Liian innokkaat naiset

AikaOutoa

Kyllähän joskus baareissa tulleet tuttavuutta tekemään eihän siinä mitään. Mutta deittailussa ruvennut miettimään näitä avauksen tekeviä naisia, jotka muutaman viestin jälkeen haluaisivat tavata. Jotenkin rupeaa hälytyskellot soimaan, jos nainen ehdottaa kolmannella viestillä kotonaan tapaamista. Profiilissa korostan aluksi viestittelyä joksikin aikaa. Ihan sen feikki mahdollisuuden takia. Tullut käytyä muutaman kerran tyhjillä treffeillä :/

11

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaisellanenongelma

      No miten kauan sinä sitten haluaisit vaan jaaritella pelkillä viesteillä? Multa ainakin loppuu melko pian mielenkiinto jos ei ihan lyhyesti perustietojen ja muutaman viestin jälkeen ala homma eteneen ja näkemisehdotusta tulla. Liian monesti vaan on nähny niitä tapaamisen vetkuttajia joihin haaskannu aikaa ja vaivaa, jotka alkaa jauhaa kaikkee turhaa diipadaapa (pahimmillaan yrittää jotain seksifantasiajuttuja) ja sitten lopulta katoovat ku pieru saharaan. Hohhoijjaa, kunhan kulutti aikaansa ja viihdyttää itteensä haalimalla kirjekavereita ilman aikomustakaan koskaan tavata!
      No se on kyllä outoa jos suoraa kotonaan joku haluis nähdä täysin tuntemattoman.. sillon pitääkin hälytyskellojen soida. On niitä miehiäkin jtoka ois tulossa heti suoraa "kahville" mun luo.. no eivät tule.

    • AikaOutoa

      Jaaritella viesteillä? Viesteillä varmistettaan, ettei turhaan tavata. Onko 8 viestiä paha? Joistakin ei vain saa selvää kannattaako lähteä tapaamaan, niin lyhyesti laittavat. En minä baareissakaan jatka tutustumista, jos sanoja joutuu odottamaan ikuisuuden. Sokkotreffeillä yhden,kahden viestillä tullut sitten todettua "ei hitsi", kun senkin olisi voinut hoitaa viestitasolla.

      • viesteilläkö

        sen saa varmistettua? Eihän mitkään tekstit tai edes kuvatkaan kerro sitä mitä joku on livenä, toki jos niissäkin liikaa joku tökkii, ei kannata vaivautua. Tapaamisista kuitenkin noin 99% on ns. turhia kun ne ei johda sen pidemmälle. Kaikki on kuitenkin jonkinlaisia kokemuksia.

        "sanoja joutuu odottamaan ikuisuuden"

        Vastausten viivyttelykin kertoo ettei kovin suurta kiinnostusta ole.


    • baritoniko

      Baarissa tulleet jutulle?
      Oispa kiva olla komea ja kerran edes kokea tommonen..

    • 9plus1

      Nämä "liian innokkaat naiset" valitettavasti tuppaavat olemaan poikkeuksetta aika kamalia (sori kun näin suoraan sanon).

      En tulisi kyllä mieleenkään lähteä jonnekin sokkotreffeille...

    • lhlkjhlkhh

      Itse käyn tosi harvakseltaan treffeillä. Miten te ilmaisette toiselle osapuolelle, jos ette ole kiinnostuneita treffien jälkeen?

      • ölkkljlkjlj

        Kiitos vinkistä!


    • jokusssss

      tää taittaa olla ihan urbaania legendaa koko ketju.. :D ei oo tullu naiset baarissa tai netissä ehdottelee treffejä :D

    • Naisenkannaltakatsottuna

      Hmm... ainakin omakohtaiset kokemukset olivat aikoinaan sitä luokkaa, että kun viestitteli mukamas kiinnostavan ihmisen kanssa niin joko totuus tavatessa oli täysin jotain muuta tai tyyppi väisteli tapaamista loputtomiin. Muutaman kerran jälkeen tein itselleni säännön, että maks viikko näkemättä viesteilyä. Siinä ajassa on itsestään kertonut tarpeellisen, jonka perusteella pitäisi myös toisen pystyä päättelemään, että haluaako nähdä. Kun huomasin, että siinäkin ajassa tulee ammennettua itsestään liikaa tuntemattomalle niin menee ensinnäkin melko työlääksi roikottaa kiinnostusta pelkkien viestien varassa. Kuitenkin tapaamalla huomaa parhaiten kannattaako yhteydenpitoa jatkaa. Nämä mielestäsi yli-innokkaat naiset hakevat tosiaan useinmiten seuraa myös itselleen. Se ei välttämättä tarkoita pelkkää seksiä tai pelkkiä viestejä vaan konkreettista kanssakäymistä elävän ihmisen kanssa. Vuorovaikutusta, tekemistä ja olemista. Usein on vain juuri se yksi ihminen johon kerrallaan haluaa tutustua joten mielellään näkee suht nopeasti kuin jaarittelee päivän kuulumisia tuntemattomalle turhan pitkään.
      Kokemukseni on osoittanut senkin, että useinmiten tämä deittiehdokas, tässä tapauksessa mies tai yleisemmin miehet, olettavat...Huom! Olettavat! Että joko nainen tyrkyttää vain seksiä tai on muuten vain käytettävissä vain heidän tarpeisiin. Tässä kohtaa mennään pahasti metsään ja itseään fiksuksi tituleeravan täytyis kyllä huomata jo tyylistä, että onko tyrkky vai ei.
      Toki viestejä tarvitaan kiinnostuksen herättämiseen, mutta miten se kiinnostus pidetään yllä onkin sitten kinkkisempi juttu. Aina kannattas muistaa myös se, että viestejä luetaan omaan päähän rakentuneella mielikuvalla toisesta. Oman elämänkokemuksen kautta ja sen hetkisillä fiiliksillä. Esim. Vaikkapa juuri töistä ja kaupasta tulleena, räntäsateessa kahlanneena, juuri jonkun laskun avanneena, tömähtää joku vähän ontuva flirtti ja hekumointi tyypiltä jota et ole koskaan nähnytkään. Parhaimmassa tapauksessa tää tyyppi on vielä kaiken kulkuraks päissään. Niin just siinä kohtaa ei välttämättä ole ihan samoilla fiiliksillä, että viittis edes vastata. Se flirttiosio voi olla tervetulleempaa henkilöltä piristämään päivää johon on jokin tunneside. Ja se tosiaan tulee vasta näkemällä, jos sittenkään.

      • Naisenkannaltakatsottuna

        Tuli sellanenkin mieleen, että oliskohan nopeassa tapaamisen ehdotuksessa sellainen takana, että jos olet itse vaikka melko vähäsanainen.. vastaan meinaan on tullut joskus niitäkin, jotka sanovat että ovat huonoja kirjoittaan mutta livenä helpompaa. No silloin olen itse ehdottanut kahveja. Mutta kas kummaa kun ei sitten sinne asti ole uskallus sitten riittänytkään. Olen kai ollut heidän mielestään yli-innokas ihmiselle joka haluaa viesteillä vaan ei oikein sitäkään...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe