Miehen tilannekuva 100% totta

Sairaanhoitaja_vaimo

Hei!

Olemme aviossa nuorimmainen on esikoulussa. Meillä on 4 lasta.

Tilanne joka mua nyppii on se että vaimoni ei oo saanu 7 vuodessa pudotettua "raskausaikana" tulleita kiloja. Hänellä on niin läski maha että yököttää katsoa häntä alasti! YÖKÖTTÄÄ. Hän on pienikokoinen alle 170 ja painaa yli 90.

Itse olen urheilullinen, elän tasapainoista elämää.

Siis kun menimme naimisiin, olimme suh koht hoikassa kunnossa niin kuin yleensä ollaan....
Joskus aina ... kerran vuodessa koitan "varovasti" vihjata, että aloitetaan "yhdessä" lenkkeily ja laihdutus...Se yleensä onnistuu 2 viikkoa...sitten taas hänelle pullat yms sokerit maistuu.


Pitäskö erota?

11

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihjaankans

      Eipä tuo tasapainoiselta kuulosta, vaan lähinnä epätoivoiselta jankutukselta.

      • Logiikkaaaaa

        Miksi SINÄ olet tiettänyt tenavia tarpeettoman määrän ???? Ihan mihen typeryys on pilannut Naisen ja hänen kehon , häpeäisit.


    • Hyvässäliitossa

      No sano suoraan sille vaimollesi että nyt lähtee - joko kilot tai sinä.
      Suora puhe on ainut oikea tie hyvään liittoon - niin hyvässä kuin pahassa.

    • Tasapuolista

      Kilojen takiako olet naimisissa, muu ei merkitse mitään? Tilanne voisi olla toisinkin päin, lössähtänyt mies sohvalla. Arvostatko puolisoa jos vaimon kilot määrää elämäsi laadun. Ikävää nähdä ikäviä asioita, nekin kuuluu elämään. Asetu vaimosi asemaan, miten jos itse olisit kantanut neljä lasta kehossasi ja synnyttänyt ja hoitanut heitä. Olisiko sinulla ollut aikaa tehdä jotakin oman terveytesi hyväksi? Onko vaimosi itseään ehtinyt hoitaa hoitaessa lapsia, kotia ja työtä. Mitä jos sinä puolisona hoitaisit perheesi asioita siten, että vaimo saa aikaa itselleen ja kiinnittää enemmän huomiota omaan hyvinvointiinsa ja terveyteensä. Kun oma olo alkaa kohentua, se antaa lisäpotkua hänenkin haluun hoitaa omaakin terveyttä.

      • Tämä on kummallinen tapa suhtautua noin suureen ylipainoon, vähätellä tai puolustella sitä. Vähättelisitkö tai puolustelisitko alkoholiongelmaa. Vaimohan on merkittävästilihava, luultavasti vaikeasti lihava.

        Paininhallinta ei vaadi mitään erityistä panostusta, aikaa tms. Kunhan vain syö sopivasti.

        Sitten jos hakusessa on myös esimerkiksi lihaksikas vartalo, pitää jo ruveta löytymään aikaa.


    • barbababa67

      Onko vaimosi työelämässä ja onko hänellä harrastuksia?
      Tuo persous makealle voi olla merkki lohtusyömisestä jolla hän hoitaa esim stressiään.

    • Herneonhyvä

      Vaimosi syö pullaa, koska hän on valinnut HYVÄN, TODELLA HYVÄN elämän.
      Luonnossa naaraat syö, kun pitää jaksaa hoitaa jälkeläisiä skarpisti.
      Jälkeläinen ei elämänsä alussa vielä hoida itseään, jolloin tuo syöminenkin pysyisi helpommin kohtuullisena. Nämä ihanat pienet lisäkilot (=vauva) on parasta, mitä elämässään on pitkään aikaan tapahtunut. Lisäkilot ovat rakkainta elämää. Ei ehkä huomaa, kun niitä tulee lisääkin. Oletteko harkinneet lisää lapsia? Silloin osa lisäkiloista luonnollisesti siirtyisi osaksi seuraavan lapsen elämää.

      "Jaksaako äiti"-ajattelu vain tukee syömistä. Äidin on syötävä, jotta jaksaa.

      Tuo laihduttaminen ei ole tavoite vaan jaksaminen. Tällöin vaimosi tunteetkin ovat mukana siinä, mitä tehdään.

      Parasta olisi, jos "parempi hyvä" olisi tuo monipuolinen, terveellinen, salaattipitoinen,
      vähäkalorinen (vaikka sokerittomat mehukeitot) "jaksamisresepti", jota voi noudattaa missä vain, milloin vain. Pullakestit yms. edustustilaisuudet tai vain työ tarjoilujen kera ovat paikkoja, joissa voi noudattaa "pienempi määrä syömistä on kaksin verroin parempi"-periaatetta. Onnetonta laihtumisreseptiä parempaa on noudattaa "jaksan jo tällä"-periaatetta. Periaate on saada mahd.monipuolinen riittävä ruokavalio mahd.vähillä gramma-,kalori-, sokeri/hiilihydraatti- ja rasvamäärillä. Tässä voi auttaa mm.Nuttrilett-keitot, monivitamiinipillerit, marjat, sokerittomat täysmehut, voimakkaat mausteet, rasvoja polttavat ruoka-aineet jne.

      Laihtuahan voi esimerkiksi nuuhkimalla ruokien tuoksuja sen sijaan, että syö niitä. Tuo vatsantäyden hyvä pitäisi korvata kaikenlaisilla muilla mielenkiintoisilla ja antoisilla hyvillä, kuten sopivan musiikin kuuntelu, asioiden järjestely, siivoaminen, valokuvaaminen, videoiminen, musiikin säveltäminen, erilaiset taiteelliset harrastukset, voimistelu versioineen, hyötyliikunta (yhdistettynä erilaisiin tehtäviin) jne. Tämä vaatii vähän elämänkatsomuksen virittelyä, ennen kuin kaikissa ravintoloissa onnistuu selviämään vähemmällä määrällä. Aina ei tarvitse jättää ruokaa syömättä, voi pyytää tai ottaa pienemmät annokset.

      Pohditaan sitä, miten pitkälle yhdellä kalorikeksillä jaksaa juosta. Aika pitkälle, paikoin kaupungista toiseen.

      Aineiden kertymät tässäkin vaihtoehdossa kannattaa tarkistaa vaikka Finellin sivuilta. Jonkin aineen puute koetaan usein tarpeena saada lisää ruokaa.

      Rajoittaa aikaa kaupassakäynneille. Helppoa langeta samaan houkutukseen kuin muut. Kauppalista jo kotona, ja pysyvästi laihtumiseen sopivat tuotteet lihottavien tilalle. Vaatii taas elämänmyönteistä asennetta pitää nämä paremmat tuotteet käytössä.

      Käyttää lisäkiloina painoja, joihin on tyytyväinen.

      Rentoutukaa vähemmän ruuan parissa. Harjoitella voi vaikkapa herneellä.

    • Aviomies38

      Vihanneksia enemmän lautaselle. Kuntopyörän voi ostaa myös kotiin

    • O5O2

      Jos haluat vaikuttaa vaimosi jaksamiseen ja ruokailuun niin muutama asia auttaa todella pitkälle: Osta vain luomu-ruokaa, älä osta enää leipää talouteenne ( laita aina ruokaa kun jollakulla on nälkä) ja tarjoa vaimollesi nautinnollista seksiä. Ja PALJON.

      Normaalissa ruuassa on paljon myrkkyjä (70% EU:n kansalaisista virtsaa glyfosaattia) joita elimistö ei pysty käsittelemään ja ne kertyvät osaksi elimistöä. Leipä on se joka lihottaa. Laihduttaessa ei tarvitse kuin jättää leipä pois ja 21-14kg/a lähtee ihan itsestään. Sen tilalle aivot huutavat ruokaa jota pitää ola heti käsillä kun keskushermosto käskee. Ja silloin pitää olla paistettuna rasvaista ruokaa: bradwursteja tai ruskeakastiketta tai pastaa tai...

      Ja jos pamputat vaimoasi kunnolla sekä annan hänelle kaksi-kolme orgasmia illassa niin ei mene kauaa kun hän alkaa katsella itse vartaloaa uusin silmin. Ja kohta ihan kui itsestään sinulla on mieleisesi vaimo. Se nyt vaan vaatii sinultakin pieniä uhrauksia.

      • YksVaan-75

        "ruskeakastiketta tai pastaa"

        Siis jätät leivän pois ja korvaat sen ihan samoista jauhoista tehdyillä hiilareilla? Äly hoi...


    • askasldf

      Vaimosi pystyy kyllä jättämään pullat ja sokerit, jos hänellä on siihen kyllin hyvä syy. Pakko ja huomauttelu voi olla yksi, mutta ei välttämättä paras tai kestävimpiä tuloksia tuottava.

      Itse sain ruuhkavuosien stressissä kertyneen painon laskuun sillä, että pystyin oikeasti varaamaan itselleni aikaa liikkumiseen ja mulle sopiviin lajeihin, joissa liikunnan ja uusien taitojen oppimisen ilo ovat tärkeämpiä kuin kalorien kulutus. Myös syömisen hallinnassa on auttanut aika ja rauha - "pullanhimo" on vähentynyt, kun olen ehtinyt miettiä, millaisiin fiiliksiin makeaa tulee yleensä mätettyä. Itsekuria, kyllä, mutta sen taustalle vahva oma ymmärrys siitä, miksi karkki kannattaa vaihtaa hyvään omenaan.

      Laihtuminen on tässä hommassa ollut sivutuote, varsinaisena tavoitteena parempi olo terveellisemmin tavoin. Musta ei taatusti tule enää koskaan yhtä hoikkaa kuin olin 2-kymppisenä, mutta saatan hyvinkin olla nyt vetreämpi kuin silloin :) Ainakin selkä- ja niskakivut ovat sopivan liikunnan ansiosta jääneet pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4874
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3207
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1355
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1176
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      858
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      855
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      478
      690
    Aihe