Seksi purjeveneessä

Harrastusta_aloitteleva

Mitenkäs pariskunnilla onnistuu lemmenleikit ja hygieniasta huolehtiminen veneissä, joissa tilat ovat yleensä varsin ahtaita? Vai onko jippo siinä, että aina silloin tällöin satamaan saavuttaessa mennään yöksi hotelliin viettämään laatuaikaa? Tuskin edes purjehdus niin mukavaa on, että se pystyy viemään ajatuksia pois muista mukavista asioista...?

56

3895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuumatullimies

      Avotilassa ja kannella mahtuu hyvin tolskoomaan.

    • KekseliäisyyttäLöytyy

      Onko seksikin sinulle uusi asia. Ei kovin helposti löydy niin pientä venettä etteikö seksi onnistuisi. Hygienia onnistuu vaikka kosteuspyyhkeillä. Jos veneeseen mahtuu pesuvati, ovat jo puitteet ruhtinaalliset.

      • MattiSnoopy

        Aihe on mielenkiintoinen ja keskustelijat yllättää yhä. Voisiko "KekseliäisyyttäLöytyy" antaa lisää ideoita neuvottomille?


    • Vjghgh

      Kuvittele nakki ja rinkeli. Nakki laitetaan toistuvasti rinkelin sisään ja lopuksi syödään nakki ja rinkeli majoneesin kera. Veneiden ympärillä on kesäisin pesunestettä tarpeeksi, joten kätevä keinot keksii. Seuraavaksi pohditaan sitä, miten kummassa isopurje saadaan pujotettua uraa pitkin maston huippuun asti.

      • Tippalukko

        Ja nekin voi syödä pussista...


    • Äimänkäki_

      Tämähän on maailman helpoin kysymys. Kun ei ole purjevenettä eikä seksiäkään ole tarvinnut harjoittaa vuosikausiin, niin mitään aloittajan kuvaamaa ongelmaa ei ole.
      Mistä sinä oikein mahdat puhua?

      • VAARIKAKARA123

        Tietysti pitää olla lämminvesibidee


      • TuulaVantaalta

        Kyllä sunkin värkki tykkäis, jos sai välillä.


      • Veli-Matti-Mulkku
        TuulaVantaalta kirjoitti:

        Kyllä sunkin värkki tykkäis, jos sai välillä.

        Sais mitä? Mun värkki ei jäykisty enään, joten ei sitä mihinkään saa tungettua, mutta kyllä sillä kusta pystyy, onneksi.


      • Vanha-Rahikainenn
        Veli-Matti-Mulkku kirjoitti:

        Sais mitä? Mun värkki ei jäykisty enään, joten ei sitä mihinkään saa tungettua, mutta kyllä sillä kusta pystyy, onneksi.

        Sama vika Rahikaisella. Tiedätkö mistä tietää tulleensa vanhaksi?
        Kun vaimossa ei ole muuta kiinteää kuin kulut, ja itsessä ei ole muuta jäykkää kuin käytös.


    • TyhmyysTarttuu

      Kevät saa idioottien ja teinarien hormoonit liikkeelle ja se näkyy tälläkin palstalla - valitettavasti.

    • longness

      ?
      Mikähän tässä mahtaa olla ongelma. Punkassa naidaan. Vedellä pestään ja pyyhkeeseen pyyhitään. Jos veneessssä ei ole vettä, on sitä yleensä veneen ulkopuolella runsaasti. Itse käyn usein suihkussa aktin jälkeen, jonka jälkeen otan rommitilkan ja menen sitlooraan tupakalle.

      • merellemielimelalla

        Mitäs jos on kuivanmaan vene, vedelläänkö soutaessa melalla kuivat..


    • Kap_teeni

      Meillä leikitään veneessä useasti Kapteenia ja Messityttöä.
      Herrasmiehenä en kerro enempää.

      • Kap_teeni

        Olen miettinyt, että kuinkahan paljon masto heiluu vierasvenesataman laiturissa, kun Messitytön kanssa jumppaamme kajuutassa.

        Vinoista katseista olen tulkinnut, että joskus heiluu hyvinkin havaittavasti. Vaan enpä ole välittänyt, kateellisia ovat.


    • Harjoitustavaan

      On kokeiltu jopa 3,75 metrisessä, se oli vedetty hiekalle. Uskon että onnistuu jopa purkkarissa. Ja merivesi.

    • Nuukis

      Ahtaat paikat ja pienet vehkeet, ei ongelmaa.

    • SirBB

      Nakit ja muusi sanoi naapuriveneen isäntä MSH:n satamassa, ja lähti lasten kanssa Kappelskärissä käymään Färjanilla. Olin juuri herännyt ja join yksin ensimmäistä kuppia kahvia avotilassa, vaimoni oli lähtenyt aamukoneella Stadiin kastelemaan kukat ja leikkaamaan nurmikon.

      Huomasin naapuri veneen rouvan katseen mittailevan päivettynyttä ja trimmattua vartaloani, jota verhosi vain valkoinen t-paita ja tsimmarit. Päätin tehdä tällä kertaa fendareista asiaa, ja kävin hieman siirtämässä paria pampulaa, ja kysyin rouvalta, maistuisiko kahvi kun oli termari täynnä mukamas. Jutustelua jatkettiin kupposten ääressä avotilassani, naapurit olivat ensimmäistä kertaa Ålandissa omalla veneellä ( se melko yleinen merkki), rouva oli tiedonjanoinen, ja minä kerroin mitä eroa itä- ja länsisatamlla, länsisatama ÅSSS on rauhallinen purjehtijoiden suosima, jossa idyllinen kerhorakennus, ja hyvä tunnelma iltaisin, mutta avoin S – SW tuulille. Menivät tosin pilaamaan reilut 10v sitten vaneroimalla kauniit ajan patinoimat seinät, ja vaihtamalla legendaarisen ruokalistan uuteen, enää ei Ångbotsbiff ole listalla eikä entisensä, häränseläke paistetulla sipulilla ja perunoilla. Rouva kyseli muita ruokapaikkoja, MSH:n ravintola kuulemma kallis, olivat ajatelleet illalla hakea koti-pizzasta pepperonit veneelle. Annoin vinkin Fantasiasta, siellä linjabiiliaseman takana Torgatan jotain. Olivat syöneet hieman yksitoikkoisesti veneessä, lasten ja kipparin toivomuksesta; aamupäivällä nakit Mummon-muusilla, ja illalla lihapullat muusilla (kolmas lomaviikko aluillaan). No kuten arvata saattaa, ruoasta kun puhuttiin, tuli ensimmäiset nälän tunteet. Rouvan teki mieli broikkua, jota lupasinkin duunata kermassa haudutetun sipulin ja riisin kanssa. Teimme diilin, rouva haki broikkusuikaleita ja ruokakermaa Mathiaksesta, ja minä Orvieto Classicoa (ruffino, kevyt, kuiva valkkari) Alkosta. Puolen tunnin kuluttua olivat viinit pakastimessa, ja riisit kiehumassa, valurautapannu kuumenemaan huutavan kuumaksi. Ruskistin sipulit aluksi ilman öljyä värin saamiseksi, ja lisäsin hieman rypsiöljyä ja vettä sipuleihin ja lasikansi päälle, samalla pienentäen liekin puoleen. Sytytin kolmannen liekin ja otin toisen valurautapannun kuumenemaan, niin tehän tiedätte; huutavan kuumaksi. Kuorin ja leikkasin ohuita lastuja valkosipulista pannunpohjalle, jossa rypsiöljy kiehui ja odotti broikkusuikaleita…… Tyhjensin sipulit ruskistuneitten lihojen päälle ja kaadoin kerman sekaan, maustoin soijalla ja curryllä. Otin Willeroy Boch:n valkkarilasit baarikaapista ja skålasimme, toivotellen hyvää jatkoa molempien lomille. Rouva oli hämmentyneen yllättynyt ja kiitollinen lounaasta, jonka jälkeen esittelin jahtini läpikotaisin. Lisäsin lomalta palattuani yhden herneen pulloon autotallissa. Mitähän tämä kesä tuo taas tullessaan???????

      • 123a

        Kirjailija ainesta. Pisteet siitä.


      • saltsjöbadengrand

        et kyllä mikään kokki ole ,hyvä tunnelma siellä ålandissa on
        terv. keittiömesu tukholmasta


      • Maa-Krapu

        Voisit ehkä tarjota Venelehteen omaa kesäistä vakkaripalstaa. Yksityiskohtien kuvaus painottui ehkä hieman epäolennaisiin, mutta nostatti kivasti jännitystä. Mun vaimo ei tosin anna pariin päivään jos käytän termejä "broikku" tai "protsku".


      • mrbean69

        Hyvä tarina mutta yhtä uupuu eli miten tuo herne oli käsitelty, ryöpättykö?


      • cpt-Morgan

        Muistaako meistä "vanhoista" kukaan minä vuonna SirBB kirjoitti tuon tarinan? Siitä kauan on, sen elävästi muistan.


      • ja.monta.kertaa
        cpt-Morgan kirjoitti:

        Muistaako meistä "vanhoista" kukaan minä vuonna SirBB kirjoitti tuon tarinan? Siitä kauan on, sen elävästi muistan.

        Eipä todellakaan ole enää vuosiluvusta enempää muistikuvaa kuin cpt Morganillakaan. Mutta muistan myös, että mitään muuta juttua ei ole monistettu yhtä montaa kertaa tällä palstalla. Ehkei kertoja vielä satoja ole, mutta useampi kymmen kyllä.


      • Tulee_10_vuotta

        Vihattu Sir BB poistui palstalta vuoden 2007 paikkeilla, ja silloin hänen hernetarinaansa oli copypeistattu jo monet kerrat.


    • Tyhmä_kysymys

      Et oo vissii käyny purjeveneis.

    • Juttuun_kyllästynyt

      Kun kopioit vanhoja höpinöitä, voisit edes pahimmat mokat korjata, Antaa hiukan koomisen kuvan, kun yrittää olla tyylikäs ja kirjoittaa lähes kaikki ulkolaiset termit väärin.
      Ångbåtsbiff, ei Ångbotsbiff
      ÅSS, ei ÅSSS
      Villeroy & Boch, ei Willeroy Boch

      • Lisätään_vielä

        Torggatan, ei Torgatan


    • defactodf

      Paremmin kuin moottoriveneessä, koska ne heiluu holtittomammin ja pesuvedet valuu kylkiä pitkin...

      • rasvainentonnikeiju

        Kyllä tuolla satamissa sen kokoista täti- ja setäihmistä hortoilee, että jos nuo rakkauden tekoihin ryhtyvät, ei niin isoa kölipainoa ole edes VORriveneissä etteikö hyllyvä massa ruuhta keikuttaisi.


      • Jurpå on laittanut lihaa piiloon niin isoissa purjeveneissä kuin nykyisessä moottorijahdissaan. Vene ei keinu silloin kun se on riittävän iso. Nyt ei puhuta mistään pahaisista telfacsteista eikä rämisevistä bustereista.


    • pupupari69

      Olemme nelikymppinen pariskunta ja pari vuotta sitten ostimme ensimmäisen veneemme Guy22:n, joka nyt on jo vaihtunut uudempaan ja suurempaan. Tuosta ensimmäisestä veneestä jäi hyvät muistot sekä seksin että purjehduksen suhteen. Takakajuutta on niin tilava että useimmat asennot onnistuvat. Korkeussuunnassa ei kyllä ole paljon tilaa, joten päätä pitää varoa. Joskus kyllä pohdimme näkyykö veneen keinunnasta mitä siellä touhutaan. Joskus kun aamulla astuimme laiturille saimme osaksemme äreitä katseita isoissa veneissään istuvilta ukoilta ja akoilta. Niillä taisi olla hiljaisempaa seksin suhteen :)

      • Avace

        Itseäni hieman hirvittää vaimoni äänekäs ääntely, ei niinkään veneen keinunta naidessa. Katseilta ei voi välttyä, mutta ylpeähän hyvästä seksistä oman naisen nauttiessa voi vain olla, ajatelkoot muut katellisena, että mitä tuli tehtyä. Kivaa on.


      • Kap_teeni
        Avace kirjoitti:

        Itseäni hieman hirvittää vaimoni äänekäs ääntely, ei niinkään veneen keinunta naidessa. Katseilta ei voi välttyä, mutta ylpeähän hyvästä seksistä oman naisen nauttiessa voi vain olla, ajatelkoot muut katellisena, että mitä tuli tehtyä. Kivaa on.

        Meillä oli messitytön kanssa sama ääniongelma. Pieni lisävaruste veneeseen ratkaisi homman näppärästi:
        http://rs1152.pbsrc.com/albums/p496/Susie-Q_/sillee/Deluxe-Rubber-Ball-Gag-Red-300x300_zps809ed51e.jpg~c200


    • lslslsmszm

      Käymme uimassa veneilykaudella keväästä syksyyn, piristää ja paikat pysyy puhtaana. Emännän kanssa ollaan naitu tietenkin hytissä sekä kannella. Avoimilla vesillä bläkällä mikä sen mukavempaa kuin sekstailla kannella kesäauringon alla. Viime kesänä viikon purjehduksella oli mukana emännän pari ystävää. Tsiisus että panetti kun kannella vietti päivn kolmen bikinineidon kanssa, pakko oli vessassa käydä kädellä...

      • mäolisinpannut

        Nyt ei aukene. Miksi sä kävit tattia hakkaamassa? Mikset sä pannut niitä kaikkia kolmea jos kerran panetti?


    • pahaasuttakenpelkäisi
    • Parreeolisi

      Tästä tuli sitten tämmönen temmellyskenttä. Nämä kirjoitajat puhuvat tavarasta kuin olisivat saaneet maistaa. Vaikuttavat konsulteilta, jos tiedätte mitä tarkoitan :D

      Noita tommosia peräkammarinpoikia soittelee pienessä tymässä eläinlääkäreille ja kyselee laahaättäen, miten koirat astutetaan. Tänne tuhmuuksien kirjoittaminen on varmaan kovinkin kiihottavaa, mutta ei ole ihan mun juttuni.

      Menkää vaikka koirapalstalle.

    • Ongelma ei ole nussiminen purjeveneessä vaan se että ainoa asia joka purkkarissa jököttää pystyssä on masto.

      • nähtiin.taas

        Johan se on odettu useampaan kertaan, aihe kiihottaa teinejä ja teini-ikäisen henkisellä tasolla olevia. Tämän voi toi toki kertrut vahvistaa.


      • Juttuluistaa
        nähtiin.taas kirjoitti:

        Johan se on odettu useampaan kertaan, aihe kiihottaa teinejä ja teini-ikäisen henkisellä tasolla olevia. Tämän voi toi toki kertrut vahvistaa.

        Taitaa olla vain kyse narratofiliasta.
        Ei välttämättä liity kehitykseen mitenkään


      • lasinyrkkikyytiäkö

        Onkohan siinä tapauksessa käytetty Lasinyrkkiä?
        Moni poitsu on valitellut, että purkkarissa sattuu lujaa kakkoseen.


    • parivuoteessa

      Ostamalla sellainen laadukkaampi purjevene jossa on erillinen wc ja suihkukoppi. Ei mitään ongelmaa kun on riittävästi varallisuutta. Veneessäkin voi nauttia lämpimästä suihkusta ja vesikiertoisesta keskuslämmityksestä.
      Meikäläisen veneessä onkin kaksi makuuhuonetta, oleskeluhuone ja keittiö. Näin taittuu pitemmät matkatkin.

      Kun ostaa oikean ja sopivan purjeveneen voi nauttia aivan kaikesta. Ja jos ihan tarkkoja ollaan veneeni on mukavan kokoinen moottoripurjehtija.

      Toisilla nyt vaan sattuu olemaan enemmän sitä varallisuutta.

      • parrupete

        Sitten kun alkaa olla tarpeeksi varallisuutta niin alkaa olla jo ikää ja vyötäröä ja ei enää ota eteen. Homma hoituu vaikka Avancessa kun käyttää mielikuvitusta ja on
        nuorta sileää lihaa tarjolla


      • jos.haitta.sekään

        Seksi oli aivan yhtä hyvää 20-jalkaisessa kuin isommissakin. Ainoa pienen veneen haitta oli maston sisällä tyynessä kilkattamaan lähtevät fallit.


      • FaktatEsiin

      • Kap_teeni
        parrupete kirjoitti:

        Sitten kun alkaa olla tarpeeksi varallisuutta niin alkaa olla jo ikää ja vyötäröä ja ei enää ota eteen. Homma hoituu vaikka Avancessa kun käyttää mielikuvitusta ja on
        nuorta sileää lihaa tarjolla

        Päinvastoin. tutkimustieto todistaa, että isomahaiset jaksavat pidempään.
        http://www.menaiset.fi/artikkeli/suhteet/seksi/isomahaiset_miehet_ovat_parhaita_rakastajia

        Ilmankos Messityttökin on aina niin tyytyväinen aktin jälkeen.


      • antelias_nainen

        >>Ostamalla sellainen laadukkaampi...

        Toinen vaihtoehto on hankkia laadukkaampi nainen. Sellainen joka tykkää seksistä, eikä ala niuhaamaan olosuhteista. Minulla on näitä ollut useampiakin, huonoja nirppanokkia en ole huolinut.

        Nykyinen tuumasi veneseksistä että kosteuspyyhkeet ja meri riittävät hyginiaan. Vaikka erillinen WC veneessä onkin. On antanut (ja pyytänyt!) aina veneessä.

        Sen lisäksi hiekkarannalla, vaellusteltassa, Sinebrykoffin puistossa, auton takapenkillä, auton etupenkillä, hotellihuoneen parvekkeella, teatterin kulisseissa, keittiön pöydällä ja tietysti makuuhuoneessa.
        :)


      • PienestäIvaa
        Kap_teeni kirjoitti:

        Päinvastoin. tutkimustieto todistaa, että isomahaiset jaksavat pidempään.
        http://www.menaiset.fi/artikkeli/suhteet/seksi/isomahaiset_miehet_ovat_parhaita_rakastajia

        Ilmankos Messityttökin on aina niin tyytyväinen aktin jälkeen.

        Jos BMI on 25-30 erektiohäiriön riski on 1.5-kertainen ja BMI:n ollessa >30 riski on 3-kertainen verrattuna miehiin, joiden BMI on korkeintaa 25. Ylipainoon liittyy usein myös verenpaineen nousua ja diabetesta.

        Oletko varma, että virnistys kasvoilla ei johtunut jostain muusta :D


      • haisemaan
        antelias_nainen kirjoitti:

        >>Ostamalla sellainen laadukkaampi...

        Toinen vaihtoehto on hankkia laadukkaampi nainen. Sellainen joka tykkää seksistä, eikä ala niuhaamaan olosuhteista. Minulla on näitä ollut useampiakin, huonoja nirppanokkia en ole huolinut.

        Nykyinen tuumasi veneseksistä että kosteuspyyhkeet ja meri riittävät hyginiaan. Vaikka erillinen WC veneessä onkin. On antanut (ja pyytänyt!) aina veneessä.

        Sen lisäksi hiekkarannalla, vaellusteltassa, Sinebrykoffin puistossa, auton takapenkillä, auton etupenkillä, hotellihuoneen parvekkeella, teatterin kulisseissa, keittiön pöydällä ja tietysti makuuhuoneessa.
        :)

        Ja vielä parempi ei tarvii ees kosteuspyyhettä, ja iso mahasi tarvii alle reilun säkin


    • Tyrnävänperuna

      Monet hyvät panot sain Suvi 440:sessä. Nam! Nyt on niin iso paatti, ettei edes ilkeä kehua. Röyh!

    • kompakysymys

      Tiedätkö, mitä yhteistä on nimimerkeillä sirbb, naureskelija, susianalyytikko, sateenkaaripoitsu, lasinyrkki, kaikista viisain, harrastusta aloitteleva ja lukemattomat persoonan erinäiset kertakäyttönimimerkit?

      • jakoketju

        Lähes kaikki tämän jakeen nimimerkit, 95%, myös kuuluvat yllä kompakysymyksen julkaisemaan nimimerkkilistaan.


    • Konstitonmonetsanomummo

      Iso vene heiluu vähemmän mutta sitten on seksikin hoidettava pilttuussa samoinajattelevien silmien alla. Pikkuveneessä voi mennä suojakseen poukamaan tai vaikka rantautua. Toisaalta muksujen takia on pitänyt opetella sellainen vähän hiljaisempi tapa.

    • koirapalstalaiset

      Kompakysymys:
      Ässiä näyttää vilisevän liki, kuden susessa, mutta ethän toki
      sitä kysynyt.

    • VantitKireellä

      Meillä on venneessä hevonenkii....... emäntä siihen poikittain mahalleen heittäytyy..... kiva sitä on siinä lykkiä cwellin mukaan..... välillä mie köytän sen maston jalkaan, meinaan emännän .) Ukkosella ei parane, vois pian heppi grillautua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe