Kuka syttyi palamaan Koivuhaassa!!?

Ihmis_Soihtu

Äärimmäinen tapaus Kokkolan Koivuhaassa hetki sitten ihminen syttyi palamaan Punaketunkadulla ja siellä oli täysi pelastusoperaatio naapurilla päällä. Kuka pelastettiin sankarinaapurin toimesta mies vai nainen??

38

1371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Punakettunen

      Ei helkkarissa mitään paloautojen äänii ei oo kuulunu vaikka ikkunat on ollu sepposen selällään iltapäivästä asti. Onks tää joku sisäpiirin juttu häh?

      • Auta-Armias

        Aivan hirvittävä tragedia joku vanhempi nainen nainen oli kuulemma syttynyt asunnossa palamaan tupakasta ja kiidätetty sairaalaan vakavasti palaneena. Pitäkäämme yhteisömme kasassa näin vaikeana hetkenä ja toivokaamme, että nainen jää henkiin ja kiitos naapurille ansiokkaasta toiminnasta sekä olkaamme ihmisiksi.


      • kilijukonkari

    • larslevander

      Kyllä on sisäsiittoiset pohjalais-lestaadiolaiset sekaisin...? Mikä teitä Kokkolaisia vaivaa, mereen koko porukka?

      • YlpeäAsukas

        Ulkomaalaiselle tiedoksi, että emme ole teidän tuppukylänne lahkolaisia pohjalaisia vaan Keski-Pohjanmaalaisia rotumme valioita. Älä yleistä sukuasi näihin piireihin, sillä Koivuhaka on Suomen toiseksi suosituin asumalähiö ja kohta ylivoimaisesti suosituin,, sano.


      • ruojaparka

        Kuka piru toi tyyppi on kuka hyökkii kokkolalaisten kimppuun paikkakunnilta hetkö sattuu joku kaamea tapaus? Se ei voi olla henkisesti kypsä sillä täytyy olla jollain tapaa elämä hakusassa.


    • huolestunnu
    • Iucjgkjggu

      On ollut kuuma pakkaus

      • Metsonmies

        Ajatella ja mattokin oli syttynyt jo palamaan siinä oli hengenlähtö lähellä. Miten naapuri mahtoi päästä sinne asuntoon auttamaan vai tuliko nainen avaamaan palavissa vaatteissa oven vähän mietityttää?


    • hyvin.ikävää

      Kolmannen asteen palovammat aiheuttavat iholle hiiltyneitä kudoksia, joista hermot ovat jo tuhoutuneet, joten ihminen ei tunne siinävaiheessa enään kipua. Uutisissa mainittiin, että naapuri oli antanut ensiapua jääpusseilla, mikä on hyvä keino ensimmäisen asteen palovammoihin kudosvaurion pysäyttämiseen mutta kolmannen asteen palovammoihin auttaa vain ihonsiirto.

      • wanahakettu

        Niin mut pitäshän sitä havahtua huutamaan sillonko tuli polttaa ihoa. Tietty, jos asuntoon tuli ensiks paljo kytysavua ennen liekkejä niin tajuhan siinä menee, ettei tiiä mistään mitään. Kummako palovarottimesta ei sanottu mitään.


    • Järjen_riemuvoitto

      Imppasiko butaania ja veti säkää samaan aikaan?

      • aikamautonta

        On sullaki vilkas mielikuvitus. Funtsi vähän miltä se tuntuis ko vaattees palais kiinni ihoon, siinä olis kuule vitsit vähissä.


      • takkatepa
        aikamautonta kirjoitti:

        On sullaki vilkas mielikuvitus. Funtsi vähän miltä se tuntuis ko vaattees palais kiinni ihoon, siinä olis kuule vitsit vähissä.

        Asiassa on puoli totuutta nimittäin ainakin päihteiden käytön seurauksena näitä huoneistopaloja syttyy juuri nautiskelijan sammumisen vuoksi.


      • kököttäjä

        Tietääksein itse käärityt sätkät kytevät loppuun asti ja semmoinen kö tipahtaa jalkoihin vanhalle karvalankamatolle syttyy kö talikynttilä.


      • kynttiläsyynä
        kököttäjä kirjoitti:

        Tietääksein itse käärityt sätkät kytevät loppuun asti ja semmoinen kö tipahtaa jalkoihin vanhalle karvalankamatolle syttyy kö talikynttilä.

        ei piä paikkaansa ite käärittyä sätkää pitää vetää koko ajan muuten sammuu!valmiit palaa ittekseen loppuun asti.


      • sammuupas
        kynttiläsyynä kirjoitti:

        ei piä paikkaansa ite käärittyä sätkää pitää vetää koko ajan muuten sammuu!valmiit palaa ittekseen loppuun asti.

        Siitä on säädetty laissa niin, että askisavukkeen pitää sammua, jos ei imuta ja ellei savuke sammu ensimmäisen imaisun jälkeen muutamissa sekunneissa se on laitonta kamaa. Koikeile ottaa asiasta selvää.


      • sekundarööki
        sammuupas kirjoitti:

        Siitä on säädetty laissa niin, että askisavukkeen pitää sammua, jos ei imuta ja ellei savuke sammu ensimmäisen imaisun jälkeen muutamissa sekunneissa se on laitonta kamaa. Koikeile ottaa asiasta selvää.

        Ei ne kaikki röökit mitään sammu osa kytee pariki minuuttia ja siinä ajassa ainaki varpaat kerkee mustua. Oli miten oli mut laki on laki nii pitäskö sitte haastaa tupakkayhtiö raastupaan, jos rööki ei suostu sammuun.
        http://www.pelastustoimi.fi/turvatietoa/ehkaise-palon-syttyminen/tulipalon-vaarallisuus/noudata-paloturvallisia-tupakoititapoja/itsestaan-sammuva-savuke


    • viimeinen_hönkäys

      Näitä hellalle unohtuneita ruokakattiloita syttyy myös aika usein väsymystilan yllättäessä niitä on vaikeampi välttää, koska syöminen on elinehto. Mitä tulee tupakointiin niin ilman sitä elää, joten olisiko aika miettiä lopettamista, sillä ilman tupakkaa voit välttää ainakin itsesi polttamisen hengiltä.

      • Knate

        Kynttilöiden polttaminenkin olisi järkevää lopettaa, niistäkin syttyy turhia tulipaloja. EI AVOLIEKKIÄ SISÄTILOIHIN


    • pikaista-paranemista

      Tulikohan vähä kallis tupakka häh? Turha tässä on märehtiä tupakka tappaa ennemmin tai myöhemmin. Mites luulette vakuutusyhtiön suhtautuvan asiaan tupakkatulipalon suhteen?

    • Eiollukivaa

      Nainen tuli itse avaamaan oven ja pyörtyi samantien. Ei tiedetä miten oli palannu nii pahasti ja pääsi vielä ovelle. Uhri oli vanha nainen.

      • voi_surku

        Niin arvelinkin, koska nykyään ovet pidetään visusti lukossa. Miesten vaatetus ei syty niin helposti mutta naisten hameet ja sukkahousut leimahtavat nopeasti liekkeihin. Eikös niiden uusien savukkeiden pitäisi sammua hetkessä ellei tupruttele jatkuvasti siitähän tuli takavuosina laki voimaan niin jotain äkäisesti syttyvää keinokuitua täytyi olla yllä.


    • Eiollukivaa

      Villasukat oli jaloissa siitä palo vissii lähteny, housut palannu kokonaan pois päältä.

      • suruvillapuserossa

        On se kolkkoa miten nuin voiki sattua. Niitä villasukkiaki on kudottu niin monenlaisista langoista, et täsä saa vastedes kokeilla lankojenki paloturvallisuutta ennenkö virkkaa patalapun.


    • hehkuvanatsa
      • kipinämikkå

        Toi Öjan seutu on mopojannujen temmellyskenttää rälläävät saareen viikonloppusin ja tekevät siellä ties mitä pahuutta mut, et sunnuntaina palaa mökki keskellä kirkasta iltapäivää eikä asukeista tietookaan on aika erikoista. Sais tulla jo vettäki kaatamalla tuo maasto on taas rutikuivaa.


      • kulopalottaja

        Uutisissa luki tänään, että sen mökin tonttia oli kulotettu aiemmin päivällä. Kallis paukku omistajalle ja opetus siitä miten käy, kun on huolimaton.


    • tyytyväinenasukki

      Toivottavasti hengenpelastuksessa ansioitununut naapuri palkitaan hengenpelastusmitalilla se kohottaisi kummasti Koivuhaan imagoa.

      • Töyssyntakaa

        Kyllä tämän naisen pelastaneen miehen urhoollisuus palkitaan ainakin kunnioituksena koivuhakalaisten mielissä ellei sitä mitalia heru.


    • J-P_oli_pelimies

      Jani-Petteri oli ihan liekeissä.

      • ihmemiäs

        Kukas hän nyt sitten on voitko hieman valistaa?


    • TOSIrealistinKokkola

      Taas yksi esimerkki hullusta avauksesta. Entä nyt jos joku palaa omasta syystään. Tupakasta. Voi saatana että olis palanut karrelle ja koko talo samalla. Vittu nuo tupakoitsijat. Tulis sota ja tappais kaikki tupakoivat ja huumeorjat, hah!...

      • McOy

        Sota sais tullakin. Pääsisit sinne rintamalle.

        Jos käytät alkoholia pisaraakaan, niin muista, että se on erittäin vaarallinen huumausaine. Tosirealistit ja patriootit Siperiaan. Hyvää saippuaa tulis. Valkoista ainakin.


      • reijoonsadisti

        "Voi saatana että olis palanut karrelle ja koko talo samalla"

        Itse en viattomien ihmisten kuolemasta ,varsinkaan lasten , osaa tavallasi haaveilla reijo.

        Kaltaisellesi psykopaatille lienee köysi ainoa hoitokeino.
        Ajattele omia läheisiäsi .


    • Lakittaja

      Annetaanpas vielä kaikki koivuhakalaiset raikuvat aploodit Punaketunkadun sankarille ja kuten muille yhteisön asukkaille toivotetaan hänelle hilpeää vappua ja tarjotaan vappusimaa kanssa unohtamatta tulipalon uhria. :)

    • eiollukivaa

      Itseasiassa naapuri ei häntä pelastanut vaan naapurit ja naapurien ystävät yhdessä. Ja naisen asunnosta raahannut oli nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe