Söpöliini saapui kylään

Kaunotar_saapunut

http://i3.cdnds.net/15/10/618x896/gemma-atkinson-emmerdale-2.jpg
Carly Hope (Gemma Atkisson) on saapunut sarjaan.
Varmasti kaunein ja suloisin koskaan emmerdalessa nähty nainen.
Keiden kaikkien miesten päät typykkä pistääkään sekaisin. Tuleekohan Katien paikalle tulleesta kaunottaresta samanlainen kiertopalkinto, kuin Katiesta?

38

848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikifani

      Hän on todellakin söpö. Toivotaan tälle ' höpönassulle' jotakin herttaisempaa roolityötä isäntyttönäkin. Häntä ei kaiketi ole hemmoiteltu piloille. Kuka lie kasvattanut.

    • Ei_taas_tätä

      Melkoiselta mulkerolta tämäkin kyllä vaikutti, heti alkoi suunsoitto ja kiukuttelu

    • lellivauvako

      Muodollisesti söpöliini, henkisesti ei!
      Taas ihmeellinen ilmestyminen kylään.

      • sammakkotrinssi

        Justiin noin, vaikka olisi kuinka kaunis niin tuollainen myrkyllinen luonne rumentaa ihan liikaa.

        Tuli kylään jotenkin samalla fiiliksellä kuin tämä Alin sekalainen perhe, ensikohtaamilla vain hirveää räyhäämistä ja niistä hahmoista sitten olisi pitänyt välittää tai olla edes etäisesti kiinnostunut. Kesti kauan kuin niistä sai mitään irti, luulin että koko perhe tuotiin sarjaan vain uhriksi jotain suuronnettomuutta varten.


    • hrhrhrhr

      Söötti ulkonäöllisesti, en kuitenkaan vielä ole löytänyt kunnollista syytä tämän olemassaololle.

    • ex-pistemies

      Ei säväytä, muistuttaa liilaa Charityä

      • kaksoisolentojako

        No niin kyllä muistuttaa näyttelijätkin toisiaan myös nimen perusteella :

        Emma Atkins

        Gemma Atkinson


      • ohistelija
        kaksoisolentojako kirjoitti:

        No niin kyllä muistuttaa näyttelijätkin toisiaan myös nimen perusteella :

        Emma Atkins

        Gemma Atkinson

        Niinpä onkin! Mietinkin jo, että mistä tuo nimi on tuttu. :D


    • Huomioita_sohvalta

      Carlyllakin on vain tuo ulkoinen kauneutensa. Muuten hän on samanlainen kuin muutkin emmerdalen naiset, ihan yhtä huonotapainen ja röyhkeä käytökseltään. Kuvataanko tällä sarjan naisten yleiskäytöksellä brittinaisten perusluonnetta? Ovatko he todellakin yleisesti tälläisiä?
      Koska ikäänkatsomatta, naisilta puuttuu hyvät tavat ja hienotunteisuus.
      Töksäyttelevät pisteliäästi ja ilkeästi kuin pikkulapset, ihan mitä vaan ja kenelle vaan. Saatetaan heittää juomat toisen päälle, tai iskeä kakku naamaan. Joskus jopa yhtäkkiä lyödäänkin toista. Pahapäisiä ja pahasuisia kaikki. Yhtään hillittyä, hienotunteista ja herttaista naista en ole tässä sarjassa nähnyt.

      • Vertailunvuoksi

        Onko Salkkarinaiset kuvaus suomalaisnaisista?


      • Voi_olla

        Vai mustat lesket?


    • Seppovaa

      Ite toivosin saman tyylistä emmeä ku 10v sitte. Sinäänsä mahtava seurata sarjaa ku ne jotka oli 20v 10v sitte ovat nyt samassa iässä kun itse 10v sitte. Tuntuu niikuin oikeesti emmerdale olisi olemassa. Mutta kieltämättä Emmerdalen tyyli on muuttunu rikollismaiseksi ja kaikilla tuntuu olevan kriisi.

    • KivoiMimmeiMutKerryNro1

      Juu, hyvä huomio, että Katien tilalle uusi söpöliini. Hänellä onneksi ei ole kympin tyttö-oikeamielisyysasennetta (vaikkei ollut kouluttautunut), kuten Katiella. Hieman on homssuisempi olemus. Toistaiseksi hän on piristänyt sarjaa. Tuntuu myös hieman uudelta Charityltä, kun jo heti alussa melkein sai rikkaan aviomiehen.

    • Fjllfhkl

      Miesten nielijä-tyyppi.... ei edusta taaskaan mitään fiksua, älykästä naista... seksi kiinnostaa ja se myy...

    • voivetelee

      Suht rujo mimmi ja rumat hampaat. Sopis paremmin Dingeleihin.

      • Mimmiskaala

        upea mimmi


    • oueruoeuroerueoru

      Emmerdale on menossa yhä tyhmempään suuntaan; vaihtelua haetaan seksistä, väkivallasta, kieroutuneista häiriintyneistä ihmisistä, joita myös jopa lapset nykyisin edustavat....aika monien lapsilla tuntuu olevan mielenterveysongelmia jo...kuinkahan nuo keskenkasvuiset lapset kokevat nämä sarjat omassa elämässään sarjan ulkopuolella, kun joutuvat kaikenmaailman ikävän asian kanssa tekemisiin jatkuvasti sarjan muodossa. Tämä avaus ei nyt ehkä tähän söpöliini-avaukseen käynyt, mutta siitä se nyt kuitenkin lähti...koska tätä söpöys-ketjua varmaan tullaan lukemaan...Koko Emme on nyt sellaisella ns. maaperällä, ettei toivoa oikein kenenkään elämässä näy ja siksi koko ohjelma on aika synkkä eikä edes jaksa kovin paljoa kiinnostaa....onneksi tulee kesä ja tämä loppuu...vaikka olen jo harventanut katsomista aika tavalla jo nyt..

      • Huomioita_sohvalta

        Tämä kommentointini liittyy kyllä myös Carlyyn, se tulee esille tässä tuonnempana. Olen samaa mieltä tästä, että emmerdale on alkanut mennä huonompaan suuntaan ja katsojien mielenkiintoa koetetaan pitää yllä,
        seksillä ja väkivallallalla. Näiden tyrkytys on mennyt jo liiallisuuksiin.
        Alkaa näyttää jo omituiselta, että lähes kaikilla, vauvasta vaariin on mielenterveysongelmia. Eri tyyppiset sekoamiset, pakkomielteet ja riippuvuudet lisääntyvät lisääntymistään, tämän pienen kylän asukkaiden keskuudessa. Mikä heitä oikein riivaa?

        Jos sarjassa nähdäänkin välillä koskettavia ja liikuttavia tapahtumia.
        Esim. Kyläyhteisön yhteen hiileen puhaltamista. Hyväntahtoisuutta,
        kun autetaan porukalla pulaan joutuneita, tai järjestetään juhlia. Huomioidaan asukkaita, läksiäisten, syntymäpäivien ja polttareiden, tai hautajaisten muodossa jne.
        Mutta toisinaan nähdään myös todella ilkeää juonimista ja kieroilua, oman edun tavoittelua, hyväksikäyttöä ym. Sanotaan, että "ei haukku haavaa tee"
        Mutta emmerdalessa, kielet on teräviä ja sanoillakin halutaan haavoittaa.

        Minkäälaisesta hienotunteisuudesta ei ole tietoakaan, kun kuuntelee näitä rääväsuisten kyläläisten kommentteja ja näkee heidän pöyristyttäviä käytöstapojaan. Bobin tytär Carlykin käyttäytyy todella tökerösti.
        Mutta sopii tuollaisena hyvin tähän joukkoon. Hän ei erotu mitenkään tästä porukasta muita huonompana.

        Ainuttakaan hienotunteista ihmistä ei siis ole tässä kylässä.
        Jokainen on ajattelematon ja paha suustaan, kun sille päälle sattuu.
        Anteeksi pyydellään ja kadutaan silloin tällöin, mutta ei aina.
        Riidat muhii ja katkeraa kaunaa kannetaan, lähes nautiskellen pitkiäkin aikoja. Haudotaan kostoa ja tuittuillaan. Kunnes ollaankin yhtäkkiä ylimpiä ystäviä. Kuten esim. Ali ja Kerry.

        Siinä sinä kyllä erehtyy, jos joku olettaa tämän kaiken loppuvan kesäksi.
        Sillä emmerdale ei jää enää kesätauolle. Kyläläiset kärhämöivät ja juonittelevat telkkareissammeja läpi kesän. Olenkin miettinyt, putoaakohan ns."kärryiltä" kokonaan, jos vaan jättää itse kesän ajaksi sarjan katsomisen väliin? Pitääkö syksyllä päivittää, missä mennään? Itse olen kesätauon kannalla. Sarjahan alkaa tuollaisen menon siivittämänä kyllästyttämään, jos sitä katsoo arkisin joka päivä ja ympäri vuoden.


      • Carlyrönsyilee

        Miks tähän Carly-keskusteluun pitää tukkia kaikki mahdolliset aiheet?


    • kxft

      Jotenkin äijämäinen. Epäkiintoisa.

    • Hepsankeik

      Carly ääni on kalsea monotoninen. Lehdissä yrittää tuoda itseään esiin. Näyttelijänä ei kovin häävi. Tracy näyttelijänä parempi mutta mongertaa puheitaan niin ruman kuuloisesti ja puetaan niin halvan näköisesti,liikaa meikkiä. Omana itsenään kauniimpi kuten monet muutkin näyttelijät. Tracy ja Carlykin hahmona parempia kuin esim. Alicia oli.

      • Sekoitetaan

        "Lehdissä yrittää tuoda itseään esiin. Näyttelijänä ei kovin häävi. "
        Tarkoitattanet näyttelijä Gemma Atkinsonia?

        "Tracy näyttelijänä parempi "
        Tarkoittanet näyttelijä Amy Walshia?


    • oeiuroieuroer

      Melkeinpä jokaisella Emmen naisenäyttelijällä on rumat hiukset...roikkuvat pitkin päätä kuin tiskirätti. Mutta ilolla olen pannut merkille, että joillakin on mennyt parempaan suuntaan nuo hiukset...

      • NebukabNeessar

        Rumat hiukset? Millä tavalla hiukset ovat rumat? Vai tarkoitatko kampausta?


    • Söpöliinisiviilissä
      • Tekisinjotain

        Ollaan roolihahmosta mitä mieltä tahansa, mutta näyttelijällä on mahtava vartalo


      • CarlykinKehittyy

        Gemman pituus on 179cm,tehnyt mallin töitä nuorempana. Sopii hyvin sarjaan. Epäuskottavaa olisi jos sarjan naisten hiukset olisivat aina kuin kampaajalla käynnin jälkeen. Näyttelijä oli samassa amerikkalaisessa elokuvassa Hawleyn kanssa joku vuosi sitten. Puhuivat Amerikan aksentilla englantia.


    • Huomioita_sohvalta

      Hiusmuoti on nykyään, sellaisia suoria, sileitä ja pitkiä hiuksia suosiva. Poninhännät, saparot ja nutturatkin kootaan tarkoituksella hieman suttuisiksi. Tarkoitus on olla rääkkäämättä kaikenlaisilla käsittelyillä hiuksia. Ei enää tehdä permanentteja, eikä huolellisia kampauksia, eikä väännellä Dianamallin kihararäystäitä otsahiuksista, eikä leikkauteta niitä lyhyitä kerrostettuja malleja, joita fiksailtiin muotovaahdolla ja föönillä. Enää ei myöskään värjäillä niin paljon hiuksia, sen sijaan niihin koetetaan saada eloa ja kiiltoa. Hiustenrääkkäys aika on ohi. Se oli 80 lukua, se. Nyt on rentojen ja helppojen huihaikampausten ja huolettomien roikkojenkin aikaa.
      Vain Diane näyttää jämähtäneen 80 luvulle, aina sen huolella laitellun hiusmallinsa kanssa. Eihän tuokaan hiusmalli tuollaisena pysy, jos ei sitä fixaile föönäile ja suihki lakkaa päälle.

      • Huomioita_pohjalta

        Sano mitä sanot, mutta 80-luvulla naiset olivat paremman näköisiä trimmatuilla hiuksillaan. Jos joku on "jämähtänyt" sinne, niin hänhän on vain edelleenkin huipulla. Nykyään ehkä suositaan helpompia fledoja, mutta kuten ketjun aiheestakin näkee, se trimmaus tapahtuu sitten muilla tavoin. Ähkitään salilla, jotta saataisiin lihakset, ja maksetaan maltaita, että saataisiin silikonia daisareihin. Mieluummin luomu, joka hivenen pöhöttää hiuksiaan kuin muovilla pumpattu himotreenaaja, jonka vapaa-aika on lopulta kokonaan ulkonäön trimmaamista. Ja kuten tuon iltalehden kommentista näkee, siitä myös tulee itsetarkoitus, jolla sitten luullaan nousevan muiden yläpuolelle. Vai miten voi tulkita komentti, jossa miestä patistetaan kasvattamaan lihaksia ollakseen mies? Eikä tuo ole pelkkä kuittaus, vaan valitettavasti ajan henki.


      • valillakinONoli

        Dianalla on peruukki.


      • Kummo
        valillakinONoli kirjoitti:

        Dianalla on peruukki.

        En ole varma onko enää. Meinaan tuo peruukki. Hänellä oli sellainen vuosien ajan, mutta jostakin olen lukenut väitteen että nykyiset hiukset olisivat omat. Piilolinssit Dianella on ollut vähän aina. Ehkä ne ovat enemmän ulkonäön kuin todellisen näön takia.

        Täytyy ottaa kantaa myös aloitukseen. Mun mielestäni Carly on upea nainen. Iso, mutta kuitenkin sopusuhtainen. Ja saahan naisella lihaksia olla. Lihakset lisäävät myös muodokkuutta vatsinkin kun siihen saa päälle pienen rasvakerroksen. Eivät isot rinnat naisesta naisellista tee, pitää olla jotakin muutakin.


      • Carlinkia
        valillakinONoli kirjoitti:

        Dianalla on peruukki.

        Ketjun aihe on Carly !


      • ei_lipsu

        Aihe on Carly ja kaikki mitä häneen liittyy, ulkomuotokin, hiukset ja vartalokin, jos tässä samalla sivuttu muidenkin naisten hiuksia ja joku siihen vastaa, ei kai se niin kauas ole aiheesta heittänyt.


    • shakkijamatti

      Carly on ihana nainen,ottaisin tämän söpöliinin ihan koska vaan omakseni<3

    • paluu_takaisin_

      siis hallooo, ketä kiinnostaa yksittäinen näyttelijä!
      Emmerdale on mennyt alaspäin vuosi vuodelta. Viimeksi mukaan tulleet kartanon omistajat ja tämä Carly; kaikki täysin turhakkeita. Nyt tulee katsottua enää parina iltana viikossa.
      Sarja oli parhaimmillaan 1980-1990 luvulla.

      • Aosifgfgf

        Ei kannata tulla haukkumaan sarjaa noin vähäisellä katselulla. Kun kiinnitttää huomionsa pikku tai ei niin tärkeisiin asioihin hahmoihin jää isommat kiinnostavimmat tarinat ja näyttelijä suoritukset huomaamatta. Sarjassa on epämiellyttäviä hahmoja kuten Andy,Ross,Tracy,Debbie,Paddyn perhe pahimmat kahelit mutta joidenkin parhaus Robert,Aaron,Asley on tärkeämpi asia miksi katsoa.


      • Isuu

        "ketä kiinnostaa yksittäinen näyttelijä?"
        Kun kerran kysyit, niin minua kiinnostaa!

        "Sarja oli parhaimmillaan 1980-1990 luvulla."
        Olet tainnut seurata paljonkin 80-luvun jaksoja?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe