo lähes täyttyneet, vaikka muutamia on vielä toteutumatta kuten se, että:"vain kourallinen ihmisiä jää henkiin, ihmisten suvusta!" Tuossa on kyse siitä viimeisestä sodasta, kun Saatana päästetään vankilastaan, ja se villitsee ihmisiä Pyhää Kaupunkia vastaan.(Ilmestys 20) Tuota Pyhää Kaupunkia ei ehkä ole vielä rakennettu edes, joten se ei ole tämän vuosisadan tapahtuma. Kaupunki on "Uusi Jerusalem", ja minulle henki väittää sen tulevan kuuhun, koska Ilmestyskirjassa ilmoitetut mitat(12000 stadionmittaa) ovat tarkalleen kuun sisälle pistetyn kuution kokoiset. Kuuhun tullaan perustamaan EHKÄ jonkinlainen kaupunki, joka uskomaton väite, mutta en tiedä, miksi Henki minulle näin väittää, en pysty vannomaan, että onko se totta, vielä ei toki ole.

        Kuuteoria on kiintoisa mittojensa puoleen. Tärkeintä on elää Herraan luottaen ja odottaa Hänen paluutaan ja siihen liittyvää tempausta.

        KOKOVERTAILUA

        http://tourofheaven.com/eternal/new-jerusalem/size.aspx

        Joh 14:1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. 14:2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? 14:3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

        Hyvä animaatio:

        "The 4-Square City - New Jerusalem"

        https://www.youtube.com/watch?v=4aFYr3rAFMc

        1Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

        "The 2nd Best RAPTURE Video on YouTube!!"

        https://www.youtube.com/watch?v=1tXafvMDoWg


    • TylsäTotuus

      Turha on totuutta yrittää kieltää. Itselleen valehtelukin on erityisen typerää.

      Tällä hetkellä ei ole olemassa yhtäkään sellaista henkilöä, jolla olisi pienintäkään näyttöä profetoimisesta. Miksi tämä on niin vaikeaa myöntää?

    • VaikeaJuttuUskottavaksi

      Jos oli olemassa muutakin näyttöä kuin suuret puheet, tuli "pätevien" profetoijien nimiä esiin kuin apteekin hyllyltä. Mutta kun ei ole niin ei ole.

      Ei ole profeettoja eikä ole ihmeitä. Ei edes paljon meluttuja parantumisihmeitä. Mitä sitten on, mistä saan 100% näytön Jumalan olemassaolosta?

      Pelkkä suuri unelma ikuisesta elämästä ei pelkän uskon varassa etene lähtöruudusta piiruakaan.

      • VaikeaJuttu: "Ei ole profeettoja eikä ole ihmeitä. Ei edes paljon meluttuja parantumisihmeitä. Mitä sitten on, mistä saan 100% näytön Jumalan olemassaolosta?"

        Etkö pidä kaikkea olevaista ihmeenä? Minusta yhdenkin atomin olemassaolo on ihme. En oikeastaan pidä edes tilaa/avaruutta itsestäänselvyytenä. Luoja ON.

        "THE AMAZING FIRST VERSE OF THE BIBLE - You MUST see this film!"

        https://www.youtube.com/watch?v=ZV0hUldrYp4

        I AM statements:

        https://www.google.fi/#q=i%20am%20statements


    • LakiV

      Daniel sanoi, että oikeille opettajille(~profeetoille) suodaan maailmasta vain PIENI menestys. Jos se profeetta on joku supertähti ja koko maailma kumartaa häntä suurissa tv-showseissa, se olisi merkki kai väärästä, jos rahaakin kuin roskaa niillä on, mutta ei järki tälle ole aina oikea tuomari, vaan sydän, eli jos tuollaisetkin ovat jotenkin rakastettavia, niin ei kai ne vääriä ole? Ja eihän meidän pidä ensinkään ketään tuomita, jos oikeita, eli kaikkia puolustavia haluaisitte olla, niin olisitte kuten se Ryöväri Dysmas Jeesuksen oikeella puolella. Aiotteko itse keskelle, Jeesuksenne sijaan, Tuomariksi? Tosin emme tiedä, kuinka todellista oli kääntymyksensä ristillä, Jeesus lupasi hälle kyllä Dysmakselle(se vasempi oli Gestas) heti paratiisipaikan. "Vielä tänä päivänä olet kanssani Paratiisissa," Kuoleman jälkeisessä levossa, vaikka Jeesus sieltä kyllä tuli 3:n päivän ja yön päästä heti takaisin, Israeliin maan päälle, ja etsi kuolinunessaan kalliohaudassa Tuonelan Portit, ja vapautti KAIKKI tuolloiset Tuonelan kuolleet, ja Saatana sai Tuonelassa vai Manalako se oli, kuonokopan, kyseinen kirjoitus on apokryfi, jossa siitä kerrotaan. Jeesus muuten etsi kaikki Emmauksen tie-episodin jälkeen opetuslapsensa käsiinsä, ja myös kohta Maria Magdaleenan, ja lopun arvaattekin, noin 30 vuotta yhdessäeloa ja perhe-elämää, lammaspaimenena kai ja työtä, syntisen kauniin naisen kanssa, Jumala antoi Jeesukselle palkinnoksi... Olisiko Jeesus voinut ilmestyä Patmoksella Johannekselle, jos ei olisi oikeasti ollut vielä elossa? Sitten Jeesuksen sanat, Jerusalemin tuhosta toteutuivat(Matteus 24?). Mutta me emme muista millainen asia toistui, Suomellekin vuosina 1939-1945, se oli suuri ahdistus heille, enkä tiedä, tuleeko toista, vaikka meidän ei sitä ehkä tarvinnut kokea? Jos tässä on jotakin, mitä ette itse usko, en voi auttaa, mutta ei tätä ole vaikea uskoa, jos teitä ei ole tätä uskomaan, miten muutakaan voisitte uskoa?

      • KOLME MIEKKAA SUOMELLE

        > Tässä kaupungissa kuoli vuonna 1930 mies, jonka kaltaista Piispaa ei Suomella ole ollut koskaan. Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä”.

        Kaksi maailmansotaa on käyty ja Suomi niistä on selvinnyt. Ei tarvitse olla kovin valistunut kun käsittää mitä kolmas miekan isku tarkoittaa eikä käsittää mitä on tapahtumassa tuossa itärajan toisella puolella parasta aikaa. Sieltä on tuleva kokonaisvaltainen Idän Punaisen Pedon nousu jota ei pysäytä enää mikään. Se on oleva ns. Googin sota. Presidentti Putin on näyttänyt jo kasvonsa mutta en väitä että Googin henki hänet valtaisi ja juuri hän olisi se joka on tuon sodan takana mutta Venäjä selvästikin valmistautuu Googin sotaan.

        Kun se Googin sota tulee, on turha suomalaisten luulla että selviäisimme siitä ns. Ahtisaari – Halonen politiikkalinjalla koskemattomina. Kun tämä sota tulee, se on kolmas maailmansota Raamatun kirjojen mukaan. Tämä on ihme kun jostain kaukaisuudesta vuosikymmenten takaa Turun tuomiokirkosta tulee viesti jossa enkeli, miekka kädessä on ilmoittanut mitä tulee meille tapahtumaan, Arkkipiispa Johanssonin kautta.

        Missä on raamattu tämän päivän kristillisyydessä? on sosiologia, on psykologia, on humanistisia tieteitä. Mutta missä on Raamattu tänä päivänä oppikirjana?

        Jos me uskomme että taivaassa on joku joka puhuu ja maan päällä hän vaikuttaa Pyhänä Henkenä. Hän kuuntelee meitä ja me kuuntelemme häntä, meillä on kahden keskeinen keskustelu Pyhän Hengen kanssa. Jos me uskomme tämän, tulee kysyä: mitä Henki sitten puhuu ja Jumalan henki sitten sanoo Suomenniemelle? <

        http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Kolme Miekkaa Suomelle.htm

        TUKHOLMAN PROFETIA

        https://www.google.fi/#q=tukholman profetia

        WW3

        https://www.google.fi/#q=WW3

        AIKAMME MERKIT

        https://www.google.fi/#q=end times signs&tbm=vid


      • LakiV

        Niin, kolmas sota saattaa olla juurikin se "Googin sota", mutta Mikä on silloin Harmageddon? Ja mikä on silloin se Ilmestyskirjan 20-luvun viimeinen sota? Jonka jälkeen tulee viimeinen tuomio. Se ei vielä heti tule, älkää viitsikö valhetella, koska 1000-vuotinen valtakuntakin on ennen sitä. Esim. Suomen Rauha on kestänyt vasta 70-vuotta. Mutta Sisällissota oliko se Hagmeddon, pedon sota I-maailmansota ja II-maailmasota oli jo se Saatanan viimeinen sota? No ehkä ei, koska Profeetta - samainen Hesekiel - sanoo, että viimeisestä sodasta selviää KAIKKIALLA maailmassa vain muutama ihmisten suvusta, siis jatkamaan sukuaan normaalisti elossa. Pedon sota oli siis I ja II maailmansota ehkä, ja sisällissotamme, jonkalainen on ollut lähes jokaiselle itsenäisellä valtiolla, ehkä se oli Harmageddon, mutta III-maailmasota on se viimeinen alassyöstyn Saatanan sota? Paha lukema seuraavalle sodalle olisi tosin 88-vuotta edellisestä, ja ehkä Suomi silloin osallistuu joihinkin sotiin, mutta SE EI ole vielä se loppu, josta Jeesus mainitsi Matteus 24:ssa... Sota tulee sitten, kun kyllästymme purkaa miehekkäitä aggressioitamme naisiin, kirjallisuuteen, tietokoneisiin, peleihin ja urheiluun. Ei Suomella hätää kyllä Norjan ja Ruotsin kanssa ole, niillä on liian pieni armeija...Eikä Pohjoismaiden välillä tule olemaan pahoja aggressioita enää....


      • LakiV kirjoitti:

        Niin, kolmas sota saattaa olla juurikin se "Googin sota", mutta Mikä on silloin Harmageddon? Ja mikä on silloin se Ilmestyskirjan 20-luvun viimeinen sota? Jonka jälkeen tulee viimeinen tuomio. Se ei vielä heti tule, älkää viitsikö valhetella, koska 1000-vuotinen valtakuntakin on ennen sitä. Esim. Suomen Rauha on kestänyt vasta 70-vuotta. Mutta Sisällissota oliko se Hagmeddon, pedon sota I-maailmansota ja II-maailmasota oli jo se Saatanan viimeinen sota? No ehkä ei, koska Profeetta - samainen Hesekiel - sanoo, että viimeisestä sodasta selviää KAIKKIALLA maailmassa vain muutama ihmisten suvusta, siis jatkamaan sukuaan normaalisti elossa. Pedon sota oli siis I ja II maailmansota ehkä, ja sisällissotamme, jonkalainen on ollut lähes jokaiselle itsenäisellä valtiolla, ehkä se oli Harmageddon, mutta III-maailmasota on se viimeinen alassyöstyn Saatanan sota? Paha lukema seuraavalle sodalle olisi tosin 88-vuotta edellisestä, ja ehkä Suomi silloin osallistuu joihinkin sotiin, mutta SE EI ole vielä se loppu, josta Jeesus mainitsi Matteus 24:ssa... Sota tulee sitten, kun kyllästymme purkaa miehekkäitä aggressioitamme naisiin, kirjallisuuteen, tietokoneisiin, peleihin ja urheiluun. Ei Suomella hätää kyllä Norjan ja Ruotsin kanssa ole, niillä on liian pieni armeija...Eikä Pohjoismaiden välillä tule olemaan pahoja aggressioita enää....

        En ole teologi enkä vanno mitään.

        Voihan olla, että WW3 jää lyhyeksi, koska siinä saatetaan käyttää ydinaseita ja siksi sodan pitkittäminen koituisi liian tuhoisaksi. WW3:n päättyminen saattaa liittyä tempauksen jälkeiseen aikaan ja Antikristuksen julkisen toiminnan alkuun.

        Käsittääkseni Antikristus tulee olemaan osapuolena, kun tullaan solmimaan Raamatun mainitsema 7-vuotinen valherauha. Valherauha siksi, että Antikristus tulee rikkomaan kyseisen rauhan häpäisemällä juutalaisten temppelin rauhanjakson puolivälissä.

        Ymmärrykseni mukaan temppelin häpäisy aloittaa "Jaakobin ahdistuksen" eli aikajakson, jolloin 200 miljoonainen sotajoukko tulee käymään perinteistä veristä sotaa Israelissa sijaitsevaan Megiddoon/Harmagedoniin.

        Ilm 14:19 Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan. 14:20 Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

        Ilm 9:13 Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä, 9:14 ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella." 9:15 Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. 9:16 Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta (200 miljoonaa); minä kuulin niiden luvun.

        Ilm 16:12 Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. 16:13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. 16:14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. 16:15 - Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! - 16:16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.

        MEGIDDO

        http://www.netours.com/images/stories/Coast/megiddo-and-jezreel-valley-.jpg

        HARMAGEDONIN LAAKSO

        http://christinprophecy.org/wp-content/uploads/armageddon_valley.jpg


      • "mutta III-maailmasota on se viimeinen alassyöstyn Saatanan sota?"

        Näyttää siltä, että saatana pääsee riehumaan vielä 1000-vuotisen maanpäällisen rauhan päätteeksi.

        Ilm:
        20:1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
        20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        20:3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
        20:7 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,
        20:8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
        20:9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.


      • GOOGIN SOTA

        Pidän mahdollisena, että em. valherauhaan liittyy Israelin riisuminen aseista. Täten Israelista tulisi houkutteleva ryöstökohde. Tällöin Jumala pääsisi näyttämään Israelille ja maailmalle voimansa. Samalla Hän osoittaisi olevansa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala.

        Hesekiel:
        39:1 "Ja sinä, ihmislapsi, ennusta Googia vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä tulen sinun tykösi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas.
        39:2 Minä kuljetan sinua, talutan sinua, nostatan sinut pohjan periltä ja annan sinun hyökätä Israelin vuorille.
        39:3 Mutta minä lyön pois jousesi sinun vasemmasta kädestäsi ja pudotan nuolesi sinun oikeasta kädestäsi.
        39:4 Israelin vuorille sinä olet kaatuva, samoin kaikki sinun sotalaumasi ja kansat, jotka sinun kanssasi ovat: minä annan sinut petolinnuille, kaikille siivekkäille ja metsän eläimille ruuaksi.
        39:5 Kentälle sinä kaadut. Sillä minä olen puhunut, sanoo Herra, Herra.
        39:6 Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.
        39:7 Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä.


    • NÖÖRDDI

      "Olemme lopunajassa" -- ääh, eikö teillä ole näkyä siitä, että maailmassa teknologia on vielä kaukana siitä huipusta, minkä olemme nähneet scifeissä? Jos työmme oli pienet ja olimme pieniä, pääsemme tänne piankin uudestaan, jos suurempia, niin joudumme kai aika kauan jotakin suorittamaan, Taivaassa, joka on voittajille, ei maailman pisteet aina sitä silti aina tiedä, kuka voitti oikeesti... Tulee tapahtumaan kai sellaista, että 1/3 Saatanoista putoaa maan päälle, sieluina, sitten Mikaelin sodan jälkeen loputkin, ja niistä tulee moni olemaan ihmistenkin kehoissa, tai jotain lähiavaruuden pahuuden henkiä.... Tulee nousemaan kaksi symbolia, sun muita merkkejä, symboliksi, eri värisiä, kuun valloituksen yhteydessä, josta Urantia-kirja kertoo...(Ne ei ole silti ristejä, tai punaisia puolikuita) Ihmiset vain valitettavasti ovat hukkumassa harhoihin ja uniinsa hieman liikaa, ei sinne kannata kovin paljoa rakentaa, ei se ole taivas, vain Harha, suorastaan Haadeksen ja joskus Hellvetin esikartano. Taivasten, Jumalan Valtakunta on totta, joskus, ja se tulee saada maan päälle, kaikessa loistoissaan, eikä sitä ole, jos vastustajaakaan ei ole samoissa ympyröissä. SItten aivan lopuksi, nuo kaikki maan päälle heitetyt oliot, joille ihmisyys on vierasta, ne eivät pidä saamastaan ihmisen kehosta, koska kehomme on hauras, tulevat sotimaan Pyhää Kaupunkia vastaan, Ilmestyskirja 20 siitä kertoo....

      • Ellei herramme ole Jumala, herramme on saatana. Välimaastoa ei ole.

        Matt. 6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

        Kontrolliteknologia on jo pitkällä. Uusi maailmanjärjestys etenee (NWO) vauhdilla. Pave valaisee asiaa.

        https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

        DARPA MIND CONTROL

        https://www.google.fi/#q=darpa mind control

        VIDEOT

        https://www.google.fi/#q=darpa mind control&tbm=vid

        NWO pyrkii poistamaan suuren määrän ihmisiä.

        https://www.google.fi/#q=nwo kills

        Maailman luonnosäätiön (WWF) tavoite: 2,77 mrd ihmistä. Tieto on tällä sivustolla. Sivusto taitaa olla eliitin mielestä liian paljastava.

        http://www.georgiaguidestones.com/Message.htm

        Laitan aiheeseen liittyvän kuvan.

        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1HYbSfQmAuxOk4h64PtrfZM2rT-01fnhPiNa1w3kN9fUN5zoT

        GOOGLE-HAKU

        https://www.google.fi/#q=georgia guidestones


      • LakiV
        yurki1000js kirjoitti:

        Ellei herramme ole Jumala, herramme on saatana. Välimaastoa ei ole.

        Matt. 6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

        Kontrolliteknologia on jo pitkällä. Uusi maailmanjärjestys etenee (NWO) vauhdilla. Pave valaisee asiaa.

        https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

        DARPA MIND CONTROL

        https://www.google.fi/#q=darpa mind control

        VIDEOT

        https://www.google.fi/#q=darpa mind control&tbm=vid

        NWO pyrkii poistamaan suuren määrän ihmisiä.

        https://www.google.fi/#q=nwo kills

        Maailman luonnosäätiön (WWF) tavoite: 2,77 mrd ihmistä. Tieto on tällä sivustolla. Sivusto taitaa olla eliitin mielestä liian paljastava.

        http://www.georgiaguidestones.com/Message.htm

        Laitan aiheeseen liittyvän kuvan.

        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1HYbSfQmAuxOk4h64PtrfZM2rT-01fnhPiNa1w3kN9fUN5zoT

        GOOGLE-HAKU

        https://www.google.fi/#q=georgia guidestones

        Ongelma on, että kun sanomme, "Herramme on Jumala", että Jumala on vähän liian yleismerkitys, koska se tarkoittaa hyvin montaa asiaa, ja monenkinlaista persoonaa, vaikka joillekin se on olemattomuuskin. Tämän vuoksi teillä täytyy olla konkreettinen persoona, joka se Jumala teillekin on. Emme kykene helposti muita ihmisiä silti Jumaloimaan, koska eihän ihmiset ole sitten kuitenkaan toinen toistaan suurempia tai pienempiä, ainakaan paljoa. Vain suurta Jumalaa kannattaa Jumaloida, älkää siksi paholaista ottako Jumalaksi, ei hän ole "kaikkivaltias". Koska on pahoillekin olennoille maailmakaikkeudessa ollut tavallista luulla itseään "jumalaksi".


      • LakiV kirjoitti:

        Ongelma on, että kun sanomme, "Herramme on Jumala", että Jumala on vähän liian yleismerkitys, koska se tarkoittaa hyvin montaa asiaa, ja monenkinlaista persoonaa, vaikka joillekin se on olemattomuuskin. Tämän vuoksi teillä täytyy olla konkreettinen persoona, joka se Jumala teillekin on. Emme kykene helposti muita ihmisiä silti Jumaloimaan, koska eihän ihmiset ole sitten kuitenkaan toinen toistaan suurempia tai pienempiä, ainakaan paljoa. Vain suurta Jumalaa kannattaa Jumaloida, älkää siksi paholaista ottako Jumalaksi, ei hän ole "kaikkivaltias". Koska on pahoillekin olennoille maailmakaikkeudessa ollut tavallista luulla itseään "jumalaksi".

        Täsmennän. On olemassa vain yksi elävä Jumala. Hän on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Hän loi kaiken. Hän omistaa kaiken. Hän pitää kaikkea yllä. Ellemme voisi luottaa Häneen, kaikki olisi suhteellista, emmekä voisi luottaa mihinkään.

        Ongelmien taustaa. Ensin Lucifer lankesi. Sitten Adam/ihminen lankesi. Siksi ihmisistä tuli syntisiä. Siksi armollinen Jumala uhrasi Poikansa. Poika tuli välimieheksi korjaamaan rikkimenneen Isä-suhteemme.

        https://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0

        Jumalan lasten tehtävä ja langenneen ihmissuvun elämäntarkoitus kiteytettynä:

        2Kor. 5:20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.


      • Setä.neuvoo
        LakiV kirjoitti:

        Ongelma on, että kun sanomme, "Herramme on Jumala", että Jumala on vähän liian yleismerkitys, koska se tarkoittaa hyvin montaa asiaa, ja monenkinlaista persoonaa, vaikka joillekin se on olemattomuuskin. Tämän vuoksi teillä täytyy olla konkreettinen persoona, joka se Jumala teillekin on. Emme kykene helposti muita ihmisiä silti Jumaloimaan, koska eihän ihmiset ole sitten kuitenkaan toinen toistaan suurempia tai pienempiä, ainakaan paljoa. Vain suurta Jumalaa kannattaa Jumaloida, älkää siksi paholaista ottako Jumalaksi, ei hän ole "kaikkivaltias". Koska on pahoillekin olennoille maailmakaikkeudessa ollut tavallista luulla itseään "jumalaksi".

        Kyllä saatanaa voidaan jumalana pitää, jos tulkitaan, että Jumala on ristiinnaulittu saatana, voitettu vastustaja, kuten heprean saatana-sana tarkoittaa vastustajaa (esim. Bileamin tapauksessa, 4. Moos 22-24).

        Mutta tämä olisi retroilua ja nostalgiaa, koska Jumala on Raamatun ensi jakeissa ilmoittanut jo erotelleensa valkeuden ja pimeyden. Kun se ero tulee vuosituhansien saatossa esille hengellisestä fyysiseen ulottuvuuteen, sitä nimitetään maailmanhistoriaksi. Vrt. Isä meidän -rukous. Niin maan päällä kuin on jo hengellisessä.

        Jumala siis tekee parannusta. Tämän maailman sekasotku loppuu. Hyvä ja paha päätyvät eri osastoille, kun Jumala luo uuden taivaan ja maan.

        Mutta silti monismi on oivallinen näkökulma selitellä joitakin Raamatun kohtia. Saul oli kuvaa Jumalasta, joka mieluummin uhrasi kuin noudatteli sääntöjä.


    • KelläKorvaHänKuulkoon

      Oikea Jumalan mies, Esa Heiska, on profeetta. Patmoksella lähiaikoina puhumaan kutsuttu..ja tämä veli sitten puhuu sen minkä Herralta kokee saaneensa. Suoraan!

    • Tuskinpa.sentään

      Esa Heiska? Mikäs mies hän on? Tuskin kuitenkaan profeetta, koska on pysynyt tuntemattomana. Oikea profeetta olisi hetkessä tunnettu ympäri maapallon.

    • oksettava-on---
    • Minkä.Niminen

      Onko Esa Heiska uskossa? Vai onko hän luterilainen?

    • Santeri_Samperi

      Käyköön proffa ennen profeettaa.

    • jeshua.sebaot.2016

      Tohtori Paavo Väyrynen on oikea profeetta Suomen kansalle! Kuulkaa häntä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe