Lada vie...

huppi

17

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merfedagederewentes

      Dusterin heikkous oli silmiinpistävää LADAAN verrattuna. Ei tainnut kysymys olla pelkästään renkaista. LADA-DUSTRER 10-0.

      • Kepuva

        Niva pettää aina - Kepu ei koskaan!


      • li-tyttöVoitti

        Sanokaa aSIANtuntijat miksi Niva-romu päihitti Dacia Dusterin Ranskan-veljen eli Rellu Dusterin. Kysymyksessä ei ole akseli-lukot eikä tasauspyörästö-aSIAT. Olikohan video Putin-feikkaamista? Eli epäilen, että voimamies Putin veti Nivaa jollakin hyvin ohuella vaijerilla, joka oli kiinnitetty toisesta päästä Nivaan ja toisesta päästä Wladimir "tiikerinkesyttäjä" Putinin etuhampaisiin. Ja Rellun huonohko pärjääminen selittynee sillä, että videon alkupuolella Rellua käskytti Timo Soini ja loppupuolella Nalle Wahlroos. Nivaa ajoi suihkuseurapiireistäkin tuttu li andersson, äitinsä Pamela Anderssonin ja isänsä Richard Dean Anderssonin käskystä.


      • Ladatonli

        Ei ajanut li Ladaa. Hänen päivävoiteensa olisi voinut lähteä valumaan hiostavassa Ladassa. Ja ripsiväri myäs.


      • NivaNelikossa

        Oli se li!


    • hämärää-hommaa

      Vain idiootti ruski ajaa autolla sellaiseen paikkaan, missä jo selvästi etukäteen voi päätellä, että jää kiinni mahastaan. Ei henkilöauto ole tarkoitettu samoihin ränneihin kun armeijan kulkuneuvot.

    • RenkaatkoSyynäEroihin

      Totta. Mutta tuo ei tee tyhjäksi sitä, että tässä todella idioottimaisessa kokeilussa paljastui merkittäviä eroja Nivan ja Dusterin kuntoisuuksissa. Alan itsekin kallistumaan sille kannalle, että Video ei ollut aito. Mikä NIVAN näin radikaalisti paremmaksi tekee verrattuna Dusteriin. Ja varmaan DUSTERI on suunnilleen sama tuote RELLUNA ja DACIANA?

      • LadaFeikkiVideo

        Jos video olisi ollut aito, Dusterin lisäksi kiinni olisi jäänyt myös LADA. Erittäinkin kun feikki-videosta sai valheellisen käsityksen, että NIVA pystyisi muka hinaamaan RELLUKETTA. Voihan Putinin hallinto feikata näitä muun trollaamisen lisäksi. Resursseja ja rahaa ainakin on. Köyhä kansa maksaa.


      • AntiTrolli

        LADA-miesten suosio nättien nuorten naisten keskuudessa on korkeampi kuin DACIA-miesten vastaava.


      • Lada-Dacia-Häpeä

        Pitää paikkansa. Mutta pohjamudissa on joka tapauksessa nais-suosio sekä Tsauseskun että Putinin auto-tuotosten varaan heittäytyneillä. Ihan sama onko toiseksi huonoin vai koko maailman huonoin auto. Huono on!


      • DACIAT-KÖYHILLÄ

        No joo, kaverin suht uus Bemari jätti juuri välille... eli ei se laadukas merkki aina takaa huoletonta menoa. Itselläni tosin ei ole varaa Daciaan eikä Nivaankaan. Ja kyllä, naapurin äijällä on ihan nätti vaimo ja kyllä on suuret tulot ja komee talo. Mut ehkä tuo nyt vaan oli yksi pieni kauneusvirhe Bemari-auvossa. Sinänsä ihmettelen naapurin köyhäilyä... Miksi osake-sijoituksilla ja yrityskaupoilla rikastunut miljonääri-naapuri viitsii ajaa BMW-autolla... Kun hänen olisi helppoa ostaa käteis-kaupalla jos jonkinmoisia ROVEREITA ja LANTIKOITA. Metsääkin hänellä n. 350 ha... Mulla 0,5 ha... Ja DACIAKIN vain haave! En kiistä, etteikö köyhyys sapeta. Kyllä se päähän ottaa. Toisina päivinä enemmän kuin toisina. Tää eriarvoisuus on kyllä syvältä. Silti ihan mukava naapuri eikä rikkaudet ole nousseet hänellä hattuun. On rehellisesti rikastunut. Tosin jo perhe-taustansa vuoksi lähtökohdat jotain ihan muuta kuin enímmillä DACIAN omistajilla.


      • Dacia_retkuja

        Köyhä olen minäkin, mutta sen verran olen NIVAA ajanut, että uskon NIVAN selviytyvän DUSTERIA paremmin. En siis usko videon olevan Putini-Feikkaus. Yllättävän heikko silti DUSTERI oli. Ja renkaat ei todellaakaan ollut selitys suorituskykyjen eroavaisuuksille. En siis mitenkään hauku DUSTERIA tai kehu LADAA. Kumpaankaan mulla ei ole varaa. Ettei jäisi epäselväksi. Niin, se NIVA jota olen ajanut, ei ollut oma autoni. DACAI DUSTER meillä oli, mutta se oli a) surkea ja b) vaimon nimissä.


      • TheBestJoke

        Dusse LADAN voittaa suorituskyvykkyydessä!


      • Freujakovits

        Mitä merkitystä on sillä onko Dusse maailman huonoin auto vai toiseksi huonoin? Varmaan aika huono on myös maailman kolmanneksi huonoin auto. Se on varmaa että huonoudessa top 2 -listassa ovat LADA ja DUSTER. Mutta järjestys on yhdentekevä juttu. Auto-asioita seuraan ja koe-ajan autoja. Vaikka sellaisten ostamiseen varaa ei olekaan. DUSSESSA ainoat hyvät asiat taitavat olla NISSAN-vaikutteita.


      • Tiluleipää

        Toistaiseksi paras kuulemani (lukemani) DACIA-vitsi: "Kun joku kertoo ajavansa DACIALLA, on se suunnilleen sama asia kuin kertoisi asuvansa sillan alla". LÄHDE: SUOMI24-palsta. Eria asia on tietysti se onko kyseessä vitsi laisinkaan. Tun jutun on keksinyt varmaan Per Stenbäck tai ehkä Eva Biaudet. Mene ja tiedä.


      • Kervatsker

        Jutun keksijä on Bror-Erik Wallenius i flerljud.


      • STT-Dacia-vahvistaa

        Presidentti Urho Kekkonen on kuollut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe