Ymp.ltk:n päätös

Ottomatti

Loppuiko keskustelu siitä, että Hullu Poron on maksettava 2400 euron
lasku.

25

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rlkgf

      TUrha siitä on keskustella. Ei PP sitä maksa kuitenkaan. Kyllä kunnanhalliitus järjestää vapautuksen.

    • Trutsi

      Kunta hoiti sen asian.

      • Pääpystyyn

        No tottakai se on kunnan maksettava, koska kunta itse omatoimisesti on suorittanut tarpeettomat toimenpiteet. Olisihan se aivan järjetöntä, jos ajojahdin kohteena oleva yrittäjä joutuisi maksamaan vainonsa aiheuttamat kulut. Toivottavasti Päivikki ei lannistu ja jaksaa yrittää näistä katkeroituneista ihmisistä huolimatta.


      • kitalaki-päivittyy
        Pääpystyyn kirjoitti:

        No tottakai se on kunnan maksettava, koska kunta itse omatoimisesti on suorittanut tarpeettomat toimenpiteet. Olisihan se aivan järjetöntä, jos ajojahdin kohteena oleva yrittäjä joutuisi maksamaan vainonsa aiheuttamat kulut. Toivottavasti Päivikki ei lannistu ja jaksaa yrittää näistä katkeroituneista ihmisistä huolimatta.

        Senhän me kaikki jo tiedämme, että Päivikki maksattaisi kaikki muille. Itse hän on vain kaikki kynnet koukussa repimässä rahaa itselleen.
        Ettei vain kävisi toteen vanha viisaus, "ahneella on paskanen loppu".


      • Kaukosesta
        Pääpystyyn kirjoitti:

        No tottakai se on kunnan maksettava, koska kunta itse omatoimisesti on suorittanut tarpeettomat toimenpiteet. Olisihan se aivan järjetöntä, jos ajojahdin kohteena oleva yrittäjä joutuisi maksamaan vainonsa aiheuttamat kulut. Toivottavasti Päivikki ei lannistu ja jaksaa yrittää näistä katkeroituneista ihmisistä huolimatta.

        Olekko tosissasi, kun tämmöstä kirjoitat. Sinun logiikan mukaan Päivikki saa tehdä mitä haluaa. Se on heti ajojahti, jos Palosaaria moittii.
        Milloinkahan on Areenalla herätyskokous, jossa sinunlaisesi pääsevät vannomaan uskollisuutta Palosaarille.


      • Könkäältä

        Ja Palosaaria arvostelleet saavat samassa tilaisuudessa pyytää anteeksi. Toivottavasti Palosaaren armahtavat. Hallelujaa!


    • yökyökyök

      Entäpä tuo Könkään pohjoispuolinen kaatopaikka, siellähän on kaivinkonekin jätteiden hautaamista varten. Koska se kaatopaikka ratsataan?

      • lunta-tupaan

        Melko pian. Kunhan ensin teet ilmoituksen siitä (kaatopaikasta) ymp.sihteerille.


      • yökökökyök

        Ilmoitus on tehty aikoja sitten.


    • puhallin

      Yökyökyök nimimerkille....Oletko muistanut katsoa omat tilukset, ettei mitään vaarallista pääse valumaan luontoon? Ei taida Teidänkään perheellä olla ihan puhtoiset jauhot pussissa! Miettikääpä sitä!

      • yökyökyök

        Taisi nimimerkille puhallin tulla pölkö, että ympäristö viranomainen kolkuttelee ulko oveen. Siinä saattaa tulla pökäle pöksyyn. Tiedoksi en ole vielä perheellinen, mutta katsottuna on, josko onnistais.


      • puhallin

        Ei ole mitään pelättävää...miksi olisi? Mutta yleensä tuollaiset toisten kyttääjät ja ilmoittelijat ovat pahimia sotkijoita itse!


      • lunta-tupaan

        Miksi sitten "puhallin"haluat puolustella PP:ta. Maksaako hän sinulle, vai vedättääkö muuten, lupaamalla maat ja taivaspaikan.
        Onhan kaikille selvää (tai ainakin pitäisi olla) se asia, että hän on rikkonut lakia ja ainakin omia periaatteitaan vastaan.
        Kun mainostaa Hullu Poro konsernia luonnon hyvinvoinnin parantajaksi, niin kyllä edes omat "paskat" täytyisi huolehtia asianmukaisesti sinne minne ne kuuluu, eli asianmukaiseen jätteenkäsittely laitokseen.


    • puhallin

      En ole ketään puolustelemassa.Kirjoitin vastineen henkilölle, joka kirjoitti kylän pohjoispään"kaatopaikasta" ja kuinka hän on ilmoitellut siitä tarkastajille. Itse en kyllä ohiajaessa ole nähnyt mitään "kaatopaikkoja". Päivin asioihin en ota kantaa, koska en tiedä niistä mitään.

      • yökyökyök

        Onko sulla koti jo siinä kunnossa, että pitää ajaa ohi.


    • Anteeksipyynnöt

      Kyllä nyt lopultakin meidän kaikkien on myönnettävä, että nämä toistuvat ajojahdit Palosaaria, etenkin Päivikkiä, kohtaan ovat olleet täysin ala-arvoisia ja joidenkin yksittäisten ihmisten aikaansaannoksia. Toivottavasti nyt tämä kateruus ja jopa viha laantuu, kun Palosaaret on todettu syyttömiksi väitettyihin tekoihin. Henkilökohtaiset anteeksipyynöt olisivat nyt aiheellisia ja arvostettuja. Vertaa ministeri Lenita Toivakka, joka myös joutui aiheetta sylkykupiksi.

      • Könkäältä

        Missä ja milloin ja kuka on todennut syyttömiksi? Ei kai vain kunnanhallitus tai kunnanvaltuusto? Onko anteeksipyyntötilaisuus Areenalla? Milloin?


    • Rikollisetkyykytetään

      Hei juntti, noin yleisesti, rikoksesta epäillyltä ei anteeksi pyydetä ja rikolliseksi todetulle e koskaan anteeksi anneta.

    • räihkönen

      Jos tuo järjetön kateus saatais valjastettua vaikka sähkövoimaksi niin ei yhtään ydinvoimalaa tarttis tehdä enää suomeen on sitä suomessa ja kittilässäkin niin paljon.

      • lunta-tupaan

        Onko sinun mielestä kateutta myös se, että terroristeja jahdataan tuolla "isossa maailmassa"?
        Kylla asia nyt vain sattuu olemaan niin, että kun rikkoo lakia, niin sen seurauksena alkaa joidenkin mielestä "turhanpäiväinen ajojahti", että tekijät saataisiin vastuuseen teoistaan.
        Toiset tuota ajojahtia nimittävät "järjettömäksi kateudeksi".


    • Apukouluun

      Joo yksinkertainen ihminen vetää aina tuon kateellisuus asian esille kun omat rationaaliseen ajatteluun käytössä olevat resuissit eivät enään riitä. On toisaalta hauskaa ja toisaalta taas säälittävää huomata tuollaisen absurdismiin sortuvat rassukan rationaalisen ajattelun rajoittuneisuuden ja jonka omasta mahtavasta päättelykyvystä voimansa saava subjektiivisuus riittää muokkaamaan jopa ajatuksiensa toiminnan normaalia "maltillisemmalle" tasolle.

    • okyritys

      Mene vaan sinne apukouluun ja mieti siellä kaltaistes kans kuinka kannatta tyhjää jauhaa ja olla kateellinen yrittäjille jotka sinunkin sossurahat maksaa.

      • lunta-tupaan

        Yrittäjyydessähän sinänsä ei ole mitään väärää, kunhan se tapahtuu n.s. rehellisesti tai ainakin yhteiskunnan säätämien lakien puitteissa.
        Jos tavallinen ihminen huijaa toisilta rahaa se on rikollista toimintaa. Kun yrittäjä tekee samaa, se on bisnestä.
        Yhteiskunta on jo nyt tullut yrittäjiä vastaan riittävästi, jossain sentään täytyy kulkea raja myös yrittäjille, mikä on jo rikollista toimintaa.
        Ja PP:n toiminta näyttää tällä hetkellä siltä, että tuo raja on ylitetty.


      • Feltsense

        Ihan OK. menee ko. yrittäjällä jos tuon sosiaalipuolen 13mrd. yksin maksaa. En usko, että tulemme tapaamaan missään sosiaalipalveluja tuottavassa yksikössä, koska olen mm. yksityisten lääkäripalveluiden sekä koulujen käytön kannalla. Tuo pakkomielteinen kateellisuus toitotus on tosi säälittävää. On kuitenkin ymmärrettävää jos tienaat esim. 2-3 tonnia kk. niin tuo kateellisuus asia voi saada vakiopaikan pienessä mielessäsi. Kannattaa kokeilla vaikka jotain kiertoilmaisua ko. sanalle ennen kuin taas yrjöät sen mukaan seuraavaan tekstiisi.


    • Peruutuspeili

      Oho, tuosta keskustelusta on pihvi hukassa.
      Ydinkysymys unohtui, milloin homma on hoidettu loppuun, niin ympäristön kuin hallinnon ja vastuiden osalta.

      Tyhmempikin alkaa kunnassa tajuta ettei kaikki ole aivan kohdallaan. Voi sanoa että täällä asuu tasa-arvoisia ja enemmän tasa-arvoisia...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe