Vastustajien väittämä "kaikki ollut feikkiä"?

Feikkienmestarit

Katsotaanpa hieman onko kaikki ollut feikkiä OneCoinissa.

1.) Itse kun lähdin oli n. 3000 rekisteröityä ja jos silloin huudettiin, että pyramiidi kaatuu parissa kuukaudessa ja kuulemma jo oli hiipumisen merkkejä. (feikkiväittämä 1)

2.) Menin ensimmäiseen Tommi Vuorisen koulutustilaisuuteen ja hän hehkutti että vuoden lopussa 2015 voi olla jo 300 000 - 500 000 rekisteröintiä, mutta tulikin tuplat, johon ei silloin kukaan uskonut, mutta OneCoin näytti voimansa. (hiipuminen todistettiin feikkiväittämäksi 2)

3.) Kolikkojen louhinta alkoi tammikuussa 2015 ja lähtökohtaisesti kolikon nimellisarvoksi arvioitiin 0,10€ ja alettiin odottamaan sisäisen pörssin avausta kesäkuulle 2015 ja kun oltiin lähellä, niin arvioitiin kolikon hinnaksi 0,50€ ja pörssi aukesikin 15.6.2015 ja yllätti heti korkealla hinnallaan kaikki 1,05€ (odotetaan muka liikoja oli feikkiväittämä 3)

4.) Menestys samalla aiheutti myös valtavan vastustuksen ja suorastaan röyhkeästi valehdeltiin ettei kolikkoja voi myydä ja saada niistä euroja, vaikka itseasiassa alussa sai myydä rajoituksetta ja lähes 90% kaupoista meni läpi, siis ostajia oli paljon myös. (feikkiväittämä 4 on suoranaisia valheita)

5.) Uudet kampitusyritykset jatkuivat ja myös Ruja Ignatova joutui ankaran arvostelun kohteeksi ja siihen hommaan oli uhrattu vanha jippiikäräjillä kovettunut ja tuomionkin saanut DI Petteri Järvinen joka suorastaan apinanraivolla kävi bitcoinmiehenä OneCoinia vastaan. Myös Rujan CV ja koulutus oli asetettu kyseenalaiseksi, minkä me asiakkaat olimme tietenkin heti alkuun selvittäneet ja kaikki oli OK. (feikkiväittämä 5 jälleen valehtelua)

6.)Yksi keskeinen hyökkäys Petterillä oli olla yksi vapaaehtoinen itseään tyrkyttävä asiantuntija KRP:n tutkimuksissa, jonka Suomen kallein mies Jouni Laiho käynnisti OneCoinista.
Paikalla myös Tommi Vuorinen ja OneCoinin oikeudellinen avustaja joka selvitti KRP:lle Eurooppalaista lainsäädäntöä liittyen OneCoiniin ja niin vain kävi valtavista odotuksista huolimatta, että esitukintaa ei käynnistetty, koska syytä siihen ei löydetty puolenvuoden tutkinnoista huolimatta. Tämä oli tietenkin valtava pettymys monille ja erityisesti Petterille ja opetuslapsilleen, niille lukuisille murofinninaamoille ja suoliälämölöille ja muille pillerinpyörittelijöille.
(siis lähes katastrofi eräille oli feikkiväittämä 6 pyramiidista)

7.) Plagiointikuviossa vastustajat valehtelivat jälleen, että Barbara on tehnyt rikosilmoituksen ja valtavat korvaukset odottavat OneCoinia ja asianosaisia. Puhelinyhteydessä eräs herrasmies oli kuulemma päivittäin ja siitä kehkeytyi romanssikin jonka KRPkin tiesi.;) (siis feikkiväittämä 7 parhaimmillaan ja huumorilla höystettynä)

8.) OneCoinille tuli myös OnePay E-Wallet lompakko johon tehtiin päivityksiä ja heti väitettiin ettei aukea enää koskaan. (no aukesi tietenkin ja on feikkiväittämä 8)

9.) Aina kun OneCoinin sivuja päivitetty on heti väitetty, että nyt vedettiin töpseli irti. (siis feikkiväittämiä 9)

10.) Sisäiseen pörssiin kun tehtiin integrointia toimintojen suhteen, niin homma meni niin pitkälle, että luvattiin jo syödä hatullinen paskaa, jos homma vielä aukee ja kuten arvattavissa, niin aukesihan se. (paskafeikkiväittämä kaatui kops 10)

Olishan noita muitakin vastustajien väittämiä jotka eivät ole toteutuneet, mutta laitan nyt nuo 10 tuohon, että voitte miettiä ylläolevien perusteella aukeaako myös kauppapaikat toisella vuosineljänneksellä kuten Ruja Lontoossa tarkensi. :)

39

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmeSäätäjä

      Ei aukea Lontoossa ja arvo 0.00e

    • Yoakim_

      Taidat ihan vakavissasi uskoa vielä Onecoiniin?

      - Kerrotko vielä, että miksei Onecoin vieläkään ole löytänyt uutta huumediileriä hoitamaan prepaid-korttien tilaukset?

      - Miksi kauppapaikkoja ei ole vieläkään, vaikka Tommi lupasi niitä jo olevan?

      - Miksi Tommi Vuorinen jatkuvasti valehtelee?

    • valistaja

      Ei voi olla noin tyhmää coinistia. Uskoo yhtiön kertomat lukemat. Esim. colikon arvo voi olla mitä vaan, koska kukaan ei niitä tällä hetkellä osta. Ruja ei ole ostanut kahteen viikkoon. Jäsenmäärä on täysin keksitty. Siihen on liitetty kahden ponzin jäsenmäärät, ja nuo heput ei tiedä tuon taivaallista asiasta. E-wallet pyytää kyc dokumentteja, ja toimitetut dokumentit ovat olleet yli puoli vuotta pending tilassa. Täyttä harhaa ja suoranaista valetta kaikki. Ja miten ihmeessä aikaisemmin normaaliksi luokiteltu kansalainen voi tuohon kaikkeen uskoa niin paljon, että työntää tuonne vielä omat rahansa?

    • säätäjä2

      Mistä te jäsenet selvititte CV:n ja koulutuksen? Tommiko kertoi?

    • AikuisetIhmisetOIkeesti

      Tuota noin,
      1.) Yllättävän pitkään ponzi on kestänyt pystyssä, siitä pitää hattua nostaa!
      2.) Rekisteröityneet käyttäjät ei ole sama kun oikeat käyttäjät, tuota ette voi todistaa mitenkään. (Katsohan niitä käyttäjiä, aivan random nimiä tupsahtelee sinne tänne)
      3.) OC ei ole vapailla markkinoilla, joten sen arvoa ei voida määrittää. Täten se on puhdas 0e.
      4.) Kyllä, mutta heti kun alkoi rahaa lähteä liikaa ulospäin, alkoi kaikki viritykset siihen ettei niitä voikkaan nostaa enempää kun sisään tulee rahaa. (tämä on siis selvä ponzi)
      5.) Jopa media on kysellyt Oxfordista noita papereita rujan koulutuksesta ja ei hyvälle näytä :D
      6.) KRP ei voi arvioida varmaksi vielä rikosta, koska ei ole tehty rikosilmoitusta. KRP myös VAROITTAA sijoittamasta tähän ponziin.
      7.) Toivotaan että rikosilmoitus on tehty, koska kaikki materiaali on suoraan kopioitu. Tätä edes OC koijarit ei voi kiistää. (Hassua, että KRP:kin ilmoittaa materiaalin löytyvän verkosta ilmaiseksi, OC on ainut niin idiootti että pyytää niista rahaa :DDDD )
      8.) Aukesihan se, mutta mites ihmeessä sinne ei meinaa saada kotiutettua sitä fyrkkaa? (Ainiin, taas tämä. Eihän sieltä ponzista voi laittaa enempää rahaa ulos kun sisään tulee?)
      9.) Takaisin vastaukseen 1. Yllättävän pitkään tämä on kestänyt, mutta kyllä se siitä kaatuu.
      10.) Tehtiin integrointia ja vaikka mitä, mutta kappas mastercard toimittaja onecoinilla olikin rikollinen, joka tuomittiin oikeudessa ja siihen loppui onecoinin mastercard toiminta :DD

      Mieti nyt hyvä ihminen järjellä, mistä sitä rahaa yhenäkin tupsahtaa kassaan enemmän kun sinne on sijoitettu? Taikuuttako se ruja siellä harrastaa?
      Esim. Jos laitat taikurinhattuun 10e ja kaverisi Pentti, Tommi ja Juha laittaa kukin 10e. Niin onko hatussa on 40e vai tuleeko sieltä mystisesti ulos 1000e?

    • Onecoinponzi

      Onecoin kuten muutkin ponzit pysyvät pystyssä niin kauan kuin rahaa virtaa enemmän sisään kuin ulos.
      Tämä paska on kyllä yllättänyt minut kestollaan. En olisi alunperin uskonut että ihmiset ovat niin rajattoman tyhmiä/ahneita kuin miltä nyt näyttää. Wincapitasta ei ole opittu niin yhtikäs mitään.

    • Turhaajauhamista

      "2.) Rekisteröityneet käyttäjät ei ole sama kun oikeat käyttäjät, tuota ette voi todistaa mitenkään. (Katsohan niitä käyttäjiä, aivan random nimiä tupsahtelee sinne tänne)"

      Niin, avaaja puhuu rekisteröinneistä = maksaneet nimimerkit, mikä onkin relevanttia ja kaikki muu onkin bisneksen kannalta turhaa spekulaatiota.

      Emme tiedä paljonko sielä on ihmisiä takana, koska esim. Parhialla on 5 omaa paikkaa eri käyttäjätunnuksilla ja minulla on esim. Vaimon ja veljen kanssa yhteisiä paikkoja joita hallinnoin.

      Ulkomailta tuli Suomeenkin systeemi noista komboista joissa on yleensä kymmenen ja voi olla enemmänkin osakkaita ja paperit on allekirjoitettu niin että yksi henkilö hallinnoi.

      • NäinhänSeMenee

    • OC-Vesku

      Kiitos Tommi! Tätä viestiä on odotettu.

    • Yoakim_

      "Ulkomailta tuli Suomeenkin systeemi noista komboista joissa on yleensä kymmenen ja voi olla enemmänkin osakkaita ja paperit on allekirjoitettu niin että yksi henkilö hallinnoi."

      Mitenkäs tällaiset velmuilut sopii yhteen sen väittämän kanssa, että one-kolikoita ei voisi käyttää huumekauppaan ja terrorismiin? Vain tilin hallinnoija on Onecoinin tiedossa, taustalla voi toimia vaikka minkälainen ryhmittymä. Tämänhän piti kovasti olla know-your-customer-periaatteelle pohjautuva ratkaisu.

      Tosiasiassa Onecoinin KYC:llä ei ole mitään virkaa. Se otettiin käyttöön vain maksuliikenteen viivästyttämiseksi, kun Onecoinin kassa alkoi huveta vaarallisen tyhjäksi ja Rujan piti keksiä uusia esteitä, jotta coinistit eivät pääse liian ahneesti kotiuttamaan rahojaan.

      • hyväsysteemi

        "Mitenkäs tällaiset velmuilut sopii yhteen sen väittämän kanssa, että one-kolikoita ei voisi käyttää huumekauppaan ja terrorismiin? Vain tilin hallinnoija on Onecoinin tiedossa, taustalla voi toimia vaikka minkälainen ryhmittymä. Tämänhän piti kovasti olla know-your-customer-periaatteelle pohjautuva ratkaisu."

        Ei se ole mitään velmuilua vaan raha siirtyy aina henkilölle jonka kyc tiedot on hyväksytty. Jos kombosta siirretään esim. osakkaan startteriin, niin sielä on oltava kycit kunnossa tai rahaa ei voi siirtää eteenpäin.

        KYC on erittäin hyvä järjestelmä ehkäisemään väärinkäytöksiä ja akuankkapaikkoja.


      • Onhyvätunteasiirtäjät
        hyväsysteemi kirjoitti:

        "Mitenkäs tällaiset velmuilut sopii yhteen sen väittämän kanssa, että one-kolikoita ei voisi käyttää huumekauppaan ja terrorismiin? Vain tilin hallinnoija on Onecoinin tiedossa, taustalla voi toimia vaikka minkälainen ryhmittymä. Tämänhän piti kovasti olla know-your-customer-periaatteelle pohjautuva ratkaisu."

        Ei se ole mitään velmuilua vaan raha siirtyy aina henkilölle jonka kyc tiedot on hyväksytty. Jos kombosta siirretään esim. osakkaan startteriin, niin sielä on oltava kycit kunnossa tai rahaa ei voi siirtää eteenpäin.

        KYC on erittäin hyvä järjestelmä ehkäisemään väärinkäytöksiä ja akuankkapaikkoja.

        " KYC on erittäin hyvä järjestelmä ehkäisemään väärinkäytöksiä ja akuankkapaikkoja. "

        En ole coinilaisia, mutta tästä asiasta olen kyllä samoilla linjoilla, vaikka tiedän, että mikään systeemi ei estä täysin huijareita.


    • salmiakkimies

      Minä valmistan autotallissa kännyköitä. Katsokaa Applen arvon nousua. Ja teen kaiken paremmin mm. Uudemmat ohjelmat ja salattu yhden miehen valmistusmenetelmä. Pyydän sijoittajia. Arvonnousu 1000% vuodessa. Sijoittajia on jo 1,5 miljoonaa. Oc-miehet voivat todistaa tämän humpuukiksi..... Eli totta on. Ennen kuin tuote on vapaalla markkinoilla ei voi todistaa huijaukseksi. Itse lanseeraan 2100. Tilauksia tullut jo yli 200 maasta.

      • Abble

        Uskottavampi kuin Onecoin, menestystä sinne.


      • 500000perintö

        Mihin voin lähettää rahaa?


    • CrystalBall

      Kaikkihan onkin feikkiä. Olen useaan otteeseen pyytänyt laittamaan tänne näytille edes palan paljon kehuttua lohkoketjua. Ei ole näkynyt. Ei ole siis louhittu mitään. Feikkiä on myös Rujan tutkinnot. Ylin johto on tunnettuja verkosto- ym huijareita ja etsittyjä rikollisia, kuten Libäck/Ikaros...
      Järviselle pitää antaa tunnustusta huijareiden paljastamisesta coinijoiden uhkailuista ja mustamaalauksista huolimatta. Muistutan, että Korkein Oikeus kumosi mm. Järvisen tuomion, joten sellaista ei ole olemassa. Coinijoiden perättömät väitteet täytttävät julkisen herjauksen tunnusmerkit sikäli, kuin sillä muun rötöstelyn yhteydessä on merkitystä.

    • Onecoinponzi
    • epe--

      Ja sitten se ostaminen kaupoista toimii miten?
      Jokaisen valuutan tarkoitus on pohjimmiltaaan tehdä kauppaa, eli saa tuotteen vastikkeena rahalle ( taaleri, oravannahka,jeni,rupla,dollari,euro,kruunu).
      Onecoin marketista voi ostaa lasilohikäärmeen euroilla mitä vittua! Oma kauppapaikka ,etkä voi ostaa luodulla valuutalla.

    • Wc-osku

      Kauppa aukee ja coijari laukee...

    • onecoinvoittaa

      Tulee näille vastustajille vielä tuskaisat ajat kun huomaavat olevansa niin väärässä...

      • Töpselisetä

        Ootko sekaisin?


      • valheillavastustetaan
        Töpselisetä kirjoitti:

        Ootko sekaisin?

        Olen hyvin tasapainoinen ihminen ja erittäin tyytyväinen OneCoiniin.

        Minua huvittaa kuinka ponnekkaasti levitätte satuanne varmasta100% Ponzista, vaikkei sellaista ole tuomittu yli 200 maassa, siis missään oikeusasteessa.

        Luulisi edes senverran tajuta, että suoliälämölö- ja muroleikkipoliisipalstoilla kun OneCoin tuomitaan 100% ponzi, niin todellisuus virallisesti aikuistenoikeesti on kuitenkin 0% ponzi, koska KRP ei tutkittuaan ponzia löytänyt ja esitutkintaa ei aloitettu.

        Suomeen on tullut ihmeellinen tapa väittää valkoista mustaksi ja kuvitella, että inttämällä se valkoinen lopuksi mustaksi muuttuu. Kutsuisin tätä idiotismiksi, jota höystetään vielä aivan selvillä valheilla, joista lukuisia esimerkkejä.


      • KRPonOIkeassa

        Köhköh, KRP nimenomaan sanoo näin:
        KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen.
        Keskusrikospoliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten palveluiden hankinnassa, koska niihin liittyy vaikeasti ennakoitavia taloudellisia sekä rikosoikeudellisia riskejä. KRP:n käsityksen mukaan lupaukset ylisuurista tuotto-odotuksista eivät ole realistisia.

        Onko tuossa luetun ymmärtämisessä joku ongelma? :D
        Ihan normaaliälyinen ihminen ei tuon KRP:n lauselman jälkeen mukaan lähtisi.


      • JärkiKäteen
        valheillavastustetaan kirjoitti:

        Olen hyvin tasapainoinen ihminen ja erittäin tyytyväinen OneCoiniin.

        Minua huvittaa kuinka ponnekkaasti levitätte satuanne varmasta100% Ponzista, vaikkei sellaista ole tuomittu yli 200 maassa, siis missään oikeusasteessa.

        Luulisi edes senverran tajuta, että suoliälämölö- ja muroleikkipoliisipalstoilla kun OneCoin tuomitaan 100% ponzi, niin todellisuus virallisesti aikuistenoikeesti on kuitenkin 0% ponzi, koska KRP ei tutkittuaan ponzia löytänyt ja esitutkintaa ei aloitettu.

        Suomeen on tullut ihmeellinen tapa väittää valkoista mustaksi ja kuvitella, että inttämällä se valkoinen lopuksi mustaksi muuttuu. Kutsuisin tätä idiotismiksi, jota höystetään vielä aivan selvillä valheilla, joista lukuisia esimerkkejä.

        Ootko ihan tosissas sen kanssa, että tää koijaus oikeasti toimis yli 200:ssa maassa? :D

        Ei vaan voi ymmärtää mistä näitä ihmisiä sikiää, jotka uskoo tähän helppoon ja ilmaiseen taikarahaan. Kai täällä ois kaikki miljonäärejä jos se rahan tekeminen olisi oikeasti niin helppoa.

        Pisteet täytyy antaa OneCoinille siitä, että ne on keksiny tän koulutuksen myynnin jolla kierretään Suomen lainsäädäntöä ja voidaaan siinä kylkiäisinä sitten tunkea näitä leikkikolikoita mukaan. Mutta sääliksi käy niitä jotka tähän on rahansa tunkeneet, siinä on varmasti taas mennyt/tulee menemään useamman perheen elämä pilalle kun isä tai äiti on tähän haksahtanut helpon rahan perässä.


      • BalalaikkaSoimaan
        JärkiKäteen kirjoitti:

        Ootko ihan tosissas sen kanssa, että tää koijaus oikeasti toimis yli 200:ssa maassa? :D

        Ei vaan voi ymmärtää mistä näitä ihmisiä sikiää, jotka uskoo tähän helppoon ja ilmaiseen taikarahaan. Kai täällä ois kaikki miljonäärejä jos se rahan tekeminen olisi oikeasti niin helppoa.

        Pisteet täytyy antaa OneCoinille siitä, että ne on keksiny tän koulutuksen myynnin jolla kierretään Suomen lainsäädäntöä ja voidaaan siinä kylkiäisinä sitten tunkea näitä leikkikolikoita mukaan. Mutta sääliksi käy niitä jotka tähän on rahansa tunkeneet, siinä on varmasti taas mennyt/tulee menemään useamman perheen elämä pilalle kun isä tai äiti on tähän haksahtanut helpon rahan perässä.

        Ja eiköhän se ole perheen iskä, joka näihin ketkutuksiin hairahtuu...

        Juttelin erään tuttavani kanssa äskettäin - raukka on sekaisin kuin seinäkello, kertoi louhivansa uutta valuuttaa uuden mullistavan keksinnön avulla. Huom! HÄN louhii...

        Ja valuutan käytettävyys sen kuin paranee, talouskoulutus käy kaupaksi ja BALALAIKKA RAIKAA PRKL!


    • Puoliaivo

      "Olishan noita muitakin vastustajien väittämiä jotka eivät ole toteutuneet, mutta laitan nyt nuo 10 tuohon, että voitte miettiä ylläolevien perusteella aukeaako myös kauppapaikat toisella vuosineljänneksellä kuten Ruja Lontoossa tarkensi. :)"

      No niin apina, tulehan nyt kertomaan miten kävi kauppojen suhteen ja samalla voit TARKENTAA seuraavan rajapyykin kauppapaikkojen avautumiselle.

      • NäinO

        Toi "arvo" 1,05e/kpl olisi vastannut sitä, että bitcoin olisi tullut markkinoille yli 100euron kappalehintaan, pelkästään siittä tiesi kuika naurettava ponzi on kyseessä.


      • NäinO

        Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille.


      • Päivitystätässä

        "että voitte miettiä ylläolevien perusteella aukeaako myös kauppapaikat toisella vuosineljänneksellä kuten Ruja Lontoossa tarkensi. :)"

        Tuo käännös on väärä, sillä Ruja puhui toisesta vuosipuoliskosta 2016
        Toisaalta nykyisen lohkoketjun kautta kolikoita piti syntyä korkeintaan 2,1 miljardia aivan kuten on kerrottukin, paitsi että niin paljon niitä ei ehdi syntyä, koska siirrytään uuteen parempaan ja nopeampaan louhinnan lohkoketjuun hallitsettoman nopean kasvun myötä loppuvuodesta 2016

        Tässä totaalisen radikaalissa uudistuksessa syntyy 120 miljardia kolikkoa korkeintaan ja petterikin voi lopettaa hirttäytymisensä siihen 30% jos vielä happi kulkee,:) sillä luku on paljon pienempi ja viimeisen tiedon mukaan kauppapaikkoja syntyy kuitenkin edelleen toisella vuosipuoliskolla 2016


      • SaatananTunarit

        Mikäs sitä kauppapaikkojen avaamista oikein viivästyttää? Ei kai yhtiöllä ole jotain ongelmia joita peitellään? Onko mega eventtien järjestäminen ja kakkujen syöminen ajanut yhtiön taloudellisiin vaikeuksiin?

        Koskas muuten Ruja tulee seuraavan kerran piipahtamaan Suomessa? Täällä OneCoin kiinnostaa ihmisiä enemmän kuin missään muualla: https://www.google.com/trends/explore#q=onecoin


      • Nepuurotjavellittaas
        NäinO kirjoitti:

        Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille.

        "Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille."

        On tämä huvittavaa vastustajien epäloogisuutta, kun välillä huudentaan pikkupetterinkin suulla kolikonarvon olevan nolla, siis pelkkää leikkirahaan verrattavissa olevaa monopolirahaa ja samaan täälä joku älykkö laskee, että nyt on arvossa ohitettu apple ja heittää sen meidän coinistien arvioksi?

        Me coinistit ymmärrämme kyllä ettemme mene perse edellä puuhun, sillä sisäisen pörssin arvoa 6,25 on aivan naurettavaa verrata mihinkään vapailla markkinoilla olevaan arvoon? Haloo tomppelit?

        Sisäisessä OneCoin pörsissä jäsenet (pieni osa) tekevät keskenään rajoitetusti kauppaa kolikoilla ostaen ja myyden, mutta paina nyt megatomppeli kaaliisi, että sisäisen pörssin kurssi ja avoimien markkinoiden kursseja ei kukaan järkevä vertaile keskenään, koska se on totaali-idioottien hommaa!!!!!!!!

        Markkinat tulevat aikoinaan ratkaisemaan onecoinien arvon vapailla markkinoilla, mutta nyt se arvo on todellakin pelkkä nolla, koska ei olla vielä vapailla markkinoilla.
        Toki jokaisella voi olla oma käsitys jo nyt mitä se mahdollisesti tulee olemaan, mutta tänään sitä ei tiedä edes Ruja Ignatova.


      • SaatananTunarit
        Nepuurotjavellittaas kirjoitti:

        "Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille."

        On tämä huvittavaa vastustajien epäloogisuutta, kun välillä huudentaan pikkupetterinkin suulla kolikonarvon olevan nolla, siis pelkkää leikkirahaan verrattavissa olevaa monopolirahaa ja samaan täälä joku älykkö laskee, että nyt on arvossa ohitettu apple ja heittää sen meidän coinistien arvioksi?

        Me coinistit ymmärrämme kyllä ettemme mene perse edellä puuhun, sillä sisäisen pörssin arvoa 6,25 on aivan naurettavaa verrata mihinkään vapailla markkinoilla olevaan arvoon? Haloo tomppelit?

        Sisäisessä OneCoin pörsissä jäsenet (pieni osa) tekevät keskenään rajoitetusti kauppaa kolikoilla ostaen ja myyden, mutta paina nyt megatomppeli kaaliisi, että sisäisen pörssin kurssi ja avoimien markkinoiden kursseja ei kukaan järkevä vertaile keskenään, koska se on totaali-idioottien hommaa!!!!!!!!

        Markkinat tulevat aikoinaan ratkaisemaan onecoinien arvon vapailla markkinoilla, mutta nyt se arvo on todellakin pelkkä nolla, koska ei olla vielä vapailla markkinoilla.
        Toki jokaisella voi olla oma käsitys jo nyt mitä se mahdollisesti tulee olemaan, mutta tänään sitä ei tiedä edes Ruja Ignatova.

        OneCoinilla ei ole mahdollista ostaa vapailta markkinoilta mitään -> OneCoinin arvo vapailla markkinoilla ON 0.

        OneCoin-myyntitoimeksiannot eivät mene läpi "sisäisessä OneCoin-pörssissä" -> OneCoinin arvo sisäisessä pörssissä ON 0.


      • NäinO
        Nepuurotjavellittaas kirjoitti:

        "Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille."

        On tämä huvittavaa vastustajien epäloogisuutta, kun välillä huudentaan pikkupetterinkin suulla kolikonarvon olevan nolla, siis pelkkää leikkirahaan verrattavissa olevaa monopolirahaa ja samaan täälä joku älykkö laskee, että nyt on arvossa ohitettu apple ja heittää sen meidän coinistien arvioksi?

        Me coinistit ymmärrämme kyllä ettemme mene perse edellä puuhun, sillä sisäisen pörssin arvoa 6,25 on aivan naurettavaa verrata mihinkään vapailla markkinoilla olevaan arvoon? Haloo tomppelit?

        Sisäisessä OneCoin pörsissä jäsenet (pieni osa) tekevät keskenään rajoitetusti kauppaa kolikoilla ostaen ja myyden, mutta paina nyt megatomppeli kaaliisi, että sisäisen pörssin kurssi ja avoimien markkinoiden kursseja ei kukaan järkevä vertaile keskenään, koska se on totaali-idioottien hommaa!!!!!!!!

        Markkinat tulevat aikoinaan ratkaisemaan onecoinien arvon vapailla markkinoilla, mutta nyt se arvo on todellakin pelkkä nolla, koska ei olla vielä vapailla markkinoilla.
        Toki jokaisella voi olla oma käsitys jo nyt mitä se mahdollisesti tulee olemaan, mutta tänään sitä ei tiedä edes Ruja Ignatova.

        Ongelma on markkinointi tavassa, sillä jos myydessä saunatontun tavoin luo mielikuvan arvosta tai kolikon olemassa olosta, on se täyttä huijausta. Jos oikeasti kerrotte uusille kumipäille, että kolikon arvo on nolla ja niin on jatkossakin suurella todennäköisyydellä, asia ok. Eli kerrotte myyvänne koulutusta, ettekä markkinoi sitä paskaa kryptovaluuttana, niin kuin tommi, ruja, pölypää parhiala, koirientekohampaat tai kaikkein pahin ken labine. Silloin kuluttaja kaupassa syyllistytte wincapitan tavoin huijaukseen, jos wincapitassakin olisi tunkit tajunneet olla kertomatta koko "valuuttakaupasta" ja myyneet pelkkiä lisenssejä, ei kyseessä olisi ollut ponzi, vaan pelkkä idioottien keskittymä.


      • NäinO
        NäinO kirjoitti:

        Ongelma on markkinointi tavassa, sillä jos myydessä saunatontun tavoin luo mielikuvan arvosta tai kolikon olemassa olosta, on se täyttä huijausta. Jos oikeasti kerrotte uusille kumipäille, että kolikon arvo on nolla ja niin on jatkossakin suurella todennäköisyydellä, asia ok. Eli kerrotte myyvänne koulutusta, ettekä markkinoi sitä paskaa kryptovaluuttana, niin kuin tommi, ruja, pölypää parhiala, koirientekohampaat tai kaikkein pahin ken labine. Silloin kuluttaja kaupassa syyllistytte wincapitan tavoin huijaukseen, jos wincapitassakin olisi tunkit tajunneet olla kertomatta koko "valuuttakaupasta" ja myyneet pelkkiä lisenssejä, ei kyseessä olisi ollut ponzi, vaan pelkkä idioottien keskittymä.

        Tässä puhelimella kirjoittaessa rupeaa itsekkin muuttumaan coinistien kaltaiseksi, sillä kun lukee tekstin, on se kirjoitusvirheitä täynnä.


      • Puoliaivo
        Päivitystätässä kirjoitti:

        "että voitte miettiä ylläolevien perusteella aukeaako myös kauppapaikat toisella vuosineljänneksellä kuten Ruja Lontoossa tarkensi. :)"

        Tuo käännös on väärä, sillä Ruja puhui toisesta vuosipuoliskosta 2016
        Toisaalta nykyisen lohkoketjun kautta kolikoita piti syntyä korkeintaan 2,1 miljardia aivan kuten on kerrottukin, paitsi että niin paljon niitä ei ehdi syntyä, koska siirrytään uuteen parempaan ja nopeampaan louhinnan lohkoketjuun hallitsettoman nopean kasvun myötä loppuvuodesta 2016

        Tässä totaalisen radikaalissa uudistuksessa syntyy 120 miljardia kolikkoa korkeintaan ja petterikin voi lopettaa hirttäytymisensä siihen 30% jos vielä happi kulkee,:) sillä luku on paljon pienempi ja viimeisen tiedon mukaan kauppapaikkoja syntyy kuitenkin edelleen toisella vuosipuoliskolla 2016

        Jaahas se on sitten useampi tunkki tehnyt saman käännösvirheen. Siinähän se nyt sitten tuli, uusi aikaikkuna kauppojen avautumiselle. Nyt tunkki pelasi reilusti lisäaikaa, tule tunkki antamaan taas uusi deadline sitten tammikuussa mikäki kusetus edelleen jatkuu silloin.


      • OneHaisee
        Nepuurotjavellittaas kirjoitti:

        "Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille."

        On tämä huvittavaa vastustajien epäloogisuutta, kun välillä huudentaan pikkupetterinkin suulla kolikonarvon olevan nolla, siis pelkkää leikkirahaan verrattavissa olevaa monopolirahaa ja samaan täälä joku älykkö laskee, että nyt on arvossa ohitettu apple ja heittää sen meidän coinistien arvioksi?

        Me coinistit ymmärrämme kyllä ettemme mene perse edellä puuhun, sillä sisäisen pörssin arvoa 6,25 on aivan naurettavaa verrata mihinkään vapailla markkinoilla olevaan arvoon? Haloo tomppelit?

        Sisäisessä OneCoin pörsissä jäsenet (pieni osa) tekevät keskenään rajoitetusti kauppaa kolikoilla ostaen ja myyden, mutta paina nyt megatomppeli kaaliisi, että sisäisen pörssin kurssi ja avoimien markkinoiden kursseja ei kukaan järkevä vertaile keskenään, koska se on totaali-idioottien hommaa!!!!!!!!

        Markkinat tulevat aikoinaan ratkaisemaan onecoinien arvon vapailla markkinoilla, mutta nyt se arvo on todellakin pelkkä nolla, koska ei olla vielä vapailla markkinoilla.
        Toki jokaisella voi olla oma käsitys jo nyt mitä se mahdollisesti tulee olemaan, mutta tänään sitä ei tiedä edes Ruja Ignatova.

        "Markkinat tulevat aikoinaan ratkaisemaan onecoinien arvon vapailla markkinoilla, mutta nyt se arvo on todellakin pelkkä nolla, koska ei olla vielä vapailla markkinoilla.
        Toki jokaisella voi olla oma käsitys jo nyt mitä se mahdollisesti tulee olemaan, mutta tänään sitä ei tiedä edes Ruja Ignatova."

        Miten niitä kauppapaikkoja sitten ollaan avaamassa? Koska ulkoinen arvo on nolla, niin siinä loppuu äkkiä myytävät tavarat kesken. Miten te kuvittelette sen kolikon vapautuvan avoimille markkinoille, kun siinä on lohkoketjuun upotettu KYC? Miksi Ruja on noin pihalla firmansa asioista? Eikö hän osaa suunnitella mitään? Normaalissa yrityksessä olisi määritelty miten ja missä vaiheessa mitkäkin toiminnot tulevat tapahtumaan.


      • Nepuurotjavellittaas kirjoitti:

        "Nyt ollaan jo coinistien mielestä ohitettu apple, sillä 6,25eurolla saa suuremman osuuden applesta kuin onecoinin kolikoista "pörssin" kautta. Tämä taas tekee sen, että tyhminkin tajuaa, ettei noin järjettömän kallista kolikkoa voi koskaan vapauttaa markkinoille."

        On tämä huvittavaa vastustajien epäloogisuutta, kun välillä huudentaan pikkupetterinkin suulla kolikonarvon olevan nolla, siis pelkkää leikkirahaan verrattavissa olevaa monopolirahaa ja samaan täälä joku älykkö laskee, että nyt on arvossa ohitettu apple ja heittää sen meidän coinistien arvioksi?

        Me coinistit ymmärrämme kyllä ettemme mene perse edellä puuhun, sillä sisäisen pörssin arvoa 6,25 on aivan naurettavaa verrata mihinkään vapailla markkinoilla olevaan arvoon? Haloo tomppelit?

        Sisäisessä OneCoin pörsissä jäsenet (pieni osa) tekevät keskenään rajoitetusti kauppaa kolikoilla ostaen ja myyden, mutta paina nyt megatomppeli kaaliisi, että sisäisen pörssin kurssi ja avoimien markkinoiden kursseja ei kukaan järkevä vertaile keskenään, koska se on totaali-idioottien hommaa!!!!!!!!

        Markkinat tulevat aikoinaan ratkaisemaan onecoinien arvon vapailla markkinoilla, mutta nyt se arvo on todellakin pelkkä nolla, koska ei olla vielä vapailla markkinoilla.
        Toki jokaisella voi olla oma käsitys jo nyt mitä se mahdollisesti tulee olemaan, mutta tänään sitä ei tiedä edes Ruja Ignatova.

        > mutta paina nyt megatomppeli kaaliisi, että sisäisen pörssin kurssi ja avoimien markkinoiden kursseja ei kukaan järkevä vertaile keskenään, koska se on totaali-idioottien hommaa!!!!!!!!

        Kyllä, me megatomppelit ymmärrämme erittäin hyvin, että mitään onecoinin ilmottamia kursseja ei koskaan pidä verrata yhtään mihinkään. Se on todellakin totaali-idiootin hommaa. Me megatomppelit teemme kylläkin tästä johtopäätöksen, että onecoin sisäisen pörssin ilmoittama kurssi on täyttä pelleilyä. Ihan yhtä järkevä "kurssi" kuin mikä monopolipelin setelillä on, eikös vaan?

        Mutta toisin kuin onecoinilla, monopolipelin seteleillä on sentään runsaasti käyttäjiä, sillä monopolia pelataan edelleen hyvin paljon ja laajalti. Onecoinia ei sen sijaan "pelata" yhtään missään. Ns. "sisäisessä pörssissä" kukaan ei myy onecoineja, eikä niitä siellä kukaan ostakaan. Tällä "sisäisellä pörssillä" ei ole minkäänlaista toimintaa. Eli kuten sanottu, tämä "sisäinen pörssikin" on täyttä pelleilyä.

        >Me coinistit ymmärrämme kyllä ettemme mene perse edellä puuhun

        Ei, ette te coinistit mene mikään pää edellä puuhun. Katsos, apinat nousivat puuhun jo "miljuunia" vuosia sitten. Te coinistit ette sen sijaan puuhun pääse edes apuvälineitä käyttämällä.

        MUAHAHAHAMUAHHAAA


      • AntabusParhiala

        Monopolirahalla voi sentään ostaa hotellin erottajalta tai rakentaa muutaman talon simonkadulle.


      • RapsahtaaKunKopsahtaa
        AntabusParhiala kirjoitti:

        Monopolirahalla voi sentään ostaa hotellin erottajalta tai rakentaa muutaman talon simonkadulle.

        Itse suosin asemia, kun on kaikki neljä - siitä rapsahtaa todella mukavat vuokratulot. Mutta Coinisti - voi voi, hänelle rapsahtaa jotain ihan muuta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe